Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j v Twist 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en duidelijk op tijd geleverd

Service
Zat goed verpakt

Assortiment
Duidelijk een grote keuze

Aanbeveling
Geen probleem en duidelijk via de mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Kouwen 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk uitzoeken en vergelijken van de producten. Zo is het eenvoudig om je keuze te maken.

Assortiment
Ik had keuze genoeg in het kopen van een televisie

Aanbeveling
Meerdere malen besteld bij deze winkel online. Lekker makkelijk en snel in huis.

Extra toelichting
Ik ben dik tevreden, en zal het andere mensen zeker aanbevelen om hier hun aankoop te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelien 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep snel en soepel

Service
We hadden de tv de volgende dag al binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 03-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Some erg Lang wachten.

Service
Vriendelijk, erg behulpzaam, Top!

Assortiment
Assortiment oke, misschien wat weinig bij de showroom uitgestalt, (TV en audio)wat wel ruimte in de winkel geeft. Daar in tegen de koffie afdeling groot assortiment uitgestalt.

Aanbeveling
Keurige winkel, vriendelijk en deskundig personeel, enige minpunt wat ik al eerder had vermeld, weinig uitgestald m.n. audio, veel koffie, TV, weinig surround systemen enz.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

michael franken 03-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb nu meerdere producten bij jullie aangeschaft en ben zeer tevreden over jullie assortiment en prijzen.

Service
Ik ben altijd keurig geholpen in jullie winkel/webshop.

Assortiment
Wat jullie aanbieden op de website hebben jullie helaas niet allemaal in de winkel. Bij aanschaf van een tv wil je toch altijd even het beeld zien en het geluid horen. Dit zou dus een verbeterpunt voor de toekomst kunnen zijn

Aanbeveling
Prettige winkel met goede service jullie bieden alles aan wat ik zoek.

Extra toelichting
Prima winkel en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 02-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eerste kijken op de website en dan lokaal snel je product ophalen. Erg makkelijk !

Service
Nette jongeman, die ons hielp, af en toe wat joviaal.

Assortiment
erg veel keuze.

Aanbeveling
Wij zijn eerder in deze winkel geweest, prettig gevoel aan overgehouden. Dag en nacht verschil met bijv. Mediamarkt....

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Reijnier Hartman 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel besteld door de duidelijke website.

Service
Goede en snelle levering, volgende dag al in huis.

Assortiment
Alle modellen op voorraad en zeer voordelig.

Aanbeveling
Dit is de 2e tv die ik bij plasma discounter heb gekocht.

Extra toelichting
Kunnen we Dakar in het groot zien, ga zo door Tom!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer eenvoudig zoeken naar het juiste toestel.

Service
Afspraken en levering worden keurig nagekomen.

Extra toelichting
Wij zijn zeer tevreden na diverse aankopen bij plasma-discounter en hebben nog geen enkele negatieve ervaring gehad.Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 02-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijn dat je gekozen tv's overzichtelijk kan vergelijken met elkaar.

Service
Mensen met verstand van zaken in de fysieke winkel.

Assortiment
Alle tv's die ik interessant vond waren aanwezig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 02-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Werderom perfect, dit is al onze zoveelste aankoop in de winkel. Personeel heeft goede kennis van producten en prijzen zijn netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 02-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geholpen, goed advies.

Service
Ook snel geholpen en goed advies.

Assortiment
Diverse merken transparant gedemonstreerd. Goed overzicht.

Aanbeveling
Betere service dan Mediamarkt.

Extra toelichting
Nee, zal nog wel eens terugkomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R Schipper 02-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

9,0

Gemak
Kennis van zaken , nette afhandeling ban betaling en levering ook zoals in mijn geval afhalen gaat perfect , kortom zoals het hoort

Service
Snelle en eerlijke antwoorden

Assortiment
Keuze uit alle prijs en kwaliteit segmenten

Aanbeveling
Bij drukte vrij weinig ruimte om product te bekijken

Extra toelichting
Ga zo door, 8 jaar geleden een tv gekocht mijn ouders een maand terug een en ik zelf afgelopen week , ook de andere producten zijn top in het verleden een bbq aangeschaft me dezelfde tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 02-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De showroom komt zelfs een beetje huiselijk over, was prima!

Service
Personeel is vakkundig, ook op technisch gebied, geen moment het gevoel gehad dat ze iets moesten verkopen. De keuze lag bij mij en ik heb de keuze ook zelf gemaakt.

Assortiment
Ik kwam alleen voor een TV, uit mijn onderzoek kwam vast te staan dat ik voor een Samsung TV zou kiezen. Ik heb dus verder niet naar andere merken gekeken.

Aanbeveling
Bediening en personeel uitstekend, bereikbaarheid prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

herman 02-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Meer informatie is handig bij de prijs aanduiding, in de winkel.
Kon het artikel snel vinden.

Service
Tevreden,maar kan beter,denk aan de telefoon kosten, is veel te hoog, als je informatie wilt hebben.

Assortiment
De prijs was aanmerkelijk veel lager dan bij de Media Markt.

Aanbeveling
Overzichtelijk en prijs vriendelijk .

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Vogelezang 02-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk parkeren

Service
Meer dan prima uitleg over de tv en rekening houden met het budget en wensen klant, top!

Assortiment
Alle voorkomende merken worden verkocht met duidelijk uitleg van de plussen en de minen van modellen en of merken

Aanbeveling
Gewoon goed punt

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan zorg voor goed personeel met kennis van zaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel van stuivenberg 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webwinkel is duidelijk en makkelijk in gebruik

Service
Via mail juistw informatie gekregen om het juiste product te kunnen bestellen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service en ruime assortiment

Extra toelichting
Zelf met de drukke freest dagen het product de volgende dag thuis gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Goudberg 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Geleverd in perfecte staat op volgende werkdag door ook nog 'ns een aardige bezorger. Goed.

Aanbeveling
Kan ook een 10 geven, maar dan ben je zo het beste jongetje van de klas dus houden we het op een 9. Niets op aan te merken.

Extra toelichting
nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn K 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website filters werken prima. Mis de vergelijking optie om meerdere artikelen met elkaar te vergelijken.

Service
Vandaag bestel, was morgen al in huis, prima service.

Assortiment
Breed assortiment, voor wat ik zocht de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lisa 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere website

Service
Direkt bestelling bevestigd, status van verzenden duidelijk gecommuniceerd

Assortiment
Assortiment is ruim.

Extra toelichting
Er zijn twee mailtjes dubbel verstuurd, dat is een beetje verwarrend, maar verder prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Kok 02-01-2016 In de winkel gekocht
Bronsstraat Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie overzichtelijke indeling van de winkel.
Gemakkelijk te vinden vanaf snelweg A1. Voldoende parkeergelegenheid dichtbij.

Service
Goede uitleg bij onze vragen over de verschillende tv's. Achteraf misten wij de uitleg en de keus van een eventuele Sony tv.

Assortiment
Niet alle merken staan uitgestald in de winkel.Wel ruim voldoende, waardoor de overzichtelijkheid goed was.

Aanbeveling
Prettige winkel. Goed overzichtelijk en zeker niet massaal.Snel geholpen door een medewerker op ons verzoek.

Extra toelichting
Ik zal zeker andere aankopen in de toekomst overwegen bij uw winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Aernout 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
snel en correct

Assortiment
alles wat ik wilde en de goedkoopste op het internet

Aanbeveling
snel, compleet en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 02-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op voorraad betekend op voorraad. Snel, sinpel en betrouwbaar.

Service
Een belletje om te reserveren en volgende dag ophalen. Stond netjes in systeem en bestelling werd netjes naar auto gebracht. Helemaal top.

Assortiment
Ruime keuze in merken en veel verschillende modellen. Ook goed voorraad van veel verschillende modellen.

Aanbeveling
Nette overzichtelijke site en winkel. Personeel dat kennis van zaken heeft. Zowel aan telefoon als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jk van os 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle levering

Assortiment
Grote sortering

Aanbeveling
Mooie webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 02-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie overzichtelijke winkel met alle info bij elk artikel

Service
ze laten je rustig rond kijken en als je hulp nodig hebt staat er iemand klaar om je vragen te beantwoorden

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
Ik heb al eerder mensen naar deze winkel verwezen omdat ik al eerder eens een aankoop heb gedaan toen plasma discouter net begonnen was. Deze mensen waren ook tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelte 02-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Het kan altijd makkelijker waardoor je sneller over de streep te trekken bent.
daardoor moest ik nog redelijk nadenken bij wie ik zou gaan bestellen.

Service
Das lastig te beoordelen.
Tot nu toe is de service prima,artikel snel en netjes tot in de woonkamer afgeleverd.

Mocht er later iets zijn,dan wordt het echt spannend, maar ik heb er goede vertrouwen in anders had ik dit artikel niet gekocht bij u.

Assortiment
Ligt eraan wat je zoekt
Ik miste toch een iets uitgebreidere kabels produchtgroep
Dat heb ik ergens anders moeten bestellen,dat had ik prima erbij willen bestellen (voor het gemak)

Aanbeveling
Wat ik al zei
Tot nu toe prima

Blijf op de details letten en vernieuwen

Extra toelichting
Blijf behalve te scoren op cijfers u ook extra te onderscheiden tegen de goedkopere web winkels want die zijn er ook nog!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Barry de Meer 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima service en levering

Service
Gisteren besteld, vandaag bezorgd

Assortiment
Veel te verkrijgen

Aanbeveling
Goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Valkenburg 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer hoogwaardig product. Laagste prijs.

Service
Super snel geleverd. Wat iedereen juist wilt altijd

Assortiment
Alles is er dus ja

Aanbeveling
Alles klopt in het hele plaatje

Extra toelichting
Nee alles zo laten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Webshop is overzichtelijk, kan snel de gewenste producten vinden.

Service
Returnpolicy is keurig, levering snel en binnen aangegeven tijdsvak. Groot voordeel is dat deze webshop ook een showroom heeft met gespecialiseerde verkopers.

Assortiment
Qua tv's prima. Overige apparatuur wat met tv's te maken heeft kan kan uitgebreider.

Aanbeveling
Duidelijke webshop, producten goed omschreven. En prijs technisch natuurlijk super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk Sasse 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bijzonder eenvoudig om te bestellen en extreem snelle levering

Service
Bestellen, bevestiging en factuur. Gemak dient de mens.

Assortiment
Keuze uit alle grote merken en alles op voorraad. Heerlijk

Aanbeveling
Zoals gemeld, veel keuze en alles op voorraad in combinatie met zeer scherpe prijzen en gratis bezorging.

Extra toelichting
Een perfect voorbeeld van een winkel die wel mee is gegaan met z'n tijd. Voorraad, webbased en scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 01-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruime en brede sortering uitgestald.

Service
misschien door de grote drukte soms even wachten, maar dan heb je deskundige begeleiding die tijd voor je nemen.

Assortiment
veel voorraad uit verschillende merken

Aanbeveling
prijstechnisch correct aangevuld met kundig personeel.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baars 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met de mogelijkheid voor het gebruik van Afterpay wordt het aanschaffen van een nieuwe tv via de Plasma discounter wel heel gemakelijk!

Service
Prima service! De tv was binnen een dag geleverd.

Assortiment
Ruim aanbod in tv's!

Aanbeveling
We zullen zeer zeker aankopen doen bij de Plasma discounter. De prijs kwaliteit verhouding is goed.

Extra toelichting
Prima winkel,zeer tevreden tot nu toe!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke site, snel de juiste tv gevonden!

Service
Snelle levering 's avonds besteld volgende dag in huis!

Assortiment
Juiste tv op voorraad

Aanbeveling
Snelle en goede service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

John 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen volgende dag in huis bezorgd.

Service
Geen gedoe.

Aanbeveling
Online bestellen volgende dag in huis bezorgd.

Extra toelichting
Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Pouw 01-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
simpel bereikbaar, parkeren voor de deur, genoeg keuze!

Service
goede kennis en heel eerlijk in advies

Assortiment
ruim voldoende keuze voor iedereen

Aanbeveling
zeer goede ervaring we zouden iedereen jullie winkel aanbevelen!!!!!

Extra toelichting
het was een feestje om daar te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 01-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst op de website gekeken toen naar de winkel zelf

Service
Via website een TV gezien helemaal van Boskoop naar Naarden gereden is de TV er niet, maar wel een andere die door verkoper werd aan geboden uit eindelijk met een vuursteun voor het zelfde geld alks wat ik viua website had gevonden

Aanbeveling
Goied winkel goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk je keuze aan te klikken en het grote aanbod te minimaliseren zodat je de juiste keuze kunt maken.

Service
Niks op aan te merken. Er staat duidelijk aangegeven hoe het verloop van de bestelling zal gaan. Dit is ook zo gebeurt.Ideaal om met PostNL te werken, is een fijn afleverbedrijf. Heb nog geen problemen gehad, dus servicegericht ook niks op te lossen gehad.

Assortiment
Heel breed met goede prijzen. Voor iedereen wat wils.

Aanbeveling
Prima bedrijf, veel keuze, goed je wensen aan te klikken om je keuze makkelijker te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 01-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke no nonsens cultuur. Genoeg personeel om te helpen, duidelijke uitleg. Verder genoeg parkeerruimte, voorraad en goe bereikbaar. Inmiddels de derde tv hier gekocht en ze zijn erg gegroeid. Goed om te zien.

Service
Goed advies en zeer klantgericht, mocht zelfs thuis even kijken of de tv wel paste en kon eventueel terug. Tv werd zelfs voor me in de auto gezet, sterke service.

Assortiment
Voor mij prima maar ik was dan ook op zoek naar een Philips Ambilight model. Mooie showroom met exact het model wat ik zocht en gelukkig een model in een iets hogere serie, die is het geworden.

Aanbeveling
Alle ervaringen zijn positief en er is mij nog nooit nee verkocht. Goede servicegraad dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berrend 01-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Verkopers met verstand van zaken

Service
Gericht antwoord op vragen

Assortiment
Breed assortiment voor iedereen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Stokvis 01-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je voelt je meteen thuis in de winkel, alles overzichtelijk, prima.

Service
Wij brachten een Akai terug met nog garantie was een kapotte voeding. Werd meteen super geregeld, toen wij nog even rondkeken zagen wij een mooie aanbieding van een Samsung alleen wisten wij niet of deze in onze kast paste, ook op de pc niet te vinden. Aan de balie meteen een meetlint gekregen super service.

Assortiment
Mooi assortiment, mooi overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site is duidelijk en overzichtelijk en de info per apparaat is makkelijk te verkrijgen. Wil je een product eerst zien dan is de keus makkelijk in langs de showroom in Laren te rijden!!

Service
Binnen 24uur product binnen. Dat is een top service. Tijdens de levering van mijn product was Ik zelf niet aanwezig. Het product werd voor de deur afgeleverd en mijn vrouw moest "vragen" of de chauffeur de zware doos in de gang te zetten.

Assortiment
De keus is reuze

Aanbeveling
Komt meestal naar voren als de goedkoopste, goede snelle levering en ik heb nu meerdere producten gekocht en raad deze site zeker aan bij vrienden en kennissen van mij!!

Extra toelichting
Ga vooral zo door.......

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Blom 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Is er gemakkelijk te bestelen goede website

Service
Snelle service top!!

Extra toelichting
Heb niks te klagen gehad top ik zeg gewoon doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Glas 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke en duidelijke site en prima voorlichtings filmpjes. De combinatie pakketten geven je voordeel korting. Tevens weet je dat combinatie dan ook bij elkaar past.

Service
De service van de Plasma-discounter is perfekt. De vervoerder had onze bestelling om vage redenen geannuleerd. De order zou niet compleet zijn. Gebeld met de Plasma-discounter: Binnen anderhalf uur stond er een koerier op de stoep met onze Samsung UE55JS8500 TV en de bijbehorende Soundbar. Dit is pas echte service !!

Assortiment
Zeer goede keus uit de populaire LED-TV's. Zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik had vaker gehoord van de service van de Plasma-discounter. Nu heb ik het zelf ondervonden. Prima service dus. Ik zal hier zeker vaker kopen.

Extra toelichting
Kom hier zeker terug, zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boeike 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel, vandaag betaald morgen in huis

Assortiment
Ruime keuze, makkelijk te vinden door selctie categorieën

Aanbeveling
Aan te bevelen voor online aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Enkelaar 01-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website makkelijk te benaderen en in de winkel voldoende computers om met de verkoper jouw keuze met vragen door te lopen.

Service
Goede voorlichting en direct meenemen.

Assortiment
Alle bekende merken aanwezig!

Aanbeveling
Voor het eerst geweest, 35 km voor gereden maar meer dan waard! goede voorlichting, service en prijs/kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkstra 01-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed bereikbaar, goede website dat blijkt uit het feit dat klanten uit Ter Apel bij jullie komen kopem!

Service
Goede verkoper en behulpzaam bij inladen van het gekochte produkt in de auto.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Winkel voldeed aan onze verwachtingen prima!

Extra toelichting
Bedrijf maakt een solide en betrouwbare indruk. Onze angst om bij het bestellen van internet daarmee problemen te krijgen is weggenomen doordat we zelf jullie hebben bezocht, voor een volgende keer iets nodig?waarschijnlijk geen lange reis maar levering via internet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelien 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep vlot. Ik had snel een geschikte tv uitgezocht en de tv was razendsnel binnen.

Service
Tv besteld, volgende dag al in huis :)

Aanbeveling
Ik vond het met name leuk om een filmpje te kunnen bekijken waarin het eea verteld werd over de tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verbrugge 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via internet bestellen ideaal

Assortiment
Vele diverse en verschillende keuzes van led tv's

Aanbeveling
Tv was de volgende dag netjes afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ehmen 01-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi overzichtelijke winkel

Service
goed en vriendelijk [personeel die alle aandacht voor je heeft en antwoord geeft op al je vragen

Assortiment
ruime keuze en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Schaap 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Misschien een filiaal erbij? Rondom Amsterdam dat zou super zijn

Service
Zoals je verwacht als klant super vriendelijk behulpzaam en geduldig vandaag ook weer prima geholpen

Assortiment
Overzichtelijk en prima uitleg met een videootje van Tom

Aanbeveling
Op mijn werk doe ik niets anders 10x beter dan een mediamarkt met hun zaterdaghulpjes daar wordt niemand wijzer van

Extra toelichting
Wat ik zeg een filiaal ergens in Amsterdam e.o.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke internet pagina

Service
Snelle nette levering

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews