Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 108 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

remco 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Een mooie winkel en goede webshop

Service
Goede service vriendelijke mensen

Assortiment
Bijna alles wat je wil hebben elastische spullen hebben jullie

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk

Service
werd goed en deskundig geadviseerd

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
dit was mijn eerste aankoop bij de plasma discounter maar ik zal in de toekomst zeker terugkomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Rebel 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzicht, mooi en helder opgesteld, logisch ingedeeld.

Service
ik werd vrijwel meteen geholpen. ook hoefde ik niet lang te wachten. En mijn tv werd zelfs naar de auto gebracht (ook al kon ik dat makkelijk zelf, was niet zo groot ;)
Super service!!

Assortiment
Hele ruime keus, kid in a candy store gevoel :)

Aanbeveling
Niets meer aan toe te voegen. in een woord TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Parkeerruimte voor de deur, goed bereikbaar

Service
Snel geholpen

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Tevreden over service en tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Panasonic TX50CX700 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gemakkelijk te vinden op internet, bestellingen en betalingen zijn eenvoudig, prettige site.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, veel keus.

Aanbeveling
levering snel, betaling eenvoudig te doen en gemakkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten de Jong 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed advies en snelle afwikkeling in winkel

Service
Vragen na installatie thuis werden correct beantwoord.

Assortiment
Ruim assortiment en ook de mogelijkheid tot aankoop uit opruimkelder

Aanbeveling
Totale aankoop heeft mij een positief gevoel achtergelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongbloed 05-01-2016 In de winkel gekocht
In Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is makkelijk te bereiken, parkeergelegenheid voldoende, en gratis. En de keuze is reuze ;-)

Service
Goed geholpen, en fijne uitleg. Verkoper nam de tijd, ondanks dat het druk in de winkel was!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goed product, voor goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede, overzichtelijke website

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Uitgebreid

Extra toelichting
Altijd tevreden, Heb deze winkel al aan veel mensen aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan ter Hofte 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Kopen in de winkel ging prima, model was op voorraad

Service
Duurde even voor er een adviseur beschikbaar was, die gaf goed advies

Assortiment
Goede sortering van de meest recente modellen in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LM 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en eenvoudig

Service
snel op de beoogde dag geleverd met tijdindicatie op de dag zelf

Assortiment
genoeg vergelijkingsmateriaal

Aanbeveling
is vaak ook de goedkoopste

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leen 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor iedereen te doen

Service
Andere dag al in huis op de afgesproken tijd

Assortiment
Keuze genoeg, zoveel dat ik ging twijfelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 04-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
We konden snel en makkelijk de TV vinden die past bij onze wensen.

Service
De levering was goed en snel maar de uiteindelijke score wordt overschaduwd door een wat frusterende retour ervaring van onze defecte TV (ivm coulance regeling). Ik heb o.a. een zaterdag voor niks thuis zitten wachten. Mogelijk dat het te maken heeft met de vakantieperiode rondom kerst aangezien na het incident het allemaal wat beter geregeld leek te zijn dan bij de eerste ervaring.

Assortiment
Een redelijk aantal TVs op een eenvoudige manier kunnen vergelijken en mooi gebruik kunnen maken van een aanbieding (op een al redelijke) prijs.

Aanbeveling
Er vanuit gaande dat de ophaal perikelen grotendeels een incident is geweest geef ik de winkel een 7 tot 8.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Create2Fit Naarden 05-01-2016

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat spijtig om te horen dat u zo een negatieve ervaring heb gehad met het retour sturen van uw zending. Er zijn bij de vervoerders inderdaad wat meer problemen geweest in verband met de drukte, dit neemt niet weg dat wij ons hier zeer verantwoordelijk voor voelen.
Wij hopen dat het retourzenden inmiddels goed is afgehandeld en ontvangen graag een bericht van u wanneer dit niet het geval is.

Onze excuses voor het ongemak, wij hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasma-discounter

Reageer

Siem 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg tevreden over de site.

Service
snelle verzending

Assortiment
breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer snelle service, complete en heldere website, beste aanbieding.

Service
Zoals beloofd voor 9 uur besteld, volgende dag in huis.

Aanbeveling
Heldere webwinkel, erg betrokken via emails.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barmentloo 04-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles overzichtelijk en ruimte om op
afstand te kijken bv naar een tv
scherm !!!!

Service
Vriendelijke verkopers goede uitleg en nemen de tijd voor de klant en goed op de hoogte met de te verkopen spullen.

Assortiment
Weet niet wat er mist qua aanbod !!!

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken auto voor de deur hulp bij het inladen !!! Gemak alom en Goede Service .
Kop koffie aangeboden gekregen terwijl wij aan het beslissen waren welk toestel het zou worden.

Extra toelichting
Nee het aan te bevelen waard !! zegt het voort !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K van Schie 04-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de winkel kan je alle artikelen zien, vergelijken en als je uit bent over koop wordt de koop gebracht naar de auto.

Service
Veel kennis van het product,advies en mee denkend. Wel kan er mee 'de zaal' gekeken worden zoekend naar de mensen die eventuewl Hulp nodig hebben. De dag dag ik er was stond ik medewerkers te wachten maar geen van hen vertelde mij of ze bezig waren, of vragend of ik Hulp nodig had of dat ze er zo aan kwamen. Info naar de klant dat hij/ zij gezien is Door de medewerker zou fijn zijn.

Assortiment
Alle producten die ik wilde zien waren live te zien in de winkel. 3d kijken was er niet, en of werd ook niet aangeboden.

Aanbeveling
Nette afhandeling, goed advies en makkelijk bereikbaar en genoeg parkeergelegenheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Biswanand Mahabier 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Staat goed op volgorde

Service
Afspraak netjes nagekomen !

Assortiment
Makkelijk om alles wat nodig is in de winkel te vinden.

Aanbeveling
Goede website, goed product, beste prijzen, afleverings service en na komen van afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

begrijp niet wat wordt bedoeld 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Wat ik zocht vond ik gemakkelijk.

Service
Bestellen, betalen en levering verliep soepel.
Wel ontving ik erg veel mails (bevestiging, aankondigingen, aftersales)

Assortiment
Kan ik niet beoordelen omdat ik 1 specifiek product zocht.

Aanbeveling
Zou de volgende keer weer uw winkel proberen.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Jur Heikes 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede telefonische kennismaking en vervolgens levering geheel volgens afspraak.

Service
Vriendelijk te woord gestaan door telefoniste's.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor zeer billijke prijzen.

Aanbeveling
Dit is de eerste keer dat ik gekocht heb bij PLASMA DISCOUNTER en het zal zeker niet de laatste zijn.

Extra toelichting
Sjapo op deze wijze met de webwinkel van PLASMA DISCOUNTER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,2

Gemak
helaas was het model waar ik naar op zoek was niet aanwezig in de winkel waardoor de beeldkwaliteit lastig te beoordelen was

Service
na lange tijd gewacht te hebben toch zelf een verkoper benaderd. Als klant verwacht ik vanzelf aangesproken te worden. Tevens koel en "ongewillig" geholpen. Leek erop alsof de verkoper er niet meer zo veel zin in had.

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Create2Fit Naarden 05-01-2016

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review.

Wij vinden het spijtig om te horen dat u niet bent aangesproken door de verkoper en dat u het gevoel had dat hij niet veel zin had om u te helpen. Dit is niet de service die wij willen bieden en de manier waarop wij willen werken.
De verkopers worden erop getraind signalen op te pikken en hierop in te spelen, helaas heeft de verkoper in dit geval wat steken laten vallen. Wij bieden hier onze oprechte excuses voor aan en hopen u in de toekomst beter van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasma-Discounter

Reageer

leo 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim aanbod

Service
Besteld dag later bezorgd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering duidelijke video

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco bisschop 04-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk, snel persoonlijk te woord gestaan bij binnenkomst

Service
vakkundige en eerlijke voorlichting. Er wordt het gevoel gegeven dat je niet zo maar iets wordt aangesmeerd.

Assortiment
ruime maar vooral ook brede keuze, van laag tot hoog geprijsd.

Aanbeveling
je moet je enigszins voorbereiden op wat je zoekt. dat kan op internet in het algemeen maar ook op de plasmadiscounter in het bijzonder. Als je dan vervolgens je vertrekpunt weet wordt je vervolgens goed door het kooptraject geloodst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via kieskeurig, duidelijke site en makkelijk al je gegevens in te vullen

Service
Vooraf telefonisch contact gehad inzake levering oudjaarsdag. Dit was geen probleem.

Assortiment
Voldoende keus, tevens zag ik dat er ook stofzuigers/koffieapparaten e.d. waren.

Aanbeveling
Snelle service!!
Telefoon wordt ook snel opgenomen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markv 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en makkelijk, met Paypal betaald en had daarom gerekend op de extra dag voor verzending maar de bestelling was netjes de volgende dag binnen

Service
snelle aflevering

Assortiment
precies wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy Visser 04-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is overzichtelijk opgesteld.

Service
Degene die hielp was behulpzaam en adviseerde goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 04-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijker kan niet

Service
vriendelijk en doeltreffend

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
goed prijs, hoge kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Kreeg een goede en duidelijke uitleg en verkoper kon mij goed adviseren

Assortiment
Het product wat ik zocht was vooradig en de volgende dag geleverd

Aanbeveling
Mijn product is netjes en op tijd geleverd tot in de huiskamer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

majordbud 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, makkelijk bestellen

Service
Keurige medewerkers

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Otto 03-01-2016 In de winkel gekocht
Hilversum
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles in de winkel is overzichtelijk geëtaleerd.

Service
Wij werden goed geadviseerd.

Assortiment
Er waren voldoende artikelen waaruit wij konden kiezen.

Aanbeveling
Goed gesorteerde winkel.

Extra toelichting
nvt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario flier 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Verliep prima

Service
Prima

Assortiment
Tv voor mijn zoonje gekocht groot assortiment

Aanbeveling
Alles verloopt soepel en dr is genoeg keuze en de goedkoopste

Extra toelichting
Klasse allemaal me zoontje geniet er elke dag van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 03-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden, Bronsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede indeling van de zaak. Goede mogelijkheden tot vergelijking

Service
Prettig geholpen, maar de verkoper zou meer productkennis mogen bezitten

Assortiment
Alles waar ik naar wilde kijken was aanwezig

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Eddy 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat je ziet ontvang je ook

Service
Zoals beloofd de volgend dag TV binnen

Assortiment
Zeer uitgebreid niet alleen TV's maar ook koffiezetapp. enz

Aanbeveling
Ik beveel dit aan mijn vrienden, buren, familie enz

Extra toelichting
Verkoop ook auto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle bevestigingsmail en faktuur etc, snelle levering

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Ruime keuze, duidelijk aangeven welke sony tv interessant was voor de Sony actie geld terug

Aanbeveling
100% prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dawn 03-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is goed overzichtelijk

Service
Prima uitleg over de apparaten, wordt netjes te woord gestaan en nemen de tijd ook als het wat drukker is.

Assortiment
Erg uitgebreid niet alles kan in de winkel getoont worden wat in ons geval zo was. Hebben nu de tv "blind" gekocht.

Aanbeveling
Je betaald de prijs die er voor gevraagd wordt. Er kan niets gedaan worden aan de prijs ook niet als je het apparaat zelf komt ophalen, terwijl er anders wel verzenkosten door jullie betaald moeten worden (niet door de klant) misschien dat het een aandachtspunt is om dit evt. als extra korting te bieden aan de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick de Kanter 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Easy bestellen

Service
Alles snel ontvangen

Assortiment
Zeer compleet

Aanbeveling
Denk goed

Extra toelichting
Nee hoor alles top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ricardo thijm 03-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Soepele duidelijk en sn

Service
Keurige werknemers en duidelijke uitleg

Assortiment
Alles valt en staat met de beschikbare ruimte

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 03-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke winkel

Service
Het was druk maar we werden toch vrij snel geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stekelenburg 03-01-2016 In de winkel gekocht
Naardervesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar overzichtelijk

Service
We werden snel geholpen en in de gaten gehouden dat het niet te lang duurde bij het afhalen

Assortiment
Niet alles stond uitgestald

Aanbeveling
Nette overzichtelijke winkel met net en behulpzaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Francesco58 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Soepel bestelproces, directe bevestiging. Bevestiging leverdatum ontbrak.

Service
Zeer snelle levering, binnen 20 uur.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Reinout 03-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Het duurde een half uur voordat onze tv uit het magazijn kwam; er was wel begrip voor ons ongemak

Assortiment
Ruime keus!

Aanbeveling
Plezierige en deskundige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Marja Bakker 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
meteen artikel gevonden wat ik zocht

Service
binnen 24 uur in huis

Aanbeveling
zou meteen aan iedereen vertellen dat dit een zeer betrouwbare zaak is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarijn Boelen 03-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar, parkeren voor de deur. Allen vanaf de weg is de nam van de winkel niet zo goed te zien... Nummering in dat gebied is ook al niet heel duidelijk. De koffiediscounter zag ik wel duidelijk....

Service
Buitengewoon aardig en behulkzaam. Veel mensen in de winkel, die de tijd voor je namen. Ik loop hopeloos achter, maar mij werd alles keurig uitgelegd. Er werd iets nagekeken nav een vraag van mij en ondertussen mocht ik ook nog even mijn telefoon ergens opladen! :-)

Assortiment
Ik geef niet hoger omdat ik niet zo goed kan beoordelen wat er allemaal ' te koop' is, maar het leek mij behoorlijk compleet, grote merken, kleine merken, hele goedkoopjes en super-de-luxe modellen. Ik ging voor de categorie, goed merk-goedkoop type-oud- model. Ook dat was aanwezig.

Aanbeveling
Ik ben superblij met mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen. Niks moeilijk met accounts aanmaken en zo.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Thomassen 03-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is te overzien, veel ruimte , duidelijke info

Service
Aan de balie prima
Moesten op de aflevering 15 minuten wachten gezien een computerstoring

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zie de opmerkingen boven

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Familie Moons 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Produkt en specificaties zijn zeer snel te vinden en goed te vergelijken met andere produkten, website's.

Service
Alles verliep zeer vlot, van bestelling tot levering in een zeer korte tijd.

Assortiment
Zeer brede keuze uit allerlei produkten.

Aanbeveling
Alles verliep zeer vlot voor een zeer drukke feestperiode.
Prima, zeker aan te bevelen bij anderen. De moeite om terug te komen voor een volgende bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FA 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het zou handig zijn als je je kon registeren eenmalig. Nu moet ik bij elke bestelling alle adresgegevens weer invullen

Service
goed

Assortiment
Uitgebreid genoeg

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Wortel 03-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles staat duidelijk uitgestald en je kunt ook op de schermen meteen informatie inwinnen.

Service
je woordt goed geholpen en de vragen worden meten beantwoord

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dik 03-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel

Service
Hulp bij in de auto leggen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede prijs en genoeg parkeerplaatsen en vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hansvdp 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Ruim assortiment. Juiste en laatste producten beschikbaar

Aanbeveling
Sterke prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed werkende zoekfunctie.
Duidelijke winkelmand en betaalprocedure.

Service
Nette en correcte telefonische antwoorden.

Assortiment
Gewoon veel

Aanbeveling
Geef nooit tienen geen niets negatiefs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews