Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

milow 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzicht met de producten die ze hebben

Service
goede service,maandag besteld en gekozen om het woensdag te bezorgen

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
een goede winkel, genoeg aanbod en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 07-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel met een duidelijke prijsstelling

Service
Prima advies en hulp bij inladen

Assortiment
Ruime keus in aanbod en prijs

Extra toelichting
Voor de deur parkeren, overzichtelijke winkel met ruime keus waar je zonder op je nek gesprongen te worden even kan rondkijken en als je iemand nodig hebt er direct iemand voor je klaar staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnant 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk netjes en rustige aanblik. Prettige online winkel.

Service
Optimaal geïnformeerd over bestelling en levering.

Assortiment
Erg ruim!

Aanbeveling
Een mooie rustig ogende website met breed assortiment en geweldige info verstrekking over levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Webwinkel is overzichtelijk, goed onderverdeeld in voorkeuren tav produkt

Service
Bevestigingsmail, factuur ed direct ontvangen. Wat erg super is, is dat de volgende dag bezorgd ook echt zo was in tegenstelling tot de webwinkels van concurrenten waar ik eerder produkten (tv, witgoed, dvd speler) heb besteld.

Assortiment
Ruime keuze, voor mij de juiste merken

Aanbeveling
Overzichtelijk, juiste afhandeling factuur ed, snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waar alles gemakkelijk is te vinden. Vooral de filmpje (met ondertiteling) zijn een welkome aanvulling.

Service
Ik werd keurig via SMS en email op de hoogte gehouden over mijn bestelling. De tv werd een dagje later geleverd, maar daar had ik al een beetje rekening mee gehouden rond de feestdagen. Ondanks dat ik al een SMS en email had ontvangen dat de levering een dag vertraagd was is er s'ochtends (vroeg) telefonisch contact met mij opgenomen om uit te leggen waarom de tv iets later zou komen. Erg netjes van Plasma-discounter.nl

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor een eerlijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site en ook betalen

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 07-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website en vriendelijk advies in de winkel

Service
Al meerdere dingen gekocht en altijd tevreden hoe je geholpen wordt

Assortiment
Van alles wat voor ieders buget

Aanbeveling
Eenvoudig maar netjes , met genoeg mogelijkheden om verschillende dingen te kunnen vergelijken

Extra toelichting
Prettig kopen of het nu om een tv, koffieapparaat of wasmachine gaat en fijn dat ze ook pp zondag open zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Dunk 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op sire duidelijk aangegeven wat de ideale afstand is voor de keuze van aanschaf televisie en een goede specificaties van het produkt. Ook is het makkelijk te bestellen alles wijst vanzelf.

Service
Snelle levering en goed te volgen met track en tracé.

Assortiment
Voldoende keuzes in verschillende prijs klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flier 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
prima

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, bestellen gaat zeer snel.

Assortiment
zeer ruime keuze in tv's.

Aanbeveling
Alles ging prima, binnen een dag stond de nieuwe tv er.

Extra toelichting
Schrok eerst wel van het tarief van het 0900 nummer, maar na de bestelling krijg je een 'normaal' tel. nr. voor eventuele vragen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Leenders 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel gemakkelijk om via internet je keuze te kunnen maken.

Service
Na het invullen van onze gegevens, bleken we een foutje te hebben gemaakt. Telefonisch contact opgenomen en foutje werd heel vriendelijk gecorrigeerd.

Assortiment
Mooi assortiment.

Extra toelichting
Een toelichting er bij hoe je de garantie moet verkrijgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Guido 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel alles kunnen vinden

Service
Duurde wat lang dat het opgestuurd werd. Zaterdag besteld, maandagavond opsturen.

Aanbeveling
Prima winkel met prima prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Grads Jansen 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal en gemakkelijk om via internet de bestelling te kunnen doen

Service
Alles ging vlotjes en zonder problemen

Assortiment
Wat wij zochten hebben we gevonden.

Aanbeveling
Zoals reeds gezegd ging alles heel gemakkelijk en snel. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjan 06-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
website: uitgebreid, goed te selecteren, maar specificaties wat summier. fysiek: veel demomodellen, goede opzet, goed bereikbaar

Service
Prima levering en in winkel op voorraad, dus meteen mee.

Assortiment
Voldoende keuze tussen diverse modellen, zodat een model met gewenste specs goed te vinden is.

Aanbeveling
Nog geen slechte ervaring gehad, directe levering, showroom, ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Los 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online shoppen is praktisch kost weinig tijd, ruime assortiment, product beschrijving duidelijk, scherp geprijsd.

Service
Snelle service vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
Ruin assortiment, goede product beschrijving, scherp geprijsd

Aanbeveling
Lijkt mij duidelijk, ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clemens hollak 06-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruim in thema,s opgestelde winkel, goed bereikbaar
Met ruime gratis parkeergelegenheid

Service
Voldoende deskundig personeel en niet opdringerig personeel. Goede website

Assortiment
Voor mij voldoende keuze, en goed gescheiden in onderdelen

Aanbeveling
Goede service en kosten/ kwaliteit. Nette afhandeling koopproces

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

peter 06-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wasmeer erg overzichtelijk

Service
Werd goed geholpen

Assortiment
Wasmeer op zoek naar bepaalt type heb niet op de rest geled

Aanbeveling
Goed bekijkbaar en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 06-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles overzichtelijk uitgestald

Service
na enig zoeken en enige tijd wachten iemand gevonden die ons kon helpen

Assortiment
van elk merk meerdere modellen te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Samsung UE50H6200 3D Smart LED tv 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was behoorlijk druk in de winkel

Service
Vriendelijk, snel

Aanbeveling
Goedkoop en ook nog eens goede producten

Extra toelichting
Online gereserveerd, kwam naar de einkel om af te halen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hansuky 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ben vaker in de winkel geweest voor aankopen en alles werkt goed wel eens te lang wachten in de winkel maar goed dat is fijn als men ook alle tijd voor jou neemt webshop prima

Service
alles altijd naar tevredenheid

Assortiment
meer dan voldoende

Aanbeveling
super winkel echt top kom er graag al woon ik ver weg

Extra toelichting
ga zo door blijf ik daar komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Luur 06-01-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
ondanks het late tijdstip ( tegen sluitingstijd) verwachtte ik iets meer enthousiasme.

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
een genot om rond te lopen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Wil 06-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar en overzichtelijk

Service
De verkoper heeft ons uitstekend geholpen. Had alle tijd ondanks dat hetbdrukmwas in de winkel

Assortiment
Wat we wilden zien was te zien

Aanbeveling
Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend

Extra toelichting
Als ik vraag wat het verschil is tussen 6500 en 6510 dan wil ik de waarheid horen en geen ..lverhaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 06-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wij werden door iemand van Sony geholpen. Was erg goed op de hoogte van het product en zeer behulpzaam.

Assortiment
Genoeg tv's van verschillende merken. Je kunt direct goed een vergelijking maken.

Aanbeveling
Super vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 06-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Bij aanschaf televisie was kennis bij verkoper omtrent verschillen tussen 3 modellen maar beperkt aanwezig. Afrekening en aflevering bij auto (meelopen en tillen) uitstekend.

Assortiment
Prima keuze tussen verschillende merken en beeldschermformaten.

Aanbeveling
Prima winkel die niet onderdoet voor de grote concerns als bijvoorbeeld Mediamarkt. Prijsstelling en levering uit voorraad zijn uitstekend.

Extra toelichting
Naast aandacht voor productkennis geen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

televisie 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker achter de pc uitzoeken wat je precies wilt hebben

Service
dit was de eerste keer dat ik online kocht en dacht,nou we zullen zien,maar alles wat werd beloofd klopte precies tot de levering toe

Assortiment
alle merken en types duidelijk omschreven en vergelijkbaar

Extra toelichting
volgende keer koop ik zeker weer bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 06-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker overzichtelijke winkel

Service
goeie kerel. weet veel van tv's

Assortiment
meer dan genoeg aanbod

Aanbeveling
goed op internet en makkelijk te bereiken

Extra toelichting
in de buurt vast wel een pand te vinden voor jullie gehele aanbod. hoeft niet. is wel overzichtelijker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vrolijk 06-01-2016 In de winkel gekocht
baarn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden, makkelijk parkeren

Service
Ondanks drukte, werden we geholpen en ook heel netjes en behulpzaam geholpen. Er werd echt de tijd genomen.

Assortiment
wat ons betreft, was het genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 06-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bijzonder snel geholpen door medewerker!

Service
De tv werd door een van de medewerkers zelfs in de auto geplaatst

Aanbeveling
Zeer vriendelijke en deskundig personeel. Goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Professionele web-site waarbij het product dat je zoekt eenvoudig te vinden is.
Er staat uitgebreide informatie over de producten.

Service
In een woord fantastisch !
Goede en vakkundige communicatie in goed Nederlands.
Op voorraad is ook werkelijk op voorraad, dit in tegenstelling tot andere websites die je zoet houden met opmerkingen als: morgen in huis, nee dinsdag, nee over 5 dagen, nee de leverancier is de schuld, etc.
Tot laat in de avond actief en voor 21.00 uur te bestellen, de volgende dag in huis.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een type TV van Panasonic.
Heb dus geen goed oordeel over het totale assortiment.
Wat ik wel gezien heb is dat het assortiment volledig oogt en bovendien zijn er links naar andere websites van dit bedrijf.

Aanbeveling
Zoals eerder vermeld is alles prima geregeld.
Dit is een voorbeeld voor anderen.
TOP !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik deed een algemene zoekopdracht en vond in een paar klikken datgene wat ik nodig had. Heel eenvoudig dus.

Service
De levertijd was duidelijk aangegeven en is nagekomen. Ik heb nog geen ervaring opgedaan met de service ivm storingen etc. Ik hoop eerlijk gezegd dat ik daar ook geen beroep op hoef te doen.

Assortiment
Compleet assortiment, en voor wat ik nodig had de meest concurrerende prijsstelling die ik kon vinden. Top!

Aanbeveling
helder en duidelijk assortiment, goede informatie op de site, inclusief youtube filmpjes om het te verduidelijken. snelle levertijd en zeer prijsgunstig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Eric 06-01-2016 In de winkel gekocht
naarden vesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gewoon kijken naar waar je voor komt

Service
verkopers weten waarover ze praten

Assortiment
duidelijkheid.tv is een tv .zoek je een wasmachine ...winkel ernaast.

Aanbeveling
prijs service en kwaliteit

Extra toelichting
heb veel koffiemachines gezien waar in zeker voor terugkom!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René 06-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk voor de deur parkeren!

Service
Er werd ons geen merk opgedrongen en dat vonden we erg fijn! Goede voorlichting over de verschillende typen tv's die we bekeken.

Assortiment
Het apparaat dat we wilden aanschaffen hing in de showroom.

Aanbeveling
Goede deskundige voorlichting, geen opdringen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette Johai 06-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijk te vinden.snel te bereiken.

Service
Snelle service en prima uitleg

Assortiment
Een verrassend assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter Eshuis 06-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik winkel geweest en prima geholpen.

Service
Artikel teruggebracht ook prima verlopen

Assortiment
Prima maar niet alle merken (bijv. geen Bose)

Aanbeveling
Prima service, efficient proces en markt conform geprijsd. En de winkel zit toevallig redelijk in de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephan de Visser 06-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk gevonden via welbekende zoekmachine
site spreekt voor zich, alles makkelijk te vinden

Service
service van het bestellen top, geen klagen.
waar het niet dat het tot aan de deur vertraagd is door PostNL, als ik dit dus meeneem onder de noemer Service gaat het wat punten omlaag.
PostNL kon de TV niet meenemen omdat het pakket te groot was oid, dus moet nog een dag langer wachten.
vandaag besteld/morgen in huis gaat dus niet op... bij mij.

Assortiment
ruim aanbod, hoop artikelen overzichtelijk te vinden.

Aanbeveling
zie bovenstaande punten.

Extra toelichting
ik mis een optie om 2 of meer artikelen direct naast elkaar te leggen. had interesse in 2 tv's, en kon niet makkelijk de verschillen vinden, behalve de prijs van 300euro, dus er moest wel degelijk een groot verschil in zitten. een vergelijk optie is wel een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bob 06-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 05-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
De webwinkel ziet er verzorgd uit met veel nuttige informatie en mogelijkheden.

Service
1e bezorgafspraak zonder enig bericht geannuleerd wegens overmacht. Bleek dat de bezorgdienst eerder gestopt was met leveren die dag terwijl op de website staat vermeld en ik bericht heb gekregen dat de volgende dag geleverd zou worden. Daarom ipv 1 maar liefst 6 dagen (incl. weekend) moeten wachten op mijn bestelling. 2e bezorgafspraak zou tussen 15:00-17:00 geleverd worden. Koerier stond, wederom zonder bericht of een werkende track en trace, pas om 19:45 op de stoep. Zowel via de mail als telefonisch contact gehad met de belofte te worden teruggebeld of gemaild zodra er iets bekend zou zijn maar daarna niks meer gehoord. Wat mij betreft zijn er 3 hele grote verbeterpunten:
-contact met jullie bezorgdienst
-terugkoppeling naar de klant (ook na 17:00!)
-(telefonische) bereikbaarheid van de bezorgdienst

Aanbeveling
Met het telefonische contact wat ik heb gehad met de medewerkers heb ik talloze keren gehoord dat er niks voor mij gedaan kon worden omdat het bij de bezorgdienst lag. Ook dat is de verantwoordelijkheid van een leverancier. Dus als er problemen met een levering zijn dan zullen jullie als klantenservice bereid moeten zijn om dat op te lossen en niet de schuld naar de bezorgdienst toe schuiven en vervolgens de klant niet te helpen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Create2Fit Naarden 06-01-2016

Geachte heer-mevrouw,

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Dat is vervelend om te horen dat u deze ervaring met onze vervoerder en klantenservice heeft. Er zijn een aantal dingen misgegaan in de communicatie en het doorplannen van de orders. Wij willen u hier graag bij helpen. Wij willen graag voor u kijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen. U mag uiteraard ten alle tijden ook contact opnemen met onze klantenservice.
Alvast hartelijk dank voor het doorgeven hiervan.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasma-Discounter

Reageer

Erwin Huberts 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bij binnenkomst word er gelijk gereageerd. Werd keurig geholpen door een dame die de juiste vragen stelde.

Service
Van A tot Z wordt alles keurig en vlot geregeld.

Assortiment
Alle bekende en nieuwste apparatuur is volgens mij aanwezig.

Aanbeveling
Nette overzichtelijke winkel.

Extra toelichting
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een web shop met veel informatie en een winkel om naar de tv te kunnen kijken.

Service
Zeer goed geholpen in de winkel door zeer goed opgeleid personeel.

Assortiment
Heel veel keus

Aanbeveling
Zeer nette winkel. Grote showroom met heel veel tv's

Extra toelichting
Na een tijd op internet onderzoek gepleegd te hebben. Ben ik naar de winkel gegaan. Ik werd heel netjes te woord gestaan en al mijn vragen werden netjes beantwoord. Ik had twee vragen waar de verkoper niet meteen antwoord op had, en werd geen onzin praatje gehouden maar er werd meteen gebeld met de importeur en ik kreeg alsnog netjes antwoord op mijn overgebleven vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De website is overzichtelijk en makkelijk in het gebruik.

Service
Na het orienteren via internet hebben we de TV gekocht in de winkel. De medewerker van de winkel was vriendelijk en nam de tijd. De informatie over de aanschaf van een harde schijf bij de TV blijkt niet juist te zijn. Hierdoor hebben we een verkeerde aanschaf van een opslagmedium gedaan (op advies van de medewerker). We nodigen plasma-discounter uit om hierover contact met ons op te nemen.
De medewerker van het magazijn liep met ons mee naar de auto en hielp met het inladen van de tv.

Assortiment
Helaas was het model dat wij gekocht hebben niet in de winkel te zien in het formaat dat wij wensten. Dezelfde tv (met dezelfde specificaties) was wel in een grotere maat tentoongesteld.

Aanbeveling
Prima winkel met keurige service.

Extra toelichting
De informatie over de aanschaf van een harde schijf bij de TV blijkt niet juist te zijn. Hierdoor hebben we een verkeerde aanschaf van een opslagmedium gedaan (op advies van de medewerker). We nodigen plasma-discounter uit om hierover contact met ons op te nemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Van der Burg 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We werden geattendeerd door de plaatselijke krant en de vestiging was goed te vinden

Service
Onze tv kon niet mee in de auto en moest bezorgd worden door een bezorgdienst. De tv was zoek bij de bezorgdienst en we konden zonder moeite een andere tv halen, super

Assortiment
Alle belangrijke merken zijn aanwezig.

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken en goede service, hulp en uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Hansma 05-01-2016 In de winkel gekocht
Filiaal in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Als leek heb ik sowieso hulp nodig voor een goed advies. Door grote drukte en constante aanloop van klanten is het niet heel gemakkelijk om iemand te spreken te krijgen.

Service
De service vond ik zeer goed! De verkoper nam, ondanks de drukte, uitgebreid de tijd voor ons om ons wegwijs te maken in de ruime keuze en te helpen met onze wensen.

Assortiment
De grote merken waren zowel in het kleine, midden en het grootste segment vertegenwoordigt. Ruime keuze, maar precies genoeg om de bomen door het bos te blijven zien.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van den Akker 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Laagdrempelig, alle producten uitgestald en snel geholpen. Dat is wat je als klant zoekt. Geen gedoe met parkeren.

Service
Zeer goed en vriendelijk geholpen met het uitzoeken van een nieuwe tv. Perfecte service met meelopen naar de auto met aangekochte product.

Assortiment
De meest bekende merken en producten staan uitgestald. Overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dewi van Aalsburg 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel gemakkelijk om het assortiment online te filteren en om te bestellen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Heel veel modellen, duidelijk weergeven

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

simone 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Szarafinski 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Ondanks de drukte snel geholpen

Assortiment
Onze keuze was voorradig en konden het gelijk meenemen

Aanbeveling
Kon zelfs effe naar toilet, keurig

Extra toelichting
Onze nieuwe tv werdt voor ons naar de auto gebracht....!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijne van Amsterdam 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We wonen dichtbij en konden de tv meteen meenemen. Info op de website ook duidelijk zodat je je al kan voorbereiden voordat je naar de winkel gaat.

Service
De verkoper wist (althans zo kwam hij over :)) waar hij het over had. En toen hij twijfelde zocht hij het even op, dat heb ik liever dan dat iemand je verkeerde info geeft omdat hij niet durft aan te geven dat hij niet de precieze info paraat heeft. Hij was heel eerlijk ook toen we twijfelden tussen de duurdere variant en de tv die wij hebben gekocht.

Assortiment
Veel verschillende mogelijkheden. Je kan het zo gek maken als je zelf wil en ook kiezen voor een bepaald merk mocht dat de voorkeur hebben.

Aanbeveling
Goede service.

Extra toelichting
Gewoon blij met onze nieuwe TV.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid de Groot 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De site toont goed de producten die voldoen aan mijn zoek eisen. De product specificaties worden duidelijk getoond.

Service
Snelle levering. Mijn enige aanmerking was dat mijn tv op een ander adres werd afgeleverd, wat ik niet had verwacht. Ik dacht dat ik zelf voor ontvangst moest tekenen en niet de buren. Ik heb hier over contact opgenomen met Plasma-Discounter en zij zouden PostNL hier over aanspreken. Prima service dus!

Assortiment
Vrijwel alles wat ik zoek is te vinden in het assortiment.

Aanbeveling
Ik kan iedereen Plasma-Discounter aanbevelen vanwege de goede service, en geen verzendkosten. De mensen van de klantenservice hebben mij ook zeer vriendelijk te woord gestaan na mijn klacht over de bezorging op een ander adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker snel geholpen en superhandig en deskundig personeel

Service
Super aardig geholpen

Assortiment
Ruime keus uit de hele Samsung reeks

Aanbeveling
Met 9 omdat je lekker snel en goed word geholpen en het nadeel is alleen dat het een stukje rijden is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Kraaij 05-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was super druk, waardoor de adviezen wat gehaasd waren. Ik snap dat wel want je wilt iedereen helpen. Ik ben zelf ook ondernemer. Maar anders hadden ze nog meer aan me kunnen verkopen.

Service
Dat moet nog blijken. Ik heb het toestel net en als het goed is kom ik voorlopig niet voor service. Wel netjes dat men mee naar de auto loopt.

Assortiment
Alles is er.

Aanbeveling
7 jaar geleden mijn eerste Plasma daar gekocht.

Extra toelichting
Ja ik zou best een B2B account willen hebben. Wij beheren 400 appartementen en kopen nu meestal bij BCC ivm bezorging.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews