Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Raymond 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website / eenvoudig en helder

Service
Super snelle levertijd

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Absoluut bij anderen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van der Schoot 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige en relevante vergelijk opties en overzichtelijk geheel.

Service
Alles is naar wens verlopen, inclusief de status berichten.

Assortiment
Breed assortiment, veel, maar ook niet TE veel keuze.

Aanbeveling
Afspraken worden nagekomen en handelingen / gebruikersgemak is naar wens geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samson 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hoe relaxed, je hoeft niet meer naar de winkel maar je maakt je keuze online.

Service
Snelle en duidelijke handeling

Assortiment
De keuze is meer dan voldoende

Aanbeveling
Heb de winkel niet bezocht, maar als de service en snelheid online hetzelfde is als in de winkel moet het wel een top winkel zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees rozendaal 18-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker op de bank uitzoeken en de tv reserveren en hoef je niet te haasten met ophalen van de tv.. top!

Service
Zeer goed geholpen.

Assortiment
Zeer goed assortiment alleen wel goed opletten een tv in de winkel ziet er kleiner uit dan thuis ;-) gelukkig zijn wij daar ook op gewezen.

Aanbeveling
top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 18-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij binnenkomst ruim overzicht, plaatsen om even op je gemak het toestel op je in te laten werken,zodat je in alle rust kan afwegen.

Service
Medewerker neemt rustig de tijd om je van alle informatie te voorzien die je over het product vraagt, ik heb 12 jaar geleden ook bij jullie de tv gekocht er zat een kleine fout in. zonder moeilijk doen kon ik deze ruilen. Des te meer reden om nu weer bij u een nieuwe tv aan te schaffen. En weer met de zelfde rust en goede uitleg, keurig dus.

Assortiment
Deze vind ik meer dan voldoende, ik wist niet dat er ook zoveel koffie machines waren. wat tv etc betreft meer dan voldoende keus.

Aanbeveling
Ik denk dat dat boven genoemde voldoende is, we kunnen altijd wel wat vinden als we willen maar uit eindelijk blijven we mensen en die moeten wij ook respecteren.

Extra toelichting
Ik hoop dat u nog vele jaren deze service blijft geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 18-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Superduidelijk en overzichtelijk. Prima medewerkers die je snel helpen. Geen enkele aanmerking!

Service
Altijd bereid om je vragen te beantwoorden.

Extra toelichting
Altijd super als we spullen daar halen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Halima 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en makkelijk bestelling plaatsen

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelproces ging erg makkelijk

Service
De tv was de volgende dag in huis. Plasma-discounter had de scherpste prijs voor deze tv die er te vinden was.

Assortiment
Zeer veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Zal deze winkel aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Petersen 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel duidelijk welke televisies ze hebben en dat het wel een veilige goeie site is.

Service
20:00 besteld volgende dag in huis, super snel!

Assortiment
groot assortiment met veel spullen

Aanbeveling
Super goeie site, snel in huis, goeie filmpjes over de televisie en heel overzichtelijk

Extra toelichting
heel blij met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

charles 18-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
simpele website en eenvoudig aankoopproces

Service
volgens afspraak geleverd

Assortiment
redelijk ruime keus, meestal goede prijs

Aanbeveling
mooie shop, in bijna alles ok

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MANON 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is een overzichtelijke site op merk, soort tvjezoekt zoekt en de prijsklasse.

Service
Zeer vlotte levering!

Assortiment
Soms wat verwarrend dat eenzelfde tv met dezelfde prijs verschillend is qua led of lcd. Dat zou m.i nog wat duidelijker mogen.

Aanbeveling
Gemiddelde van mijn cijfers is een 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aad 17-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
mooie winkel

Service
prima geholpen .ook de belservice was heel goed .
perfect geholpen toen de aansluiting niet lukte

Assortiment
er is werkelijk van alles op tv gebied

Aanbeveling
prima winkel goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website

Service
Bestelling kwam keurig op de volgende dag. Geleverd op DHL punt, kreeg keurig mail dat bestelling er was.

Assortiment
Gigantische keuze

Aanbeveling
Heb al eerder mensen geadviseerd via deze site te bestellen, zal ik zeker weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht

Service
Voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis werd waargemaakt. De Tv werd de volgende dag afgeleverd.

Assortiment
Met de prijs die ik voor de TV betaald heb ben ik tevreden.
Ik had genoeg keus.

Aanbeveling
Veel keus en goede uitleg ,goede prijzen en snelle levering.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mario van Beek 17-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zowel online als een winkel en je kan ook reserveren

Service
Eerste personeelslid gaf niet zo handige informatie, de tweede die ik sprak was zeer deskundig

Aanbeveling
Ja, mooie acties

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn Wery 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging makkelijk via de webshop.

Service
Direct volgende dag geleverd.

Assortiment
Altijd de keuze uit het product dat ik zou willen kopen.

Aanbeveling
Gewoon top, als je kwaliteit wilt en een goede prijs, kan je hier van op aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Prins 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima service vandaag besteld morgen in huis. En product voldoet helemaal aan verwachting

Service
Gewoon goed

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ruime keus en makkelijk. Geen moeilijk gedoe met creditcard en zo.

Extra toelichting
Geweldig handig vandaag besteld morgen in huis. Product voldoet ook prima aan verwachting.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cc 17-01-2016 In de winkel gekocht

Algemene score

8,8

Gemak
Na de winkel te bezoeken in Bussum, kwam ik na 15 minuten de deur uit met een smart tv binnen mijn budget dat voldeed aan mijn eises

Service
zie hierboven

Aanbeveling
Je moet wel met de auto komen, maar dan heb je ook wat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nvt 17-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Snelle vakkundige niet opdringerige service bij aankoop en nog een heerlijke Coronel koffie toe

Assortiment
Prima gerangschikt.

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke zaak op een industrieterrein!

Extra toelichting
Complimenten voor de winkel en de bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rosetty Hooi 17-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heel goede service ben erg tevreden. Snelle levering komt afspraken na.

Aanbeveling
Betrouwbare wiknelpunten. Ik zou zeker weer hier bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf hofkes 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, en relaxed uitzoeken op de bank.

Service
Bij het delen op Fb, zou ik 20 euro extra krijgen. Niet gekregen. Mail gestuurd. Snel antwoord, en alles was zo geregeld. Geld retour. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke installatie

Service
Goede service

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ME 16-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website, dichtbij, op zondag open

Service
produkt was incompleet, direct nieuwe doos meegekregen

Assortiment
alles beschikbaar

Aanbeveling
meerdere aankopen gedaan altijd tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 16-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De online winkel is weliswaar overzichtelijk, maar de site werkt op tablets en smartphones onhandig en traag. De informatie op de site over televisies is ietwat verouderd.

Service
In de winkel goed en deskundig geholpen. Nieuwe TV beviel in eerste instantie niet. Kon zonder problemen retour en deskundig begeleid met het maken van een nieuwe keuze.

Assortiment
Alle gangbare merken en van budget naar premium modellen.

Aanbeveling
Prima winkel, vooral de fysieke winkel in de nabijheid is erg handig.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

redfive 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles wordt netjes bevestigd, ook de verzending.

Service
Geleverd volgens afspraak

Assortiment
Ruime keus aan produkten en accesoires. Overzichtelijk weergegeven op de site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TLOTB 16-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis lekker achter de PC

Service
Vandaag besteld , morgen in huis !
Tevens nog enkele vragen online beantwoord gekregen , wat ons niet helemaal duidelijk was.

Assortiment
We hebben vele tv`s bekeken !

Aanbeveling
Goede online hulp en direkt in huis !!

Extra toelichting
Ook nog een muurbeugel gekocht. Gezocht in verschillende prijsklassen ! Prima !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CC de Jong 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat is er makkelijker dan, vanaf de bank bestellen?

Assortiment
Makkelijk een keuze te maken, na al je eisen te hebben ingevuld.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en voldoende keuze, wat meer te wensen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elkvveen 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede internet site, makkelijk te bewerken en te bestellen

Service
zeer goed feedback over de voortgang van de afhandeling van het bestelde product

Assortiment
voor zover bekeken een goed sortering van de te leveren producten

Aanbeveling
bestellen eenvoudig goede afhandelingsservice zeer snelle levering alles met alles niets over aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NaoualC 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg duidelijk en overzichtelijk en bestellen ging hierdoor super snel/makkelijk!

Service
Ik werd via diverse e-mails op de hoogte gehouden van de bestelling. In de middag bestelt en de volgende dag al in huis. Prima service!!

Assortiment
Ik heb alleen naar 1 product gekeken, maar de gekochte LED tv had een goede prijs

Aanbeveling
Zeker een pluspunt dat je met paypal kan betalen en de supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hartger 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijvingen van de producten

Service
Perfecte service. Wat op de site staat, wordt nagekomen. Duidelijke en overzichtelijke afhandeling van de bestelling.

Assortiment
Assortiment is perfect ingedeeld. Zoeken is makkelijk en ook vergelijken van het ene met het andere artikel gaat snel.

Extra toelichting
Aanrader voor iedereen. Levering correct en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carolina van den Berg 15-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
er is, tijdens de wachttij, genoeg te bekijken

Service
de medewerker was erg behulpzaam

Assortiment
ik heb in ieder geval gevonden wat ik zocht. en er was nog erg veel moois te zien. Lijkt mij een groot assortiment

Aanbeveling
goed deskundig personeel. Vind ik erg belangrijk. En de medewerker was erg behulpzaam en liep mee naar de auto.

Extra toelichting
de wacht tijd bij de kassa was wel lang. verder geen opmerkingen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AJ 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is overzichtelijk neergezet en de searches zijn makkelijk.

Service
HAd gedacht dat met bestelling zaterdag dat levering maandag zou moeten kunnen omdat PostNL ook gewoon op maandag levert.

Assortiment
Niet alles bekeken maar het lijkt ruim voldoende.

Aanbeveling
Vooralsnog is mijn eerste ervaring een positieve.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Salora 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Alles is duidelijk omschreven.

Service
Nadat het geld bij jullie binnen was, snelle aflevering.

Aanbeveling
Het bevalt mij prima en dat kun je dan ook een ander aanbevelen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Biessels 15-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via google snel doorgelinkt

Service
's avonds om 20 uur besteld, de volgende dag voor 17 uur in huis

Assortiment
specifiek op zoek geweest naar een tv. Niet het verdere assortiment bekeken

Aanbeveling
prettig, snel en makkelijk online shoppen

Extra toelichting
ga verder op deze voet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Patrick 15-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is een zeer relaxte winkel en je hebt wat te zien met een lekker bakkie erbij;-)

Service
Sonos bar zat een zoom in, zonder problemen om geruild.

Assortiment
Veruit het grootse en breedste assortiment en haast altijd op voorraad.

Extra toelichting
Jammer dat ik nog geen centjes heb voor de subwoofer van sonos. Nog even sparen en dan koop ik hem zeker bij jullie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

christophe 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon bestellen op internet en de dag erop heb je het in huis, supereasy en ik koop nergens anders meer.

Service
directe afhandeling van zaken, nogmaals een dikke aanrader hier te kopen

Assortiment
keuze uit veel, en tevens bijna altijd de goedkoopste op de markt!!!!

Aanbeveling
goedkoop, kwaliteit, snelle service, makkelijke site, alleen maar positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 14-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Ik kon de producten makkelijk vinden op de website en je kan zoeken op merk wat erg handig is.
Geen bestelproces ervaren omdat ik het artikel in de winkel heb gekocht en niet via de website heb besteld.

Assortiment
Assortiment is uitgebreid en je kan makkelijk een keuze maken. De prijs is zeer concurrerend.

Aanbeveling
Prettige winkel om rond te kijken en te kopen, vriendelijk en behulpzaam personeel om uitleg te geven over het te kopen artikel.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Roel 14-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Service
Snel in huis.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Prima prijs kwaliteits-verhouding

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

kallos 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super makkelijk te bestellen en snel in huis!

Aanbeveling
Super makkelijk bestellen en achteraf betalen! Goed ingepakt!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Armand 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen ging super makkelijk. Jammer dat ik niet een bezorgdatum kon aangeven.

Aanbeveling
Hier is gewoon veel te vinden op AV gebied!

Review criteria:

Goed

Reageer

RHVM 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke duidelijke website zonder teveel reclame of overige afleidende zaken.

Service
Duidelijke productbeschrijvingen en een snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TheoB 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle reactie - op afgesproken tijdstip de volgende dag bezorgd

Assortiment
Eigenlijk alle gangbare modellen aanwezig en op voorraad

Aanbeveling
Tweede plasma/led die ik hier koop - ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 14-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere uitleg

Service
10

Assortiment
Niet alles wat op de webshop staat is aanwezig in de winkel. Nu blijkt ook dat dat een reden heeft omdat het de iets minderen producte zijn.

Aanbeveling
Goed duidelijk advies!

Extra toelichting
Door het advies heb ik een andere tv gekocht dan wat ik eerst op het oog had. Hier was ik erg blij mee en het scheelden mij uitwindelijk ook een paar honderd euro.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Versteeg 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website.

Service
Super duidelijk hoe alles werkt qua betalen, levering en waar geleverd.

Assortiment
Alle grote merken, maten goed te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Familie Zwijnenberg 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk en producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Goed meegedacht door medewerker omtrent aankoop. Contact verliep gemakkelijk via telefoon en e-mail.

Assortiment
Product was niet meer te koop in de winkel, maar wel via Plasma-Discounter.nl. Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Wij hebben nu een jaar geleden onze televisie aangeschaft. Nog steeds kijken wij iedere dag met veel plezier. Het beeld en het geluid zijn prachtig. Onze investering meer dan waard !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, afrekenen en bezorgopties zijn vlot geregeld

Service
Snelle en volledige bezorgging en vlotte verwerking van de order!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een Demo toestel besteld, ging snel en vlug. Devolgende dag in huis

Service
Product de volgende dag in huis.

Assortiment
Enorm veel verschillende items, maar ook vaak de goedkoopste optie

Aanbeveling
Snel ,goedkoop en veel.
Ook mooi dat ze demo toestellen verkopen

Extra toelichting
Demo toestel gekocht, netjes in de originele doos ontvangen ( wel een duitse doos) met folie op de tv.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk van het Schip 14-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijke showroom, allen helaas niet alle modellen in de winkel.

Service
Alles op voorraad en direct mee te nemen,
en door vriendelijk personeel in de auto gezet.

Assortiment
beperkt aantal merken in de winkel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

mklop 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
snel en geleverd conform afspraak

Assortiment
beste prijs die ik kon vinden

Aanbeveling
zou zo weer bestellen omdat alles top is verlopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 14-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gewoon goede service!

Assortiment
Zeer ruim aanbod tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Prima webshop, handige productfilmpjes.

Extra toelichting
Veel betalingsmogelijkheden, snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews