Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vogels Muurbeugel 22-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk en snel

Service
Snelle levering binnen een dag thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 22-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en is overzichtelijk. Supersnelle bezorging, had niet verwacht dat dec tv de volgende dag er al zou zijn.

Assortiment
Verschillende merken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anoniem 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is zo gebeurd en vooral de optie om zelf te bepalen of je het thuis wilt laten bezorgen of bij een afhaalpunt is erg fijn.

Assortiment
Heel breed en voor ieder wat wils. Ook de begeleidende teksten zijn helder

Extra toelichting
Hoge mate van gemak, goede prijzen en betrouwbaar (2e aankoop al en nooit problemen gehad en goede communicatie)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 22-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima bereikbaar goed advies mensen die daar werken hebben verstand van zaken.

Service
zonder vragen werd de tv al naar de auto gebracht,

Assortiment
zoveel keus voor eider war wils.

Aanbeveling
Dit is nu de favorieten winkel van ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Treffers 22-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
het is een makkelijke website om iets te zoeken. tevens hoef je ook niet de deur uit om een product aan te schaffen

Service
fantastische service, snel, en gemakkelijk

Assortiment
ruim assortiment tegen een goede betaalbare prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 22-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Snelle levering prima service.

Service
Bestelde TV netjes gebracht waar door mij aangegeven. Top

Assortiment
Ruimte keus voor ieders budget.

Aanbeveling
Betrouwbare winkel waar je met gerust hart je spullen kunt kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Corina 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Tot nu toe is alles meer dan goed gegaan.

Extra toelichting
Ondanks het niet al te prettig vinden van online kopen. Vond ik het deze keer heel erg prettig gegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke graphics. Duidelijke informatie.

Service
We werden goed p de hoogte gehouden van de vorderingen van de bestelling.

Aanbeveling
Ik zou niet weten wat ik meer zou mogen wensen voor de aankoop van een TV.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Thissen 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede zoekfunctie in de webwinkel

Service
Snelle levering, zondagavond besteld, dinsdagmiddag in huis.

Assortiment
Weinig keus in kleine tv's (

Aanbeveling
Duidelijke website.

Extra toelichting
Fijn dat ik de tv kon afhalen bij een DHL afhaalpunt. Beter dan dat er iemand thuis moet zijn om de tv in ontvangst te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Herman 21-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het aanbod is overzichtelijk, om tot een goed vergelijk te komen zijn de secties per type toestel erg gemakkelijk

Service
er wordt goed doorgevraagd naar keuze, bovendien biedt de verkoper een goed vergelijk. Opvallend is de kennis die men je desgewenst biedt

Assortiment
ruim en overzichtelijk. Aanbod is actueel

Aanbeveling
Eindelijk een winkel waar de verkoper zich specifiek heeft gespecialiseerd in het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
helder en begrijpelijke uitleg ook op de site

Service
vlotte en snelle levering keurige afhandeling ook via de website

Assortiment
keuze genoeg van laag tot hoog segment

Aanbeveling
gewoon goed met een prfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelofs 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer uitgebreid met heel veel keus. Makkelijk filters toe te passen om dat te vinden waar je naar op zoek bent.

Service
Ze doen wat ze zeggen op het afgesproken tijdstip. Snelle en goede levering.

Assortiment
Zeer ruime keuze tegen super scherpe prijzen.

Aanbeveling
Een uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en duidelijke website. Product gemakkelijk te vinden.

Service
Bezorging 1 dag na bestelling. Super! Zeer vriendelijke bezorgers. Tijd bezorging werd duidelijk doorgegeven.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Goed aanbod en mooie prijzen. Het tv meubel was alleen bij jullie afgeprijsd. Perfect!

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorland 21-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk om eerst op de website uit te zoeken wat je wilt hebben en dan snel naar de winkel in Naarden en ophalen. Makkelijker kan niet!

Service
Bleek thuis na het uitpakken dat er een beschadeging op de tv zat. Volgende dag meteen gebeld en konden de dag erop meteen een nieuwe tv ophalen in Naarden! Super service, geen vragen geen moeilijk gedoe gewoon omruilen en gaan. TOP!!!

Assortiment
Er is zoveel om uit te kiezen dat het bijna moeilijk wordt.

Aanbeveling
Nog nooit iets gekocht dat slecht was altijd perfecte service, alleen in het weekeind is het erg druk in de winkel en dan is er vaak te weinig personeel, maar ik zou iedereen de winkel aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Bloem 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel besteld

Aanbeveling
Goede prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Kluizelaar 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
toegankelijk.. easy

Service
accuraat en vlot

Assortiment
kan kopen wat ik zoek..

Aanbeveling
Nog geen 'teleurstelling' beleefd..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het was gemakkelijk op Google te vinden, via daar een paar klikken en ik kon mijn televisie zo bestellen (gratis verzending).
Handleiding meegeleverd, enige problemen met het vinden van de jjuiste tv kanalen omdat ik aan de Duitse grens woon pakte hij veel Duitse zenders maar verder zeer gemakkelijk.

Service
Niet echt met iemand in (service gerelateerd) contact geweest maar site werkt zeer handig

Assortiment
Veelzijdig, maar ik was maar naar één ding op zoek.

Aanbeveling
Zeker hier shoppen, goedkoper dan andere webwinkels!

Extra toelichting
Snel, gemakkelijk, gratis verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Paul Papendorp 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanachter de pc bestellen, zonder de deur uit te moeten en naar de stad te rijden!

Service
Duidelijke webside en duidelijke emails aangaande levering factuur / levering product aan huis

Assortiment
Zeer ruime artikel keuze.

Aanbeveling
Heel duidelijke webside

Extra toelichting
Ga zeker terug naar uw webside als ik weer een product nodig heb m.n. op electronica gebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WouterL 21-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed om een product even te kunnen bekijken.

Service
Telefonisch werd al gezegd dat het product niet in de winkel stond maar wel een maat groter. De televisie werd in de auto gezet.

Assortiment
De winkel is best wel groot en bevat ook allerlei andere producten die je niet onder plasma-discouter kunt vatten. Overigens zijn plasma-tv's natuurlijk al jaren uit de mode...

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fam pijls 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
bestelling plaatsen ging goed, alleen betaling lukte niet eerste keer. klantenservice gebeld en ze hebben t handmatig aangepast. verliep goed !

Service
ik heb n tv besteld voor mijn zoontje, levering super snel. tv geinstalleerd en 1 defecte pixel geconstateerd. weer gebeld met klantenservice. 2 dgn erna werd tv 1 op 1 omgeruild voor nieuwe. Top service dus !!

Assortiment
je kan bijna alles vinden wat je nodig hebt.

Aanbeveling
gewoon duidelijke site met goed assortiment en snelle levering.

Extra toelichting
ik zou zo weer bij plasma discounter gaan bestellen. tevreden klant voor 1e bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

P O 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder en snel overzicht van merken.
Keuze menu is zeer goed, aangeven wat je belangrijk vind en de word naar de juiste product keuze geleid.
Bestellen was een fluitje van een cent, aangeven wijze van betaling is ook super.

Service
Uitleg van de heer Coronel via het filmpje (met ondertiteling) is goed en duidelijk.
Binnen 24 uur stond de bezorger voor de deur.
Meerde mogelijkheden van betalen.
Als ik op de site kijk hoe duidelijk alles is omschreven m.b.t. retourneren garantie ect. zal dat wel goed zitten. nog geen gebruik van hoeven te maken.

Assortiment
Voor mijn product was er keuze genoeg, en als ik rond kijk op de site is de keuze van producten meer dan voldoende. Het product voldoet aan mijn verwachtingen.
De prijs van mijn product was maar bij één leverancier gelijk aan de plasma-discounter, de overige waren allemaal een stuk duurder. De concurrent had mij product niet meer voorradig, en kon me niet vertellen wanner deze weer binnen kwam.

Aanbeveling
Het is mijn eerst ervaring met plasma-discounter. Als ik in de toekomst nog spullen op audio gebied nodig heb weet ik de site wel te vinden.
Het filmpje van de verkoper Coronel is super, zelfs met ondertiteling!! Aan iedereen is gedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van der Meer 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke zoekfunctie

Service
Snelle levering

Assortiment
Beste prijs voor dit artikel

Aanbeveling
Goede prijs en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina en Tonnie 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken en goede uitleg van het artikel middels youtube filmpje

Service
Duidelijke mails, en duidelijk en makkelijk wanneer de levering

Assortiment
Heel ruim assortiment

Aanbeveling
Complimenten voor assortiment, duidelijke uitleg en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 21-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Reservering van een TV geplaatst. TV was op voorraad, zelfde dag (een uur later) opgehaald.

Assortiment
Zie omschrijving bij "Gemak".

Extra toelichting
De winkel was wel erg druk, maar dat is slechts een momentopname. Wat ook fijn is, dat de TV die ik wou ook in de showroom stond waardoor ik hem kon bekijken in het echt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lotte 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop en snelle levering

Service
Eerst wou ik mijn bestelling annuleren. Hier heb ik goede assistentie bij gekregen. Bij nader inzien heb ik de televisie toch gehouden.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Goede service en snelle levering.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

essi 21-01-2016 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

6,5

Service
verkoper was niet erg aardig,maar misschien had hij zijn dag niet dat zou kunnen.

Assortiment
goed

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Peter 20-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles goed te zien en horen

Service
Als het druk is is het wel eens lastig om iemand te pakken te krijgen

Assortiment
Veel merken en veel verschillende typen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Moreno 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijke website, alles simpel aangegeven waardoor het makkelijk te vinden is wat je nodig hebt. De reviews op youtube zijn ook erg handig!

Service
Direct na aankoop netjes mailtjes met factuur en duidelijke informatie. En zoals de site beloofs, voor 21.00 besteld, morgen in huis!

Assortiment
Naar de verschillende tv's waar ik naar opzoek was, hebben jullie op voorraad. Dus voor mij is het assortiment top, zelfs de muurbeugels hebben jullie in assortiment, deze wil ik ook graag een keer kopen.

Aanbeveling
Een dikke, vette 9! Een zeer nette shop! Alles prima en duidelijk en de service die is voor elkaar. Complimenten

Extra toelichting
Mischien goed om een rubriekje aan te maken waarin goede tv's op een rijtje staan voor mensen met niet zo'n grote budget, maar die wel graag met de technologieën van tegenwoordig mee willen gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van den Dikkenberg 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heerlijk thuis online kopen, geen gedoemet drukte in de winkels en je kunt alles vergelijken.

Service
Alles ging volgens afspraak

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima ervaring, alles conform afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nvt 20-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk en goede zoekfunctie

Service
word uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Assortiment
Veel keus van bijna alle bekende merken

Extra toelichting
Mijn moeder van 92 was erg blij met haar nieuwe tv!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennMenn 20-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,2

Gemak
veel keus

Service
te weinig verkopers op het aantal bezoekers op een zaterdag.. De Sony man had het erg druk....

Extra toelichting
Aparte SONY Hoek is TOP

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul Dutting 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het menu is zeer goed te filteren. Het is gemakkelijk te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
veel, voor ieder wat wils

Aanbeveling
gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koenb 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig bestelproces.

Service
Levering via pakketbezorging met een duidelijke afbakening van aflevertijdstip (2 uurs window)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

SupiSas 19-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Gekocht apparaat deed het niet. Apparaat is netjes opgehaald zonder kosten en het wordt terug gestoort

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Miranda van lint 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via webshop besteld en volgende dag al vroeg in huis

Service
Top service

Assortiment
Wat je wilt kan je bestellen via webshop of in dr winkel vinden

Aanbeveling
Goeie service en erg klantvriendelijk de medewerkers nemen de tijd voor je echt top

Extra toelichting
Zeer tevreden over de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk en overzichtelijke website

Service
Heb, in tegenstelling van wat op de website staat 3 dagen later pas mijn tv gekregen.

Extra toelichting
Heb, in tegenstelling van wat op de website staat 3 dagen later pas mijn tv gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Arjan 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super duidelijk snel kunnen filteren op de zaken die ik belangrijk vindt

Service
Gewoon goed

Assortiment
Voor mij uitgebreid genoeg

Aanbeveling
Snelle nette levering, product in goede staat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rens 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg eenvoudig om de juiste tv te vinden. En fijn om daarnaast een overzicht te krijgen van bijbehorende accessoires.

Service
Levering was snel en zoals gepland. Nog geen ervaring met eventueel defecten/garantie, maar heb er het volste vertrouwen in.

Assortiment
Prima keus, nieuwste van het nieuwste maar ook oudere modellen tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke voorwaarden, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site. Makkelijke bediening van de site.

Service
Op tijd Geleverd. Goed verpakt en een snel antwoord via de mail gekregen

Assortiment
Super goeie prijs, groot assortiment, Ik heb helaas niet de bijbehorende 3d brillen kunnen vinden

Aanbeveling
Goeie prijs en kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

noud 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer bestelvriendelijke website

Service
levertijd zeer snel, geen ervaring met klachten of retouren

Assortiment
zeer uitgebreid, maakt hierdoor de keuze wel lastiger

Aanbeveling
is de eerste keer, maar voor een vervolgaankoop wel mijn eerste keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HR 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanaf de bank binnen 1 dag thuis

Service
Binnen 1 dag in huis

Assortiment
Zeer veel keus

Aanbeveling
Goede en snelle service voor lage prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svdw 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel vergelijkingen te doen op de site en kennis op te doen over jullie producten. Duidelijke bestelwijze.

Service
Tijdige levering, betrouwbaar

Assortiment
Ik miste de infrarood verlenger

Aanbeveling
Snel, up to date en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Bloem 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met een paar simpele klikken besteld.

Aanbeveling
Snelle levering, goede prijs, goede tv

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ankie en Eric Pront 18-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vooraf on-line kijken of het artikel wat je wilt kopen op voorraad is.... Daarna naar de winkel en binnen 10 minuten sta je weer buiten met je aankoop!! Prima.

Service
Duidelijke informatie over de service/garantie je kunt verwachten.

Assortiment
Alle TOP merken in het assortiment.

Aanbeveling
Helemaal TOP.
Winkel heeft een goede uitstraling.
Als je komt voor een TV is de kans groot dat je OOK een superdeluxe espressomachine meeneemt!

Extra toelichting
Ga a.u.b. zo door.!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed grootscholten 18-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
relaxte sfeer, goeie overzichtelijke opstelling van de tv's, handig te gebruiken computers in de zaak om de webshop te bezoeken.

Service
Geen opdringerige verkopers maar als je ze nodig heb helpen ze je direct en goed.

Assortiment
had iets uitgebreider gemogen mbt hoeveelheid,maar van elke elke prijs klasse was genoeg keus.

Aanbeveling
de drie hier boven gedeeld door 3

Extra toelichting
ik kom na deze ervaring zeker terug voor verdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Paul Dompeling 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk in gebruik.

Service
Nette factuur en snel na je bestelling een overzicht via de mail incl. Track and trace.

Aanbeveling
Goedkoop en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ de Weerd 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Professioneel team van medewerkers, mooie winkel.

Service
Snel en goed geholpen.

Assortiment
Volop keuze, breed assortiment.

Aanbeveling
Groot assortiment, vriendelijke medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vrijdagmiddag laat de TV besteld, de volgende morgen 11.30 geleverd

Service
Snelle levering, scherpe aanbieding en prachtige tv

Assortiment
Assortiment niet bekeken, slechts de aanbieding uit de nieuwsbrief gekocht

Aanbeveling
Mooie tv, snelle levering en scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mike Wittenbernds 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudige duidelijke site!

Service
De bestelling verliep prima, dus over de service kan ik nog niets vertellen.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
leuke aanbiedingen en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tigges 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk, recht toe recht aan.

Service
Goede voortgang berichtgeving via mail. Bezorging in tijdslot van 2 uur en prettig contact centrum

Assortiment
Wat je van een discounter mag verwachten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews