Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rob 27-01-2016 In de winkel gekocht
te Huizen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Vond het erg fijn dat een medewerker meeliep naar mijn auto om de gekochte tv daarin te leggen. Echt een goede service, ik hoefde er niet eens om te vragen. Hulde

Assortiment
Tja, ik heb nog nooit zoveel tv's bij elkaar gezien, had ook bijna een espresso-apparaat gekocht. Kon me gelukkig bedwingen...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rein Leeflang 27-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
voldoende parkeer gelegenheid en goed toegankelijk

Service
Medewerker geeft duidelijke informatie en demonstratie

Assortiment
Breed assortiment van standaard naar hoog segment tv

Aanbeveling
Duidelijke inrichting alles is per merk ingedeeld

Extra toelichting
Na mijn eerste bezoek positieve indruk gekregen zeker een aanrader voor vrienden en kennissen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fabri 27-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super vriendelijk en snelle service, helpen graag!

Service
Tv was niet zoals ik had verwacht, mocht kosteloos en snel ruilen.

Assortiment
Naar mijn gevoel goed assortiment van verschillende merken

Aanbeveling
Vergeet de grotere concurrenten, prijs service en klantvriendelijkheid zitten hier hoog in het vaandel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda van aagten 27-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is overzichtelijk

Service
Goede service en zeer vriendelijke verkopers, we zijn super goed geholpen dus al met al blij met onze aankoop

Assortiment
Er is genoeg op voorraad

Aanbeveling
Keurige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Barry 27-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online kunnen reserveren en de volgende dag ophalen. Helemaal top!

Service
De tv stond klaar en de verkoper heeft even geholpen met het bekijken en afdoen van het scherm.

Assortiment
goed assortiment en top acties

Aanbeveling
ik ben tevreden en kom gerust weer terug!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Van velzen 27-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Wij werden geholpen door een personeelslid. Diegene werd ineens niet lekker. En zei, ik ben even naar beneden.. Na even wachten en wat onzekerheid werden we verder geholpen door een collega en legde de situatie verder uit! En werden we prima geadviseerd!

Service
Goede uitleg en vriendelijk

Assortiment
De tv die ik wilde stond niet in de showroom

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Yolanda Sikkes 27-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht over de getoonde modellen, en een mooie winkel om het product in te bezichtigen.

Service
De service is er prima, het personeel is vriendelijk en eerlijk en goed advies.
Ondanks het soms erg druk is word je er goed en naar tevredenheid geholpen.

Assortiment
Assortiment is prima, er is een goed aanbod voor verschillende categorieën en prijzen, het zijn ook (erg belangrijk) altijd nieuwe modellen toestellen, concurrenten stunten vaak met verouderde toestellen.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel goed aan, ik kom zelf steeds weer uit bij de discounter zaken als ik naar een bepaald product zoek.

Extra toelichting
Ik zou iedereen deze winkel aanbevelen die op zoek is naar een tv, via de webshop gemakkelijk en snel en de prijs is prima. En als je het niet weet of het eerst wilt zien voor je het besteld. Kun je bij de winkel prima terecht en gelijk mee nemen je wordt er goed geholpen en krijgt super advies, ik zag zelfs de verkopers met de tv naar de auto dragen voor wat oudere mensen. En het product niet te vergeten de LG led tv ben ik erg tevreden over, en kregen er afgelopen weekend ook een prima gratis meurbeugel bij.Mijn volgende aankoop ga ik zeker weer bij een van de discounter winkels doen. Het is mij deze keer en al eerdere aankopen steeds erg goed bevallen. Plasma discounter ga zo door. 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vivian 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk een selectie te maken op gewenste criteria.

Service
Super snelle levering - volgende dag mits op voorraad - met (eventueel) berichtgeving op welk tijdstip postnl het pakket bij je aflevert.

Assortiment
Waar ik naar zocht snel en makkelijk kunnen vinden dus assortiment is op orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter in Drenthe 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijk. Mooi zou zijn als de afbeeldingen ook 3D kunnen draaien zodat je de producten van meerdere kanten kunt bekijken.

Service
Snelle en duidelijke levering, prima keuze voor thuis aflevering of bij afhaalpunt.

Assortiment
Niet teveel en zeker niet te weinig keuze. Mooie mix van merken en goede kwaliteiten.

Aanbeveling
Helder en duidelijk, met handige productfilmpjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 26-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voldoende parkeergelegenheid, makkelijk bereikbaar

Service
Direct een medewerker, goede uitleg, denkt mee met de wensen

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merijn van Hooff 26-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel, zat parkeerplek voor de deur.

Service
Super geholpen door Maarten, heldere antwoorden en een goed en eerlijk verhaal.

Assortiment
Breed assortiment maar mooi overzichtelijk.

Aanbeveling
Ben een promoter, zal niet schromen om mijn positieve ervaring te delen met anderen. Goed geholpen!!

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 26-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat overzichtelijk en is van dichtbij goed te bekijken. Daarnaast altijd ruimte om te parkeren.

Service
Je wordt altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Ook als iets niet naar wens is.

Assortiment
Prima assortiment. Het kan natuurlijk altijd ruimer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product selectie en producten vergelijken werkt snel en doeltreffend

Service
Vlotte en correcte levering

Assortiment
Breed assortiment tegen prima prijzen

Aanbeveling
Prima webshop, service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gompelman 26-01-2016 In de winkel gekocht
Plasma discounter Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Meteen duidelijk waar ik moest kijken etc

Service
Voldoende medewerkers, nemen de tijd, personeel was wat ons betreft prima !

Assortiment
Goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lucas 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitleg (filmpjes!) bij de producten en ook bij het aankoopproces, zo wordt online kopen wel heel gemakkelijk gemaakt(trouwens ook offline kopen in Naarden ;-)

Service
Top service: goede aftersales met mailtjes of het gelukt is om de aankoop in gebruik te nemen, etc.

Assortiment
Assortiment ziet er goed uit, kan ik verder lastig beoordelen omdat ik heel gericht zocht naar een product dat ik wilde hebben en dit ook heb gevonden in jullie assortiment.

Aanbeveling
Misschien zelfs wel een 10, maar dan kom ik met het gemiddelde van bovenstaande ratings niet uit. Jullie zijn volgens mij een echte 9+ organisatie die alles tot in de details voorbereiden en het de klant zo gemakkelijk mogelijk willen maken.

Extra toelichting
N.V.T.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemieke de Ridder 26-01-2016 In de winkel gekocht
plasmadiscounter
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alle apparaten staan duidelijk uitgestalt.

Service
Men neemt tijd voor de klant

Assortiment
Niet alle apparatuur is aanwezig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Edwin 26-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Mooie website, snelle levering!

Service
Aardige bediening, deskundigheid + meedenken!

Assortiment
Te veel keuze is ook lastig....😊

Aanbeveling
Lekkere en duidelijke winkel. Je weet wat je wil hebben!

Extra toelichting
We moesten iets langer wachten ondat het druk was!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ivo Cramwinckel 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product was op voorraad en kon gelijk besteld worden zonder gedoe.

Service
prima service, geen 10 want het kan altijd beter ;)

Assortiment
prima

Aanbeveling
uitstekende winkel, snelle service, gratis verzending is ook prettig

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 25-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie winkel. Veel keuze en lage prijzen

Service
TV werd keurig in mijn auto gelegd door een medewerker.

Assortiment
Bijna alle typen aanwezig om te zien

Aanbeveling
Leuke winkel, vriendelijke mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Om 20.00 uur in 1 minuut besteld, volgende dag 11 uur in huis

Service
Snelle reactie bij vraag op mail

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 25-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In Naarden ruime parkeer gelegenheid makkelijk te vinden

Service
De mensen nemen de tijd om je te helpen en weg wijs te maken met diversen TV wat voor on voor belang was en goede kennis van zaken

Assortiment
ziet er erg goed uit ruim assortiment

Aanbeveling
de winkel ziet er erg netjes en keurig uit niet overdreven veel in de winkel zodat het er niet rommelig uitziet

Extra toelichting
vriendelijk personeel en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sjaan 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan goed en gemakkelijk rondkijken op de site en kiezen

Service
Lekker vlot prettig

Assortiment
Is ruim maar wist een beetje wat ik wilde

Aanbeveling
zeker op al deze punten

Extra toelichting
nee vond en vind het een prima site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle site, overzichtelijk en functioneel

Service
Levertijd zoals beloofd razendsnel en info over voortgang levering perfect

Assortiment
Waar ik in was geïnteresseerd was op voorraad, prijzen waren concurrerend

Aanbeveling
Mijn ervaring is prima, de vele en overwegend positieve reacties op het forum en het feit dat er ook een fysieke winkel is in centraal Nederland zijn ook een pre. Dus goede combi van internet plus fysieke winkel, en groot aanbod en goede rpijzen. Aanbevelenswaardig dus

Extra toelichting
Nee, behalve ga zo door zou ik zeggen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jenny 25-01-2016 In de winkel gekocht
Ceate2Fit
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De medewerker had alle geduld, klantvriendelijk en hulpvaardig.

Service
De service was optimaal.

Assortiment
De winkel was goed voorzien.

Aanbeveling
De behandeling van de medewerker was super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Vermeer 25-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim en overzichtelijk , goed bereikbaar

Service
Direct beschikbaar, verkoper vriendelijk en niet opdringerig en verder goede uitleg

Assortiment
Goed aanwezig met aparte hoeken voor de merken en bij navraag blijkt er nog meer aanwezig te zijn

Aanbeveling
Alles wat ik wilde voor deze aankoop voldeed dus als iemand anders daarna vraagt beveel ik deze winkel aan.

Extra toelichting
Een 10 zou er zijn als er een gigantisch voordelige aanbieding was geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiljan 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht en keuze mogelijkheden

Service
Levering en uitvoering bestelling perfect geregeld.

Assortiment
Zeer ruime keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Snelle levering en volgens alle afspraken.

Extra toelichting
Zal dit aanbevelen bij familie en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tamara 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
wordt netjes op tijd thuisgebracht .duidelijke site en goede aanbiedingen

Service
goed en snel

Assortiment
mooie ruime keuze .goede aanbiedingen

Aanbeveling
tot nu toe is alles goed geregeld en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjanne 25-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Service
ene dag besteld, volgende dag in huis.
en ik heb een demoversie uit de uitverkoop gekocht, scheelde 50euro. tablet helemaal in orde!!
super tevreden!!

Assortiment
ze hebben altijd alles wat ik zoek.

Extra toelichting
kijk gerust in de opruimkelder. dat scheelt even een hoop geld voor een nieuw product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

estellarosa 25-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor mij een supermakkelijker lokatie om de producten af te halen!

Service
We wilden een tv ruilen en dat kon zonder enig probleem.

Assortiment
Er is aardig wat keuze maar mag van mij wel meer zijn.

Aanbeveling
Prima ervaring!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ernst 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Site is overzichtelijk en biedt voldoende informatie

Assortiment
Over de hele linie is er een gedegen aanbod!

Aanbeveling
Goed aanbod, goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk de Mol 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, werkt snel, goede klantenservice. 1 groot nadeel, de telefonische klanten service kost ongeveer 80 cent per minuut. Schooier praktijken

Service
Snelle reactie op mail, snelle levering, track and trace.

Extra toelichting
Per minuut betalen voor een klantenservice vind ik getuigen van weinig loyaliteit naar eigen klanten. Een klein, vast bedrag per gesprek lijkt me reëler.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilfred 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site.
Filtermogelijkheden bovenaan de pagina ipv links is anders dan bij anderen. Da's FF twee keer kijken voor je dat door hebt.

Service
Altijd prima. Niks op aan te merken (Heb nog geen problemen ondervonden met levering of het geleverde product...).

Assortiment
Goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

msv 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het gemak van gewoon thuis kunnen bestellen, de site is daarnaast erg klantvriendelijk

Service
donderdag avond bestelling gedaan, vrijdag de bestelling in huis!!!

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
ben over alles zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kluin 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goeie service

Service
goeie uitleg

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
mooie en overzichtelijke winkel met vriendelijke personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmen 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken, eenvoudige en duidelijke navigatie

Service
vriendelijke klantenservice, directe actie

Assortiment
alle a-merken aanwezig, ruime sortering modellen

Aanbeveling
klantvriendelijk, goede sortering, prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Meijvogel 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Aankoop ging erg eenvoudig. Was al een tijdje op zoek naar deze TV. Had een andere aanbieder op het oog. Maar Plasma-discounter.nl was net iets goedkoper en had betere recensies.

Service
Kreeg direct bevestiging van mijn bestelling. 's-Avonds de factuur per e-mail, als garantiebewijs, en even later de e-mail van de verzending met Track & Trace link. De volgende dag werd de TV al bezorgd, zoals aangegeven.

Assortiment
Het aanbod is erg uitgebreid al heb ik daar niet zo veel naar gekeken. Ik wist wat ik wilde hebben. Ik kon het wel erg snel vinden op de site.

Aanbeveling
Goeie website, prima service en zeer scherp geprijsd. En...ze doen wat ze beloven !!!

Extra toelichting
Als ik weer iets nodig heb, ga ik eerst kijken bij plasma-discounter.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed georganiseerd!

Service
goede informatie. track and trace perfect geregeld.

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
durf zonder probleem jullie site aan te bevelen

Extra toelichting
Heb nooit geweten dat het zo makelijk was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 24-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed gekwalificeerd personeel direct beschikbaar

Service
Goede voorlichting

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
dichtbij, terzake kundig en goedkoop

Extra toelichting
Vooral doorgaan !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vossen 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Belangrijkste info is goed te vinden, alleen de 'vergelijk' optie kan beter. Bestelproces is verder goed.

Service
Voor 21.00 besteld, dag erop in huis. Goed dus. Van de ruilservice ga ik nu gebruik maken. Ben benieuwd hoe dat gaat.

Assortiment
Bijna alle premium merken / type tv's dus dat is goed. Prijs niet het goedkoopst, maar komt aardig in de buurt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald van den berg 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk via internet bestellen

Assortiment
Veel aanbod

Aanbeveling
prima bedrijf super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website met additioneel filmpjes over product. Eenvoudig en transparant bestelproces

Service
Snelle en correcte levering mede dankzij Post-nl

Assortiment
Ruime keuze en concurrerende prijzen

Aanbeveling
Ruim assortiment, product omschrijvingen, zoekfuncties, promo filmpjes

Extra toelichting
Doet wat het belooft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Hil Amersfoort 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
supersnel besteld

Service
execte mails met de leverstatus

Assortiment
heel grote keuze tv's

Aanbeveling
levering de volgende dag op afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mldekker 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede website.

Service
prima afhandeling

Assortiment
had op voorraad waar ik op naar zoek was

Aanbeveling
prima de luxe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeffrey Posthumus 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemak is voor mij vooral de keuze in betaalmogelijkheden. Bij Plasma-discounter is dit gewoon goed geregeld.

Service
Mijn bestelling om 20:30 besteld en gewoon de volgende dag mijn bestelling al in huis top!

Assortiment
Ruim voldoende en actuele producten voor een goede prijs.

Aanbeveling
Al jaren koop ik mijn tv`s hier en nu ook voor het eerst een mobiel. Plasma-discounter is een vertrouwd adres met een super goede service.

Extra toelichting
Top winkel die ik iedereen kan aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

sees 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Goede behandeling via telefoon

Assortiment
Net iets meer dan anderen..

Aanbeveling
Algemene afwerking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ruud 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke met makkelijke videotoelichting.

Service
Toestel had ik binnen 2 dagen in huis

Assortiment
De keuze is letterlijk reuze

Aanbeveling
Goede winkel... maar adviseer altijd te vergelijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bigpapa 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfecte site met een zeer gemakkelijke navigatie.

Service
Service heb ik niets mee te maken gehad, omdat het een nieuw product betreft. Maar het verzenden valt natuurlijk ook onder een stukje service en dat was perfect. Mail orders waren snel en zeer duidelijk.

Assortiment
Het is natuurlijk nooit genoeg, maar wat je zoekt is zeker aanwezig en op voorraad. Lange wachttijden behoiren bij deze winkel gelukkig tot het verleden.

Aanbeveling
Gewoon zeer goed. Ik kan niet anders zeggen.

Extra toelichting
Ik zou niet weten wat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GvK 23-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site is alles duidelijk overzichtelijk. je kan snel de producten vinden die je zoekt.

Service
Op zaterdag was ik in de winkel en was het erg druk. Ben zondag teruggegaan en toen was het nog rustig. Verkoper nam uitgebreid de tijd om onze vragen te beantwoorden.

Assortiment
Het assortiment is groot. Niet alles staat in de winkel maar op de site wel. In de winkel kun je het afhalen of laten bezorgen. prima.

Aanbeveling
Wanneer ik weer iets nodig heb zal ik zeker eerst hier kijken voordat ik andere zaken bezoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en makkelijk vindbaar

Service
Op tijd bezorgt

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede service, snelle handling en natuurlijk de beste en goedkoopste tv's.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 23-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Word goed geïnformeerd over aankoop en levertijd.

Service
Snelle levering

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Geen opmerkingen ik kan alle goed zoeken en voldoende om uit te zoeken

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews