Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tim van schayk 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke info, bestellen en betalen gingen ook makkelijk.

Extra toelichting
De levering was ook erg snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 10 min. besteld en bevestiging ontvangen

Service
Voor 9 uur besteld volgende dag in huis. Afspraak is nagekomen.

Aanbeveling
Als je weet wat je moet hebben, is zoeken een "peace of cake". Nummer invoeren et "voilà". Prijs was lager (MediaMarkt BTW weg ermee)dan elders en levering was super snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin van Eijk 31-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is goed uitgestald en overzichtelijk. Duidelijke omschrijving. Netjes.

Service
Snel, vriendelijk, goede uitleg, mee lopen naar de auto.

Assortiment
Prima keuze

Aanbeveling
Overzichtelijk, genoeg producten, snelle service, duidelijke uitleg,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

zoon 31-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer ruime en overzichtelijke winkel en straalt rust uit fijne winkel

Service
Erg klantvriendelijk en geduldig

Assortiment
Voor ieder budget is er wat te koop

Aanbeveling
Zou iedereen aanbevelen hier op zoek te gaan naar datgene wat je zoekt geen opdringerig personeel

Extra toelichting
Nee alles hierboven al gezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Smit 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wij zijn super.geholpen via de telefoon en verder via de mail.

Service
super zeer duidelijk

Assortiment
genoeg keus

Extra toelichting
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 31-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
veel keuze, veel aanwezig in de winkel

Service
Zeer goede service, reservering van producten mogelijk. Bij de winkel in Naarden werd de TV door een medewerker naar mijn auto gebracht!

Assortiment
vrijwel alles te bestellen

Aanbeveling
Al met al een erg goede winkel met veel producten, lage prijzen en een erg goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menkhie 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Niet álle modellen staan erbij, maar het aanbod is rui voldoende.

Aanbeveling
Complete afwikkeling, van oriëntatie tot aftersales is uitstekend geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 30-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

5,2

Service
Ik voelde me als buitelander niet welkom in jullie winkel. Werd heer kortaf behandeld. En ontvangen met een blik van wat doe jij hier . Totaal geen service de man die mij hielp trok bijna ze mond niet open. En maakte het meeste duidelijk met ze wijs vinger.

Aanbeveling
Een vier aangezien ik in de winkel niet echt al te vriendelijk werd behandeld en zeker ook de laatste keer is dat ik bij jullie koop.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Create2Fit Naarden 02-02-2016

Geachte heer Ali,

Bedankt voor uw review.

Allereerst onze excuses als wij verkeerde signalen hebben afgegeven betreft uw aanwezigheid in onze showroom. Dit is totaal niet bedoeling geweest.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zullen uw review dan ook intern gaan bespreken met alle medewerkers.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, willen wij u vragen om uw klantgegevens ( indien u iets bij ons heeft aangeschaft ) naar ons toe te sturen. Dit kan naar klantenservice@create2fit.com.

Nogmaals onze excuses en we hopen spoedig van u te horen.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Puck van der Kolk 30-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was allemaal op voorraad (in de winkel), ik kon alles bekijken en zo m'n keuze maken.

Service
Hartstikke aardige meneer die mij erg goed hielp. Alle opties bekijken, wat is het beste om aan te schaffen.

Aanbeveling
Top winkel!! Ze hebben heel veel in alle soorten en maten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Via kieskeurig naar deze site geloodst, bestellen was super makkelijk.

Service
S'avonds 20.00u bestelt s'morgens 9.30u in huis.

Extra toelichting
Ik heb deze tv eerst bij een concurrent bestelt eind december en zou de volgende dag geleverd worden. Helaas er kwam niets, volgende dag gebeld, er waren leveringsproblemen maar over een paar dagen zou de tv alsnog geleverd worden. Ruim een week gewacht, er kwam niets, opnieuw gebeld, nu bleek de tv misschien niet meer leverbaar. Dus bestelling geannuleerd op 14-1, maar ook het geld is blijkbaar niet voorradig want dat komt als het goed is pas volgende week. Hoe anders is het bij de 'Plasma-discounter.nl', ik heb dezelfde tv s'avonds 20.00u bestelt en s'morgens 9.30u stond de koerier al voor de deur. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julie 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen, verder geen problemen of moeilijkheden.

Service
Super snelle levering en goed op de hoogte gehouden van alles via e-mail.

Assortiment
Van mijn product in ieder geval de goedkoopste leverancier!

Aanbeveling
Gewoon zoals je wilt dat het gaat als je iets online besteld. Prima, ik heb niks te klagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamila 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Van wat ik heb gelezen beoordeel ik een 8,omdat ik nooit bij jullie in de winkel ben geweest.

Service
Wordt heel snel geholpen met een bestelling en een retournering en dit allemaal per mail dus zeer tevreden van de snelle reacties die ik krijg.

Assortiment
Veel verschillende soorten tv's etc..uitleg en revieuws

Aanbeveling
Omdat ik de service super en de prijs kwaliteit zou ik die aanraden aan andere

Extra toelichting
Ja vind het ook gemakkeljk dat jullie zelf de service aanbieden om producten t op te halen zelfs buiten Nederland . Super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veldman Sport 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijke website

Service
Goed geholpen

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Amir 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Ik had de tv gekocht en toen bleek de tv paar dagen later bij de media markt in de actie te zijn. Heb toen via jullie een deel korting gekregen. Ben ik zeer over te spreken.

Assortiment
Breed assortiment. Bijna voor elk product wat te vinden.

Aanbeveling
Goede service, behandeling, transparantie communicatie.

Extra toelichting
Gewoon zo doorgaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niek Blaauw 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wat ik wilde was makkelijk te vinden op de site en niet ergens achteraf op een moeilijk te vinden pagina.

Service
Maandagavond besteld, dinsdagochtend al in huis, dat heb ik nog nog nooit gezien.

Assortiment
Ik kon alle tv's die ik wilde bekijken met elkaar vergelijken, en het was allemaal te vinden op uw website.

Aanbeveling
Goed en uitgebreid assortiment, als je het besteld heb je het de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Richard 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen ging makkelijk en snel

Service
nog niet nodig gehad

Aanbeveling
besteld en de volgende dag in huis, super

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Plasma dicounter 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is gemakkelijk te doorzoeken en overzichtelijk

Service
Binnen 24 uur in huis

Assortiment
Gevonden waar we naar opzoek waren

Aanbeveling
Prettige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MOuwens 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super !! Heb deze website via Google gevonden en kan niets anders zeggen dan Perfect!

Service
Super service !! Ik bestelde het product voor het weekend, en kwam zoals afgesproken dinsdag aan!

Assortiment
Veel keuze! In alle prijs klasse.. Dus voor iedereen betaal baar en goed!!

Aanbeveling
In de toekomst weet ik waar ik zijn moet! .. Goede service en top kwaliteit !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dicki Smits 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website, overzichtelijk, en leuk die facebook actie!

Service
Verzenden en ontvangen prima geregeld, verder nog geen echte service nodig gehad. Dus daar kan ik verder weinig over zeggen.

Aanbeveling
Komt goed over als je de site bekijkt. en de mailwisseling was prima

Extra toelichting
Een 10 zou betekenen dat verbetering niet mogelijk is. Dat zal altijd mogelijk zijn. Maar ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurits 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld en snel in huis!

Service
Telefonisch vragen kunnen stellen en advies gekregen en verder geholpen met de aanschaf van mijn tv!

Assortiment
Meer dan genoeg keuze! Gelukkig telefonisch goed geholpen om een keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
De beste score die je een winkel kan geven, een 10! Goede service, veel aanbod, snelle levering en goede prijzen!

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 29-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst georienteerd op de site. Die geeft een uitgebreid overzicht van de diverse toestellen. De winkel is overzichtelijk. Niet te groot. In de winkel direct het toestel gekocht. Dat ging perfect.

Service
Je kunt op je gemak de toestellen van de diverse merken bekijken zonder dat iemand je direct in je nek springt. Bij navraag kreeg ik goede informatie over de verschillen tussen bepaalde modellen. Geen klachten dus.

Assortiment
Zoals gezegd, een overzichtelijke winkel met voldoende aanbod van diverse merken. Alles goed en op je gemak te bekijken. De prijzen zijn net zo scherp als de grote ketens maar hier heb ik wel het idee dat men meer verstand van zaken heeft.

Aanbeveling
Ik heb hier al eerder een espresso volautomaat gekocht. Ze geven goede, enthousiaste voorlichting en uitgebreide voorlichting op de site. Gewoon goed!

Extra toelichting
Moet ik nog meer zeggen? Ze hebben een prima concept.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Floris 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle betrouwbare levering. kan deze winkel aanraden en zal er waarschijnlijk wel weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Hetgene wat ik zocht (muurbeugel) vond ik zeer snel d.m.v. een keuze te maken tussen de categorieën in de linker navigatie.

Service
Snelle levering, goede statusopvolging via mail, dus zeer tevreden over dit luik.

Assortiment
Ik wist van tevoren voor welk item ik naar de webwinkel kwam, dus over de rest van het assortiment kan ik geen mening geven.

Aanbeveling
Door de scherpe prijzen heb ik voor deze webshop gekozen. Reken hierbij nog een snelle levering en dit is de perfecte formule om klanten te werven/terug te laten komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MiekeVersleijen 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke webpagina

Service
Snelle en goede service

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 28-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar en goede locatie en een eigen terrein met parkeerruimte.

Service
Je wordt goed geholpen en ze brengen je aankoop ook noch naar de auto dat is service! En zeker om terug te komen.

Assortiment
Best wel veel keus voor een nieuwe aankoop om er naar toe te gaan.

Aanbeveling
Ik zal het zeker aanbevelen aan vrienden en Familie

Extra toelichting
Ik kom zeker terug als ik een nieuwe aankoop zou nodig hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super makkelijk!!

Service
Goede service, verzenden geen kosten.

Aanbeveling
Goeie ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijode 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen ging makkelijk.

Service
Keurig bericht van verzending en trac and tracé

Assortiment
Voldoende assortiment

Aanbeveling
Duidelijke uitleg over het product.

Extra toelichting
Op jullie site staat dat de gekochte soundbar onder een tv van 55" past. Dit klopt niet. Wij konden hem niet aan de tv monteren. Dat was wel de bedoeling. Hebben hem nu aan de muur gehangen, beetje creatief geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Overzichtelijke site, maar kan altijd beter.

Assortiment
Wat ik nodig had, hadden ze. Verder niet gekeken.

Extra toelichting
Laagste prijs en direct de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke duidelijke site. Fijn om mee te werken

Service
Goede service. Snelle reacties. Had mijn huisnummer verkeerd ingevuld hebben ze gelijk aangepast.

Assortiment
Voldoende keuze!

Aanbeveling
Makkelijk simpel en voor iedereen wel iets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymon Calvo 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De website is overzichtelijk en de 2 weken bedenktijd zijn ideaal. Er is een ruim aanbod en ik heb mijn tv nog nergens goedkoper gezien. Weliswaar scheelde het maar een paar tientjes maar die zijn toch wel mooi meegenomen.

Service
Niet veel op aan te merken. Standaard service die ik zou verwachten van een webshop.

Assortiment
Goed veelzijdig assortiment. Ik denk dat er voor elk budget wel iets te vinden valt. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd.

Aanbeveling
Al met al is de service goed. Het assortiment is ruim en overzichtelijk. Handig dat je ook zeer gericht kunt zoeken. Ik had op zaterdag mijn bestelling geplaatst en maandag is de tv netjes thuis bezorgd. Hahaha eigenlijk had ik het op vrijdag moeten bestellen dan had ik er eerder gebruik van kunnen maken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kasper 28-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website werkt erg makkelijk, ook is het fijn dat je een product kunt reserveren om het daarna op te halen zonder dat je eerst een (aan)betaling moet doen. In de winkel wordt er eerst afgerekend waarna het gekochte product wordt geleverd vanuit het magazijn. Een medewerker heeft netjes mijn gekochte product in de auto gezet.

Service
In de winkel wordt je erg professioneel geholpen. De medewerker zijn vriendelijk en behulpzaam en weten heel goed waar ze het over hebben. Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat mijn verwachting was dat ik bij een dozenschuiver terecht zou komen zonder enige kennis van zaken, dat is dus echt niet het geval!

Assortiment
Er is een ruim assortiment aan TV's beschikbaar. Het viel mij wel tegen dat er weinig keus was wat betreft Blue-ray spelers

Aanbeveling
Een fijne winkel. Ik heb mijn product zelf opgehaald, dus ik kan niets zeggen over verzending van producten. Bij toekomstige aankopen zal ik zeker ook bij Plasma discounter kijken. Vervelend is het erg dure klantenservice nummer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erick 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden en duidelijke opzet van de website

Service
Wat er beloofd is wordt waar gemaakt

Assortiment
Grote diversiteit in elektronica

Aanbeveling
Snel, duidelijk en zonder fratsen !

Extra toelichting
Verder gaan op dezelfde weg !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaver 28-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
S 'avonds tv besteld, de volgende dag uit voorraad op kunnen pikken.

Service
Niets op aan te merken, werd keurig geholpen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim Stam 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg prettige website met duidelijke info over het produkt waar je naar op zoek bent.

Service
Bestelling kwam de volgende dag met DHL precies op de tijd die werd aangegeven in de "track-berichten"

Assortiment
Zeer ruim. Als één van de weinigen had men hier het produkt waar ik naar op zoek was, namelijk de Samsung VG-STC5000 Skype camera.

Aanbeveling
Met de eerste ervaring die ik nu heb een 10. Zal ook zeker in de toekomst hier opnieuw op zoek gaan naar de spullen die ik wil hebben.

Extra toelichting
Allemaal tienen lijkt wat overdreven, maar bij de aanschaf van dit dit produkt zeker verdiend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasmijn Boushaba 28-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bijna 10,ik vind het alleen erg druk bij de kassa

Service
Word altijd goed geholpen bij PD

Assortiment
Erg ruim assortiment. Als ik wat koop is het altijd op voorraad

Aanbeveling
Alles is top behalve het ene minpuntje bij de eerste vraag.

Extra toelichting
ja ga zo door Plasma Discounter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen idee hoe je dit verder zou kunnen verbeteren. word na bestelling ook goed geïnformeerd.

Service
Levertijd was zoals afgesproken.
Retourprocedure is simpel en duidelijk, kosteloos retour zou het een 10 maken :) De CI kaart moest retour daar deze niet werkt in (voormalig) UPC gebied.
Verder geen ervaring gehad met de bereikbaarheid voor vragen / klachten

Assortiment
Het assortiment is ruim en er is zo te zien veel op voorraad. De prijzen liggen altijd aan de lagere kant. Dit gaat soms gepaard met slechtere service, maar dat is hier zeer zeker niet het geval.

Aanbeveling
Geen verdere motivatie, al mijn bevindingen staan hiervoor al gemeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

slijterij 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel duidelijk omschreven waar je om vraagt

Service
punctuele levering en via track en tracé weet je waar je bestelling is

Assortiment
hier hebben ze gewoon alles

Aanbeveling
eerste keer dat ik hier heb gekocht maar zeker niet de laatste keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pngb 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was zeer makkelijk om te betalen met de juiste condities.

Service
De levertijden en de manier van leveren waren precies volgens onze verwachting.

Assortiment
De prijs waarvoor het product werd aangeboden concurrerend was zeer concurrerend.

Aanbeveling
Alles is buitengewoon prima verlopen en wij zijn zeer, zeer tevreden.

Extra toelichting
Wij komen zonder twijfel nog eens terug om net een en ander aan te schaffen bij Plasma-discounter.nl !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas 28-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede bereikbaarheid
Ruime parkeerplekken
Overzichtelijk

Service
Veel spullen gekocht en werd netjes meegelopen en geholpen totdat alles in decauto stond

Assortiment
Goed assortiment. Niet het breedste aanbod maar wel de goede merken en kwaliteit

Aanbeveling
Voor uitleg, testen, enz is de winkel zeker aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
scrollen door de verschillend pagina's kan mnkkelijker

Service
snelle levering

Assortiment
goede keuze in tv's, etc..

Aanbeveling
All over, de moeite waard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, ophalen van de TV ging snel en makkelijk.

Service
Mijn nieuwe TV was defect en ik kon zonder enige moeite mijn TV omruilen tegen een ander exemplaar

Assortiment
Voldoende keuze in meerdere prijsklasse.

Aanbeveling
Fijne zaak, deskundig personeel.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van Dijk 28-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke winkel, personeel rustig maar zeer benaderbaar.

Service
Goede informatie, snelle afhandeling. Helaas 1 onderdeel vergeten te geven. Moest even terug rijden.

Assortiment
Erg groot assortiment

Aanbeveling
Grote keuze. Vriendelijk personeel met kennis van zake. Goede parkeermogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ralph Satumalaij 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Meer dan genoeg keuze uit een zeer breed assortiment. Daarnaast worden er zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden en zeer interessante acties

Aanbeveling
Ik ze vergeleken met andere sites. Maar plasma discounter heeft een groot aanbod tegen aantrekkelijke prijzen met goeie acties. Levering is zeer snel en je wordt goed geinformeerd mbt de leverstatus.

Extra toelichting
Nee. Perfecte zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk overzicht met aanbod. Makkelijk te navigeren naar wat ik zocht

Service
Voor het betreffende gekochte product had ik een vraag m.b.t. aansluitingen. Op de website stond DVI&VGA aansluitingen aanwezig bij dit product, maar in de specs niet. Daarvoor jullie servicedesk gebeld. De dame gaf aan dit uit te moeten zoeken en vroeg mij of zij mij mocht terugbellen, helaas is dit nooit gebeurd.

Assortiment
Werkelijk waar alles is verkrijgbaar, daarnaast een volledig aanbod aan accessoires

Extra toelichting
Alleen de telefonische servicedesk viel wat tegen. De medewerker was, in eerste instantie, erg behulpzaam aan de telefoon, maar helaas nooit antwoord gekregen op mijn vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 28-01-2016

Geachte heer / mevrouw,

Bedankt voor uw review.

Allereerst onze excuses dat u niet bent teruggebeld.

Helaas kunnen wij uw bestelling niet terugvinden aan de hand van de gegevens die u heeft gestuurd. Wij willen u vragen om uw klantgegevens te sturen naar klantenservice@create2fit.com. Uw vraag zal dan binnen 24 uur opgepakt en beantwoord worden. Het is uiteraard ook mogelijk om ons telefonisch te benaderen, dan kunnen wij u direct verder helpen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Michel 28-01-2016 In de winkel gekocht
Plasma-discounter Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Mooie winkel, moesten wel lang wachten tot we iemand vonden die ons kon helpen. Uiteindelijk maar zelf op onderzoek uitgegaan en bij de kassa onze bestelling opgegeven.

Service
Ik zou een factuur ontvangen via de e-mail, deze heb ik echter na bijna een week nog niet ontvangen. Jammer dat ik daar dus achteraan moet gaan bellen.

Assortiment
Meeste modellen van de bekende merken zijn aanwezig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 28-01-2016

Geachte heer,

Bedankt voor uw review.

Zeer vreemd dat u de factuur van uw bestelling nog niet heeft ontvangen.

Graag willen wij checken waar dit exact fout is gegaan en u alsnog uw factuur toe willen sturen.

We willen u vragen om uw klantgegevens te sturen naar klantenservice@create2fit.com, zodat wij u de factuur kunnen sturen. Het is natuurlijk ook mogelijk om ons telefonisch te benaderen.

We hopen spoedig van u te horen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Henk Borsen 28-01-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk, maar aanbod mag iets uitgebreider

Service
Medewerkers doen hun best om je snel te woord te staan, doen het ook uitgebreid. Wachttijden best wel lang voor je geholpen wordt.

Assortiment
Mag iets uitgebreider

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jacqueline 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk, makkelijk te vinden. Zowel webshop als fysieke winkel.

Service
Super service! Vragen worden snel beantwoord (via Facebook had ik snel reactie)

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Super! Zowel de service van de webshop als in de winkel in Naarden zelf! Al meerdere aankopen hier gedaan en al die jaren al meer dan tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elze 27-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik woon vlak in de buurt zodat ik, als ik iets bedenk, naar de winkel kan rijden. Ik ben nog nooit teleurgesteld dat iets er niet was.

Service
Ik heb altijd te maken met ter zake kundige medewerkers. De laatste keer, afgelopen zaterdag, ben ik zeer vriendelijk geholpen door een charmante jongedame.

Assortiment
Alles wat gangbaar is, is te koop.

Aanbeveling
1 blik op de website en je weet wat er wel en niet verkocht wordt. De prijzen zijn zeer scherp, het assortiment is prima, de service is goed. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 27-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede sortering!

Service
Wel druk, maar toch goed geholpen!

Assortiment
Ruim voldoende!

Aanbeveling
Gezellig en makkelijk winkelen!

Extra toelichting
We hebben Tom niet gezien?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plasma discounter nl 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super duidelijke uitleg via you tube van het betreffende toestel, helemaal top!

Service
Had een paar vragen,meteen via email duidelijk en goed antwoord, prima geholpen!

Assortiment
Ze hebben alle consumenten electronics zon beetje

Aanbeveling
Duidelijk helder en scherp geprijsd afspraak is afspraak.

Extra toelichting
Voor iedereen een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews