Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart Staal 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Gebruiksvriendelijk

Service
Meedenkend en servicegericht!

Assortiment
Mocht wel iets meer keuze zijn

Aanbeveling
Gezien het assortiment kom ik lager uit. Als dit groter was dan richting een 8 of een 9.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans te Amstelveen 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
betrouwbare website en snelle levering

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed

Reageer

kim van Arkel 04-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden!

Service
Super vriendelijk, geven goede uitleg en geven goed antwoord op je vragen.

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Mijn schoonouders ook al aanbevolen om hun nieuwe tv en koffiemachine bij jullie aan te schaffn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stef 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prettige webshop

Service
snelle levering

Assortiment
groot aanbod, duidelijke omschrijvingen

Aanbeveling
vrijdag avond besteld, volgende ochtend mijn nieuwe TV in huis. Zending makkelijk te volgen via track & trace. kortom, allemaal top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Buis 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Had snel gevonden wat ik zocht.

Service
Bestelling nog de volgende dag geleverd.

Assortiment
Was specifiek op zoek naar een Samsung LED, maar ook daarin een groot aanbod.

Aanbeveling
Had snel gevonden wat ik zocht, goede zoekmachine in breed aanbod. Betalingsgemak en vooral zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KLaas Krook 04-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zondag open, snel geholpen

Service
Goeie kerel die ons goed uitlegde wat we nodig hadde

Aanbeveling
Mooie klantgerichte winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hankie bos 03-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Kundige medewerker. Duidelijke uitleg en beweegredenen van zijn kant. Daarmee kon het aantal keuzes drastisch teruggebracht worden. Dat is prettig

Assortiment
Alles wat je mocht zoeken lijkt aanwezig.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Christa 03-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De medewerkster die ons hielp wist niet veel en moest het steeds vragen aan een andere medewerker. Desondanks was ze erg vriendelijk en bereidwillig om het na te vragen. Was voor ons geen probleem, iedereen moet het leren. Maar hierdoor de wat lagere score.

Assortiment
Keus genoeg in verschillende prijs categorieen. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Wij kopen hier altijd onze televisie (inmiddels al 3). Is gewoon een fijne winkel met deskundige medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Ron 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikelen makkelijk te vinden op de site.

Service
Snelle levering van bestelde artikel

Assortiment
Ruime keus aan verschillende artikelen.

Aanbeveling
Prettige site om te bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 03-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden.

Algemene score

7,2

Gemak
Wij hadden op internet/website al onderzoek gedaan naar wat we wilde.. Jullie site is goed en duidelijk..

Service
Wij hebben de Tv zelf opgehaald in Naarden. Ik heb voordat we erheen gingen even met jullie gebeld om te horen of de tv op voorraad was zodat we niet voor niets zouden rijden.. Wij zijn ook telefonisch netjes te woord gestaan.

Extra toelichting
We zijn goed en leuk geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jan van den berg 03-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed bereikbaar en vakkundig geholpen

Service
Men neemt de moeite om alle vragen te beantwoorden ook al weten ze dat er daarom niets meer wordt besteld

Assortiment
Ik val al heel lang op Panasonic vanwege de goede kwaliteit in tegenstelling tot andere bedrijven ,hangt het toestel ook in de showroom.

Aanbeveling
recht toe recht aan, kamers met sound systemen per merk zodat je rustig kunt vergelijken, dus niet alles in een zaal waar alle klanten in en over je heen kruipen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hans Luiks 02-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en overzichtelijke winkelindeling.

Service
Goede informatie van de medewerker gekregen en correcte afhandeling van de verkoop

Assortiment
Ruim voldoende assortiment met de nieuwste modellen.

Aanbeveling
Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rowell 02-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het reserveren ging soepel en snel.

Service
Ik werd netjes en kundig geholpen in de winkel.

Assortiment
Grote asssortiment.

Aanbeveling
Grote assortiment, behulpzaam personeel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chris bijl 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel

Service
maklijk the vinden

Assortiment
rume keuze

Aanbeveling
supper

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loosman 02-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel keuze, duidelijke uitleg en alles zag er gewoon prima uit.

Service
Goede en duidelijke uitleg geen verkooptrucjes toegepast en luisteren naar de klant. Onderhandelen is wel heel moeilijk met de verkopers. Het toestel wat ik zocht was eerst niet voorradig zeiden ze maar toen ik weg wilde gaan zonder nieuwe tv en dus mijn geld terug wilde was plots (gelukkig maar) wel de Samsung UE40JU6400 aanwezig.

Assortiment
Veel keuze en diverse modellen in verschillende maten zodat je duidelijke verschillen kunt zien.

Aanbeveling
Kan het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Had graag wat meer korting willen hebben. De eerste tv die via de webshop was besteld voldeed niet aan onze wensen. Heb hem zelf netjes terug gebracht naar de winkel en had daarom wel een extra korting verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

J Huisman 02-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Winkel is overzichtelik en site is duidelijk

Service
TV is keurig in mijn auto gebracht

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Mooie zaak

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ilona Amesz Nobbe 02-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk

Assortiment
Ruim aanbod en super prijzen.

Aanbeveling
Mooie en geordende winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden, Plasma discounter
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gratis parkeren, direct langs de A1

Service
Snel geholpen (op zaterdagmiddag) en er werd zelfs aangeboden te helpen dragen naar de auto

Assortiment
Ruime keuze, gewenste toestel was op voorraad

Aanbeveling
Goed bereikbaar, gratis parkeren, ruime keuze, toestel op voorraad en scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

arco verkerk 02-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
voor de deur parkeren,alles in showroom op soort

Service
goed en vakkundig personeel, wilde zelfs meelopen naar de auto

Assortiment
super uitgebreid

Aanbeveling
een 10 min

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 02-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de website is overzichtelijk en het bestellen verloopt soepel.

Service
wilde het product ruilen en ik werd goed en snel geholpen bij hert filiaal in naarden.

Assortiment
er was voldoende aanbod van het product dat ik zocht

Aanbeveling
goede producten, adequate service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco Wit 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
snelle levering en prima informatie

Assortiment
Goed assortiment, ruime keuze, maar juist ook de modellen die je zoekt voor een nette prijs ipv alleen dure nieuwe types of verouderde lokkertjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris Petrinin 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website gebruik is erg makelijk.

Service
De levering was een beetje laat - dezelfde dag, maar achter de tijd. Maar gelukkig mijn collegas waren nog steeds in de kantoor :)

Assortiment
Mooi asortiment. De TV was niet beschikbaar in soms van de andere websites

Aanbeveling
Ik ben gelukkig met mijn beoordeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John Frenk 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is zeer gemakkelijk te vinden dmv het invoeren van de zoek opdracht

Service
levertijd is zeer snel, om 1900 besteld volgende dag in huis. dit wordt goed gecommuniceerd via de mail en sms wanneer de bezorger langs komt

Assortiment
op het gebied van smart tv's is er veel keus waaronder degene die ik zocht

Aanbeveling
als er iemand in mijn familie/vrienden kring een smart tv zoekt beveel ik in ieder geval deze website aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 01-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken, makkelijk parkeren en makkelijk even binnenlopen.

Service
Je kan rustig eerst even kijken, waarna je geholphen wordt, verkooer was wel heel snel na het pinnen weer weg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miswing 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit je luie stoel rondneuzen bij de plasma discounter. Geslaagd in de opruimkelder met nog eens extra korting. Betaalproces eenvoudig factuur netjes op afleverdag via mail ontvangen.

Service
Net voor 21.00 uur besteld maar niet de volgende dag geleverd terwijl dat wel op de site staat. Gebeld met klantenservice die excuses aanbood en 1 dag later wel keurig afgeleverd.

Assortiment
Misschien wel te veel keus. Fijn dat er reviews te lezen zijn met ervaringen van ander klanten.

Aanbeveling
2 producten uit de opruimkelder met extra korting omdat ze uit de doos waren geweest. Als nieuw, geen krasje op te bekennen.

Extra toelichting
De adviesprijs nagekeken op de site van de fabrikant bleek toch iets goedkoper maar stond op kieskeurig bij andere leveranciers ook niet goed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dennis 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnen 10 min je eigen uitleg over de TV door meneer Coronel, in Jip & Janneke taal.

Assortiment
Alle onderzoeken aan TV's op internet hebben zij staan in de winkel - online.

Aanbeveling
Overzichtelijk, makkelijk, prijs kwaliteit verhoudingen zijn goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 01-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede webshop en mooie winkel

Service
De jongen die ons hielp keek wel wat verveeld.

Assortiment
prima Assortiment

Aanbeveling
Goede winkel met scherpe prijzen en goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen en betalen ging snel en zonder verdere stubbelingen.

Service
De winkel is haar levertijd nagekomen, voor de rest nog geen gebruik gemaakt van andere service.

Aanbeveling
Bestellen geen makkelijk evenals betalen en levering was zoals beloofd.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bessel Offringa 01-02-2016 In de winkel gekocht
NAARDEN
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar en overzichtelijk met een ruime keus en gelegenheid om rustig rond te kijken en te vergelijken.

Service
Moest zelf achter de balie iemand roepen om geholpen te worden terwijl er 3 man niets stonden te doen zo leek het mij, kan een moment opname zijn.

Assortiment
Kan niet beter volgens mij dus ik heb ruim kunnen kiezen en denk dan ook de juiste keuze te hebben gemaakt

Aanbeveling
Zoals eerder genoemd goed bereikbaar, ruime parkeergelegenheid en de keuze is reuze.

Extra toelichting
Ik wilde het apparaat voor aankoop eerst zien voordat ik tot de aankoop overging.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Martijn 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, geen moment hoeven zoeken!

Service
Product wordt ook echt binnen 24 uur geleverd.

Assortiment
Prima assortiment, ik vind hier de spullen die ik wil hebben.

Aanbeveling
Ik heb geen andere site nodig, lui bestellen en 24 uur later heb je het gratis in huis bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hoef de deur niet uit en kan op je gemak verschillede artikelen vergelijken en uitzoeken

Service
Je word bij de klantenservice goed en duidelijk geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle en goede service en bestelde word snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaVangrail 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden, enkel snelkeuze gemaakt!

Service
Maakt waar wat men zegt.

Assortiment
Zeer uitgebreidt, eigenlijk ieder apparaat is bestelbaar.

Aanbeveling
Een van de beste in zijn catogorie!

Extra toelichting
Nee, blijf op dezelfde voet doorgaan, zal ik zeker als eerste bij jullie zoeken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
alles was goed te vinden.

Service
Bestelproces voor zakelijk was lastiger. Factuuradres op postbusnummer pakte het systeem niet. Afterpay accepteerde zakelijke bestelling niet en daar stond geen reden bij.

Aanbeveling
Op zich prettig bestellen (op zakelijke bestelling na, maar dat ligt denk ik niet aan de winkel maar aan Afterpay) en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

LB 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website, bestelproces goed ingericht.

Service
Netjes de volgende werkdag geleverd, op het afgesproken tijdstip.

Assortiment
Ze hebben een prima assortiment en goed geprijsd

Aanbeveling
Op geen enkel vlak steken laten vallen, dus zou Plasma Discounter zeker aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen.

Service
Ik ben goed op de hoogte gehouden en wist snel wanneer mijn pakketje zou komen.

Extra toelichting
Plasma Discounter had een mooie aanbieding. Twee boxen met enorme korting dus ik was snel overgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Candi 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niets zo gemakkelijk als online bestellen en onmiddellijke levering zonder problemen

Service
Alles verliep prima

Assortiment
Wat ik nodig had heb ik gevonden. Verder heb ik nog niet gekeken.

Aanbeveling
Eerste bestelling bij deze webshop en uitermate tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michiel 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelproces verloopt eenvoudig. Duidelijk site met veel uitleg over de verschillende schermen.

Service
Snelle levering, updates over de voortgang en alles kwam netjes aan.

Assortiment
Breed assortiment, veel merken en type schermen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marloes 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super gemakkelijk een product uit zoeken, vergelijken en reviews lezen.

Service
Heel snel en netjes bezorgd. Ondertussen word je goed op de hoogte gehouden van het verzendproces.

Assortiment
Genoeg keus, heel veel verschillende producten in verschillende prijsklasse waardoor iedereen een keus kan maken.

Aanbeveling
Een super goede eerste ervaring met deze winkel. Zeker voor herhaling vatbaar en ik zal zeker deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jager 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie stoel duidelijke product informatie en goede aanbiedingen bekijken en met het maken van een keuze gemakkelijk je aankoop kunnen doen.

Service
Via e-mail nog enkele vragen gesteld en vrijwel meteen antwoord gekregen.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Dik verdiende 8, snelle levering en duidelijke informatie over je product via een filmpje vind het een top formule.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

soela mertzemekidis 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je warme woonkamer lekker wat bestellen en de volgende dag in huis hebben.

Service
Super snelle levering eerste dag rond 18.00 besteld volgende dag om 12.00 uur bezorgd. Binnen 18 uur dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozan kieboom 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Het is compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ezta 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijke en duidelijke site, zonder te veel rare of afwijkende pop ups.

Assortiment
het assortiment is overcompleet en sluit goed aan op het "hoof product"

Aanbeveling
gewoon een top winkel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kabbie 31-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Prettig dat je geen account aan hoeft te maken, maar het product gewoon gelijk kunt bestellen.

Service
Ik geen beroep gedaan op de service tot dusver geen klachten.

Assortiment
Product aangeschaft dat bij veel winkels/websites niet verkrijgbaar was.

Extra toelichting
Bezorging via eigen bezorgservice (zoals BCC) voorkeur boven PostNL. Bezorging via PostNL niet tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Heleen 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer service gerichte website - duidelijk, gemakkelijk en doeltreffend.

Service
Om 1800 uur besteld, de volgende dag om 9 uur al onze nieuwe tv in huis. Zo snel, handig en goed.

Assortiment
Beste prijs voor het geboden product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Wessel Bertus 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je luie stoel kiezen uit een zeer breed samengesteld assortiment flatscreens; hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Service
Zonder meer goed. Bestellingen worden p.o. bevestigd, de verwerking van de betaling verloopt vlotjes, er wordt onmiddellijk weer bevestigd, een factuur gestuurd en vervolgens wordt de bestellling keurig de volgende dag afgeleverd.

Assortiment
Zeer royaal in vergelijking met de grote bruingoed-reuzen

Aanbeveling
Het hele aankoopproces verloopt zoals je dat van een online-aankoop mag verwachten. Dat is prettig, want helaas lang niet altijd zo vanzelfsprekend.

Extra toelichting
Ga absoluut vaker bij Plasma Discounter shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 31-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te bereiken.

Service
Werd heel goed en correct geholpen.

Assortiment
Je kan natuurlijk niet alle modellen in je winkel hebben.

Aanbeveling
Je word heel goed geholpen, weet nog niet hoe de service is bij een probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerard 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wijst de weg vanzelf

Service
Hoewel het al laat was geworden werd het niet afgeraffeld.
De mannen gingen pas weg tot alles was aangesloten en goed functioneerde. En dat ook alles zeer vriendelijk.

Assortiment
Wat een geweldige tv.prachtige en warme kleuren.
En mega groot.
ook op andere sites gezocht maar plasma-discounter stak er met kop en schouders boven uit.

Aanbeveling
Alles was prettig geregeld.op de dag vóór aflevering een bericht dat het verzonden was en op de dag zelf een twee uurs tijdvak doorgekregen.
Dus niet de hele dag thuis blijven.
Die werd net niet gehaald(half uur later)maar wederom een bericht dat we daar rekening mee moesten houden.

Extra toelichting
Leuke verrassing dat we door Tom coronel op de hoogte werden gehouden.geeft toch wel vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 31-01-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk en netjes opgesteld

Service
Personeel weet precies waarover ze praten, zonder dat ze je iets aanpraten!

Assortiment
Alles wat ik wilde zien stond er. Op website vind je natuurlijk nog meer lees alles.

Aanbeveling
Nette overzichtelijke winkel met uiterst deskundig en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 31-01-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk, alles is te zien, te gebruiken, pc voor de laatste overzichten

Service
Vlot geholpen, alle vragen duidelijk beantwoord

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
prima producten voor een scherpe prijs, voorraad houdend. cash en carry

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De artikelen zijn gemakkelijk te vinden zeer overzichtelijk

Service
De service is inderdaad zeer snel, vandaag besteld is inderdaad de volgende dag thuis.

Assortiment
Het assortiment is groot en ruim op voorraad.

Aanbeveling
De winkel krijgt dan ook een dik verdiende 10 van ons.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews