Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeffrey 08-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goede website overzichtelijk en breed assortiment

Service
Goed geholpen in de winkel, verkoper hielp ons goed met de verschillen tussen de diverse merken.

Assortiment
Ruim aanwezig zelfs al in de winkel. Internetsite ook veel op te vinden

Aanbeveling
Erg goede winkel met veel producten. Personeel vriendelijk en helpen je goed met de keuze in producten. Ook met het helpen van de tv in de auto word al gedaan zonder maar een vraag te stellen.

Extra toelichting
Verder geen toelichting. Een klein minpuntje is dat de internet website soms wat traag opent op de telefoon. Daar waar je op een computer geen last hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke en duidelijke site

Service
Snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eja 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke pagina

Service
Vrijdagavond besteld en zaterdag morgen geleverd

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lindsay 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan makkelijk vinden wat je wens door de zoek opties.

Service
Binnen 16 uur was mijn bestelling thuis.

Assortiment
Alles te vinden waar ik interesse in had.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden en zou een volgende keer weer hier kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myrthe 08-02-2016 In de winkel gekocht
In Naarden

Algemene score

6,5

Gemak
Duidelijke website waarop het aanbod te zien is

Service
Ik heb maar 1 vraag gesteld en deze is prima beantwoord

Assortiment
Wel veel in de hogere prijsklasse

Aanbeveling
Als je goed op let zijn er veel kortingen. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in in mijn geval tvs waardoor ze er veel vanaf weten.

Extra toelichting
Aardige werknemers

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.
De verscheidenheid aan artikelen is groot, maar het gewenste artikel kon ik snel vinden.

Service
Levertijd van onze nieuwe tv was enorm snel en (ik weet dat het niet nodig is), de retour procedure is goed uitgelegd.

Assortiment
De keuze was voor ons snel gemaakt, omdat ik exact wist wat ik wilde.
De prijs was beduidend lager dan bij de conculega's.

Aanbeveling
Snel bereikbare site met een goeie zoekfunktie.
In vergelijking met ander aanbieders verreweg de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Borsch 08-02-2016 In de winkel gekocht
filiaal Huizen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed te bereiken locatie. Voldoende personeel dat goed op de hoogte is.

Service
Al veel dingen aangeschaft en er wordt altijd een goede service geleverd.

Assortiment
Zowel nieuw als in de sale voldoende keus.

Aanbeveling
Zeer overzichtelijk en veel showroom modellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Mooie winkel maar weinig attent personeel

Service
10 min wachten voordat er iemand vanuit achter het glas de moeite neemt de winkel in te komen, zegt wel genoeg

Aanbeveling
Gemotiveerder personeel

Extra toelichting
Waarom iets ophalen in de winkel als uw personeel geen moeite neemt voor bijvoorbeeld koppelverkoop of service naar een klant

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fred 08-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website.
Makkelijk menu.

Service
Ben na raadplegen website twee maal naar showroom geweest. Hulpvaardig en bekwame medewerkers.
Ook telefonisch zeer behulpzaam bij vragen

Assortiment
Op de website zeer groot aanbod.
In de showroom ook veel modellen fysiek te bekijken.
Zeer scherpe aanbiedingen waar geen andere leverancier zich mee kan meten.

Aanbeveling
Gewoon een goede eerlijke shop met mogelijkheid de showroom te bezoeken. Goed bereikbaar.
Model uitgezocht via de website. Fysiek kunnen bekijken en besteld. Omdat product te groot was om zelf te vervoeren de volgende dag laten bezorgen wat ook zonder problemen is verlopen.

Extra toelichting
Aanrader voor iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek Bink 08-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar en een overzichtelijke inrichting

Service
Bijzonder hulpvaardig personeel

Assortiment
Ruim voldoende keus in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Zie bovengenoemde redenen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perrie Dam 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk te bestellen. Geen moeilijke pagina's te doorlopen

Service
Ik had eerst een mail gestuurd. Duidelijk werd mijn vraag beantwoord.

Assortiment
Jullie hebben werkelijk alles top!

Aanbeveling
Er valt niks op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Soonieus 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te sorteren op diverse kenmerken, zoals merk, prijs, maat, wel of niet curved, wel of niet kabel tuner, etcetera.
Op deze manier beperk je de keuze mogelijkheid zeer handig en snel.

Service
Doen wat ze beloven.
De volgende dag in huis IS de volgende dag in huis.
Bestel proces zeer duidelijk en overzichtelijk, inclusief E-mails voor de diverse stadia van bestellen/levering. Track en Trace ook héél handig. Je weet precies waar je aan toe bent.

Assortiment
Hebben alles wat je maar denkt nodig te hebben.
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Kan niet iets bedenken om aanmerkingen op te hebben.
Perfect Webshop !!

Extra toelichting
Koop al jaren hier, en zal dit ook jaren blijven doen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plasma 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ja een heel goeie tv met alles erop en eraan.
Vanaf je bed kan je alles ermee doen.
Topper raad ik meer mensen om die soort tv te kopen

Service
Goed gedaan alles hoe ik heb gevraagd is gebeurt .
Prima.
Goeie werk

Assortiment
Heel breed en goed koop

Aanbeveling
Heel goed

Extra toelichting
Als ik nog iets nodig heeft koopt ik natuurlijk hier, raad ik andere mensen ook om hier te gaan kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website navigeert zoals je bij een website mag verwachten

Service
duidelijke email met wanneer het product verzonden is

Assortiment
breed assortiment voor scherpe prijzen

Aanbeveling
Duidelijke website en probleem loze levering

Extra toelichting
snelle levering van de 2 bestelde producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelle levering

Aanbeveling
Goede prijzen snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung UE40JU6400 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat heel duidelijk aangegeven. Ook als je besteld wanneer je kan verwachten dat iets afgeleverd wordt.

Service
Geleverd zoals verwacht en verteld

Assortiment
Goede prijs als je vergelijkt met andere websites

Aanbeveling
Ik heb gewoon geen problemen ondervonden

Extra toelichting
Het enige wat misschien anders kan is dat na aankoop je het artikel niet kan volgen bij track en trace. Ik kreeg alleen een order nr. Dit terwijl je een barcode nodig hebt om het product te volgen. Hierdoor werd de tv afgeleverd terwijl ik niet thuis was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard lisse 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voor 21.00 uur besteld is inderdaad andere dag geleverd en naar volle tevredenheid

Service
wij hebben nog geen service nodig gehad maar ook over hoe de levering lopt niets dan lof. duidelijk en je weet waar je bestelling is.

Assortiment
Tja zoek maar uit . Er is meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Als alle szo gaat dan kan je weinig erop aan te merken hebben. wij kregen wat we besteld hadden en snel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rutger Kraaijenbrink 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke en goede website, erg overzichtelijk, mooie aanbieding in de spotlight gezet.

Service
Binnen een dag mijn tv al binnen gekregen.

Assortiment
Ik kon meteen vinden wat ik nodig had, waar dat op andere webshop's niet was gelukt.

Aanbeveling
Mooie 4k tv voor 480 euro gekocht. Nergens goedkoper gezien, en de volgende dag al in huis.

Extra toelichting
Ik ga hier voortaan kijken als ik nog eens een tv wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 07-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke, goed geordende website.

Service
Ik had een vraag, werd vrijwel meteen op gereageerd.

Assortiment
Hebben alles.

Aanbeveling
Snelle levering en nog belangrijker, een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goudklompje 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je wordt heel gemakkelijk met je bestelling door de website geleid. Een kind kan de was doen.

Service
Snelle levering en volgens afspraak.

Assortiment
Voor elk wat wils en voor ieders portemonnee.

Aanbeveling
Ruim assortiment en snelle levering.

Extra toelichting
Niets toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud strikkers 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
kon in 1 keer vinden en bestellen

Service
dit is de 3 tv en heb nog geen problemen gehad dus nog geen service nodig gehad 1 keer in de zaak geweest en prettig geholpen

Assortiment
als je hier niet kan slagen dan kun je nergens slagen

Aanbeveling
ik heb zelfs voor mijn schoonzoon een tv besteld

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin Callenbach 06-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede locoatie en makkelijk te begrijpen

Service
Top service, ik werd snel geholpen en ik vroeg ook nog naar iets meer info over de tv die ik wou kopen. De meneer die mij hielp wist alles te vertellen over de tv. Top!

Assortiment
Veel tv's op de site, in de winkel zelf staan veel tv uitgestald zodat je veel tv's in het echt kan bekijken.

Aanbeveling
Mooie grote winkel, schoon en de inrichting is overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilja V 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel bestellen vanuit je luie stoel. Makkelijker wordt het niet!

Service
Goed geïnformeerd via de mail over de voortgang.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Geweldig om zo duidelijk en makkelijk online te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eljay 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site. Niet teveel poespas. Snel te navigeren naar wat je zoekt. Makkelijk vergelijkbare producten.

Service
Snelle en vriendelijke response. Klantenservice (email) denkt mee in oplossingen. Telefonische service is vriendelijk en duidelijk.

Assortiment
Er is ruim voldoende. Ook de aanbiedingen zijn ruim gevarieerd.

Aanbeveling
Makkelijk , snel, betrouwbaar.

Extra toelichting
Spullen worden geleverd zoals is aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BranBrc 06-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website geeft heel intuïtief toegang tot uitstekende productinformatie.

Service
Product zonder reservering afgehaald in de showroom in Naarden. Vriendelijke ontvangst en professioneel advies, koffie en het er werd ongevraagd aangeboden het nogal zware product in de auto te plaatsen.

Assortiment
Het assortiment is een selectie, maar geeft wel voldoende keus. De prijzen zijn altijd goed.

Aanbeveling
Zowel website als showroom (eigenlijk een prima winkel) zijn van zo'n goede kwaliteit dat je er terugkomt en ze aan vrienden aanbeveelt.

Extra toelichting
Vasthouden deze kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 06-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en mooie overzichtelijke winkel

Service
Goed geholpen, maar met echte service (defecten) heb ik gelukkig nog niet te maken gehad.

Aanbeveling
Niet te duur, en geeft beter gevoel dan de screeuwige supermarkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mark 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
snelle levering, duidelijke communicatie via email

Assortiment
zeer compleet

Aanbeveling
prettig inkopen doen, voor een prima prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steffan 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Senl en gemakkelijk

Service
Geen idee niet nodig gehad maar zal wel goed zijn

Assortiment
Precies de steuntjes die ik zocht, tegen de juiste prijs

Aanbeveling
Een negen omdat het altijd wel een beetje beter kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D Versteegt 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was goed te overzien en snel gevonden.

Service
Ik heb het laat in de avond besteld en de volgende dag had ik de tv al in huis.

Assortiment
De tv die ik wilde kopen hadden jullie al ter beschikking dus kon ik hem direct bestellen voor levering.

Aanbeveling
Alles was overzichtelijk. Snelle service. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elshof 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Goeie service erg klantvriendelijke medewerkers

Assortiment
Breed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webshop en een vlot bestel-proces.

Service
De bestelde televisie werd zoals al aangegeven op de website keurig de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Het Assortiment is qua diversiteit zeker in orde, ook de prijzen behoren volgens mij tot de allerlaagste in vergelijking met andere webshops.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste bestelling bij plasma-discounter.nl, en heb deze als positief ervaren.

Extra toelichting
Mijn vaste webshop Bol.com kreeg het voor elkaar het verkeerde model televisie te leveren. Dit was vervelend, maar een fout kan gebeuren. Dit verkeerde model direct retour laten zenden. Echter gingen ze ruim over hun beloofde termijn heen om mij het bedrag terug te storten. Dit ervoer ik als storend. En had geen behoefte mijn bestelling opnieuw bij Bol te plaatsen. Een familielid van mij koopt al jaren Televisies bij Plasma-discounter naar tevredenheid, en raadde deze mij aan. Het model dat ik zocht bleek hier ook nog eens het goedkoopst; dus was de keuze snel gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennisopw 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te vinden wat ik zoek. Minpuntje website: er staat niets over het bedrijf in de zin van: wie zijn jullie, wanneer is het bedrijf opgericht wat is jullie missie en visie. Een persoonlijk tintje zou geen kwaad kunnen en mogelijk extra klanten over de streep trekken. Geef medewerkers een gezicht. Ik ben niet in de fysieke winkel geweest.

Service
Vond het fijn dat ik een mail kreeg na een bezoek aan de site met de vraag of jullie me konden helpen aangezien ik wel rondgekeken had maar bestelling niet had voltooid. Besteld product was binnen 24 uur thuis.

Assortiment
Zou bijv. Meer tablets willen zien in de shop. Qua tv&'#39;s trouwens ruim genoeg aanbod. Ik kwam bij jullie terecht via Marktplaats advertentie op zoek naar een tablet.

Aanbeveling
Goede aanbiedingen uit koopjeskelder. Hierdoor nog meer korting bovenop de sowieso al scherpe prijzen, snel thuisbezorgd en 14 dagen tijd om te ruilen. Klantgerichte medewerkers en service maakt het verschil in een tijd waarin bijna iedereen al wel iets koopt via internet.

Extra toelichting
Nogmaals klantgerichte service en medewerkers maken het verschil. Geef deze mensen een gezicht, door bijvoorbeeld wat foto's op de site en vertel wat over het bedrijf en zorg er zo voor dat klanten een sympathieker gevoel overhouden na een bezoek aan de site en niet het idee van een supermassaal gezichtloos discount centrum/loods waar alles automatisch gaat en machinaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JW van der Veen 05-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime keuze en goed onderlegde verkopers

Service
Telefonisch goed bereikbaar

Aanbeveling
Prettige sfeer. Verkopers nemen de tijd voor je. Prima assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B1983 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Prima, snel ook gereageerd op e-mail en Tv keurig op tijd bezorgd

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Veerman 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles heel duidelijk te vinden, filmpjes erbij hoe het werkt. Top!

Service
Op zondag besteld en dinsdagochtend geleverd. Mail vooraf hoe laat t bezorgd zou worden. Super

Assortiment
Heel veel keuze in alle prijsklasses

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N 05-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Op de site makkelijk uit te zoeken en te vergelijken. In de winkel snel op te halen.

Service
De benoemde korting is niet altijd reëel. Bij andere winkels zijn sommige producten voor vergelijkbare prijzen te koop. Verder wel fijne kortingen.
Medewerkers zijn bereid dingen voor je uit te zoeken.

Assortiment
Er is genoeg keus, maar ze hebben niet alles in de winkel uitgestald. Wel op voorraad wat online aangeboden staat.

Aanbeveling
Snelle service, vriendelijke medewerkers. Fijn assortiment.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Maartje 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Op zondag besteld, dinsdag in huis. Prima!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Robert 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat je zoekt is snel en overzichtelijk te vinden.

Service
De twitter korting werkte niet, maar dat is goed opgelost met een gelijke vervangende korting.

Assortiment
Groot assortiment tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Prima winkel met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterFvD 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vanuit je stoel bestellen

Service
keurig op de hoogte gehouden van bestelling

Assortiment
genoeg om goede keuze te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Neal 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Afrekenen was snel gebeurt, PayPal is altijd fijn

Service
Snel geleverd

Aanbeveling
Doet wat het moet doen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

John M Koning 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Prima website, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Snelle afhandeling, snelle bezorging geweldig

Assortiment
ruime assortiment ...kon niet elders vinden wat ik hebben wou en bij Plasma-discounter.nl wel... top!!

Aanbeveling
Zie antwoord Asssortiment,,

Extra toelichting
Prima winkel...in de toekomst zal ik deze winkel zeker overwegen als ik wat nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sven 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ideaal als je weinig tijd hebt. Ik heb een tv besteld en binnen een dag was hij geleverd.

Service
Snelle reactie na bestelling. Retourformulier bijgesloten voor het geval dat

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Prettige site. Mooi en functioneel.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de gewenste tv-steun was makkelijk te vinden

Service
supersnelle geleverd

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
ruim assortiment op een gebruiksvriendelijke site en de volgende dag geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rboe 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
DHL is echt geen servicegerichte vervoerder. Mijn vrouw is boven, gaat de bel. Ben je niet snel genoeg beneden dan zijn ze weer weg. Opnieuw aanbieden die dag, zoals post.nl doet vergeet het maar ze komen pas de volgende dag. Schikt het tijdstip niet, jammer dan. want via hun website of de klantendienst was het niet aan te passen. Dus moest ik helaas wachten tot de volgende dag. De volgende dag werd het pakketje te vroeg aangeboden,gelukkig was er iemand thuis.

Service
Jammer dat er maar een verzenddienst gekozen kan worden. Vind ook het kunnen volgen van het pakket onvoldoende. De verpakking is ook niet voorzien van bubbelverpakking, met risico op beschadiging.

Assortiment
Ruime sortering, was een van de weinige webwinkels die dit artikel op voorraad had.

Aanbeveling
Door de vervoerder helaas een slechte ervaring.

Extra toelichting
Kies een andere vervoerder.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bachnoe 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is goed overzichtelijk en helder opgezet

Assortiment
Je vindt wat je zoek

Aanbeveling
Webwinkel is uitnodigend naar de klant toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
lekker makkelijk

Service
geen gezeur

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
veel keuze, voordelig. Op voorraad en snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniel 04-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,2

Gemak
De website was duidelijk
Kon het product snel vinden
Heb niet besteld ben naar jullie winkel gegaan

Service
Ben naar jullie winkel geweest en heb daar de Panasonic TX-55CX700E gekocht met 3D functie alleen hadden jullie geen 3D brillen meer. Moest ik zelf maar aan zien te komen.
Verder vond ik het personeel nou ook niet echt heel erg enthousiast.
We moesten zelf om de koffie vragen, geen ramp maar toch. Het zijn nou net die kleine dingen die, als het mijn zaak zou zijn, helemaal zouden kloppen.

Assortiment
Zeer divers assortiment.
Alles kunnen vinden.
Goede prijzen.

Aanbeveling
Goede prijzen!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mar 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is overzichtelijk en makkelijk te bestellen en te betalen

Service
Goed helaas werd er in het weekend niet geleverd maar misschien komt dat ooit

Assortiment
Verschillend en mooie en nieuwste producten aanwezig

Aanbeveling
Een 8 vind ik voor deze winkel een mooi cijfer en beveel de winkel en website zeker aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Meddeler 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik zocht op typenummer omdat mediamarkt met zijn 21% btw korting deze tv niet meer had, pfff ben toch nie gek, dus op google op typenummer gezocht en plasma- discounter kwam met de prijs die het messt in de buurt was.

Service
Doen wat ze beloven, met bezorgen op tijd.

Assortiment
mag wel zeggen zeer ruim assortiment, ik sta er soms versteld van.

Aanbeveling
Is heel goed bevallen, mijn volgende aankoop zou ik dan ook zeker hier doen, klasse.

Extra toelichting
Prima site, prima winkel, prima assortiment, prima service, allemaal dikke prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markus 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijk verhaal. Product werd mooi en overzichtelijk gepresenteerd op de website. Zeer duidelijk verhaal.

Service
Vóór 21 uur besteld, volgende dag in huis. Zo was het ook! aan service niet meer te toppen!

Assortiment
Het assortiment op de website is erg breedschalig en er is voor iedereen wat te vinden.

Aanbeveling
Ik zal zeker weten deze winkel aanbevelen en zeker nog eens een aankoop doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews