Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cor segers 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bestelling via website ging overzichtelijk, snel, eerlijk en not at least veel goedkoper dan de concurrentie

Assortiment
In elk segment is een ruim aanbod voor handen

Aanbeveling
De webwinkel.

Extra toelichting
Een plezierig alternatief voor de winkles welke met adviesprijzen werken en je zg. een flinke korting hierop geven terwijl je toch de volle mep betaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LG 32LF630V 13-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst op de site alles bekeken en toen van mijn shortlist de reviews bekeken. Die waren erg duidelijk. Ook de voorraadvermelding was handig, dat voorkomt teleurstellingen.
Naarden is niet ver voor mij en kon zo in de winkel ook de televisies live zien.

Assortiment
Heel veel merken beschikbaar. Er is natuurlijk geen ruimte om werkelijk elk type in de showroom ten toon te stellen, maar een goede doorsnee wel.

Aanbeveling
Goede website en winkel. Met retour of problemen (gelukkig) geen ervaringen. Mocht dat ooit nodig zijn en dat ook goed zou gaan, krijgen jullie de laatste punt er ook bij.

Extra toelichting
Nee, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

F Kemper 13-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles overzichtelijk geplaatst

Service
TV werdt keurig in de auto geplaatst

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Charly 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurig op de afgesproken tijd en Kompleet

Service
Nog niet nodig gehad,maar van horen zeggen prima

Assortiment
Heel veel merken en type's

Aanbeveling
eigen ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 13-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Majkelijk te vinden, gratis parkeren, snel geholpen door kundige verkoper

Service
Snelle en kundige informatie, bovendien apparaat op voorraad

Assortiment
Beide gewenste modellen op voorraaf

Aanbeveling
Tussen al het internet geweld een verademing om een winkel aan te treffen met kundige verkoopmedewerkers en voldoende voorraad. Bovendien staan veel modellen in de showroom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Dorpen 13-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik had wat moeite om tot de bestelling te komen

Service
Ben goed geholpen

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel maijer 12-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tv zijn overzichtelijk opgesteld. Heerlijk dat je op de computer kunt kijken. Bij vragen staat het personeel je vriendelijk te woord

Service
Gelukkig is er tot op heden nooit wat kapot gegaan. Maar verkoop personeel is heel vriendelijk

Assortiment
Niet alleen op internet en internet in de winkel maar ook de overzichtelijkheid van merken

Aanbeveling
Zekers. Gratis parkeren overzichtelijk een kopje koffie. Zelf kijken en ontdekken. Maar bij vragen staat personeel direct klaar

Extra toelichting
Ja hoor heerlijk op internet kijken en daarna in de winkel kijken voelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalmolen 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewoon prima

Service
Snelle levering

Assortiment
Sortering lijkt niet altijd te kloppen

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
Ga zo door, wel wat minder mailtjes sturen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 12-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Parkeren voor de deur, plek te over.
Binnenlopen, direct aan de beurt zijn en geholpen worden door iemand die van de hoed en de rand weet.
Vervolgens biedt de magazijnmedewerker zelfs nog aan het kleine toestelletje voor me naar de auto te dragen!
Hoeveel gemak had je willen hebben...

Service
Er moet altijd iets te verbeteren blijven ;)
Productkennis top, voorraadkennis leek zelfs uit het hoofd te gebeuren. Vlotte verkoper, geen onzin verhalen.

Assortiment
Compleet, goede voorraad, geen gedoe met leveren door derden: wat er is kun je kopen.
Ideaal.

Aanbeveling
Een negen, want natuurlijk weten jullie nog wel weer eens iets te verbeteren, toch?

Extra toelichting
Ook mijn kritische vragen werden inhoudelijk opgepakt en er werd naar gehandeld. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomasz 12-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was top

Assortiment
Van alles wat dus kan idereen eigen target te schieten

Aanbeveling
Mooie storage en aardig personeel

Extra toelichting
Geen toelichting alles is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 12-02-2016 In de winkel gekocht
Naaarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk en rustig.
Zodat je het gevoel krijgt dat je op je gemak alles kunt bekijken.
En kunt overgaat tot het aanschaffen van een product.

Service
Prima service en door iemand geholpen worden die verstand heeft van het product nodigt eerder uit tot aanschaf.

Assortiment
Assortiment is voldoende aanwezig maar zou meer de klant attenderen
Op dat niet alle producten uit gestald staan maar online veel meer staat.

Aanbeveling
Rustig uitstraling van de winkel met deskundig en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ruben Broers 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top service, alles mooi optijd, duidelijke site, heel erg uitstekend

Service
Snel geleverd, duidelijke uitleg en info rondom koop

Assortiment
Veel keuze en goeie kwaliteit

Aanbeveling
Ik raad deze winkel aan omdat deze een perfecte service biedt en topspillrn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitch 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en makkelijk te bestellen.

Service
Snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E Quicken 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed kunnen vergelijken om keuze te kunnen bepalen.

Service
Levering was conform levertijd die aangegeven was op site

Assortiment
ruime keuze en ook nog eens voor een goede prijs

Aanbeveling
de keuze is erg ruim en de zoekcriteria zijn prima . Prijs en levering zijn ook helemaal goed en de eventuele retourregeling is duidelijk

Extra toelichting
Het was een ramp toen de vorige dvd speler opeens niet meer werkte. Meteen gekeken naar een nieuwe en die bij jullie gevonden voor een hele goede prijs. Levering was ook heel snel zodat mijn dochter weer heel vlug gebruik kon maken van haar nieuwe aanwinst die ook nog eens veel meer mogelijkheden had als haar vorige portable dvd speler. Helemaal gelukkig ermee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website met veel product informatie rn handige filmpjes.

Service
Netjes verpakt en de volgende dag direct in huis

Assortiment
Heel veel keus en ook nog eens de laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Damming 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles was goed en simpel te vinden en te doen.

Service
Kan hier niet veel meer over zeggen aangezien het een online bestelling was. Verder werd er goed aangegeven dat het besteld was, verzonden was, hoe laat ik het kon ophalen etc.

Assortiment
Gewoon netjes, niks om over te klagen.

Aanbeveling
Eerste keer dat ik hier wat besteld had, als mijn toekomstige bestellingen ook zo gaan geef ik het een hoger cijfer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nicole henschen 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was gemakkelijk te bestellen.

Service
Binnen 1 dag in huis vind ik een top service

Aanbeveling
Ik ga graag ook eens naar de winkel zelf gezien wij nog graag een nieuwe tv willen. En met een service als deze heb ik daar alle vertrouwen in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 12-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Nette overzichtelijk winkel met genoeg bekwaam personeel

Service
Werden netjes en snel geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima winkel goed personeel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob van der Molen 12-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Door bouw werkzaamheden binnengekomen TV niet direct gecontroleerd en veilig in de doos laten zitten. Helaas werd dit mijn ongeluk. Na installeren van de TV een beschadiging in het scherm ontdekt. Plasma-discounter beroept zich op de kleine letters dat het toestel binnen 48 uur gecontroleerd dient te worden en doet verder niets.

Aanbeveling
Na de ervaring dat de klantenservice een starre houding vertoont en zich met standaard reacties als vervelend dat u dit overkomt en vervolgens beroept op standaard regeltjes geeft mij niet het gevoel dat er service verleend wil worden maar gezocht wordt naar regeltjes om de zogenaamde service te stoppen.

Extra toelichting
Laatste keer voor mij Create2fit.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Create2Fit Naarden 15-02-2016

Geachte heer Van Der Molen,

Onze excuses dat het zo is gelopen. Het is wel helaas echt zo dat wij de klant erop aanduiden of hij/zij het product wilt controleren binnen 48 uur en mocht dit niet compleet/beschadigd zijn zo snel mogelijk melden aan ons.

Het is namelijk niet zo dat wij het niet willen omruilen voor u maar de fabrikant buiten 7 dagen na aankoop niets meer aanneemt en ons ook niet de toestemming geeft om een apparaat om te ruilen. Wij zouden dan de defecte tv voor onze eigen kosten moeten nemen ondanks dat we aangeven dat het binnen 48 uur gecheckt dient te worden.

Nogmaals wil ik mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik niet meer voor u kan doen.

Ik hoop dat u het van onze kant ook begrijpt.

Mvg,

Create2fit

Reageer

Jan 12-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk

Service
Goed bereikbaar en zeer behulpzaam.

Assortiment
Dit was de enige webshop waar het door mij gewenste artikel tegen een goede prijs te krijgen was. De andere had de prijs verhoogd nadat het artikel schaars was geworden.

Aanbeveling
alleen maar goede ervaringen

Extra toelichting
ongeveer 10 jaar geleden ben ik eens in de winkel geweest, voor een schaars artikel. Toen al werd ik prettig en deskundig geholpen. En met succes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 12-02-2016 In de winkel gekocht
in naarden

Algemene score

7,2

Gemak
er was weinig keus t.a.v. sound systemen

Service
we werden goed geholpen alleen wat vreemd de homecinemaset die wij kochten moest eerst weer naar het magazijn om gescant te worden voor we hem meekregen

Assortiment
geen homecinemasets in de winkel

Aanbeveling
de internet winkel is beter

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeffrey van Helden 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerste online bestelling van mijn leven. En het ging super makkelijk allemaal.

Service
Prima volgende dag al in huis!

Assortiment
Elke prijsklasse en keuzes genoeg.

Aanbeveling
Goeie service en heel overzichtelijk en duidelijk alles.

Extra toelichting
Ben super blij met mijn eerste online aankoop ☺

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mari 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken en uitgebreide specificaties.

Service
Duidelijke e-mails met bevestigingen en volgen verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 11-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles was duidelijk en overzichtelijk, zoals je het wilt.

Service
In dit geval TOP. Zelf Tom Coronel kwam helpen. Daarnaast het juiste advies gekregen voor het ophangen van de TV

Assortiment
Hoeveel meer keus heb je nodig? Niet

Aanbeveling
Als alles klopt, waarom dan nog elders kijken.

Extra toelichting
Alles klopte, assortiment, advies, service. Men hielp zelfs mee de TV in de auto te leggen. En de koffie was ook heerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janik 11-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk om naar een winkel te kunnen gaan.

Service
Echt uitstekend geholpen en eerlijk advies! Geen gehaast en alle tijd wordt er voor je genomen.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en voldoende op voorraad.

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken, perfecte service en dus ook klantvriendelijk. Ruime keuze in apparatuur! Winkel ook ruim opgezet en zeer overzichtelijk..
het is zo fijn om dit soort dingen niet via internet te bestellen maar gewoon in de winkel waar je goed geadviseerd wordt!
Iedereen raad ik deze winkel aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rm thomas 11-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel goed klant vriendelijk goede uitleg

Service
directe hulp zonder ja maar

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
snelle afhandeling zonder poespas

Extra toelichting
niets veranderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R B uit Heemskerk 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed assortiment, men heeft wat wordt aangeboden op voorraad!

Service
Snelle afhandeling van bestelling (via Internet) en binnen 24 uur geleverd!

Assortiment
Assortiment is ruim en marktprijzen aan de onderkant, dus vaak de goedkoopste!

Aanbeveling
No nonsens winkel, what you see, is what you get!

Extra toelichting
leuke filmpjes van meneer Coronel zelf (is het nu Tim of Tom? :-) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kilian Grashoff 11-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prettige layout, zou inlog-systeem om historie van bestellingen te kunnen zien kunnen gebruiken. Ook is de lage-voorraad indicatie wat vaag, het zou fijner zijn om te zien hoeveel exemplaren er nog precies zijn.

Service
Snelle levertijd zoals beloofd.

Assortiment
Bijna alle TV's die ik overwogen heb (heel wat) waren hier op voorraad voor zeer lage prijzen.

Aanbeveling
Zeer tevreden over afhandeling bestelling.

Extra toelichting
Fijne winkel, de YouTube filmpjes, uitgebreide product informatie en lijst van populairste producten zijn nuttige toevoegingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 10-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website met echt de laagste prijzen van Nederland. De winkel was goed bereikbaar dicht bij de A1.

Service
Vakkundig personeel, wij zijn goed geholpen met onze vragen.

Assortiment
Winkel is niet groot, maar als je de juiste merken en formaten hebt hangen dan hoeft dat ook niet.

Aanbeveling
Prettig geholpen, ik beveel Plasma-discounter van harte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J de blok 10-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De hulp was netjes en duidelijk, rustige zweer binnen in de winkel !

Service
Zeer goed geholpen en veel geduld naar de klant toe, het personeel staat zeer open voor vragen of uitleg!

Assortiment
Veel op voorraad en veel in de winkel om te bekijken of verschillen te zien en te voelen!

Aanbeveling
Overzichtelijk, netjes, klantvriendelijkheid, mooi van binnen !

Extra toelichting
Verder alleen maar positief over de winkel / personeel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Corrax 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie op de site

Service
Snelle service, volgende dag als beloofd in huis

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zou er zo weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 10-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De televisies in de winkel staan zijn ingedeeld op merk, deze zijn duidelijk weergegeven.

Service
Goed geholpen door medewerker, die meedacht over de bezorging van onze tv.

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende prijsklassen. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Zelf heb ik me eerst op internet georiënteerd op prijzen en gekeken welke televisies bij mijn wensen zouden passen. Vervolgens in de winkel geleken en erg goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jesse barner 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede overzicht

Service
Super snelle service

Assortiment
Heel veel keuse tvs in verschillense maten..

Extra toelichting
Ga vooral zo door..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder poespas snel bestellen

Assortiment
ruime keus en diversiteit

Aanbeveling
zonder gedonder makkelijk en snel bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon goed

Service
Mijn bestelling bleek niet voorradig terwijl dit wel werd aangegeven ik kreeg hier netjes een mail over en bij telefonisch contact bleek deze één dag later al weer binnen te zijn en verstuurd top dus

Assortiment
Ruim assortiment en zeer gunstig geprijsd.

Aanbeveling
goede prijs en snelle levering

Extra toelichting
prima winkel hier kun je voor al je electronica terecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla van der Ham 10-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle merken bij elkaar in een winkel

Service
Prima uitleg over het verschil tussen diverse merken

Assortiment
Ruime voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Gijbels 10-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer prettige winkel, goed verlicht, ruim, goed gesorteerd op merk !

Service
Vriendelijke werknemers, goede en snelle antwoorden en zeer vlot weer buiten met mijn nieuwe aankoop.

Assortiment
Heel veel keus !

Aanbeveling
Was uit nieuwschierigheid naar deze winkel gegaan omdat ik Media Markt een zeer onprettige winkel vindt, maar dit maakt kopen weer een plezier !

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oomkens 10-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de website staan veel gegevens, een link naar de fabrikant dit completer maken. Voor de rest werkt de website vlot en kan je je informatie snel vinden met de beschikbare filters.

Service
De winkel is prima te bereiken via de A1, ook de winkel zelf is voorzien van veel modellen die je kunt testen. Gewoon vragen en je wordt vriendelijk geholpen met alles wat je wilt weten. De TV in kwestie was op voorraad, dus in mijn geval was ik met 20 minuten weer buiten met een nieuwe TV.

Assortiment
Ik was op zoek naar een algemeen model, deze hadden ze gewoon op voorraad, erg prettig dus!

Aanbeveling
Ze zijn snel en to-the-point. Prettige winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MLkw 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Product makkelijk te bestellen en af te rekenen.

Service
snelle levering conform afspraak

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze en makkelijk te bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Egbert 09-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, heldere producttoelichting

Service
Behulpzame medewerkers die tijd nemen om producten duidelijk toe te lichten

Assortiment
Ruim assortiment met kwalitatief goede producten die aansluiten bij het huidige marktaanbod

Aanbeveling
Goede winkel, goede producten, heldere toelichting en zeer scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M en I 09-02-2016 In de winkel gekocht
Naardervesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Fantastische service. De TV werd gelijk achter ons aan thuis gebracht!

Assortiment
Niet alle merken en types zijn te bekijken in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 09-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te bereiken, snel tot leveren.

Service
Goed te woord gestaan, zowel telefonisch als in de shop.

Assortiment
Ruim assortiment en interessante aanbiedingen.

Extra toelichting
Totaal geen op- of aanmerkingen. Ik zou hier zeker terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Perfecte service. Tv helaas defect ontvangen maar na een telefoontje is er snel en kosteloos een nieuwe opgestuurd.

Assortiment
Ruime keuze en lage prijs.

Aanbeveling
Goede prijs en overzichtelijke site. Perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Dudok 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Productinformatie is helder en voldoende uitgebreid beschreven. Site werkt eenvoudig en klikt lekker door.

Service
Duidelijke communicatie. Je wordt goed en regelmatig op de hoogte gebracht van de voortgang van de bestelling.

Aanbeveling
Snelle service en makkelijk bestelproces.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Druk op de knop en alles is geregeld

Assortiment
Van alle categorieën is er wel wat

Aanbeveling
Binnen 12 uur had ik de bestelde tv in huis

Extra toelichting
Winkelen vanuit mijn luie stoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r van den Berg 09-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
vakkundig en helder

Assortiment
goede variatie in merken

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
ik raad de winkel bij vrienden en kennissen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thonie 09-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling was snel door te voeren. Menu's waren prettig in gebruik en overzichtelijk.

Service
Het was even wachten totdat ik (niet-automatische) bevestiging kreeg dat de aankoop in aantocht was. Nette informatiemails

Assortiment
Goed overzicht wat wel en niet op voorraad is. Is zeer inzichtelijk voor koper

Aanbeveling
Overall een prettige verkoopervaring. Geen overdreven administratie rompslomp. Duidelijke communicatie en snelle levering

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jill Erkens 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk bestelmenu, heel goed en diverse keren geïnformeerd over de levering.

Service
Bezorgservice top. Wordt dag ervoor, zelfde dag en half uur voor levering geïnformeerd. Vriendelijke bezorgers.

Aanbeveling
Online besteld, gemakkelijk en snel. Bezorgservice top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goegiegas 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb de tv besteld om 7 uur 's avonds en heb hem de volgende dag om 2 uur 's middags binnengekregen. Bij het bestellen ging alles ook meteen goed. Snel en simpel dus.

Service
Weinig op aan te merken, behalve dat er op mijn scherm een dirty screen effect was. Kan komen door transport of iets anders, maar verder tip top in orde.

Assortiment
Ik heb lang moeten zoeken naar een tv die bij me paste, maar heb door de grote hoeveelheid keuzes op deze website mijn beslissing genomen.

Aanbeveling
Snelle service, gemakkelijk te gebruiken website en goede communicatie. Weinig op aan te merken.

Extra toelichting
Mijn scherm heeft een dirty screen effect (DSE), maar dit kan komen door transport door PostNL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Confucius 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk vermeld, toelichting met video en daardoor goed te beoordelen.

Service
Verzending verliep niet goed, klacht bij bezorgdienst nog steeds onbeantwoord echter klacht bij plasma-discounter gedeponeerd en correct afgehandeld. Inmiddels genieten van beslissing om hier te bestellen.

Assortiment
Geen enkele andere leverancier bleek mijn bestelling in de juiste kleur te hebben maar plasma-discounter wel. Partner blij met deze keuze en ik dus dubbel blij.

Aanbeveling
Geen gezeur, gewoon correcte afhandeling zoals je van een leverancier mag verwachten. Vroeger was dat heel normaal, gelukkig zijn er nog leveranciers die dat ook doorhebben.

Extra toelichting
Een beetje op het verkeerde been gezet door een aantal minder positieve reviews maar blij toe dat ik mij niet volledig heb laten meeslepen door hen en toch nog vertrouwen kan hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews