Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roel Swakhoven 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk site , bestelproces, verloop van bestelling en razend snel

Service
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vonder het jammer dat mijn tv geleverd werd via Postnl en ik hierdoor geen afspraak kon maken voor het tijdstip van leveren.

Aanbeveling
Eenvoudig bestellen en een snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding en de product video's zijn ook erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart de Bruin 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en bereikbaar. Prima qua informatieverstrekking. Een 10 meer dan waard.

Service
Ondanks een door mijzelf gemaakte fout werd goede service als vanzelfsprekend geleverd. Prima dus!

Assortiment
Breed en diep tegelijk, voor een ieder wat wils. Derhalve een 10 waard!

Aanbeveling
Gezien eerdere scores kan ook hier de 10 niet uitblijven. Ik beveel de winkel bij iedereen van harte aan!

Extra toelichting
Alles is gezegd, ik kom graag weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Nette winkel. Product online besteld. Voor 21:00 uur besteld en de volgende dag in huis. Product wordt verzekerd verzonden. Snelle en nette service.

Service
Volgende dag in huis indien voor 21:00 uur besteld op een werkdag.

Assortiment
Veel keuze. Was op zoek naar een specifieke televisie, dus heb niet lang rondgekeken.

Aanbeveling
Zie andere motivaties.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hemelrijk 18-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ik woon vlakbij, kan makkelijk even langsgaan, kijken, beoordelen en dan voordelig kopen.

Service
ik kocht een demomodel. de verkoper deed zijn best, maar kon toch niet exact achterhalen wat de status van het product was.

Assortiment
Ik kwam gericht voor een product, maar liep na de koop nog even rond. Het aanbod is verrassend breed en je kunt goed vergelijken.

Aanbeveling
ik werd goed geholpen en kon vrij rondkijken zonder dat verkopers "hijgerig in mijn nek zaten". Voor vragen (antwoorden) staan ze klaar.

Extra toelichting
De combinatie van web-winkel en showroom is ideaal, vooral als je niet te ver woont. Je kunt goed beoordelen/vergelijken en toch voor web-prijzen kopen. Mijn score komt lager uit dan mijn waardering, omdat ik een demomodel kocht en specifieke vragen had.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Henk 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima website

Service
Snel geleverd en mailtje vooraf

Aanbeveling
Als was ok.geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loes 18-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kennis is paraat waardoor je snel weer buiten kan staan!

Service
Lopen netjes mee naar de auto zonder het te vragen! Waar vind je dat nog!

Assortiment
Keuze zat!

Aanbeveling
Top

Extra toelichting
Simpelweg top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Broeren Cool Kids Company 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
nakomen gemaakte afspraken

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 18-02-2016 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi ingericht, handige scherm om je produkt nog op te zoeken.

Service
Medewerker zeer vriendelijk, gastvrijheid, goede produktkennis

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Online winkelen kan soms goedkoper zijn. Maar in combinatie als Plasmadiscounter, dus ook fysiek de winkel te bezoeken, krijg je nog de gelegenheid je keuze met een gerust hart te maken.

Extra toelichting
Ga zo door! Mijn complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fleur van Wijk 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik kon om bepaalde redenen niet achteraf betalen via acceptgiro, terwijl die optie er niet tussen stond. Het was mij niet helemaal duidelijk waarom niet.

Service
snelle afhandeling van de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s ypma 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
per toeval kwam ik hier terrecht
en met een paar klikken was de koop geplaatst. zo makkelijk

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
precies wat ik nodig hed

Aanbeveling
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirella 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Helaas lukt het als bedrijf niet met afterpay, dus moest ik het handmatig overmaken. Daardoor liepen we 1 dag vertraging op qua levering. Misschien een idee om als bedrijf een debiteurnummer te kunnen aanvragen en zo ook per acceptgiro te kunnen betalen.

Assortiment
Ruim!! assortiment.

Aanbeveling
Goede service en levering volgens afspraak!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Besteld en volgende dag in huis. Duidelijke video met uitleg product op de site.

Service
makkelijk te bestellen en duidelijke mail wisseling over verzendmoment, factuur en garantie.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Vorige keer in de winkel een tv gekocht. Deze keer een tv en soundbar online. Beiden keren super tevreden. In de winkel werden we geholpen door mensen die weten wat ze verkopen. Online ook duidelijke informatie.

Extra toelichting
Volgende keer zou ik zeker weer kiezen voor plasma-discountzaak.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 17-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat gemakkelijk via internet. Wel jammer dat er maar 1 winkel is, alhoewel deze wel lekker centraal ligt in Nederland.

Service
We werden goed geholpen tijdens het uitzoeken van de TV, maar wat de 10 maakt is de jongeman die in de regen in zijn t-shirt meeliep naar de auto en daar 5 minuten stond te helpen met inladen. Wat een bikkel!

Assortiment
Zeer groot aanbod en heel voordelig geprijsd. We hebben eerst online wat rond geshopt, maar het fijne was dat we de tv toch eerst konden bekijken in de winkel.

Aanbeveling
Vooral de klantvriendelijkheid was top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 17-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima winkel was wel druk dus moesten best lang wachten.
Had hem thuis besteld en toen in naarden opgehaald.

Service
Mijn dochter heeft hem zelf gekocht voor haar nieuwe kamer, dus dan zal het voor haar leuk zijn om het aankoopberdrag terug te krijgen.
Duimen dus nu voor haar.

Extra toelichting
Nee hoor prima winkel niks mis mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Barbara van Notden 17-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles op voorraad! Snel op te halen en of te bezorgen.

Service
Prima!

Assortiment
Genoeg te kiezen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 17-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed advies gekregen in de winkel. Tv was op voorraad dus kon hem gelijk meenemen.

Service
Aardige verkoper. Wist niet zo goed welke televisie ik wilde, maar erg goed geholpen door de medewerker.

Assortiment
De exacte model van de tv stond niet in de showroom, maar vergelijkbare modellen met UltraHD kwaliteit wel. Dus kon goed het beeld vergelijken en het model was op voorraad dus kon de tv gelijk meenemen naar huis.

Aanbeveling
Aardig personeel, zeer geduldig en werd snel geholpen! Zeker een aanrader voor als u eerlijk advies zoekt voor het aanschaffen van een nieuwe tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Atkins 17-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, groot aanbod en er is altijd wel iemand die kan helpen

Service
Voldoende personeel waardoor je bijna nooit hoeft te wachten, ruime productkennis en ze zetten ooknog je aankoop in de auto

Assortiment
Breed assortiment en scherpe prijzen

Aanbeveling
Al meerdere aankopen gedaan en erg tevreden

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MP Zitman Almere 17-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede verdeling van de producten, alles is goed georganiseerd. De ruimte mag misschien iets groter.

Service
Ik werd goed geholpen, alle vragen werden indien nodig snel op internet opgezocht en correct beantwoord.

Assortiment
Ik zocht naar een LED TV van 49-50 inch en er was voldoende aanbod en ook nog eens uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Voor een 10 moet je in de watten worden gelegd en dat is nog net niet gebeurd :).

Extra toelichting
Ik ben goed geholpen en kom zeker nog eens terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petersen 16-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik vind het fijn dat je overal goed bij kan , en dat je voor de deur kan parkeren (gratis) echt super

Service
goeie servive ben in een week tijd 3 keer super goed geholpen.

Assortiment
heel veel keus

Aanbeveling
zeer netje maar ook heel overzichtelijk

Extra toelichting
ik vind plasma discounter echt een top winkel. je loopt er met een relax gevoel rond ,en gaat weer met een blij gezicht de deur uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Someren 16-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voldoende parkeergelegenheid.

Service
Ondanks de drukte in de winkel werden we snel geholpen door een vriendelijke medewerker.
De tv moest uit het magazijn gehaald worden door een andere medewerker. Hij kwam met de tv en de bon vanuit het magazijn, zette de doos op de grond en overhandigde de bon. Er werd niet gevraagd of hij mee kon lopen naar de auto en dat vond ik wel jammer.

Assortiment
We hadden op de website al gekeken en wisten wat we wilden. Er is keuze genoeg!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco G 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel het uitzoeken als bestellen van het product ging erg makkelijk en snel.

Service
Binnen dag na bestelling in huis, installatie een makkie. Eerst de winkel in Naarden bezocht. Zijn daar goed voorgelicht door de verkoper. Navraag bij een andere winkel leerde dat de verkoper geen onzin vertelde maar juiste productinformatie gaf. Prettig om te weten!

Assortiment
Assortiment is zeer ruim maar toch overzichtelijk. Je kunt goed in de webshop selecteren qua voorkeuren en specificaties.

Aanbeveling
Geen enkele reden om ontevreden te zijn. Laagste prijs, snelle levering en goed advies. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reitz 16-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goed advies, met kennis.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Julien 16-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
moest eerst alles invullen online, kon niet bestellen, moest ik de volgende dag bellen om het product wederom te reserveren

Service
snel geholpen in de overvolle winkel

Assortiment
voldoende keuze uit producten

Aanbeveling
webshop aankoop procedure verliep moeizaam...

Extra toelichting
ik kon de de demo tv uiteindelijk niet in online kopen nadat ik alles had ingevuld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Odding 16-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
combinatie internet en winkel is prima.

Service
prettige medewerkers met kennis van zaken.

Assortiment
meest toonaangevende merken in huis.

Aanbeveling
aanbevelen doe ik al jaren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed via Google te vinden, makkelijk te bestellen

Service
Op vrijdag besteld, ZATERDAG er na al in huis, Perfect

Assortiment
wat ik zocht was aanwezig, heb verder niet naar iets anders gezocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 16-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke scheiding van de producten. Prijzen zouden soms duidelijker aangegeven kunnen worden.

Service
Kwam op een zaterdag en was vrij druk. Eenmaal op het personeel afgestapt werd ik prima geholpen. Zou alleen iets meer vanuit het personeel mogen komen.

Assortiment
Goede selectie met bijbehorende prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede prijs. Personeel zou alleen iets meer out-going kunnen en vriendelijker.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Vincent 16-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel is gemakkelijk te bereiken en ligt centraal in Nederland. Ook online kan je gemakkelijk je weg vinden.

Service
De jongen in de winkel stond me goed te woord. En wist waar hij het over had.

Assortiment
Er stond precies op wat ik nodig had. Verder hoefde ik dan ook niet te kijken.

Aanbeveling
Al de derde tv die ik er gekocht heb en de volgende zal ik er ook weer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en eenvoudig je artikel bestellen

Service
Volgende dag al thuis in mijn geval zelfs op zaterdag

Assortiment
het assortiment is zo divers dat ik de winkel bij mijn favorieten heb staan

Aanbeveling
Als ik weer wat moet bestellen dan doe ik zeker jullie een bezoek aan jullie site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudi Vervloet 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede, overzichtelijke website met duidelijke en logische categorieën

Assortiment
Uitgebreide keuze in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Goede website, snelle en correcte afhandeling en levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 15-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles was overzichtelijk en duidelijk! 👍

Service
Mijn tv werd zelfs naar de auto gebracht. 🔝 service

Assortiment
In elke prijsklasse kon ik uitkiezen

Aanbeveling
Ik was met 10 min.buiten met een nieuwe tv. Zo snel en soepel 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Jensch 15-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurig alles te zien, correcte en deskundige uitleg door de medewerker

Service
Snel, correct en goede informatie. Indien er problemen zijn in de eerste week na aankoop, wordt het product na overleg van de factuur, direct omgeruild!!

Assortiment
Zeer ruim assortiment te bekijken op de website en in de winkel

Aanbeveling
Ruime opstelling van heel veel producten met deskundige uitleg

Extra toelichting
Via internet geïnformeerd over de weekend knaller met zeer aantrekkelijke prijs (voordeligste van div. Leveranciers) en deze eigenlijk direct gereserveerd en dezelfde avond afgehaald in Naarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lien 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk via de webshop, van thuis in de zetel besteld, volgende dag al geleverd.

Assortiment
Enkel naar de televisies gekeken. Ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiel 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze en mogelijkheden.

Service
Direct keurige bevestigingsmails en snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Perfecte internet shop!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David M 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is snel en makkelijk

Service
Uitstekende service, alles verliep vlot

Assortiment
Geweldige prijzen, grote selectie

Aanbeveling
Uitstekende transactie, 100% aanbevolen

Extra toelichting
Besteld, komen precies op tijd, geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig bestellen meestal de juiste prijs dus niet verder zoeken

Service
nog niet nodig gehad maar wordt wel aangeboden

Assortiment
ik vind altijd een scherm binnen de specificaties die ik zoek, ik heb al meerdere schermen gekocht

Aanbeveling
ik zoek vaak een tv maar kom meestal bij plasmadiscounter uit altijd de beste prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen woorden maar daden

Service
Snelle levering volgens afspraak

Assortiment
Overzichtelijk en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s ypma 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
per toeval kwam ik hier terrecht
en met een paar klikken was de koop geplaatst. zo makkelijk

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
precies wat ik nodig hed

Aanbeveling
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guus 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk of er voorraad is, makkelijk afrekenen, en duidelijk wanneer de levering is.

Service
nog geen gebruik hoeven maken

Assortiment
voldoende keus en variatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Asif 15-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling en betaling ging heel vlot. Heb via PayPal betaald, en er stond erbij dat het daardoor een dag langer zou duren om te leveren. Uiteindelijk geen dag extra om te leveren. Eerste keer dat ik bij een internet winkel zag staan daar via PayPal een dag langer zou kunnen duren.

Assortiment
Hadden de zwarte speaker op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schippers 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super vlugge levering heel erg tevreden

Service
makkelijk aan te sluiten

Assortiment
keuze genoeg

Extra toelichting
zal het door vertellen aan famillie en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnny 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel makkelijk via je pc,reactie van anderen over het product

Service
zeer snelle reactie,en levering.

Assortiment
keuze genoeg voor elk wat wils

Aanbeveling
door de snelle reactie en de levering

Extra toelichting
verder nog geen ervaring maar als alles net zo goed gaat als de bestelling,dan krijgen ze van ons een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre71 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Snel en volgens afspraak

Aanbeveling
Goedkoop en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en duidelijk

Service
Prima, had nog gebeld ivm vraag en was zeer vriendelijk

Assortiment
Veel keuze, juiste prijs

Aanbeveling
Heb super mooie dvd portable nu!

Extra toelichting
Snelle mail, met garantie factuur en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xander 14-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is makkelijk te vinden,wil je meer weten dan zijn de medewerkers meer dan bereid om je te helpen en voor te lichten over een product.

Service
Heb hier ondertussen 2 tv`s en een versterker gehaald en kan niet anders zeggen de service is top

Assortiment
Ze hebben genoeg in het assortiment,hebben ze een artikel niet dan word je prima op de hoogte gehouden zodra het er weer is.

Aanbeveling
Goeie service,vriendelijk personeel en weten waar ze het over hebben.

Extra toelichting
Had een reservering gedaan vlak voor telefonische sluiting alleen geen reserveringsnummer gehad,sàvonds in de winkel onder vermelding van naam en adres stond mijn reservering al helemaal klaar voor me. TOPPIE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 14-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede winkel. Overzichtelijke productgroepen. Goede uitleg!

Service
Rustige uitleg van de producten. Niet opdringerig. Ook de klantenservice is (wij hebben via mail contact gezocht) goed bereikbaar en geeft snel antwoord. Ook in het weekend.

Assortiment
Alle merken aanwezig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Le Blanc 14-02-2016 In de winkel gekocht
Bronstraat 10, Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is goed bereikbaar met gratis parkeerplaats vlak bij de winkel.

Service
Deskundig en vriendelijk personeel welke je ook sugesties aan de hand doet, dus met je meedenkt!

Assortiment
Ruime keuze in overzichtelijk bij elkaar opgestelde TV's.

Aanbeveling
Ondanks de drukte werden wij snel en vakkundig geholpen.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ichthus Lyceum 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke bestelprocedure en betaling

Service
Snelle levering, heldere email met track en trace

Assortiment
Assortiment zeer uitgebreid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dreeke 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanachter mijn laptop gezocht en besteld makkelijker kan eigenlijk niet

Service
word goed te woord gestaan en ze proberen een oplossing te bieden die voor ieder tevreden is

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
nooit is iets een 10 maar dit komt er dichtbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E Schut 14-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Razend eenvoudig te gebruiken.

Service
De service is altijd voorbeeldig.

Assortiment
Super uitgebreid assortiment, voor altijd de laagste prijzen.

Aanbeveling
Alles bij elkaar maakt deze winkel een superstore!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews