Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sam Binnendijk 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website!

Service
Zeer goede service, snel en verzekerd geleverd.

Assortiment
Veel producten op voorraad

Aanbeveling
Klant vriendelijk en een mooie winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Luuk 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Enkele levering en gied op de hoogte wanneer het product arriveerde

Assortiment
Veel keuze, heb me alleen gericht op tv's

Aanbeveling
Prijs kwaliteit en serviCE is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pim Mol 22-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op een beperkte ruimte is alles te zien of te proberen.

Service
Prettige behandeling en transparant

Aanbeveling
Tuurlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanna 22-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Product was makkelijk te vinden. Eenvoudige bestelling wat ik prima op mijn telefoon kon doen.

Assortiment
Ik was op zoek naar een SmartTV en het assortiment was daar uitgebreid genoeg voor in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
snel en makkelijk besteld, de volgende dag geleverd!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Poortman 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop, veel mogelijkheden om te betalen.

Service
Klantenservice is snel!

Aanbeveling
Duidelijke webshop met veel informatie!

Extra toelichting
Bestelling geplaatst op maandag15-02. Door een interne fout zaterdag 20-02 afgeleverd. Contact met de klantenservice is super! Binnen een uur een reactie op m'n vraag waar m'n bestelling bleef. Goed op de hoogte gehouden en de afspraak volledig waargemaakt! Kortom een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Toorn 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snelle bezorging.

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Marieke van Schaik 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik had liever gezien dat Afterpay ook kon voor een bedrag boven de € 1000. De website is wel makkelijk te overzien.

Service
Mijn vragen per mail werden prompt beantwoord en de levering gaat snel.

Assortiment
Er is veel keus in Tv-schermen, waar ik naar op zoek was.

Aanbeveling
Groot assortiment en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia smit 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen ging heel makkelijk

Service
ik belde nog over de levering en de vrouw aan de telefoon gaf duidelijke informatie

Assortiment
mooi assortiment, mooie tv's voor een goede prijs

Aanbeveling
mooie tv's voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

noord 22-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Winkel zit op goed bereikbare plek met toe wij er waren voldoende parkeergelegenheid

Service
Het was rustig in de winkel en we werden vrijwel direct geholpen

Assortiment
Staan voldoende televisies en anders kun je ook in de winkel zelf nog op de webshop kijken

Aanbeveling
Goed bereikbaar, goede service

Extra toelichting
Wij gingen eigenlijk voor een andere wat goedkopere televisie (met een voor mij onbekend merk)maar door goed onderbouwde informatie zijn we toch geswitched naar een wat duurdere philips,geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen ging erg makkelijk, product was op voorraad

Service
Alles verliep soepel

Assortiment
Panasonic producten op voorraad

Aanbeveling
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 21-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vooraf kun je een goede selectie maken op de website, in de winkel staan veel merken en typen uitgestald.

Service
Ik ga ervan uit dat de service uitstekend is, tot het tegendeel is bewezen: ik heb er nog nooit gebruik van hoeven maken :-)

Assortiment
Uitgebreid assortiment: keuze uit veel maten en typen van de meeste bekende merken.

Extra toelichting
De verkoper gaf mij goed advies. Hij kon mij heel goed uitleggen waarom een ander merk dan ik had gekozen voor mij een betere keuze zou zijn. En we kwamen daardoor niet op een veel duurder toestel uit....

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Piet 21-02-2016

O, die service? :-) Die was prima! Ze dragen de TV zelfs nasr je auto en leggen hem erin!
Piet.

Reageer

xxx 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitzoeken en bestellen is makkelijk

Assortiment
Goede aanbieding

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

vd Meij 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Goede afhandeling van mail naar Klantenservice

Extra toelichting
Enige verbeterpunt is dat ik het jammer vond dat ik geen afleverdatum kon kiezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wim 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik heb onlangs mijn tv ingeruild voor een met een groter scherm.zowel de klantenservice[mail contact]als de mensen in de winkel waren zeer behulpzaam.

Service
goede service dus ook veel kennis van zaken heb ik bemerkt.

Assortiment
ik kwam onlangs voor het eerst in de winkel.....dat zegt al genoeg!!

Aanbeveling
mooi ingedeeld,praktisch,overzichtelijk en lekkere koffie.

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 21-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vriendelijke, niet opdringerige verkoper met verstand van zaken.

Aanbeveling
Veel keuze, scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Emil van der Velden 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichterlijk website

Service
super snelle bezorging

Assortiment
ruime keus en een top lijst

Aanbeveling
een goede winkel snel gezocht als je het opzoekt

Extra toelichting
leuke design webpagina

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Waal 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
bestellen ging makkelijk duidelijke website

Service
heb gebeld voor informatie over tv's en hebben mij goed advies gegeven

Assortiment
ze hebben echt veel op voorraad

Aanbeveling
vooral omdat je veel video's kan bekijken over de producten nog niet allemnaal maar wel veel dat zie je haast nergens.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

klant 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
door via internet te kopen

Service
binnen 1 dag geleverd op het juiste adres

Assortiment
ruim assortiment en duidelijke webside

Aanbeveling
met een tien gister nog diverse vrienden gemaild over de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik woon net over de grens in België. Kan kiezen om t pakket op te halen bij een postpunt in Nederland, maar moet toch privé een Nederlands adres invoeren.

Service
Snelle levering, goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart de Bruin 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en bereikbaar. Prima qua informatieverstrekking. Een 10 meer dan waard.

Service
Ondanks een door mijzelf gemaakte fout werd goede service als vanzelfsprekend geleverd. Prima dus!

Assortiment
Breed en diep tegelijk, voor een ieder wat wils. Derhalve een 10 waard!

Aanbeveling
Gezien eerdere scores kan ook hier de 10 niet uitblijven. Ik beveel de winkel bij iedereen van harte aan!

Extra toelichting
Alles is gezegd, ik kom graag weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alma 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik was op zoek naar een Playbar TV Stand en die vond ik heel snel op de website.

Service
En de volgende dag geleverd!

Assortiment
Heb heel gericht gezocht naar de TV Stand, dus verder niet gekeken naar het assortiment, maar dat zit vast goed en wellicht een volgende keer eens goed kijken.

Aanbeveling
Ben gewoon een heel tevreden klant.

Extra toelichting
Keep up the good work..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen makkelijk, genoeg info per product

Service
had al besteld met bezorgen maar zag dat t in naarden was. er werd nog geprobeerd de order om te zetten

Assortiment
heb niet alles gezien

Aanbeveling
prima, dus aanrader, alles netjes en snel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

G Willems 20-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Klantvriendelijk en moet kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snel geleverd (1dag!) en goedkoper dan de rest

Assortiment
Ruim voldoende, het belangrijkste is er.

Aanbeveling
Voor de tweede keer hier een tv gekocht, snel en zonder problemen!

Extra toelichting
Zelfs de mogelijkheid om bij deze online shop even langs te wippen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Gevonden waar ik naar op zoek was

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

F van Loo 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site. Producten worden goed omschreven.

Service
Er ging bij de betaling iets mis. Ik kreeg meteen bericht dat het fout was gegaan.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Makkelijke site. Goede service. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was niet specifiek op zoek, naar een merk of type. Via verschillende websites kwam ik tot deze LG. En bij het zoeken op prijs kwam ik uit bij plasma-discounter.nl

Service
Van bestelling tot bezorging is prima verlopen.

Assortiment
Er is ruim voldoende aanbod voor elke prijs en elke wens.

Aanbeveling
Prima shop, ze leveren wat ze beloven.

Extra toelichting
De bestelling was eenvoudig, de bezorging was conform verwachting. Kortom ik ben tevreden met mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gijs de rooij 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ze zitten met prijs altijd in top 3 van goedkoopste en de site is overzichtelijk

Service
Je kan aangeven wanneer je spullen gebracht zijn en ze komen op tijd wanneer aangegeven wordt

Assortiment
Het aanbod is bv minder dan mediamarkt enz maar daar vind ik de kennis over de spullen slecht

Aanbeveling
We kopen er al jaren ook andere spullen en we hebben nooit problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menjous 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super gemakkelijk

Service
Volgens voorwaarde, het zou mooi zijn als er een indicatie zou kunnen worden gegeven van de bezorg tijden.

Assortiment
Alle tv's van concurrenten zijn beschikbaar.

Aanbeveling
Prima winkel! Heb 2x een product gekocht nu en zeer tevreden!

Extra toelichting
Als er een e-mail zou worden gestuurd met een indicatie van de bezorg tijd zou dat perfect zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

arie 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
kan alleen oordelen over bestellen via internet ,en dat ging super

Assortiment
Oook alleen te beoordelen via webshop,heb daar niets op aan te merken

Aanbeveling
supper snelle en goede levering ,totaal niets op aan te merken

Extra toelichting
Ken de winkel niet, heb gekocht via de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biesjes 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer overzichtelijke site

Aanbeveling
snelle service, goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter van Wezel 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de zeer overzichtelijke website vind je altijd snel jouw keuze. Ik was er binnen een halfuurtje uit, omdat de specificaties uitgebreid beschreven staan.

Service
Snel geleverd, duidelijke Nederlandse handleiding en tussendoor nog een vraag van de leverancier of er nog wensen waren. Goed verpakt aangekomen, binnen 24 uur!

Assortiment
Zoek je een artikel dat Plasma-discount levert dan is de keuze echt ruim

Aanbeveling
De lage prijs voor hetzelfde artikel, de snelle + goede service en prima producten.

Extra toelichting
Die hele grote jongens op het web kunnen dit niet verbeteren. We hebben hem meteen getest en zijn uitermate tevreden. Netflix werkte na inlog meteen en ongestoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Cox 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling was eenvoudig te plaatsen

Service
Bestelling was conform de belofte op tijd. Retour procedure is duidelijk.

Assortiment
Prijs is goed. Meer dan voldoende aanbod

Aanbeveling
Als alles goed verloopt kan je niet anders dan de winkel bij anderen aan te bevelen.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cliff 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Plasma discounter is heel professioneel bedrijf .

Service
Service is heel goed en klantvriendelijk.

Assortiment
Assortiment heeft veel keuzes en een goede prijs

Aanbeveling
Een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijsbertus 19-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie en prijzen op de kaarten naast het product

Service
Eerst lekker zelf kijken, daarna advies vragen. Personeel dringt zich niet op

Assortiment
Voor ieder wat wils in elke uitvoering, prijsklasse

Aanbeveling
Ruim, licht, assortiment en nagenoeg alles op voorraad. Wordt zelfs voor je na de auto gebracht.

Extra toelichting
Goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
in de webshop vindt je makkelijk wat je wil hebben

Service
voor 21.00 besteld en de volgende dag geleverd

Assortiment
alleen bij de tv's gekeken en hier waren er voldoende van

Aanbeveling
een 9 omdat dit de 1e x is dat we iets bestellen. Als het de volgende x weer zo gaat wordt het een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Lekker simpel via de website bestellen. Product via marktplaats gevonden met direct een link naar het product op de website. handig!

Service
Vooraf via email contact gehad daar het een demo model betrof. Bij ontvangst zat er toch een beschadiging op. Na mijn melding hiervan kwamen ze met een zeer net voorstel om me te gemoed te komen. Echt heel netjes, geen gedoe en snel.

Aanbeveling
Snelle levering, overzichtelijk en een nette service bij een onvolkomigheidje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De informatie was volledig en duidelijk. De verzending was snel en vlekkeloos en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status.

Service
Het contact is snel en duidelijk.

Assortiment
De prijs waarvoor de tv werd aangeboden was zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

compactbeamer 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke informatie

Service
goede feedback en reactie voor- en achteraf

Assortiment
sommige artikelen zijn helaas wat duurder, anders zou ik hier veel meer kopen

Aanbeveling
gewoon goed! Geven je op een leuke manier het idee dat je een heel persoonlijke benadering krijgt

Extra toelichting
Fijne winkel, helaas is de gekozen bezorger DHL niet altijd even professioneel. (kleine (prive?)personenauto waar tv maar net in paste)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel duidelijke site, veel keuze en prima bestelproces. Nog een voordeel: ik kan kiezen wanneer ik het laat bezorgen en waar. Geen gedoe met thuis zijn. gewoon goed

Service
zeer snelle klantenservice, alleen als je nog geen klant bent is het een betaalde service wat ik iets minder vindt.

Assortiment
ruime keuze tegen een aantrekkelijk tarief

Aanbeveling
De levering is zo snel, en zo correct. Dat is bijna perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Helemaal niks op aan te merken, duidelijke website, alles goed te vinden en snel verzonden.

Service
Tevens niks op aan te merken. Zoals bij gemakt al aangegeven. Uiterst snel verzonden (zelfs veel sneller dan initieel aangegeven).

Assortiment
Goed voor zover ik kan beoordelen, daarom maar een 9. Ik was namelijk specifiek op zoek naar een bepaald model TV, die gewoon verreweg bij plasma-discounter het goedkoopste was.

Aanbeveling
Ik was eerst sceptisch omdat ik de winkel niet kende, maar uiteindelijk toch besteld. Zou ik zo weer doen!

Extra toelichting
Helemaal niks op aan te merken. Ik had in eerste instantie dezelfde TV via Media Markt besteld (BTW-dagen), maar toen de levering daar in het honderd liep en het vrijwel identieke model bij Plasma-Discounter ook nog eens 200 Euro goedkoper bleek te zijn, toch daar besteld. In eerste instantie huiverig, omdat er ook een paar negatieve reviews te lezen waren. Dankzij het grote prijsverschil toch de "gok" gewaagd, maar de levering was zó snel en probleemloos dat ik deze winkel alleen maar aan kan raden, zeker in combinatie met de scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen 19-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
eerlijkheid over de kwaliteit en prijsverhouding

Assortiment
zeer veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker Bloem 19-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk personeel zichtbaar voor eventuele vragen en mooie etalage waarbij duidelijk specificaties en prijzen van de artikelen naar voren komen.

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel dat verstand van zaken heeft.

Assortiment
Meer dan voldoende, van alles wat.

Aanbeveling
Goede winkel, met een groot assortiment, duidelijke prijzen en vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vanessa 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Er wordt zelfs op zondag gereageerd vanuit de klantenservice! Dat verwacht je niet!

Assortiment
In de winkel alleen showmodellen op voorraad dat wil je als consument niet, je koopt gegarandeerd iets met een waardeloze accu! Hier keuze voldoende, op voorraad en scherpere prijs!!

Aanbeveling
Prijs, service, reactie snelheid!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tijmen 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik wist wat ik hebben wilde n.l. een LG Tv. Op het web vond ik alle info die ik hebben wilde en de bestelling verliep heel soepel.

Service
Ik heb mijn Tv af laten leveren bij het postkantoor daar ik in de veronderstelling was het apparaat zo onder de arm mee te kunnen nemen. Dat viel tegen door het gewicht en de afmeting. Een AH winkelkarretje loste het probleem op en de Tv heeft het gerammel overleefd.

Assortiment
Een vluchtige kijk op de webside gaf mij die indruk.

Aanbeveling
Het voor de eerste keer zaken doen met deze firma liet mijn zien wat ik tot nog toe gemist heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B Kessels 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer invoudig te vinden en te bestellen

Service
Duidelijke info via email en snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeer goede service, duidelijkheid over levering en snelle levering

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzicht van aanbiedingen

Service
Goed advies

Assortiment
De beste tv's op voorraad

Aanbeveling
Gisteren om 20:00 uur besteld ....vandaag in huis..top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tim pondman 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Ruim en breed assortiment zowel aan tv en dilbi producten maar ook aan de des betreffende kabels en beugels

Aanbeveling
Ik ga in vervolg meer spullen halen bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 18-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel is superoverzichtelijk en prettig ingericht, en het duidelijk wat de verschillen tussen verschillende modellen zijn

Service
Er wordt de tijd genomen om je helder en eerlijk advies te geven, en de informatie klopt als je het product thuis installeert

Assortiment
Veel verschillende modellen voor een uitstekende prijs. Er staat niet 100% alles, maar als het er niet staat dan kun je je afvragen of je dat überhaupt zou willen hebben

Aanbeveling
Zeer prettige winkel met uitgebreid assortiment en heel vriendelijk en deskundig personeel, wat niet bezig is met verkopen maar met helpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 10 minuten alles geregeld.

Service
Personeel beantwoord je vragen helder en duidelijk. Snel geholpen.

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Ruim en overzichtelijk.

Extra toelichting
Ik kom hier al jaren nog nooit problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews