Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Oscar Duteweert 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide video's en specificaties.

Service
Specialisatie ten top!

Assortiment
Ruime keuze uit de top merken.

Aanbeveling
Mooie prijs voor een uitstekende kwaliteit.

Extra toelichting
Tip: duidlijker weergeven of de tv geschikt zijn voor de providers. In mijn geval Ziggo. Succes en tot een volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louwrens Nederlof 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitzoeken bestellen en klaar

Service
vandaag besteld morgen in huis hoef je de deur niet voor uit

Assortiment
ruime keuze voor ieder wat wils

Aanbeveling
gewoon top.

Extra toelichting
ben erg tevreden met de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HWN 28-02-2016 In de winkel gekocht
In Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je loopt binnen en komt meteen bij de toonbank en wordt geholpen.

Service
Zie bij gemak.

Assortiment
Via internet het assortiment bekeken en bepaald wat we zouden kopen.

Aanbeveling
Zie de punten hierboven en ook prijstechnisch is het een goede winkel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Joeri Vonk 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede prijs.

Service
Snel geleverd.

Aanbeveling
Duidelijk, snel en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno Zandberg 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site met uitstekende producten

Service
Duidelijke afspraken over de betaling en aflevering.

Assortiment
Super compleet

Aanbeveling
Uitstekende producten, scherpe prijs en een prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freriksen 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk waardoor je makkelijk alle informatie kunt vinden

Service
Top, de volgende werkdag de bestelling al in huis

Assortiment
Prima, meer als in een "normale" winkel

Aanbeveling
Prima winkel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie en Mark 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
TV gekocht voor onze zoon. Hij kon zo rustig bekijken welke tv hij wilde en ook tv's vergelijken zonder dat er direct iemand bij je staat om te helpen.

Service
's avonds om 18.30 uur besteld en de volgende morgen al om 09.30 uur in huis.

Assortiment
Hebben ons alleen verdiept in tv's. Dus wat betreft het totale assortiment is bij ons niet bekend.

Aanbeveling
Alles verliep uitstekend.

Extra toelichting
We hebben ook contact gehad met jullie klantenservice. Dit verliep uitstekend. Kreeg meteen een medewerker aan de lijn, dus geen lange wachttijden. Er werd ook meteen actie ondernomen zonder dat er heel veel vragen werden gesteld, super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Supersnel online besteld!!

Service
Volgende dag al in huis

Assortiment
Ik heb alleen de aanbiedingen bekeken

Aanbeveling
Super service, garantie, lage prijzen, mooi product. Wat wil je nog meer?!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

SmartSpecs 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoonweg simpel. Uitzoeken. Bestellen. Veilig betalen en de volgende dag in huis.

Service
Gewoon lekker duidelijk. En bij vragen even bellen.

Assortiment
Ruim. Voldoende en uitgebreid

Aanbeveling
Natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Maar hier wordt dit moeilijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles is erg gemakkelijk te vinden dankzij de tabbladen, zo kon ik in één handomdraai mijn favoriete tv vinden.

Service
Goede en aardige klantenservice. ook een snelle levering. mijn TV zou om 15:00 geleverd worden, echter kon ik hem om 10:32 al ophalen bij een post NL winkel.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Extra toelichting
Zeer tevreden, prima service en prachtig beeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

David Finies 28-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb via internet besteld en het ging heel gemakkelijk en goed

Service
De service was goed en duidelijk aangegeven wanneer mijn pakketje zou arriveren en dat ging prima.

Assortiment
Het assortiment was ook goed en ik kon uit verschillende modellen kiezen

Aanbeveling
Ik vindt het een goede winkel, waar je verschllende apparaten en andere dingen kan bestellen. Waar deservice ook goed is

Extra toelichting
Dit is een goede winkel met veel verschillende apparaten en waar je makkelijk kunt kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snel en makkelijk te bestellen

Service
Goede en snelle levering

Assortiment
Veel keuze in de assortimenten.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Remco 27-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden.

Algemene score

7,2

Gemak
De winkel ligt vrij afgelegen.

Service
Vrij vlot geholpen, alleen moesten we vrij lang wachten. Misschien en kopje koffie tijdens het wachten.

Assortiment
Vrij groot assortiment, alles is goed te bekijken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

PeterW 27-02-2016 In de winkel gekocht
naarden

Algemene score

6,8

Gemak
Duidelijke website, groot assortiment.

Service
Als de artikelen in de winkel ophaalt, heb je geen zichtermijn. Als je het laat bezorgen wel. Hoewel ik relatief dicht bij de winkel woon laat ik het de volgende keer bezorgen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jan 27-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,5

Gemak
Winkel was voor mij om de hoek, heb voor een klant een tv ingebouwd en de tv bij jullie gekocht.

Service
Er werd goed mee gedacht omdat ik een zo groot mogelijk tv wilde maar een beperkte hoogte had

Assortiment
Voor mij genoeg, heb me er niet echt verdiept

Aanbeveling
Snel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roy Lens 27-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer kundig en behulpzaam personeel

Service
Heb een goede keuze kunnen maken

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Echt wel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed Verschoor 27-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Geweldige keuze, groot assortiment en van elke prijsklassen. van de zgn. populaire merken tot de degelijke betere merken.

Aanbeveling
Ben in de winkel fantastisch geholpen door één van uw verkoopadviseurs ( Floris ). De jongeman neemt de tijd en legt alles goed en duidelijk uit. Ook mijn vragen kon hij moeiteloos beantwoorden. ben zeer deskundig geholpen. Fijne winkel, kom er graag.

Extra toelichting
Kom graag in de winkel zelf i.p.v. via de website te kopen. Altijd fijn en deskundig geholpen zowel op de afdeling van de koffieautomaten als bij de televisieafdeling. Nemen de tijd voor je ondanks dat het altijd druk is en er meer mensen geholpen willen worden. Klasse !!! Een dikke 9. ( deel uit principe geen tienen uit omdat dan de gedachten kan zijn dat er niets meer te verbeteren is !!! ) Om jullie scherp te houden !!!! Met vriendelijke groet, Ed Verschoor

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Danny 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
erg makkelijk een tv uit te zoeken op de site met het filter.

Service
De vorige tv bleek te klein in onze nieuwe huiskamer, de tv werd opgehaald koste maar 10 euro, wat een goed service!De verpakking was zo groot en ik heb geen auto dus dat was klasse!De nieuwe werd volgende dag al weer bezorgd wat een gemak!

Assortiment
Erg groot assortiment en de beste prijzen op de site.

Aanbeveling
Mijn 1e Samsung LED ook hier gekocht, mijn 2e en 3e ook, erg fijne online shop, the best!

Extra toelichting
Door de geweldige service is deze site erg aan te bevelen. Ik kom hier altijd terug heb ik gemerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harryrutten49 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer complete beschrijving, zeer snelle levering, aangename prijzen!

Service
Zeer goede informatie over de levering.

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
Overzichtelijke website, zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mathijs 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitleg op de website en een makkelijke betaal methode

Service
Snelle levering. De dag ervoor om 12:00 besteld en de volgende dag om 13:20 in huis.

Assortiment
Erg breed assortiment van vele elektrische apparatuur

Aanbeveling
Als er iemand in mijn kennissen kring op zoek is naar apparatuur zal ik zeer zeker deze webshop aanbevelen.

Extra toelichting
Erg tevreden met de tv en een heel duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leechburch 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met fijne suggesties.

Service
Snelle service en ook de afhandeling van een probleem met de zending werd professioneel en snel afgehandeld in het voordeel van de klant.

Assortiment
Prima keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Kan deze shop aanraden aan vrienden en familie. Zou bij een volgende aanschaf hier als eerst kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel besteld via internet

Service
's avonds besteld de volgende dag al thuis gebracht - tv tegen scherpe prijs - TOP

Aanbeveling
Goede service en scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AE 26-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij onduidelijkheden vragen er email snel en correct behandeld

Service
Netjes behandeld

Assortiment
Was ook een splitter nodig deze was niet in het assortiment. Werd netjes doorverwezen naar een shop die deze wel verkocht.

Aanbeveling
Kom graag weer terug.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EvdV 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer snel te vinden overzichtelijk met goede uitleg

Service
Makkelijk en snel te bestellen en zeer goede snelle levering ook veilige betaling

Assortiment
Ruime keuze goed te vergelijken duidelijke uitleg

Aanbeveling
Had hier veel eerder moeten kopen lage prijzen en vooral geen bezorgkosten kee

Extra toelichting
Keep up this work

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 26-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service, makkelijk parkeren voor inladen.

Service
Vriendelijk personeel, verstand van zaken, duidelijke uitleg bij vragen.

Assortiment
Hoop voorradig, staan een hoop tv's opgesteld in de winkels en duidelijke afscheiding tussen de diverse merken.

Aanbeveling
Kan er moeilijk over gaan doen maar alles klopt bij deze winkel. Kan het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Gewoon een super winkel. Service, verstand van zaken, duidelijke uitleg bij vragen. Winkel zelf is een genot voor het ( mannelijk ) oog. Heb er nu 2 tv's gekocht en ga in de toekomst zeker weer terug keren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Pasman 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is ordentelijk en producten zijn eenvoudig te vinden. Het bestellen gaat snel en makkelijk. Weinig klikken nodig.

Service
Customer care staat hoog in de vaandel. Ik word bij een bestelling goed geinformeerd over de voortgang en de bezorging is erg snel gegaan. Bezorgers waren vriendelijk en hebben het product tot in de kamer bezorgd.

Aanbeveling
Al met al een prima (web)shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site haperde wat vaker

Service
De televisie werd gratis thuis gebracht en ik werd op de hoogte gehouden via de mail wanneer de televisie bij post nl terecht kwam en wanneer die verzonden wad

Assortiment
Er is een ruim aanbod

Aanbeveling
Het was fijn winkelen :)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Lucke 25-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mensen die weten wat ze verkopen.

Service
Alles goed geregeld.

Assortiment
Wat voor tv of koffiezetapparaat er zit voor iedereen wat bij.

Aanbeveling
Beter dan media markt en bcc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 25-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Overzichtelijke site, alles staat duidelijk aangegeven

Service
Telefonisch mag wat vrolijker en een gerichte antwoord.Ik vroeg namelijk als ik t adres nog kon wijzigen en de dame zei gelijk zonder verdere toelichting dat het niet kon

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Het assortiment is top

Extra toelichting
De site is overzichtelijk en veel keuze aan verschillende modellen met een duidelijke omschrijving

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Rachel 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt heel snel zoeken naar verschillende tv's en ze vergelijken.

Service
Binnen 2 werkdagen bezorgd.

Assortiment
Veel variatie aan de nieuwste tv's.

Aanbeveling
Makkelijk online winkelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten duidelijk weergegeven en eenvoudig te bestellen.

Service
Geen reactie gekregen op mijn mail met een vraag die ik gestuurd had.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Piter 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen en de betaling ging zonder problemen. Ook de bezorging was snel en correct door Postnl uitgevoerd.

Service
Ik had snel na 21:00 uur de 3S-code cq Track&Trace-code om mijn bestelling te volgen.

Assortiment
Ik kan hier moeilijk over oordelen aangezien ik naar een specifiek product op het internet had gezocht. Hierdoor kwam ik rechtstreeks op de, voor mij, juiste pagina terecht.

Aanbeveling
Bezorgen en betalen gaat super en de prijs is zeer redelijk, in mijn geval de laagste.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de hele gang van zaken en het product voldoet ook aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

van der Libde 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar zowel fysiek als online

Service
Snel geleverd

Assortiment
Bijna alles is op voorraad

Aanbeveling
Makkelijk,eerlijk en voor een mooie prijs

Extra toelichting
Top👍 Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hohn gerards 25-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan je auro voor de deur kwijt.

Service
Genoeg personeel. Vlot geholpen.tv in de auto gezet.

Assortiment
Als je hier geen tv kan vinden houd het op.

Extra toelichting
Ik vind wel dat de markt overspoelt wordt door samsung,niet alleen bij jullie trouwens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Hoos 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Was prima, makkelijk te vinden.

Service
Super snel in huis, netjes mailtjes van betaling en verzending, top!

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Super tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jurgen Van dongen 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles makkelijk te vinden en duidelijk en overzichtelijk.

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Duidelijk snel redelijk goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jl kaldenhoven 25-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
Alles goed uitgelegd en vriendelijk

Assortiment
Genoeg om te kiezen,voor ieder wat

Aanbeveling
Klant vriendelijk en goede keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Geprobeerd om tv in een winkel te kopen maar liep steeds weer vast op niet voorradig of al geopende verpakkingen. Toch weer op internet aangewezen.

Service
Niet mee te maken gehad dus geen goed oordeel.

Assortiment
Genoeg keuze en via filter prettig terug te brengen naar eigen wens.

Aanbeveling
Bestelling en levering zijn soepel verlopen. De mogelijkheid het product 14 dagen op proef te nemen vindt ik uitzonderlijk. Gelukkig niet nodig :-)

Extra toelichting
Erg tevreden,niets te mopperen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jon Drenth 24-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Redelijk overzichtelijk, maar klant hoekjes, (waar toegang is tot een pc met de website) staan in weg als klanten op de pc bezig zijn, of omgekeerd. Wil je even gebruik maken van pc staan er klanten in de weg. Misschien kunnen die servicepoints een betere plek krijgen.

Service
Medewerker met kennis van zaken, geen vakantie kracht. Snelle afhandeling, zeer vriendelijk.

Assortiment
Top.

Aanbeveling
Personeel met Kennis van zaken, zeer vriendelijk. Volledig assortiment, open op zondag. Dan mag je ook iets duurder zijn met sommige artikelen.De meerwaarde is duidelijk.

Extra toelichting
Prima site en shop, ik zal zeker een promotor voor jullie zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wassink 24-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke winkel

Service
Kennis is bij iedereen goed en de werknemers zijn duidelijk en eerlijk over de producten.

Assortiment
De winkel is compact, maar dat belemmerd wel in de hoeveelheid keuze en de verschillende groottes van bijv. de tv schermen.

Aanbeveling
Juiste personeel, snelle levering, centraal gelegen.

Extra toelichting
Kom snel terug met om een Sonos set aan te schaffen voor bij mijn nieuwe UHD tv van Samsung!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Peter van Kessel 24-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijk met de belangrijkste merken

Service
Verkopers weten waarover zij praten en zijn objectief

Assortiment
laatste modellen in de showroom

Aanbeveling
prima uitleg en snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Diggeltol 24-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk, netjes, gezellig ingericht, duidelijk waar je zijn moet

Service
We werden snel geholpen, de medewerker nam alle tijd voor ons en liet diverse mogelijkheden zien, hij dacht met ons mee, wilde ons niet perse iets verkopen, gaf tijd om te overleggen.

Assortiment
Genoeg keuze, goed ten toon gesteld

Extra toelichting
De winkel is goed bereikbaar, vlak aan de snelweg A1, je kunt voor de deur gratis parkeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leonard 24-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en als je in mijn geval al een merk en type weet heb je binnen no time de informatie die je wilt hebben om vervolgens naar de shop te gaan

Service
Simpel als je aan komt rijden dan hoef je niet te zoeken waar je moet zijn daar op de buitenkant de producten duidelijk zichtbaar zijn

Assortiment
Er is een overvloed aan keuzes die je kunt maken tegen een scherpe prijs

Aanbeveling
Makkelijk te vinden en snelle bediening; nemen de tijd voor je bij al je vragen die je nog hebt over het aan te kopen product

Extra toelichting
Heb tel contact gezocht daar ik het vermoeden had dat er iets ontbrak in de doos van het aangekochte product;ben teruggemaild met een aanwijzing dat wat in de doos zat voldooende moest zijn om de tv-standaard in elkaar te zetten wat juist was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goejer 24-02-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar

Service
zijn vriendelijk en deskundig geholpen onder genot van kopje koffie
aankopen werden in de auto gedaan

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 23-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Erg vriendelijk personeel

Aanbeveling
Mooi en duidelijk opgezet .

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Tjon Pon Fong 23-02-2016 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10, 1411 AV Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede bereikbaarheid vanaf de A1 en parkeergelegenheid

Service
Medewerker was goed op de hoogte van de producten en wist mij daardoor goed te helpen bij mijn keuze

Assortiment
Mijn keuze model was ook aanwezig in de winkel

Aanbeveling
De koffie was prima!

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 23-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Centraal gelegen en eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg Makkelijk parkeren.

Service
Onze verkoper, Christian, wist met eerlijke argumenten en vakkundige uitleg met name mijn vrouw te overtuigen van het product. Ik zelf was al bij een voorgaand bezoek door hem overtuigd.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Bovenstaande argumenten tonen aan dat ik zeer positief ben over e.e.a. en zal de winkel dan ook zeer zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Met name ook de persoonlijke aandacht van de verkoper heeft ons zeer getroffen toen mijn vrouw even onwel werd en hij speciaal een kopje thee voor haar ging halen ipv het gebruikelijke kopje koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 23-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, producten eenvoudig te vinden. Voldoende informatie en filmpjes zeer informatief.

Service
Prima, goed geholpen zowel in winkel als aan telefoon.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht, dus prima!

Aanbeveling
Goed bereikbaar, zowel de winkel als telefonisch. Deskundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan D uit Spijkenisse 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijker bestellen en geleverd krijgen kan haast niet meer.

Service
Mijn abusievelijk verwijderde e-mail met faktuur (garantiebewijs) werd op mijn verzoek direct nogmaals nagezonden.

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Beter kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin maertens 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is overzichtelijk en heft een juiste doorverbinding naar de betaling

Service
duidelijk aangegeven wat me te wachten stond

Assortiment
bij het zoeken naar een televisie is er in elke prijsklasse een juiste tv te vinden.

Aanbeveling
ik had er nog nooit van gehoord. maar ik was goed verrast door de duidelijkheid en de snelle service

Extra toelichting
mijn zoon was erg blij met zijn nieuwe tv nadat de vorige bij een inbraak gepikt was. nu heft hij eindelijk een smart tv, zei hij. Zo zie je maar ieder nadeel heft echt zijn voordeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews