Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michael Boye Amasah 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site werkte prima mee, duidelijkheid qua informatie en zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Snelle levering, duidelijke afspraken en informatie voorzienig omtrent de levering en status van de bestelling.

Assortiment
Ruime keuze, mooie prijs/kwaliteitsverhouding.

Aanbeveling
Ik kreeg hem aanbevolen van een vriend en zal het zekert ook weer aanbevelen, ben erg tevreden en kijken nu al bijna een week met veel plezier naar ons nieuwe tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk aanbod, duidelijke beschrijving maakt de keuze makkelijk.

Service
Prima service, je weet waar je aan toe bent.

Assortiment
Voor elk wat wils, elke prijsklasse is vertegenwoordigd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap kok 06-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk en makkelijk te bereiken

Service
Super geholpen verkoper hoorde precies wat ik wilde

Assortiment
Perfect kon goed vergelijken

Aanbeveling
Goede winkel alles op voorraad en supersnel geholpen

Extra toelichting
Ja ik kom terug in deze winkel heb nog meer artikelen nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rajhen 06-03-2016 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk producten reserveren via site, bij weekendknaller voorraadmeter die in de gaten kunt houden en direct kopen en meenemen uit de winkel. Dit heb ik dus gedaan. Factuur wordt direct per mail verstuurd.

Service
Direct mijn product gekocht (TV). En meteen meegenomen naar huis. Waarbij de medewerker netjes heeft geholpen om de TV in de auto te laden. Dus niet moeten wachten tot je gekochte product geleverd wordt waarbij je een aantal dagen verder bent.

Assortiment
Naast de TV had ik ook een muurbeugel nodig. Dit heb ik direct bij Plasma-discounter gekocht. Toevallig was deze ook in de aanbieding, dus mooi meegenomen.

Aanbeveling
Totaal kom ik voor gemak, service en assortiment op een 9 uit. Want ze vertellen niet alleen de voordelen van de producten maar ook de eventuele nadelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansf 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon prima

Service
alle afspraken keurig nagekomen

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
allemaal nagenoeg prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goexe voorraad indicatie. Inderdaad de volgende dag bezorgd.

Service
Snel en net antwoord op mijn vraag per e-mail. Hoewel de wens niet uitgevoerd kon worden (tv inpakken), stel ik de goede reactie op prijs.

Assortiment
Groot assortiment dat echt op voorraad is.

Aanbeveling
Ik heb vaker wat bij deze winkel aangeschaft en ben altijd snel, netjes en redelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bartvers 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via Google het artikel ingevuld en zag daarna jullie website staan.

Service
Oudere modellen zijn helaas niet altijd leverbaar meer

Assortiment
Oudere modellen zijn helaas niet altijd leverbaar meer.

Aanbeveling
Gewoon vertrouwelijk.

Extra toelichting
Top winkel. En snelle levering tegen scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E 06-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keus ,makkelijke menu's,goede producten......

Service
artikel omruilen verliep soepel

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
goede webshop met aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 06-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is gemakkelijk te bereiken (direct aan de A1). De winkel is overzichtelijk ingericht. Je kunt er ongedwongen rustig even rondkijken en je eigen TV beleving op doen.

Service
De verkopers/adviseurs zijn goed in het adviseren van het juiste product. Dit zonder direct opdringering te zijn.

Assortiment
Het assortiment is ruim, maar niet zo groots dat je volledig door de bomen het bos niet meer ziet. Het assortiment is ook overzichtelijk opgesteld in de winkel.

Aanbeveling
Prima winkel voor zowel een nieuwe TV als een mooi nieuw koffieapparaat. En een erg leuke sfeer in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michelle Derksen 05-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webshop met prima betaalmogelijkheden. Kreeg netjes een track&trace code en hiermee kon ik op de minuut nauwkeurig zien wanneer de chauffeur bij mij zou zijn.

Service
Zeer snelle antwoorden via de klantenservice. 10-15 minuten wachten en je hebt antwoord. Dat zie je niet overal!

Assortiment
Veel producten op voorraad.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, zeer(!) goede service. Paar vragen gesteld en binnen 10-15 minuten een goed antwoord. Eén woord: geweldig!

Extra toelichting
Via plasma-discounter.nl een LG 55UF695V gekocht. Wat een genot! En ja, dan heb ik het zowel over de tv als over plasma-discounter.nl. Ik had een paar vragen via de mail gesteld aan de klantenservice. En ik had mijn mail nog niet afgesloten of ik had alweer binnen enkele minuten antwoord! Waar zie je dat? Daarnaast was de verzending zeer goed en nauwkeurig. Ik kreeg een track&trace code en tevens smsjes met de voortgang van de chauffeur. Ik kon op de minuut nauwkeurig de locatie van de chauffeur zien en wanneer hij bij mij zou zijn. Ideaal als je nog boodschappen moet doen. Genoeg over plasma-discounter.nl, nu over de tv. Eenmaal uit de doos gehaald, de pootjes er met gemak aan vast geschroefd. Even opstarten en direct beeld. Wat een verschil met full hd! De kleuren zijn vele malen beter dan onze vorige full hd tv van Sony. Die overigens nog niet heel oud was. De LG is lekker groot met zijn 55 inch. Ideaal voor de afstand waar wij nu van af kijken, namelijk zo'n 3.5 meter. Daarvoor was de vorige te klein. De tv heeft een duidelijk menu en genoeg apps in het smart tv gedeelte. Daarnaast krijg je er een magic remote bij. Werkt goed en je kunt er prima mee door het menu heen. Ik had hem overigens niet gemist als hij er niet bij had gezeten, maar altijd leuk als dit er wel bij zit. Het beeld is, zoals eerder vermeld, bizar goed. Het contrast is goed en kun je zelf nog aanpassen met de verschillende modi, zoals een sport en game stand. De game stand zorgt ook voor een betere input lag, zodat je game beter speelbaar is. Wat tevens ook prima gaat met mijn playstation 4. Geen enkel probleem qua de iets hogere input lag dan ik voorheen gewend was. Het enige minpuntje is het geluid. Hier had ik wat meer kwaliteit verwacht. Maar voor mij was dit geen probleem, de LG soundbar had ik sowieso al staan en dit lost het enige minpuntje direct op! Het geluid is niet super slecht, maar zoals gezegt, ik had er iets meer van verwacht. Koop een soundbar erbij en je hebt een top tv voor niet al te veel geld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 05-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Verkoper direct aanspreekbaar, model uitzoeken en meenemen.

Service
Kopje koffie tijdens het wachten (pakken van mijn aankoop uit het magazijn)

Assortiment
Ruime keuze aan merken en modellen.

Aanbeveling
Hoeveel beter kan de service?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Cornelisse 05-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk, goed gestyled directe info en schoon

Service
net niet juist

Assortiment
het assortiment toont waar het voor staat

Aanbeveling
het is gewoon waar wij voor gaan

Extra toelichting
een lang gekoesterde wens snel en goed afgehandeld en maakte 9 mensen het leven gemakelijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naarden 04-03-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
niet aan 1 gesloten winkels

Service
defect aan toestel , werd zonder problemen om geruild klasse ,ben zelf ook ondernemer maar dit kan echt een voorbeeld zijn

Assortiment
best keuze in verschillende produkten

Aanbeveling
prettige bediending en goede sevice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
TV was een weekendknaller en het kopen en afrekenen daarvan was zeer gemakkelijk.

Service
Ik kreeg op tijd alle bevestigingen via de mail binnen, maar ik geef service een 7, omdat telefonische gesprekken met Plasma Discounter 0,80 euro per minuut kost. Dit is drempelverhogend en komt naar mijn mening de service ten allen tijde niet ten goede.

Aanbeveling
Ik zou het zeker aanbeveling. Goede prijzen en de uiteindelijke afhandeling was prima. Wanneer de telefonische klantenservice geen extra geld in rekening brengt verdient het een 9!

Extra toelichting
Een goede en betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sarahlee koomen 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede overzichtelijke webshop. Klantenservice makkelijk bereikbaar en erg behulpzaam. Plus gratis geleverd!

Service
Ik had een paar vragen over de tv en werd snel geholpen, hoefde niet lang te wachten tot ik een medewerker aan de telefoon kreeg.

Assortiment
Divers assortiment voor ieder wat wils. Heb veel getwijfeld tussen meerdere tv's dus dat zegt wel genoeg over het brede assortiment.

Aanbeveling
Goede winkel met een goede prijs-kwaliteits verhouding. Heb mijn gezin en vrienden de tv laten zien en zij waren ook heel enthousiast, waardoor een vriend nu ook een tv gaat aanschaffen.

Extra toelichting
Ben al bij al zeer tevreden over hoe m'n bestelling gegaan is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Deniz van Oost 04-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kopen zo gedaan en zetten product in auto

Service
Keurige service vragen door of jij er nog iets extra's bij wil niet pushen. Gewoon top!

Assortiment
Erg breed wat jij ook zoekt voor in huisvan tv tot wasmachine koffie apparaat alles in huis

Aanbeveling
Hele fijne en deskundige service en betaalbaar voor elke portemonnee

Extra toelichting
Keurige bediening en lopen mee naar de auto !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super, mocht veel uittesten in de winkel.

Service
Top service, veel verstand van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nils 04-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker parkeren iedereen wel een beetje druk met van alles...

Service
Tot aan het tillen in mijn auto...

Assortiment
Meer dan genoeg van het nieuwste en dan de topmerken

Aanbeveling
Ik ben dol op de e-business nieuwsbrieven weekend aanbiedingen en vlotte klant gerichte verkopers op locatie en parkeren voor de deur...allemaal top

Extra toelichting
Bordje op industrieterrein kan geen kwaad... Begon effe te twijfelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede informatie ( filmpjes ) en snelle levering

Service
goede informatie

Assortiment
prima assortiment in de winkel

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk gepresenteerd

Service
Beetje apart dat je een aparte mail krijgt voor bestelling en betaling

Assortiment
Duidelijke focus op producten.

Aanbeveling
Goeie prijzen

Extra toelichting
Krijg wel heel veel mail voor 1 bestelling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kevin Kortwijk 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg makkelijk te bestellen online. Alles verloopt gewoon lekker simpel. Je krijgt netjes te horen wanneer alles wordt verzonden. Top!

Service
Snelle levering erg goed!

Assortiment
Duidelijk wordt er aangegeven bij de weekend aanbieding hoeveel producten ze er nog van hebben.

Aanbeveling
Ik zou altijd de top weekend aanbiedingen in de gaten houden dit doen ze erg goed. Zo maak je onderscheid in de rest.

Extra toelichting
Enkel is het wel te adviseren dat er duidelijk vermeld wordt ook bij de weekend aanbiedingen dat als je in het weekend besteld je product pas maandag klaar wordt gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van den Hombergh 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles eenvoudig te vinden en te selecteren. Zoekfunctie accuraat.

Service
Alles volgens afspraak!

Assortiment
Waarvoor wordt geadverteerd is ook aanwezig.

Aanbeveling
Elke aankoop tot nu toe heeft het zelfde goede resultaat opgeleverd.

Extra toelichting
De weekend aanbiedingen zijn eerlijk verdeeld over te dagen. Goede geste voor mensen die iets langer nodig hebben om te beslissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was super makkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
Vandaag besteld is inderdaad morgen in huis!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Makkelijk bestellen. Klantenservice prima en bezorging zoals beloofd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
zelfs een bon van 5 jaar geleden nog op kunnen vragen
dus ik blijf hier echt wel kopen

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
het cijfer is zo hoog omdat er gedaan word wat belooft word

Extra toelichting
vooral zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mels 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed inzicht in voorraad

Service
Snelle bezorging en antwoord op vragen per email

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Zeer goed alleen de verzendbevestiging kreeg ik vrij laat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elte 03-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wij wonen vlakbij, dus het gemak van de showroom

Service
Eerst een Philips tv gekocht, maar beviel niet was geen probleem met omruilen, alleen 10% van de aankoop armer, daar wij het toestel uit de doos hadden gehad. Had ik nu maar via de website besteld dan heb je dit niet.Staat trouwens wel op de website, maar daar kom je dan te laat achter. Jammer!!!

Assortiment
Ruim voldoende en goede website.

Extra toelichting
Zie service's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VDZ 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige bediening en overzichtelijke website met duidelijke info van het product.

Service
Na de bestelling constant op de hoogte gehouden van status.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Je krijgt wat er beloofd wordt waardoor vertrouwen in de bestelling en levering. Kom dit wel eens anders tegen.

Extra toelichting
Ik denk niet nodig gelet op beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het was voor mij erg gemakkelijk om via mijn mobiel mijn bestelling af te ronden. Hierdoor was ik op tijd bij een tijdelijk aanbod.

Service
Geen gedoe gehad met de levering. Binnen twee dagen in huis nadat ik het op een zondag besteld had. Top!

Assortiment
Breed assortiment met leuke deals waardoor het voor mij erg interessant was.

Aanbeveling
Algemeen een erg goede ervaring!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HDD Holding 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het gewenste product was makkelijk te filteren. Enkel de bijbehorende producten (beugel) moest ik apart zoeken.

Service
Mijn bestelling was de volgende dag in huis!

Assortiment
Voldoende keus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben 02-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima en duidelijke showroom, netjes en schoon.

Service
Ik wist al waarvoor ik kwam, dus ik hoefde alleen maar het typenummer door te geven. Dat was snel geregeld. Geen doordrammen over kabeltjes, gewoon afrekenen en inladen, heerlijk!

Assortiment
Weer een 8, prima assortiment, rijk, maar niet tè rijk.

Aanbeveling
Ik ben al jaren klant en heb er ook een paar aangedragen. Gewoon een goede zaak die goed bereikbaar is met prima service.

Extra toelichting
Keep it going!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk J 02-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Uitstekende technische van Sony specialist

Assortiment
Breed aanbod, wat er niet hangt is in magazijn.

Aanbeveling
Deskundigheid

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxime 02-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke winkel, weinig poespas. Ziet er uitnodigend uit.

Service
Hele vriendelijke meneer heeft mij geholpen en nam de tijd. Legde mij van alles uit, was soms wel een beetje lastig begrijpen met de termen die hij gebruikte.

Aanbeveling
Al met al een prima winkel met goed aanbod en leuk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lg led tv 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super

Service
goeie service

Assortiment
goed levertijd

Aanbeveling
goeie service en helpen mensen snel

Extra toelichting
ze zijn super snel met leveren en altijd goeie ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rajhen 02-03-2016 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 in Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk producten reserveren via site, bij weekendknaller voorraadmeter die in de gaten kunt houden en direct kopen en meenemen uit de winkel. Dit heb ik dus gedaan. Factuur wordt direct per mail verstuurd.

Service
Direct mijn product gekocht (TV). En meteen meegenomen naar huis. Waarbij de medewerker netjes heeft geholpen om de TV in de auto te laden. Dus niet moeten wachten tot je gekochte product geleverd wordt waarbij je een aantal dagen verder bent.

Assortiment
Naast de TV had ik ook een muurbeugel nodig. Dit heb ik direct bij Plasma-discounter gekocht. Toevallig was deze ook in de aanbieding, dus mooi meegenomen.

Aanbeveling
Totaal kom ik voor gemak, service en assortiment op een 9 uit. Want ze vertellen niet alleen de voordelen van de producten maar ook de eventuele nadelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Bontekoe 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk overzichtelijk snel geleverd

Service
Zonder problemen terugsturen als het niet ok is ,tevens als er iets mis is even bellen.

Aanbeveling
Scherpe prijs ,goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gem 01-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keuzemogelijkheden op website zijn helder

Service
Fijn dat alles ff in de auto werd gezet.

Assortiment
Ruime keus met detail informatie.

Aanbeveling
Goed advies gekregen en ik kreeg een helder antwoord op al mijn vragen. Voor een vraag mbt de afmetingen voor ophanging werd eerst de database met gegevens doorgezocht zodat we het antwoord zeker wisten.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 01-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar. En goed geholpen door de telefonische service telefoniste.
Snel geholpen en niet opdringerig personeel

Service
Rustig en duidelijk geholpen daar personeel met kennis van televisies van nu

Assortiment
Kwam bewust na het bekijken van de website. Maar ik had nog enige twijfel en er waren genoeg alternatieven voor een ander merk

Aanbeveling
Goed, duidelijk, strak en betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Snijders Blok 01-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Duidelijke site, mooie weekendaanbiedingen.

Service
Het was druk in de winkel maar ik werd vrij rap geholpen en kon snel weer verder

Assortiment
Ik kwam enkel voor de weekend aanbieding dus heb de rest niet echt bekeken.

Aanbeveling
Leuk dat ze zo gespecialiseerd zijn in een aantal producten.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcel 01-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruim voldoende tv's in de winkel zodat je goed het beeld kwaliteit kan beoordelen en ook verschillende soorten maten tv's om ook te kijken of je de juiste keuze maakt kwa inc

Service
Prima geholpen door de verkoper

Assortiment
Genoeg soorten en merken tv's in de winkel

Aanbeveling
De winkel ziet er netjes uit ook de gelegenheid om een bakje koffie te pakken. Alleen op een gegeven moment werdt het wat drukker en dan merk je wel dat kwa ruimte wat minder wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larissa kooren 01-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede parkeergelegenheid. Compacte, overzichtelijke winkel, veel personeel.

Service
Snel en goed geholpen, genoeg personeel aanwezig, de apparatuur werd zelfs naar de auto gebracht!!!

Assortiment
Genoeg voor wat ik zocht. Heb eerst op internet gekeken en wat ik zocht was aanwezig.

Aanbeveling
Handige, overzichtelijke winkel met goede parkeergelegenheid, als je weet wat je nodig hebt ben je zo klaar!

ook fijn dat er wordt gewerkt met digitale garantiebon :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 01-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij de ene medewerker de televisie besteld; deze werd vervolgens door een andere medewerker gehaald. Snelle service

Service
Goede en duidelijke uitleg, niet opdringerig.

Assortiment
Voldoende vergelijkingsmateriaal

Aanbeveling
Goede service, genoeg keus en niet te duur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benita 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na reviews op Kieskeurig te hebben bekeken de keuze laten vallen op een Panasonic led tv, die bij Plasma discounter het goedkoopste was. Meteen op de website besteld en de volgende dag al in huis! Duidelijk en snel geregeld dus.

Service
Snel bezorgd. Plasma discounter heeft zelfs een 14 dagen bedenktijd en retourgarantie. Dat is natuurlijk super. De tv bevalt goed, dus daar geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Groot assortiment. Goedkoopste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andre 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kost totaal geen moeite. heel makkelijk besteld, simpel

Service
alles makkelijk en snel de volgende dag in huis

Assortiment
veel keuze in televisies. in elke klasse wel een geschikte tv

Aanbeveling
makkelijk besteld en goede service. gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene Baak 29-02-2016 In de winkel gekocht
Te Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk aanrijden
Prijzen duidelijk in het zicht! Aanbiedingen duidelijk zichtbaar en niet weggestopt

Service
ik waardeer het altijd om eerst " gewoon" rond te kunnen kijken zonder direct aangesproken te worden.

Assortiment
De tv waar ik voor kwam stond niet tentoongesteld!
Werd er keurig bijgehaald en terplekke uitgepakt!
Neemt niet weg dat er ruim aanbod in de winkel hangt

Extra toelichting
Aardige verkopers met verstand van zaken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nico Brundel 29-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website was overzichtelijk en gaf keus genoeg.
Ik heb de tv opgehaald in de winkel.
Goed bereikbaar.

Service
Vriendelijk deskundig personeel. Ze dachten goed mee in de mogelijkheden binnen het besteedbare budget.
De duurste is niet per sé de beste.
Bij het vergelijken van drie opties werd de tijd genomen om tot een goede keuze te komen.

Assortiment
Uitgebreide keuzemogelijkheden in uiteenlopende prijzen.
Scherp geprijsd.
Vergelijken van prijzen van verschillende aanbieders aan de balie was geen probleem.

Aanbeveling
Open lichte zaak met een overzichtelijke indeling en een groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinoud 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede vindbaarheid van producten zowel op de site als in Google. Navigatie en zoekfunctie zijn prima.
Betaling is ook goed geregeld mbv ideal e.d.

Service
Nog geen ervaring met service afhandeling i.k.v. storing o.i.d. Telefonisch goed bereikbaar en geen lange wachtrij. Vriendelijk personeel die even mee kijkt met de status van bestelling.

Assortiment
Veel keuze in de gerenommeerde merken.

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fam Jansen 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen ging snel, makkelijk, overzichtelijk

Service
Zoals afgesproken, een email met het verwachtte tijdstip. Tevens een aantal SMS-jes met de exacte tijd.

Assortiment
Ik was op zoek naar een specifiek kastje, die heb ik meteen gevonden. En dus niet verder naar het assortiment gekeken.

Aanbeveling
We verwachtte dat de bezorgers het kastje zouden uitpakken en op de plaats zetten. Dit gebeurde echter niet. Dat mogen ze niet doen blijkbaar? Ik meen dat gelezen te hebben dat ze dat wel doen. Maar buiten dat is alles keurig en snel verlopen.

Extra toelichting
Snelle levering, ook in de avond kon er bezorgd worden. Kortom, prima service. Zeker als je niet lang op je produkten wilt wachten.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simplel en ongecompliceerd

Service
goede communicatie mbt emails en levering

Aanbeveling
Goede ervaring, niks mis mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WoonEnSlaapkamer 29-02-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ruime voorraad en het is fijn om de mogelijkheid te hebben om de bestelling op te halen ipv thuis te moeten wachten.

Service
Mijn vader had na het ophangen de TV toch het idee dat 55" beter zou zijn. We konden zonder gezeur de TV omruilen.

Assortiment
alles wat we nodig hadden was op voorraad.

Aanbeveling
goede prijzen en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rene graanstra 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als je weet wat je wilt, dan wordt het keurig volgens afspraak thuis bezorgd

Service
bezorging binnen 1 dag

Assortiment
Plasma, 3D, UHD, OLED, CURVED, SMART, het is er allemaal, maar ook audio en multimedia apparatuur

Aanbeveling
Coronel, da's van kwaliteit verzekerd zijn ;)

Extra toelichting
complete service, compleet assortiment, complete winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews