Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lucas 16-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en een redelijk ruime keus

Service
Er werd aangeboden om het gekochte -een tv-naar de auto te brengen.

Assortiment
Keek ook naar een gewoon koffiezetapparaat, masr de keuze is erg beperkt.Geavanceerde apparaten zijn wel voldoende aanwezig.

Aanbeveling
Goede en eerlijke voorlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 16-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke opstelling, makkelijk producten te vinden

Service
Kundig personeel die ook alternatieven aanbieden in een vergelijkbare prijsklasse

Assortiment
Voor ieder wat wils, in een grote range aan prijsklassen

Aanbeveling
Compleet, goed personeel en geen wachttijd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koekkoek 16-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Prima geholpen, duidelijke uitleg en service

Aanbeveling
Uitstekende service, goed bereikbaar, snelle afhandeling, prima voorwaarden.

Extra toelichting
Wordt altijd goed geholpen, blij met ruime openingstijden. Je factuur via de mail super handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Settels 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct naar juiste pagina op de website. Bovendien de laagste prijs voor het artikel!

Service
Na bestelling, product de volgende dag in huis - onbeschadigd, in stevige verpakking en met duidelijke installatie instructies.

Aanbeveling
Zo zou elke bestelling moeten gaan! Rolmodel voor vele anderen, ik zie geen verbeterpunten dus (tegen mijn gewoonte als docent in) een dik verdiende 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 16-03-2016 In de winkel gekocht
In Naarden, Bronsstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De winkel is overzichtelijk ingericht, het kost je niet veel tijd om een goed beeld te vormen van het complete assortiment (merken/modellen)

Service
Bekwame medewerkers, vragen worden goed beantwoord. Twee toestellen werden zeer helder vergeleken d.m.v.de computer, zo kon je opties goed tegen elkaar afwegen

Assortiment
Het assortiment is zeker goed, maar in mijn ogen kan het nog wat uitgebreid worden

Aanbeveling
Zie boven. Overzichtelijk ingericht, snelle en vakbekwame service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M Kramer 15-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
in winkel door drukte even wachten maar prima geholpen

Aanbeveling
goede prijs , ruim assortiment en laagdrempelig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

DdeWit 15-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

5,8

Gemak
Erg rommelig en een half magazijn.

Service
Verkoper was atent, maar had niet veel voor me te doen.

Aanbeveling
Erg rommelig en een half magazijn doordat er overall dozen staan opgestapeld.

Extra toelichting
Misschien wat meer aandacht voor kleinere TV's, Ik begrijp dat die hele grote leuker zijn, maar maak een reelere doorsnede van het aanbod.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Create2Fit Naarden 16-03-2016

Geachte heer, mevrouw De Wit,

Hartelijk dank voor uw review.

Wat vervelend om te lezen dat u ons magazijn erg rommelig vind. Helaas zijn wij in ons magazijn beperkt in de ruimte en zal nieuwe voorraad altijd bij de roldeur door de leveranciers worden neergezet vanwaar onze medewerkers dit verspreiden over het magazijn en op de juiste plek zetten.
Wij zullen in ieder geval uw klacht doorgeven aan de het magazijn zodat zij hier misschien in het vervolg beter op kunnen letten.

Met vriendelijke groet,

Antoinet
Create2fit

Reageer

Peter Dusoswa 15-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was 12-3 in de winkel in Naarden en
werd door Jordi goed geholpen, wist al
snel wat ik zocht.

Service
Fijne winkel en goede verkopers die weten waar
ze het over hebben zonder opdringerig te zijn

Assortiment
voor ieder wat wils en ook in elke prijsklasse.
super

Aanbeveling
alles klopt.
assortiment. klantvriendelijk. prijs / kwaliteit ook goed

Extra toelichting
Fijne winkel om te komen en te kopen of je voor € 10,- komt of € 1000,- dezelfde service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EDas 15-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werdt in de winkel goed geholpen waardoor het uitzoeken makkelijk ging.

Service
Werdt in de winkel goed geholpen waardoor het uitzoeken makkelijk ging.

Assortiment
Er was niet zo heel veel keuze. Genoeg voor mij in ieder geval.

Aanbeveling
Goede prijs en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke 15-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Er werd goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren van verschillende tv toestellen

Assortiment
Ruim assortiment in elke prijsklasse

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 15-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super overzichtelijk, computers in de winkel om zelf te zoeken en genoeg personeel dat je kan helpen

Service
personeel is kundig en ruilen ging ook erg makkelijk. Tevens worden de producten tot in de auto gebracht. Erg vriendelijk.

Assortiment
Voldoende keuze in iedere prijsklasse

Aanbeveling
Overzichtelijk, goed geprijsd, kundig personeel, snelle service en laagdrempelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouthisma 14-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Leuke winkel, je voelt je thuis

Service
Goed informatie gekregen van personeel.

Assortiment
bijna alles altijd op voorraad

Aanbeveling
via enternet en winkel ziet je geen verschil
alles klopt.
Dus alles is geüpdatet.

Extra toelichting
gaat zo doorduimpje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 14-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ruime parkeerplaats, uitzoeken in showroom, betalen en inladen!

Assortiment
Alles wat ik zoek is te zien in de showroom, ruim opgezet, voldoende keus.

Aanbeveling
Prettige en kundige medewerkers, goed bereikbaar en ruime parkeermogelijkheden

Extra toelichting
Gingen eigenmlijk kijken naar een Philips 4K TV maar de video beelden die hierop draaiden waren bedroevend. Wellicht mogelijkheid geven om andere beelden te tonen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjw 13-03-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Prima winkel.. Makkelijk te bereiken.. 7 dagen open..

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert de Wit 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site, producten zijn snel en gemakkelijk te selecteren. Bestelproces en bij behorende administratie en opvolging is professioneel opgezet.

Service
Snelle en correcte behandeling van de opdracht en levering.

Assortiment
Veelzijdig en compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolfg78 13-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk te bereiken.
Eenmaal binnen ook eerst rustig rond kunnen kijken.

Service
Er was misschien wat weinig personeel op dat moment en misschien was het net een beetje druk in de winkel, maar ik moest toch wel even wachten tot mijn beurt. Eenmaal zover was de service keurig en netjes. Na een keuze te hebben gemaakt kreeg ik een lekker bakje koffie aangeboden tijdens het ophalen van de tv uit het magazijn. Ook werd de tv keurig naar de auto gereden en ingeladen.

Assortiment
Het assortiment in de winkel bestaat voornamelijk uit de mooie, duurdere en nieuwere tv's. Op de website is het assortiment veel groter en is er voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Acht jaar geleden had ik een tv hier gekocht.
Daar was ik tevreden over en daarom ook de reden om acht jaar later weer terug te komen.
Ook meerdere vrienden van mij zijn hier tevreden geslaagd.

Extra toelichting
Tevreden klant!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bouwbedrijf 12-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via google zoekmachine gezocht naar een koffieautomaat. Gelijk verwezen naar discounter en doordat ze aangegeven hadden welke het beste getest was en goede/duidelijke reviews snel een keuze kunnen maken.

Service
snelle levering. Voldoet aan wat vermeldt staat op de site.

Assortiment
ruime keus en erg duidelijke uitleg via filmpjes welk koffiezetapparaat het beste bij jouw wensen past. goede prijs voor apparaat.

Aanbeveling
goede reviews waardoor je goed de voordelen en nadelen kunt afwegen en snel een juiste beslissing kunt nemen voor aankoop.

Extra toelichting
wel jammer dat we een dag naar aankoop bij Tom Coronel koffiediscounter.nl een mail kregen van Tom Coronel weekknaller.nl 15,00 goedkoper voor hetzelfde (inmiddels aangeschafte) product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa Bakker 11-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel gemakkelijk

Service
Goede hulp, ze weten waar ze het over hebben!

Assortiment
Genoeg keuze!

Aanbeveling
Fijne winkel erg overzichtelijk!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is heel duidelijk. Ik geef geen 10 , want er is natuurlijk altijd ruimte ter verbetering

Service
Heb het product s-avonds om 20.45 uur besteld en de dag erna had ik het al in huis.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Veel keus, snelle en correcte afwerking.

Extra toelichting
Alles liep perfect, zowel op de website als ook de afhandeling van mijn bestelling en de kwaliteit van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 11-03-2016 In de winkel gekocht
In Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klant vriendelijke personeel, professionele uitleg.

Service
Kon mijn televisie inruilen voor een ander merk zonder enig gedoe na twee dagen niet tevreden over het beeld resultaat.

Assortiment
Haast alles op voorraad.

Aanbeveling
Ik was op een door de weeks dag in de winkel met alle rust kunnen beoordelen onder begeleiding van het personeel die meedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 11-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbare winkel en parkeervoorzieningen.
Rustige en plezierige winkel. Gekocht product kon direct meegenomen worden.

Service
We vonden bij deze winkel het beste aanbod voor een bepaalde TV.

In de winkel zijn we goed geïnformeerd en zijn meerdere producten met elkaar vergeleken.

Gekochte tv (nieuw uit doos), bleek toch een beschadiging te hebben. De volgend dag is het product bij ons thuis omgeruild.

Assortiment
Een ruim voldoende assortiment.

Aanbeveling
Uitstekend geïnformeerd in de winkel, goed aanbod.
De verleende omruilservice was perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus de Koster 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verloopt duidelijk en intuïtief.

Service
Snelle levering en informatie voorziening via de mail bij bestelling.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Top winkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 11-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is eenvoudig en overzichtelijk

Service
Koffiediscount is goed telefonisch bereikbaar. Vriendelijke antwoorden op mijn vragen. Ik had een kleine opmerking over een ontvangen product en kreeg excuses en een kortingsbon

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
De service en de geode telefonische bereikbaarheid met vriendelijke klantenservice zorgen dat ik een tien geef. Zeker nadat ik een kleine opmerking had over de levering werd er vriendelijk gereageerd en samen met excuses een kortingsbon gegeven. Juist het directe contact bij vragen is voor mij belangrijk bij het bezoeken van een webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Abco Keizer 10-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk ingedeeld

Assortiment
ik heb snel gevonden wat ik zocht voor een goede prijs

Aanbeveling
Van tevoren uitgezocht wat ik nodig had, werknemer gaf nog een paar goede tips en bevestigde, dat mijn aankoop inderdaad aansloot voor het doel waarvoor ik de tv wilde gaan gebruiken.

Extra toelichting
nee, geen toevoegingen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

fbakker 10-03-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
de winkel is goed overzichtelijk

Service
de medewerkers zijn vriendelijk en weten waar ze het over hebben

Assortiment
de winkel had alles wat ik nodig had

Aanbeveling
binnen een uur had ik alles en was ik weer thuis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley van Es 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Gemakkelijk en snel door de site kunnen browsen, zowel op mijn iPhone als op de computer. Handige filters waardoor ik precies krijg te zien waar ik naar op zoek ben.

Assortiment
Ruim assortiment met genoeg tekst en uitleg over de producten, ook zijn er genoeg product specificaties te zien bij het product. Top!

Aanbeveling
De ruime keuze aan producten en het gemak waarmee ik door de website kon bladeren is helemaal top! Daarnaast ben ik zeer tevreden door de snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 10-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website. Goede service via email en in de winkel. Alles erg makkelijk.

Service
Goede en snelle service via website, email en in winkel.

Assortiment
Hebben niet alles. Maar dat hoeft misschien ook niet.

Aanbeveling
Goede spullen, goede service en leuke prijs.

Extra toelichting
Misschien handig om tips voor mensen op de site te plaatsen rondom maximum pin-bedragen. Hadden moeite om in de winkel af te rekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron van Veen 10-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat mooi uitgestald

Service
Werd snel en vakkundig geholpen door het aanwezige personeel

Assortiment
Het is geen mediamarkt qua keuze maar het is genoeg en voor een ieder wat wils.

Aanbeveling
Zie bovenstaande beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SchoonemanDesign 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat is er makkelijker dan via deze site je scherm bestellen, ik zou het niet weten.

Service
Op tijd en netjes geleverd.

Assortiment
Groot genoeg om de juiste keuze te maken.

Aanbeveling
Ik geef nooit een 10 die kreeg ik ook niet op school...:-)

Extra toelichting
Lijkt mij wel genoeg zo...toch??

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 10-03-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen lopen met een vraag over een product en snel en goed geholpen worden.

Service
Service was uitstekend, binnen 5 minuten uit voorraad in mijn auto.

Aanbeveling
Als bovenstaande de gemiddelde service is beveel ik plasma-discouter van harte aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kyra 10-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles stond duidelijk weer gegeven, enorm gebruiksvriendelijke site.

Service
Zoals belooft was de TV de volgende dag binnen! Goede service.

Assortiment
Groot assortiment, ook al wist ik waar ik naar op zoek was. Er waren veel alternatieven wanneer dit toch niet de beste keus bleek.

Aanbeveling
Ideaal dat het niet verplicht is om een account aan te maken! de levering was fantastisch snel, zoals gezegd: volgende dag in huis!
Enorm tevreden, zal hier zeker nogmaals bestellen!

Extra toelichting
Ideaal dat het niet verplicht is om een account aan te maken! de levering was fantastisch snel, zoals gezegd: volgende dag in huis! Enorm tevreden, zal hier zeker nogmaals bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 09-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk vanuit de stoel het product uitzoeken, vervolgens reserveren en ophalen in Naarden. Super!

Service
Prima service. Wordt goed doorgevraagd of je werkelijk alle benodigde aanvullende artikelen inderdaad wel hebt (e.g. coaxkabel)

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Nu voor de 2e keer besteld en dit keer naar Naarden gereden. In beide gevallen geen op- of aanmerkingen. Gewoon aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mverm 09-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Showroom stonden meerdere modellen en maten, zodat ik goed kon zien wat ik kocht incl. impressie van het formaat TV en kwaliteit van het beeld.

Service
Het was erg druk in de winkel, waardoor ik enige tijd heb moeten wachten op personeel. Toen ik eenmaal geholpen werd, werden al mijn vragen prima beantwoord.

Assortiment
Breed aanbod met verschillende smaken.

Aanbeveling
Prima winkel! Niet zo groot en massaal, netjes op orde en snelle levering! Top!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ralf 09-03-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bereiken. En elke dag..

Service
Snelle en correcte info.

Assortiment
Genoeg op voorraad

Aanbeveling
Nette winkel. Genoeg te zien en vakkundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc van Winsum 09-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed advies, TV mogelijkheden doorgenomen. Werd echt tijd voor ons genomen.

Assortiment
Veel verschillende TV's ,dus keuze zat

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel

Extra toelichting
Al veel producten daar gekocht.ik kom niet voor niets elke keerterug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edwin hofman 09-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
supersnel

Service
volgende dag gelijk geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

job Robbers 09-03-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk.

Service
Hadden een klein probleempje met de bestelling waardoor het wat lang duurde, verder prima.

Assortiment
Ruime keuze voor een ieder.

Aanbeveling
Altijd prima prijzen en vriendelijke bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos Rond 09-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzichtelijk

Service
Verkoper netjes en correct.

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
Erg goed bevallen kom ik zeker weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Boogaard 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles goed en overzichtelijk te vinden

Service
Bestelling om 20.59 geplaatst en tóch nog de volgende dag in huis. De belofte 'voor 21.00 bestellen, vlg dag in huis' wordt zeer goed waargemaakt

Assortiment
Voldoende keuze in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Doet wat er beloofd wordt. Prima, snelle service !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen Laan 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tja,gewoon eentje uitzoeken die ook past bij mijn financiele situatie.

Service
Was er inderdaad een dag erna.

Assortiment
Voor mij oke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge RB 08-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan en mag gewoon kijken zonder dat er gelijk een verkoper bij je komt. Als je iets wilt vragen gaat dat ook heel gemakkelijk.

Service
Was gewoon weer prima

Assortiment
Veel keus in iedere prijsklasse.

Aanbeveling
Duidelijke uitstraling

Extra toelichting
Wij hebben een keus gemaakt en werden snel geholpen. Product konden we zo mee naar huis nemen. Heel tevreden. Prima zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan W 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke webshop

Service
volgens afspraak volgende dag geleverd

Assortiment
ruim voldoende duidelijke zoek filters

Aanbeveling
alleen maar positief, alles duidelijk en op tijd

Extra toelichting
prettig om te weten dat er buiten de webshop ook een daadwerkelijke winkel is waar je bij evt problemen of voor informatie langs kan gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 08-03-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles is redelijk goed te zien en belangrijkste eigenschappen weden bij het product vermeld

Service
eenmaal aan de beurt loopt de service goed

Assortiment
assortment is groot ,toch stond een speciale aanbieding niet inde winkel

Aanbeveling
ze vinden altijd een oplossing

Extra toelichting
aardige en nette mensen in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bassie 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer eenvoudige website. Klantenservice via de telefoon was erg duidelijk en zeer behulpzaam.

Service
Netjes per mail update over de bestelling,factuur per e-mail.

Assortiment
Ruime keuze in een divers assortiment.

Aanbeveling
Duidelijke site,je weet vooraf waar je aan toe bent. Service is klantgericht. Super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 08-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop is heel overzichtelijk.

Service
Personeel in winkel is vriendelijk.

Assortiment
Ruime keuze in artikelen.

Aanbeveling
Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fontijn 07-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer Overzichtelijk.

Service
Duidelijk antwoord op de vragen

Assortiment
genoeg aanbod voor wat ik zocht

Aanbeveling
Zie bovengenoemde punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

colinda grimm 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooi en overzichtelijk

Service
Goed en snel en word goed op de hoogte gehouden via een mail

Assortiment
Groot keuze genoeg

Aanbeveling
Goede service snelle levering

Extra toelichting
Gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LEEN 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
achterover leunend mijn bestelling doen.....wat een comford......

Service
voor 21 uur bestellen en morgen in huis ,klopt...

Assortiment
van alles te koop............

Aanbeveling
kan niet beter volgens mij....

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PeterLienden 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Eenvoudig bestel proces en zeer snel geleverd.

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, enige minpuntje zijn de filter selecties bij het uitzoeken van een de afmeting van een beeldscherm. Deze dien je per formaat te verwijderen. Handiger zou zijn om een lijstje te hebben die je kunt aanvinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiebe Lourens 07-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk benaderbaar, goede parkeer gelegenheid. Duidelijke bewijzering

Service
Goed advies, keurige benadering.Totaal geen forced sales

Assortiment
jammer dat de outlet een virtuele afdeling is.

Aanbeveling
Prijzen en specificaties van producten zou beter kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews