Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis Fluit Beuken 22-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,3

Gemak
Ja het word steeds makkelijker tegenwoordig. Met een muisklik ben je een tv rijker, en het word nog gratis thuis afgeleverd. Maar dit gaat redelijk vaak fout vanwege bedrijf waar ze mee samenwerken Dynalogic! Dat bedrijf heeft een 1.4 review! Dus bar slecht!

Service
ervice: Ja dat is moeilijk te zeggen, ik had eerst een Sony 75 inch tv gekocht en die had allemaal strepen en vlekken in het beeld. Dus die mocht ik terug brengen en ruilen, dus dat was al goed. En ze zouden de tv zaterdags komen leveren via Dynalogic en smorgen kreeg ik te horen dat het bedrijf NIET kwam. Dus dat was echt heel slecht! Maar na div twitter berichten hebben ze een koerier laten komen en is hij smiddags toch geleverd. Maar helaas die tv is alweer terug naar Naarden!

Assortiment
Het lijkt op de webshop een groot bedrijf maar in werkelijkheid is het een klein zaakje met alle spullen die je nodig heb. Div tv staan aan en je kan er alles terug vinden.

Aanbeveling
Ik weet het niet zo goed, ze doen hun werk en helpen je. Maar mijn ervaring na 2 kapotte tvs is toch iets minder. Nou kan je altijd een kapotte tv kopen maar wel 2 verschillende merken en toch alle 2 het zelfde probleem. Vlekken in beeld en allemaal strepen.

Extra toelichting
Weet dat ik me geld niet terug win want de review is niet zoals jullie willen, maar het is wel de waarheid. Helaas 2 kapotte tv's en aankomende week een samsung monteur aan de deur. Dus het is niet goed en dat voor 3500 euro!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Richard 22-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onze zoon van 12 had een bepaald bedrag gespaard en kon daar een mooie tv voor kopen. Spanning of de tv er nog wel was, tot we zagen dat we 'm konden reserveren! Toen was hij al blij, laat staan toen hij 'm op ging halen!

Service
Zoonlief heeft het zelf afgehandeld bij de balie en de dame achter de balie was erg leuk voor hem. Ook de jongeman van het magazijn was super, door met ons mee te lopen naar de auto en de tv voor ons te tillen.

Assortiment
Genoeg keus! Zoveel verschillende dingen. Jaren geleden al onze tv gekocht, toen opa en oma ook en nu zoonlief. En nu maar sparen voor zo'n mooi koffie-apparaat.

Aanbeveling
Zeker een aanrader!!

Extra toelichting
Nee, gewoon super tevreden en zoonlief super blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dokter 22-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
veel direct in werking te zien

Service
aardige bekwame verkopers

Assortiment
vele merken en soorten

Aanbeveling
bij gesprekken over aankopen zal ik plasmadiscounter aanraden

Extra toelichting
prettige omgeving, vriendelijke verkopers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Barlage 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet bestelt lag al binnen een uur klaar

Service
Klantvriendelijk super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 22-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,8

Gemak
De winkel had ik iets groter verwacht.De indeling is apart, niet veel ruimte en daarbij had ik meer assortiment qua TV verwacht. Daarbij is de winkel op een aparte locatie gelegen

Service
Het was aardig druk in de winkel waardoor we even moesten wachten. Uiteraard is dat geen probleem. Vervolgens konden we iemand aanspraken om onze vragen te stellen over een TV. Deze persoon kon hier helemaal niets over vertellen en ook de TV aan de praat krijgen lukte niet. Uiteindelijk zijn we zelf gaan googlen in de winkel voor informatie over de TV en hebben we met de caissiere afgesproken (na een lange discussie en irritaties van haar kant) dat indien de TV tegenviel we hem mochten retourneren. Eigenlijk hebben we een TV op de gok gekocht zonder de zien hoe het beeld was. Het personeel haalde de schouders op en kwam niet echt met een oplossing. Dat viel ons zeer tegen.

Assortiment
Het assortiment hadden wij groter verwacht. Niet alle merken qua tv's waren aanwezig en daarbij was ik opzoek naar TV plus soundsystem. De assortiment van de soundsystem was zo klein dat er geen geschikte tussenzat naar mijn wensen/budget

Aanbeveling
Ik had meer keuze verwacht en daarbij personeel dat meer kennis had en vriendelijker zou zijn. Ik had meer professionaliteit verwacht. Het is nu eigenlijk puur om de prijs dat ik de TV heb gekocht en dat we daar toevallig in de buurt waren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Carmen 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met een paar klikken op je computer besteld!

Service
snel geleverd en direct het per ongeluk dubbel betaald bedrag teruggestort gekregen zonder dat ik er achter aan hoefde.

Assortiment
genoeg keuze en prima prijzen

Aanbeveling
Ik zou hier zo weer bestellen

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 22-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super overzichtelijke no nonsense winkel!

Service
Goede service, personeel heeft vakkundige kennis en staan je direct bij.

Assortiment
Assortiment is zeer uitgebreid en de beste prijs/kwaliteit verhouding die ik online kon vinden!

Aanbeveling
Al met al een geweldige winkel. Een no nonsense winkel waar je vind waar je voor zoek en ook nog voor een geweldige prijs. TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roland 22-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan je bestelling bij de balie plaatsen en dan worden je spullen gehaald en als nodig in de auto geplaatst.

Service
Je wordt goed geholpen en er wordt geluisterd naar je behoefte

Assortiment
Genoeg modellen om te kiezen

Aanbeveling
Tevreden over de winkel, assortiment en service :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michelle Bulthuis 22-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website met duidelijke uitleg zowel in tekst als gesproken boodschap van de produkten.

Service
Service is geweldig, of je nu op de website besteld of in de winkel langsgaat, personeel heeft altijd tijd en aandacht voor de klant of het om een grote of kleine aankoop gaat, geen verschil, gewoon TOP!!

Assortiment
Ruime keuze en voor ieder budget wel iets.

Aanbeveling
In 1 woord gewoon geweldige service en ruime keuze!

Extra toelichting
Zou menig ondernemer nog wat van kunnen leren. Qua service en afspraken die altijd worden nagekomen zowel schriftelijk als mondeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 21-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website zeer overzichtelijk, bestellingen worden snel geleverd en Veel keuze.

Service
Service geef ik een tien! Snelle antwoorden via fb, mail en de mensen in de winkel zijn zeer goed op de hoogte van de artikelen.

Assortiment
Ruime keus..van bbq tot stofzuiger...artikelen van goede kwaliteit.

Aanbeveling
Raad iedereen aan om eens een kijkje te gaan nemen op deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerre 21-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ondertussen de 3de televisie hier gekocht, allemaal nog prima werkend.

Service
Snel staat alles klaar en helpen ze je met het inladen.

Assortiment
Prima keuze voor scherpe tarieven.

Aanbeveling
Gewoon goed totaalpakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Schuurman 21-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is goed te vinden, de schermen in de winkel zijn gemakkelijk te bedienen en zo zie je ook daar direct de voorraad.

Service
vriendelijke mensen, kundig en ervaren. Geven je ook tips voor extra producten dat je niets vergeet

Assortiment
ruim assortiment en nog allemaal op voorraad ook.

Aanbeveling
mijn 1e keus, na een tip in 2008 mij no. 1 stop voor TV en AUDIO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Schalkwijk 21-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online gereserveerd en bij aankomst bon ingeleverd en binnen 5 minuten nieuwe TV in mijn handen. En ondertussen nog even advies ingewonnen over mijn Koffie apparaat.

Service
Zie motivatie hierboven.

Assortiment
Zoals ik al eerder heb gezegd, als je hier niet kan slagen vergeet het dan maar. Zowel bij de Koffie afdeling als de TV afdeling. Wat een assortiment!

Aanbeveling
Snel, vriendelijk en keurig geholpen in de winkel. Snelheid waarmee je online kan zoeken op de site is buitengewoon overzichtelijk. Geen addertjes etc. Buitengewoon goed dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smits 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke interface met prettige uitleg over de specs.

Service
snel in huis, wel iets wat veel mailtjes na een bestelling

Assortiment
erg breed assortiment, prettig dat de producten worden toegelicht door middel van een filmpje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Scott 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke informatie, handig filmpje om toch die extra informatie te zien.

Service
Duidelijk wat ik kon verwachten , wanneer, hoelaat. Perfect!

Assortiment
Ruime keuze! Met genoeg informatie, overal netjes de prijs wanneer het komt.

Aanbeveling
Goed, duidelijk snel, klantvriendelijk.

Extra toelichting
Ik ben nog niet helemaal tevreden want ben er nog niet achter waarom er soms een kleine vetraging in de tv zit. En af en toe blokjes voorbij komen in een klein gedeelte van de televisie. Maar hier kom ik hopelijk vanzelf achter. Ook een vraag bij Philipps neer gelegd of ik achteraf nog ambilight kan toevoegen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 21-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
super, lekker overzichtelijk en je kan zelf alles goed bekijken

Service
er zijn meer dan voldoende mensen aanwezig om je te helpen en de TV wordt tot in de auto geleverd.

Assortiment
Meer dan voldoende. Het is ook niet te veel, dus maakt het kiezen makkelijker

Aanbeveling
laagdrempelig, goed assortiment en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Jaspers 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Volgende dag in huis online besteld, super.

Assortiment
Alle tv's van meerdere merken dus ruime keuze.

Aanbeveling
Produkt is prima dus niks op aan te merken.

Extra toelichting
Zal gerust weer iets bestellen, makkelijk hoef ik niet in de druktes maar gewoon afhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 21-03-2016 In de winkel gekocht
Tom Coronel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
snelle hulp

Service
snelle afhandeling

Assortiment
Groot en overzichtelijk

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker aanraden als kennissen en vrienden dit soort apparatuur nodig hebben !!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Swiers 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, zeer gebruiksvriendelijk

Service
Onmiddellijke reactie op een aanvullend verzonden email inzake de afhandeling na een creditcard-betaling, ook in het weekend!

Assortiment
Ruime keuze in werkelijk alle prijsklassen

Aanbeveling
Aanbod, gebruiksvriendelijkheid en communicatie

Extra toelichting
Ga zo door, jullie zijn zeer concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DBAlphen 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden en goede omschrijvingen er bij

Service
Helaas was de verkeerde tv geleverd, maar binnen 24hr de juiste afgeleverd. De verkeerde mocht ik zelfs tot de nieuwe er was gebruiken mocht het nodig zijn geweest.

Aanbeveling
Prima levering, service en producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjorie Benjaminse 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ondanks betaling met creditcard, toch de volgende dag product in huis

Assortiment
kon meteen vinden welke t.v. ik nodig had, kwaliteit was boven verwachting, terwijl de prijs bescheiden was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hsmits 21-03-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
grote keus, prima prijs

Service
deskundig advies

Assortiment
diverse merken en modellen

Aanbeveling
website, assortiment, voorraad en levering zijn top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerhard M 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met veel nuttige informatie

Service
Levertijd super, tv was keurig op tijd binnen (volgens toezegging)

Assortiment
Heel veel keuze!

Aanbeveling
Goede prijzen met daarbij goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie overzichtelijke snelle effenciente webshop

Service
vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Ruime keus tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
Deze snelle jongens op de weg zijn dit ook digitaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Layla 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snel

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Niks op aan te merken, alles was positief, duidelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een fijne website met een goed overzicht

Service
Nog geen problemen gehad. Meteen de volgende dag mijn tv binnen gekregen. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Aanbeveling
In de winkel ben ik nog nooit geweest maar de website is wel goed!

Extra toelichting
Erg Fijn zijn de filmpjes online waarin je de producten kan zien. Zo weet je waar je aan toe bent en krijg je eigenlijk persoonlijker advies op het internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TV TOESTEL 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijk en het product dat je wilt kopen is direct gevonden.Zeer gemakkelijke betaling.

Service
Zeer vlotte afhandeling via email je weet precies wat je moet doen.De bestelling is dezelfde avond nog verstuurd maar ik heb het nog niet ontvangen en dat vind ik jammer.

Assortiment
Wat je zoekt is direct gevonden aan de hand van de uitleg op de website.

Aanbeveling
Zeer gemakkelijk overzicht van de bestaande producten en vlotte afhandeling van het bestelde toestel of hetzelfde wat.

Extra toelichting
De verzending was nog dezelfde avond maar ik heb nog niets ontvangen ligt dit aan POSTNL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 20-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zeer toegankelijk

Service
Goed te woord gestaan.

Assortiment
Royaal

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring

Extra toelichting
Ik kom zeker terug voor andere producten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M pels 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk en overzichtelijk

Service
Turbo

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Sneller dan andere webshops

Extra toelichting
Zeer snelle en goede service . Makkelijk en overzichtige website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJJ Theunissen 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
hoef ik niet te motiveren is gewoon zo.

Extra toelichting
neen goed is toch goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W Dijkstra 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Na ontvangst bestelling vragen over montage. Helaas konden ze mij niet helpen en verwezen ze mij door naar de fabrikant van het product. Jammer dat de klantenservice niet gratis te bereiken is.

Aanbeveling
Snelle service en strakke prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Spit 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website doet het niet goed op mobiele telefoon. Daarna op Ipad veel moeite moeten doen om bestelling af te ronden (bleef steeds hangen op verzendkosten van eur -1,- (!?!)

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Goede prijzen, snel geleverd, duidelijke website.

Extra toelichting
Svp site geschikt maken voor mobiele telefoon en bestelproces nakijken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Henk van Os 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke side

Service
Vandaag besteld,volgende dag keurig bezorgd

Assortiment
Alles waar ik naar op zoek was

Aanbeveling
Zie alle vorige opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 19-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
geadviseerd door familie

Assortiment
via de website

Extra toelichting
product netjes in de auto gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden waar ik naar op zoek was. Overzichtelijke website.

Service
Wat beloofd wordt, wordt nagekomen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. Genoeg keuze.

Aanbeveling
Omdat ik geen 10 geef krijgen jullie 9.

Extra toelichting
Jammer voor mij dat de prijs van mijn net aangeschafte tv een uur later op jullie website gedaald was met 4 euro...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website. Snel bestelproces.

Service
Netjes bevestigingen in mijn mail met een factuur en een bericht bij verzending.

Aanbeveling
Goedkoopste prijs voor de soundbar die ik op internet heb kunnen vinden. Was snel in huis en werkt goed.

Extra toelichting
Erg blij met de nieuwe soundbar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan Brinkhuis 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is een overzichtelijke site en gemakkelijk te gebruiken. Het zou handig zijn om producten te vergelijken

Service
De service was erg goed. Ik had het product besteld en geleverd op de datum die ervoor was gegeven

Assortiment
Ik heb alleen een TV gekocht. Op basis hiervan vindt ik dat er een ruime keuze is. Uiteraard kan het uitbreiden van televisies altijd.

Aanbeveling
Dit is de eerste keer dat ik via de site bestel, maar het is me erg goed bevallen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de levering en bestelling. Ik heb nog geen problemen gehad met mijn product dus over de verdere service kan ik niet veel vertellen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sander 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld, lekker makkelijk

Service
Niks mis mee

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Televisie kopen dan eerst even naar de plasma-discounter surfen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patricia4you 18-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een duidelijke website met goede filters. Geen gedoe en meteen duidelijkheid in wat je zoekt.

Service
Super! De tv die ik wilde, die link gaf een error. Ik belde en binnen 5 minuten was alles geregeld. Een zeer vriendelijke dame en goede uitleg.

Assortiment
Meer dan ruim voldoende keus in alle prijsklassen

Aanbeveling
Zowel de website als de winkel is goed en duidelijk in specificaties en prijzen.

Extra toelichting
De tv in de webshop gekocht en die zou gratis bezorgd worden. Een uur na de bestelling begaf onze tv het helemaal. Gelijk gebeld of we de tv konden ophalen in Naarden. Was geen probleem, de afspraak voor bezorgen werd direct geannuleerd en een uur later haalden we de tv op in de winkel. De tv is mooi en doet het super goed. Veel mogelijkheden om in te stellen zoals je zelf wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MG Langeveld 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Laatste exemplaar kon snel worden weggezet en opgehaald.

Assortiment
ruim aanbod, veel verschillende opties binnen zelfde segment

Aanbeveling
prima webshop, snelle service, snel antwoord op vragen per mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website met goede zoekfunctie

Service
vrijdag avond besteld...zaterdagochtend in huis..

Assortiment
alle populaire merken beschikbaar

Aanbeveling
zou niks wet moeten wat beter

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Verwey 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, bestellen zonder moeilijk gedoe

Service
levertijd als beloofd.

Assortiment
prijs is scherp

Aanbeveling
alles als beloofd, overzichtelijke site en super vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed

Service
Super

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Alles ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles snel en doelmatig,goede duidelijke website

Service
Snelle reactie op retourzending

Aanbeveling
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lous 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanaf mijn laptop besteld. Duidelijke omschrijving bij tv.

Service
Volgende dag keurig thuis bezorgd. Duidelijke in emails.

Extra toelichting
Goede, snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joosten 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ging vanzelf

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
alles verliep perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 17-03-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de website keuze gemaakt en ook kunnen vergelijken voor ik naar de winkel kwam.

Service
Door drukte heeft het personeel niet direct tijd maar als je geholpen word is dit goed.

Assortiment
Wat ik zocht was ook in de winkel,de prijzen zijn redelijk scherp vergeleken met andere winkels.

Aanbeveling
Redelijk groot assortiment.redelijk goede prijs. en goed helpend personeel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

frens 17-03-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handig die schermen zodat je nog even online kan checken

Service
prima uitleg van het personeel

Assortiment
eigenlijk teveel keuze

Aanbeveling
prima service goede spullen mooie prijzen

Extra toelichting
super dat je bestelling afgehandeld word door mannen achter de schermen dat zorgt dat de verkopers sneller naar de volgende kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pdammen 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is overzichtelijk, duidelijk en niet te vergeten, goede omschrijvingen. Keuze maken, klikken, betalen en kiezen wanneer je het product wilt ontvangen.

Service
Via de mail en ook nog een SMS wordt je verteld hoe laat de bezorgers verwacht worden. Vervolgens wordt je vlak voordat ze aankomen nog even gebeld. Perfect.

Assortiment
Ruim assortiment. Het maakt niet uit waar je naar zoekt. Ook duidelijk aangegeven of je het ook in de winkel kan bezichtigen of alleen via de webshop kan bestellen.

Aanbeveling
We hebben al eerder bij deze winkel iets besteld en aangeschaft. Prima service. Bij een uitverkocht artikel direct informatie over een vervangend product. Prijs kwaliteit verhouding prima.

Extra toelichting
Ga zo door. Ik ben als klant helemaal blij met de aandacht en service. Leuk personeel en beleefde bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dietske 17-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima keuze

Aanbeveling
Goede hulp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews