Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wijnie Swaen 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet in het bezit van rijbewijs dus geen auto.
Makkelijk on line kijken en bestellen

Service
Helaas niet op tijd geleverd, dit was wel de afspraak

Assortiment
Zeer uitgebreid, rustig voor gaan zitten om een juiste keuze te maken

Aanbeveling
Een foutje betreft aflevering anders was het een 10 geworden.

Extra toelichting
Beetje teleurgesteld i.v.m. te late levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
uit de luie stoel

Service
keurig bericht van hoe en wat en wanneer

Extra toelichting
nee is prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plasma discounter 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website werkt niet erg goed op een tablet of telefoon. Dat is het enige nadeel aan de website waardoor het niet erg makkelijk gaat.

Service
Gevraagd of de tv ook bezorgd werd in het paasweekend. De medewerkers waren erg vriendelijk en had snel antwoord.

Assortiment
Veel verschillende producten met veel verschillende specs. Voor iedereen is er een geschikte tv.

Aanbeveling
Snelle service, groot aanbod, vriendelijke klantenservice. Daarnaast zijn de video reviews ook erg fijn. Er word eerlijk gesproken over het product en er worden geen nadelen verbloemt.

Extra toelichting
Ik was niet op de hoogte van al jullie andere producten. Ik kwam erachter via een van jullie video's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 28-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,8

Gemak
Goed bereikbaar met voldoende parkeer plekken en een ruim opgezette winkel en voldoende bezetting qua personeel dus snel geholpen.

Service
IK kocht 4 televisies tegelijk en moest 25 minuten wachten op het magazijn. Een kop koffie had wel op zijn plaats geweest.

Assortiment
Ruim assortiment in alle prijs klasse.

Aanbeveling
Goede ruime winkel, echter kan de service aan de balie in mijn beleving iets beter.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Create2Fit Naarden 29-03-2016

Beste Andre,

Bedankt voor de review. 25 minuten wachten is inderdaad wel erg lang! Een kopje koffie aanbieden had op z'n minst wel gemoeten.

Ik zal je review hier bespreken met onze showroommanager.

Ik hoop dat je veel plezier hebt van de televisies, mocht je nog vragen hebben dan horen we het graag.


Met vriendelijke groet,

Wouter
Klantenservice Plasmadiscounter.nl

Reageer

IK1982 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het bestel proces via de webwinkel verloopt makkelijk. De website vindt ik daarbij wel wat aan de drukke kant. Er staat erg veel informatie op de site waarbij bijvoorbeeld de populair sectie dubbel lijkt ten aanzien van beste koop. Daarnaast zijn alle menu's direct open geklapt, dit staat wat druk.

Service
De bestelling is snel afgeleverd zonder enig probleem

Aanbeveling
Goede webshop met snelle heldere aflevering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kirsten Stegink 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Duidelijke informatie en behulpzaam.

Assortiment
Veel verschillende modellen, die ook in andere winkels te vinden zijn maar in deze winkel veel scherper geprijsd zijn.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 28-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede bediening en vriendelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Kleur V.h artikel niet in de winkel,wel in het magazijn.
Niet in de winkel uitgepakt,zou moeten

Extra toelichting
Koffie en een toilet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ton 28-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Redelijk duidelijke webshop. Storend vind ik de verkeerde foto van een ander product bij het product dat ik wenste te bestellen. Komt onzorgvuldig over.

Service
Levertijd is niet duidelijk. Enerzijds staat er te lezen dat het product de volgend dag geleverd wordt. Na bestelling krijg je een filmpje waarin dhr. Coronel zegt dat het de volgende werkdag geleverd wordt. Op vrijdag is de volgende dag zaterdag en de volgende werkdag maandag. Dat is niet duidelijk.

Assortiment
Ze hadden het product dat ik wenste te bestellen

Aanbeveling
Een 7 gelet op de eerdere beoordelingen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Create2Fit Naarden 29-03-2016

Beste Ton,

Bedankt voor de review.

Een verkeerde foto op onze productpagina is inderdaad niet te bedoeling. Dit is slordig te noemen. Graag zouden wij van u willen weten om welk product het exact gaat, zodat dit aangepast kan worden. Zou u dit willen sturen naar klantenservice@create2fit.com?

Als u bij ons voor 21:00 uur een bestelling plaatst, dan wordt deze inderdaad de volgende werkdag afgeleverd. Dit geldt ook voor de zaterdag. Ook op zaterdag worden bestellingen bij de klant afgeleverd.
Uw review zal doorgestuurd worden naar onze marketing afdeling, zodat er bekeken kan worden hoe dit duidelijk weergegeven kan worden op onze website.

Nogmaals willen wij u bedanken voor de review.
Deze zal gebruikt worden om onze website te optimaliseren.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Dick van den Ende 28-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed duidelijk, veel info te halen

Service
Telefonisch reserveren wat stroef, meerdere malen type's moeten herhalen. wel vriendelijk. In winkel zeer veel aandacht voor vragen en heel behulpzaam.

Assortiment
Niet erg relevant omdat ik op zoek was naar deze tv

Aanbeveling
Goed bereikbaar, goede service

Extra toelichting
Ik heb nu voor derde maal tv gekocht en hoop over deze net zo tevreden te zijn als over de eerste 2

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dennis 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super gewoon

Assortiment
Zeer mooie spullen....

Aanbeveling
Heb een setje bose speakers gekocht met de open doos Policy,dus met lekkere korting....vrijdags middags laat besteld, en zaterdag middag al geleverd!!!!! En ondanks dat het een gerouteerd product is geweest, is het helemaal als nieuw.....gewoon super....ben als een kind zo blij...

Extra toelichting
En gewoon leuk personeel daar in Naarden.....en ik kan het weten want ik om er regelmatig met een zending weber bbq's......

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker makkelijk in een luie stoel via internet uitzoeken

Service
Vandaag besteld, morgen geleverd. Geen leveringskosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FlorisvdW 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Aanbeveling
Overzichtelijke website, zeer snelle levering (s avonds besteld en volgende middag al bezorgd) en scherpe prijzen.

Extra toelichting
Vroeger via de winkel aangekocht maar ook dat verliep vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Witteveen 27-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Mis op de tv een duidelijke aanduiding wat de aan specificaties hebben, full HD, apps etc

Extra toelichting
Perfect personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Richard 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima om er te kijken en te kopen.

Service
De levering was heel goed precies volgens wat er is belooft.

Assortiment
Heel ruim en voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goed en ze leveren volgens wat er op de site staat.

Extra toelichting
Ga zo door wat wij van de winkel vinden een pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LexvanL 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke, inzichtelijke vergelijkingstool. Handig voor de niet-kenners onder ons.

Service
Makkelijk vergelijken, snelle levering. Tussendoor goed op de hoogte gehouden van de status van bestelling, betaling en levering.

Assortiment
groot assortiment, scherpe prijzen. Zeker een aanrader.

Aanbeveling
Al met al dik tevreden!

Extra toelichting
Andere webshops zouden hier een voorbeeld aan kunnen nemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede en snelle levering... Nadat keus snel gemaakt was... Na duidelijke omschrijving van het product... Zal zeker mijn vrienden naar jullie door verwijsen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Voor elke portemonnee is er een betaalbaar product

Aanbeveling
Ik ken alleen de webshop en deze is zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk site, makkelijk betalen en de levering is op tijd en goed.te.volgen.

Service
Zie eerdere motivatie

Assortiment
Zou nog graag computers zien bij jullie. Voor de rest is het heel breed met de merken die er toe doen.

Aanbeveling
Zieneerdere motivatie. 1 keer geweest. Nul klachten. Vriendelijk personeel en heeeeel veel op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling plaatsen is zeer gemakkelijk, je hoeft geen account aan te maken en je hoeft geen onnodige informatie te verstrekken.

Service
Levering is precies op tijd.

Assortiment
In de lijst van Kieskeurig op eerste plaats.

Aanbeveling
Een 9, want ik heb nog geen negatieve ervaring opgedaan. Een 10 laat ik aan de goden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Möhrke 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden wat je nodig had. Snelle levering.

Service
zie vorig commentaar

Assortiment
kan niet goed antwoord hierover geven. wisten welke tv we wilden hebben.

Aanbeveling
snelle levering, goedkoopste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 26-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Rustig rondkijken zonder eerst te worden aangesproken.

Service
Goed te woord gestaan en kundig personeel

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Goede service en bereikbaarheid en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud van Boom 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder enig probleem goed contact

Service
direct goede en juiste informatie

Assortiment
heel erg ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
omdat alles klopt en duidelijk is en goede kwaliteit

Extra toelichting
Voor het eerst dat ik bi jullie koop, maar ik heb overduidelijk veel gemist!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy Van Zeijderveld Sabtcheva 26-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Aardige mensen....echte leuke mensen...

Service
Meteen aan het slag....kopje koffie aangeboden...toppie...

Assortiment
Had geen tijd....het was goed alles te zien...

Aanbeveling
Gewoon goed...leuke mensen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

datahaag 26-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
De goederen zijn snel een eenvoudig te bestellen, echter voor 21:00 uur besteld de volgende dag in huis werkt niet, voor mij geldt de volgende week in huis.

Service
De geboden service van het eigen personeel is goed, echter het gaat via DHL naar de klanten. DHL komt haar afspraken niet na dus kan het lang duren - bij mij een week - voordat de goederen worden geleverd

Aanbeveling
De webshop maakt gebruik van DHL als vervoerder. Deze vervoerder maakt veel fouten waardoor er onnodig lang op de goederen met worden gewacht. Indien men gebruik gaat maken van een betrouwbare vervoerder is dit wel een echte aanrader. Goede prijzen en veel op voorraad.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

René 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere website.

Service
Supersnelle en probleemloze levering.

Assortiment
Ik zocht heel gericht een grote tv en heb op jullie aanbieding gereageerd, niet zozeer het assortiment bekeken.

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en goede aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeffrey Roemer 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en intuïtieve website. Alles wijst zichzelf, bestelling en levering verlopen vlekkeloos.

Service
De video's met uitleg en omschrijvingen van producten zijn van echt toegevoegde waarde. Dat maakt dat een bezoek aan een fysieke winkel vaak niet meer nodig is.

Assortiment
Prettig dat alles wat je nodig zou kunnen hebben om lekker tv te kunnen kijken in de shop te vinden is.

Aanbeveling
Superfijne webshop met vlekkeloze levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 25-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gezellig en overzichtelijk

Service
Direct contact maar ook zelf kunnen kijken.

Assortiment
Goedkoop maar minder artikelen.

Aanbeveling
Bediening als je wil en ook rustig zelf kijken

Extra toelichting
Toegankelijke winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

E Velthuis 25-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

4,2

Gemak
de winkel is overzichtelijk en ruim opgezet.

Service
mijn TV is na 14 dagen stuk gegaan en nu moet ik lang wachten op de reparatie. helaas zit ik met een gebroken been thuis en wil graag van een tv gebruik maken, maar de verleende service is in deze helaas niet zo snel en meelevend als gehoopt.

Assortiment
Er is voldoende keuze, maar bij een discounter verwacht je eigenlijk nog net iets meer keuze

Aanbeveling
de winkel is op zich goed bereikbaar en overzichtelijk. De hulp in de winkel is ook goed, maar helaas het meedenken in serviceverlening is niet al te hoog. het kan toch niet zo zijn dat je na 14 dagen ineens buiten alle service valt die de winkel normaal verstrekt.

Extra toelichting
vooral met service kijken naar de situatie die de klant aangeeft. De mobiliteit van iemand met een gebroken been is nu eenmaal niet veel.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Jeroen 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk tv te selecteren op bepaalde criteria of uit de top tienen te halen die op de site staan

Service
Kan bestelling ook op alternatief adres bijv werkadres laten bezorgen wel zo makkelijk met een dure en grote betstelling

Assortiment
Voor elke smaak een tv, groot klein HD UHD etc

Extra toelichting
Mijn volgede TV of bevestigingsmatriaal koop ik zeker weer bij plasma discounter .nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 25-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Internet is altijd makkelijk

Service
80 cent per minuut bellen met een max van 40 euro.
Ik heb een defecte tv ontvangen. Hij gaat niet aan.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
De tv die ik gekocht hebt werkt niet, de andere tv nog niet geprobeerd

Extra toelichting
80 cent per minuut bellen met een max van 40 euro. Ik heb een defecte tv ontvangen. Hij gaat niet aan.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Create2Fit Naarden 29-03-2016

Beste Rene,

Voor onze klanten hebben wij een nummer met een lokaal tarief. Dit nummer wordt weergegeven op uw factuur, de bestelbevestigingsmail, de bevestigingspagina van het winkelmand en eventueel op de track&trace mail.

Zeer vervelend dat uw televisie defect is. Graag zouden wij samen met u willen kijken naar een passende oplossing. U kan ons bereiken op het telefoonnummer die op uw factuur staat of anders per mail: klantenservice@create2fit.com.

We zijn in afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Marcel van Eijsden 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In één opslag is te zien online of het artikel voorradig is

Service
Personeel neemt alle tijd, omruil garantie is top

Assortiment
Is uitgebreid

Aanbeveling
Altijd goede service

Extra toelichting
Altijd zeer tevreden kom daarom steeds terug ipv naar de mediamarkt te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Hilhorst 25-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de website vond ik deze winkel en ben er in een weekend heen gereden. Ligt net naast de snelweg, dus makkelijk te bereiken en makkelijk te vinden!

Service
Ik wilde een geluidsbox kopen, maar had geen idee welke. Ik werd na korte tijd al geholpen door een vriendelijke man die de tijd nam om de verschillen tussen de boxen te laten horen. Dat heeft mij geholpen om een juiste keuze te maken!

Assortiment
Er is niet echt een ruime keuze aan geluidsboxen, maar dat is prima, want als er veel aanbod is weet je niet meer welke je moet aanschaffen. De boxen die er zijn, zijn van super goede kwaliteit!

Aanbeveling
Goede service, kwalitatief goede producten en vriendelijke personeel. De winkel is fijn ingericht, mooi en overzichtelijk interieur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 25-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel verschillende merken en prijsklassen, zodat je goed kunt vergelijken

Service
Heb het product gereserveerd online en vervolgens in de winkel opgehaald. Makkelijk en snel

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste optie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Grunn1971 25-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime overzicht en je hoeft de deur niet meer uit
Geen gehannes meer met grote verpakkingen en parkeer plaatsen zoeken

Service
Als je iets niet begrijpt even een belletje en ze staan je netjes te woord
SUPER

Assortiment
Ik vergelijk meestal verschillende aanbieders zo doende ben ik bij jullie uitgekomen eerlijk en betrouwbaar ook namelijk door goede resensies
En natuurlijk ruime keuze in vergelijkbare merken

Aanbeveling
Ruime keus en goeie informatie

Extra toelichting
Zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Mackaij 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect werkende web site

Service
Helemaal top binnen 1 dag in huis

Assortiment
Echt alle keuze ,de keuze is reuze dus

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar ten op zicht van andere web shops . ze doen wat ze beloven

Extra toelichting
Nee, het is gewoon mijn winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul J 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering, en goed afgeleverd.

Service
Niet echt om service gevraagd maar heb wel een goede indruk.

Assortiment
In dit geval voor te kiezen TV, genoeg.

Aanbeveling
Voelt goed en betrouwbaar aan.

Extra toelichting
Vragen via contact kunnen beter, sneller beantwoord worden. ik heb eerder vragen gesteld maar kreeg geen antwoord heeft even voor twijfel gezorgd bij bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima om er te kijken en te kopen.

Service
De levering was heel goed precies volgens wat er is belooft.

Assortiment
Heel ruim en voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goed en ze leveren volgens wat er op de site staat.

Extra toelichting
Ga zo door wat wij van de winkel vinden een pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed en overzichtelijke site.

Service
Bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd.
Tijdig op de hoogte gesteld van tijdstip levering

Assortiment
Voldoende groot assortiment

Aanbeveling
Goede winkel, veel producten, overzichtelijk en snelle levering

Extra toelichting
Er mogen iets meer merken worden aangeboden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel aanbod, en personeel met verstand van de juiste zaken.

Service
Het personeel neemt rustig de tijd voor je, en beantwoord alle vragen.

Assortiment
Alle modellen die ik wilde vergelijken waren aanwezig.

Extra toelichting
Eerst naar de showroom geweest om modellen te vergelijken. Wanneer ik aangaf dat ik er nog even rustig over na wilde denken was dit geen probleem. Uiteindelijk via de webshop mijn bestelling gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Salora 19LED2605D 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal vanuit je eigen huis alle produktinformatie zien en meteen bestellen

Aanbeveling
Ik was naar een specifiek produktop zoek dus uitgebreid rondgekeken op de site heb ik niet. Maar ik zag bij vergelijk.nl wel dat jullie de goedkoopste waren en de levering was ook supersnel.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Nathalie 24-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
een ruime winkel en ruime parkeerplaats.

Service
Top service! een medewerker heeft ons zelfs geholpen onze aangekochte tv in de auto te leggen.

Assortiment
lekker veel keus!

Aanbeveling
super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Vraagje over een ander beeld formaat werd zelfs op zondag door de klantenservice via email behandeld.

Aanbeveling
Heb hier eerder aankopen gedaan. Terug vanwege die ervaringen. Uitstekende service: duidelijke site, zeer informatieve filmpjes over het product, komen hun beloftes na, de volgende dag reeds bezorgd en voor mij het meest belangrijke: zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anthony 24-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke site

Service
Gebeld voor toevoeging aan adres. Was snel en netjes afgehandeld

Assortiment
Hadden meerdere opties voor wat ik zocht

Aanbeveling
Site is duidelijke en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin van der Kolk 23-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Middels de site kan je eenvoudig je keuze maken en kan je deze snel laten bezorgen of snel afhalen.

Service
Als je de bestelling af komt halen word deze door vriendelijke medewerkers in de auto gezet

Aanbeveling
Ik denk niet dat er een fysieke winkel is met een groter assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lansmig 23-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kan rustig kijken zonder dat je opgejaagd voelt

Service
niets toe te voegen ,prima!!

Assortiment
leuke spullen

Aanbeveling
mooi en net winkel

Extra toelichting
nee prima zo

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

havangel 23-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede zoekcriteria op website. Duidelijke product definitie.

Service
Niet hoger vanwege lange wachttijd op uitloop uit magazijn. Winkelpersoneel correct, beleefd en product kennis.

Assortiment
Ruim voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

De Wit 23-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle goede service

Service
bouten bij muur bevestiging voor Curved TV niet in pakket aanwezig. Konden deze direct ophalen

Assortiment
Goed uitgebreide assortiment

Aanbeveling
Prettige bediening en duidelijke uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mosredna 23-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vriendelijke verkoper, met verstand van zaken.

Assortiment
Genoeg keuze en modellen die in de showroom aanwezig zijn.

Aanbeveling
Zou het aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H van Beek 23-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,5

Gemak
Online goed overzichtelijk
Fysiek ruime winkel prettige ontvangst

Service
Wij zijn in een weekend 2 geweest. Op zaterdag was de verkoper minder plezierig. Zijn houding was min of meer vernederend dat wij met een ouderwetse vraag komen naar uw winkel. Wij zijn nu eenmaal 66 jaar en kennen uw bedrijf al heel lang en denken met veel plezier daaraan. Uw service hebben wij zeer hoog gewaardeerd. Maar nu ben ik wat terughoudend. Op zondag zijn we respectvol behandeld.

Assortiment
Binnen de productlijn die u verkoopt meer dan klasse.........

Aanbeveling
Zie bij service. We zullen de twee "gezichten" van uw bedrijf bespreken met onze vrienden en kennissen.

Extra toelichting
Ik betreur de gang van zaken. Wat wij heel plezierig hebben ervaren was de kennismaking in de "koffie" hoek. Siemens heeft een prima presentatie gedaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Create2Fit Naarden 29-03-2016

Beste H van Beek,

Zeer vervelend dat u niet naar tevredenheid bent geholpen bij ons in de showroom. Service hebben wij ook in het vaandel staan, dus dergelijke situaties mogen niet voorkomen.

Uw review zal doorgestuurd worden naar onze showroommanager, zodat het met de verkopers besproken kan worden.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Hidde 23-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Tv uitgezocht op internet en ik was de volgende dag in de buurt dus kon hem direct ophalen!

Service
De tv die had gekocht had een klein defect...
Toen ik de volgende dag maar de klantenservice belde kon ik hem direct omruilen of zelfs laten ophalen. Dezelfde dag was het geregeld top service!!

Aanbeveling
Goede winkel,veel keus en zeer goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 22-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Online reserveren, daarna direct af te halen

Service
Ik moest wel 5 minuten wachten na betalen.

Aanbeveling
Snel geregeld en voor mij lekker dichtbij.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews