Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sikke 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles lekker geregeld vanaf m'n luie stoel!

Service
Goede informatie via de mail.

Assortiment
De keuze was cq is, reuze

Aanbeveling
Bij mij ging alles perfect, maar omdat een menselijke fout heel menselijk is, geef ik geen 10, maar een dikke9!

Extra toelichting
Jullie zal ik zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plasma discounter 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is zo makkelijk om op de site te kijken en te kopen,ook al ga je vergelijken dan nog komen ze goed uit de bus,dus voor mij een makkie

Service
zoals men zegt de ene dag bestelt de ander in huis,netjes ingepakt en een goede keuze met dhl

Assortiment
ja wat moet ik zeggen,teveel om te kijken en niet alleen tv.s die ik zocht,maar als ik straks een magnatron nodig heb dan ga ik ook weer naar deze winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

oliver 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, goede producten

Service
Netjes geïnformeerd of de bezorging. En helder website.

Assortiment
Genoeg keuze en filter opties

Aanbeveling
Gewoon erg tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Krijn 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk

Service
Zo geregeld

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Al meer keren besteld

Extra toelichting
Alleen de post duurde 3dagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 01-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst op de website georienteerd, daarna naar de winkel om aan te schaffen.

Service
Winkel is goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid. Medewerker bracht de grote doos naar de auto en hielp met inladen.

Assortiment
Overzichtelijke opstelling van de TV's en attributen. Prijs van de TV was elders iets goedkoper, maar vanwege de service toch hier gekocht.

Aanbeveling
Prettige winkel. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 01-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kijken, beoordelen, klikken, klaar!

Service
Goed en uitgebreid antwoord oo eventuele vragen. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
In elke prijsklasse wel iets te vinden

Aanbeveling
Snel. Makkelijk. Goede service en snelle levering

Extra toelichting
Mijn eerste keus voor een volgende aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronnie 01-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Lekker snel geholpen en leuke mensen die je helpen

Assortiment
Genoeg op voorraad

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erin Sonsma 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk en goed ingedeeld op de website, dit kijkt heel prettig.

Service
Super service, ze zijn erg gesteld op een goede afhandeling en dat merk je meteen.

Assortiment
Artikelen waren op voorraad dus de levering heeft niet lang geduurd.

Aanbeveling
Ik heb er niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 01-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Alles is redelijk goed te vinden. Er zijn wat veel menu's en verschillende actie/korting-tabs. Hierdoor kan de site wat rommelig overkomen.

Service
Er wordt veel geadverteerd met vandaag besteld, morgen in huis. De helft van mijn bestelling arriveerde echter een dag te laat. Is nog steeds keurig binnen twee dagen, maar niet zoals beloofd! Klantenservice reageerde redelijk op tijd, maar niet altijd volledig. Net als de website kwam dit dus ook redelijk rommelig over.

Assortiment
Breed assortiment met goed geprijsde artikelen. Goed aandacht aan besteed met zo nu en dan een filmpje van Tom er bij, mooi gedaan!

Aanbeveling
Goede winkel voor voordelige producten tegen snelle bezorging. Verbeterpunt is dat het bedrijf wat meer structuur kan gebruiken in service en website.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Robert 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt goed en eenvoudig.

Service
Goede communicatie over afhandeling en levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 01-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Keuzes genoeg maar ook weer niet te veel waardoor de keuze iets makkelijker word vind ik.

Aanbeveling
Duidelijk antwoord op de vragen die je stelt en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco Ritsema 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en duidelijk. Super easy om te bestellen.

Service
Tv besteld. Was niet meer leverbaar. Bestelling met één simpel telefoontje geannuleerd. Niks niet moeilijk doen.

Assortiment
Ruim assortiment naar mijn inzicht.

Aanbeveling
Alles duidelijk, website helder, bestellen en annuleren makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 31-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke en gebruikersvriendelijke site

Service
Levering op tijd zoals initieel aangegeven. De mail op het moment van aanbieding aan TNT echter nooit ontvangen.

Assortiment
Ruime keuze tegen de laagste prijs.

Aanbeveling
Laagste prijs en gebruikersgemak website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul en Anita 31-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel was netjes en overzichtelijk.

Service
Verkoper had goede kennis van zaken en de kabel die wij erbij wilde kopen was niet meer in de lengte die wij wilde toen kregen we een langere kabel voor de prijs van de korte.

Assortiment
ruim assortiement en in elke prijs klasse.

Aanbeveling
mooie winkel genoeg parkeer mogelijkheden zeer vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vik 31-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,0

Gemak
Nette winkel

Service
Ik kwam eerst voor een philips, uiteindelijk op advies van medewerker een samsung genomen.. Helaas was er toch een verschil die mij niet werd verteld in de winkel, hier kwam ik pas achter nadat het toestel aan de muur hing. Het verschil was dat de samsung geen audio-out via mini-jack heeft.

Extra toelichting
Gespecialiseerd en klantvriendelijk personeel is zeer belangrijk, ik krijg het gevoel dat de medewerker die mij hielp geen interesse in mij had aangezien het om een 32inch toestel ging. Dit werd bevestigd toen ik erachter kwam dat er wel verschil tussen de philips en samsung zat o.b.v. aansluitingen. Ik heb geen zin om het toestel weer te demonteren, helaas kan ik nu geen externe speakers aansluiten.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Create2Fit Naarden 01-04-2016

Beste Vik,

Bedankt voor je bericht.

Vervelend dat de Samsung niet volledig aan je wensen voldoet. Onze excuses dat wij daarin verkeerd of geen advies hebben gegeven.

Mocht het product nog compleet zijn, inclusief verpakkingsmateriaal, dan is het mogelijk om het product nog bij ons om te ruilen. Als u hiervan gebruik wilt maken, dan willen wij u vragen om contact met ons op te nemen en uw bestelgegevens aan ons door te geven. Als u dit per email wilt doen, dan kan u het beste mailen naar klantenservice@create2fit.com.

Ook zal uw review bespreekbaar worden gemaakt bij onze showroommedewerkers, zodat dergelijke situaties in de toekomst niet meer voor zullen komen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Plasmadiscounter

Reageer

Ferry 31-03-2016 In de winkel gekocht
Plasmadiscount naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Een telefoontje van €0.80 per minuut vindt ik niet klantvriendelijk.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Het is wel allemaal snel geregeld.

Extra toelichting
Jammer dat streamen met de dell computer naar tv niet kan, daar had ik wel op gerekend,ik denk er over na om hem terug te brengen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

erwin 30-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

2,5

Service
De service is minimaal te noemen ik heb nu denk ik alle medewerkers gesproken en vertellen steeds wat anders doen beloftes die ze niet na zijn gekomen en ik ben er geen steek mee opgeschoten

Assortiment
voorraad zeer beperkt , en wat ze aanbieden scheelt echt niet veel met de grotere winkels dus kan beter gewoon naar lokale verkoper gaan of een shop die wel service verleend !!

Aanbeveling
ik zou ze na mijn ervaring niet aanbevelen want dit is echt zo dramatisch ik ben onderhand denk ik 100 belminuten kwijt en hoop ergernis !!

Extra toelichting
Toen ik in mei 2013 aan de balie stond om €1104 te pinnen was ik als klant de zogenaamde koning alleen nu na tweeënhalf jaar mijn LG smart een defect kreeg heb in na zelf alles geregeld te hebben via LG de terug verwijzing naar plasmadiscounter omdat ik daar de tv had gekocht..deze vertelde mij in 1e instantie dat het allemaal opgelost zou worden en dat ik na bijbetaling een ander toestel kon uitzoeken..nou ik betaalde en wat bleek de tv was ineens spoorloos ? toen weer gekeken naar een andere alleen was de prijs weer hoger en aangezien hun zogenaamde marges laag zijn kon er maar 10 euro vanaf...dus om dit eideloze verhaal kort te maken nu me restwaarde terug gevraagd en geen klant meer van Plasmadiscounter..Klanten krijgen is makkelijker dan klanten houden blijkt weer !!!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Alan 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met veel gemak besteld en de volgende dag in huis :-)

Service
Zonder woorden

Assortiment
Genoeg keuze in de webshop

Aanbeveling
Fysiek een mooie winkel

Extra toelichting
In het vervolg eerst even bij jullie kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PCH 30-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prettig om via website een keuze te kunnen maken en het product (kleine tv voor de keuken) vervolgens zonder wachttijd te kunnen kopen in de fysieke winkel.

Service
Zeer adequaat te woord gestaan, zonder overbodige verkooppraatjes en binnen 10 minuten gereed. Top.

Assortiment
Hier vind je alles.

Aanbeveling
Prima prijsstelling, ruime keuze, vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Ruiter 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon wachten op een scherp geprijsde aanbieding. Bestellen en de volgende dag in huis!

Service
Niets op aan te merken!

Assortiment
Groot genoeg om een juiste keuze te maken!

Extra toelichting
Wekelijks via mail superscherpe aanbiedingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert L 30-03-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Opstelling winkel en kennis van zaken

Service
Personeel behulpzaam en met kennis van de producten

Assortiment
bekend van reclame internet,tv,radio,alles voorradig

Aanbeveling
Kan geen minpuntjes bedenken.

Extra toelichting
Goed bereikbaar en personeel brengt de waren naar de auto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Bremer 30-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel keuze van de artikelen.

Service
Vlotte aardige bedienning,met goede uitleg over de artikelen.

Assortiment
ruim assortimentvan diverse merken.

Aanbeveling
Alles is op internet te bekijken en te reserveren zonder het eerst te hoeven kopen!
Dat is heel praktisch.

Extra toelichting
Prima zaak ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toan 30-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De artikelen stonden goed gerangschikt. Duidelijk welke hoek je moet zijn.

Service
De verkoper wist waar die over sprak en gaf heel goed advies.

Assortiment
Wij wisten welk merk we wilden en welke maat. Hebben daar verder niet opgelet.

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

AvM 30-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is makkelijk te bereiken en overzichtelijk

Service
Het personeel is deskundig, vriendelijk en voorziet je goed van de nodige informatie.

Assortiment
Het Assortiment is breed en veel keus.

Aanbeveling
De winkel is overzichtelijk en netjes verzorgt

Extra toelichting
Zal er zeker terugkomen als ik weer wat nodig heb

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.B 30-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede en snelle informatie.

Service
Prima . je krijgt van te voren een sms wanneer ze er zijn, werkt perfect.Nette en beleefde mensen die komen af leveren.

Assortiment
Had iets meer keus willen zien.

Aanbeveling
Prima voor elkaar, werken volgens afspraak, beleefd en accuraat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emblim 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Produkt snel gevonden en zeer gemakkelijk te bestellen.

Service
Snelle levering. Keurig!

Assortiment
Ik wilde een tv voor in de vrachtwagen, 12 volt dus. En...ja hoor in het assortiment. Prijs is prima.

Aanbeveling
Alles is goed. De tv, het bestellen en het leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Lokken 30-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De communicatie met de verkoop medewerker liep gesmeerd

Service
Na verkoop werd het produkt keurig afgeleverd

Assortiment
Voor wat ons betreft konden wij een goede keuze maken uit de ten toon gestelde apparaten.

Aanbeveling
Door een goede opvang in de winkel en het daarbij behoorde vervolg, qua advies etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baptist 30-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website. Makkelijk producten te vinden via de categorieën. Ook duidelijke omschrijving van het product

Service
Alhoewel ik nog geen storingen met de producten heb ervaren was bestellen simpel. nette bevestigingsmail en de bestelling werd de volgende dag prima afgeleverd.

Assortiment
Ruim assortiment met voldoende keuze. bij de meeste producten ligt de prijs aanzienlijk lager dan bij concurrerende bedrijven.

Aanbeveling
Het is een prettige site waar ik in de toekomst zeker nog bestellingen zal verrichten. recommandeer de site ook aan bij mijn vrienden en kennissen.

Extra toelichting
prettige site die ik iedereen kan aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 29-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Aardige verkopers

Aanbeveling
Goede ligging en klantvriendelijk !

Extra toelichting
Gezien onze eerdere positieve ervaringen met de plasmadiscounter en de fijne service en het prachtige beeld van onze sony smart tv besloten wij om opnieuw een sony tv te kopen voor de slaapkamer. Volgens de verkoper zou er bijna geen verschil te zien zijn tussen hd en full hd. Wij waren niet erg content met de hd versie en hebben de tv omgeruild voor de full hd. En wat blijkt? Het verschil in beeldkwaliteit is enorm en dat maar voor 100 euro extra. Gelukkig ging het omruilen erg makkelijk en zonder kosten. Al met al tevreden maar informatie van verkopers was onjuist. Klein leerpuntje.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Beishuizen 29-03-2016 In de winkel gekocht
Bronstraat 10, Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer overzichtelijk, zodra men binnenkomt zie je de gewenste producten direct staan.

Service
Werd terstond geholpen door verkoper "Jordi" toen wij binnen kwamen en hij begeleide onze aankoop met goed advies en hulp.

Assortiment
Kwam voor Televisie en daar stonden er voldoende van om mijn keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Goede locatie, makkelijk te bereiken en goede parkeergelegenheid.
Aardig bekwaam personeel
Uitstekend assortiment

Extra toelichting
//

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno 29-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Logisch ingedeeld en smaakvolle inrichting
Veel vakkundig personeel

Service
Goed bereikbaar met veel parkeer-ruimte
Gratis koffie en terugbrengservice is hoogst klantvriendelijk

Assortiment
Brede collectie, mooi gepresenteerd met aanbod voor iedere portemonnee.

Aanbeveling
Een antwoord op alle vragen en terzake kundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moody 29-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
TV's in winkel overzichtelijk per merk gesorteerd. Ik heb de spec's bij de TV's gemist. Spec's en alternatieven werden voor verkoper vlot aangedragen.

Assortiment
Veel aangeboden modellen hangen in de winkel. Mocht een model niet in de winkel hangen dan gaf de verkoper middels een alternatief model een indruk van uitvoering. Prijzen zijn scherp.

Aanbeveling
Duidelijke fysieke winkel met verkoper die verstand van zaken heeft. Prijzen zijn netjes en uit voorraad direct meenemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Carla 29-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk om langs te gaan . Ev. ook makkelijk om op te laten suren

Service
prima gehopen

Assortiment
zocht een tv. wat dat betreft in ieder geval een goede keuze. Andere producten niet nagegaan ( nog)

Aanbeveling
geen enkel nadeel ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef van Zuijlen 29-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Veel producten op voorraad en direct meenemen.

Service
Erg goed geholpen door een Sony medewerker. Heeft ons goed kunnen adviseren.

Assortiment
Veel toestellen in showroom.

Aanbeveling
Veel assortiment, gedegen kennis medewerker en gelijk meenemen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sandra 29-03-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het is hier dicht in de buurt dus zeer handig.

Service
de service is ook goed.

Assortiment
ruim assortiment.

Aanbeveling
is dicht in de buurt, maar ook voor andere makkelijk bereikbaar.en ze zijn aardig.

Extra toelichting
misschien een vergoeding als je het ergens anders toch goedkoper kan krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henny van zutphen 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te installeren, duidelijk

Service
Vandaag besteld, morgen in huis

Assortiment
Veel keuze

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost uit Huizen 29-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles in een mooie compacte ruimte

Service
Deze jongens weten waar ze het over hebben! Snelle afhandeling ook. Kocht een HDMI-kabel omdat ik niet wist of ik die thuis nog had, maar men zei meteen dat ik hem kon retourneren als dat zo was.

Assortiment
Ruim! Alles wat op de markt is, is voorradig lijkt me.

Aanbeveling
Echt een topper! Ik zal jullie iedereen aanbevelen!

Extra toelichting
Fijn ook de ruime gratis parkeergelegenheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Smit 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis rustig kiezen en verder alles via Internet te regelen.

Service
Bestellen lukte eerste keer niet helemaal. Een belletje was genoeg, waarna alles prima in orde kwam.

Assortiment
Ruime keuze en vergeleken met andere bedrijven goed en goedkoop

Aanbeveling
Zal ik zeker doorvertellen aan familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 38 29-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Top! Je besteld op internet en haalt hem op met je reserveringsnummer

Service
Aardige mensen die meteen voor je klaar staan

Assortiment
Van alle merken thuis

Aanbeveling
Echt helemaal top! Goeie prijzen en goede service dus een zaak om vaker terug te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heijkamp 29-03-2016 In de winkel gekocht
In naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We voelden ons niet onderdruk gezet om een aankoop te doen.

Assortiment
Wij werden snel en goed geholpen.

Aanbeveling
Het is een mooi ruime winkel waar je goed overzicht heb.

Extra toelichting
Wij gaan hier zeker vaker komen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

John 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel te bestellen via de website.

Service
Goede service, bij elke stap netjes op de hoogte gehouden via e-mail.

Assortiment
Ruim assortiment met voor ieder wel wat wils!

Aanbeveling
Alles was in orde, altijd ruimte voor verbetering vandaar een 9.

Extra toelichting
Voor het aanschaffen van grotere producten ben ik wat aarzelend om deze middels de online wegen te voldoen. Bij een andere winkel hadden ze de tv op voorraad maar niet in een van de vele winkels. Bij Plasma Discounter was het zowel op de website als in hun showroom te bewonderen, dit schept vertrouwen gezien je het product ook daadwerkelijk kunt zien in plaats van enkel af gaan op een plaatje van de website. Fijne winkel, kom zeker weer eens terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gustavo 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
It was easy and fast to get what I was looking for.

Service
Communication was very good. Delivery in less than 24 hours: Ordered at 19:00, got it at 10:30 the following day.

Extra toelichting
The price was the lowest based on tweakers.net (100 euro discount over BCC price!).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ros 29-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alle modellen zijn aanwezig en per merk te bezichtigen

Service
snel en goed geholpen door medewerker met kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald Hoogendoorn 29-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel eenvoudig te bereiken. Makkelijk te parkeren. ruime mooie winkel

Service
Veel kennis van de producte, heldere uitleg, product na aankoop naar de auto gebracht

Assortiment
Alles is aanwezig, de keuze is ernorm

Aanbeveling
Algemene indruk is top en de service is geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had goede voorselectie gedaan en dat ook gevonden in de winkel

Service
Binnen paar minuten had ik mijn tv. Keurig door de medewerker in de auto gezet. Met beleid.

Aanbeveling
Het het gevoel dat ze kennis van zaken hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Groenendijk 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was even zoeken naar de website, maar daarna geen problemen meer.

Service
Duidelijk, snel en onbeschadigd

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Website was even zoeken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Yau 29-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was zeer makkelijk te vinden via verscheidene prijs vergelijkingssites. Eenmaal op de site was het moeiteloos een bestelling te plaatsen en het proces af te ronden; een ware no-nonsense en duidelijke website!

Assortiment
We waren onder de indruk van het brede assortiment van merken en modellen.

Aanbeveling
De snelheid waarmee onze nieuwe tv werd uitgeleverd was indrukwekkend; in de avond besteld en de volgende ochtend afgeleverd. Mede hierdoor en de aangename ervaring op de website en het bestelproces zal zeker leiden tot het positief aanraden bij vrienden en kennissen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanP 28-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Wij kochten op vrijdag een nieuwe tv. In het weekend hadden wij problemen met deze tv. Herhaaldelijk sprong het beeld op zwart. Van alles geprobeert om het probleem op te lossen, tot bij KPN aan toe. Het beeld was alleen op te lossen door de stroom af te sluiten en weer aan te zetten. Op maandag (2e paasdag) gebeld met de service afdeling. Wij konden gelijk langs komen om een nieuwe tv op te halen. Tot mu toe doet de tv het nu goed

Assortiment
Veel soorten en merken uit voorraad te leveren.

Extra toelichting
verhaal bij service zegt genoeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom Fortman 28-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een duidelijk en overzichtelijke webshop. Met duidelijke foto's en goede omschrijving van het product.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling dmv email. Daarnaast wordt er duidelijk gecommuniceerd over retourneren.

Assortiment
Groot aanbod aan TV's en accessories.

Aanbeveling
Met een 10! Ik heb al meerdere collega's en vrienden vertelt over deze webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HG 28-03-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Naarden niet ver van Amsterdam beetje pech met file

Service
Prima hulp wordt snel aangeboden. Ook met naar de auto brengen.

Assortiment
Zoeken op website en kijken in de winkel vereenvoudigd keus uit grote aanbod.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews