Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

7,9 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 103 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle levering op de aangegeven tijd.

Assortiment
Veel keuze en scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul van putten 08-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist wat ik ging kopen even doorgeven en zo in de auto

Service
Gaf mij nog goed te gebruiken tips

Aanbeveling
Diverse aperaten gehaald altijd prima afgehandelt en verpakking in goede staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert List 08-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik woon lekker dichtbij, wordt snel geholpen een breed assortiment goede prijs/kwaliteits. Vrrhouding

Service
Zeer prettig en deskundig en goed op de hoogte

Assortiment
Ik had een paar merken in gedachte. Die waren er allemaal

Aanbeveling
Boven reeds alles gezegd. Daar nog bij makkelijk bereikbaar en goed parkeren

Extra toelichting
Ik zal zelf zeker eerst bij Coronel gaan kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique van leeuwen 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk alles te vinden

Service
Snelle bezorging, duidelijke mailverkeer

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zie bovenstaande, alles positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk te bestellen

Service
Goede feedback over de bestelling

Aanbeveling
Zeer goede uitleg over produkten. Handige filmpjes van Tom brengen veel duidelijkheid over wat je wilt aanschaffen.

Extra toelichting
Ik ga hier zeker vaker bestellen. Heb spijt dat ik net een andere televisie ergens anders besteld had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjm kraan 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kan thuis je kiezen en bestellen

Service
service snel en telefonisch goed te bereiken

Assortiment
zeer groot moeilijk te kiezen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Orlando van Driel 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, simpel doorkliken en bestellen. Gemakkelijk extra accessoires bij bestellen welke aansluiten op dit product

Service
Snelle en goede levering en updates van de bestelling en levering

Assortiment
Niet te veel, gewoon goede producten in juiste klasses

Extra toelichting
Eventuele mails over updates en sms 1 of 2 minder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 07-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Goede filters op website.
Eenvoudige vestiingsprocedure.

Service
Helpdesk zei dat de achterkant hoogglans wit was en ook de poot.
De achterkant blijkt mat grijste zijn en de poot hoogglans grijs.

Assortiment
Helpdesk zei dat de achterkant hoogglans wit was en ook de poot.
De achterkant blijkt mat grijste zijn en de poot hoogglans grijs.
Tegenvaller...

Extra toelichting
Helpdesk zei dat de achterkant hoogglans wit was en ook de poot. De achterkant blijkt mat grijste zijn en de poot hoogglans grijs.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Marco 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op de site stond de mobiel aangegeven als op voorraad, maar het systeem gaf aan dat deze al verkocht was wanneer ik deze in mijn winkelmand plaatste.

Service
Ik stuurde over bovenstaande een mail naar de klantenservice en kreeg binnen een dag reactie daarop dat de mobiel nog op voorraad was en vanaf dat moment ook te bestellen was. De bestelling heb ik dezelfde dag gedaan en de dag erop had ik de mobiel al thuis.

Assortiment
Ik wist wat ik wilde en deze mobiel was aangeboden bij plasma-discounter voor een mooie prijs. Naar de rest van het assortiment heb ik niet gekeken.

Aanbeveling
Voor zover ben ik erg tevreden. Snelle reactie op de mail, snelle levering. Dat zijn voor mij belangrijke dingen die bij plasma-discounter goed in orde zijn!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Nadi Al 07-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijk navigeren via de website.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Duidelijke communicatie en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 07-04-2016 In de winkel gekocht
Baarn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis parkeren, gied bereikbaar, snel geholpen

Assortiment
Zij hadden het product wel op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia van der Locht 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en heel overzichtelijk

Service
de levertijd was precies zoals op de site werd aangegeven
perfect.

Assortiment
Heb hier niet eigenlijk een mening over heb alleen gekeken wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Alles is keurig netjes geregeld en een hele goede service

Extra toelichting
Ga zo door met de service die er nu is. perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernadette 06-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo makkelijk uitzoeken, betalen en meenemen.

Service
Klantvriendelijk. Nemen de tijd voor je. Kregen koffie erbij. Er werd zeer goed naar onze wensen geluisterd.

Assortiment
Groot assortiment met grote merken

Aanbeveling
Goede winkel met een groot assortiment goede prijs en verkopers met kennis

Extra toelichting
Niet tevreden binnen 14 dagen ook nog terug brengen. Kijk wel naar de voorwaarden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 06-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijk en goed te bereiken

Service
geen opdringerig gedrag, wel deskundig advies

Assortiment
niet onoverzichtelijk veel van hetzelfde maar duidelijke keuze uit kwaliteit

Aanbeveling
een acht is een mooi getal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan Veldhuizen 06-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Vriendelijke en deskundig personeel

Assortiment
Alle mogelijkheden zijn in de winkel en dus erg prettig om te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Zeer netjes en rustige sfeer

Extra toelichting
Correcte behandeling en ga zeker terug komen voor een nieuwe stereo Set voor de nieuwe televisie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

leen 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lekker op je stoel bestellen maar..........

Service
prima........

Assortiment
bijna alles te krijgen..

Aanbeveling
de winkel doet wat het beloofd.........

Extra toelichting
alles is gezecht......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 05-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Ik heb een TV besteld en deze laten afleveren bij een door Plasma-discounter geadviseerde Dagwwinkel in Vreeland. Uiteindelijk gaf de PostNL aan dat het adres niet bestond en ging de TV terug naar Naarden. Ik ben uiteindelijk daarheen gereden (na twee keer naar Vreeland) om de TV daar op te halen.

Service
Geen extra stap terwijl de levering behoorlijk mis liep

Assortiment
Prima

Extra toelichting
Zoals gezegd levering naar een door Plasma-Discounters geadviseerde leveringsadres in Vreeland (Dagwinkel) liep niet goed omdat het adres onbekend was?? Enfin uiteindelijk TV in Naarder opgehaald nadat ik twee keer in Vreeland ben geweest.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

MM 05-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat overzichtelijk opgesteld. Parkeren voor de deur en gelijk meenemen. Kortom prettig winkelen!

Aanbeveling
Veel keuze en prima demo mogelijkheden

Review criteria:

Goed

Reageer

Jan Avalon 05-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Grote keus, goede en kundige verkopers

Service
Kundige verkopers die goed advies geven

Assortiment
Grote keuze in alle verschillende sectoren

Aanbeveling
Je wordt er goed geholpen en de prijzen zijn dik in orde

Extra toelichting
Uit bovenstaande blijk hoe ik erover denk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat er gewoon netjes en overzichtelijk bij.

Service
Omdat ik zelf nog niet wist wat ik wilde hebben liep ik wat door de winkel. Verkoper Christiaan heeft mij uitvoerig en duidelijk alles rustig uitgelegd over allerlei voors en tegens van bepaalde t.v.`s. Wat de keuze al met al makkelijker maakte. Samen met Christiaan een reservering aangemaakt in het systeem maar omdat ik geen tijd had om hem op te halen via de webshop besteld. Wel nog netjes een mailtje gestuurd naar de klantenservice waarop netjes een reply kwam.

Assortiment
In de winkel is een ruim assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Ik beveel jullie aan, aan al mijn relaties

Extra toelichting
Helaas klopte de prijs van de t.v. niet in de folder maar was dit op de website wel al aangepast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt makkelijk en intuïtief.

Service
De tv 14 dagen op zicht. Bon staat op de mail en op de pc, dus raak je niet zo snek kwijt.

Assortiment
Ik heb een tv gekocht die nergens anders meer te koop was. Omdat ik een tv voor tijdelijk zocht, heb ik hier een iets ouder modelletje kunnen aanschaffen voor een leuke prijs.

Aanbeveling
Levering volgens afspraak direct de volgende dag. Duidelijkheid over betaling. Betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 05-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,8

Gemak
De tv was direct op voorraad en was dezelfde dag nog geplaatst.

Service
De verkoper had weinig verstand van de verschillende tv's en kon dan ook niet aangeven wat de verschillen waren tussen tv';s in dezelfde prijsklasse. Ook kon de medewerker het smart-tv gedeelte niet laten zien omdat zijn afstandsbediening niet werkte. De medewerker gaf vervolgens aan dat bijvoorbeeld de RTL XL app ook beschikbaar zou moeten zijn, wat duidelijk niet het geval is.

Ik had zelf al het een en ander uitgezocht en wilde vooral het beeld zien. Ik had mijn keuze dus al gemaakt, maar was dat niet het geval geweest dan had de verkoper mij zeer zeker niet weten te overtuigen.

Assortiment
Voldoende tv's in dezelfde prijsklasse.

Aanbeveling
Groot assortiment en daarbij ook nog eens veel op voorraad, maar voor de vakkennis hoef je er niet te komen.

Extra toelichting
Zeer matig inhoudelijk kennis van de tv's.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Create2Fit Naarden 05-04-2016

Beste Martin,

Niet handig dat de verkoper niet genoeg kennis had. We zijn continue bezig met trainingen, en hopelijk kunnen we dit soort dingen in de toekomst voorkomen.
Als u nog andere vragen heeft, dan willen helpen wij wij u graag verder.

Met vriendelijke groet,

Neil
Plasmadiscounter.nl

Reageer

Erik en Femke 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering en je word uitstekend op de hoogte gehouden via de email

Aanbeveling
Snelle goede service . Vlotte levering en goede kwaliteit van onze aankoop

Extra toelichting
Prima aankoop goede kwaliteit van het beeldscherm . Onze dochter van 6 jaar is erg blij met haar verjaardags kado. Ze kan nu zelf al haar disney films kijken op haar kamer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Dit is mijn tweede bestelling bij plasma-discounter. Eerste keer inbranding logo's bij mijn dure Panasonic plasma - onder garantie nieuwe gekregen van fabrikant, maar ik wilde toch liever naar Sony LED: geen probleem bij plasma-discounter! In overleg snel en behulpzaam omgeruild in de winkel.

Assortiment
Ruim assortiment en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Geen gesjoemel met lage prijzen en bizarre verzendkosten (Wehkamp!). Gewoon gratis met scherpe prijzen voor de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ravier 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is nog nooit zo simpel geweest om een tv uit te zoeken.

Service
Levertijd is conform opgave. Verder heb ik geen gebruik hoeven te maken van de service. Dat vind ik service.

Assortiment
Waarschijnlijk ben ik te verwend, maar ik had net iets meer mogelijkheden (keuzes) verwacht bij het merk dat ik had gekocht.

Aanbeveling
Snel, goedkoop en betrouwbaar. Wat wil je nog meer van een internetwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Kastermans 04-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hebben een Samsung curved smart tv gekocht.
In de winkel is alles zeer goed en overzichtelijk opgesteld per merk.
De keuze is ruim voldoende om een goede vergelijking te maken. Bij aankoop werd ons gezegd dat het zeer eenvoudig was om de TV zelf thuis te installeren, en dat was ook inderdaad het geval. Binnen 15 minuten draaide deze.

Service
Wij zijn op een zeer vakkundige wijze geholpen.
Het personeel heeft veel verstand van het assortiment en kan goed en duidelijk uitleggen wat de verschillen zijn per merk.

Assortiment
Het assortiment staat heel goed, duidelijk en op merk uitgestald, waardoor je een goede keuze kan maken.

Aanbeveling
Zeer vakkundig personeel, die alle tijd voor je uittrekken.
De winkel is netjes, overzichtelijk, en op soort uitgestald, zodat het geen doolhof is voor de klant, en je ook niet overvoerd wordt met artikelen waardoor je geen keus kan maken, en de winkel zonder aankoop verlaat.

Extra toelichting
Prima, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel is net zo als online, duidelijk en overzichtelijk

Service
Prima service, goede en duidelijke uitleg en advies, makkelijk bereikbaar en voldoende gelegenheid om te parkeren

Assortiment
Ruime keuze op gebied van formaat tot prijs

Aanbeveling
Prima service, vriendelijk en verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrie 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zelf thuis op je gemak alles bekijken

Service
als er vragen zijn altijd bereikbaar

Assortiment
alles wat je nodig heb is er

Aanbeveling
gemak goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolijne van den Born 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer makkelijk om te bestellen

Service
Hij is een dag later bezorgd dan de planning was. Maar was goed en zonder beschadigingen aan gekomen.

Assortiment
Ruime keuze aan toestellen naar mijn wens. Uiterlijk en een goede prijs.

Aanbeveling
Heb totaal niks aan te merken. Alles is goed verlopen. Alleen 1 dag later bezorgd. Maar dat was snel vergeten toen ik het artikel geopend had.

Extra toelichting
Goede prijs kwaliteit verhouding. En gratis verzending is ook een pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website en makkelijk te bestellen en betalen

Service
geen opmerking, product werd netjes de volgende dag geleverd

Aanbeveling
sonos playbar was hier 50 euro goedkoper dan de andere webwinkels.
zal hier mijn volgende soos producten (ja werkt verslavend) ook bestellen.

Extra toelichting
sonos playbar gekocht in de webwinkel. product volgende werkdag netjes verpakt bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda hovius 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niks zo makkelijk als online alles zien en bekijken

Service
Snelle levering

Assortiment
Breed en veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg en prijs

Service
Alles snel en accuraat afgehandeld

Assortiment
Wat je nodig hebt kun je duidelijk vinden

Aanbeveling
Er zijn geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Massing 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle levering,helemaal top

Assortiment
Veel vergelijkbare artikelen

Aanbeveling
Snelle levering, breed assortiment en lage prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pier Jongsma 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Door enkele reviews door te lezen wist ik al snel dat de keuze voor de Philips 40PFK4100 de juiste zou zijn. De prijs/kwaliteit verhouding gaf uiteindelijk de doorslag.

Service
De bestelling werd snel in behandeling genomen en de tv werd inderdaad de volgende dag al door Post NL bezorgd. Dus: prima service.

Assortiment
Volop keuze uit meerdere merken en modellen tegen zeer concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Goede producten, prima service en wat beloofd wordt, wordt waargemaakt.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wout Dijkstra 03-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en netjes

Service
Verkoper weet waar hij het over heeft en neemt alle tijd om te helpen

Assortiment
Alle toestellen (3) die ik wilde zien waren aanwezig.

Aanbeveling
Overzichtelijk en zeer kundig en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Al een tijd tevreden klant. Meerdere producten gekocht. De beoordeling klinkt misschien wat overdreven maar is echt waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan van der Aa 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De dag erna was mn tv al op te halenen ook heel fijn dat ik hem bij een afhaalpunt kon ophalen. Tb doet het super, erg mooi, ben er heel blij mee!

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden. Kan me ook niet bedenken wat er beter zou kunnen.

Assortiment
Niet naar andere producten gekeken, maar dit zal ongetwijfeld voldoende zijn.

Aanbeveling
Goede service, snel geleverd, gratis verzenden, erg fijne 'shop'.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steve 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het zoeken en vergelijken van producten gaat erg makkelijk. In dit geval ging het om een gelevisie en de filters en sorteeropties in het productoverzicht hebben er feilloos voor gezorgd dat ik binnen no time het product dat aan mijn wensen voldeed had gevonden.

Service
Sowieso de optie voor 21.00 uur bestellen, de volgende dag in huis is erg fijn. Ik heb de televisie 's avonds vlak voor 21.00 uur besteld en hij werd de dag erna keurig binnen het aangegeven tijdsblok geleverd. Daarnaast vind ik dat de duidelijkheid en overzichtelijkheid tijdens het bestelproces als een goede service gezien mag worden.

Assortiment
Zeer ruime keuze met overzichtelijk aangegeven wat de opties zijn, zodat een vergelijking makkelijk te maken is.

Aanbeveling
De reden dat ik voor Plasmadiscounter heb gekozen is dat een vriend van me jaren geleden in een IT winkel werkte en me toen meermaals heeft gewezen op de goede service en de zeer lage prijzen, waardoor zij zelfs bij Plasmadiscounter bestelden om de producten daarna in hun winkel met winst door te verkopen. Na verschillende vergelijkingen bij zowel fysieke als digitale winkels is mijn voorkeur alsnog uitgegaan naar Plasmadiscounter. Blijkbaar hebben zij hun service, kwaliteit en lage prijs nog altijd op een zeer hoog niveau. Ik ben zeer tevreden en zodra iemand op zoek is naar een televisie zal Plasmadiscounter het eerste zijn dat ik aanhaal.

Extra toelichting
Niks meer op aan te merken. Ik ben ronduit tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vandaag besteld morgen al in huis.

Service
Wat ze zeggen komen ze na.

Assortiment
Veel keus voor een goede prijs.

Aanbeveling
Goede service en priis verhouding

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dré 03-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Online uitzoeken, reserveren, in de winkel extra info vragen en krijgen inladen en huiswaarts!

Service
De extra info in de winkel en het netjes in de auto plaatsen van de spullen.

Assortiment
Qua keuze meer dan voldoende echter in de winkel zou er wat meer te zien mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudy K 03-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb eerst op internet gekeken welke tv's er in het assortiment zaten, toen langs de winkel gegaan om de tv in het echt te bekijken. Kon hem in de winkel bestellen en de volgende dag werd hij al bezorgt!

Service
Ik kreeg een goede uitleg van de verkoper over voor- en nadelen van de tv die ik wilde. Hier had ik vrede mee en kon hem gelijk bestellen.

Assortiment
Plasma-Discounter heeft een heel ruim assortiment tv's in de aanbieding, welke dan ook nog eens (bijna) altijd de goedkoopste zijn van Nederland.

Aanbeveling
Een enkele webwinkel is goedkoper, maar daar krijg je niet de service van plasma-discounter bij. Dat was me dan ook meer waard dan dat tientje goedkoper bij een webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plasma discounter 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg makkelijk via google zoek criteria locatie website

Service
Deze geleverde product volgens planning uitgevoerd en en goed overzicht van transport tijden

Assortiment
Ik kan de gewenst product snel vinden op de website

Aanbeveling
Via deze site kan ik alle digitaal producten snel vinden en dan hoef ik mijn huis niet uit. Ideaal. Gaan we zeker vaker doen.

Extra toelichting
Bedankt voor de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Veel video's die assortiment toelichten. Top! Snelle verzending. Echter geen keuze mogelijkheid aflevertijden. En beugel en tv werden apart verzonden.
Voor de tv hoefde niet getekend te worden en voor de beugel wel; bijzonder.

Assortiment
Zeer ruime keuze uit nieuwe maar ook wat gedateerde modellen en accesoires

Aanbeveling
Goede keuzemogelijkhefen
Vlotte levering
Klantenservice prettig aan de telefoon

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Holster 02-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar

Service
Vriendelijk personeel

Assortiment
Ik was net na openingstijd binnen. Werd vriendelijk goedemorgen gewenst nadat ik even rond gekeken had kwam een medewerker vragen of hij mij kon helpen of dat ik nog verder wilde kijken. Ik wist al wat ik wilde hebben via de website. Samen met de verkoper op de pc gekeken of er nog andere mogelijkheden waren. Bestelling geplaatst medewerker die het product kwam brengen in de showroom vroeg of hij nog mee moest lopen naar de auto om het product in de auto te leggen. Kortom prima service bij de plasma discounter.

Aanbeveling
Er staan meer televisie's op de website als in de showroom.

Extra toelichting
Meer televie's in de showroom aanwezig zodat je meer beeld vergelijking heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Heb mijn bestelling in 3 delen over 3 dagen ontvangen.
Dat was echt balen!!!
Contact met jullie heeft het minder erg gemaakt!
Blijft wel waardeloos .. Kwam nog goed.

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Create2Fit Naarden 05-04-2016

Beste John,

Jammer dat je bestelling verlaat aan kwam. In elk geval onze excuses voor dit ongemak. Hopelijk heeft dit niet voor teveel ongemak gezorgd. Daarnaast wens ik je veel plezier van je aankoop.

Vriendelijke groeten,

Neil
Plasmadiscounter.nl

Reageer

Gewoon omdat het kan 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden prima service.

Service
Zeer snelle levering en prima prijs

Assortiment
Alles wat je zoekt is er eigenlijk wel

Aanbeveling
Goed aanbod, zeer snelle levering en prima prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk overzicht. Een paar klikken en je aankoop is gedaan!

Service
Je kunt kiezen uit bezorgen of afhalen bij afhaalpunt. Ideaal. Informatievoorziening na aankoop is keurig.

Assortiment
Voldoende keus.

Aanbeveling
Ik heb meerdere malen een aankoop gedaan. Nooit spijt van gehad. Nette afhandeling bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eveline 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik had in de winkel een wasmachine en droger van Bosch gekocht en die wou ik een maand later pas bezorgt hebben. Dit kon zonder enkel probleem en er werd een bezorg datum uitgekozen.

Service
Ondertussen had ik op plasmadiscounter een Phillips televisie besteld en deze kwamen ze tegelijkertijd bezorgen, zo gemakkelijk!

Assortiment
Assortiment mag van mij nog wat uitgebreider puur omdat ik het fijn vind om mijn elektrische apparaten bij dezelfde winkel te kunnen kopen.

Aanbeveling
Toen ik in de winkel voor wasmachine en droger kwam kijken kreeg ik goede uitleg want ik had er 0 verstand van en na dat hij wist wat ik zogt, bood hij er zelfs een aan die niet meer in de winkel stond maar wel op internet in de aanbieding! Het enige wat ik wel beetje jammer vind is dat ik specifiek had gevraagd om een Wasmachine en droger die je op elkaar kon zetten ivm gebrek aan ruimte. En achteraf bleek dit niet te kunnen.

Extra toelichting
Zoek je elektrische apparatuur kijk dan eerst hier!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bob van Geelen Consultancy 02-04-2016 In de winkel gekocht
Bronsstraat 10 te Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en overzichtelijk.

Service
Prima geholpen door medewerkers en zeer behulpzaam bij inladen aankoop.

Assortiment
Ruim assortiment met diverse merken. Dus voor ieder wat wils!

Aanbeveling
Top locatie en ruim assortiment en vakkundig personeel.

Extra toelichting
Zeer tevreden over behandeling door medewerkers. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreide toelichting en productbeschrijving op de website, eenvoudig betalen en laten bezorgen wanneer het mij past. Kortom een aanrader!

Assortiment
Een zeer ruim assortiment waardoor ik al snel vond wat ik zocht voor een hele mooie prijs.

Extra toelichting
Een aanrader voor de volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel vinden wat je zoekt

Assortiment
ruime keuze uit topmerken

Aanbeveling
eigenlijk een 10 maar er moet altijd ruimte blijven voor verbetering !

Extra toelichting
Meerdere malen producten aangeschaft. Altijd goed en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews