Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michiel 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
De levertijd is netjes, zoals aangegeven, 1 werkdag.

Assortiment
Het product wat ik wilde hebben was beschikbaar.

Aanbeveling
De winkel doet wat het beloofd en hanteert een goede prijs voor zijn producten.

Extra toelichting
Plasma-discounter hanteert zeer scherpe prijzen en de snelle levertijd is een groot pluspunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis van achter de p.c. rustig kijken wat er allemaal te koop is ,voor een leuk prijsje!

Service
ik heb nu online een T.V. gekocht, maar ook in de winkel,was de service in orde(6 jaar geleden)

Assortiment
Enorm

Aanbeveling
Zowel de fysieke winkel als de web-winkel komen degelijk over! De video's bij de producten, vind ik erg informatief!

Extra toelichting
Alleen de bezorging bij post.nl vond ik wat minder, ze konden geen tijdsbestek opgeven van het moment van bezorgen, ze gaven doodleuk op ,van :8.30 tot 21.30 kunt u het pakket verwachten! Ben de hele dag thuis gebleven, bezorger kwam om 17.00 uur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website spreekt voor zich, is gebruiksvriendelijk en het is prettig producten met elkaar te kunnen vergelijken.

Service
Tijdens het bestelproces contact gehad met de klantenservice voor eventuele korting bij afname meerdere producten in één bestelling. De klantenservice reageert snel en is uiterst klantvriendelijk.

Assortiment
Ruim voldoende aanbod!

Aanbeveling
Ik kan niet anders dan een '10' geven en zou deze webwinkel zeker aan anderen aanbevelen. De webwinkels van Tom Coronel zijn een voorbeeld voor vele andere webwinkels. Die door massaverkoop de klant uit het oog verliezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brink 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zocht een bepaald product. Via site vond ik hem niet . Via Google kwam ik via adv gelijk op goede product

Service
Op tijd verzonden en goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Super snelle service, goed op de hoogte gehouden van de status en ontwikkeling

Extra toelichting
Ga zo door. Ik kom nog een keer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snelle en makkelijke service

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Dit is een snelle en handige online winkel. Snelle levering en een groot assortiment. Zeer goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbiew 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzichtelijke web site met goede omschrijving en foto's van de producten.

Service
Voor 2100 uur besteld en hij werd keurig de volgende dag door 2 mannen netjes in de woonkamer afgeleverd.

Assortiment
Heel uitgebreide keuze in merken en diversiteit .

Aanbeveling
Er moet voor iedereen wel wat te vinden zijn want het assortiment is enorm.

Extra toelichting
Ik moet zeggen dat vanaf ik de betaling deed ik heel erg goed op de hoogte gehouden ben van bedankt voor je aankoop tot het daad werkelijke afleveren van het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prinses 14-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede voorlichting en veel geduld met het uitleggen.

Assortiment
Weekendknaller nergens goedkoper.

Aanbeveling
Prettige en behulpzame zeer geduldige medewerker Christian

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van der Aa 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website. Bepaald via Ideal

Service
Snelle levering in goede verpakking.

Assortiment
Veel aanbod

Aanbeveling
Na 21.00 uur besteld en toch volgende dag bezorgd. Geen verzendkosten en allerlaagste prijs op internet. Zeer tevreden met aankoop en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SlamDunk 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Door gemakkelijk en eenvoudige door het menu te scrollen, kwam ik terecht bij mijn aankoop

Service
Ik zag, werd verliefd, bestelde en had binnen 3 dagen mijn aankoop in huis

Assortiment
Heb vaker besteld en er was altijd genoeg op voorraad aanwezig. Dankzij het brede assortiment, goede service en scherpe prijzen zal ik vaker bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harry S 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
handige site , snel naar juiste keuze

Service
direct bevestiging en afwikkeling

Assortiment
heeeel veel keus in alle prijsklassen

Aanbeveling
prima assortiment , ruime keus in alle prijsklassen en goede documentatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 14-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed te bereiken en voldoende parkeermogelijkheden.

Service
Ik gaf aan dat ik een beetje twijfelde tussen de een en de ander en meneer legde mij heel rustig en geduldig uit wat de ene tv wel kon en de ander niet.

Assortiment
Van elke merk stonden minstens 4 tv`s in verschillende maten en verschillende opties.

Aanbeveling
Mooie winkel en uitstekende service! Boven verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung UE32J5200 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling en levering, zonder problemen verlopen, dus een 10

Service
Zie vorige motivering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zie vorige motiveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leroy 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het ging soepel, ik heb met afterpay optie gedaan en dat gaf ook geen enkel probleem.

Service
Goed, werd telkens op de hoogte gehouden door middel van de email.

Assortiment
Genoeg keuze mogelijkheden

Aanbeveling
Betaalbaar met aanbiedingen en goede service.

Extra toelichting
Ga vooral zo door! Zal in de toekomst zeker terugkeren als ik iets nodig heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Froggy 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Keurige website, weinig op aan te merken. Het informatiefilmpje biedt zo'n beetje alles wat je nodig hebt om tot bestelling over te gaan. Tevens een mooie gelegenheid om het product 'live' te zien. Werkt toch net wat beter dan de standaard foto's.

Bestellen ging zonder problemen, geen opslag voor betalen met creditcard, goed op de hoogte gehouden van de bezorging.

Service
Levering precies volgens planning. Product zat in originele doos van de fabrikant. Normaal gesproken geniet een overdoos mijn voorkeur, maar in het geval van een TV snap ik dat dat wat lastig wordt.

Assortiment
You name it, en ze hebben het. Dus het assortiment is behoorlijk breed te noemen.
De prijsstelling was uitstekend. Geen enkele leverancier kon het voor dat bedrag aanbieden.

Aanbeveling
Gekregen wat ik besteld had. Volgens planning bezorgd. En dat voor een hele goede prijs!

Extra toelichting
Kan geen enkele reden bedenken om er niet weer te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pepijn 14-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gunstige locatie, makkelijk te bereiken, ruim voldoende parkeergelegenheid.

Service
Er hangt een informele en rustige sfeer in de winkel. Ik was amper binnen en werd al direct aangesproken of ik hulp kon gebruiken bij het uitzoeken van mijn nieuwe tv. Niet opdringerig, en kundige uitleg over de verschillende types en modellen die verkrijgbaar zijn.

Assortiment
Er is een ruime keuze in het brede assortiment dat plasma discounter te bieden heeft. Verschillende merken, groottes en beeldkwaliteiten. Modellen zijn zichtbaar en staan aan waardoor je goed kunt vergelijken.

Aanbeveling
Een goede net uitziende winkel waar personeel staat die weten waar ze over praten en er niet op uit zijn om je iets te verkopen, maar om een dienst te leveren, namelijk het overbrengen van informatie en daarmee te zorgen dat je weloverwogen een beslissing kan maken.

Extra toelichting
Geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aansluiter Guus 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig zoeken, site werkt goed

Service
Afspraak = Afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden en duidelijk beschreven!

Assortiment
Alles wat ik wou hebben was bij jullie in voorraad.

Aanbeveling
Zeer uitgebreide assortiment

Extra toelichting
Zeer snelle levering: 's avonds 9 uur besteld en de volgende ochtend om 10 uur was alles geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk van stein 14-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Perfect

Service
Perfect

Assortiment
Top

Aanbeveling
Snel betrouwbaar etc.

Extra toelichting
Zeer zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carine 13-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
On line product gereserveerd en afgehaald in Naarden. Ging perfect.

Assortiment
Tv gekocht, veel keuze en goede info op de site

Aanbeveling
Thuis winkelen op de site en dan ophalen in de winkel ( wij wonen in de buurt). Super snel!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 13-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

6,2

Gemak
Weekendknaller Samsung TV gekocht was niet opgesteld in de winkel, was lastig te beoordelen

Service
Was erg druk dus weinig tijd om goed advies in te winnen, gelukkig is er voldoende op het internet te vinden

Assortiment
Voldoende TV's Jammer dat je ze zelf niet kunt bedienen

Aanbeveling
Prima afwikkeling, tevreden over mijn aankoop

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Erik Winkelaar 13-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden-vesting
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk, schoon en ruime opstelling

Service
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Assortiment
Ruim assortiment en goed geëtaleerd

Aanbeveling
gewoon goed en niet teveel poespas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 13-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel, snel en informatief.

Service
Snel en met kennis van zaken

Assortiment
Alles wat ik zocht en meer!

Extra toelichting
Goed bereikbaar, snel en vakkundig geholpen. En dat tegen een zeer concurrerende prijs. En iedere dag open! Plotseling is het een stuk minder erg als je televisie plotseling stuk gaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bos 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De webshop winkelt erg gemakkelijk, vandaar mijn zeer goede beoordeling.

Service
Over de service niets dan lof. Afspraken betreft de levering worden ook echt nagekomen. Ook wordt je per mail goed op de hoogte gehouden over de bestelling, betaling e.d.
Dat er dan ook een enquete komt waarbij het aankoopbedrag is terug te verdienen is natuurlijk ook top.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, met goede uitleg over de aangeboden en door mij uitgezochte producten.

Aanbeveling
Zal de winkel zeker aanbevelen vanwege assortiment, en met name de service. Echt super. Ik kan echt niets negatiefs opnoemen of bedenken, anders zou ik dit uiteraard doen.

Extra toelichting
Eigenlijk niet. Al ga ik bij een volgende audio/video aankoop zeker weer Op jullie site rondneuzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van Wijhe 12-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden,ik had eerst op internet gekeken,daarna opgehaald in Naarden.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk op alle manieren die je kunt bedenken!!!

Service
1 medewerker wist niet alle antwoorden op mijn vraag de rest wel.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik heb jullie winkel al tot volle tevredenheid bij veel vrienden en kennissen kunnen aan prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van Nieuwenhoven 12-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Soms zie je door de bomen het bos niet meer, maar de zoekfilters doen het goed!

Service
Ik werd in de winkel meteen en zeer correct geholpen (ik heb niet via de webshop gekocht, wel op de webshop gekeken)

Assortiment
Lang niet alles gezien maar het assortiment in de winkel was indrukwekkend.

Aanbeveling
Gewoon een dikke voldoende lijkt me terecht.

Extra toelichting
Eigenlijk niet!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 12-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel was goed bereikbaar en alles was op voorraad. Erg prettig!

Service
Bij binnenkomst werd ik gelijk geholpen en dit was niet opdringerig. De werknemer had ook veel kennis van alle apparatuur.

Assortiment
Ik ben juist naar plasma discounter gegaan omdat, ze hier veel meer modellen hadden dan elders.

Aanbeveling
Alles op voorraad, goede service en locatie is goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henri 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen registratie proces nodig

Service
Ook echt volgende dag bezorgd

Assortiment
Zeer ruime keus

Aanbeveling
De volgende dag bezorgd. De goedkoopste van allemaal. Geen registratie procedure verplicht, gewoon kopen en bezorgen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelf Westman 12-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snelle levering

Service
Goed

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Zie vorige beoordelingen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gotterbarm 11-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn duidelijk tentoongesteld en via de computers in de winkel kan men ook snel extra informatie ophalen

Service
Duurde even om iemand te kunnen spreken omdat het druk was. De kennis van de verkoper was goed.

Assortiment
Belangrijkste TV merken waren te zien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Herman Peterse 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website goede uitleg en makkelijk te bestellen en te betalen

Service
Snelle levering

Assortiment
Goed georganiseerden website

Aanbeveling
Alles is eigenlijk perfect 👌

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van huik 11-04-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik woon in Naarden en kan dus makkelijk langs komen en kijken.

Service
Kreeg een prima uitleg en de tv werd keurig in de auto gezet

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Prima winkel,ruim opgezet en prima personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees droste 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
top lekker snel
lekker makkelijk
en afspraak is afspraak

Service
op tijd geleverd en leuke lui aan de telefoon

Assortiment
mijn TV op voorraad

Aanbeveling
goed! dus aanbevelen!

Extra toelichting
dat hoef toch niet? 9.3!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Ritter 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle en makkelijke website.

Service
Snelle levering, juiste documentatie

Assortiment
Alles wat ik nodg heb

Aanbeveling
Fijne winkel, ook al bekend van eerdere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bongers 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en correcte levering.

Service
Zeer goede service.

Assortiment
Veel keus en goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Vlotte afhandeling.

Extra toelichting
Zo doorgaan, goede kwaliteit van de produckten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilda 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede informatie en goede filters op website! Keuze snel gemaakt

Service
Snel bezorgd!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Goede scherpe prijzen

Extra toelichting
Vlg x weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gc 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk besteld vanuit de laptop.Snel een mail bevestiging met factuur gegevens(garantie bewijs) gekregen .

Service
In het weekend de tv besteld pakket makkelijk te volgen bij post.nl met track & trance . dinsdag netjes jn huis op de juiste tijd.

Assortiment
Een hele breed elektronica assortiment met goede prijzen.

Aanbeveling
Een hele fijn en grote winkel goede en duidelijke site om producten online te bestellen ook bekend van de reclame van tv's op you tube.

Extra toelichting
De tv was heel goed geleverd keurig ingepakt ,afstandbediening met batterijen in de doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J J Dijkstra 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Service was voortreffelijk,einde van de middag besteld en de andere dag geleverd

Aanbeveling
Voor mij een dikke 10!! ben dik tevreden!!

Extra toelichting
Valt weinig aan toe te voegen.Deze webwinkel is een dikke aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wil je het nog simpeler?
duidelijke videos bij de producten

Service
ooit wat moeten retourneren no problem

Assortiment
enorm van tv tot bbq

Aanbeveling
wij hebben thuis alles zon beetje gekocht via deze site en ik raad het iedereen aan

Extra toelichting
nee ik ben blij met jullie en jullie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Giskes 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het navigeren op de pagina is makkelijk en ik no snel vinden wat ik zocht

Service
Geen overbodige informatie en snelle levering

Assortiment
Ruim en goed gericht

Aanbeveling
Overzichtelijk en klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique van leeuwen 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk alles te vinden

Service
Snelle bezorging, duidelijke mailverkeer

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zie bovenstaande, alles positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelhuis 09-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijker kan niet online alles opzoeken en onderzoeken en in de winkel ophalen

Service
Alle vragen kan je stellen aan deskundig hulpvaardige medewerkers en zetten het in de auto

Assortiment
Ruim en compleet

Aanbeveling
Winkel zoals de hedendaagse kritische klant tegenwoordig geholpen wil worden en dit dan ook daadwerkelijk krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Deelen 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Het product werd op de dag geleverd wat vermeld stond. Track en trace werkte zodat ik een inschatting kon maken wanneer de levering zou plaatsvinden

Assortiment
De winkel bevat een groot assortiment, had snel gevonden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michelle 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijving van het product, en stappen tot afronding van de aankoop.

Service
Aangezien ik niks hoorde van afterpay, voor het product afgeleverd was, heb ik de klantenservice gebeld. Daar werd ik gerustgesteld dat dat alleen gebeurt als afterpay vragen heeft. Verder werd mij verteld dat de tv onderweg is. Kortom netjes behandeld, en geen vraag is te gek.

Assortiment
Voldoende keuze. Ik heb in ieder geval gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zeker een aanrader. Goede service en snelle levering. Ik ben in ieder geval blij met mijn aankoop.

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen. Gewoon zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houten 09-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
duidelijke pagina's. overzichtelijke informatie. Wel een klein minpuntje over gebrek aan uitleg zoals hier onder is beschreven.

Service
Snelle levering.

Assortiment
voldoende om uit te kiezen

Aanbeveling
Ik ben een voorstander van webwinkels. Prettig om vanuit de huiskamer te kijken wat men zoal te bieden heeft. Wij zijn ook in d fysieke winkel(Naarden) geweest. Erg vriendelijk personeel en ondanks de drukte toch relatief snel geholpen. De tv van onze keuze in de webshop hebben we daar uiteindelijk niet gezien maar de wandsteun van Vogels wel. Alle wandsteunen waren aan de muur bevestigd Zo kregen we een goed beeld welke steun voor ons huis geschikt zou zijn. Op de webwinkel hadden we al min of meer een tv gekozen en die is het ook geworden.

Extra toelichting
Naast dat je de informatie op technische gegevens naast elkaar kunt aflezen mis ik toch de uitleg waarom je zou kiezen voor 50 hrz of 200 hrz. als er 10 euro verschil is in prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

JJ 09-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keuze en mooi ingericht lekker overzichtelijk

Service
Als je er bent staat niet gelijk iemand in je nek te hijgen maar krijg je rustig te tijd om even te kijken naar alles, vervolgens als er iemand komt word alles rustig en duidelijk uitgelegd. Top dus

Assortiment
Veel te kijken je kijkt je ogen uit.

Aanbeveling
Iedereen moet gewoon een keer langs komen dit is veel beter dan de media markt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel artikel te vinden en te bestellen zonder eerst ingewikkelde accounts ana te maken.

Service
Snelle levering de volgende dag ondanks bij de betaalmethode er mogelijk een dag extra bij kon komen.

Assortiment
Ik heb alleen naar het product gekeken dat ik zocht.

Aanbeveling
Er zijn verbeteringen mogelijk. Het product werd in zijn oorspronkelijke doos vervoerd zonder omslag en met stickers erop. Bij retour is de originele verpakking beschadigd.
Factuur vermelde niet de volledig artikelnaam met toevoegingen achter de cijfers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

joop mars 08-04-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk en lekker ruim en niet te korte ruimte tussen de tv

Service
raar er kwam niet direct een persoon op je af je kon eerst even kijken

Assortiment
Er was genoeg om te zien en te kopen maar wij kwamen voor de Samsung smart tv type ue48ju6400 deze al gezien op website.

Aanbeveling
ruim, overzichtelijk, goed gesorteerd op wat jullie bieden, en het personeel weet waar ze over praten

Extra toelichting
Zeer lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanet 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site

Service
Snel antwoord op de mail

Assortiment
Product dat ik zocht was in voorraad

Aanbeveling
Snelle levering

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden over het product. Het is precies wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 08-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima winkel met veel modellen spelend te zien.

Service
Prima uitleg.

Assortiment
Alle merken en vele types in voorraad

Aanbeveling
Gewoon de gemakkelijkste optie, en ook qua prijs top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jules 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Zoeken op mobiel vervallen soms filters

Aanbeveling
Prijzen Variëren soms van uur tot uur of van dag tot dag maar wel prima prijzen in de markt! Erg scherp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews