Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 189 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alexa dr 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles ia gemakkelijk te vinden en duidelijk omschreven.

Service
Volgende dag in huis is ook echt volgende dag in huis. Communicatie is perfect.

Assortiment
Uitgebreid en veel keuze.

Aanbeveling
Alles loopt soepel, assortiment is uitgebreid en voor ieder wat wils. Fijn dat verschillende prijsklassen beschikbaar zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

doreen 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
had mijn produkt de volgende dag al in huis. echt geweldig!

Service
bij telefonisch contact krijg prima advies van professionele mensen

Assortiment
er is voor ieder wat wils ook voor mensen met wat kleinere beurs

Aanbeveling
goede advies en snelle service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Willem 20-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid

Service
Goede verkoper die een goede onderbouwing had

Assortiment
Niet alles op voorraad. Daardoor een vergelijkbaar toestel gekocht.

Aanbeveling
Alles klopt

Extra toelichting
Suggestie: Wellicht een kids-corner zodat je rustig kan shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 20-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle service, goed advies

Service
Zie hierboven

Assortiment
Voldoende aanbod om een kwalitatief goede keuze te kunenn maken

Aanbeveling
Voldoende aanbod om een kwalitatief goede keuze te kunenn maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is erg overzichtelijk en duidelijk,binnen een minuut had ik al gevonden wat ik zocht.

Service
De bezorging was er binnen de afgesproken tijd en werd netjes in de woonkamer neergezet

Assortiment
De prijs was zeker goed,vergeleken met andere zaken/bedrijven

Aanbeveling
gewoon perfect..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag bestellen, morgen in huis via een overzichtelijke website

Service
s avonds voor 9 uur besteld, de andere dag in huis

Assortiment
ik vond gelijk wat ik nodig had en dat tegen de laagst mogelijke prijs

Aanbeveling
Groot assortiment, voordelig en snelle levering. Wat wil je nog meer!

Extra toelichting
Als je een nieuwe tv nodig hebt, zoek niet verder. Alles wordt netjes en snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geen idee wat hier de bedoeling van is 20-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk bereikbaar.

Service
Goede personeel

Aanbeveling
Hele nette zaak! 👍🏻

Extra toelichting
Ik heb nu al een paar keer wat gekocht in de winkel bij jullie en ik ben dik tevreden over de service die uw personeel levert. Vriendelijk, behulpzaam en klantgericht. Zoals het hoort natuurlijk maar ik heb wel eens anders meegemaakt. Keep up THE good work! 👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans H 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
simpel te vinden en te bestellen

Service
Doen precies wat ze schrijven.

Assortiment
van alle merken die men verkoopt zijn er diverse modellen en redelijke prijzen.

Aanbeveling
Na de bestelling te hebben geplaatst volgende werkdag geleverd.
Ik had een demo telefoon besteld en deze werd, zolals op de site beschreven, compleet en netjes in de orginele verpakking, in een doos, aangeleverd.

Extra toelichting
Ik zal deze webshop graag bij anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m mattemaker 20-04-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke website in de winkel alles overzichtelijk

Service
prima te woord gestaan en duidelijke uitleg zodat we rustig de keuze konden maken

Assortiment
volop keus en is het niet meer voorradig dan is het heel snel binnen en de prijs ook top

Aanbeveling
goed en bekwaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m mattemaker 20-04-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke website in de winkel alles overzichtelijk

Service
prima te woord gestaan en duidelijke uitleg zodat we rustig de keuze konden maken

Assortiment
volop keus en is het niet meer voorradig dan is het heel snel binnen en de prijs ook top

Aanbeveling
goed en bekwaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Priscilla B 20-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer klantvriendelijk ontvangen

Assortiment
Het product wat wij in de winkel hebben gekocht stond op de website.

Aanbeveling
Erg netjes ontvangen ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam! Wij zijn super geholpen!.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 19-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dichtbij

Service
Uitstekend, geen gezeur als je rustig aan het kijken bent, als ik service nodig heb vraag ik het wel en dat is hier goed geregeld.

Assortiment
ja keuze genoeg

Aanbeveling
Ik beveel het iedereen aan

Extra toelichting
De koffie was goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vamica 19-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vooraf kunnen kijken en spullen kunnen reserveren

Service
SERVICE met betrekking tot reserveren is prima. Vanuit het magazijn werd het artikel naar de studio gebracht en hierin gelegd.

Assortiment
Heel veel keuze in het assortiment

Aanbeveling
Voortaan koop ik al mijn televisies daar en zal dit bedrijf zeker kunnen aanbevelen aan andere personen in mijn omgeving.
Nette prijzen, goed personeel met kennis in de winkel en aan de telefoon. Eerst gebeld vooraf of het voorradig was een ze hebben het gereserveerd zodat ik het kon komen afhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Vlieger 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en overzichtelijk

Service
Betalen achteraf en snel geleverd

Assortiment
Ze hadden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Prima website en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 19-04-2016 In de winkel gekocht
Plasma-Discounter te Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik zocht een bepaalde afmeting SMART TV. Maar welk merk maakte me niet uit en kwaliteit was nog geen vast gegeven. Dit resulteerde dat ik door de hele winkel naar verschillende TV's heb gekeken naar de kwaliteit en gebruiksgemak. Wegens ruimtegebrek heb ik vaker naar net even andere (wel vergelijkbare) kwaliteit of grootte moeten uitwijken. Dit had ik niet zonder medewerker kunnen doen. Maar wanneer de medewerker na overleg van mijn wensen de TV's aanwees was dat geen probleem en kreeg ik ook de ruimte om dat zelfstandig te doen. Helaas kon het gebruiksgemak in de meeste gevallen niet uitgetest worden.

Service
Goed geholpen. Ik had veel vragen en kreeg nog meer uitleg. Er werd alle tijd voor me genomen. De opties op papier mee gekregen zodat ik alles kon na lezen en reviews kon opzoeken, waardoor ik een weloverwogen keuze kon maken. De volgende dag de TV wezen halen, snelle afhandeling en de aankoop werd netjes in de auto geplaatst.

Assortiment
Meer dan genoeg opties. Niet alles in de showroom aanwezig, maar wel aansluitende alternatieven om toch een degelijke keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Netjes, vriendelijk, spelen in op de wensen van de klant. Geen verkooppraatjes, maar hulp bij het uitzoeken. Noemen naast de voor- ook de nadelen van de keuzeopties

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene van Saaze 19-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ervaring met meerdere tv`s met Plasma discounter is prima.

Service
levering erg snel. klantenservice uitstekend van dienst

Assortiment
ik ben me vooral op de tv`s gericht en daar kon ik prima min ei kwijt ment als resultaat een mooie tv

Aanbeveling
ben er nog niet geweest maar als ik de reviews lees is het prima voor elkaar. Ook de extra uitleg filmpje zijn van mooie en duidelijke kwaliteit

Extra toelichting
Ik kan jullie bij een ieder aanbevelen. Ik kn me voorstellen dat de meeste mensen ook een bezoek in de winkel willen brengen. Ik heb ook diverse winkels bezocht maar kom steeds weer bij jullie uit omdat ik weet dat de service prima is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ram 18-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zowel een webshop als fysieke shop, waar je het product kunt bekijken en advies kunt krijgen

Service
Tot nu toe geen problemen gehad.

Assortiment
In de winkel zouden wat meer modellen mogen staan ivm de vergelijking.

Aanbeveling
Prima shop, prima service.

Extra toelichting
Personeel weet waar het over praat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred leenstra 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede uitleg voor de tv wat wij wilden hebben.

Service
Via post nl prima bezorgd op de vast gestelde tijden via track & trachea.

Assortiment
goede assortiment.

Aanbeveling
Goede uitleg.

Extra toelichting
via de webshop gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gregor Schram 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vond het product dat ik heb gekocht op Marktplaats omdat het een Opruimkelder artikel was. Via marktplaats kon ik dit product goed vinden, maar via de website was het moeilijker te vinden (handig voor mij), omdat het een echt koopje was.

Service
Ik had 2 vragen voor mijn aankoop namelijk: Is het product echt geretourneerd en geen showmodel en wat kost eventueel retourneren. Binnen anderhalf uur had ik een net antwoord dat alle benodigde informatie bevatte.

Assortiment
Uiteraard heeft geen enkele winkel een assortiment bestaande uit alle producten op de markt, maar door de gerichte specialisatie van de webshop is het assortiment groot en scherp geprijsd.

Aanbeveling
Ook al kan het altijd beter is dit toch een top webshop, goede informatie, die ook klopt, scherpe prijs en een goed assortiment. Ook de levering was zoals je tegenwoordig mag verwachten: volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Bolder 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg overzichtelijke site, het betalen ging ook gewoon gemakkelijk via iDeal.

Service
Goede service en levering! Op de vrijdag besteld, zaterdag in huis zoals belooft! Ik kreeg ook snel een track and trace code via de email.

Assortiment
Dit kan naar mijn mening wel beter, uit tv keuze is er wel genoeg maar andere producten zoals monitors zijn wel schaarser.

Aanbeveling
Lage prijzen en goede service, dus zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

peter 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
top zaak
je kunt er alles krijgen.
en voor die prijzen hoef je het niet le laten.

Service
gewoon geen opmerking over zeer tevreden.

Assortiment
alles kun je krijgen en de ruime keuze van alles is
gewoon ideaal.

Aanbeveling
door mijn ervaring wil ik dat erg graag delen met mijn vrienden en bekenden en zal ze zeker adviseren naar jullie toe te gaan.

Extra toelichting
alleen maar lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik heb de tv via internet gekocht. Via foto's en de specificaties heb ik een keuze kunnen maken. Tevens geeft het filmpje van Tom goede informatie.

Service
Via track en trace wordt je op de hoogte gebracht wanneer je de tv thuis mag verwachten. De tv kwam op de aangegeven tijd aan. Goede retour beleid. Geeft vertrouwen.

Assortiment
Ik zou zeggen. Bekijk de site eens. Behoeft verder geen uitleg.

Aanbeveling
Overzichtelijke internetwinkel

Extra toelichting
Bij eventuele volgende aankoop ga ik eens in de winkel in Naarden kijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Kramer 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke website.
Kon zeer gemakkelijke het gewenste product vinden, d.m.v. prijs en fabrikant.
Het bestelproces ging zeer soepel en duidelijk.

Service
Ik had geen vragen en/of opmerkingen over het product.
De levertijd die was voor gesteld bij de betaling is overeengekomen.
Heb geen ervaring met retour producten.

Assortiment
Alles in het assortiment is goed beschreven en ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig was.
De prijs kwaliteit is ook goed.

Aanbeveling
Alles wordt goed en snel afgehandeld.

Extra toelichting
Ik zal de volgende keer zeker weer iets bestellen in deze webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr S W de Graaf 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik werd snel en keurig geholpen

Service
De Tv werd keurig naar mijn auto gebracht en achter in de auto geplaatst

Aanbeveling
Alles klopte toen ik daar kwam als klant.
Keurige en snelle afwikkeling.

Extra toelichting
Ga zo door top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Groen 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpele handeling. Duidelijke beschrijving

Service
Bezorging vlg afspraak. Verder (nog) nvt geweest

Assortiment
Ruime keuze,duidelijke omschrijving van de artikelen

Aanbeveling
Tnt bij onze bestellingen geen problemen ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs Kerkhoff 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijke zoek functie!

Service
Binnen 2 dagen was de TV in perfecte staat binnen

Assortiment
een groot aanbod binnen de ingevulde selecties

Aanbeveling
Top winkel met scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Overtoom 18-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel is overzichtelijk ingedeeld, de modellen zijn voorzien van duidelijke produktinformatie, verkopers zijn (als ze vrij zijn) behulpzaam en goed geïnformeerd.

Service
pre-sales is prima, een enkel keer iets terughoudend bij aanhoudend vragen. Eén keer heb ik aangegeven dat ik nog aan het begin van het aankoopproces zat en de verkoper reageerde daar positief op: hij bleef actief informeren terwijl hij wist dat ik nog niets ging kopen.

Assortiment
Ik heb geen Tour de Champ gemaakt, dus precies weet ik het niet, maar ik vond de keuze ruim. Jammer dat de kleinere formaten wat ondervertegenwoordigd zijn/lijken

Aanbeveling
De winkelformule komt over als een gelukkige combinatie van web en winkel, waarbij goed is begrepen dat kopers van een TV niet altijd genoeg hebben aan internet-informatie.
Als koper werd me snel, plezierig en professioneel de weg gewezen naar het voor mij geschiktste model tegen een scherpe prijs.

Extra toelichting
In de winkel wordt de combinatie van TV en Sonos Playbar actief gepromoot. Het kan geen kwaad als de verkopers dan ook precies weten HOE de link tussen TV en playbar in de praktijk werkt. Sonos en Samsung wisten het overigens ook onvoldoende, ik heb het uiteindelijk zelf uitgevonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
goede duidelijke klantenservice bij vragen

Assortiment
ruim voldoende in diverse merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDH 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mobiele versie werkt niet goed. Is geen app beschikbaar.

Assortiment
Sommige producten niet aanwezig

Extra toelichting
Videos zijn prettig. Oké

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Green Link 18-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Erg overzichtelijk

Service
Uitstekende verkoper, denk mee en weet zijn weetje

Assortiment
Kan ik niet zo goed beoordelen omdat ik specifieke zaken nodig had.

Aanbeveling
Netjes, schoon overzichtelij en een kopje koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Henny van Lunenburg 17-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Show room overzichtelijk
Product waar je voor komt makkelijk te vinden

Service
Medewerker snel en accuraat
Ook bood men aan de tv in de auto te zetten
Ondanks dat we met zen tweeën waren

Assortiment
Kan ik niet goed beoordelen maar er staat veel

Aanbeveling
Netjes en schoon

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans uit Enschede 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was zeer gemakkelijk zoeken en vergelijken om tot een goede keuze te komen.

Service
Ik heb gebeld dat het 2e bestelde product er niet bij zat maar vertelde de aardige dame mij dat het hoogst waarschijnlijk bij in de andere doos was gestopt.
Ik zou terug bellen als het er niet in zat maar u begrijpt het al - het zat keurig mee geleverd in de grotere doos.

Assortiment
Teveel om op te noemen maar door het gemak van zoeken en vergelijken makkelijke keuze te maken.

Aanbeveling
Algehele service, prijzen en vriendelijkheid zijn uitstekend!

Extra toelichting
Goede producten en redelijke prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bvdn 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Binnenlopen en meenemen ;-)

Service
Prima service, enkel de verkeerde hdmi kabel ivm het plaatsen aan de muur dmv een beugel direct erbij besteld.

Aanbeveling
unieke - one stop shop voor televise's - Prima concept

Extra toelichting
Veel plezier

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M L I Jansma Westerink 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de website gekeken naar assortiment, keuze gemaakt en bestelling geplaatst

Service
Vriendelijke, nette en attente hulpverlening met duidelijke uitleg

Assortiment
Ruime keuze in merken en maten

Aanbeveling
Door ruim assortiment voor diverse artikelen en geholpen worden door vriendelijk, attent en hulpvaardig personeel

Extra toelichting
In de webshop besteld voor het gemak en in de fysieke winkel afgehaald

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van Galen 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en to-the-point winkelen. Het werkt zoals je graag zou willen dat het overal zo was.

Service
De retour procedure is helder en fair. Levertijd klopte. Ik had geen vragen, opmerkingen of klachten, dus dat gedeelte kan ik niet beoordelen.

Assortiment
Ik zocht gericht naar dit product; en dus gevonden.
Voor mij was dat voldoende. Over het verdere assortiment heb ik echter geen oordeel.

Aanbeveling
Het werkt gewoon goed: kijken, kopen, factuur via de mail en afleveren binnen 1 dag. Voor mij helemaal prima.

Extra toelichting
Mijn product kwam uit de koopjeskelder; was 30% goedkoper dan de eerstvolgende leverancier. Het betrof een monitor die retour was gestuurd. De volledige garantie en retour mogelijkheden bleven gewoon van toepassing. De monitor was 100% in orde, compleet en helemaal vlekkeloos; tevreden over de deal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dylan de laet 17-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Bestellen ging makkelijk. Alles werd aangegeven, waar het voor is en hoe het ingevuld moest worden.

Assortiment
Ik kan hier niet een objectief antwoord opgeven omdat er voor mijn product gelijk een link was maar uw winkel en daarom niet het hele assortiment heb gezien. Maar de televisie die ik heb gekocht was bij u het goedkoopst en op voorraad. Iets wat ze bij de mediamarkt niet hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lars 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De zoekfunctie van de webwinkel werkt heel prettig. Daarnaast genereert de site ook snel alternatieven voor wat je bekeken hebt. Hierdoor kun je heel makkelijk een goed beeld vormen, van wat je uiteindelijk wilt kopen.

Service
De informatie die op de site wordt gegeven vind ik top. De bestelling was makkelijk te plaatsen en een dag later werd de nieuwe tv ook daadwerkelijk bezorgd, zoals toegezegd op de site.

Assortiment
De keuze is reuze!

Aanbeveling
Ik vind het knap, dat Tom Coronel via een website (ik heb geen winkel gezien) mij het gevoel weet te geven dat ik bij hem een televisie heb gekocht. De prijs is daarbij ook nog eens zeer concurrerend. Wat mij betreft een echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Pouw 17-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Klein past overal

Service
Prima altijd plaats voor verbetering.

Assortiment
Er was maar weinig op voorraad. Dit product is geliefd dus kan beter goed worden ingekocht hij is goedkoop mooi zeer tevreden

Aanbeveling
Ik heb jullie gevonden via kieskeurig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Slecht

Reageer

Salvatore 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was makkelijk en koste niet veel moeite.

Service
De tv was op tijd geleverd en ze hebben gebeld dus de communicatie was ook goed.

Assortiment
Er waren genoeg merken en de tv was goedkoop voor wat hij normaal koste.

Aanbeveling
Ik heb 6 jaar geleden ook een tv hier gekocht en ik ben nog steeds tevreden over deze winkel ik raad deze winkel ook vaak aan andere mensen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonel 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken naar de juiste tv met de juiste prijs leverde geen enkel probleem op.

Service
TV was besteld en volgende dag al in huis, geweldige service!

Assortiment
Er is een ruime keus in verschillende formaten en beeldkwaliteiten

Aanbeveling
Gemak en snelle levering, goede prijs voor mij de ideale combinatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JLP 16-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Gemak
Een extra dag levertijd ivm Afterpay???
Klantenservice tegen betaling bereikbaar, komen ook afspraken niet na.

Aanbeveling
Pakketje wordt heel knullig aangeleverd in zijn eigen doos, een doos er omheen tbv privacy was denk ik niet haalbaar.

Extra toelichting
Even een dagje meelopen met de concurrent Coolblue, zij weten de verwachtingen keer op keer te overtreffen.

Review criteria:

Onvoldoende
Create2Fit Naarden 21-04-2016

Beste,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te zien dat u niet tevreden bent.

Wij hanteren een extra dag levertijd indien u met Afterpay betaalt omdat de gegevens van de klant met deze betaalmethode altijd moeten worden gecontroleerd. Dit staat ook duidelijk aangegeven op onze website.

Voor klanten hebben wij een lokaal telefoonnummer. Dit telefoonnummer staat aangegeven op de factuur en in onze mails.

Kunt u ons uw ordernummer mailen naar klantenservice@create2fit.com?

Alvast bedankt.

Reageer

Steven 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede vergelijkingen mogelijk van verschillende apparaten

Service
Snelle levering, goed telefonisch advies, ruime openingstijden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle en correcte levering

Service
Men doet wat er wordt beloofd.

Assortiment
uitstekend

Aanbeveling
goede overzichtelijke site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaco 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, en de aangegeven voorraad klopt ook.

Service
Had via de site besteld om thuis te laten leveren, reed de volgende dag voor m'n werk toevallig langs Naarden, ben even langsgereden en kon de tv zo meenemen. Top!

Assortiment
Altijd scherpe prijzen en groot assortiment

Aanbeveling
Ik kocht mijn eerste lcd tv bij plasmadiscounter (toen zaten ze nog in een klein pand met kinderwagens erbij), heb 1 keer ergens anders een tv gekocht, gelijk spijt. Top winkel en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea Kloppenburg 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelen makkelijk te vinden.

Service
Zeer snelle levering. Top informatievoorziening over de levering.

Assortiment
Ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SamsungUE43J5500 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik wil jullie een 10 geven maar helaas pakt hij dat niet. Jullie site is zeer gemakkelijk in gebruik! Erg over te spreken!

Service
Ook hier wil ik een 10 geven! Jullie service en snelheid van het verzenden is top!

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Ik zal jullie winkel bij al mijn vrienden aanbevelen

Extra toelichting
Zeer tevreden met mijn aankoop en jullie service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter deelstra 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hardstikke tevreden lekker snel ook top hoor

Service
Geen opmerkingen

Assortiment
Veel keuze kom zeker op terug moet nog cinema set hebben.

Aanbeveling
Alles is gewoon oke daar

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Assortiment
Had onenigheid bij een concurrentwebsite. Jullie gebeld en m'n probleem uitgelegd. De dame was zeer vriendelijk en kon me toezeggen dat ik het toestel de volgende dag mocht verwachten als ik boot negen uur zou bestellen. En idd het toestel kwam ook!

Aanbeveling
Ben erg blij nadat ik bij de concurrent erg ontevreden was geworden en aan
T lijntje werd gehouden. Daar kreeg ik een voorstel om bij te betalen en een ander toestel te laten komen.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Een artikel bestelt wat in de outletstore stond omdat dit door een andere teruggestuurd is. altijd even spanend of er iets mee is maar ik heb niets kunnen ontdekken en ben dik tevreden voor minder geld.

Service
Keurig verpakt

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een artikel en dit hadden ze

Aanbeveling
waar gaat het om? je zoekt een artikel voordelig en bij een betrouwbaar adres.

Extra toelichting
Niets op aan te merken keurig zakelijke factuur na aflevering ontvangen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nancy de groot van den boogert 15-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handig vanuit je luie stoel , snel gezocht en betaald . Volgende dag al bezorgd

Assortiment
Een uitgebreid assortiment voor leuke prijzen

Aanbeveling
Wij hebben een smartv gekocht en dit is super goed bevallen .
Leuke prijs voor een mooie smarttv , en de volgende dag al bezorgd.
Ik vond de site ook erg overzichtelijk .
We kijken met veel plezier 👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews