Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thomas de Graaf 26-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk, bijna alles goed op voorraad

Service
goed geholpen, uitleg was helder

Assortiment
Een 40 inch televisie gekocht voor minder dan 300 euro, fantastisch!

Aanbeveling
Goed bereikbaar vanaf de snelweg, goedkoop, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper Hellendoorn 26-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles ruim en duidelijk opgesteld in de winkel.

Service
Al mijn vragen werden netjes en zo volledig mogelijk beantwoord.

Assortiment
Voldoende aanbod in meeste prijs klassen.

Aanbeveling
Goede service, mooi aanbod.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 26-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Duidelijke website met veel producten.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Door duidelijke website met veel producten.

Extra toelichting
Muurbeugel bij de TV gekocht en de doos kwam behoorlijk gehavend en dicht geplakt aan, waar ook nog eens de waterpas uit ontbrak. Ik snap niet dat dit zomaar verstuurd wordt. Geen zin om met Plasma discounter hier over in discussie te gaan, maar vind dit niet ok.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

JW 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kort en zakelijk
Site is duidelijk

Service
alle afspraken zijn nagekomen

Assortiment
volop keuze

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
Natuurlijk was de levering van Post.nl weer eens een paar uur te laat, waardoor we een gezellig familie diner miste. Post.nl kwam pas om 19.20 ipv tussen 15.30- 17.30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk om een bestelling te plaatsen

Service
snelle levering

Assortiment
veel keuze in producten

Aanbeveling
Als meerdere keren diverse producten hier gekocht .De levering is snel, bij vragen goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siccama 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via Tweakers.net ben ik bij Plasma-discounter uitgekomen. De TV was nog op voorraad en nadat ik de specificaties goed had bekeken, wat overigens zeer duidelijk beschreven stond, direct maar besteld. Ging erg gemakkelijk.

Service
Dit stond bij de levertijd: "voor 21.00 uur besteld is de volgende dag in huis"Dat moest ik natuurlijk meemaken. Ik heb de TV om 20.45 uur besteld en direct betaald. Nu maar afwachten. En ja hoor, de volgende dag (zaterdag) om 14.15 uur afgeleverd, wat een service!!!

Assortiment
Zeer goede prijs voor een Smart TV met 3D etc. Ik was alleen maar op zoek naar een nieuwe TV, dus verder niet op zoek naar iets anders.

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk, zeer snelle levertijd, gemak, voldoening en voldoende informatie betreffende leveringsproces en status bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edward 25-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke winkel en supersnelle en accurate service

Service
verkoper zeer goed op de hoogte en liet alles goed zien

Assortiment
dat wat we wilden hebben wat er

Aanbeveling
gewoon een hele goede winkel, ook omdat de prijs-kwaliteit verhouding domweg goed is

Extra toelichting
steekt er bovenuit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ties 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke productomschrijving / youtube filmpjes.

Service
Snelle levering / contact via e-mail.

Assortiment
Nette prijzen en veel keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een voor iedereen toegankelijke website. Prima bereikbaarheid van de overzichtelijke winkel om een goed vergelijk te verkrijgen met behulp van de medewerkers.

Service
Direct bij binnenkomst een uitstekende en vriendelijke service.

Assortiment
Een assortiment voor iedere beurs en wensen.

Aanbeveling
De winkel en zeker de website maakt het simpeler kiezen in apparatenland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosita Ramhiet 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Ik heb bestelling gesplaats vanuit America voor mijn zoon in Nederland. En het was fabulous. De medewerkers hebben me op alle fronten en gebeuren op de hoogte gehouden

Assortiment
Diverse assortiment die je maar kan kiezen.

Aanbeveling
De medewerkers zijn hulpzaam en mailen of bellen je zsm terug.

Extra toelichting
Ik dank jullie heel hartelijk voor uw goede medewerking. En niet te vergeten de bezorgtijd was super snel. En de bezorgers waren vriendelijk zoals ik heb vernomen van mijn zoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larissa 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker duidelijk na een krantadvertentie makkelijk op de site te vinden

Service
Direct een mail ter bevestiging en daarna vrij snel de track And trace code voor het volgens van het pakket.

Assortiment
Heeeeul veel keus

Aanbeveling
Gewoon makkelijk, snel en duidelijk! Stelt nooit teleur!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend geleverd. Tussentijds wordt je op de hoogte gehouden door berichten over de status van je bestelling incl. een tijdvenster waarin jouw aankoop wordt gebracht. Top!

Assortiment
Was op zoek naar een 2e TV, assortiment prima en op het moment van aankoop de laagste prijs te vinden op internet

Extra toelichting
Dit is mijn 2e aankoop. De prijs, snelheid van leveren en aftersales maken dat ik de eerstvolgende keer als ik weer iets nodig heb als eerste op deze site ga kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 25-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie winkel, goede impressie van alle producten

Service
Ik ben ontzettend goed geholpen door een enthousiaste medewerker

Assortiment
Alle merken waren voldoende op display en voorradig

Aanbeveling
Prima winkel in het midden van het land en een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik werd keurig de dag na aflevering gebeld dat de soundbar en extra 42" tv nog niet geleverd waren en dat dit z.s.m. alsnog zou gebeuren. Erg netjes.

Aanbeveling
Altijd alles op voorraad en brede keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jip Hoetjer 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is erg overzichtelijk, en er wordt snel hulp geboden als je even vast loopt.

Service
Zoals boven benoemd, snel hulp met vragen etc.

Assortiment
Kon gelijk mijn TV vinden waarnaar ik opzoek was.

Aanbeveling
Ideale winkel, gemakkelijk, goedkoop en erg gebruikers vriendelijk. Helemaal top.

Extra toelichting
Als student zijnde hier gezocht voor een goedkope en goede televisie, dat is gelukt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aquaclima 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle service en levering daar houd ik van!

Assortiment
Goed en overzichtelijk niet te veel producten gewoon in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mark van den Burg 24-04-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ze brengen zelf de tv naar je auto

Service
Zeer vriendelijk personeel en erg goede kennis

Assortiment
Veel soorten en alle merken

Aanbeveling
Mooie winkel met vakkundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LH Visser 24-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geen poespas winkel. Men is recht voor z'n raap. Fijn dat ook bij alle tv's genoeg informatie en prijs bordjes staan

Service
We zijn op een donderdagavond naar Naarden gereden om een tv te kopen. Eenmaal aangekomen in de winkel hebben we erg lang moeten wachten tot we geholpen werden. Service prima en snel.

Assortiment
Genoeg keuze als je opzoek bent naar een wat luxere tv.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel en fijn dat je voor de deur kan parkeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rootlieb 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en veel keus

Service
Goede service en vriendelijke mensen

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben Kottink 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vergelijk en bestel met 1 klik

Service
Direct duidelijke bevestigingsmails

Aanbeveling
Duidelijk middels bevestigingsmails. Komen afspraak na met levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MW 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten staan op een duidelijke volgorde met een goede en uitgebreidde product uitleg met alle specificaties

Service
Via de site een tv uitgezocht die pastte bij wat ik ongeveer wou hebben en waarvan de prijs me erg aanstond. Tv besteld en afgerekend via ideal en kreeg direct mail over ontvangen betaling en het verzenden.

Aanbeveling
Alle informatie die ik wou weten was te vinden op de site en was goed en duidelijk uitgelegd. Ook een goed uitgebreid assortiment. Bij alle producten duidelijke foto's. De dag erna ook op een vroeg tijdstip al bezorgd ondanks dat ik hem rond 7 uur savonds pas besteld had. Ik raad de site ten zeerste aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Springer 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen kostte echt weinig tijd. De verstrekte informatie was prima.

Service
Het leveringsproces verliep prima. We werden steeds op de hoogte gehouden waar het apparaat zich bevond en hoe laat er geleverd werd. Het apparaat werd keurig geplaatst.

Assortiment
Er was genoeg keus uit een ruim assortiment

Aanbeveling
Er valt eigenlijk niets aan te merken!

Extra toelichting
Zo zou het kopen via internet altijd moeten verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolbert 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, scherpe prijzen.

Service
Nette en vlotte afhandeling en overzichtelijk betaalgemak.

Assortiment
Onvoorstelbaar groot assortiment.

Aanbeveling
Prettig zakendoen, het ultieme "warme deken" gevoel.

Extra toelichting
Vooral zo houden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grt 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zo gevonden en vlot de bestelling ingevoerd.
Heldere communicatie over de staat van het product (retour gekomen, maar in goede staat)

Service
Snel geleverd. Goede informatie over de voortgnag van het leveringsproces

Assortiment
OK

Aanbeveling
Prima, goede webshop, zeker weer gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Anton 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanuit de luie stoel kijken en kopen, heerlijk!

Service
Goed, zal de komende periode mogelijk blijken als ik service voor deze aankoop nodig heb. Kan dan het cijfer 10 worden!

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

snoekit 24-04-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
duidelijke opstelling

Service
werd keurig te woord gestaan en geholpen met inladen

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
overzichtelijk goede service en scherpe prijzen

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anita Jongerden 24-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het assortiment is erg overzichtelijk zowel op de website als in de winkel

Service
Zeer vriendelijke medewerkers

Assortiment
Bedenk het en het is verkrijgbaar

Aanbeveling
Zie voorgaande motiveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke website, betaling via Ideal

Assortiment
Groot assortiment tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Onze nieuwe TV werd de volgende dag bezorgd. En hele duidelijke, heldere communicatie via automatische emails, iets waar andere webwinkels iets van kunnen leren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ozzy 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen met één druk op de knop

Service
Goede service. Geen klantcontact gehad.

Assortiment
Veel producten voor zeer lage prijs

Aanbeveling
Wat je zoekt, zonder poespas.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mark 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deloof ivan 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m mattemaker 23-04-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede duidelijke website in de winkel alles overzichtelijk

Service
prima te woord gestaan en duidelijke uitleg zodat we rustig de keuze konden maken

Assortiment
volop keus en is het niet meer voorradig dan is het heel snel binnen en de prijs ook top

Aanbeveling
goed en bekwaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien Pijnaker 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitgebreid assortiment. Duidelijk webshop.

Service
Snelle levering, goede communicatie.

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk je kan alles makelijk vinden

Assortiment
Je heb genoeg keus

Aanbeveling
20.30 uur besteld de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris de Bruin 22-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de website naar een geschikte TV gezocht en deze in de showroom bekeken of het echt was wat we zochten.

Service
We werden in de showroom uiterst vakkundig geholpen en niets was te veel.

Assortiment
Het assortiment op de webshop is uitgebreider dan in de showroom. Wij vonden op de website en wilden het in de showroom zien. Echter, in de showroom stond het betreffende artikel niet.

Aanbeveling
De webwinkel is erg uitgebreid en je vind er artikelen die je nergens anders vind. De showroom heeft echter niet alle artikelen die op de webshop staan.een

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennett and Landman 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Easy to select model (and for the right price), easy to order via website.

Service
Courteous, responsive and FAST (via email).

Assortiment
Good products at all price ranges.

Aanbeveling
Great selection, good prices, responsive service people, FAST delivery.

Extra toelichting
Very smooth order process, great product at good price, appreciated the staff's fast email replies, product delivered the next day. GREAT!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melinka 22-04-2016 In de winkel gekocht
In Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en te parkeren

Service
Vriendelijk en kundig personeel. Ik werd snel geholpen en kreeg een goede uitleg.

Assortiment
Genoeg voorraad

Aanbeveling
Overal tevreden over. Gewoon een fijne winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jpkamp 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk een duidelijke keuze kunnen maken in een overzichtelijke website

Service
Snelle en nette levering

Assortiment
Genoeg keuze voor ieder wat wils

Aanbeveling
De winkel is netjes en goed georganiseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Mooij 22-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken. Voldoende parkeergelegenheid maar ook goede internetwinkel. Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Bijzonder behulpzaam personeel en heel vriendelijk men neemt echt de tijd voor de klant.

Assortiment
Groot assortiment op verschillende artikelen. Met goede mogelijkheden.

Aanbeveling
Mooie grote winkel met een goede display. Makkelijk te bereiken en goede parkeergelegenheid.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden. In de toekomst kom ik zeker nog een keer langs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deleriden 22-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kan zowel online als fysiek in een winkel bestellen

Service
de spullen werden zelfs in de auto gezet

Assortiment
een diversiteit aan keuzes van verschillende merken - soorten - types.

Aanbeveling
blijf zo doorgaan. vooral de service wordt erg gewaardeerd.

Extra toelichting
klasse!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
TV werd binnen afgesproken tijd afgeleverd

Assortiment
Alles aanwezig

Aanbeveling
Klopt allemaal en mag achteraf betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Beek 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De standaard muurbeugels zijn minder praktisch, het is mooier om de sounder onder de tv te koppelen.

Service
Aflevering ging supersnel. Heb de soundbar vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag had ik het al in huis!!

Assortiment
Voor mij een ruime keus met een goede prijs

Extra toelichting
.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moek 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke website , makkelijk om producten te vergelijken en te selecteren !

Service
Service van top kwaliteit , niks meer toe te voegen ....

Assortiment
De curved van samsung was overal uitverkocht, behalve bij Plasmadiscounter . zeer uitgebreide assortiment ...

Aanbeveling
Ik heb donderdagavond om 19:00 besteld , en vrijdagmiddag kon ik al genieten van mijn nieuwe aankoop , ook de bezorging verdiend een pluim , al met al een top service , van bestelling tot levering .....

Extra toelichting
TOP !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne Willems 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
S,avonds besteld en de volgende dag in huis!!

Assortiment
Genoeg keus.

Aanbeveling
Super snel geleverd en meer dan genoef keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Harmsen 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De informatie over het product was goed en duidelijk, maar niet 100% compleet. Had ik nou wel of niet een CI+ module nodig en welke past op mijn situatie. Toch gewoon besteld en geen probleem gehad bij het instaleren.

Service
Voor 21.00u besteld, morgen in huis: prachtig. Klein foutje in het adres: nummer 90 ipv 90a. Duidelijk aangeven dat het product moet worden gecontroleerd op beschadiging en juiste levering. Ook open aangegeven wat te doen als het niet goed is. Rechtstreeks telefoonnummer geeft vertrouwen.

Assortiment
Gewoon goed.

Aanbeveling
Ik beveel nooit iets aan, maar ik ben wel tevreden.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Grootendorst 21-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed overzichtelijk , tv merken bij elkaar op hetzelfde beeld afgesteld zodat je de verschillen zelf kunt zien en beoordelen.
Uitgebreide hoek met koffie apparaten.

Service
Netjes en vlot behandeld door keurig personeel.
Moest wel even wachten totdat speakerdraad gevonden was in het magazijn. Een oplettende medewerker vroeg of we nog steeds stonden te wachten, toen is het snel verholpen.

Assortiment
Prima, niet teveel waardoor je door de bomen het bos niet meer zou zien.

Aanbeveling
Vlot en goed geholpen. Prima prijs-kwaliteit. En ik ben erg blij dat er garantie aan huis geldt.

Extra toelichting
Fijn dat er garantie aan huis is toegezegd. Ik hoop er geen gebruik van te hoeven maken, maar wel goed dat het er is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fee 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk duidelijk en makkelijk te vinden

Assortiment
Heel divers en duidelijke beschrijvingen bij producten

Aanbeveling
Eerlijke winkel door ook het mindere feedback zichtbaar te laten zijn.
Makkelijk,overzichtelijk en helder.

Extra toelichting
Service niet nodig gehad maar super snel in levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny van den Broek 21-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden en genoeg parkeerplaats.

Service
Je wordt netjes geholpen.

Assortiment
Ze hebben van alles

Aanbeveling
Gewoon goed een goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Old Boss 21-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online reserveren en de volgende dag ophalen. Super!

Service
Correct!

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Mensen met goede kennis van zaken die je daardoor prima kunnen informeren. Top!

Extra toelichting
Geweldige "formule". Niets aan veranderen. Uiteraard wel scherp blijven!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian0510 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is aanklikken, betalen en de volgende dag in huis

Service
Aankoop- en retourprocedure wordt goed uitgelegd en nagekomen. De aangegeven levertijd klopt ook.

Assortiment
Alles wat je bij een andere elektronicashop kunt vinden vind je hier ook, alleen dan vaak goedkoper!

Aanbeveling
Eigenlijk is alles dik in orde. Ik heb al vele producten aangeschaft bij Plasma Discounter en altijd naar volle tevredenheid!

Extra toelichting
Een extra fysieke shop in de omgeving van Haarlem (bijv.) zou welkom zijn voor ophalen e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews