Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,4 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Abdel 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden, en je kan zelfs met paypal betalen.

Service
Ik heb hier nog geen gebruik van hoeven maken, maar de koop zelf geen snel en zonder problemen.

Assortiment
Heel veel keuze en zeer scherpe prijzen.

Aanbeveling
Niets anders op te merken, behalve dat het een winkel is met zeer scherpe prijzen die je bijna nergens anders zo laag ziet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bij het uitzoeken van een televisie kon ik verschillende opties aanvinken in het drop down menu. De website laat ook producten zien die ook handig zijn bij de aankoop van de televisie, zoals ophangsystemen.

Service
Ik kreeg netjes een e-mail binnen betreft de aankoop en de bezorging.

Assortiment
Aanbod van verschillende soorten televisies in verschillende prijsklassen, tegen de scherpste prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Erik 01-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime ontvangst maar ook direct bij de producten

Service
De producten werden keurig op een kar van uit de opslag naar de auto gebracht en ook met behulp van de medewerker ingeladen .

Assortiment
De tv was niet zichtbaar in de winkel maar wel direct leverbaar van uit het magazijn.

Aanbeveling
Goede en nette medewerker die ons vriendelijk en vrijblijvend heeft geholpen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

peter 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te vinden

Service
gebracht binnen de tijd

Assortiment
groot en veel

Aanbeveling
goede behandeling en afhandelingzal hier

Extra toelichting
zal hier zeker terugkomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Romano 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Aanbod is goed te filteren, alleen is de voorraad niet actueel!

Service
Leveringstijd en datum komt niet overeen met de track&trace van PostNL

Assortiment
Ruim assortiment, mag actueler. Meer nieuwe modellen.

Aanbeveling
Voorraad mag actueler.

Extra toelichting
Koop al jaren bij deze webshop, vertrouwelijk en servicegericht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle bediening

Service
Medewerker luistert

Assortiment
had meer zichtbare keuze verwacht.

Aanbeveling
Prima winkel! Prima website!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Piet Wieringa 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Snel geleverd

Assortiment
Prima keuze

Aanbeveling
Door de keuze, bestelgemak en snelle levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniel BR 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Top service, snelle verzending en hele goede informatie voorziening.

Aanbeveling
Gewoon een hele top shop. Hoop in de toekomst weer iets bij ze te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica en sharon 01-05-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De tv was gemakkelijk aan te sluiten, de tv werd in de auto gedragen!

Service
We werden heel erg goed geholpen in de winkel, geen vraag was te veel!

Assortiment
We konden uit genoeg kiezen, aangezien we niet veel geld hadden te besteden hebben we toch een super tv kunnen kopen voor een niet al te groot bedrag.

Aanbeveling
Leuke aanbiedingen en hele goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bert 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
simpel eenvoudig duidelijk

Service
duidelijke omschrijving i.v.m. doorverwijzing naar service centrum van Philips

Assortiment
voldoende keuze betreffende item waar ik naar opzoek was

Aanbeveling
lijkt me duidelijk.
zie eerdere beoordelingen

Extra toelichting
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

brian kuipers 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
ideaal shoppen online

Service
de ene dag besteld volgende dag in huis

Assortiment
kon goed kiezen en vergelijken

Aanbeveling
makkelijk goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Josephientje 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker thuis producten bekijken en vergelijken, bestellen. Product wordt thuis afgeleverd en je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen. Top!

Service
Goede service als er iets is.

Assortiment
Veel keuze op de site, je kunt lekker vergelijken.

Aanbeveling
Leuke gebruiksvriendelijke internetwinkel met veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JasonD 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het is een simpel gui en overduidelijk

Service
Als de bestelling is geplaatst, wordt gelijk goed geïnformeerd.

Assortiment
Dat wat ik zoek, heb ik kunnen vinden.

Aanbeveling
Voor mij is de betrouwbaarheid en service belangrijk, en die worden uitstekend uitgevoerd!

Extra toelichting
geen toelichting verder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annette 30-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
We hebben wat rond gekeken,zijn goed geadviseerd en gekocht.

Aanbeveling
Alles overzichtelijk.We waren er op een doordeweekse dag goed geholpen.En tevreden.Ik kan niet oordelen hoe dat in het weekend verloopt.

Extra toelichting
Nee,dat niet.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Carlo van de ven 30-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super eenvoudig bestellen

Service
Duidelijk inzage in de status van de bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreid. Van tv tot bbq ;-)

Aanbeveling
Goed, betrouwbaar en snel.
Met als slot nog een leuke toegift om je aankoopbedrag terug te verdienen !!

Extra toelichting
We winkel waarbij je niet hoeft te twijfelen! !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Priscilla 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide zoekmogelijkheden op de website en toch overzichtelijk. Voor ieder wat wils!

Service
Vandaag bestellen en morgen geleverd, wordt absoluut waargemaakt.

Assortiment
Ruime keuze, in iedere prijs- en kwaliteitsklasse.

Aanbeveling
In het verleden hier besteld, en nu weer. Dik tevreden met zowel de producten als de prijs. Nergens goedkoper gevonden, geen bezorgkosten en vandaag besteld wordt ook daadwerkelijk morgen geleverd. Gewoon heel goed!

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 29-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Service in de winkel tot aan de auto was uitstekend!

Assortiment
Drie jaar geleden al onze Philips Saeco koffie machine bij de koffie-discounter in Naarden gekocht.
Dit keer wederom ontzettend blij met onze aankoop, nu een nieuwe Sony Bravia! Online op Plasma-discounter.nl al uitgezocht welke verschillende modellen onze voorkeur hadden.

Aanbeveling
In de winkel uitstekende aanvullende uitleg gekregen over het onderscheid tussen de merken en modellen. Bij Plasma-discounter zeer kundige en vriendelijke medewerkers, begrijpen wat bij je past en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amm Sprinkhuizen 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke informatie bij de producten en alleen zichtbaar naar wat je zoekt.

Service
Gemakkelijk te vinden naar wat je zoekt,snel en duidelijk om te betalen,direct een bevestiging terug gestuurd gekregen, en gemakkelijk het product te volgen waar het zich bevind,en als het bij het afhaal punt is gearriveerd dan nog een mail van dat het daar ligt, echt prima geregeld bij jullie.

Assortiment
Ik heb niet naar alles gekeken maar alleen van wat ik nodig had en die info is prima en overzichtelijk

Aanbeveling
Weinig aan toe te voegen, ga zo door zelfs voor mij is dit aangenaam om iets te bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton van Heusden 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Kon makkelijk vinden wat ik zocht.
vervolgens was de aankoop handeling en vervolgens de bezorging eenvoudig en efficiënt.

Assortiment
Voldoende keuzes, al vielen die vaak buiten mijn budget :-)

Aanbeveling
Service heb ik (nog) niet nodig gehad. Voor het overige zal ik zonder aarzelen anderen uw winkel aanbevelen.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Melvin 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Mailtje gestuurd en gelijk antwoord super snel.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Super snel geleverd en op mail gelijk antwoord. Super gewoon. Volgende aankoop in zicht. Me familie gelijk op de hoogte gesteld 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel kies opties om gericht te zoeken. Rangschikken op verschillende categorieën. Mooie overzichtelijke website. Als prettig ervaren!

Service
Snel geleverd en duidelijk gecommuniceerd. Retour procedure is fijn want geeft een stok achter de deur, niet nodig geweest. Mail verstuurd over de betaling en er was heel snel terug gemaild, super!

Assortiment
Alles overzichtelijk en te rangschikken op verschillende categorieën. Er is onwijs veel en de prijs kwaliteitsverhouding is perfect. Nu al meerder televisies gekocht bij Plasma Discounter en altijd tevreden geweest! Alles gemakkelijk kunnen vinden

Aanbeveling
De combinatie van gemak, service, assortiment en kwaliteit/prijs verhouding.

Extra toelichting
Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane Duursma 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goedkoper dan andere sites en heel overzichtelijk. Ik krijg wat ik zoek

Service
Super snel geleverd en geen gezeik. Super.

Assortiment
Super, precies wat ik wilde hebben!

Aanbeveling
Geweldig. Waarom zou je naar een andere winkel gaan als het hier zo goed is.

Extra toelichting
Mijn vader had eerder een tv bij jullie gekocht en nu ik. En waarom zou ik in de toekomst ergens anders naar toe gaan? Nee hoor, helemaal super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeff Wouters 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan altijd beter.

Service
Kan altijd beter.

Assortiment
Ruime keuze, goede filtering op de website.

Aanbeveling
Zie vorige omschrijvingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flip van Ellinkhuizen 29-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Reserveren perfect, communicatie feilloos, prima parkeren.

Service
Zeer vriendelijk personeel, bestelling snel in handen.

Assortiment
Ik heb tot nu toe niets gemist.

Aanbeveling
Alles in orde Tom!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke informatie over het product

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product was gemakkelijk te vinden met de juiste specificaties er bij geschreven, wat ik zocht.

Assortiment
Ruim aanbod van de artikelen, die ik zocht.

Aanbeveling
Gemakkelijk te bestellen met een supersnelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joop S 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
wat ik zocht was snel te vinden op de site.

Service
Product binnen 24 uur geleverd.

Assortiment
Assortiment en prijs is goed.

Aanbeveling
Gewoon goed zoals een webshop hoort te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana Krijgsman 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een hele overzichtelijke website, waar alles duidelijk vermeld staat en hele mooie aanbiedingen.

Service
Een hele snelle service. Had na de bestelling nog een vraagje en werd vriendelijk en duidelijk geholpen.

Assortiment
Breed assortiment voor iedere beurs

Aanbeveling
Ik zal iedereen die online zal willen bestellen plasma -discounter aanbevelen. Om de mooie aanbiedingen, snelle en vriendelijke service en het brede assortiment voor iedere beurs

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over plasma-discounter. Zal de volgende keer weer bij jullie bestellen. Toppie ga zo door :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joos 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site structuur, eenvoudig te bestellen

Service
snelle opvolging door mailbevestiging en Post NL track and trace service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B van de pol 28-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk snel zonder problemen

Assortiment
Wat hebben ze niet je kan je hele inboedel er krijgen

Aanbeveling
Netjes en overzichtelijk

Extra toelichting
Was de 2 keer dat ik er was en niet de laatste keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steve 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere indeling van diverse apparatuur
geen account nodig (handig)

Assortiment
op gebied van TVs meer dan voldoende keuze
qua home cinema en receivers zou de keuze ruimer mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Artikel thuis achter de pc gereserveerd en zonder problemen in Naarden opgehaald.

Aanbeveling
Ondanks drukte in de winkel ben ik prima geholpen door een deskundige medewerker. Nam alle tijd om mij een goed advies te geven.

Extra toelichting
Snel en correct geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvon 28-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

7,0

Gemak
Website was duidelijk, kwam overeen met wat ik zag in de winkel.

Service
Niet alle onderdelen van deze vraag meegemaakt.
In de winkel viel me wel op dat ik als klant vragen moest stellen om aan mijn informatie te komen om een goede keuze te kunnen maken. Meer informatie en aanbod van keuzemogelijkheden vanuit de verkoper had ik wel op prijs gesteld. Heeft er mogelijk mee te maken dat ik zondagmiddag een kwartier voor sluitingstijd in de winkel kwam. Ik ging wel met een gekochte tv de deur uit en met een goed gevoel over mijn keuze.

Assortiment
Ik had een groter aanbod verwacht.
Jullie prijzen zijn echt concurrent en een belangrijke motivatie geweest om langs te komen en ook direct te beslissen en niet meer verder te kijken.

Aanbeveling
Goede prijzen, goede producten al zou wat mij betreft het assortiment en de keuzemogelijkheden groter mogen zijn. Ook meer informatie en advies vanuit de winkel gewenst. Ook na aankoop van het product.

Extra toelichting
Als ik meer informatie en advies had gehad, dan was de score op 8 gekomen. Had ik ook nog extra informatie over 'hoe te installeren en 'kom gerust bij ons terug als je nog vragen hebt', dan was de score 9 geworden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tony 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend geleverd. Tussentijds wordt je op de hoogte gehouden door berichten over de status van je bestelling incl. een tijdvenster waarin jouw aankoop wordt gebracht. Top!

Assortiment
Was op zoek naar een 2e TV, assortiment prima en op het moment van aankoop de laagste prijs te vinden op internet

Extra toelichting
Dit is mijn 2e aankoop. De prijs, snelheid van leveren en aftersales maken dat ik de eerstvolgende keer als ik weer iets nodig heb als eerste op deze site ga kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aernout van der Schaaf 28-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden

Algemene score

5,5

Gemak
het is redelijk goed bereikbaar en behoorlijk aanbod

Service
lang wachten, en je krijgt foutieve informatie. onmogelijk om een doos te openen om te laten zien wat erin zit. echt niet meer dan een dozenschuiver.

Assortiment
volgens mij is alles wel aanwezig, maar wel heel erg afgepast, van kleur, een model en een serie, zoek voor de rest maar zelf uit welke je dan wilt hebben.

Aanbeveling
als je goedkoop wilt, kan je hier prima terecht, voor een klein stapje extra en je klant voelen absoluut niet

Extra toelichting
zet de klant op de eerste plaats en informeer naar waarheid, ook bij 99% zeker weten zit nog ruimte voor navragen, doe dat dan ook

Review criteria:

Goed
Slecht
Onvoldoende
Create2Fit Naarden 28-04-2016

Beste Aernout,

Bedankt voor de review.

Vervelend om te vernemen dat je lang hebt moeten wachten. De doos kan niet geopend worden omdat wij het product anders niet meer als nieuw kunnen verkopen. Wij proberen daarom zoveel mogelijk artikelen te presenteren in onze showroom. Indien je niet tevreden bent kun je het artikel altijd binnen veertien dagen retourneren.

Groeten,

Chèrice van team Create2fit

Reageer

Johanna 28-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na het bekijken van de site, wilden we liever zelf de winkel bezoeken. Een paar jaar geleden hadden we goede ervaring met aankoop koffiemachine Gaggia

Service
Als het bij binnenkomst iets duidelijker zou zijn hoe je het snelst/handigst een verkoper te spreken zou krijgen, had ik een 10 gegeven. Service verkoper was verder prima!

Assortiment
Voldoende keuze t.v.'s in wat wij zochten

Aanbeveling
Fijne winkel; goed assortiment; deskundige verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo de Groot 27-04-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon simpel kijken uitleg en kopen even wachten en klaar.

Service
er is zelfs de mogelijkheid het product naar de uato te laten brengen.

Assortiment
groot

Aanbeveling
gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark van Den burg 27-04-2016 In de winkel gekocht
naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bedrijf heeft een hele goede bezorg dienst en bij afhaal word u tot in de auto geholpen

Service
De werknemers die aanwezig waren waren aller vriendelijk en ook erg vakkundig ze konden van alles vertellen over de producten

Assortiment
Een ruime keuzen tussen vele producten

Aanbeveling
Goede service en goede kwaliteit

Extra toelichting
Deze winkel is Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Man Ko 27-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zelfs op zondagen geopend, ruime parkeer gelegenheden

Service
Nog weinig winkels die even de moeite doen om je te helpen met in te laden.
Kennis van persoon was verrassend goed. Zelfs vragen omtrent input lag was bekend bij het personeel.

Assortiment
Zeer mooie demo opstellingen en veelal op vooraad

Aanbeveling
Behalve de ligging ( p het industrie terrein) is het een prima winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 27-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, duidelijke internetsite.

Service
Er werd netjes gevraagd of we koffie wilden hebben tijdens het wachten.

Assortiment
Ruim assortiment, zeker via internet. Ook duidelijk of e.e.a. op voorraad is.

Aanbeveling
Prettige (web)winkel om te komen en te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 27-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles overzichtelijk en duidelijk geprijsd

Service
Goed en duidelijk geholpen en geadviseerd

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Goedkoper dan de meeste witgoed winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin Coppenhagen 27-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima!
Alles duidelijk zichtbaar en ruim opgezet.

Service
Service is perfect!
Wij hadden een aankoop gedaan, bleek na de betaling toch niet compleet op voorraad te zijn, maar er kwam een oplossing en wij zijn super blij naar huis gegaan.

Assortiment
Ruim en mooi! Genoeg keuze!

Aanbeveling
Prima producten, goede lokatie, net personeel en super service!

Extra toelichting
Nee, eigenlijk niet! Alles was ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Groosman 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie, voorzien van presentatiefilmpje. Wordt zo eenvoudig een keuze te maken.

Service
Binnen de aangegeven periode werd geleverd. Helaas een andere TV dan besteld. Na één telefoontje werd de (begrijpelijke) fout middels een omruil bezorging de volgende dag geregeld. Netjes!

Assortiment
Op basis van het uitgebreidde assortiment is PlasmaDiscounter in staat aantrekkelijke aanbiedingen te doen. Effe wachten tot er wat voorbij komt en toeslaan! :-)

Aanbeveling
Gewoon heel prettig en snel zaken doen op basis van duidelijke informatie. En natuurlijk een prettige vent, die Tom Coronel...... of neemt ie ons in de maling en is het Tim?

Extra toelichting
Doorgaan op deze wijze! En vooral blijven racen, de combi met dit ondernemerschap bijt niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 27-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer eenvoudig te bereiken en overzichtelijke winkel.

Service
Medewerkers zijn vriendelijk en hebben verstand van zaken.

Assortiment
Zeer ruim assortiment en uitstekend tentoon gesteld.

Extra toelichting
Zondermeer betrouwbaar en aan te raden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub van der Linden 27-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eerst georienteerd op het web en daarna het produkt opgehaald in de winkel

Service
Ale tijd voor vragen en tv keurig naar de auto gebracht

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Nette ruime winkel met veel keus al is het een goede zaak eerst te kijken in de webshop

Extra toelichting
Goede webshop met heel veel keust

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettig de demo-filmpjes, beter dan in een winkel zelfs.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Echt een prima site, alles heel goed te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozemeijer 27-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken via de snelweg en fijne geordende winkel.

Service
Ik werd snel geholpen met eerlijk en goed advies. Geen opdringerig personeel. Ik kwam kijken voor een Samsung tv. De verkoper attendeerde mij er nog op dat ik voor het zelfde geld beter een nieuwer model van een ander merk kon kopen. Dit heb ik ook gedaan en geen spijt van. Tijdens het wachten bij het magazijn krijg je nog een heerlijk vers kopje koffie aangeboden.

Assortiment
Ruim assortiment aanwezig in de winkel. Voldoende demo modellen uitgestald.

Aanbeveling
Heel prettige manier van winkelen. Ik Kom hier zeker weer.

Extra toelichting
Naar de aanschaf liep de verkoper nog even mee om de grote tv in de auto voor ons te leggen. Wat een service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilfred 26-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles overzichtelijk. Vriendelijk personeel.

Service
Snel geholpen. Vriendelijk personeel.

Assortiment
ik vond wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machelesen 26-04-2016 In de winkel gekocht
Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ziet er keurig, ordelijk en overzichtelijk uit wat je niet verwacht als je voor de winkel staat.

Service
Uiterst vriendelijk personeel en snelle service.

Assortiment
Jammer dat niet alle apparatuur uitgestald is in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F W rietvelt 26-04-2016 In de winkel gekocht
In Naarden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De winkel geeft op mij een laagdrempelige indruk een gevoel thuiskomen

Service
De verkoper toonde belangstelling voor je product wat je wilt kopen en wilde niet direct een ander product aan smeren

Assortiment
De producten staan goed en overzichtelijk opgesteld

Aanbeveling
Zoals uit de eerdere criteria heb ik een goed cijfer gegeven en zal ik daarom de winkel aanbevelen bij anderen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews