Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 19730 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Wil je een tv kopen? Dan ben je bij Televisiewinkel.nl aan het juiste adres. Altijd meer dan 3.000 televisies op voorraad. Je kan kiezen uit verschillende topmerken als Samsung, LG, Sony en Philips. Wil je je nieuwe televisie eerst met eigen ogen zien? Kom gerust langs in onze winkel in Naarden, waar wij een 60-tal tv’s van verschillende merken, formaten en typen hebben. Natuurlijk kun je ook direct online je bestelling plaatsen. Een tv kopen is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest als bij Televisiewinkel.nl! We hebben dan ook niet voor niets een hoge reviewscore van klanten op Kieskeurig!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 201 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hubert bisschop 07-05-2018 Via de website gekocht

Ik moet zeggen super service een echte aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben mooie aanbieding voor goeie prijzen een snelle reactie met directe en fatsoenlijke antwoorden. Levertijd nog geen 24 uur gewoon netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina 07-05-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer Snelle levering. Goed product goede prijs verhouding prima en fijne communicatie ga er zeker vaker kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lilian van bladeren 06-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldige service erg vriendelijk en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is deskundig ze dwingen niet tot koop ze laten je rustig nadenken en.kijken geven uitgebreide informatie hebben alle tijd voor je, je krikgt nog een lekker bakkie koffie en al koop je niet ze blijven vriendelijk.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

john 06-05-2018 Via de website gekocht

goede service mooi geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
leuke winkel kwam goed uit de bus, levering op afspraak, op tijd, mooi assortiment,
algemeen goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goed geoliede machine daar in Naarden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen en alle grote merken onder een dak.
Snelle en kundige afhandeling als je weinig tijd hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.M.Pieplenbosch 06-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige Internet winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en kwaliteitsverhouding ! Makkelijk te bestellen en wat heel belangrijk is, dat er vooraf het product bekeken kan worden en daarbij een uitstekende en heldere uitleg wordt gegeven ! Dat gaf voor mij de doorslag bij een goede en betrouwbare internet winkel voortaan mijn bestelling(en) te doen. Ook de weekend knallers zijn voor mij prijs bepalend en zeer voordelig geweest. Zodoende ben ik ook tot een koop overgegaan ! Chapeau ook voor de goede en snelle bezorg service door Televisiewinkel

Reageer

Rene ter Haar 06-05-2018 Via de website gekocht

Super service!!

Algemene score

10,0
Na een creditering van LG, een super service van Televisiewinkel.nl gehad. Prima werk, om de creditering te regelen, en ons van een geweldige nieuwe LG oled te voorzien...
Een dikke 10 voor de klantenservice (Neil....), die elke mail vriendelijk en snel wilde beantwoorden. Ook een dikke 10 voor de levering......

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 06-05-2018 Via de website gekocht

Half 9 besteld, volgende dag in huis! Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs was in orde. De tv werd gratis bezorgd en had een snelle levering! Tot zover vinden wij het dik in orde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.schroeder 05-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en vlotte levering. Tv werd bij de buren afgeleverd. Helaas deed de bel het niet. Gelukkig ruim op tijd. Fijn is dat leveringsdatum zelf in te stellen is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel 05-05-2018 Via de website gekocht

Snel & behulpzaam kortom super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telivisie besteld en werd netjes op de hoogte gehouden hoe het zat met mijn bestelling via de mail, geen onduidelijkheden en een snelle levering kortom een super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Niessen 05-05-2018 Via de website gekocht

Kafkaiaanse afhandeling van mijn bestelling

Algemene score

1,0
Ik bestelde een TV-beugel die 180 graden kon draaien. Ik ontving een beugel die ik niet besteld had. De klantenservice die ik belde beaamde de foutieve bestelling en beloofde de juiste te zenden. Helaas ontving ik voor de tweede keer precies dezelfde foute TV-beugel. Toen ik hierover opnieuw opbelde vertelde men mij dat de beugel die ik wilde niet meer leverbaar was en dat daarom ik een andere kreeg (die maar 120 graden draaibaar was en waar ik dus niets aan heb). Het bezorgen en weer ophalen werd door verschillende bedrijven gedaan en een indicatie van het tijdstip van ophalen/bezorgen kon niet gegeven worden. Het kostte me een dag thuisblijven.
Door een weeffout in de automatisering van het bedrijf kreeg ik voor de derde keer de melding dat mijn bestelling onderweg naar mij was????
Tot slot kreeg ik de vraag of ik tevreden was over het "geleverde" product. Nee dus!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Create2Fit 07-05-2018

Geachte heer/mevrouw Niessen,

Onze welgemeende excuses dat wij u niet direct verder hebben kunnen helpen.
Door een aantal misverstanden hebben wij niet de gewenste muurbeugel kunnen leveren.
Echter zien wij dat de oorspronkelijke order een muurbeugel is die maximaal 120 graden kan draaien ( Wij hebben u een vernieuwd model geleverd die ook 120 graden kan draaien zoals het oorspronkelijke model dat u heeft besteld.)

Na meerdere overleggen hebben wij u bestelling geannuleerd en het aankoopbedrag naar u terug gestort.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de miscommunicatie en de ongemakken.

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel

Reageer

L.C.Buijs 05-05-2018 Via de website gekocht

Een professionele en sympathieke zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding vergeleken met menig concurrent en qua levering natuurlijk niet te verslaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 05-05-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een goede en snelle levering, gevonden via bol.com, geen extra bezorgkosten zoals de meeste winkels hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ Santa 04-05-2018 Via de website gekocht

Vlotte service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de aangekochte TV besteld online en de volgende dag rond 12.00 uur reeds ontvangen,super snel per DHL!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Roland 04-05-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en goede afwikkeling na beschadigde aflevering van een grootbeeld tv meteen omruiling voor een nieuw toestel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Noom 04-05-2018 Via de website gekocht

Super TV

Algemene score

10,0
Het handige van internet is dat je ook de prijs kunt vergelijken. Televisiewinkel.nl kwam er als voordeligste uit. Daarbij leveren zij ook nog supersnel en is de (terugstuur) garantie goed geregeld. Kortom: beste service, beste prijs van harte aanbevolen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-05-2018 Via de website gekocht

Prima zaak ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de telefoon een tv besteld. Prima service en snelle levering. Bon kwam de volgende dag via mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J Kling 04-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Warme douche

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Televisie Winkel heeft ons goed geholpen nadat wij bij thuiskomst hadden ontdekt dat het toestel defect was. Omdat het een verjaardagscadeau was van onze dochter was de teleurstelling erg groot. Na telefonisch contact te hebben gehad en alles te hebben uitgelegd is het toestel omgeruild voor een nieuwe. Dit is klantenservice en verdient terecht een dikke 10.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 04-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Prima service, iedere keer weer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Breed assortiment en altijd prima service. Inmiddels een aantal tv's, tv beugels, een soundbar en diverse kabels in de winkel gekocht. Voor iedere vraag neemt men de tijd, denkt mee en zoekt actief naar oplossingen. Niet altijd de goedkoopste maar de service maakt dat meer dan goed. Met andere woorden, een aanrader!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 04-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke shop, met een vriendelijke en klantgerichte klantenservice.
Erg tevreden over de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Campen 03-05-2018 Via de website gekocht

Netjes volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes volgens afspraak is de tv afgeleverd. Ook prijzen en aanbiedingen zijn echt aanbiedingen die dan niet elders goedkoper te vinden zijn. Klein verbeter puntje zou kunnen zijn dat de aflevering in een tijdsvak gekozen zou kunnen worden (DHL). En voor de eenheid zou ik op factuur en berichtgeving de verschillende bedrijfsnamen weglaten oa plasmadiscounter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-05-2018 Via de website gekocht

Super store!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze leveren goede service. De prijs/ kwaliteitverhouding is ook prima. Genoeg redenen om in deze winkel te shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiziano 03-05-2018 Via de website gekocht

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoper als andere site's Daarom raad ik deze site aan snelle levering rap antwoorden op je vragen enz...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 03-05-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbieding en werd ook o afgesproken datum geleverd.Goed vooraf bericht gehad betreffende tijdschema

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 02-05-2018 Via de website gekocht

Prima! Keurig snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen ging zeer gemakkelijk. Heldere site. De prijs was prima en de levering correct en snel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 02-05-2018 Via de website gekocht

Top site, Met Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recent de ue55mu7000 besteld, op Zaterdag avond. Ivm levering vanuit eigen magazijn kwam deze een dag later. Top gecommuniceerd door Televisiewinkel.nl, heel duidelijk.
Perfect artikel geleverd en tot aan in de woonkamer vervoerd.

Duidelijke site met veel toelichting en uitleg.
Voor ons voortaan Televisiewinkel.nl!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 02-05-2018 In de winkel gekocht

Ik ben heel erg tevreden over deze winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat ik er al vele keren een aankoop heb gedaan en nog nooit een negatieve ervaring heb gehad

Reageer

Astrid 02-05-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbieding gezien van een tv op website. Op koningsdag besteld, zaterdag werd ik al gebeld door de transporteur om een afleverafspraak te maken. Maandag in huis. Super. En ook een super tv!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Hidalgo 02-05-2018 Via de website gekocht

Everything good!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Everything went as planned! Price was good, delivery was on time and the product is working quite fine!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiki 02-05-2018 Via de website gekocht

Top aanbiedingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een super service en wat een lage prijzen, ik ben heel erg tevreden over mijn aankoop! Het werd zelfs nog eerder bezorgd als aangegeven, bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 02-05-2018 Via de website gekocht

Fantastische service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn persoonlijke mening een aanrader... snelle levering, op zondag besteld, op dinsdag in huis, in België en nog wel op 1 mei ....petje af. Daarnaast prijs/kwaliteit correct.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wuf 02-05-2018 Via de website gekocht

Eenvoudig goed en klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed op de klantwens ingespeeld en aangepast.
Zeer overzichtelijke site en afhalen ging gemakkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Lanting 01-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle oplossing bij levering kapotte tv.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij het melden via de telefoon, dat het geleverde toestel een kapotte beeldscherm had.
Zijn direkt door een medewerker van het bedrijf maatregelen getroffen om mij de volgende dag een nieuwe te sturen en de kapotte mee terug te nemen. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.J.W.Jansen 01-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De soundbar was makkelijk te reserveren en goede uitleg ,prettige sfeer en brengen het tot aan je auto.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bohle 01-05-2018 Via de website gekocht

Keurig overzichtelijke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies en adviseer deze winkel voor zijn overzichtelijkheid qua indeling en hoge mate van vakkennis van alle medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Goossens 30-04-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Behulpzaam en vol kennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Meerdere Televisies nodig en dus op zoek naar een mooie prijs kwaliteit verhouding, en gevonden. Goed en eerlijk advies gekregen van de verkoper.
Na de koop werd de aankoop netjes naar de auto gebracht, service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk van Vloten 30-04-2018 In de winkel gekocht
Naarden

verkoper heeft verstand van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekende service, tweede televisie hier gekocht, setje van sonos, koffiezet apparaat, altijd de juiste voorlichting, iets duurder misschien, maar wel persoonlijk contact en de juiste service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 29-04-2018 Via de website gekocht

Afspraken slecht nagekomen

Algemene score

4,0
Voor de levering zou even gebeld worden om een datum te prikken. Dat is helaas niet gebeurd. Vervolgens heb ik zelf contact opgenomen, toen een datum door hen gekozen was. We zijn een andere datum overeengekomen. Vervolgens is de bestelling geleverd op een andere datum dan afgesproken. Omdat niemand thuis was, is het aan einde van de straat ergens afgeleverd, terwijl mijn telefoonnummer op het pakket stond. Tot slot laat het zich raden als je navraag doet, wat de reactie doet.

Reageer

Wim Nijman 29-04-2018 In de winkel gekocht
Naarden

snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk op internet of er de mogelijkheid van een keus is.
In de zaak duidelijke uitleg en demonstratie.
Binnen een half uur stonden wij tevreden met onze koop buiten de deur.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Donny 29-04-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Blijf terugkomen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
6 jaar geleden een TV gekocht die het nog steeds doet. Nu een grotere en heel ontspannen ontvangst in de winkel en niet dat pusherige. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 29-04-2018 Via de website gekocht

Zo hoort het dus!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een specifieke tv en Televisiewinkel bood deze tegen de beste prijs aan. Echter had ik een vraag over het product en binnen no time kreeg ik antwoord en was het opgehelderd. Ik besloot het artikel te bestellen.
Het product was daarentegen de dag erop niet binnen, dus opnieuw nam ik contact op en bleek dat het niet meer op voorraad was (was een demo-versie), maar dat ze wel een nieuwe hadden en die tegen dezelfde prijs gingen leveren. Dus uiteindelijk erg netjes opgelost. Een tip: wellicht was dit proactief communiceren beter geweest dan dat ik erop zit te wachten en zelf moet navragen vanwaar de vertraging. Maar nogmaals: dit is service en klantgericht handelen zoals het hoort!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 29-04-2018 Via de website gekocht

Echt geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Bol.Com had ik een Blue-Ray speler gekocht bij Tom Coronel's Televisiewinkel. Helaas bleek er bij de expediteur iets fout te zijn gegaan bij de verzending waardoor ik de speler niet op tijd zou krijgen.
Vervolgens heb ik de Televisiewinkel waar ik super ben geholpen door een van de medewerksters: oude bestelling geannuleerd en nieuwe geplaatst met verzending via DHL.
Resultaat: de speler werd keurig op tijd geleverd.
KLASSE!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 28-04-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Personeel met verstand van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij vinden het prettig als je, zoals wij voor een tv komen, goed geadviseerd wordt.
En dat gebeurt hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans M te Z 28-04-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website, goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb vaker spullen gekocht via websites van Tom Coronel. Wat mij vooral aanspreekt is de duidelijke websites met meestal een promo film waarbij de werking en look van het te kopen product getoond wordt. Verder goede service en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 28-04-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod, Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk. Hij komt in google search bovenaan te staan.
Winkel met een ruim aanbod
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 28-04-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en mooie showroom. Geholpen door een professionele verkoper. Mooie televisie gekocht en werd daarna zelfs geholpen om de aankoop in de auto plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fam. Kling 28-04-2018 In de winkel gekocht

Prachtige winkel met ruim assortiment

Algemene score

9,0
Natuurlijk is er van alles te vinden op het internet, maar als je op zoek bent naar goed advies en een ruim assortiment ben je hier op het juiste adres. Daarnaast zijn de prijzen ook bijzonder aantrekkelijk en voor ons een reden om vanuit Berkel en Rodenrijs naar Naarden te rijden.

Reageer

Jan van dijk 27-04-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Supergoed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder vakkundig geholpen bij het kiezen van een nieuwe televisie. Helemaal top en erg blij met de keuze

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 27-04-2018 Via de website gekocht

Bij de neus genomen

Algemene score

2,0
Ik had een tv besteld, na een advertentie met daarin het typenummer Samsung UE49KU6400 van de Samsung tv. Dat type scoorde hoog in de test van de consumentenbond. Maar ik kreeg een ander type Samsung UE49MU6400geleverd, omdat het hoog scorende type niet meer voorradig is. Het is slechts een letter verschil, de K i.p.v. de M. De M scoort lang niet zo goed. Deze commerciële truc vind ik niet netjes.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Dana Sapiro 27-04-2018 Via de website gekocht

Good deal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I chose the televisiewinkel.nl website as tip from my son-in-law, and I'm glad I did. Easy online shopping with simple and clear descriptions of products all around. Fast delivery, and happy with the tv I chose. Will use this company again.

Reageer

Toon meer reviews