Televisiewinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 19334 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Televisiewinkel.nl.

Televisiewinkel.nl stelt zich voor

Met Tom Coronel aan het roer is Televisiewinkel.nl uitgegroeid tot de grootste gespecialiseerde (web)winkel op het gebied van televisies en audio. Wij leveren direct vanuit onze voorraad en hebben altijd meer dan 1.000 televisies op voorraad. De televisies en audio apparatuur worden dagelijks verstuurd door heel Nederland en België. Het assortiment van ons bij Televisiewinkel.nl bestaat uit topmerken zoals Samsung QLED, Sony OLED, LG en Vogels (muurbeugels). De kracht van Televisiewinkel.nl? Wij hebben ons altijd hard gemaakt voor snelle leveringen, goede service, een centraal gelegen locatie met veel parkeermogelijkheden en scherpe prijzen. En dat loont! Wij weten als geen ander dat het belangrijk is voor een webshop dat bezoekers zich online kunnen oriënteren, maar vervolgens ook waar nodig de producten in een fysieke winkel kunnen bekijken. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat zaken als o.a. product-garantie goed geregeld zijn. Sinds 2006 kun je Televisiewinkel.nl vinden aan de Bronsstraat 10 in Naarden. Je vindt hier een zeer professionele showroom met getrainde specialisten welke antwoord kunnen geven op alle vragen. Televisiewinkel.nl is onderdeel van Create2Fit BV powered by Tom Coronel. Create2Fit BV is verder eigenaar van o.a. koffiediscounter.nl, barbecueshop.nl en sneeuwkettingen.com.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1922 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John D. 26-05-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijkheid is top met een groot aanbod. Zeker een aanrader.
Bij een volgende aankoop kom ik eerst hier kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quin 25-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop mooi artikelen te koop en een snelle levering, volgende dag had ik mijn product in huis 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jm de visser 25-05-2018 Via de website gekocht

Winkel van vetrouwen

Algemene score

10,0
Heb de samsung ue49mu 7000 4k tv via de website gekocht de dag erna morgens om 10.30 al geleverd gekregen super snel dacht dat er 2 schroefjes miste en heb de klantenservice gebeld en het gemeld later werd ik netjes teru gebel dat de pootjes via een klik systeem bevestigd moesten worden wat een uitmuntende service super tevreden

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casey 24-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Zo verrast!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop, vriendelijke staff en zwaar verrast door een tweetal kortingsacties. Echt prachtig. En goed verder geholpen tot aan de auto.
Het was een prachtig bezoek: mijn favoriete tv tegen een veel mooiere prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

S. Bos 24-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service en een super product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb vorige week de Samsung 6000 serie (Smart tv) gekocht. Ik ben er super tevreden over de service ik kon een leverdatum kiezen en die dag was de tv er ook. Het kwaliteit van de tv is uitstekend super helder en scherp beeld ik zou hier zeker vaker gaan bestellen. Scherpe prijzen voor goeie producten!!

Reageer

Vera 24-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en de tv is ook netjes geleverd en verpakt en makkelijk te monteren en in te stellen dus zeker goed so far! En natuurlijk goed geprijsd. Fijne webshop.

Reageer

Kerstens 23-05-2018 In de winkel gekocht

Service had beter gekund.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De winkel was mooi en overzichtelijk. De medewerkers behulpzaam. We kochten een apparaat, maar zonder dat er gevraagd werd of we er een kabeltje voor nodig hadden. Dus hebben we nu een waardeloos apparaat in huis.
Officiele reactie van Create2Fit 24-05-2018

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw review.

Vervelend om te vernemen dat u niet geattendeerd bent op een bijbehorende kabel. Wij hopen dat u inmiddels beschikt over de bijbehorende kabel.

Wij willen uw danken voor uw feedback. Dit biedt ons de kans om onze service te verbeteren.

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel

Reageer

Ben 23-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Geweldige service en concurrerend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klant vriendelijk en goede service en uitleg over jou gekozen product geen opdringerig personeel

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 23-05-2018 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect geregeld. Ook nog telefonisch contact gehad over het juiste type. Heel erg goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linden 22-05-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Televisie besteld op vrijdag. Zou zaterdag geleverd worden, maar door een fout bij DHL zou de tv maandag komen. Maandag nog geen tv, dus gebeld met televisiewinkel. Ik was er al 2x voor thuis gebleven, dus niet heel erg blij. Hele vriendelijke man aan de telefoon die het een en ander had uitgezocht en kon vertellen. Tv zou dinsdag komen, maar ik kreeg ook een goedmakertje. Niet de fout van televisiewinkel, maar toch keurig opgelost! Bedankt!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

chriwi 21-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

We werden heel fijn geholpen bij het maken van een keuze.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden heel goed geholpen en er werd uitgelegd wat de voor-en nadelen van bepaalde types televisies waren.
We hadden al vaker gehoord dat het prettig winkelen is in deze winkel en daarom zijn we hier gaan kijken. En wat er gezegd was, klopte ook.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kok 21-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

goed geholpen

Algemene score

9,0
kwam om een tv te kopen, door personeel goed geholpen, duidelijke uitleg zonder dwingend te zijn. Diverse modellen besproken, verschillen goed uitgelegd en uiteindelijk de TV gekocht die het best bij ons past

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

peter 20-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering avonds besteld volgende morgen al in huis , en na lang zoeken op internet de laagste prijs voor mijn Samsung tv

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 20-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige Winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken op internet naar de tv die ik wou kwam ik uit op deze winkel.
de prijs was goed en de levering al helemaal. ik had de tv de volgende dag al in de middag in huis.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 20-05-2018 Via de website gekocht

Snel, zorgeloos en bovenverwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voldoende keuze, duidelijke uitleg, concurrerende prijzen, snelle levering, goede service. Deze winkel heeft er al vaker voor gezorgd dat ik steeds terug kom.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 20-05-2018 Via de website gekocht

uitstekende winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is uitstekend en al meerdere malen hier iets besteld. Ik zou alleen als ik hun was afstappen van DHL. Die leverden zonder reden eerst de spullen een dag later af, om vervolgens alles bij de buren te droppen zonder enig bericht in de brievenbus.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 19-05-2018 Via de website gekocht

alle afspraken nagekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de tweede keer via deze shop mijn televisie geregeld, ging beide keren goed.
Daarbij vind ik Tim en Tom leuke gasten, dus gun ik het ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myron 19-05-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben bij deze winkel al een aantal keer producten gekocht.
De service en afhandeling zijn top geregeld en de uitleg van bepaalde producten zijn duidelijk en goed aangegeven.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

prima 18-05-2018 Via de website gekocht

1e maal contackt service perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ondekt via internet heb een tv gekocht lage prijs prima kwalietijd levering prima binnen 1 dag contact gehad via tel uitleg uitstekend en zeer tevreden klant

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Burgerhout 17-05-2018 In de winkel gekocht

Wat een knullige vertoning!

Algemene score

2,0
De winkel is om de hoek, prijs vergelijkbaar met andere aanbieders dus hier naar toe.
Ik wist ongeveer wat ik nodig had, maar het duurde eindeloos voor iemand aandacht had voor ons. De meest simpele vragen konden niet beantwoord worden, uiteindelijk een meer ervaren verkoper deed een beetje leuk maar was niet echt geinteresseerd. Kennelijk was € 469 niet belangrijk. Heb de tv van mijn oorspronkelijke keus meegenomen, maar volledig afgeknapt op dit bedrijf!
Officiele reactie van Create2Fit 23-05-2018

Beste heer,

Hartelijk dan voor uw review.

Erg vervelend om te vernemen dat u een negatieve ervaring heeft gehad in onze showroom.
Onze verkopers streven ernaar een zo goed mogelijke service te bieden. Wij vinden elke klant en klanttevredenheid erg belangrijk.

Uw feedback wordt meegenomen in onze verbeterpunten.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Team Televisiewinkel

Reageer

Paul 17-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en perfecte service. In 1 woord Championsleague.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld, morgen in huis. Levering is snel en goed verzorgd. Ik heb al diverse malen bij deze shop besteld en telkens was het prima in orde. De gemiddelde beoordeling is een 9,2. Als het aan mij ligt krijgt televisiewinkel.nl een dikke 10 en een griffel. Ik zou zeggen: "Ga zo door".

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 17-05-2018 Via de website gekocht

Echt alles was oké!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst advies gevraagd, volgende dag antwoord. Daarna besteld, volgende dag ontvangen.
Een de prijs was super gunstig.
Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 17-05-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden over Televisiewinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Televisiewinkel heeft goede service, veel keuze en een correcte afhandeling van de bestelling. Ook prettig dat je via Bol.com zonder bijkomende kosten kunt bestellen en zelfs je airmiles kunt inwisselen. Ik raad iedereen deze winkel aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 17-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Super assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Grote voorraad, groot assortiment. Het is er wel redelijk druk, en het is er eigenlijk veel en veel te klein. Tijd voor een nieuwe locatie lijkt me.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Dimitri De Ridder 17-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van een vriend een kijkje genomen op de site en een Samsung tv besteld , 2 dagen later geleverd in België , chapeau , zeer goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William Torsius 16-05-2018 In de winkel gekocht
Televisie winkel in Naarden

Fijne winkel met vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte winkel, je word niet knetter gek van allemaal tv's zoals bij de mediamarkt of BCC. Vriendelijk personeel die naar je wensen luisteren en je niet meteen het duurste aansmeren en ook levering van tv was keurig volgens afspraak. Echt een winkel zonder teveel poespas waar ik zeker nog eens kom.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Evelyne 15-05-2018 Via de website gekocht

Super service en scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel geholpen door deskundig personeel die ook met je meedenkt. De online winkel geeft je alle informatie die je nodig hebt. Het bestel proces is soepel en ze komen de gemaakte afspraken na. Ik kom hier zeker nog een keer terug!

Reageer

Robert 15-05-2018 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

10,0
Ik was opgebeld de TV eerder geleverd werd. Dus de TV werd in goede staat geleverd door een heel vriendelijke meneer. Verder heb ik niks over te klagen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Léon uit Brunssum 15-05-2018 Via de website gekocht

Perfect snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en juiste documentatie met herkenbare foto
ben hier op de site gekomen via de Site van Vogels wandmontage voor boxen tv's en nog meer
juiste artikel en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 14-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Super shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren bij deze winkel. Super geholpen en mooie prijs voor een 55 inch Samsung qled. Ben er zeer tevreden mee! Ik raad deze winkel echt aan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harm koopman 14-05-2018 Via de website gekocht

Gewoon toppy

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Net wat ik al zei top en nog eens top, echt den goeie aan koop , net geinstaleert , goed geluid.en de hele proces van bestellen toppy.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.IJntema 14-05-2018 In de winkel gekocht
Televisie winkel, Naarden.

Top service! Komen zeker terug.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kregen bij het wachten op onze tweede t.v. een heerlijk kopje koffie wat ons evt. doet besluiten om zo’n koffiezetapparaat aan te schaffen.
De service is prima en behulpzaam en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Irma 14-05-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is erg prettig dat je via de site een artikel kan reserveren, en een snelle reactie of het op voorraad is

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Koevoets 14-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Tv kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Kennis van zaken bij enige verkopers was niet al te goed; gelukkig was er een collega van hun die goed over het artikel was geïnformeerd.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Marco 13-05-2018 Via de website gekocht

topwinkel met snelle levering

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site voor ieder wat wils in iedere prijscategorie.
Duidelijke uitleg over het product met soms videouitleg.
Zeer snelle levering en keuze uit thuisbezorging of een afhaalpunt wat zeer prettig is omdat je dan niet de hele dag thuis hoeft te zijn en bang moet zijn dat je de chauffeur mist...dikke aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 13-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Zeer coulant en meegaand + deskundige medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Televisiewinkel was nog een bepaald uitlopend model op voorraad, wat ik graag wilde kopen vanwege de aantrekkelijke prijs. Ik heb dit model gereserveerd via de website en ben in de auto gestapt (ca. 160 km). Onderweg heb ik gebeld, maar toen bleek dat door een fout in de voorraad dit model niet aanwezig was, maar men bood mij direct de opvolger hiervan aan, voor dezelfde prijs, met herhaaldelijke excuses voor de fout. U begrijp dat ik tevreden ben over deze afhandeling. In de winkel ter plaatste heeft de kassamedewerker nog enkele vragen keurig beantwoord en werd ik netjes door een jongeman geholpen met het inladen van de tv. Op deze manier krijg je bij bij een streepje voor op de electronica massaverkopers.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 13-05-2018 Via de website gekocht

Super TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, super TV voor op de slaapkamer alleen geen track& trace gehad beetje jammer best lang zitten wachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sacha de Goede 11-05-2018 Via de website gekocht

Eerlijke webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een tv aanschaffen via een webshop is vaak ‘eng’. Je hebt de tv niet van te voren kunnen zien. Echter bij de televisiewinkel.nl krijg je zo veel informatie dat je daadwerkelijk een goede keus kan maken. De informatie die je krijgt is echt goede informatie. Staat het er niet bij kan je gewoon even contact met ze opnemen. Heb je toch spijt van je aankoop, kan deze gewoon zonder gezeur terug gestuurd worden. Hier kan de winkel en de website van Mediamarkt nog iets van leren! Daar ben je 8 van de 10 keer gewoon een nummer, alle tv’s zijn geweldig en als je een probleem met je gekochte item hebt, mag je in de ellenlange rij aansluiten bij de klanten service. De webwinkel televisiewinkel.nl geeft wel nette duidelijke en eerlijke service, voor mij is dit de enige winkel waar ik een tv of tv benodigdheden aanschaf. Chapeau heren en dames! Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 11-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Hartstikke goed geholpen in de winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima deskundige medewerkers, hartstikke goed geholpen. Het was zeker de moeite waard om 'even' naar Naarden te rijden om de modellen te bekijken onder het genot van een heerlijke kop koffie!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 11-05-2018 In de winkel gekocht
Televisiewinkel Naarden

Aangenaam professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze televisie was defect geraakt en er werd uitgekeken naar een nieuw toestel. Via de chat op de website werd ik vlot geïnformeerd dat de winkel op hemelvaartsdag was geopend.

De ontvangst was uitstekend met vers gezette koffie en al snel waren er verschillende vriendelijke en welingelichte specialisten die ons van advies kwamen voorzien en ons rondleidden in de toonzaal.

Op basis van het objectieve advies kwamen we al snel tot een conclusie en zijn overgegaan tot de aankoop van een fraai toestel. Mede door de oplettendheid van de adviseur kon nog een extra korting worden verstrekt wat uiteraard zeer werd gewaardeerd.

Het toestel werd voor ons in de auto gelegd en we zijn tevreden naar huis gereden.

Prima service van Televisiewinkel.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvia 10-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en.... juiste omschrijving van het produkt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een soundbar van JBL gekocht op deze site, goede omschrijving en duidelijke afbeeldingen. Thuis aangesloten, ik ben er heel erg tevreden over, mooi vol geluid en mooie supwoofer met mooie instelbare bas. Duidelijke en eerlijke site👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 10-05-2018 Via de website gekocht

Super TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, super TV voor op de slaapkamer alleen geen track& trace gehad beetje jammer best lang zitten wachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 10-05-2018 In de winkel gekocht
Naarde

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles tip top geregeld en tip vraag als je naar de winkel gaat of hij op voorraad is dat voor komt verrassing maar wel goede advies op andere merken en type

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

mary nijhuis 10-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Alle afspraken na gekomen , Bravo Televiesiewinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn op een zeer prettige manier geholpen ,en goed en duidelijk uitleg door verkoper Dennis .Dank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arco 09-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Goede en gezellige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog even voor sluitingstijd een televisie kopen. Iedereen nam voldoende de tijd om ons uit te leggen wat de voors en tegens van de diverse modellen zijn. Nu helemaal blij met onze nieuwe televisie.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jjdith 09-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering-prima informatievoorziening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk precies wat je wilt: supersnelle levering, prima informatievoorziening. Tv beslist niet duur maar voldoet ruimschoots aan onze eisen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-05-2018 Via de website gekocht

Tevreden over heel de lijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Bol.com kwam ik op de site terecht. De snelle levering en de aantrekkelijke prijs trokken me over de streep om te bestellen. De levering gebeurde exact volgens de planning. Bovendien vond ik de updates per mail heel aangenaam, zo weet je meteen waar je product is. De factuur is helder opgesteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellie van de graaf 08-05-2018 Via de website gekocht

heel goede service

Algemene score

10,0
heb helemaal geen klachten
ging allemaal goed webshop allemaal makkelijk geen problemen
heb hem netjes op tijd binnen gekregen
beter heel blij mee

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Barneveld 08-05-2018 Via de website gekocht

Hoge korting ivm een kleine beschadiging aan de verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie Qled Samsung TV gekocht als Demomodel. Zat echter nieuw in de nauwelijks beschadigde verpakking maar kreeg daardoor wel €200 korting. Alles was tiptop in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f.Sanou 08-05-2018 In de winkel gekocht
Naarden

Behandeling en contact TOP.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn indruk van deze zaak is, dat zij mij het gevoel geven serieus behandeld zal worden.
Ik ben ook net zo als voorheen prima geholpen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews