Tandartsplein - Reviews & Ervaringen

0,0 Lees 113 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Tandartsplein.

Tandartsplein stelt zich voor

De TandartsPlein winkel is een innovatie thuiswinkel met een zeer breed assortiment aan tandheelkundige consumentenproducten. Wij stellen zeer hoge eisen aan alle producten in ons assortiment. Alle producten zijn gecontroleerd en uitvoerig getest door aangesloten tandheelkundige verenigingen, tandartsen en mondhygienisten.

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

035Menno87 07-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website waar je snel de juiste producten kunt vinden.

Service
Telefonisch contact gehad omdat ik vragen had over de tandenborstel die ik wilde kopen. Vriendelijke telefoniste aan de telefoon die mij goed heeft geholpen.

Assortiment
Zeer breed en specialistisch assortiment

Aanbeveling
Totaal een zeer fijne aankoop gedaan bij Tandartsplein en kom zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PetraHS1963 02-04-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website. Producten makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling enz.

Assortiment
De producten die ik zocht op voorraad en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Smets 23-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, veel keus.

Service
Op afgesproken tijd.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
Goedkoper en gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob21lktg 20-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Fijne webwinkel, dank u wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luus Schepers 18-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Groot assortiment met alle typen en merken en alle artikelen goed en duidelijk omschreven.
Verschillende betaalmogelijkheden en track en tracé.

Service
Kwaliteitsproducten.
De mogelijkheid tot retourneren.
Bericht over de tijd van verzending, track en tracé.

Assortiment
Groot assortiment.
Merk- en kwaliteitsproducten.
Prijs- kwaliteitsverhouding

Aanbeveling
Door alle bovenstaande opsommingen te vertellen.

Extra toelichting
Zal zeker nog gebruik maken van deze site en denk dat door bovenstaande uitleg duidelijk genoeg is waarom. Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

corrie148 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker thuis op je gemak de produkten bekijken, waar duidelijke informatie bij staat, zodat je goed je keus kunt maken.

Service
Prima service. Meteen na betaling kreeg ik een bevestigingsmail. Later op de dag een track and trace code, zodat ik wist dat ie verstuurd was en later wanneer het pakket ongeveer bezorgd zou worden die dag.

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Raad het iedereen aan. Als mijn spullen op zijn, bestel ik weer hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolandaliesette 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede overzichtelijke pagina met goede zoekfunctie voor als je niet weet onder welke categorie een product valt.
je wordt niet verplicht per direct te betalen via Ideal of credit card. iets waar veel ander websites wel heen gaan.

Service
snelle levertijd met opties om aan te geven dat je 's avonds geleverd wil krijgen

Assortiment
uitgebreid assortiment, met binnen de verschillende productgroepen ook veel keuze binnen verschillende merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees10000 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Eenvoudig en snel

Service
Zie vraag 1

Aanbeveling
Is gewoon zoals het hoort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther timicoke 18-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker lui vanuit je stoel bestellen.

Service
Snelle levering

Assortiment
Goede sortering.

Aanbeveling
Snelle levering.

Extra toelichting
goedkoop en snelle levering. Zeker aan te bevelen om op deze wijze te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TT1981 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Quick and easy order

Service
Fast delivery

Assortiment
Can find everything

Aanbeveling
Definitely

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José Koenders 14-03-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen gezoek van; waar kan ik wat kopen en in welke winkel.

Service
zoals afgesproken afgeleverd in de beloofde tijd

Assortiment
Ik kon moeiteloos mijn producten vinden

Aanbeveling
super makkelijk!!

Extra toelichting
Dit is nu een goed voorbeeld van gemak en veilig op internet je spullen kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buffel2001 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
prima webshop, assortiment voldoet aan de verwachting, goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

alberthans1954 14-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juriaanspoormaker 06-03-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super fijne winkel

Assortiment
Zeer specialistische winkel

Extra toelichting
Ik heb een elektrische tandenborstel gekocht en dat gaat via Tandartsplein erg makkelijk. Veel uitleg en snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hettieschoones 29-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel je toiletpapier bestellen, hoezo gemak!

Service
vandaag besteld, morgen in huis!

Assortiment
ruime keuze voor een leuke prijs

Aanbeveling
vanwege de vorige items

Extra toelichting
gewoon gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kooskim 23-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
ik miste 1 onderdeel van mijn bestelling,dit werd nog dezelfde dag opgelost.
Geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.tillie 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website duidelijk, producten gemakkelijk te vinden.

Service
Snelle levering. Geen ervaring met retourzending.

Assortiment
Uitgebreid assortiment. W.b. prijsstelling geen mening.

Aanbeveling
Zeer aanbevelingswaardig vanwege assortiment, gemakkelijke navigering, snelle levering.

Extra toelichting
Zie bovenstaande antwoorden. Over concurrerende prijzen geen mening, want deze producten nooit in fysieke winkel gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pim van der Waal 20-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

boban814 17-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Zijdenbos 16-01-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede productbeschrijving, voordelig in prijs en de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra02 31-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
uitgebreid assortiment, vlotte bestelling en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hill60 28-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hoeft er de deur niet voor uit en het is snel geregeld.

Aanbeveling
zie bovenstaand.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Pascallieh 28-10-2013 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik heb via pleinshoppen een difrax knuffel besteld. Helaas was deze afwijkend dan als op de site aangeboden werd. Na telefonisch contact kon ik deze gratis retourneren en is mijn geld teruggestort. Jammer dat het voor mij niet het juiste product was, maar ik ben zeer netjes te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dirosha 24-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijke webshop

Service
Zeer snelle levering en producten goed verpakt

Assortiment
breed assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

denhengst 22-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handige site

Service
Er wordt snel geleverd

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Goede ervaring

Extra toelichting
Alleen positieve ervaring, geen enkele aanmerking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SylBoots 22-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Top! Snel en makkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LobbeG 22-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

azt1mv 22-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gemak van online winkelen krijgt van mij een dikke 10

Service
De service die pleinshoppen biedt is uitstekend

Assortiment
Het assortiment is erg ruim, veel producten en genoeg keus

Aanbeveling
het concept pleinshoppen, met alle bijbehorende winkels is echt top te noemen

Extra toelichting
Het concept pleinshoppen met alle bijbehorende winkels is echt top te noemen. Je hebt volop keuze, het assortiment is erg ruim en je krijgt zelfs flinke kortingen. De service die pleinshoppen biedt is ook uitstekend te noemen. Kortom, gemakkelijk & voordelig shoppen doe je op het virtuele plein :-) Hartelijke groet, Monique

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariannebergers 22-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 14 21-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suborg1 21-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan niet bij de klantenservice bestellen.ik ben niet zo heel handig met de computer dus de bestelling maken heeft veel tijd in beslag genomen.ik wilde betalen met mijn creditcards maar dat lukte niet doordat ik een code niet had. Bij andere bestellingen was dit helemaal niet nodig.

Service
Mijn spullen kwamen goed aan en waren in orde.

Assortiment
Alles wat ik zou willen bestellen is aanwezig dus voor mij een 10.

Aanbeveling
De tandpasta en mondspoeling die ik gebruik kun je niet kopen in een supermarkt of drogist. Het is dus of helemaal naar mijn apotheek fietsen met de mogelijkheid dat het daar op is of het zo bestellen. Ik zou het wel aanraden maar alleen voor spullen die ergens anders moeilijk verkrijgbaar zijn.

Extra toelichting
Ik heb al aangegeven dat het goed is voor producten die ergens anders moeilijk verkrijgbaar zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Lizaaaa 21-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en gemakkelijk

Service
nette mailing over versturen product

Assortiment
heel veel verschillende producten (pleinshoppen)

Aanbeveling
goedkoop en gemakkelijk

Extra toelichting
Snelle levering (vandaag bestellen is morgen in huis). Ik heb nu 2x online kattenvoer besteld bij huisdierplein.nl (onderdeel van pleinshoppen.nl) want ze zijn gewoon echt goedkoper dan elders online of in de winkel. Volgende keer bestel ik weer bij ze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijke018 21-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je hoeft zelf niet de deur uit

Service
goede service

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

t654581 20-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Groot assortiment, lage prijzen en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanna m 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gewoon helemaal prima: de laagste prijs en vlekkeloze bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.gruijters 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site , goede zoekmachine en makkelijk betalen

Service
Alles volgens afspraken

Assortiment
Alles wat je kan bedenken hebben ze

Extra toelichting
Gewoon goed de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tripleimpact 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tandartsplein is gemakkelijk toegankelijk

Service
De produkten worden de volgende dag al bezorgd. Erg plezier.

Assortiment
Ik vind het steeds verrassend om te zien hoe groot jullie aanbod is

Aanbeveling
Zeker omdat je niet hoeft te zoeken in een winkel naar producten die wel of niet op voorraad zijn. Bij jullie is het er gewoon.

Extra toelichting
Wat ik ook prettig vindt is dat jullie uitleg geven over waarom er bepaalde klachten zijn en wat je eraan kunt doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aliebeek 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzicht van de producten

Service
vandaag besteld morgen in huis

Aanbeveling
iedereen

Extra toelichting
snel besteld en de andere dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lousvaneekelen 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Aangezien de ragers die ik nodig heb, niet voorradig zijn in de winkel, bestel ik ze via u.

Service
Eén dag besteld, volgende dag afgeleverd.

Assortiment
Kon niet meteen vinden, wat ik eerder gebruikt heb, maar dat kan aan mij liggen

Aanbeveling
Snelle service

Extra toelichting
Ik had geen overzicht van de verschillende soorten ragers, bijv. ik kon geen soft ragers vinden, die ik eerder besteld heb en heb op de gok een kleur gekozen die hopelijk overeenkomt met de lichtblauwe soft ragers. Vorige keer zaten ze in plastic zakjes zonder aanduiding van de dikte in mm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lucyna 18-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jakob1949 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
besteld, gekregen, zonder gedoe!!

Extra toelichting
snel, goed, kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J deGroote 17-10-2013 In de winkel gekocht
Pleinshoppen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Goed product en een goede en snelle aflevering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jeroenbautz 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk uitzoeken, niet speciaal omrijden voor de gewenste producten.

Service
Keurige, duidelijke communicatie .

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor gave tanden , en gezond tandvlees.

Aanbeveling
Heel toegankelijk .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijke roodzant 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
vanuit huis direct bestellen

Assortiment
zeer gevarieerd

Aanbeveling
vanwege de aanbiedingen en het bestel gemak

Extra toelichting
goede winkel i.v.m. snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

andre 1005 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles zeer duidelijk op de website en makkelijk te vinden

Service
vlotte en goede afhandeling

Assortiment
alles te krijgen

Aanbeveling
snel makkelijk niet duur

Extra toelichting
alles zeer duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CCRodenhuis 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft niet naar een winkel en regelt het vanachter je bureau, wat gemakkelijk gaat.

Service
Vlot geleverd, zonder trubbels.

Assortiment
Voor dit enen product voor mij zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Want ik heb goede ervaringen.

Extra toelichting
Alles OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie78 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pussycat 17-10-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
heeft geen uitleg nodig toch?

Aanbeveling
Het is gemakkelijk via internet te bestellen, maar om voor iets kleins nu 5,95 euro verzendkosten te berekenen is ronduit belachelijk. Mijn vrienden hebben het niet zo breed dus is dit geen uitkomst voor ze.

Extra toelichting
Dat heb ik bij de vraag zelf al gedaan dus is dit dubbelop.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

G.G. STEMMER-DOM 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker thuiswinkelen vanaf de pc

Service
Daar had ik niets op aan te merken

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment: Voor elk wat wils en redelijk betaalbaar...

Aanbeveling
Als iemand het zou vragen, zou ik jullie zeker aanbevelen

Extra toelichting
De borstel was mij al eerder bekend, maar moet nog beter de gebruiksaanwijzing van de monddouche lezen, want de straal is wel heel hard. Spuit mijn hele spiegel vol water.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kees haspels 17-10-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke site. gemakkelijk betalen.

Service
snelle levering door een heel goede koeriersdienst

Assortiment
veel keus uit goede merkartikelen.

Aanbeveling
Altijd tevreden over de totale afhandeling en de gunstige prijzen.

Extra toelichting
Heel prettig winkelen. Bestelling wordt goed en snel afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews