Superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 2651 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Superwinkel.nl.

Superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 558 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

S. 06-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle bezorging en de lipstick is de helft goedkoper dan bij de drogist om de hoek.

Reageer

Rob 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is een super winkel. Geurtjes voor een zachtere prijs dan de originele prijs. Daarbij ook nog snelle verzending, tenzij anders aangegeven. Hierdoor heb ik (helaas voor de portemonnee) twee nieuwe geuren op korte termijn gekocht.

Reageer

Jamal 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The best prices, quickly delivered and the package was packed really secured.
I wil only be ondering from here for now on.
I would recommend it to everybody.

Reageer

Hans de Beukelaar 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ontvang regelmatig mooie aanbiedingen van Superwinkel. Heb kortelings een lekkere
edt voor heren aangeschaft die snel en netjes incl. een aardigheidje werd afgeleverd.
Ik beveel dit adres van harte aan.

Reageer

Gerda van Asselt 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een hele nette aantrekkelijke website, mooie merk produkten en snelle levering.

Reageer

Stello 01-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide keuze assortiment.
Producten voor stuntprijzen.
Duidelijke webside.
Snelle levering.
Wat willen we nog meer!

Reageer

Monique 28-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer voordelige promo’s! Vlotte service en levering.Ik ben tevreden en zal in de toekomst hier nog bestellen.

Reageer

Superwinkel 26-02-2021

Algemene score

8,0
Top !!
Service is goed.
Vandaag besteld morgen in huis.
Betaalbaar en kwaliteit.
Ik shop graag bij jullie.
Ga zo door.

Reageer

kelly 25-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede producten, goede prijs, grote keuze en super leuk pajket gekregen! snelle levering en top producten

Reageer

Nathalie Flaviani 24-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden zo een snelle service. Ga het zeker aan iedereen aanraden. En super goede prijzen!!!!!!!

Reageer

Anne 24-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na veel zoeken ivm het niet naar de winkels te kunnen gaan waar mijn favoriete product te koop is, kwam mijn grote verrassing: SUPERWINKEL. Makkelijk, snelle levering en alles klopt. Voor mij DE ontdekking.

Reageer

Neviephtaly 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service van Superwinkel en ook nog eens leuk ingepakt! Daarnaast een aardige verrassing bij mijn bestelling gekregen!

Reageer

c dekkers 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
super optijd geleverd goede verpakking
en dat als op advies van mijn dochter

Reageer

Ronald 23-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering Top. Site is heel helder en bestellen gaat makkelijk. Ik kan deze site aan iedereen aanbevelen.

Reageer

Corine 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De superste prijzen voor alle producten. En daarnaast altijd super snel geleverd.

Reageer

Dhr Bemelen 22-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte site, met acceptabele prijzen gemakkelelijk te bestellen, snelle en degelijk verpskte levering.
Iedereen aan te bevelen.

Reageer

lab 20-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles prima, prijs en kwaliteit. Prima product, precies wat het moet zijn en nog goedkoop ook.

Reageer

Lia Verstallen Baerveldt 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product is snel geleverd en ik geniet er al van. Als deze fles leeg is koop ik bij u zeker weer een nieuwe!

Reageer

FlashTrava 18-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Very good shop, user friendly and clear interface. Delivery is always on time, which is very important.

I would definitely recommend it to my friends!

Reageer

Peter 17-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst bij deze winkel iets besteld. Was perfect!! Duidelijke site. Zeer snelle levering ondanks coronacrisis en valentijnsdag. Fantastisch !!!

Reageer

Mar 17-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen zijn goed in verhouding tot de kwaliteit. Vlotte levering en overzichtelijke website. Dik tevreden.

Reageer

Stef Mees 17-02-2021

Algemene score

10,0
de prijs van het product was de laagste die ik online kon vinden , de gratis levering en de snelle levering maakten dit een zeer aangename ervaring. ik raad iedereen superwinkel sterk aan en zal zelf in de toekomst hier nog bestellen.

Reageer

P.schmidt 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze zijn overzichtelijk. En goede prijskwaliteit. En snelle levering. Super tevreden.

Reageer

Astrid 16-02-2021

Algemene score

6,0
Ik had een heerlijke Body-Crème besteld van Chanel Chance. Fantastisch dat Superwinkel deze bestelling zo snel kon leveren. Top dus, maar...........dan zit er als “cadeautje” ?? een blikje Bavaria bier 0.0 bij! Dat vind ik zoooooo gek, ik snap daar helemaal niks van! Doe er een presentje bij dat een beetje in de buurt komt van de bestelling, in dit geval een parfumerie product.

Reageer

Geert 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site waar ik voldoende info kreeg omtrent het product waarnaar ik op zoek was.
Duidelijke prijszetting en zeer stipte en snelle levering.

Reageer

Els 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie producten om uit te kiezen bij Kieskeurig. Mijn bestelling werd goed verzorgd en keurig op tijd thuis bezorgd.

Reageer

Clemens Annemie 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs super snelle levering . Het was de eerste keer dat ik iets bestelde en de dag nadien kreeg ik al een mailtje dat het onderweg was ,de dag erna was het geleverd en zoals gevraagd was er netjes een cadeautje van gemaakt. Een tevreden klant

Reageer

Klaas 16-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle/vlotte afwerking van bestelling. ik twijfel alleen over de "merk echtheid
van de fles azzaro chrome legend.

Reageer

Patricia van de valk 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel goede parfum , leuke aanbiedingen fijne site , en het word vlug geleverd .
Gewoon super goed 👍

Reageer

Lia 15-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Google deze site gevonden. Snelle service en prima site om via te bestellen.
Parfum was goedkoper dan elders dus een volgende keer ga ik hier zeker eerst weer kijken.

Reageer

Karin jonkman 14-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk prijsweergave
Makkelijk te bestellen
Supersnelle levering zoals beloofd volgens superwinkel.
Goed en netjes ingepakt

Reageer

Marthy 14-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer bij Superwinkel besteld en het was ook super. Volgende dag al bezorgd 20 minuten na 14.00 uur terwijl er tussen 14.00 en 18.00 uur bezorgd zou worden. De beide parfums voldoen aan de verwachting en waren keurig verpakt. Bestellen bij Superwinkel is voor mij
voor herhaling vatbaar.

Reageer

Alex 11-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie en goede website.
Ik had voor een cadeau verpakking gekozen voor 2,50 en dat zag er grandioos uit.

Reageer

Orphie 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van mijn dochter heb ik een bestelling bij jullie gedaan. De levering was meteen de dag erna .
Het produkt was ook goedkoper dan in de soortgelijke shops.
Daarbij was alles met de grootste zorg verpakt.
Ook zat er nog een kleine verrassing bij.
Al met al een echte aanrader

Reageer

Tineke 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site. Na je bestelling kom je eenvoudig tot de betaling. Wat niet altijd bij andere websites het geval is.
Vijf minuten voor 22.00 besteld en de volgende dag al geleverd. Perfect.

Reageer

Madrileño 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inderdaad een super snel winkel. De bestelde artikelen worden in een mum van tijd netjes thuis bezorgd. Je moet niet eens 24 uren wachten. Waren maar alle winkels zoals Superwinkel.

Reageer

Viviane 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service,veel goedkoper,snel in verzenden,had op donderdag parfum besteld,omstreeks 18.30u,vrijdagmiddag,reeds in mijn bezit,bravo een dikke duim voor jullie superwinkel nl

Reageer

Viv 09-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijzen en snelle verzending. Ik krijg alleen nooit een bevestiging en statusupdate per mail.

Reageer

Ben Hagreis 09-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdagmiddag bestelling gedaan en donderdag om 12.OO uur pakje in huis. Superwinkel daar kun je van opaan, ze doen wat ze beloven, ook de prijs is zeer goed. Voor iedereen aan te bevelen.

Reageer

Edwin 09-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurig op tijd geleverd en prima product als je 'savond besteld heb je het de volgende dag al in huis. ideaal in deze rottijd

Reageer

Roel 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanbieding van mijn benodigde producten voor de laagste prijs, snel en netjes geleverd.

Reageer

Irene 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op internet tegen gekomen deze superwinkel. Mijn bestelling, shiseido foundation, was er de volgende dag. Super geregeld. Alleen wel heel wonderlijk dat daar een klein blikje bavaria bier bij geleverd werd tesamen met het onnodige reclamemateriaal. Serieus foundation en bier?
Op de misplaatste reclame na, heel tevreden.

Reageer

Maureen 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, goede prijs en zeer snelle levering! Mogelijkheid om met afhaallocatie te werken. Netjes verpakt.

Reageer

Diny 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorger was zo beleefd om het bestelde keurig op de deurmat te leggen, en netjes op afstand te wachten tot ik het pakje had. Met een vriendelijke fijne dag mevrouw, daar wordt ik blij van.

Reageer

Erica 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed, snel en makkelijk bestellen ook had ik een vraag, in no time antwoord op mijn vraag en nagekeken wat ik altijd had.

Reageer

Myriam 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de online winkel heel veel keus
Heel overzichtelijk en producten netjes geprijsd
Netjes en goed verpakt en snel bezorgd
Echt blij met mijn gekochte product

Reageer

Keltje 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product heel voordelig. Prima site. Zeer snelle reactie wat betreft de levering.
Doen wat ze zeggen. De andere dag op tijd in huis. Keurig verpakt.
Geweldig tevreden.

Reageer

Melanie 31-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was volgende dag al in huis. 1 van de artikelen van mijn bestelling was een cadeautje en kon je laten inpakken en was netjes ingepakt binnengekomen. Heel tevreden!😊

Reageer

Peer 30-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
SUPERwinkel, de inhoud van de naam zegt genoeg.
Gebruiksvriendelijke site, meer dan vriendelijke klantenservice, Joyce. Erg behulpzaam.
Als je zeker bent van je geur, daar bestellen en altijd op tijd geleverd.

Reageer

Bert Geesing 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijk, goede prijs kwaliteit verhouding ,snelle verzending , goed verpakt.

Reageer

Toon meer reviews