Superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 974 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Superwinkel.nl.

Superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 570 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E.M. van Veldhuizen 18-01-2018 Via de website gekocht

Levering shampo ZP 11 prima verlopen.

Algemene score

10,0
Assortiment goed weergegeven, levering geheel volgens de verwachtingen: flexibel, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 18-01-2018 Via de website gekocht

Super service, terechte naam "superwinkel"

Algemene score

10,0
Al eerder bestellingen gedaan, snelle levering en scherpe prijzen! Vergelijking gedaan met andere bedrijven voor het product wat ik zocht. Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 18-01-2018 Via de website gekocht

Winkel doet zijn naam eer aan, in één woord super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al meerdere keren bij superwinkel.nl besteld.
De levering is vlot, verpakking is goed.
Pakketje naar tevredenheid ontvangen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingelaere 18-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en eerlijk geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuk, overzichtelijk en prijsvriendelijk gewoon goed zeker de moeite waard. Zeker voor herhaling vatbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 18-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en prima prijzen. Bezorging binnen 2 werkdagen dus ook dat is prima. Ze leveren wat ze beloven.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo Teunissen 18-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren besteld, alles altijd op tijd en zeer correcte service...vooral kwaliteit vasthouden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 18-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had gezien en ook ondervonden dat als je voor 22 uur iets bestelt je het de volgende dag in huis hebt, dat hebben ze waar gemaakt en ben daar super blij mee !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris van Lieshout 18-01-2018 Via de website gekocht

Top service door Superwinkel.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik op het internet aan het kijken was waar de parfum die ik wilde kopen het goedkoopste was, kwam ik op Superwinkel.nl terecht Goedkope prijzen en een snelle bezorgservice.
Het pakket werd de volgende dag tijdens de ochtend uren geleverd.
Deze webwinkel ziet mij zeker terug voor een volgend bezoek.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 17-01-2018 Via de website gekocht

goed en conform vermelding geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Snel kunnen vinden waar ik op zoek naar was. en de prijs ligt behoorlijk wat lager dan in de winkels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BMadW 17-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze winkel om dat ze artikelen aanbieden tegen concurrerende prijzen. Artikelen zijn zoals beloofd de volgende werkdag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Na93 17-01-2018 Via de website gekocht

Goede service met snelle verzending

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webwinkel heeft een groot assortiment. Ik was nog op zoek naar het luchtje DKNY Pure. De 'oude' versie hiervan gaat bij de parfumerie uit het assortiment. Superwinkel had deze nog wel in het assortiment. De bestelling werd zeer snel verzonden en het luchtje was netjes verpakt.

Reageer

jac waeijen 17-01-2018 Via de website gekocht

corecte afhandeling

Algemene score

8,0
puur toeval, heb op internet gezocht naar gewenst artikel en kwam bij U uit.De prijs stond mij aan en heb besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rita van de Klomp 16-01-2018 Via de website gekocht

Heel snel in huid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de winkel goedkoop, plus snelle levering vind ik ook een pluspunt. Ideaal om te betalen via Ideal.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

NN 16-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en gemakkelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is heel overzichtelijk, artikelen zijn makkelijk te vinden en bestellen en betalen ging vlot en zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna 13-01-2018 Via de website gekocht

Laagste prijs, snel, klantenservice reageert direct.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via kieskeurig rechtstreeks naar deze site gegaan. Bestelling geplaatst en volgende dag in huis. Produkt dat ik wou voor aanzienlijk lagere prijs snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mo 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldige service, makkelijk besteld en snelle levering. Ik zou zo nog een keer een bestelling doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fiona 12-01-2018 Via de website gekocht

Super fijne site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en duidelijke site. Snelle levering. Ben zeer tevreden en weer ontzettend blij met mijn parfum voor een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kate 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering in goede stevige verpakking. Duidelijke bestelprocedure en vooral goede procesinformatie. Van moment van bestelling tot levering informatie over alle tussenliggende stappen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

8,0
Alles netjes op tijd geleverd. Bestelproces goed en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 11-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte Service! Maakt me blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende Shop niet maar kwam voorbij als Google suggestie. Duidelijk de laagste prijs, dus bestelling geplaatst en service bleek vervolgens ook perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeske 11-01-2018 Via de website gekocht

Top Service in alle opzichten !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering precies volgens plan geleverd netjes verpakt scheelt veel als je het in de winkel koopt. Hier veel goedkoper

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin Waayen 11-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Algemene score

10,0
Superwinkel heeft veel keus in zowel parfums als make-up artikelen, de prijs is heel goed en een supersnelle levering! Ik heb hier al vaker besteld en ben zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 10-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
deze website heeft een grote keuze aan artikelen de prijzen zijn nergens zo laag en ook levering is zeer snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marina Panhuis 10-01-2018 Via de website gekocht

Hugo boss botteld

Algemene score

3,0
Nu voor mijn man Hugo boss botteld gekocht, is nu zijn 4e fles die hij gebruikt, nu valt ons op dat deze geur ineens minder sterk ruikt, we vragen ons af of het wel origineel is? Ligt het echt aan de winkel waar je het koopt, de geur is echt minder sterk!!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Superwinkel.nl 11-01-2018

Beste Marina,

Heb je hierover al contact opgenomen met onze klantenservice? We helpen je graag verder!

Daarnaast zijn al onze producten 100% origineel. Het is verboden en zelfs strafbaar in Nederland om namaakproducten te verkopen dus dit doen wij absoluut niet. De kwaliteit van originele parfums kan daarom niet verschillen.

Superwinkel

Reageer

Mees 10-01-2018 Via de website gekocht

TOP service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet bestelling geplaatst en snelle bezorging en goede service, een topwinkel.
Ik beveel hem ook aan in mijn kennissen kring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 10-01-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden, vlugge levering ondanks de drukke feestperiode. Artikel goed verpakt en zoals gevraagd. Ook de prijs is een voordeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Botasha 06-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk besteld via de website. Goed afgeleverd. Het was dik in orde . De levertijd was ook correct .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tb 05-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een zeer overzichtelijke site, Bij bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden. De levering is netjes en veilig verpakt en wordt snel geleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristian 05-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle een goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijk fris zomerse geur. Het product was snel binnen en het product was goed en netjes verpakt. Er zijn vaak leuke aanbiedingen van een groot assortiment parfum genoeg keuze dus. Ik ga hier zeker vaker parfum kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ann 05-01-2018 Via de website gekocht

Super service bij Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de snelle levering en correcte behandeling van mijn bestelling! Ook de prijs van het artikel was zeer interessant. We gaan hier zeker nog vaker bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 05-01-2018 Via de website gekocht

Kan niet beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een goeie service! Alles heel duidelijk en verzending is ook super geregeld met status updates per email. Prijzen zijn ook erg goed vergeleken met andere sites. Kortom deze houden we er in!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 05-01-2018 Via de website gekocht

?? volgende dag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wou het product graag volgende dag in huis. Soms heb je dat. Superwinkel adverteerd met dat principe, vandaar voor Superwinkel gekozen. Het product is ook daadwerkelijk de volgende dag bezorgd. Gebruiksvriendelijke site en goeie levering via DHL.

Reageer

Jos 05-01-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod tegen lage prijzen en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt een groot en uitgebreid assortiment aangeboden waarvan de prijzen lager liggen dan bij vergelijkbare aanbieders. De website is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ingericht en de service is van hoog niveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 05-01-2018 Via de website gekocht

Mooie verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus en leuke prijzen.goede service.ik zou volgende keer weer bij superwinkel bestellen.prima winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebbe 04-01-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beste internetprijzen en geleverd volgens belofte ondanks vlak voor de feestdagen besteld. Dat is nog eens gemak met zekerheid!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

William 04-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering van top producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De door ons bestelde producten voldoen geheel aan de eisen en prima prijs kwaliteit verhouding . Het bestellen via de site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk met een correcte en snelle levering, waarbij de producten prima zijn verpakt. Kortom wij zijn erg tevreden en een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tt 04-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle producten hebben een mooie prijs, het ziet er goed en duidelijk uit en de levering was dik optijd! Over het algemeen een top winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjurnie Meeuwsen 04-01-2018 Via de website gekocht

Bestelling met hoge dankbaarheids factor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een kerst presentje voor de liefde van m'n leven.
Die was er erg blij mee!
Als zeeuw zoek je online altijd het meeste waar voor je geld en dat vond ik bij Superwinkel.
Mission accomplished!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim 04-01-2018 Via de website gekocht

Pure Essentials Collection Staafmixer HR1377/90 | Philips

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal geweldig. Pas net in huis maar al bijna dagelijks gebruik.
Simpel en gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk schoon te maken, handige extra assecoires.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hetty van Werven 04-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt dit een ideale webshop. Artikelen zijn altijd snel binnen en vaak ook veel voordeliger dan in een parfumerie winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

derick 04-01-2018 Via de website gekocht

Superwinkel is ook gelijk aan Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
voor de eerste keer besteld bij Superwinkel, Super ervaring, Beste prijs, dag na bestelling artikel ontvangen, prachtige site met veel informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 04-01-2018 Via de website gekocht

Rochas man parfum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben er super blij mee , dit is 1 van de lievelings geuren van me vader en is in veel winkels eruit gegaan, ik was heel blij dat ik hem vond op superwinkel.. als kerst cadeau was dit perfect want heb me papa heel blij kunnen maken..top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 04-01-2018 Via de website gekocht

Mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel veel keus in parfum en eau de toilet voor dames en heren en ook niet onbelangrijk een voordelige prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marjoleine Neugebauer 03-01-2018 Via de website gekocht

Keurige afhandeling van Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zij leveren goede voordelige producten echter zolang ze zaken blijven doen met DHL koop ik hier niet meer. En dat is jammer voor Superwinkel en voor mij.
Mocht levering via PostNL mogelijk zijn, dan behouden zij mij zeker als klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Yoeri 03-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft bij mij 1 bestelling 2x geweldige service geregeld. Er zat spoed achter mijn bestelling en toen is er door middel van een alternatief waarbij Superwinkel goed meedacht voor gezorgd dat deze bestelling op tijd is geleverd. Bij deze bestelling bleek mijn VVV-cadeaucard leeggetrokken te zijn, maar ik kreeg de korting niet verwerkt. Het bedrag is meteen na melding hiervan teruggestort op mijn bankrekening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 03-01-2018 Via de website gekocht

Product was niks kis mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product. Snel verzonden, alleen via DHL slecht geleverd. Niet op afgesproken adres geleverd. Nieuw adres niemand aanwezig, opgeven adres op de raam bestaat niet. Eindelijk toch gevonden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Marcel 03-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon super van superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kende deze winkel nog niet. Na het lezen van de reviews en de lage prijs overstag gegaan.
Daar heb ik geen spijt van gekregen. Levering was netjes en snel en prijs zeer voordelig. Zal hier meer gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wombat 03-01-2018 Via de website gekocht

Tige noflike service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geadviseerd door een kennis, overzichtelijke website, en goede betalings methodes.Nodigd uit voor een volgende visite.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barbara 03-01-2018 Via de website gekocht

Snelle topservice!! Bravo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geurtje gekocht voor de kerstdagen , zelfs met drukte de volgende dag binnen. Hier durf je wel wat te bestellen! Top service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stollebol 03-01-2018 Via de website gekocht

Snel en simpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en de levering was snel. Prijskwaliteitverhouding is okay en kan deze site echt aanraden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews