Superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 1130 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Superwinkel.nl.

Superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 583 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mer 20-05-2018 Via de website gekocht

Snel en eenvoudig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor Superwinkel gekozen omdat het redelijke prijzen vraagt voor de producten. Na een zoektocht om een geurtje goedkoop mogelijk te krijgen, vond ik Superwinkel. Bezorging is snel en er valt niet veel verkeerds over te zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.D H 19-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld, volgende dag in huis,ik bestel mijn parfums nu alleen nog maar via jullie site, ben zeer tevreden
super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert-Jan 18-05-2018 Via de website gekocht

Superwinkel.nl is super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Bestelsysteem werkt snel en efficiënt. Status van de bestelling is direct beschikbaar en levertijd conform afspraak. Tevens goede communicatie per e-mail rondom het bestelproces. Kortom super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aysenur 17-05-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

8,0
Ik heb twee keer op deze winkel wat besteld het kwam direct na 1 dag in huis ! Dat was echt fijn wanneer ik iets niet wist kon ik gelijk mail sturen en kreeg ik makkelijke antwoorden dankt voor de snelle service !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 17-05-2018 Via de website gekocht

Super Service en prijs kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Pakket was super snel binnen.
En kwaliteit is hetzelfde als de parfum die je in de parfumerie koopt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schelling 17-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en het was snel binnen. Om ong 8 uur besteld volgende dag in huis. Erg tevreden hiermee.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 17-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere aankopen gedaan bij Superwinkel.nl en iedere keer zeer tevreden. Snelle verzending van artikelen en zeer voordelige producten (parfum)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 16-05-2018 Via de website gekocht

Prima winkel en supersnelle levering zoals het hoort

Algemene score

9,0
Bestelde geuren van Azzarro zeer snel geleverd, verder niets op of aan te merken!
Na even research gedaan te hebben kon superwinkel deze producten het goedkoopst leveren, daarnaast ook nog eens snel geleverd. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 15-05-2018 Via de website gekocht

E d g

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site en snelle levering ,makkelijk in alles zoeken wat je wil kopen ,waar voor je geld ,geen nep spullen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 15-05-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie had ik nog mijn twijfels over de authenticiteit van de producten, vanwege de extreem lage prijzen. Mijn twijfels bleken ongegrond. Twee producten van Lancaster besteld, allebei helemaal in orde. Snelle levering volgende dag bij een DHL servicepunt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 11-05-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke website, de prijzen zijn beslist erg aantrekkelijk en de levering is snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleenvan hecke 10-05-2018 Via de website gekocht

goed

Algemene score

8,0
Gemakkelijk en vrij snel je kan op je gemak shoppen Leuk als er kortingen zijn! met vriendelijke groeten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oksana C. 10-05-2018 Via de website gekocht

Givenchy Live Irresistible

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shirkarny fles! Ik werd op het eerste gezicht verliefd op hem. De inhoud stelde ook niet teleur. Onlangs begon ik de voorkeur aan zoete bloemen-fruit smaken. Alleen dit toiletwater behoort tot deze groep. In de eerste noten voel ik een heldere, rijpe, sappige ananas. Dan voel ik de bloemige tonen van een prachtige roos. En aan het einde zijn er kruiden ... peper. De geur gaat ongecontroleerd de zomer in !! Persistentie van aroma is uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Karin 10-05-2018 Via de website gekocht

Snel en prima in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd hierop geattendeerd door een collega. producten stuk goedkoper dan in de winkel; gemakkelijk bestellen via website en producten komen goed verpakt aan.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Michel 10-05-2018 Via de website gekocht

Super winkel

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbare website. Ook is de website duidelijk en zijn de producten makkelijk te vinden en te bestellen. Prijs/kwaliteit verhouding is top. De levering volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne van Mourik 09-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aantrekkelijke prijzen. Zeer snelle reactie. Goede service qua bezorgen. Zeer tevreden 👍🏽👍🏽 En ook nog eens GEEN bezorg kosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steentje 09-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige prijzen en snelle verzending!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend ruime keus mooie geuren en ook nog eens goed geprijsd!
Ik houd erg van Musk-geuren en heb een aantal heerlijke luchtjes besteld bij Superwinkel.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nancy 08-05-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webwinkel. Snelle levering en scherpe prijzen. Duidelijke website. Ik raad deze webwinkel zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tine 08-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor deze shop gekozen, omdat hij als goedkoopste er uit kwam voor het product wat ik zocht.
De site is zeer gebruiksvriendelijk en de service uitstekend .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marly 07-05-2018 Via de website gekocht

Super Superwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne shop met ontzettend scherp geprijsde artikelen. Dit keer was het mijn favoriete geurtje.
De levering verliep erg snel. Ik heb bij deze shop al vaker iets besteld en tot op heden altijd alleen maar positieve ervaringen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique 04-05-2018 Via de website gekocht

mooie kortingen, correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Superwinkel biedt vaak de laagste prijs aan en alles verloopt steeds vlot, de communicatie is ook heel duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thijs hoebers 04-05-2018 Via de website gekocht

Snel...cheap...uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch assortiment dat snel bezorgt wordt....top winkel! Ik bestel mijn geurtjes nergens anders meer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 02-05-2018 Via de website gekocht

Parfum is geurloos

Algemene score

3,0
Levering en levertijd zeker wel ok.
MAAR... Ik heb er parfum gekocht. Veel goedkoper als in de winkel maar zo goed als geurloos. Teleurgesteld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Superwinkel.nl 02-05-2018

Hoi Els,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de geur. De parfums die wij verkopen zijn exact hetzelfde als in de winkel en 100% origineel, dus hier kan geen verschil in zitten.

Als je wil kun je ons even een e-mail sturen met je ordernummer. Dan kijken we met je mee waarom de geur anders ruikt dan je gewend bent!

Met vriendelijke groet,
Superwinkel

Reageer

Karijn Spierings 02-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering. Makkelijke bestelsite

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen is gemakkelijk en prijzen zijn aantrekkelijk. Levering is snel en goed te traceren. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Talitha 01-05-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product dat in de winkel veel duurder is, wordt hier voor een lage prijs verkocht! Snel bezorgd en goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjolijn 01-05-2018 Via de website gekocht

Supersnelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds besteld, volgende dag pakket binnen.
Keurig op de hoogte gehouden via mail.
Doet niet onder aan die andere grote webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheepers 30-04-2018 Via de website gekocht

Megaservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service
Levering snel en goed
Voor herhaling vatbaar
Aanbevelen aan vrienden en kennissen
Supe

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W.Besselink 27-04-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment
Goede prijs/ kwaliteit verhouding
Snelle service en bezorging
Perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mariska 27-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, prettig klantcontact. Het antwoord op de vraag, kunt u wel morgen leveren in verband met een kinderverjaardag, was ja en dat is netjes nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W.Besselink 26-04-2018 Via de website gekocht

Ruim assortiment in de Super-winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk te vinden op internet.
Ruim assortiment.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Goede en snelle afhandeling en bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 26-04-2018 Via de website gekocht

Super !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke site, Snelle service, heel interessante prijzen. Blij de site te leren kennen. Top! Ga zeker blijven shoppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Guurtje 26-04-2018 Via de website gekocht

Prima, snel en nauwkeurig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden. Snelle service en goede prijs / kwaliteit verhouding. Ik zal superwinkel zeker aanbevelen aan derden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Em 26-04-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantenservice is goed en zeer servicegericht. Het pakket netjes en stevig veepakt. Voor mij was dit een onbekend bedrijf, maar ik zal in de toekomst zeker weer bij hen bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pien 25-04-2018 Via de website gekocht

Voordelige aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product is niet overal verkrijgbaar, bij superwinkel dus wel en ook nog eens de goedkoopste. En supersnelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Hot 25-04-2018 Via de website gekocht

Raar dat niemand hier besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De enige reden waarom ik het geen 10 geef is omdat Superwinkel één parfum niet had die ik zocht. Zij hebben dit wel gecompenseerd dmv hun prijzen en service. Het feit dat mensen hun parfums (en uiteraard andere producten) niet hier kopen verbaasd mij enorm. Iedereen die ik ken heb ik Superwinkel aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herm 24-04-2018 Via de website gekocht

Met recht een super winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot 22 uur besteld de volgende dag écht jn huis! Geen bezorgkosten, en heel snel status berichten van de bestelling! Zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi Valley 24-04-2018 Via de website gekocht

Prima prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opgezocht via google met en zoekterm. Grote keuze en overzichtelijke site. Goed filtersysteem. ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 23-04-2018 Via de website gekocht

zeer goed en snelle levering keurig verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via internet goed te lezen en snelle service vandaar mijn bestelling en natuurlijk de prijs alles was goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 23-04-2018 Via de website gekocht

Blije en gelukkige klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam hier per toeval terecht vanwege een product welke ik geprobeerd had en zocht op internet.
De producten werden keurig en op tijd geleverd de verpakking was in orde de prijs verhouding was ook in orde
Resultaat een blije klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine Rasmijn 19-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi op tijd binnen en goedkoper dan andere webwinkels. IKeep it up 👍🏻 Ik raad deze winkel zeker aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 17-04-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super makkelijke website; alles onmiddellijk gevonden; mooi verpakt
de dag nadien al geleverd - zelfs naar België

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 16-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website, zoekfunctie en beschrijving werken heel goed. Mijn bestelling was snel geleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JH 15-04-2018 Via de website gekocht

Voordelig en prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Volgende dag al in huis.
Artikel stuk voordeliger als bij andere leveranciers/winkels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 14-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste bestelling gedaan bij superwinkel, een 2DS voor mijn dochter. Netjes verpakt en volgende dag al geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gary 13-04-2018 Via de website gekocht

Handig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is handig, online shoppen gemakkelijk, goede prijzen vergeleken met andere winkels en de afhandeling is transparant. De bestelling wordt ook snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 13-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service en ook nog eens voordeliger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals ik al aangaf. Snel, goed en voordelig! Al meerdere keren besteld. Ook veel keuze. En allemaal merken die ook nog eens voordeliger zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 13-04-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne website en goede service. Via kieskeurig had deze webshop de beste prijs en verzending. Volgende dag bestelling in huis. Bedankt Superwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rudy Bertier 12-04-2018 Via de website gekocht

Topkwaliteit op alle gebied!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk in gebruik.
Goede uitleg over de artikels die kunnen gekocht worden.
Het motiveert je om hier een kijkje te nemen, wetende dat je qua prijs steeds goed zit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dafne 12-04-2018 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk luchtje gekocht van Gucci, die hier veeel goedkoper was dan bij de andere parfumerie. Netjes op tijd geleverd. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet 11-04-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is overzichtelijk en gemakkelijk. Daarnaaat vond ik het echt super dat ik het product de volgende dag al ik huis had.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews