Superwinkel.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 751 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Superwinkel.nl.

Superwinkel.nl stelt zich voor

Superwinkel.nl is de grootste en voordeligste online winkel in parfum, verzorgingsproducten, make-up, horloges, sieraden, haarproducten en speelgoed. Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis (mits op voorraad). Wij leveren uitsluitend A-merken tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 429 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JOS 26-09-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en aftersales

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 producten gekocht, geannuleerd , snel geld terug gekregen. Later opnieuw besteld en snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 26-09-2017 Via de website gekocht

Goed product, niet duur en snelle levering. Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wist de belangrijke productspecificaties; daar heb ik op geselecteerd. Deze kwam als goedkoopste uit de bus met bijbehorende goede recensies. Niets mis mee, zo blijkt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny van der Aa 24-09-2017 Via de website gekocht

service goed

Algemene score

7,0
het pakje werd te vroeg bezorgd en moest daarom afgegeven
worden bij de buren. Vond ik niet fijn.
De communicatie met de internet winkel liep correct.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

DylanB 22-09-2017 Via de website gekocht

Inderdaad, geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
-Lay-out van de site was overzichtelijk en makkelijk te gebruiken!
-Product weergave wijkt niet af van de realiteit!
-Snelle levering (gelijk de volgende dag, en optijd)

Overal een heel fijne shop ervaring👌

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Karelse 21-09-2017 Via de website gekocht

Goede service snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is overzichtelijk en de levering is correct en snel. Al meerdere malen iets besteld en ik ben tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franken 21-09-2017 Via de website gekocht

Goede site, snelle levering!??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet gevonden en gelijk een goede indruk via de site. Snelle levering van het product, geen fysieke winkel nodig!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 21-09-2017 Via de website gekocht

Lage prijzen, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijstechnisch gezien is Superwinkel erg gunstig, maar dat is niet te merken in de levering. Deze was snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 21-09-2017 Via de website gekocht

Prima prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een specifieke geur en kon die snel vinden op de site. Daarbij was hij veel beter geprijsd dan bij andere webshops. De levering vam het pakket had ik snel in huis, in een prima pakket. Tevens gebruik gemaakt van de cadeauservice. Het cadeau was mooi verpakt.

Dank voor deze fijne webshopervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 20-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is heel veel keus en prijstechnisch is het zeer aantrekkelijk om te bestellen. Het is goed te vinden op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard Vorderhake 20-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering had ik super snel binnen.
Ik was had alleen mijn email verkeerd doorgeven. En kreeg daarom geen e-mail bevestiging terug eigen schuld dus. De volgende dag gebeld. En ben goed verder geholpen. Uitleg gehad dat mijn e-mail adres niet klopten. En dat heb pakketje al was bezorgd bij de buren. Echt top super tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mike 20-09-2017 Via de website gekocht

super sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
had een sporthorloge besteld ,zeer gemakkelijk om de bestelling te plaatsen en ook gemakkelijk om de betaling te doen ,ook zeer tevreden over de levertijd die perfect werd nagekomen.deze site zeker aan te raden en doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 20-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service. Op zondag besteld ivm verhuizing verkeerde adres doorgegeven. Via whatsapp op zondag het adres kunnen aanpassen en maandagavond bezorgd zonder meerkosten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gea Muysson 19-09-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke website. Artikelen keurig op tijd ontvangen. Qua prijs heel gunstig. Scheelt
bijna € 30,-- per fles!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BC 18-09-2017 Via de website gekocht

Perfectie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op het eerste zicht had ik een twijfel over de echtheid van deze website en of ik het product geleverd zou krijgen, want de prijzen waren bijna onmogelijk waar te zijn. Na bestelling en betaling heb ik mijn product in perfecte staat ontvangen en onderweg naar mij kunnen traceren. Service 10, kwaliteit 10 , website 10 al met al een 10 waard

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirelle 18-09-2017 Via de website gekocht

Netjes en volgens aangegeven tijd afgeleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima! Niks aan te merken. Alles op tijd en zoals aangegeven afgeleverd.
Product is goed.
Zou er weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 15-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige parfum voor de laagste prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superwinkel is echt een Superwinkel!
Een heerlijke parfum gekocht echt tegen de laagste prijs die er maar te vinden is op internet.
Snelle levering en correcte afhandeling.
Kom zeker terug om meer te kopen bij Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoepje 15-09-2017 Via de website gekocht

Goede site makkelijk te bestellen en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is fijn dat men geregeld nieuwe aanbiedingen stuurt. Makkelijk om te bestellen. En als je besteld hebt is het de dag erna in huis. Groot assortiment in merken voor vrouwen zowel ook voor mannengeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albrecht 14-09-2017 Via de website gekocht

snel goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel goed vriendelijk personeel makkelijk te vinden online en goede snelle service voor iedereen betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 14-09-2017 Via de website gekocht

snelle afhandeling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supermakkelijk bestellen en hele snelle levering. Zeer tevreden dus.
Niet de eerste keer dat ik hier wat bestelde, maar als altijd heel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.m. 14-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en prima levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de eerste keer hier besteld en super geregeld. Snelle levering. perfect ik ga hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurensen 14-09-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen goed te vinden, prijs goed.
Deze shop had allebei de artikelen die ik nodig had en het werd gratis thuis bezorgd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. de Vries 14-09-2017 Via de website gekocht

zoals gezegd, zo ook geleverd, prima !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op grond van eerdere ervaring weer hier mijn aankopen gedaan. Lage prijzen, prima service, een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louwrens 13-09-2017 Via de website gekocht

Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en netjes verpakt, overzichtelijke website.
Echt een aanrader om voordelig een eau de toilette aan te schaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Maat 13-09-2017 Via de website gekocht

Inderdaad een Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een zeer goede prijsstelling en een supersnelle levering! Snelle beantwoording van vragen toen het even niet lukte om in te loggen met mijn nieuwe account.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 12-09-2017 Via de website gekocht

Grote klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg gemakkelijk in het bestellen van het product dat je wilt hebben. Qua betaling is het ook helemaal goed en de levering is snel en zorgvuldig.
Niets anders dan lof!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Virginia 12-09-2017 Via de website gekocht

Voortreffelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb Superwinkel in eerste instantie telefonisch benaderd om te vragen of ze een bepaalde artikel in voorraad hadden. Ik moest het artikel uiterlijk de volgende dag ontvangen. Kreeg een behulpzame, vriendelijk en zeer efficiënte medewerkster aan de lijn. En inderdaad het bestelde artikel kwam de volgende dag stip op tijd. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 11-09-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op een nette en duidelijke manier en alles volgens afspraak. Tevens hadden zij voor het product dat ik kocht de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan Huiberts 11-09-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb zeer goede ervaringen met deze winkel. De communicatie per email is prima en prijs/kwaliteitverhouding heel gunstig vergeleken met andere aanbieders.
Het gekochte produkt wordt bovendien snel en netjes verpakt afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 10-09-2017 Via de website gekocht

Super aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel overzichtelijke webshop. Makkelijk luchtjes te vinden die bij je past. Snelle levering en zeer scherpe prijzen. Ik ben een uiterst tevreden klant van Superwinkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 08-09-2017 Via de website gekocht

Goede produkt prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een shop waar je de juiste prijs betaald voor de producten en genoeg keuze in de aangeboden producten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van Limbeek 07-09-2017 Via de website gekocht

hele goede service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De reden dat ik voor deze shop heb gekozen dat het zelfde artikel elders ruim 30 euro duurder was. Andere gerenommeerde internetwinkels boden het exact het zelfde artikel veel duurder aan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Chahir 07-09-2017 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik op vakantie was in Spanje sta ik een mooie horloge ergens in een shopper hall. Ik zei tegen me moeder mama kijk dit horloge. En me moeders zei toen van ja je kan he took halen bij superwinkel want daar haalt me moeder blijkbaar altijd haar parfum vandaan, maar dat ter zeide. Dus ik bestelde een leuke horloge en op het moment dat ik terug was was hij bezorgd dus ik was heel erg blij. Ben gelijk naar de juwelier gegaan om hem te laten verkleinen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

el 07-09-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
laagste prijs, origineel artikel,verzendkosten aanvaardbaar, keurig verpakt,tot de volgende keer.mvg el

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole Withagen 07-09-2017 Via de website gekocht

Superwinkel is een betrouwbaar bedrijf.

Algemene score

10,0
Superwinkel doet zijn naam eer aan.
S avonds 21.30 besteld & S morgens om 9.30 al in huis dat is Supertop te noemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke keijzer 07-09-2017 Via de website gekocht

Keurig verzorgd en netjes op tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie shop met fijne prijzen. Makkelijk te bestellen. Levering was ook keurig op tijd en netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wietske 06-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Een geweldig aanbod met ruime keuze. Het wordt snel geleverd. Het ziet keurig verpakt uit als het binnenkomt. Eenmaal uitgepakt was het precies wat we besteld hadden zoals op het plaatje. Duidelijke en eerlijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees S. 06-09-2017 Via de website gekocht

Fantastische Superwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze in artikelen en de prijs was op dat moment een stuk lager dan bij andere aanbieders. Het product wat ik had besteld is degelijk verpakt en zeer snel bezorgd. Volgende keer bestel ik zeker weer. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ali 06-09-2017 Via de website gekocht

Goede service top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed winkel, betaalbareproducten,
Service is goed en ook levering was volgende dag gewoon binnen, top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 06-09-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle leveringen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop via Superwinkel omdat ik duidelijk zie wat ik koop en de prijzen maken het nog aantrekkelijker. De site is overzichtelijk en eenvoudig . Ik ben tevens erg tevreden over de snelle en correcte afleveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 05-09-2017 Via de website gekocht

Een hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had op donderdag een bestelling geplaatst en dat werd vrijdag al afgeleverd dus heel snel.heel netjes ingepakt .
En de prijs was ook heel goed in verhouding .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SW1977 04-09-2017 Via de website gekocht

Bestelling Olaplex

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling verliep zeer soepel en de verzending ging supersnel. Ook word je goed op de hoogte gehouden van het verloop van de verzending.
Product besteld bij Superwinkel omdat de prijs daar het voordeligste was.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bianca 03-09-2017 Via de website gekocht

Goede artikelen en zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had via familie van deze shop vernomen, artikel is goed verpakt, betaling kan op verschillende manieren en zeer snelle levering! Fijne shop, zal er zeker vaker bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karen 01-09-2017 Via de website gekocht

Super slechte service

Algemene score

1,0
Fles parfum besteld die bedorven was.Volgens superwinkel niet .Ipv dat ze goede service bieden nee ze beweten dus dat wij liegen mankeert niets aan t luchtje wat we al jaren hebben.ze bieden alleen maar terugsturen van de bedorven lucht of 75 procent geld terug en graag snel betalen via afterpay andets wordt t bedrag verhoogd. Nou super hoor.zeer klantvriendelijk

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Superwinkel.nl 04-09-2017

Beste Karen,

We hebben het parfum getest op onregelmatigheden en deze hebben wij niet aangetroffen. Omdat we geopende producten niet meer kunnen verkopen hebben wij een coulanceregeling, zoals vermeld in onze voorwaarden op de website. Jammer dat je alsnog niet tevreden bent met onze service.

We hebben je inmiddels een andere oplossing geboden en we gaan ervan uit dat de klacht hiermee verholpen is.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Parfum meisje 01-09-2017 Via de website gekocht

Goed bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben een geweldige sortering. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk. En alles wordt zeer vlot geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 01-09-2017 Via de website gekocht

Zeer onvriendelijke klanteservice bij problemen

Algemene score

1,0
• Bestellen gaat gemakkelijk
• Snelle levering
• Waanzinnige prijzen

Helaas. Al jaren klant bij superparfum en nooit problemen gehad. Tot mijn laatste parfum, die snel vervaagde en geen optimale geur gaf zoals voorheen. Contact opgenomen met de klantenservice en vertelt dat ik buiten het laatste parfum om altijd tevreden ben geweest. Klantenservice liet weten mij niet verder te kunnen helpen. Parfum blijkt 1 jaar uit te zijn (3 jaar houdbaar volgens klantenservice). 

Als laatste optie: het parfum retour zenden om te laten testen bij superparfum en vervolgens HETZELFDE flesje weer thuis terug ontvangen. Rare manier van zaken doen, klant onvriendelijk en het probleem wordt bij de klant neer gelegd. Baal hier enorm van!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Superwinkel.nl 04-09-2017

Beste Karen,

Zoals we ook al naar aanleiding van je negatieve review op Facebook hebben aangegeven mag je een product altijd retourneren voor onderzoek. We hebben echter al voor je nagekeken wat de productiedatum is van de geur en deze blijkt vers te zijn. Dit betekent dat dit de geur is zoals Armani deze op dit moment produceert. Het is jammer dat je niet wilt ingaan op ons aanbod en dan vervolgens overal negatieve reviews plaatst.

Klantenservice Superwinkel

Reageer

Ludo Polfliet 01-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige Site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs voor heerlijke geuren vlugge levering en service een aanrader voor iedereen wat ik vroeger teveel betaalde in parfumzaken heb ik er al voor een gedeelte terug aan gewonnen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 31-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is uitstekend toegankelijk en overzichtelijk. Bestellen is eenvoudig. Ruime betaalmogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 31-08-2017 Via de website gekocht

Erg goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg goede service!
Snelle afhandeling van je bestelling en een goede prijs/kwaliteits verhouding!!
Ik zou het iedereen aanraden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f. van der Zant 31-08-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel bezorgd en goedkoopste in de vergelijking op internet zal zeker niet schromen om nogmaals gebruik te maken van deze manier van winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Oltvoort 28-08-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een geurtje kopen en had me er al regelmatig in verdiept. Nu kwam het alleen nog aan op het kopen. Ik besloot Paco Rabanne Invictus te kopen en deze was het goedkoopst te krijgen bij Superwinkel.nl
Door de diverse garanties en gratis levering had ik het volle vertrouwen dat mijn pakketje goed zou aankomen. En jawel, een dag later kreeg ik een keurig opgevulde doos met mijn geurtje erin. Super prijs, super levering en het geurtje ruikt ook nog eens heel lekker :)

Kortom, niks op aan te merken dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews