Sport44 - Reviews & Ervaringen

1,0 Lees 23 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Sport44.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Onvoldoende
  • Slecht
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 26-08-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, schandalige service

Algemene score

1,0
Nadat wij een Thule fietsendrager van 500 euro gekocht hebben brak direct bij de eerste keer plaatsen op de trekhaak het sleuteltje af van het vergrendel-mechanisme. Wij zijn er van overtuigd dat we geen vreemde druk hebben uitgeoefend en het product gewoon gebruikt hebben zoals de bedoeling is. Op de website staat: "Een defect product is altijd vervelend, maar zo kort na aankoop mag dit natuurlijk niet gebeuren. Daarom zullen we bijna altijd overgaan tot vervanging van je product zodat je het zo snel mogelijk weer kunt gebruiken.".
Nadat we hierover via mail contact hebben opgenomen krijgen we van Sport44 een reactie in de trant dat ze al zoveel Thule fietsendragers verkocht hebben en dat dit nog nooit was voorgekomen. Wij moesten dus wel iets verkeerd gedaan hebben. Als 'oplossing' moesten we het restant van de sleutel er maar met een pincet uit halen (bleek niet mogelijk). Toen wij niet akkoord gingen, omdat een product niet bij het eerste normale gebruik kapot mag gaan, kregen we de volgende reactie: "De situatie is heel simpel, u heeft de sleutel afgebroken. Om dan te stellen dat wij een ondeugdelijk product geleverd hebben is volstrekt absurd. We hebben u de beste en snelste mogelijke oplossing aangedragen en vervolgens komt u met dit soort beschuldigingen, slaat echt nergens op.
Ons aanbod staat, en daar blijft het bij."

Een totaal onaanvaardbare reactie, waaruit een totaal gebrek aan service blijkt. Liever iets meer betalen en wel service een volgende keer!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Miranda 21-06-2018 Via de website gekocht

Bobike slotje

Algemene score

1,0
Zeer slechte zaak, sturen een ondeugdelijk slotje op. En als je het terug stuur dan krijg je het verwijt dat je het zelf gedaan heb. Ik zal deze winkel nooit aanbevelen aan andere mensen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Jimm 23-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment,
Goede service ook als er iets geruild moet worden.
Jaren geleden ook al artikelen besteld en dus jarenlang betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martine 30-06-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We bestelden een paar kinder skates voor de verjaardag van onze dochter. Dit werd direct verzonden en was twee dagen voor haar verjaardag binnen. Er bleken echter extra onderdelen te missen in de doos. Hierover gebeld en gelijk gerustgesteld. Nog dezelfde dag werd een setje met onderdelen achterna gezonden. Op haar verjaardag konden we de skates dus toch nog compleet maken. Super geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bazzarita 28-06-2017 Via de website gekocht

Very efficient, competent and "client oriented" service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I was looking for a Mio NavSat for a present, and Sport44 was offering them at a very interesting price compared to other online sellers. They also had the newest 4" Mio Cyclo 605HC, which I have ordered, together with a out-front mounter and a cover. My initial order was immediately confirmed.
However, less than a couple of days later I received an e-mail from the Client Service to inform me that, unfortunately, the NavSat ordered by me was so new on the market that it was actually not yet available in the Netherlands. This was due to delays from the central distribution, thus a problem independent from the seller. They apologized for the inconvenience and offered me the option to cancel my order altogether or to chose another model (4" Mio Cyclo 405HC), which was cheaper and immediately available.
I called the Client Service. The man on the phone, Frans, answered with competence to all my questions on the possible options and kindly helped me in my choice (all in English). He also informed me that the front mounter I had ordered was not suitable for the 4" devices, and he proposed me one which would actually fit the Mio.
As I was very concerned about getting the device in time for a very close date, Frans promised me to take care of the expedition as soon as possible. After less than one hour (1 hr!), I got confirmation of the expedition and a new invoice. I received the parcel after only 24 hours, as well as the partial refund of my payment (as the item was 90 euros cheaper).
I could not be more satisfied!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirthe 19-01-2017 Via de website gekocht

Top! Zeker een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie voor deze webshop gekozen vanwege de scherpe prijzen voor het product dat we graag voor onze dochter haar verjaardag wilde kopen. Site werkt ook fijn en had makkelijk een bestelling geplaatst. Werd netjes op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Deze kwam snel binnen! Pak (verstelbare rolschaatsen) is nog dicht, maar heb het volste vertrouwen er in dat het product naar wens zal zijn! De beschermingsset zag er in ieder geval al mooi uit

Pluspunten

  • Overzichtelijke site
  • Makkelijk bestellen
  • Scherpe prijzen
  • Je wordt op de hoogte gehouden bij bestelproces
  • Snelle en nette levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GA Vluggen 01-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig aan te melden en te bestellen

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan de Bont 09-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site, makkelijk bestellen.

Assortiment
goed assortiment, alles kunnen vinden

Aanbeveling
snel geleverd en goede communicatie, aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alhambratti 09-04-2013

Algemene score

9,0
Nette winkel. Aardige eigenaar.
Na telefonisch contact kon ik de Thule xpress 970 gewoon ophalen in Vorden.
Ook bleef de eigenaar gewoon wachten omdat ik iets later was.
Je kan in de winkel ook pinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pedro pattijn 02-10-2012

Algemene score

2,5
Ik heb op maandag een fietsdrager besteld. Op de website stond aangegeven 'direkt leverbaar met levering in 1 à 2 werkdagen'. Op donderdag heb ik zelf telefonisch contact genomen om te weten wanneer de fietsdrager zou worden geleverd, gezien ik dat weekend op reis vertrok en ik de fietsdrager hiervoor speciaal had besteld. De fietsdrager kon echter pas op maandag worden geleverd wegens probleem in stock. Ik vond de service allesbehalve. Vooreerst diende ik zelf contact te nemen, en vervolgens liet men mij weten dat ik tot de 1% klanten behoorde, die geen tijdige levering kregen. Zeer slechte ervaring mbt leveringstermijn en service. Gelukkig is de fietsdrager na een eerste test goed bevonden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Robby1983 15-08-2012

Algemene score

4,5
Goede overzichtelijke website! geen problemen daar echter de levering is een drama. DHL leverd in vergelijking met de pakketdienst van Postnl veel slechtere service en qua kosten was DHL zelf 45cent duurder. DHL bepaald wanneer ze het pakket komen aanbieden (kantooruren) ben je niet thuis en de buren ook niet dan de volgende dag ben je dan ook niet thuis dan kan je het pakket de aankomende 5 werkdagen ophalen bij een DHL-vestiging 40km verderop!!!! afspraak maken met dhl over levertijd niet mogelijk staat wel op de site van sport44 aangegeven.....Belachelijk. Ik koop tot mn pensioen nooit meer iets bij Sport44 aangezien ik "gewoon" moet werken tijdens kantooruren. Waardeloze service.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

Sjoerd Westdijk 20-06-2012

Algemene score

9,7
Overzichtelijke website met een goede prijsstelling. Bereikbaarheid is uitstekend, zowel telefonisch als in de winkel zelf. De service is zeer goed en vriendelijk. De gekochte fietsdrager is zelfs kosteloos in elkaar gezet! Gewoon een hele goede (web)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Terwee 24-05-2011

Algemene score

6,8
Over de webwinkel zelf heb ik alleen maar positieve dingen te zeggen. De prijs van het product was super, en het product had ook heel snel geleverd kunnen worden. Helaas maakt deze webwinkel gebruik van GLS, en dat is echt een waardeloze vervoerder! Twee keer heeft deze vervoerder opgegeven dat ik niet thuis was, terwijl dit wel het geval was. Na contact met de after sales van de webwinkel bleek dat GLS hun rondes niet afkrijgen, en dan maar gewoon invullen dat de klant niet thuis was. Dit vind ik echt schandalig, en daarom zal ik niet snel nog een keer wat bestellen bij deze webwinkel. Mijn tip, neem en nieuwe vervoerder en jullie zijn een top winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

J Hof 11-03-2011

Algemene score

8,3
beoordeeld op prijs zeer goed
woensdag besteld en betaald (ideal) vrijdag in huis
dus in twee dagen.
ik heb eerst wel telefoonisch contakt gehad of het artikel op voorraad was, het was op voorrad bij de leverancier vandaar geleverd in twee dagen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

gfe 14-02-2011

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke site. Levering zoals aangegeven binnen 24 uur. Prijs zeer scherp!!
Kom zeker terug voor volgende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc.antine 18-12-2009

Algemene score

6,5
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en betalen.
Bestelling na 4 dagen geleverd, dus vlot. Maar jammer dat de bezorger (GLS) te beroerd is om een keer terug te komen (we waren niet thuis) en dus het pakket over de schuttingdeur heeft gegooid....als gevolg de halve doos gescheurd/gedeukt.
Gelukkig was er met de inhoud niks mis gegaan.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

hans-02 02-08-2009

Algemene score

9,0
After sales niet kunnen beoordelen (product vorige week gekocht)
Eigenaar gebeld, gaf duidelijke, heldere, eerlijke, informatie.
Kwam vanwege files wat later, is speciaal wat langer opengebleven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulsplaza 16-07-2009

Algemene score

8,0
Volgens afspraak geleverd.
Voordeel dat je het ook op je werkadres kunt laten afleveren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

kees72 16-07-2009

Algemene score

10,0
super geholpen, om 16.00 besteld een dag later in huis!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thawsley 10-06-2009

Algemene score

10,0
super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim61 07-06-2009

Algemene score

2,2
Goederen besteld en via ideal betaald maar zijn na twee weken nog niet
geleverd. Sport44 reageert niet op mijn gestuurde E-mail om duidelijkheid te
krijgen waarom er niet wordt geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Aandewiel 31-05-2009

Algemene score

8,0
Thule Euroway 945 besteld en twee dagen later in huis. Perfect!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

gideonvermeulen 06-05-2009

Algemene score

9,5
Ik heb 3 thule freeride fietsdragers bij dit bedrijf gekocht.
de website blonk uit in eenvoud waardoor ik snel bij de fietsdragers uitkwam.
Ook is de website duidelijk en zijn de voorwaarden duidelijk en snel te vinden.
Binnen 48uur had ik het bestelde in goede orde in huis en ik kon de status van
de bestelling volgen door de link die ik per e-mail kreeg toegestuurd.
Doordat de winkel de status heeft van aspirantlid thuiswinkelwaarborg, door de
wijze waarop de website is opgezet en de snelheid van reageren per e-mail op de
bestelling heb ik constant het gevoel gehad dat het een betrouwbare aanbieder
was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer