Soundstore.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Soundstore.nl.

Soundstore.nl stelt zich voor

SoundStore is dé webshop voor multiroom. We hebben een megakennis over dit specifieke deel van de elektronica markt en mogen onszelf dus met recht de multiroomkenners van Nederland noemen. Door uitgebreide informatie te verschaffen over multiroom in het algemeen en specifieke producten, kunnen we jou goed helpen bij je zoektocht naar de beste producten voor jou. Naast een goed product, mag je ook gemak en een goede service eisen. Daarom bestel je online eenvoudig en veilig. De verzending en het retourneren is altijd gratis. Of kom langs in de 300 m² grote showroom in Groningen met drie luisterruimtes, waaronder een Sonos Experience Center.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 86 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johnny 19-06-2018 Via de website gekocht

Super goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik producten van sonos heb besteld via de webshop waren er wat leveringsproblemen.
Deze problemen waren helaas een probleem van post.nl
Soundstore heeft meteen actie ondernomen en mij zowel telefonisch als via mail zeer goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M.math 18-06-2018 Via de website gekocht

Correcte behandeling bij niet op voorraad van artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas was bestelde artikel niet op voorraad waarna ik een keurig mailtje heb ontvangen. Hierin was er de mogelijkheid om te wachten op het artikel of te storneren

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joran van den Poll 14-05-2018 Via de website gekocht

Nette en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker up-to-date en groot assortiment aan de nieuwste audio producten. De klantenservice is snel en vriendelijk!.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 08-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en direct antwoord op je vragen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Soundstore.nl kan ik een ieder aanbevelen. Snel en netjes de bestelde spullen in huis. Via de chat snel en ook direct antwoord op je vraag.
En de prijs? Ja vergelijken loont en dan kom je uit bij soundstore!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Francois 04-05-2018 Via de website gekocht

Top goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product wat ik zocht voor een goede prijs
En wat ik goed vond evt kan ik de skin aanpassen via skins bij hun te koop
Zal zeker terug komen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman 03-05-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, goede productomschrijving. De volgende werkdag heb ik het bestelde ontvangen, zoals ook beloofd was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Gelder 23-04-2018 Via de website gekocht

uitstekende levertijd tegen lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Soundstore is de goedkoopste webwinkel met een uitstekende snelle levering en met een uitgebreide keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vinotake beheer 16-04-2018 Via de website gekocht

snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kon alles snel vinden, betaling ging soepel, levering snel. verpakking goed en veilig voor het product. compleet !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 25-03-2018 Via de website gekocht

Net wat ik zocht en dan nog aan een mooie prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond op de website van soundstore net wat ik zocht en dan nog wel aan de beste prijs. Ik heb wel een weekje moeten wachten maar het was het wachten zeker waard!
Ook het beantwoorden van enkele praktische vragen verliep zoals het moet. Snel en to the point.
Ik zou het zo opnieuw doen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pjotr56 24-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service met goede communicatie, product mooie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, aantrekkelijke prijs voor 2 sonossen en heel goede communicatie waardoor het goed traceerbaar is wat wanneer wordt verzonden en geleverd. Eerste ervaring en zeer positief!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen de Boer 23-03-2018 Via de website gekocht

Doet wat het zegt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel op voorraad, bodemprijs en voor 17:uur besteld de volgende dag in huis. Zelfs in welk tijdvak.

Ga hier vaker bestellen.

Als de volgende bestelling hetzelfde verloopt dan zeker een cijfer 10!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 19-03-2018 Via de website gekocht

Helpdesk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hallo allen,
12 maart 2 x sonos Play 3 besteld, donderdag 15 maart binnen.
Helaas was 1 van de sonos Speakers defect. sonos Helpdesk heeft met mij gekeken waar probleem zat en kwam tot de conclusie dat wifi ontvanger defect was.
ik heb per email direct retour sticker gekregen en koeriersdienst voor de vrijdag afgesroken.
Pakket is keurig opgehaald.
Nu afwachten wanneer nieuwe Speaker binnen is.
Hulp was erg professioneel en plezierig.

Groet Cees

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Cheong 17-03-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag contact via de chat, vragen gelijk beantwoord. Gelijk besteld betaald en dinsdag erna geleverd!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 14-03-2018 Via de website gekocht

Top prijs en supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen bij Soundstore liep super gemakkelijk. een hele goede (de beste) prijs zonder extra bezorgkosten dus geen 'addertjes onder het gras' ! De levering kwam exact binnen het tijdslot zoals op de website aangegeven! helemaal top dus deze webstore!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris 14-03-2018 Via de website gekocht

goede prijs .goed verpakt. en snel binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
mooie aanbiedingen
betere prijzen als media markt
duidelijke uitleg
snelle levering
netjes verpakt in neutrale verpakking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 08-03-2018 Via de website gekocht

Echt aan te bevelen !

Algemene score

9,0
Snelle website met genoeg informatie. Daarbij een correcte prijs.
Er is precies geleverd wat ik verwachtte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 06-03-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en levering! Helemaal blij met mijn sonos-apparatuur... volgende dag meteen geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Kreijveld 26-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische Heos apparatuur aangeschaft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke overzichtelijke website. Zending was keurig verzorgd en goed te volgen. Service is uitstekend, een telefoontje en er wordt voor je gewerkt. Ik beveel deze winkel dan ook van harte aan.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 22-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is duidelijk een mooi, de prijzen zijn super, en de service uitstekend bij mij was een speaker niet op voorraad maar het was geen enkele moeite om het in delen te verzenden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 18-02-2018 Via de website gekocht

snelle levering van een geweldig product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vindt de SoundStore een overzichtelijk en vriendelijke webshop waarbij ik een goede deal krijg voor kwaliteit producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visrog 18-02-2018 Via de website gekocht

Vlotte behandeling van het gevraagde.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het door mijn verlangde product was voor mij gunstig geprijsd. Ook de levering werd keurig verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 16-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en duidelijke site met perfecte orderafhandeling. Ik ben nergens beter prijzen tegen gekomen voor Sonos dus wat mij betreft een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrissy 06-02-2018 Via de website gekocht

Prima en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks een technische fout mbt de bestelling in de webshop is alsnog de bestelling verwerkt. Hulpvaardig waren de medewerkers om te kijken hoe het probleem zsm kon worden opgelost en een keutig excuus dat het wat langer ging duren.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EmBee 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en nette service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een volledige Sonos set besteld. De set was netjes verpakt in onherkenbare dozen. Alles is volgens verwachting geleverd! Hartelijk dank 😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 30-01-2018 Via de website gekocht

Snelle, heldere webshop met dito levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een scherpe Sonos aanbieding en ondanks dat die er eigenlijk vrijwel nooit zijn wist soundstore.nl mij positief te verrassen. Een combinatie van Sonos Playbar + Sub voor een prijs waar zelfs de grote concurrenten niet aan konden tippen. Levering keuring netjes op de door mij gewenste datum. Ik kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben en zo weer zou kopen bij soundstore.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 30-01-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen voor Sonos apparatuur gekozen. Na enig zoeken bij Soundstore uitgekomen. Wel even controleren of ze wel een echte Sonos dealer zijn en er geen negatieve reacties waren van kopers. Die waren er niet. Toch nog het zekere voor het onzekere genomen door met een credit card te betalen. Wordt niet geleverd dan krijg je altijd je geld terug. Gelukkig hoefde ik mij geen zorgen te maken want de volgende dag werd alles keurig geleverd. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Maurice 30-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, geen minpunten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede dienstverlening en tussentijds keurig op de hoogte gehouden inzake de status van de order.
De pakketten zijn volgens afspraak op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

whopke 26-01-2018 Via de website gekocht

goed en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eerder een akkefietje gehad met versturen, bleek dat post naar soundstore terug verstuurd was .. contact gehad met soundstore, waar ze het perfect en snel hebben opgelost. top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert 22-01-2018 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat het bestelde product dat ik wilde kopen niet op voorraad was, heeft Soundstore er alles aan gedaan om het toch op tijd geleverd te krijgen. Wat een service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanDijk 22-01-2018 Via de website gekocht

prima service wat betrouwbaarheid uitstraalt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben inmiddels twee keer een bestelling gedaan bij Soundstore en zijn uitermate tevreden over de service. Op tijd geleverd en bij vragen een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Young 20-01-2018 Via de website gekocht

Verkeerde kleur

Algemene score

7,0
Ik las in de reviews dat iemand anders ook al de verkeerde kleur speakers had ontvangen. Ook bij mij. Ik had geen zin om het terug te sturen, de kleur van de Sonos speakers die ik gekocht had, maakt mij niet zoveel uit. Maar slordig is het wel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Van der Vorst. Jean-Paul 19-01-2018 Via de website gekocht

Niets dan lof!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik raad het iedereen aan om via hen aankopen te doen. Dat is pas een voorbeeld van hoe het echt moet! Ik hoop (en ga ervan uit) de 'service na verkoop' ook zo fantastisch verloopt.👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SoundStore Super Shop 18-01-2018 Via de website gekocht

SoundStore is een Super shop !!

Algemene score

10,0
SoundStore, ook nu weer een snelle levering, goederen netjes en stevig verpakt en niet te vergeten, SoundStore was weer het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JKM 18-01-2018 Via de website gekocht

klacht was een kans

Algemene score

9,0
Een foute levering werd heel goed hersteld! Ze hebben van een klacht een kans gemaakt. We hebben nadien nog wat bijbesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre Reitsma 15-01-2018 Via de website gekocht

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mij volledig uit de brand geholpen en bijna exact geregeld wat ik zocht. Heerlijk als iemand luistert en mee denkt met mij als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ha+eN 15-01-2018 Via de website gekocht

Prima deal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke info op de website, prima communicatie via de webshop, relatief snelle levering en ook nog een aardige aanbieding, hoewel de speakerset vrij prijzig is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BreizhMusic 14-01-2018 Via de website gekocht

zeer goed geholpen, snel en bekwaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De lagere prijs in combinatie met de prima service is een goede reden om te kiezen voor deze bedrijf.Ook de website is eenvoudig en duidelijk. Volgsysteem van levering geeft rust in afwachting van de besteling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 12-01-2018 Via de website gekocht

De goedkoopste op het internet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product is gemakelijk te vinden, de website werk prima om de bestelling te plaatsen en de aflevering gaat snel en correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Femque 09-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site, duidelijk!
Zeer voordelige prijzen, scheelt een behoorlijk bedrag in vergelijking met andre verkooppunten, in ons geval wel €100

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen en goede service. Producten zijn keurig geleverd. Prima bereikbaar via de telefoon en uitstekende nazorg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico van Dijk 05-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig snelle verzending & afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 29 december bestelden wij aan het eind v/d dag een Sonos installatie waarbij we er vanuit gingen dat deze de volgende dag in huis zou zijn. Deze installatie werd in 3 pakketten verstuurd, nog geen anderhalf uur later hadden wij al de track & trace! Nadat er één pakket "kwijt" geraakt was bij PostNL hebben wij contact gehad met Soundstore voor het aanmelden van een onderzoek bij PostNL. Ook hierbij zijn wij perfect geholpen en werd de tijd genomen voor een uitleg van de procedure. Op de levering na (blame PostNL) alles perfect geregeld. Wij zouden hier nogmaals bestellen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lesley 04-01-2018 Via de website gekocht

De beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van SoundStore is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. SoundStore heeft goede prijzen. 2x Sonos speakers besteld. De volgende dag keurig afgeleverd. SoundStore is een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Chaiparsit 04-01-2018 Via de website gekocht

Service is goed. Vriendelijk , betaalbaar goed aanbiedingen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed! Webwinkel. Prima helpdesk en service achter de schermen.zeer klantvriendelijk en gebruikersvriendelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ 03-01-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer duidelijke webshop. Bij zoekfunctie graag je alle opties te zien waar je naar zoekt. Wel nog even gebeld aangezien er op de bevestiging stond levering thuis adres waar ik een ander afhaalpunt had geselecteerd. Bij navraag bleek dit wel juist te zijn genoteerd echter het systeem geeft standaard thuisadres aan. Een verbeterpunt dus nog. Duidelijk mailverkeer wanneer het product in welke leveringsstatus zich bevond. Pakket opgehaald bij afhaalpunt. Product was goed verpakt.
Goede service, duidelijk en klantgericht bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.v.steenis 03-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na info een mooie aanbieding gekregen op een Sonos 5.1
Mensen staan je keurig netjes te woord zijn ook zeker niet opdringerig
Levering ondanks de feestdagen super snel
Kortom hier kan je met een gerust hart iets bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 01-01-2018 Via de website gekocht

2x Sonos Play1

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super bij met mijn sonos Play1 duo!
Snelle levering en erg handig om je pakketje te kunnen volgen.
Erg bedankt en ik kom zeker nog eens bij jullie terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 30-12-2017 Via de website gekocht

Top service ook op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top dat er zelfs op een zondag iemand je vragen kan beantwoorden over de voorraad en je aankoop nog nooit meegemaakt.
Spullen werden direct verzonden en super snel bezorgt zou iedereen deze winkel willen adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.J. Oostra 11-12-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs, top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige, mooie en duidelijke website met scherpe prijzen en mooie keuze aan audio-assortiment. Service is top, vragen die ik werden snel en vakkundig beantwoord.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luck 06-12-2017 Via de website gekocht

Helemaal in orde en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en perfecte prijs / kwaliteitsverhouding voor topmerken, waaronder Sonos. Daarnaast nog eens een extra voordeel bij het bestellen van meerdere producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Whop 05-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn pakket was niet aangekomen. Gemeld bij webshop en binnen 1 uur was het pakket getraceerd en opnieuw opgestuurd . Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews