Soundstore.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 81 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Soundstore.nl.

Soundstore.nl stelt zich voor

SoundStore is dé webshop voor multiroom. We hebben een megakennis over dit specifieke deel van de elektronica markt en mogen onszelf dus met recht de multiroomkenners van Nederland noemen. Door uitgebreide informatie te verschaffen over multiroom in het algemeen en specifieke producten, kunnen we jou goed helpen bij je zoektocht naar de beste producten voor jou. Naast een goed product, mag je ook gemak en een goede service eisen. Daarom bestel je online eenvoudig en veilig. De verzending en het retourneren is altijd gratis. Of kom langs in de 300 m² grote showroom in Groningen met drie luisterruimtes, waaronder een Sonos Experience Center.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 74 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 16-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en duidelijke site met perfecte orderafhandeling. Ik ben nergens beter prijzen tegen gekomen voor Sonos dus wat mij betreft een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrissy 06-02-2018 Via de website gekocht

Prima en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks een technische fout mbt de bestelling in de webshop is alsnog de bestelling verwerkt. Hulpvaardig waren de medewerkers om te kijken hoe het probleem zsm kon worden opgelost en een keutig excuus dat het wat langer ging duren.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EmBee 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en nette service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een volledige Sonos set besteld. De set was netjes verpakt in onherkenbare dozen. Alles is volgens verwachting geleverd! Hartelijk dank 😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 30-01-2018 Via de website gekocht

Snelle, heldere webshop met dito levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een scherpe Sonos aanbieding en ondanks dat die er eigenlijk vrijwel nooit zijn wist soundstore.nl mij positief te verrassen. Een combinatie van Sonos Playbar + Sub voor een prijs waar zelfs de grote concurrenten niet aan konden tippen. Levering keuring netjes op de door mij gewenste datum. Ik kan niet anders zeggen dat ik dik tevreden ben en zo weer zou kopen bij soundstore.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 30-01-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang wikken en wegen voor Sonos apparatuur gekozen. Na enig zoeken bij Soundstore uitgekomen. Wel even controleren of ze wel een echte Sonos dealer zijn en er geen negatieve reacties waren van kopers. Die waren er niet. Toch nog het zekere voor het onzekere genomen door met een credit card te betalen. Wordt niet geleverd dan krijg je altijd je geld terug. Gelukkig hoefde ik mij geen zorgen te maken want de volgende dag werd alles keurig geleverd. Ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Maurice 30-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, geen minpunten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede dienstverlening en tussentijds keurig op de hoogte gehouden inzake de status van de order.
De pakketten zijn volgens afspraak op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

whopke 26-01-2018 Via de website gekocht

goed en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eerder een akkefietje gehad met versturen, bleek dat post naar soundstore terug verstuurd was .. contact gehad met soundstore, waar ze het perfect en snel hebben opgelost. top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leendert 22-01-2018 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat het bestelde product dat ik wilde kopen niet op voorraad was, heeft Soundstore er alles aan gedaan om het toch op tijd geleverd te krijgen. Wat een service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanDijk 22-01-2018 Via de website gekocht

prima service wat betrouwbaarheid uitstraalt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben inmiddels twee keer een bestelling gedaan bij Soundstore en zijn uitermate tevreden over de service. Op tijd geleverd en bij vragen een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Young 20-01-2018 Via de website gekocht

Verkeerde kleur

Algemene score

7,0
Ik las in de reviews dat iemand anders ook al de verkeerde kleur speakers had ontvangen. Ook bij mij. Ik had geen zin om het terug te sturen, de kleur van de Sonos speakers die ik gekocht had, maakt mij niet zoveel uit. Maar slordig is het wel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Van der Vorst. Jean-Paul 19-01-2018 Via de website gekocht

Niets dan lof!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik raad het iedereen aan om via hen aankopen te doen. Dat is pas een voorbeeld van hoe het echt moet! Ik hoop (en ga ervan uit) de 'service na verkoop' ook zo fantastisch verloopt.👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SoundStore Super Shop 18-01-2018 Via de website gekocht

SoundStore is een Super shop !!

Algemene score

10,0
SoundStore, ook nu weer een snelle levering, goederen netjes en stevig verpakt en niet te vergeten, SoundStore was weer het goedkoopst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JKM 18-01-2018 Via de website gekocht

klacht was een kans

Algemene score

9,0
Een foute levering werd heel goed hersteld! Ze hebben van een klacht een kans gemaakt. We hebben nadien nog wat bijbesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre Reitsma 15-01-2018 Via de website gekocht

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mij volledig uit de brand geholpen en bijna exact geregeld wat ik zocht. Heerlijk als iemand luistert en mee denkt met mij als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ha+eN 15-01-2018 Via de website gekocht

Prima deal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke info op de website, prima communicatie via de webshop, relatief snelle levering en ook nog een aardige aanbieding, hoewel de speakerset vrij prijzig is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BreizhMusic 14-01-2018 Via de website gekocht

zeer goed geholpen, snel en bekwaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De lagere prijs in combinatie met de prima service is een goede reden om te kiezen voor deze bedrijf.Ook de website is eenvoudig en duidelijk. Volgsysteem van levering geeft rust in afwachting van de besteling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 12-01-2018 Via de website gekocht

De goedkoopste op het internet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product is gemakelijk te vinden, de website werk prima om de bestelling te plaatsen en de aflevering gaat snel en correct.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Femque 09-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site, duidelijk!
Zeer voordelige prijzen, scheelt een behoorlijk bedrag in vergelijking met andre verkooppunten, in ons geval wel €100

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen en goede service. Producten zijn keurig geleverd. Prima bereikbaar via de telefoon en uitstekende nazorg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico van Dijk 05-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig snelle verzending & afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 29 december bestelden wij aan het eind v/d dag een Sonos installatie waarbij we er vanuit gingen dat deze de volgende dag in huis zou zijn. Deze installatie werd in 3 pakketten verstuurd, nog geen anderhalf uur later hadden wij al de track & trace! Nadat er één pakket "kwijt" geraakt was bij PostNL hebben wij contact gehad met Soundstore voor het aanmelden van een onderzoek bij PostNL. Ook hierbij zijn wij perfect geholpen en werd de tijd genomen voor een uitleg van de procedure. Op de levering na (blame PostNL) alles perfect geregeld. Wij zouden hier nogmaals bestellen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lesley 04-01-2018 Via de website gekocht

De beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website van SoundStore is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. SoundStore heeft goede prijzen. 2x Sonos speakers besteld. De volgende dag keurig afgeleverd. SoundStore is een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Chaiparsit 04-01-2018 Via de website gekocht

Service is goed. Vriendelijk , betaalbaar goed aanbiedingen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed! Webwinkel. Prima helpdesk en service achter de schermen.zeer klantvriendelijk en gebruikersvriendelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJ 03-01-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer duidelijke webshop. Bij zoekfunctie graag je alle opties te zien waar je naar zoekt. Wel nog even gebeld aangezien er op de bevestiging stond levering thuis adres waar ik een ander afhaalpunt had geselecteerd. Bij navraag bleek dit wel juist te zijn genoteerd echter het systeem geeft standaard thuisadres aan. Een verbeterpunt dus nog. Duidelijk mailverkeer wanneer het product in welke leveringsstatus zich bevond. Pakket opgehaald bij afhaalpunt. Product was goed verpakt.
Goede service, duidelijk en klantgericht bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.v.steenis 03-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na info een mooie aanbieding gekregen op een Sonos 5.1
Mensen staan je keurig netjes te woord zijn ook zeker niet opdringerig
Levering ondanks de feestdagen super snel
Kortom hier kan je met een gerust hart iets bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 01-01-2018 Via de website gekocht

2x Sonos Play1

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super bij met mijn sonos Play1 duo!
Snelle levering en erg handig om je pakketje te kunnen volgen.
Erg bedankt en ik kom zeker nog eens bij jullie terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 30-12-2017 Via de website gekocht

Top service ook op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top dat er zelfs op een zondag iemand je vragen kan beantwoorden over de voorraad en je aankoop nog nooit meegemaakt.
Spullen werden direct verzonden en super snel bezorgt zou iedereen deze winkel willen adviseren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.J. Oostra 11-12-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs, top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige, mooie en duidelijke website met scherpe prijzen en mooie keuze aan audio-assortiment. Service is top, vragen die ik werden snel en vakkundig beantwoord.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luck 06-12-2017 Via de website gekocht

Helemaal in orde en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en perfecte prijs / kwaliteitsverhouding voor topmerken, waaronder Sonos. Daarnaast nog eens een extra voordeel bij het bestellen van meerdere producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Whop 05-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn pakket was niet aangekomen. Gemeld bij webshop en binnen 1 uur was het pakket getraceerd en opnieuw opgestuurd . Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-12-2017 Via de website gekocht

Eerlijk....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Rondom Black Friday had Soundstore een prima aanbieding betreft de Sonos play 5. Snelle levering, maar zwarte uitvoering ontvangen ipv van de witte. Tijdens een chatsessie met een medewerker werd er meteen excuses gemaakt, en wilde ze het probleem meteen voor mij oplossen door de Sonos om te ruilen. Dit was niet nodig omdat de zwarte uitvoering niet verkeerd stond in ons huis. Daarna nog wel twee keer contact gehad omdat de factuur nog zou worden aangepast ivm met eventuele garantie in de toekomst. ondanks de verkeerde levering een goed gevoel overgehouden bij Soundstore. Gewoon mensen die toegeven een foutje te hebben gemaakt en bereid zijn het op te lossen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alexander 02-12-2017 Via de website gekocht

Duidelijk, snel en klantgericht

Algemene score

9,0
Duidelijke, klantgerichte site. Speciaal gericht op audio. Makkelijk, snel en levering netjes binnen de beloofde tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 02-12-2017 Via de website gekocht

Top product met top service geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sonos is al wat over geschreven.
Op Black Friday dan aankoop gedaan.
Met de verwachte drukte toch perfecte communicatie en levering.
Top bedankt!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CGvP 02-12-2017 In de winkel gekocht
Groningen

Uitstekende verkoper met goede uitleg!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vrouw en ik kregen van de verkoper uitstekende uitleg en voorlichting. Hij was de verkoop niet aan het pushen! Tegendeel: waar wij dachten aan 2 Sonos Play. 5 als surround luidsprekers, adviseerde hij Play 3 en het overige geld eventueel bij een Sonos Sub te leggen, indien noodzakelijk. "Probeer eerst die Play base met die 2 Play 3's maar eens! Kunt die Sub altijd nog kopen."
In plaats van die Sub toen nog 2 Play 1's erbij gekocht! Super verkoper, sorry adviseur!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Irma 02-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop met goede prijzen, snelle levering en goede communicatie via de mail over de voortgang van de levering

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeGe 01-12-2017 Via de website gekocht

Perfect op tijd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was een genot om op blackfriday uit te komen op deze webshop ! De site is overzichtelijk, de producten worden goed omschreven en toegelicht. Daarnaast bleek de prijs absoluut concurrerend. Tel daar bij op een snelle en correcte levering. Kortom : Soundstore heeft zijn zaken goed voor elkaar. Mijn aanbeveling deel ik graag met toekomstige consumenten. DOEN !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eppo 01-12-2017 Via de website gekocht

Keurig en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs en informatie op de website.. Snel geleverd. Fijn dat het mogelijk is kostenloos te retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ 01-12-2017 Via de website gekocht

Duidelijke omschrijvingen, zeer snel geleverd, prima prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op black friday werd ik overspoeld door allerlei bloediiritante mails. Maar wilde graag sonos speakers kopen en de aanbiedingen waren goed. Bij Soundstore kreeg ik dezelfde prijs maar duidelijkere omschrijvingen van de producten en niet zo schreeuwerig allemaal. Snel in huis dus Top!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

patrick 01-12-2017 Via de website gekocht

gewoon een goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
via google op jullie site beland.
was op zoek naar een home-cinema set.
mijn oog viel op de onkyo ls5200.
besteld en hij werd keurig op tijd geleverd.
ik werd via diverse mailtjes keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
dit soort keurige en duidelijke communicatie maak je niet veel meer mee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-12-2017 Via de website gekocht

Goed en naar verwachting uitgevoerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Play 1 per paar bestellen levert hier nog een leuke besparing op. Ben goed, eerlijk en adequaat op de hoogte gehouden van de afhandeling. men legde keurig uit waarom de levering een dag later kwam.Overweeg om hier nog een paar te bestellen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RnRff 01-12-2017 Via de website gekocht

Topshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle gratis levering, goede service en kwaliteit!. Producten voldoen aan de verwachting. Vragen worden snel beantwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 01-12-2017 Via de website gekocht

In 1 woord perfect. Service, snelheid en prijs zijn TOP!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al langer was ik op zoek naar de Sonos Play5. Deze week kwam ik voor het eerst op de site van SoundStore. Helder, duidelijk, zonder omwegen. Goede omschrijvingingen, en een strakke prijs.
Binnen 1 dag geleverd incl. een prettige track en trace.
Kortom: Ik ben heel erg blij!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Blom 20-11-2017 Via de website gekocht

TOP Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Soundstore is een TOP bedrijf om iets te bestellen. En de service is ook prima. Zelfs in het weekend wordt er gereageerd op eventuele vragen.
Had een draaitafel gekocht die, volgens mij, niet goed was. Ze hebben hem getest en foto's en filmpjes gestuurd om te laten zien dat hij het 'gewoon' deed.
Bij 2e ontvangst had ik er echter weer problemen mee. Op zondag mail gestuurd en binnen een uur een reactie👍🏻. Bleek ik iets verkeerds te hebben aangesloten. Zonder hun hulp was ik daar niet achter gekomen.
Al met al kun je hier blindelings iets aanschaffen. Alles is tot in de puntjes verzorgd.
Goeie service, snelle levering en nog goeie prijzen ook!!!👍🏻👍🏻👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Stoop 03-10-2017 Via de website gekocht

Prettige kennismaking!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via via op de website gekomen. website is duidelijk en overzichtelijk. Uiteindelijk met medewerker gechat over produkt, welk advies, welke prijs en uiteindelijk tot een deal gekomen. Prettige ervaring en kennismaking ! daarnaast werden de goederen na betaling snel geleverd , goederen goed verpakt ontvangen en alles tot volle tevredenheid aangesloten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arno 29-09-2017 Via de website gekocht

Snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Soundstore heeft mijn bestelling, 2x Sonos PLAY 5 + SUB op een snelle en correcte wijze afgehandeld.
De keuze om bij Soundstore deze spullen te bestellen heb ik gemaakt vanwege de lage prijs, de gunstige voorwaarden, de professionele website uitstraling en vele positieve reviews.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Mulder 26-09-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S’Middags 4x Sonos Play 1 besteld en netjes de volgende dag goed verpakt geleverd. Factuur netjes in de mail, helemaal goed. Zou er zo weer bestellen en befeel Sonos via Soundstore ten zeerste aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phoenix.bas 21-09-2017 Via de website gekocht

TOP, beter kan niet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam via Tweakers op deze site terecht, aangezien ze het bestelde product voor een goede prijs aanboden. Tevens kreeg ik na bestelling geen bevestiging, maar dit werd snel en adequaat opgelost door de helpdesk. Tot slot hebben ze het bestelde product snel geleverd. Ik kon stuks het tijdstip van leveren selecteren. Het was een tijdvak van 2 uur, stuk beter dan die tijdvakken van hele middag of hele morgen thuis blijven. In één woord: Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. 13-09-2017 Via de website gekocht

Service een 10 - Snel geleverd een 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een tijdje was ik opzoek naar een mooie aanbieding van Sonos.
En ja hoor gevonden bij Soundstore.nl, de complete set was gewoon ruim €200,- goedkoper dan bijvoorbeeld de andere grote webshops.
Eerst maar eventjes de reviews lezen want ik kende Soundstore.nl niet. Vervolgens voor de zekerheid een email sturen want ik wilde wel weten of het Sonos setje echt op voorraad was. Vrijwel direct kreeg ik hierop antwoord en deze was op voorraad.
Op zaterdagavond heb ik de bestelling geplaatst en werd keurig op de hoogte gehouden. Zondag had ik toch nog een vraag en deze werd vrijwel ook direct beantwoord.

Dinsdagmorgen stond de vervoerder al aan de deur met mijn complete Sonos set.
Aansluiten en genieten. Wat een geweldig geluid en gemak.

Normaal gesproken plaats ik nooit een review maar Soundstore verdient dit gewoon.
Ik snap wel waarom er zoveel positieve reactie op Kieskeurig staan over de Soundstore.

Bij een eventuele volgende aankoop, kijk ik eerst wel eventjes op de website van Soundstore.

Jullie (Soundstore.nl) bedanken mij voor de aankoop maar ik bedank jullie voor de service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Kleiboer 09-09-2017 Via de website gekocht

Super tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en gemakkelijk! Ook het contract met de winkel is simpel. Mooie aanbiedingen voor echt goed geluid!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 09-09-2017 Via de website gekocht

Snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf aan de aankoop informatie ingewonnen bij de webshop omtrent de hoogte van de standaard, deze info bleek achteraf niet geheel juist.
Daar staat tegenover dat de uiteindelijke bestelling en levering zeer soepel en snel zijn verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Petri 08-09-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en alles correct verwerkt levering op juiste datum en tijd geleverd En apparatuur voldoet volledig aan de wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews