Replacedirect.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 3353 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Replacedirect.nl.

Replacedirect.nl stelt zich voor

ReplaceDirect is jouw persoonlijke expert met het grootste aanbod onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten. Zo vind je op onze site gemakkelijk een nieuwe accu of adapter voor je laptop, tablet, smartphone of boormachine. Daarnaast bieden wij allerlei accessoires zoals een hoesje voor de iPad of een reisstekker zodat je ook op vakantie gebruik kunt maken van je geliefde apparaat. Is het product op voorraad en bestel je voor 23.00 uur? Dan heb je het morgen al in huis. Klantvriendelijkheid en service staat hoog in ons vaandel, bel ons dan ook gerust voor vragen of een bestelling.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ik 19-08-2018 Via de website gekocht

Snel en volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
De site geeft prima informatie. Zeker als je twijfelt over wat je nu precies moet hebben, kom je hier vrij makkelijk achter door de stappen te volgen.
Bestelde batterij volgens afspraak ontvangen. En niet onbelangrijk, kwaliteit van product voldoet aan verwachting. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Zelfs de benodigde schroevendraaiers zaten er bij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annette 19-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Kon goed vinden wat ik nodig had, prima service. Ik had het pakketje heel snel in huis. (Had van mij ook een dag later mogen zijn) Jammer dat je voor brievenbuspost evenveel betaald als een pakketje (tot een bepaald gewicht) maar verzendkosten zijn redelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bertus 18-08-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals boven omschreven. Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling en overzichtelijke website met zoveel bestel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stofzuiger handgreep 18-08-2018 Via de website gekocht

Stofzuigerhandgreep

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website met foto's zodat je zeker weet dat je het goede product besteld. Snel verzonden, echter alleen 3 dagen moeten wachten op Postnl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Marion 18-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via website eenvoudig opgezocht, gevonden, besteld en de dag erna al binnen.
Met andere woorden: Geweldige service, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 18-08-2018 Via de website gekocht

Ze nemen de tijd en geven goede voorlichting.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hadden een toetsenbord v asus besteld, maar asus is zeer onduidelijk met het links en rechts aansluiten. Na goed overleg, ze namen de tijd om het juiste toetsenbord uit te zoeken .... wat een geduld hebben die mensen. Dankzij hun heeft dit rookie zelf haar toetsenbord vervangen ennnnn hij doet het weer.
Thxxx

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 18-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen op website is werkelijk een makkie. De bestelde goederen werden snel bezorgd. De bestelde goederen waren keurig verpakt, zodat kans op beschadiging klein is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 17-08-2018 Via de website gekocht

Super snel volge de dag al in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdag besteld 16.00 volgende dag zaterdag al in huis super volgende bestelling weer bij deze webshop. Komen na wat ze beloven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien 17-08-2018 Via de website gekocht

Top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gegoogled op product en merk, besteld en super snel bezorgd. Artikel paste precies op de droger. Kan niks anders zeggen dan top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 17-08-2018 Via de website gekocht

super snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk te vinden en duidelijke type/model aanduiding. en daarbij ook nog een hele snelle verzending.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van de Griendt 16-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, juiste product, nette prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vervanging van een laptop scherm, juiste product, scherpe prijs, en vlot bezorgd /geleverd. vervanging was (na opzoeken youtube filmpje) een fluitje van een cent, en de bijbestelde kunststof trim removers niet nodig gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joren 16-08-2018 Via de website gekocht

Foutje Systeem

Algemene score

1,0
Ik had op 16 Juli drie bios batterijen besteld en direct betaald via ideal.
op 16 Aug 2018 kreeg ik een mail dat die rekening nog openstond.
Ik mail terug dat ik de rekening daadwerkelijk had betaald en kreeg geen reactie.
Na een uur op internet navragen hoe dat kan wist ik zeker dat de rekening dus echt was betaald aan Replace direct.
Dus ik bel Replace direct en het bleek een foutje in hun systeem wat kan gebeuren,er hoeft immers maar 1 cijfer anders te zijn.
Ik heb daar een rot gevoel van overgehouden en ondanks de goeie service van snel en correct leveren durf ik niet meer iets bij Replace direct te bestellen en zal eerst kijken of een ander bedrijf hetzelfde kan leveren....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew 16-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, bedankt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is makkelijk te gebruiken, het aantal artikelen is groot en alles voor een zeer goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima! 15-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Algemene score

8,0
Goede service ben netjes geholpen. Lang moeten zoeken voor het juiste product dat had Replace Direct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 15-08-2018 Via de website gekocht

Duidelijke site Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Overzichtelijk wat op voorraad is en wat niet. Ook meteen duidelijk wanneer t wel geleverd kan worden. En snel en netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. 15-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide en overzichtelijke webshop, met een goede zoekfunctie en een duidelijk resultaat. Voor eventuele vragen ook telefonisch goed bereikbaar. De levering was snel en netjes. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doorn 15-08-2018 Via de website gekocht

Probleemloze bestelling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk om in de webshop het juiste artikel te vinden. De bestelling werd supersnel en in prima staat geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevredenklant.nl 14-08-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product werd snel geleverd 1 dag na bestelling. Geen problemen mee. Werkt goed. Als ik eerlijk moet zijn had ik het niet zo goed verwacht vanwege de prijs. Goeie service met track and trace van postnl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathias 14-08-2018 Via de website gekocht

Goede levering, geen goede service.

Algemene score

4,0
Op Replace direct een CPU koeler besteld via het type laptop en het partnummer. Volgende dag in huis, zeker een topservice alleen toen ik de doos uitgepakte en leek het alsof er nog een kliksysteem opzat wat er niet hoorde. Dus die er afgehaald en geprobeerd te plaatsen, helaas lukte dit niet en was het een verkeerd part nummer, dus heb ik de klantenservice gebeld en kreeg te horen dat ze niks voor me konden betekenen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Ton Driesen 14-08-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
veel artikelen en correcte behandeling van de klant. zal zeker weer een orderplaatsen. ben tevreden en kan iedereen dit bedrijf aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Ph .de Leeuw van Weenen 14-08-2018 Via de website gekocht

Goede service , snelle levering .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Produkt is snel geleverd , voor een goede prijs en met redelijke verzendkosten , al met al inclusief verzendkosten de laagste prijs .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fokke 14-08-2018 Via de website gekocht

Juiste product en prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nieuwe accu voor de boormachine besteld. Niet origineel door Bosch maar een passend vervangend product voor een nette prijs. werkt minimaal net zo goed als het origineel en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty Vorstenbosch 13-08-2018 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb kort na elkaar 2 artikelen besteld. Het eerste kwam na 3 dagen pas binnen, maar het tweede artikel werd een dag later bezorgd.
Ik heb er verder geen klachten over. Het was heel goed verpakt en ik werd ook heel erg goed op de hoogte gehouden, ook bij de eerste keer, wanneer het artikel bezorgd zou worden. Je krijgt ook goede informatie over betaling en inzage van factuur .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 12-08-2018 Via de website gekocht

Dat geeft weer energie

Algemene score

9,0
Accu van Accuboor leeg en op. Veel te lang gewacht met vervanging, waardoor ik elke keer weer tegen een lege accu zonder kracht aanliep als ik m nodig had. Dacht eerst aan een hele nieuwe accuboor. Helemaal niet nodig dus!
Prima levering en dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 12-08-2018 Via de website gekocht

Nog nooit van gehoord maar geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vergat de oplader van mn laptop in mn vakantiehuisje en ik werk vanaf mijn laptop. Dus het was wel tamelijk urgent dat er een nieuwe oplader kwam. Mediamarkt had niets dat paste en de verkoper maakte me attent op ReplaceDirect. Supermakkelijke website voor een niet zo'n heel slim mens op het gebied van online bestellen.. en de volgende dag de oplader al in huis. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina van Wijk 12-08-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al eerder iets besteld alles tip top in orde goedelevering van het product. Als ik weer iets nodig heb bestel ik het hier.😀

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 12-08-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens de hittegolf van juli 2018 heb ik 's avonds laat (iets voor 23u) een airco onderdeel besteld voor onze DeLonghi mobiele airco en het lag de volgende dag 's middags al in huis! Die zelfde avond hebben we lekker koel kunnen slapen. Ik had dat niet verwacht met deze drukke tijd rondom airco's (en onderdelen). Uitstekende prijs ook nog eens! TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle 12-08-2018 Via de website gekocht

Oplaadbare batterij nikon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een extra oplaad batterij voor mijn digitale camera. Toen kwam ik bij replace direct uit. Goede en snelle levering. En niet duur. Tevens heb je garantie voor je product. Top

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel 12-08-2018 Via de website gekocht

Goed product, niet optijd bezorgd

Algemene score

6,0
De shop is prima en overzichtelijk.
Alleen vind ik wel dat als je iets besteld het ook bezorgd moet worden op de dag dat je het beloofd

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Paul 11-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niemand kon de spruitstukjes van de gasplaat leveren belalve hier. Zaterdagavond besteld en maandag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 11-08-2018 Via de website gekocht

Snel en juist geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Batterij voor Nikon niet meer in fysieke winkels leverbaar en hier gewoon op voorraad. Rond 22:30 besteld en volgende dag in de bus. Klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mans 10-08-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd zonder probleem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle overzichtelijke site met toegang tot meeste artikelen die op voorraad zijn dat is de grootste plus gelijkt te zien wel of niet beschikbaar en binnen 24 uur geleverd prima ga zo door .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Autobedrijf F Nouws 10-08-2018 Via de website gekocht

geweldige services

Algemene score

10,0
s`avonds besteld andere dag geleverd, Onderdelen gelijk gebruikt om de vaatwasser te repareren. onderdelen paste precies

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 10-08-2018 Via de website gekocht

Goede after-sales zorg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had twee opladers besteld maar er was er maar 1 bezorgd (wel snelle bezorging!). Gebeld en het werd meteen uitgezocht en ik ben persoonlijk teruggebeld met excuses en dat het er zo snel mogelijk aankomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bakker 09-08-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
scherm voor laptop snel gevonden op de website, snelle levering en prima verpakt en een gunstige prijs .top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie 09-08-2018 Via de website gekocht

Gezocht en gevonden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor onze Bosch stofzuiger een bepaald soort filter nodig. Even surfen op het internet. Kwam bij ReplaceDirect terecht en zowaar ze hebben het op voorraad. Besteld via een snelle werkbare website en de volgende dag in huis. Hoe simpel kan het zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M.A.C.M.Ceelen 09-08-2018 Via de website gekocht

dat is tenminste waarmaken wat je beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
batterij vervangen van een labtop waarvoor je de labtop moet openschroeven niet mijn sterke kant maar dankzij de gedetaieerde fotos van de benodigde batterij en duidelijke omschrijving van type labtop goed kunnen vinden wat ik zocht s'avonds rond 10 uur besteld en volgende dag rond middag uur al binnen dat is service op zijn best en nog een kritische prijsstelling ook

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 09-08-2018 Via de website gekocht

zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer duidelijke productomschrijving met eventuele alternatieve artikelnummers en merken geven een helder en makkelijke keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ella 09-08-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee tablet accu's besteld tegen gunstige prijs. Ze werden snel de volgende dag geleverd. Zeer Tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 09-08-2018 Via de website gekocht

Hm...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Laptopscherm besteld. Vlotte levering en uitstekend verpakt. Maar! Het scherm dat ik ontving (CMN14C9) was niet het scherm dat ik had besteld (B140HAN01.1) en is van mindere kwaliteit, (kleiner kleurbereik) terwijl ik wel de prijs van het aangeboden scherm betaalde. Ik heb het geaccepteerd omdat het scherm verder in orde was en omdat ik het dringend nodig had, maar ik heb dit wel met tegenzin gedaan. Dus een waarschuwing voor iedereen: let op dat u het scherm krijgt dat u hebt besteld.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Aad 09-08-2018 Via de website gekocht

Goed product, factuur kan beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De geleverde accu is prima; mijn laptop loopt weer als een zonnetje. N.a.v. de factuur dacht ik echter een verkeerd product te hebben gekregen: op de site staat dat de accu een vervanging is voor o.a. de XPS17, maar op de factuur staat alleen de XPS14.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coen Voordouw 08-08-2018 Via de website gekocht

Goed en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal tevreden! Het juiste onderdeel van de originele producent, snel en (voor dit goedkope kleine onderdeel) tegen lage verzendkosten geleverd. Helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 08-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Laagste prijs en snelle levering. Laagste prijs en snelle levering. Laagste prijs en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mart 08-08-2018 Via de website gekocht

Prima gregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkeerd onderdeel binnen.
Zonder problemen mogen terugsturen TOP
Dat noem ik nog eens service. Zeker aan te bevelen

Reageer

Vb 07-08-2018 Via de website gekocht

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke taal voor een leek, snel geleverd.
Mooie website en goede zoekmachine. Veel keuze tussen de producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 07-08-2018 Via de website gekocht

Behulpzame klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het artikel dat ik besteld had, paste niet op mijn stofzuiger.
Daarna heb ik contact gehad met de klantenservice.
Die voor mij heeft uitgezocht dat de voor mijn stofzuiger benodigde slang niet in de collectie zat.

Het retour zenden van de verkeerde slang leverde geen problemen op.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jp van Lee 07-08-2018 Via de website gekocht

goede service en op tijd geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
omdat deze winkel de juiste en passende accu's op voorraad had en ook omdat de accu's op voorraad waren,dus een snelle levering was mogelijk en ook gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoimette 07-08-2018 Via de website gekocht

Supergedelegeerden service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle verzending; goed verpakt ontvangen. De prijs was ook goed. In verhouding een lagere prijs dan elders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 07-08-2018 Via de website gekocht

direct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle winkels in mijn woonplaats bezocht maar geen enkele elektronicawinkel kon de accu voor mijn gsm telefoon leveren.
Bij Replacedirect de accu besteld.
Accu voor gsm telefoon volgende dag direct geleverd en zelfs op de aangegeven tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 06-08-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon erg gemakkelijk een product vinden. Er werd gemeld dat ik verzend kosten moest betalen of nog voor een bep. bedrag bijbestellen. Vond ik prima. IK heb nog even gezocht op de site en vond toen nog een product dat ik al tijden aan het zoeken was. Even gebeld en meteen een goed antwoord. Dus dat product ook besteld en toen werd ik nog geattendeerd op 10,- korting ivm 15 jarig bestaan. Ik ben helemaal tevreden. Dank jullie wel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews