Replacedirect.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 3029 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Replacedirect.nl.

Replacedirect.nl stelt zich voor

ReplaceDirect is jouw persoonlijke expert met het grootste aanbod onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten. Zo vind je op onze site gemakkelijk een nieuwe accu of adapter voor je laptop, tablet, smartphone of boormachine. Daarnaast bieden wij allerlei accessoires zoals een hoesje voor de iPad of een reisstekker zodat je ook op vakantie gebruik kunt maken van je geliefde apparaat. Is het product op voorraad en bestel je voor 23.00 uur? Dan heb je het morgen al in huis. Klantvriendelijkheid en service staat hoog in ons vaandel, bel ons dan ook gerust voor vragen of een bestelling.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 426 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wvanleeuwen 21-02-2018 Via de website gekocht

Het klopte helemaal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al eerder inkt cartridges (eigen merk) in de winkel gekocht, was tevreden. Wist dus wat te bestellen in de webwinkel (iets goedkoper nog dan afhalen) en boven € 40 geen verzendkosten. Besteld in carnavalsweekend, levering zoals beloofd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RR 19-02-2018 Via de website gekocht

Goed product met een goede prijs en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is duidelijk en klantvriendelijk, snelle service en ook direct mailtjes over bevestiging en levering. Top bedankt!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat de bestelling naar wens is verlopen! We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

g.bakker 19-02-2018 Via de website gekocht

Goede service,word op de hoogte gehouden via E.mail.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel duidelijk,de batterij die ik bestelde,was goed en snel bezorgd.Via website kun je ook feedback krijgen,wat heel handig is als iets zeker wilt weten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn dat de service en bestelling naar wens waren. Dank je wel voor de feedback!

Reageer

Graveland 19-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en origineel product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij replace direct binnen no-time de correcte adapter voor uw laptop te vinden op de website.
Daarnaast ook nog eens supersnelle levering. Volgende werkdag weer in huis en een tevreden
medewerker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat we zo snel konden helpen!

Reageer

Martino 18-02-2018 Via de website gekocht

Prima nieuwe accu voor mijn laptop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima nieuwe accu voor mijn laptop! Ik kan hem nu weer 2 tot 2,5 uur gebruiken. Ben wel benieuwd hoelang de accu mee gaat. De vorige heb ik twee jaar kunnen gebruiken.
Na het plaatsen van de bestelling met 1 dag in huis. Ben totnogtoe tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Gemiddeld heeft een accu een levensduur van 2-5 jaar. Ligt aan het gebruik. Fijn dat je weer langer kunt werken met de nieuwe accu!

Reageer

Henk 18-02-2018 Via de website gekocht

Batterij Tablet vervangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vervangende batterij besteld en deze werd de volgende dag al geleverd. Super snel en juiste maat. Website gaf goede informatie waarom je voor bepaalde techniek zou kiezen. Vervanging was eenvoudig met de instructiefilmpjes op internet. Tip om opengereedschap erbij te bestellen was nuttig zodat je de tablet rand niet beschadigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn dat het zelf gelukt is om de accu te vervangen. Handig zijn de filmpjes op bijv. Youtube. Scheelt uiteindelijk toch de reparatiekosten á 45 euro. Dank je wel voor de feedback!

Reageer

Lisanne 18-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige services!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was heeeel snel bezorgd!
En ook de goeie bestelling!
Een hele goeie en snelle services!
Echt super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat de bestelling en levering naar wens zijn verlopen. We zien je graag weer terug in de toekomst.

Reageer

Panchetta2 18-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden zowel om een artikel te bestellen alsook de levering.Kortom een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat je tevreden bent over de bestelling en levering. We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Beno 17-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Algemene score

9,0
Lage prijs voor eigen merk inktcartridge, grote inhoud. Makkelijk bestellen via internet. Snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Dank je wel voor de feedback. Fijn dat de bestelling naar wens is verlopen!

Reageer

Bert 17-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, een zeer goede kwaliteit / prijsverhouding. Ben al een aantal jaren een erg tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Dat horen wij graag! We zien je graag weer terug in de toekomst!

Reageer

Björn 16-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, en de bestelde ventilator was gelijk aan het origineel, dus geen problemen bij het inbouwen in de laptop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat de bestelde ventilator meteen geplaatst en ingebouwd kon worden!

Reageer

Eddie 16-02-2018 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs van bestelde accu voor HP-laptop bijna overal gelijk, maar de belofte van Replacedirect en het gratis verzenden gaven de doorslag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn om dat te lezen! We zien je graag weer terug in de toekomst.

Reageer

Robert 16-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na flink googlen bij Replacedirect.nl een nieuwe accu voor Lenovo laptop gekocht. De accu was heel erg goede verpakt verzonden en geen overbodige grote doos.. Gelukkig ook een originele accu. Makkelijk te vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat de bestelling naar wens is verlopen. Vaak bieden wij drie soorten accu's aan voor laptops. Oa de originele, ons huismerk en een budget merk. Voor iedere klant wat wils!

Reageer

JGA te B 15-02-2018 Via de website gekocht

Doen waat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop geeft duidelijke omschrijving van het assortiment met een gemakkelijke bestelprocedure.
Vervolgens word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn dat de bestelling naar wens is verlopen! Dank je wel voor de feedback.

Reageer

Harry 15-02-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen overzichtelijk en kom je er niet uit, dan word je alsnog deskundig geholpen.
Dit alles ook voor een goede prijs van het product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Dank je wel voor de feedback. We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Anyta 15-02-2018 Via de website gekocht

heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden de batterij doet het weer goed in mijn fototoestel ik ben er erg blij mee.De dag na bestelling al geleverd klasse.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Dank je wel voor de feedback. Veel plezier met het maken van mooie foto's en herinneringen!

Reageer

Quinty 14-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super handige website
Heb de stofzuiger kop van bosch 1800 besteld
Super netjes verpakt
Op zondag besteld en maandag binnen
Echt een super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn om te lezen dat de bestelling naar wens is verlopen. We zien je graag terug in de toekomst!

Reageer

Wouter 12-02-2018 Via de website gekocht

Snel en goed accu werkt beter als de orginele accu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Accu stuk nieuwe besteld volgende dag geleverd ingebouwd en ik kon weer verder met de laptop
lekker makkelijk geen moeite met uitzoeken site erg gebruiksvriendelijk. Bedankt ging alles maar zo makkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

We doen ons best om de website zo overzichtelijk mogelijk te houden met de 600.000 producten die wij in ons assortiment hebben. Fijn dat het gewaardeerd word! We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

HSR 11-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd ,en prima kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima serve ,en goed verpakt, en een duidelijke site ,en ook nog voor een goede prijs

Electrolux Afvoerslang voor Condensdroger ,werk uitstekend, hij is geschikt voor een
ZANUSSI ZDP7203P

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Fijn dat de bestelling naar wens was en dat de droger weer werkt!

Reageer

Heino 09-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. ‘S avonds besteld en de volgende dag netjes afgeleverd. Bij een volgende bestelling ga ik zeker eerst kijken. Ik Replace direkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Dank je wel voor de feedback. We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Michael 08-02-2018 Via de website gekocht

Goede service , snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bereikbaar via Whatsapp. Goede uitleg over defect onderdeel., En snelle levering. Onze laptop werkt weer als nieuw

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Hee Michael, handig hé zo'n Whatsapp dienst. Fijn dat jullie laptop weer werkt als nieuw!

Reageer

WV 08-02-2018 Via de website gekocht

Alles in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles in orde: vanaf de bestelling tot en met de levering. Zoals het hoort dus.

Omdat nu de mededeling volgt dat mijn tekst te kort is deze zin er nog maar aan toegevoegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn dat alles in orde is! We zien je graag weer terug in de toekomst!

Reageer

Coko 07-02-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kon hier het product tegen een goede prijs kopen en het werd supersnel geleverd. Ik ben heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Hanny Vissers 07-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ReplaceDirect heeft een heel gemakkelijke site. Zij helpen je eenvoudig om de juiste batterij voor je laptop te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 21-02-2018

Wat fijn om te lezen dat de bestelling naar wens is verlopen. We zien je graag terug in de toekomst!

Reageer

Peter Bladergroen 07-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service bij levering artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is gekozen na vergelijking van het gewenste artikel met andere shops omdat het hier het goedkoopst bleek te zijn. Ik had nooit eerder zaken met deze winkel gedaan maar heb deze i.v.m. de uitstekende levering in "mijn favorieten lijst" opgeslagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 20-02-2018

Beste Peter,

Erg fijn om te horen dat je voor Replacedirect hebt gekozen. Wij controleren dagelijks de prijzen op internet om zo onze klanten een scherpe prijs aan te kunnen bieden. Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer.

Reageer

Brigitte 07-02-2018 Via de website gekocht

Super bedrijf ????????????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super bedrijf en handige site waar je heel makkelijk het juiste product vind voor een top prijs....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 20-02-2018

Beste Brigitte,

Fijn om te horen dat je onze website erg makkelijk vind om artikelen te vinden. Wij steken hier ook veel moeite in. Daarnaast hebben we ook productspecialisten die kunnen helpen. Hopelijk zien we je in de toekomst weer bij ons terug.

Reageer

A de Bruin 07-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De accu van de lap top lade na 11 maanden en veertien dagen nog maar op tot 41 % op . Dit heb ik gemeld aan Replace Direct .Ik kreeg direct antwoord , dat er een nieuwe accu toe gestuurd zou worden , die ook de volgende dag bij mij afgeleverd werd. Daar bij ook nog het adres om gratis de oude accu terug te sturen . Ik ben meer dan tevreden over Replace Direct ze verlenen een heel erg goede service . Ga zo door

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 20-02-2018

Beste Heer/Mevrouw B.,

Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en omruilgarantie. Wij dragen altijd zorg voor een snelle omruiling in de garantieperiode van onze producten. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer netjes helpen.

Reageer

Fred Antonisse 06-02-2018 Via de website gekocht

Ze beloven wat ze zeggen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima product met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Levering en bezorging conform de informatie op de website. Op deze manier een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-02-2018

Beste Fred,

Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Graag zien we u in de toekomst weer terug.

Reageer

arn 06-02-2018 Via de website gekocht

goedkoop en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet te duur en snel geleverd, heeft al wel een keer gehaperd, maar ben daar nog niet achter aan gegaan. opnieuw geïnstalleerd en nu werkt hij weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-02-2018

Beste Arn,

Fijn om te horen dat u weer vooruit kunt.
Indien u toch problemen ondervind, kunt u altijd met ons contact opnemen zodat we samen naar een passende oplossing gaan zoeken.

Reageer

Wim vd Broek 05-02-2018 Via de website gekocht

Rubber manchet wasmachiene Bosch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levertijd en netjes verpakt. Met behulp van instructie filmpje op Tou Tube was het klusje snel geklaard. Hoop geld uitgespaard. BEDANKT REPLACE DIRECT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 06-02-2018

Beste Wim,

Heel erg bedankt voor je feedback.
We zien je graag weer terug.

Reageer

Wbi 04-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd prima!!!!!

Algemene score

9,0
HP laptop voeding snelle levering ! De volgende dag in huis.
Prima service .Ik had in het verleden al iets besteld dat ging ook goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste,

Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Graag zien we je in de toekomst weer terug.

Reageer

Evert 04-02-2018 Via de website gekocht

Batterij oude accutol

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al eerder hier besteld, gaat prima alleen de 24 uur levering wil niet lukken. Dacht de accu op tijd te krijgen voor de klus maar helaas.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste Evert,

Vervelend om te horen dat de accu niet op tijd bij je was.
We streven ernaar om de zending de volgende werkdag te leveren.
Hopelijk geef je ons in de toekomst nog een kans zodat we ervoor kunnen zorgen dat de zending op tijd bij je aankomt.

Reageer

Kmoritz 04-02-2018 Via de website gekocht

Artikel niet naar wens

Algemene score

4,0
Snelle levering. Echter was het product niet naar wens. Bij de info staat dat de pootjes zouden moeten passen op alle ovenroosters van Bosch. Echter ze zijn te groot waardoor bij het oppakken van het rooster de pootjes eraf vallen. Geen vonken meer tijdens het gebruik van de oven door metaal-metaal contact, maar dat de pootjes niet blijven zitten bij het oppakken is verre van handig.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste,

Vervelend om te horen dat de pootjes niet goed passen.
Ik raad je aan, even contact met ons op te nemen zodat we samen kijken naar een oplossing.

Reageer

Angela 04-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, keurig verpakt. Heel tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het onderdeel wat je zoekt is op deze site makkelijk te vinden. Geen verzendkosten boven de
€ 20,-- is ook netjes en je kan gratis retourneren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste Angela,

Hartelijk dank voor je feedback.
Graag zien we je in de toekomst terug.

Reageer

Wim 04-02-2018 Via de website gekocht

De behandeling van de verkoop liep prima.

Algemene score

8,0
Het product is niet van die kwaliteit die ik gehoopt had, het past wel maar de accu zit heel los op het toestel .

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste Wim,

Vervelend om te horen dat de accu niet goed past.
Ik raad je aan even met ons contact op te nemen zodat we samen even kijken naar een passende oplossing.

Reageer

Ruud 03-02-2018 Via de website gekocht

Goed artikel, lieve prijs en snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop. Getipt door een kennis. Goed product voor een vriendelijke prijs en wordt snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste Ruud,

Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Graag zien we je in de toekomst weer bij ons terug.

Reageer

Cees 03-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon goed. Gekregen wat ik verwacht had en binnen 24 uur. Verder hoef ik hier niets aan toe te voegen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste Cees,

Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Graag zien we je in de toekomst weer terug.

Reageer

Lilian 03-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door mijn zoon werd ik op replace direct attent gemaakt. De benodigde accu was snel gevonden, besteld en de volgende dag geleverd. Alles prima in orde en ik kan mijn laptop weer zonder een snoer naar het stopcontact gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste Lilian,

Hartelijk dank voor je feedback.
Indien we je nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag.

Reageer

Kees. 02-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service , snelle levering ,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed verzorgde en duidelijke website ,goede prijs /kwaliteit verhouding ,snelle levering en makkelijk betalen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste Kees,

Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Hopelijk zien we je in de toekomst terug.

Reageer

Snarfje 31-01-2018 Via de website gekocht

Vervanging Li-Ion accu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Accu vervangen ging goed na het lezen van de vervanging op YouTube.
Echter na het verwijderen van de originele accu bleek dat deze 1100 mAh is (4,07Wh), terwijl de geleverde accu 1000mAh is (3,7 Wh).
Tot nu toe geen problemen ontdekt, echter de gebruiksduur is 10% minder en laadindicator klopt niet meer. Na nagenoeg totaal ontladen en weer opladen heeft deze nagenoeg zijn oorspronkelijke functie terug.
Advies: Replacedirect zou dit bij de bestelling dienen te vermelden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste Snarfje,

Vervelend om te horen dat hij niet goed functioneert met de laadindicator. We hebben hier misschien wel een oplossing voor.
Hiervoor raad ik aan contact met ons op te nemen zodat we dit samen even doorlopen.

Reageer

Antonio 31-01-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Algemene score

9,0
Voor mijn laptop had ik een nieuw toetsenbord nodig. Duidelijke website, gemakkelijk te vinden en ook nog eens zeer concurrerende prijs. Snelle en goede gratis verzending. Inbouwen was een fluitje van een cent. De webwinkel doet zijn naam eer aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste Antonio,

Heel er bedankt voor je feedback.
Hopelijk zien we je in de toekomst weer terug.

Reageer

Michiel D 31-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Goed product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De batterij die ik nodig had voor mijn camera moest op tijd geleverd worden op het laatste moment voor vertrek naar mijn vakantiebestemming. Alles prima geleverd en de batterij is van prima kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 05-02-2018

Beste Michiel,

Bedankt voor jouw feedback!
We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Vincent 29-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service na klacht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Batterij voor iphone. De eerste deed het niet, na telefoontje werd meteen een nieuwe toegestuurd, de eerste hoefde ik niet eens te retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 30-01-2018

Wat fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen! Dank je wel voor de feedback.

Reageer

Jac 29-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gestuurde accu werkte niet met mijn laptop.
Er werd direct een nieuwe accu gestuurd, helaas deze werkte ook niet.
Kon de accu's terug sturen en ontving binnen de beloofde 5 werkdagen
mijn geld terug.
Top winkel en goede service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 30-01-2018

Wat jammer dat we uiteindelijk niet konden helpen, maar wat fijn dat we het zo voor je hebben kunnen oplossen! We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Zoë 28-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snel en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De accu bij mijn vorige laptop was kapot gegaan waardoor ik bij deze winkel een nieuwe gekocht heb door het merk op te zoeken van de laptop.
Deze keer was de oplader bij mijn nieuwe laptop stuk gegaan. Natuurlijk had ik deze zo vlug mogelijk nodig aangezien het in mijn examenperiode gebeurde. Ik was niet zeker op welke naam ik de oplader moest zoeken. Handig aan deze site is dat ik op naam van mijn laptop kon zoeken naar opladers die ermee compatibel zijn.
De dag nadien had ik de oplader in huis en kon ik mijn laptop weer gebruiken om voor de examens terug te kunnen studeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 30-01-2018

Wat fijn dat we je zo snel van dienst konden zijn. Succes met het studeren voor je examens. Zet hem op!

Reageer

Hetty Dijkstra 28-01-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering. Had per ongeluk de verkeerde accu besteld. In de originele verpakking heb ik de accu terug gestuurd. Kreeg binnen een paar dagen het geld op mijn rekening gestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 30-01-2018

Wat fijn dat we het zo voor je hebben kunnen oplossen!

Reageer

Frans 28-01-2018 Via de website gekocht

nog niet bekend

Algemene score

2,0
deze schop heeft een knoopcel geleverd die een winkelwaarde had van 1,49 terwijl ik een knoopcel had gekocht voor 10 euro ik bestelde de Ml1220 een oplaadcel en kreeg de CS1220 niet eens oplaad

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 30-01-2018

Goedendag Frans,
Wat vervelend dat je niet het juiste product hebt ontvangen. Graag ontvangen wij per e-mail het ordernummer van jouw bestelling zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken. Vermeld daarbij aub even dat we via Kieskeurig contact hebben gehad. Ons e-mailadres is info@replacedirect.nl

Reageer

Nannie 28-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, eenviudig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had een niet alle daagse batterij nodig. Eenvoudig gevonden op de website met een duidelijke beschrijving waarvoor de batterij gebruikt kan worden. Wist daardoor zeker dat ik de juiste had gevonden. Bestellen en betalen is ook prima geregeld. Had de batterij de volgende dag in huis in uiterst degelijke verpakking.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 30-01-2018

Wat fijn dat de website en levering naar wens waren! Dank je voor de feedback.

Reageer

Agnes 27-01-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering zoals op de website staat! Volgende dag binnen! Ik zou deze winkel zeer zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 30-01-2018

Dank je wel voor de feedback. We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Matthias S. 25-01-2018 Via de website gekocht

De juiste accu voor weinig geld

Algemene score

9,0
Aan de hand van het keuze-menu op de website kon ik snel een passende accu vinden voor mijn laptop. De volgende dag werd die al bezorgd en de prijs was een grote meevaller.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 30-01-2018

Wat fijn om te horen! We zien je graag terug in de toekomst.

Reageer

Toon meer reviews