Replacedirect.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 3674 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Replacedirect.nl.

Replacedirect.nl stelt zich voor

ReplaceDirect is jouw persoonlijke expert met het grootste aanbod onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten. Zo vind je op onze site gemakkelijk een nieuwe accu of adapter voor je laptop, tablet, smartphone of boormachine. Daarnaast bieden wij allerlei accessoires zoals een hoesje voor de iPad of een reisstekker zodat je ook op vakantie gebruik kunt maken van je geliefde apparaat. Is het product op voorraad en bestel je voor 23.00 uur? Dan heb je het morgen al in huis. Klantvriendelijkheid en service staat hoog in ons vaandel, bel ons dan ook gerust voor vragen of een bestelling.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 851 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annemoeke 12-12-2018 Via de website gekocht

Algemene score

4,0
Ik ging voor de prijs maar ben teleurgesteld in de levertijd. 33 dagen wachten op 1 stofzuigervoet.

Reageer

Henk Struik 12-12-2018 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toetsenbord besteld voor de laptop van mijn zoon. Bleek helaas de verkeerde.
Op het retour verzoek werd snel en adequaat gereageerd, top!!!
Zo kan het dus ook.

Reageer

Bosch vaatwasser repair 12-12-2018 Via de website gekocht

1-2-3 van je witgoed probleem af met replacedirect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en idd vandaag besteld en morden in huis.
Een duidelijke site Ik had meteen het juiste artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 11-12-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had het verkeerde artikel besteld, via app contact gehad. Zij hebben het juiste artikel besteld en meteen toegestuurd! Met ontvangen code het verkeerde artikel geretourneerd! Top en snel gefixt! Tevreden klant!
Heel klein puntje; bij sommige artikelen staat geen foto, dat heeft mij het verkeerde doen bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny goedhart 11-12-2018 Via de website gekocht

bleck decker accu laders

Algemene score

8,0
deze winkel als goed bevonden en de bestelling goed op gepakt en
verstuurt en netjes verpakt en geen beschadigen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Gordo Cucaracha 10-12-2018 Via de website gekocht

altijd goed soms beetje geduld maar goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik shop al tijden bij deze shop en ben er zeer content mee....ik shop liever hier dan bij de chinese
conculegas..hoewel ik wel eens wat langer op iets moet wachten ..geeft niks costumor service is gewoon bereikbaar. plus ze komen na wat ze zeggen bij replace direct.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Gust 10-12-2018 Via de website gekocht

Probleem niet opgelost

Algemene score

6,0
Ik bestelde een batterij voor mijn Bosch 9.6 met de referentie van de oude batterij. Ondanks dat de nummer van de vervangbatterij overeen kwam met de referentie van de oude batterij, past de vervangbatterij niet. De aansluitpennen zijn een centimeter te kort.
Op aanraden van replace direct een andere vervanger besteld, maar ook deze paste niet. Ook de tweede vervanger was te kort ( alhoewel de vervangnummers ook bij de tweede batterij klopten).

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Twan 09-12-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagmiddag voor vijf uur besteld en maandag in huis, kan niet beter ! Gemakkelijke website en productbeschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 09-12-2018 Via de website gekocht

Service zoals verwacht mag worden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al zo vaak spullen besteld en nog nooit teleurgesteld. Ook nu weer 2 onderdelen besteld. Ik moest er een retour sturen omdat deze het probleem niet oploste. Via de site aangegeven en meteen een reactie en dezelfde dag retour kunnen sturen. Alles weer zoals gewend op kunnen lossen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 09-12-2018 Via de website gekocht

Helemaal super afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle afhandeling van mijn bestelling, een goed verpakt product tegen een wel zeer scherpe prijs. Kan iedereen deze winkel van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.E. Marchand 09-12-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld.

Algemene score

8,0
Alles dik in orde en prima service. Tevens een duidelijke website, waar ik na enig zoekwerk het juiste artikel heb gevonden.Levering precies op tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 07-12-2018 Via de website gekocht

misleiding op black friday

Algemene score

5,0
Ik kocht een extern geheugen van 56 euro en een kabel van 15 euro voor aansluiten camcorder op mijn computer. ik wisselde de bon van 10 euro korting in voor besteding boven de 50 euro. Echterde kabel was niet geschikt voor mijn Mac-Book dus die stuurde ik terug. Ik kreeg een retourbon dat ik 12 euro(exbtw) zou terugkrijgen. Ik mailde dat ik toch ook de btw zou terugkrijgen, maar hierop kreeg ikgeen antwoord. vervolgens werd 4,99 euro terugbetaald. Dus niet volgens de retourbon die mij werd toegezonden. Bij navraag zei men dat de korting alleen geldt bij een besteding boven de 50 euro. Dit hadden zij dan gelijk moeten melden en niet moeten mailen dat ik 12 euro(exbtw) zou terugkrijgen!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Gerard Borgeld 07-12-2018 Via de website gekocht

De service van de bestelling waren voortreffelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is overzichtelijk en de artikelen goed in categorieën ingedeeld. Voor ieder wat wils die te maken heeft met PC reparaties of anderszinds.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 07-12-2018 Via de website gekocht

Super snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer besteld zag er betrouwbaar uit en duidelijke website, artikel zo gevonden. Super snelle levering op zondag besteld maandag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kishan 06-12-2018 Via de website gekocht

Onbetrouwbare webshop

Algemene score

2,0
Onlangs een laptop batterij gekocht via deze webshop alleen werd er onjuist geadverteerd op de website waardoor ik een onbruikbaar product heb binnen gekregen.

Verder contact gehad met de klantenservice (klantenservice om van te huilen. Reacties komen vaak pas na een week) om dit probleem op te lossen. Als reactie hierop hebben ze me een vervangen product gestuurd + de factuur voor de kosten gemaakt voor HUN FOUT.

Erg jammer hoe ze hun klanten laten opdraaien voor dit soort fouten. Ben uiteindelijk 2x het oorspronkelijke bedrag kwijt zonder ook maar enige tegemoetkoming van Replacedirect.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

CM 06-12-2018 Via de website gekocht

Handige reminder, snelle en adequate levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was handig dat ik de optie aan kon zetten om een herinnering te krijgen als een product weer op voorraad was. Toen die herinnering inderdaad kwam, verliep de bestelling voorspoedig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 06-12-2018 Via de website gekocht

Zoals gewoonlijk snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs twee inkt cartridges besteld van het eigen merk van replacedirect. De ene dag besteld de andere dag geleverd. We zijn eigenlijk niet anders gewend bij replacedirect, de naam van het bedrijf wordt meer dan waar gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed VDM 05-12-2018 Via de website gekocht

Vlotte service, makkelijke interactie via Whatsapp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ReplaceDirect biedt U een uitgebreid aanbod aan diverse nieuwe accu's voor verschillende merken e-bikes. Aan het rijtje ebikes mag worden toegevoegd : de elektrische fiets Kettler Twin (nog niet in de opsomming opgenomen). Onze fiets rijdt en laadt weer als nieuw !

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan 05-12-2018 Via de website gekocht

keurig geleverd volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk assortiment. Snelle administratieve afhandeling. Zending goed te volgen met track & trace.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Komen 05-12-2018 Via de website gekocht

J.Komen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en kwaliteitsproduct. Administratief dik in orde. Fijn dat originele onderdelen beschikbaar zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Visser 05-12-2018 Via de website gekocht

Vlotte service echt top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goede produten, snelle levering, ben zeer tevreden , binnen een dag h ad ik de accu in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goed 04-12-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en duidelijk overzicht, snel bestellen.
Efficiënte website en via postnl goed tracebaar zelfs ondanks de drukte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadia 04-12-2018 Via de website gekocht

Alles naar wens!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen en betalen ging heel makkelijk
Vanwege de drukte heb ik het 1 dag later ontvangen, dat was het enige minpuntje
Anders had ik een 10 gegeven

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Rick 04-12-2018 Via de website gekocht

Echt geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde onderdelen snel, netjes verpakt in huis. En via email vragen gesteld, ook snel en duidelijk antwoord! Als ik iets nodig heb aan onderdelen voor wat dan ook, en bij ReplaceDirect heeft 't in de webshop staan, bestel ik daar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwesterman 04-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige Sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was snel en correct. Gemakkelijke website, producten zijn makkelijk te vinden. zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert 02-12-2018 Via de website gekocht

Goed te vinden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijving van de produkten. Ook is van elk produkt een foto. Snelle levering i. v. m. blackfryday duurde het iets langer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerben 02-12-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, snelle levering, goede prijzen! De belangrijkste elementen van een goede webshop, omdat alles goed en snel verliep zo der problemen geen ervaring met customer service

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 02-12-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en goed verpakt en ondanks alle drukte bij POSTnl toch een snelle levering.Was precies wat ik nodig had en past perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 02-12-2018 Via de website gekocht

Geen aan of opmerkingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles naar wens verlopen. Makkelijk het product gevonden, op voorraad dus de volgende dag in huis.
Verder niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 30-11-2018 Via de website gekocht

Artikelen gemakkelijk op te zoeken in de database.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke database om de juiste artikelen te bestellen.
Snelle en correcte levering. Uitmuntend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 30-11-2018 Via de website gekocht

Goede afhandeling bestelling, maar geen korting.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vlotte afwikkeling van de bestelling. Alleen het verkrijgen van de beloofde korting viel tegen, omdat ik het minimaal te betalen bedrag niet haalde. Ik had dat nl. niet gezien op de site. Dat ligt aan mij, maar erg duidelijk was het blijkbaar niet vermeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Zeer tevreden 30-11-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte behandeling van de bestelling. Op tijd geleverd. In goede staat ontvangen en was goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted 30-11-2018 Via de website gekocht

Batterij Macbook air

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van een vervangende Macbook air batterij, fijn dat passende schroevendraaier erbij werd geleverd. Met instructie op YouTube was vervangen een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 29-11-2018 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voldoende keuzes en concurrerend geprijst en een uitgebreid arsortiment en snelle bezorging en prima kwaliteit.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rene 29-11-2018 Via de website gekocht

Perfecte webshop

Algemene score

9,0
Besteld en volgende dag in huis!!! Goede service met bestellen om de juiste accu te krijgen. Past perfect en zelfs schroevendraaiers meegeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 29-11-2018 Via de website gekocht

Prachtige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch snelle levering(zelfs in Belgie) en zeer goede prijzen.
Zeer uitgebreid gamma aan artikelen .
Ben met veel plezier reeds jaren klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 29-11-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze shop is betrouwbaar en zeer snel met zijn serve.
vandaag bestellen morgen in huis.
en een goede betaal wijze met ideaal .
en wat je besteld is van goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klus en onderhoud Tasdelen 29-11-2018 Via de website gekocht

Top shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top zaak goede service ze hebben alles wat je maar zoekt snelle levering en nooit de verkeerde bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helmut 1965 29-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering goede accu!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe accu voor mijn laptop met wat meer vermogen. Ik kwam uit op een Yanec. Snel geleverd en mijn Dell is er blij mee. Ruim assortiment en fijne navigatie op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack 27-11-2018 Via de website gekocht

waardeloze service

Algemene score

1,0
Bestelling geplaatst. Wel betaald maar niet geleverd. Uiteindelijk kwam het pakket te voorschijn.
Onderwijl contact gezocht met replacedirect, dit kan alleen via de mail.
Pas na enkele dagen kwam er een antwoord, een antwoord waar ik niets meer kan. En verder bleef het stil.

Review criteria:

Goed
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 03-12-2018

Beste Jack,

Onze excuses dat wij tijdelijk niet per telefoon bereikbaar zijn. Door de enorme drukte hebben wij besloten om tijdelijk te telefoon uit te zetten, Omdat iedereen die ons een vraag stelt een antwoord te geven hebben daarom deze keuze moeten nemen. Gelukkig is uw bestelling inmiddels terecht en wensen wij u veel plezier met uw bestelling. ^SDE

Reageer

Chris 24-11-2018 Via de website gekocht

Niet de 1e keer dat ik bestel,en zeker niet de laatste keer.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiterst makkelijk zoeken en vinden van het product wat je wil hebben, en mocht het toch nog een keer fout gaan? Dan is er een perfecte service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amalia 24-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je direct krijgt wat je besteld hebt, stevig verpakt en in uitstekende staat heb je toch niets meer te wensen? En zeker niets te klagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sammy de Lucio 24-11-2018 Via de website gekocht

Goede webshop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webshop bevalt mij goed. Deze webwinkel kwam ik tegen nadat ik naar het onderdeel in kwestie had gezocht via google. De interface is duidelijk en de bestelling werd netjes op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O F O 24-11-2018 Via de website gekocht

Combi Magnetron Halogeenlamp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig en helder op te zoeken op de website. Grote sortering. Artikel in voorraad. De voordeligste in prijs. Snelle levering. Beter kan het niet.
Eerder had ik hier ook diverse keren batterijen besteld voor verschillende digitale camera's.
Kortom, de juiste adres voor vervangende en reserve onderdelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frits 23-11-2018 Via de website gekocht

Niet altijd top

Algemene score

6,0
Vaak bij replace direct besteld altijd naar volle tevredenheid. Gisteren weer, na betaling bevestiging van order gekregen en een bijbehorende link. Vanaf vandaag is order niet meer te zien in mijn account.
Contact gezocht maar om klanten beter van dienst te zijn is er geen mogelijkheid tot telefonisch contact?!?
Alternatief via whats ap en email contact gezocht maar geen reactie.
Afwachten dus of het bestelde komt en of ik een reactie krijg.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Alex Schmidt 23-11-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede, duidelijke website, groot assortiment, lage prijzen, goede betalingsopties en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicepcman 22-11-2018 Via de website gekocht

Prima servecie, lekker snel afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Replace Direct altijd lekker en snel zoeken naar het juiste product op de website.
Daarnaast een goede prijs en een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilbert 22-11-2018 Via de website gekocht

Razendsnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had snel een klein onderdeel nog (USB poort voor een Sony Xperia tablet Z). Rond 23 uur besteld en de volgende dag in huis. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 22-11-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en goedkoop!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde eind van de middag 2 producten die op voorraad waren en had het binnen 24 uur in huis, snel en zeker goedkoop, een ware aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub 21-11-2018 Via de website gekocht

toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het uitzoeken en bestellen is simpel betalen via ideal ging ook goed en de bestelling onbeschadigd gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews