Replacedirect.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 3187 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Replacedirect.nl.

Replacedirect.nl stelt zich voor

ReplaceDirect is jouw persoonlijke expert met het grootste aanbod onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten. Zo vind je op onze site gemakkelijk een nieuwe accu of adapter voor je laptop, tablet, smartphone of boormachine. Daarnaast bieden wij allerlei accessoires zoals een hoesje voor de iPad of een reisstekker zodat je ook op vakantie gebruik kunt maken van je geliefde apparaat. Is het product op voorraad en bestel je voor 23.00 uur? Dan heb je het morgen al in huis. Klantvriendelijkheid en service staat hoog in ons vaandel, bel ons dan ook gerust voor vragen of een bestelling.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 552 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.Bootsm 19-06-2018 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten een geweldige service en zeerklantvriendelijk.prijzen van de artikelen zijn super.
Ik maak geregeld gebruik van de diensten van replace direct en heb alleen maar lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blije klant 14-06-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samsung schermpje besteld deze conenectoor bleek niet goed te werken. Retour aangevraagd duidelijk instructies gekregen voor t gratis retourneren, op de post gedaan en een dag later een nieuw scherm je binnen gekregen! Top service en bedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 12-06-2018 Via de website gekocht

Met de snelheid van het geluid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nu meerdere malen bestellingen geplaatst. In het begin beetje problematisch. Nu een bestelling voor een vrien die er binnen 24 uur werd afgeleverd. Documentatie voortreffelijk waardoor kans op foute bestelling onmogelijk was. Hiervoor hulde. Alle informatie klopte voor 100%

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

business enabling group bv 11-06-2018 Via de website gekocht

top als vanouds!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik hoef niet ver te zoeken, dat is super comfortabel want het assortiment is zeer volledig. Over het proces verder niet praten, want dat is gewoon perfect en een voorbeeld voor veel anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

elenpe 11-06-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gemakkelijk een bestelling te plaatsen via de website.
Goede en snelle afwerking van een bestelling.

Reageer

MM technische service 09-06-2018 In de winkel gekocht
Beek en Donk

Helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede ervaringen, Prima service. Aan de balie, snel meedenkend personeel, dat klantgericht meedenkt. Snelle afhandeling en omruiling van verkeerd bestelde materialen. Een handige en duidelijke email-service, met meldingen over de bestelling.De koffie is tevens een aanrader.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Legemaat. 09-06-2018 Via de website gekocht

Maken waar wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in mijn leven al heel wat besteld via de website tot mijn volle tevredenheid. Toen ik een pakje zonder inhoud kreeg geleverd, werd er dezelfde dag nog voor een oplossing gezorgd en werd er een nieuwe geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Klein 07-06-2018 Via de website gekocht

Prima service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles duidelijk ben zeer tevreden over de geleverde artikelen en de geleverde service zal alle bekenden op de hoogte brengen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 06-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Accu van mijn e-bike liet het plotseling afweten. Op internet gezocht (en prijzen vergeleken) en via de website laat in de middag de bestelling geplaatst en de volgende morgen om half tien in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 06-06-2018 Via de website gekocht

Steeds snelle levering en goede kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb al meerdere keren een onderdeel (accu, lader e.d.) besteld. Steeds de volgende dag bezorgd. De kwaliteit van de onderdelen is prima. Wel mag op de website bij zwaardere PC accu's helderder vermeld worden dat deze dikker zijn dan de standaard accu.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 28-05-2018 Via de website gekocht

Stond al ingevuld: geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze, bestel- en betalingsmogelijkheid, verzenden, verzendsnelheid en retourneren vanwege verkeerd besteld: allemaal dik in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 27-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service! snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De eerste levering ging niet helemaal goed, maar na 1 telefoontje werd alles tot in de puntjes geregeld. Dus ik bestel zeker weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dok 26-05-2018 Via de website gekocht

Prima verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop prima kwaliteit en snelle levering niks maar aan te voegen.Behalve dat ik 100 tekens moet tikken brrr zo sleht

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

victor 25-05-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima regeling van website, bestellen ging ook zonder moeite.

nadelen:
- relatief lange levertijd
- dure verzendkosten

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Ruud 25-05-2018 Via de website gekocht

Prima en zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede toegankelijke website. 's Avonds besteld, volgende dag 's middags in huis. A++++++++++++++++++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 21-05-2018 Via de website gekocht

Aanfluiting van jewelste

Algemene score

1,0
Inmiddels is mijn accu levering weer elke dag een dag later bezorgd volgens de website. Elke dag wordt het opgeschoven. Dit is echt lachwekkend en geen mail om dat te bevestigen, helemaal niets. Wie runt deze webshop? Wat is er aan de hand met de bedrijfsvoering en management?

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Ton K 12-05-2018 Via de website gekocht

Yanec Laptop Accu HP Pavilion dv76190ed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
De shop is prima niks op aan te merken maar de Yanec Laptop Accu voor mijn
HP Pavilion dv76190ed heeft het al na drie jaar begeven dat vind ik nou net even te kort maar dat zal wel gewoon zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

elena 08-05-2018 Via de website gekocht

snel, en goede prijzen

Algemene score

9,0
duidelijke, overzichtelijke site, kwaliteit/prijs is dik in orde, snelle levering.
ben niet zo.n fan van kopen via website maar kan deze aanbevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Elena,

Dankje voor deze positieve feedback. Fijn dat het je is opgevallen dat onze webshop erg toegankelijk en makkelijk is voor klanten. Tot de volgende keer.

Reageer

Beeootje 07-05-2018 Via de website gekocht

adapter laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb meerdere ervaring met deze webshop en altijd tot volle tevredenheid. goede gemakkelijke website . snelle levering en zeer gunstige prijzen. Ook mij volgende bestelling zal weer bij hun zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Rian 06-05-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Algemene score

8,0
Een overzichtelijke website die je snel naar het juiste artikel leidt. De volgende dag mocht ik de bestelling al in ontvangst nemen. Een prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Rian,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Bas 05-05-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel in huis. Na demonteren bleek de aansluiting van het beeldscherm niet de goede te zijn. Klantenservice stuurde direct de juiste naar mij op en verkeerde scherm kon kosteloos retour gestuurd worden. Minderprijs word netjes teruggestort op bankrekening. Top dus en boven verwachting...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Bas,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant, ook als er een keer iets fout gaat. Fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Barry 05-05-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn laptop scherm had een dode pixel.
Dit is goed opgelost. Volgende dag al een nieuwe in huis.
Goede en snelle service. Reageert ook snel.
Aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Barry,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Koelkast onderdeel 05-05-2018 Via de website gekocht

Super snel en netjes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een onderdeel voor mijn koelkast, hier was het netjes en duidelijk geregeld en snel binnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Robert 04-05-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website, prima product, levering kan wel sneller.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De website is heel snel en duidelijk. Groot assortiment, goede prijzen. Bestellen ging ook erg gemakkelijk. De levering duurde wel vrij lang, meer als een week. Door het grote assortiment is het een ideale site om artikelen te vinden die ergens anders niet te krijgen zijn, of dat je minder keus hebt. Voor de leveringssnelheid zou ik wel eerst kijken bij andere sites die de volgende dag leveren.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Robert,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Wel jammer dat je niet sneller de gewenste artikelen hebt kunnen ontvangen. Tot de volgende keer.

Reageer

andrew 04-05-2018 Via de website gekocht

SuperService

Algemene score

9,0
Correcte informatie op de site, snel te vinden en redelijke prijs. Daarnaast een snelle levering aan huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Andrew,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Marleen 03-05-2018 Via de website gekocht

Heel erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn oplader van mijn laptop was kapot en had wanhopig een nieuwe nodig. Via replacedirect heb ik voor een goede prijs een nieuwe oplader gekocht die de volgende dag al binnenkwam. Super tevreden. 10/10 would recommend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Marleen,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Anouk 03-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De oplader van mijn stokoude laptop begaf het plotseling. Totale paniek want zoiets vind je niet zomaar bij elke winkel. Maar Replacedirect had hem zomaar, en binnen een dag had ik hem ook al in huis. Ik heb mijn laptop nauwelijks hoeven missen. Topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Anouk,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Anneke westenenk 03-05-2018 Via de website gekocht

Batterijen besteld

Algemene score

1,0
Ik heb 3 bestellingen gedaan. 1 ervan wil ik terug doen. Is de verkeerde. Maar kom er niet achter hoe.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Anneke,

Je kan ons altijd bellen en/of mailen. Wij staan klaar om je direct te helpen waar nodig. Dat is nooit een probleem bij Replacedirect.

Reageer

Rai 02-05-2018 Via de website gekocht

Uitgebreide keuze en (super)snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn eigen Macbook adapter het (heel fijn net voor mijn deadlines) had begeven, was ik opzoek naar een snelle vervanging. Echter, omdat mijn Macbook en de daarbij behorende adapter vrij gedateerd zijn, verkochten de meeste grote electronicawinkels deze niet meer. Replacedirect gelukkig wel! En deze werd ook nog eens de volgende dag (op maandag) goed verpakt geleverd. Ik ben dan ook een erg tevreden klant! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Rai,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen en erg tevreden bent. Tot de volgende keer.

Reageer

Tom 02-05-2018 Via de website gekocht

Vervangende Accu, top kwaliteit en een waardig vervanger.

Algemene score

9,0
Snelle levering. Vervangende artikel was goed te vinden op de website. Bestellen was daarna zo gepiept. Goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Tom,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Nico Paardekooper 02-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte levering. Goed advies. Ruime keus ik raad iedereen aan om bij jullie te winkelen. Tot de volgende keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Nico,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Gerard 01-05-2018 Via de website gekocht

Prima volgens afspraak geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb het product gemakkelijk kunnen bestellen en betalen via de website. De snelle levering werd conform afspraak waargemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Gerard,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Ivo 30-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een reparatiesetje en replacement waterbak besteld. Snel apart (gratis) verstuurd. Bij reparatieset ontbrak een veer. Hele set opnieuw gratis geleverd. Uitstekend gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Ivo,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Dennis 29-04-2018 Via de website gekocht

Samsung levert niet aan particulieren. Dus fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel waar je makkelijk kunt vinden of ze onderdelen van je apperaat leveren. wat betrefd een tablet had ik geluk bij een smart tv had ik helaas pech en leverden jullie niet onderdelen vsn een specifiek model.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Dennis,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Een tip voor de volgende keer, we hebben ook productspecialisten die kunnen uitzoeken of bepaalde onderdelen toch niet ergens aan te komen zijn.

Reageer

Bob Mulder 27-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en snelle juiste levering. Ik zal bij een volgende gelegenheid zeker weer va replacedirect gebruikmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Pim Bos 26-04-2018 Via de website gekocht

Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De accu was volgens website op voorraad, om 22.00 uur besteld en inderdaad de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

a3sen 26-04-2018 Via de website gekocht

geen problemen

Algemene score

8,0
levering volgens bestelling, goed verpakt, geen probleem, enkel postnl heeft verkeerd bezorgt..................

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Jan 25-04-2018 Via de website gekocht

Service prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na lang zoeken en vragen kreeg ik dit adres. En ik ben er erg blij mee. Mijn battery was op en moest een nieuwe en die heb ik nu. En nu heb ik hem en kan ik weer zonder electra kan werken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Jan,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Kim 25-04-2018 Via de website gekocht

Goede service, snel en goedkoop ! erg tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was bang dat dit een valse site was, maar alles ging zoals het hoorde en het was ook niet duur. en ik had het product de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

W&SO Computerservice 24-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lekker snelle levering en heel netjes verpakt. ik ga hier voortaan meer onderdelen voor laptops bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Computerservice,

Dankje dat je zo positief bent over ons. Tuurlijk zien we je graag vaker terug bij ons, we staan voor je klaar om je goed te helpen.

Reageer

Ad de Beer 23-04-2018 Via de website gekocht

Snel verzonden en makkelijk ingebouwd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb een toetsenbord voor mijn HP probook besteld, het was er snel en inbouwen ging aan de hand van een youtube filmpje snel en makkelijk. De pc is weer als nieuw!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Ad,

Dankje voor deze hoge score voor Replacedirect. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

mgpmul 23-04-2018 Via de website gekocht

Prima voorraad, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat ik nog onderdelen (een parketmond voor Electrolux stofzuiger) kon vinden. De volgende dag al in huis. Prima aanbod, prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Rob 22-04-2018 Via de website gekocht

Veel beschikbaar snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was online aan het zoeken naar onderdelen voor de Philips Saeco, replacedirect kwam naar boven als één van de weinige die het onderdeel op voorraad had, de volgende dag al kon leveren, zonder verzendkosten en voor een goede prijs. De keuze was dus snel gemaakt. Ik zal in de toekomst zeker eerst op deze site kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Rob,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Gerla 22-04-2018 Via de website gekocht

Prima service !

Algemene score

9,0
Accu was niet meer leverbaar, meteen een goed alternatief. Die uitstekend werkt. Ook de prijzen zijn concurrerend met andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Gerla,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant, ook als dat betekent dat het origineel niet meer leverbaar is. Vaak hebben we ook nog andere mogelijkeden/alternatieven. Tot de volgende keer.

Reageer

I 22-04-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik werd vriendelijk en accuraat geholpen aan de telefoon, nav een vraag over een produkt. Bestelling via internet ging makkelijk, en zoals beloofd had ik het product de volgende dag in huis.
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste heer/mevrouw,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Peter 22-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webshop krijgt van mij 5 sterren! Snelle en accurate levering, echt een aanrader. Groot assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Peter,

Dankje voor de vijf sterren!. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Wilbert 21-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product werd heel snel geleverd, was helaas klein mankement aan, was geen probleem, gratis retourneren, volgende dag een nieuw product, totaal geen gezeur, echt klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Wilbert,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Mark 21-04-2018 Via de website gekocht

top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
verkeerde ram module besteld (geen low voltage), binnen 1 dag had ik het correcte artikel binnen en via rma kon het verkeerd bestelde artikel gratis retour

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Mark,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

Wim Goes 21-04-2018 Via de website gekocht

Prima service en prompte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onderdelen via productie nr. snel te vinden.
Door een koppelings foutje in het computer systeem werd 1 van de 3 bestelde onderdelen foutief aangeleverd. Het mailtje van mij werd onmiddellijk opgepakt en het juiste onderdeel was de volgende dag in huis. Een pluim voor deze snelle en correcte reactie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste WIm,

Dankje voor deze positieve feedback. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Tot de volgende keer.

Reageer

E.Snoek 20-04-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering en kwalitatief zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De accu voor mijn Hitachi boor laadde van het ene op het andere moment niet meer bij, moest me dus redden met 1 accu. Via hier een nieuwe accu besteld en de volgende dag vroeg al in huis. De accu zelfs al gebruiksklaar, direct ermee aan het werk. Heerlijk een sterke en goed werkende accu. Inmiddels al anderen aangeraden hier een kijkje te nemen. Goede kwaliteit tegen een lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van ReplaceDirect.nl 09-05-2018

Beste Heer/Mevrouw Snoek,

Dankje voor deze positieve review. Wij doen altijd ons best voor de klant en fijn dat het je is opgevallen. Dankje voor het aanbevelen van Replacedirect bij anderen.

Reageer

Toon meer reviews