PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 21359 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5808 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

juanna 29-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
leuke site en prima prijzen

Assortiment
grote keuze met goede omschrijving tevens makkelijke zoekmogelijkheden

Extra toelichting
De inruilactie is echter een sigaar uit eigen doos en jammer dat deze winkel zich verlaagd tot dit soort fake acties. Op enkele artikelen wordt een extra korting gegeven maar van een iruilprijs is geen sprake. Heb tot 2x toe een aanvraag gedaan op een led tv en telkens was het antwoord: deze tv is zo scherp geprijsd dat we geen inruilprijs kunnen aanbieden. Jammer gemiste kans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jooren23347 29-12-2013 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik kwam binnen met een gedachte en ben met het juiste product naar huis gegaan door een goed advies. Nette uitleg en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. MLHAM Vissers 29-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel even zoeken, maar mooi midden in het centrum. Wordt alles gratis thuis bezorgd, helemaal top.

Service
Gewoon prima geholpen, net personeel. Geen minpunten. Alle vragen worden netjes beantwoord en de verkoper geeft geen lulverhalen.

Assortiment
Alles is aanwezig. Ik heb het eigenlijk nog nergens zo uitgebreid gezien.

Aanbeveling
Fijn dat er een winkel is waar je alles kunt bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. E Harings 29-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Meer dan leuk dat er gemaild en gechat kon worden. Ook niet opdringerig.

Service
Goede service. Geen echte bullshit praatjes.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Zeker, ik kom zelfs helemaal uit Noordwijk naar Nijmegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pollemans 97418 29-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gister in de winkel geweest, even moeten wachten door de drukte, maar daarna alles netjes afgehandeld. vandaag al opgehaald, en ook nu alles netjes geregeld.

Service
Goed advies, duidelijke uitleg, en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Ze hebben een groot assortiment voor TV's, een stuk groter dan de concurrent!

Aanbeveling
Goed advies en goede bereikbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. HJ De Meij 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heb helaas even moeten wachten, Daarna wel prima geholpen!

Assortiment
Er staat meer dan genoeg.

Aanbeveling
Als iemand een TV nodig heeft raden we het al aan. Zeker voor de mooie prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerritsen97588 28-12-2013 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede site

Service
prettig geholpen, meerdere aankopen hier gedaan

Extra toelichting
op voorraad, verschillen kunnen horen in de showroom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Erp Taalman Kip 95792 28-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Af en toe is het zo druk dat je toch even op je persoonlijke adviseur moet wachten, Maar voor de rest wordt alles goed afgesproken en geregeld!

Service
Wij hadden eerst een harman Kardon systeem gekocht, maar die beviel niet goed, en daarom hebben wij na veel nadenken, advies, en luisteren besloten een Bose systeem te kopen. dit konden we doen dankzij het A-Z servicepakket (extra servicepakket van plattetv.nl)! ook afhandeling van het omruilen is allemaal goed verlopen. we hebben ook een hele mooie prijs gekregen.

Assortiment
Wij waren al vrij specifiek naar Bose en Harman Kardon aan het kijken, maar ze hebben genoeg keuze om een goede keuze te maken.

Aanbeveling
Wij hadden al goede ervaring bij plattetv.nl, en daarom ook teruggekomen. ze hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding, ze zijn erg klantgericht en hebben goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. W Kokke 28-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Service in de winkel is goed!

Assortiment
Waar ik voor kwam was niet meer op voorraad. Stond wel online, maar waren gereserveerd. Kon gelukkig wel besteld worden en is over 2 dagen bij mij gratis thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. T Ten Brinke 28-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede service.

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Als iemand een TV nodig heeft zou ik ze zeker langs sturen. Ook vanwege de scherpe online prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A. 97495 28-12-2013 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Vanuit een eerdere aankoop van mijn vader wederom naar PlatteTv Arnhem gekomen. In feite zelfde bestelling gedaan en uiteraard een mooie aanbieding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jones 97549 28-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles altijd soepel verlopen, zowel nu als bij vorige aankopen.

Service
Prettig geholpen in de winkel en service achteraf is ook goed.

Assortiment
Voor ons is het altijd zat geweest, genoeg keuze en ze kunnen praktisch alles bestellen!

Aanbeveling
de prijzen zijn altijd scherp, en de service is goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. LAA Buys 28-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijne website. En fijn dat je achter met de auto kan komen.

Service
Goede service!

Assortiment
Heel erg uitgebreid! Kon makkelijk een keuze maken.

Aanbeveling
Ik zou hem zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josipovic 28-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goed!

Assortiment
Ik kom hier altijd, ze hebben echt alles.

Aanbeveling
Zou de winkel zeker aanbevelen, al meerdere keren gedaan. Vooral omdat ze alles hebben en mooie prijzen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. GM Brinkman 28-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site. Ook de chat functie gebruikt.

Service
Correct en goed geholpen!

Aanbeveling
Duidelijkheid van de website, prijs/kwaliteit en de vriendelijkheid van het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

97304 - Kuijpers 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Telefonisch mooie offerte laten maken m.b.t. inruil van mijn oude TV. Vrijblijvende reservering laten plaatsen, toestel in de winkel bekeken en na een goed advies akkoord gegaan. Mooie prijs gekregen en erg netjes geholpen. Super goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wenno96635 27-12-2013 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super mooie site

Service
goed advies, netjes geholpen in de winkel

Assortiment
lekker rustige winkel, overzichtelijke alles per merk gesorteerd

Extra toelichting
op voorraad , scherpe prijzen, deskundig advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

land97331 27-12-2013 In de winkel gekocht
Arnhem

Algemene score

9,7

Gemak
heel overzichtelijk

Service
uitstekend, eerst rustig in de showroom gekeken en daar na goed geholpen en geadviseert

Assortiment
mooie uitstraling

Extra toelichting
op voorraad , scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 96889 27-12-2013 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Via Kieskeurig bij PlatteTV.nl terecht gekomen, was opzoek naar een 2.1 home cinema systeem. Omdat wij een Samsung tv hebben gekozen voor een mooi Samsung home cinema systeem, voor een mooie prijs! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvs97390 27-12-2013 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
netjes geholpen in de winkel in Arnhem

Service
zeer duidelijke uitleg

Assortiment
ik kon alles goed vergelijken

Aanbeveling
ja heel goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaarwerk 12 27-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd alles goed afgehandeld, het was nu erg druk maar normaal wordt je snel geholpen.

Service
In de winkel goed geholpen, en service achteraf nooit nodig gehad.

Aanbeveling
Voor ons ging het om de locatie, want ze zijn toch een van de weinige échte TV winkels in Nijmegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.H. 97264 27-12-2013 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
(Web)shop met zeer ruime keuze, goede uitleg cq service bij keuze van aankoop. Vriendelijk geholpen en aanrader voor iedereen. Ga naar deze winkel ook als de concurrent duurder is. Er volgt zeker concurrerende prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van Harten 27-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via google bij PlatteTV.nl terecht gekomen en vanwege het dealerschap en de HUE actie hier de televisie gekocht.

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Onbekend, enkel gekeken naar de Philips.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV.nl aanbevelen bij vrienden, familie en kennissen omdat ik vriendelijk geholpen ben en ze zijn prijstechnisch ook zeer interessant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Posthuma96023 27-12-2013 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uit de Weerd 97318 27-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij kennen plattetv.nl al langer, en ze hebben een prettige site en goede locatie.

Service
Vriendelijk personeel, altijd goed geholpen, en door vorige aankopen weet ik dat de service na aankoop ook goed is!

Assortiment
Divers assortiment, van camera's tot TV's hebben ze alles.

Aanbeveling
De prijs blijft altijd het belangrijkste, en de levertijd is altijd kort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

97034 Rikken 27-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed gelopen.

Service
Duidelijk advies en uitleg gekregen, vriendelijk geholpen.

Assortiment
Uitgebreid.

Aanbeveling
voor ons was de scherpe prijs vooral belangrijk. we hebben nog rondgekeken maar hier was deze TV toch echt het goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Dam 97049 27-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles soepel gelopen, op de site gekeken, gebeld om te reserveren, en daarna meteen kunnen ophalen.

Service
In de winkel vriendelijk geholpen.

Assortiment
Prima, ze hebben genoeg staan.

Aanbeveling
Ze zijn specialistisch, en ze hebben scherpe prijzen en een ruim assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renders 97207 27-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles soepel verlopen, ik kon alles meteen meenemen.

Service
In de winkel goed geholpen, duidelijke uitleg en snelle afhandeling.

Assortiment
Ruim, de hele winkel staat vol met TV's. ;)

Aanbeveling
Mij is het goed bevallen, en ik kan ze dus zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gordijn 96859 27-12-2013 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
op internet gegoogled naar de 40F8000. Toen kwam ik bij Plattetv.nl voor een mooie prijs deze TV aan kunnen kopen. En omdat het een officieel dealer is besloten hier de tv aan te schaffen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jesse96144 27-12-2013 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Via google bij PlatteTV gekomen. Mogelijkheid tot inruil is zeer aantrekkelijk. Dit was ook de reden om een keer langs te gaan in een van de winkels. Prima prijzen, nette winkel! Volgende keer kom ik zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lamers 96832 26-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk winkel, en we konden hem direct op komen halen. helaas moesten we door de drukte lang wachten, maar verder makkelijk gelopen!

Service
Netjes geholpen, duidelijke uitleg gekregen.

Assortiment
De winkel staat vol!

Aanbeveling
Voor ons is het super dicht bij (letterlijk om de hoek), wat voor ons toch belangrijk was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 97066 26-12-2013 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via kennissen bij de Winkel in Breda gekomen. Goed geadviseerd. Winkel is zeker aan anderen aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. ALP Van Kessel 26-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goede bereikbaarheid. Vond het fijn om achter met de auto bij het magazijn te kunnen.

Service
Personeel heeft het goed gedaan.

Assortiment
Prima, bijna te veel keuze!

Aanbeveling
Ik zou rustig zeggen dat ze hier naartoe kunnen om te kijken en te kopen, want er is keuze zat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moelaert23222 26-12-2013 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Kwam binnen voor een 32" toestel, en ging de deur uit met een 40" met accessoires voor dezelfde prijs!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.M 23141 26-12-2013 In de winkel gekocht
arnhem Presikhaaf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
een winkel waar we altijd uitstekend geholpen worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spierings 97097 26-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gemakkelijk gelopen, alles was duidelijk en we konden alles direct mee nemen.

Service
Prima geholpen, Duidelijke uitleg en duidelijk advies gekregen. de verkoper had duidelijk kennis van zaken.

Assortiment
Voldoende voor ons, wij hebben kunnen vinden wat we zochten.

Aanbeveling
Scherpe prijs, en vriendelijk personeel met kennis van zaken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno95529 26-12-2013 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Via kameraad PlatteTV gevonden. Eenmaal de winkel goed geholpen. Perfecte uitleg en service. Allemaal erg goed! Goed ingerichte winkel, alles makkelijk te vinden. Alles goed te vergelijken per merk. Gratis parkeren voor de deur, enorm makkelijk. Kortom, perfect geholpen! Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diel23 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nancy96643 26-12-2013 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Via bekenden gehoord over PlatteTV. Deze hadden reeds in Arnhem een TV aangeschaft. Via Livechat goed advies gehad. Zeer correcte prijs! Goede service. Eenmaal in de winkel te Breda. In het TV gedeelte een zeer goede indeling per merk. Rustig shoppen, verkopers met verstand van zaken. Niet te opdringerig! Fijne ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tvkoper123 26-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden.

Service
In de winkel netjes geholpen door een verkoper met kennis van zaken.

Assortiment
Breeds assortiment.

Extra toelichting
Bij mijn zoektocht op internet kwam ik via kieskeurig uit bij PlatteTv.nl. Hierna ben ik naar Breda gereden en na een vlotte uitleg een mooie nieuwe tv gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Vrijaldenhoven 25-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan vanuit je luie stoel het product bestellen en je kan online opzoeken wat en hoe het eruit ziet.

Service
Je wordt goed te woord gestaan en geholpen met het bepalen van je keuze

Assortiment
Noem maar, op gebied van beeld en geluid je kan het daar vinden

Aanbeveling
Goede begeleiding in wat je zoekt

Extra toelichting
Ondanks ik in eerste instantie een niet zo'n goede verwachting over dit bedrijf had heb ik m'n beoordeling enorm naar boven moeten bijstellen. Geweldig wat een keus en wat wordt je fijn geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

96850 van Snippenburg 25-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles soepel verlopen.

Service
Fantastisch geholpen duidelijke uitleg en snelle service.

Assortiment
Uitstekend, ruim assortiment met goede uitleg.

Aanbeveling
de prijs kwaliteit verhouding is goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RHensen 97027 25-12-2013 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Gezocht via google naar TV + 3D. Zo kwam ik bij PlatteTv.nl terecht. Naar de winkel in Breda gegaan na aanleiding van inruil mogelijkheid van mijn oude tv. Fantastisch geholpen, duidelijke prof. uitleg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. DBE Smit 25-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Was prima geholpen.

Assortiment
Gevonden wat ik moet hebben, dus meer dan tevreden.

Aanbeveling
Als iemand een TV nodig heeft zou ik zeker deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. P. van Limpt96447 24-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer tevreden over PlatteTV.nl. 118cm Samsung gekocht maar bleek achteraf toch te groot, dankzij de 4 weken proefperiode sercive van het A-Z Service Totaalpakket gelukkig kunnen omruilen voor de 102cm variant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendriks 97065 24-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles nel afgehandeld, in 10 minuten waren we klaar!

Service
In de winkel goed geholpen, duidelijk advies en goede uitleg.

Assortiment
Groot.

Aanbeveling
Prijs, snelle service en een groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. J. Schepers 24-12-2013 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen. Inruilen van oude apparatuur is een goede actie.

Service
Goede service.

Aanbeveling
Qua bereikbaarheid was midden in het centrum, dus moeilijk vinden omdat ik niet uit Nijmegen kom. Aankoop verder een hele goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 96501 24-12-2013 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via verschillende websites bij Plattetv.nl gekomen. Winkel dichtbij in Breda en de aanbiedingen die er zijn maken het interessant. En via kennissenkring goede reactie vernomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AdB2001 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles soepel verlopen, in de winkel alles geregeld en de TV wordt ook nog eens thuisbezorgd!

Service
Top! wij hadden toch beslist voor een grotere maat te gaan en we konden dit zonder problemen regelen.

Assortiment
Ruim genoeg, veel keuze.

Aanbeveling
De prijs is goed, er is genoeg keuze en je kan in de winkel alle toestellen rustig bekijken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. K. van Felsen 24-12-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Miste helaas de filters op de site. Voor de rest zag het er prima uit.

Service
Die was prima, niks op aan te merken.

Assortiment
Prima, viel me op de site ook al op. Echt heel veel keuze.

Aanbeveling
Zou ik zeker wel. Gewoon goede ervaring!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews