PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 22993 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6240 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cosse26906 05-09-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Kom al jaren bij PlatteTV.nl en ben altijd goed geholpen! Scherpe prijzen en deskundig personeel. Nemen de tijd om je netjes te helpen en voelde totaal geen koop druk. Kort samengevat: Super winkel met super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Makken 123064 05-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bereikbaar in het centrum van Nijmegen. (voor ons op loopafstand!)

Service
Snel geholpen en de verkoper heeft verstand van zaken. vragen worden dus goed beantwoord.

Assortiment
meer dan genoeg keuze, zowel op de site als in de winkel. overzichtelijke site!

Aanbeveling
het is nog echt een speciaalzaak, niet een algemene electronicawinkel! dus verstand van zaken en meer als genoeg keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 05-09-2014

Geachte heer Makken,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl

U heeft een erg mooie keuze gemaakt met de Philips 40PFK5109, mocht u hier na ontvangst nog vragen over hebben dan bent u ten aller tijden van harte welkom.

Nogmaals dank voor uw komst naar onze winkel te Nijmegen en graag weer tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

122984 05-09-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gratis parkeren.

Service
Goede uitleg.

Assortiment
Dat wat ik zocht was direct vooradig.

Aanbeveling
Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arts119313 04-09-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dhr. S. van Dijken123075 04-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via internet kwam ik deze winkel tegen, winkel viel me steeds op omdat ze bij de goedkoopste winkels stonden. We waren toevallig in Nijmegen aan het shoppen en kwamen toen dit filiaal tegen, tegen een goeie aanbieding gelopen en besloten 'm gelijk 'm mee te nemen. Mooie winkel met goeie merken, goeie prijzen. Super geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witzand 122567 04-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
helaas niet op voorraad in de winkel, maar wel makkelijk gratis thuisbezorgd.

Service
alles netjes en duidelijk uitgelegd.

Assortiment
super assortiment! als je hier niet slaagt slaag je nergens.

Aanbeveling
ik kwam via internet bij plattetv.nl terecht, en het is fijn dan ze naast een webshop ook gewoon een echte winkel hebben met echte verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RBurgers123082 04-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Wij zijn regelmatig langs gelopen bij Plattetv.nl in de molenstraat. Dus toen wij opzoek waren naar een nieuwe tv hadden wij ze snel gevonden. Tevens was Plattetv.nl ons aangeraden door een vriend. Absoluut goed geholpen in de winkel, zelfs wij als 2 tv leken snapte het volledig. Genoeg tv's opgesteld in de winkel. Winkel kunnen wij aanraden op basis van goede service, groot aanbod en natuurlijk de scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Braamskamp 122988 04-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Derde aankoop bij PlatteTV.nl, wederom een goede ervaring. Goed geholpen en snelle reactie via de Livechat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. de Groot 123053 04-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ideaal om bij winkel te kopen die zowel op internet goed actief is als een grote showroom heeft. Ik kom hier graag terug.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Marianne2014 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Fijne winkel dichtbij huis met een groot assortiment.

Service
Voor een klein bedrag meer en langere garantie op de TV

Assortiment
prima aanbod in TV's.

Aanbeveling
Leuke verkopers, lekker rustig en goede uitleg!

Extra toelichting
Kom kijken en vraag naar extra service of aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martin de Vries 122288 04-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Via zoeken naar Yamaha modellen uitgekomen bij kieskeurig. En zo weer bij PlatteTV.nl gekomen. Direct online bestelling geplaatst. Aanbod voor het niet meer kunnen leveren* van het bestelde toestel was heel erg goed. *Alleen jammer dat dit niet op de site reeds bekend was.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Muis123057 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Perfecte service en goede demonstratie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinne123026 04-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
PlatteTV.nl gevonden via verschillende zoeksites. Na eerst telefonisch contact en later per mail, een bezoek gebracht aan de winkkel te Breda. Prima geholpen, goede contructieve antwoorden waar je wat aan hebt. Geen rare verkooppraatjes gewoon eerlijkheid! We komen zeker weer terug!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 123051 04-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk op te halen achter de winkel, ondanks dat het midden in het centrum zit!

Service
uitleg was goed, uitgebreid advies.

Assortiment
Goed assortiment, maar helaas niet zo uitgebreid als ik zou willen.

Aanbeveling
goed bereikbaar in Nijmegen, en ook mooie meubels in de aanbieding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Boltong 123051 04-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In de winkel gaan kijken, en gelukkig alles op voorraad, dus meteen mee kunnen nemen!

Service
Goede uitleg gekregen, voor minder technische mensen ook begrijpbaar!

Assortiment
In alle prijsklassen genoeg keuzes!

Aanbeveling
Het is makkelijk in het centrum, en ze hebben mooie aanbiedingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gubbels122270 04-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
ik ken de winkel al een hele tijd uit het winkelcentrum. ik vind de site erg duidelijk en kon alles meteen vinden. ook vind ik het heel fijn dat je bij het winkelcentrum gratis kan parkeren. toen ik in de winkel kwam ben ik prima geholpen. ik werd goed geïnformeerd over het toestel en een cashback actie! de adviseur was erg aardig en duidelijk. ik vind het assortiment van platteTV ruim voldoende je hebt veel keuze uit verschillende producten. ik zou deze winkel zeker aanraden aan iemand anders omdat ik denk dat iedereen hier tot een goede deal kan komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 122601 04-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Via website gezocht naar Sony 805a. Deze was niet meer op voorraad, maar mooi aanbod gehad met een nieuwe versie van dit jaar. Daarnaast is het Service Pakket dat wordt aangeboden aantrekkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

van dongen 123004 04-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst gebeld, mooie aanbieding gekregen voor een open doos model, en meteen op kunnen halen.

Service
allemaal prima.

Assortiment
zat keuze!

Aanbeveling
in dit geval super aanbieding, 100 goedkoper dan bij andere winkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieleman122993 04-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Via internet hebben we Plattetv.nl gevonden. Vanwege de scherpe prijs en verkrijgbaarheid hebben wij gekozen voor Plattetv.nl in Nijmegen. Zeer goed geholpen in de winkel, duidelijke uitleg. Genoeg verschillende tv's opgesteld in de showroom. Winkel kunnen wij zeker aanraden. Winkel bied meer als dat je zou verwachten van een internet/discount shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den broek 122785 04-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Speler werdt voor mij besteld, en netjes zoals afgesproken werd er gemaild toen hij binnen was!

Service
Prima!

Assortiment
in de winkel in ieder geval veel TV's, maar helaas qua blu-ray spelers niet alles staan. gelukkig is de site duidelijk genoeg!

Aanbeveling
ze zijn in voor mij in de buurt, en vaak de goedkoopste!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jinx1302 03-09-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed te vinden op internet en live chat is ook erg makkelijk

Service
Goed advies en gratis bezorging.

Assortiment
ze bieden een zeer ruim assortiment en wat is zocht kon ik snel vinden

Aanbeveling
Zeer Zeker!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jerryvdorp 03-09-2014 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
goede prijzen en super services.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara Boven 122664 03-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vriendelijk en zeer snel geholpen. Offerte aanvraag voor inruilen werd snel en correct beantwoord. Prettig mailcontact gehad en we konden het toestel snel afhalen in het gewenste filiaal te Breda!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJ Bakker 122921 03-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prettige winkelomgeving te Breda en een goede ontvangst gekregen. Tot dusver prima geholpen, vanochtend gebelt of een bepaald toestel op voorraad was en deze kon ik vanmiddag al afhalen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. J. Hoppers 122822 03-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed

Service
Vriendelijk, open cultuur

Aanbeveling
Goed advies,. voldoende keuze en gevoel door een kleine korting dat de verkoper meedenkt met de klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Roger 120438 03-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Overzichtelijke en prettige website, waar alles makkelijk te vinden is. Telefonisch besteld en daarna netjes een e-mail ontvangen ter bevestiging. In de winkel te Breda netjes geholpen! De prijzen zijn goed, PlatteTV.nl is de goedkoopste met fysieke winkels en daarnaast hebben zij goede beoordelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone122100 03-09-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker makkelijk met parkeren

Service
Goed geholpen tot nu toe

Assortiment
Ziet er op het eerste oog goed uit

Extra toelichting
Via internet bij ons uitgekomen, gezocht op een tv en kwam bij ons uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rorijs122419 03-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
ik vind het erg makkelijk dat platteTV werkt via kieskeurig ik had meteen het toestel gevonden wat ik wilde hebben. ik vond het fijn dat ik via de telefoon meteen de goede informatie verkreeg. en dat ik de tv in een fysieke winkel kan afhalen. Ik vind dat de service erg goed is ik had vragen over een cam module en werd wel 20 minuten geholpen aan de telefoon ik vind dat de adviseur goed de tijd nam om mij te helpen. ik heb via kieskeurig het toestel gevonden en wist meteen dat ik deze wou dus heb me verder niet heel veel verdiept in de overige toestellen. wel vind ik dat ze een groot aanbod hebben. ik zou deze winkel aanbevelen aan iemand anders omdat ik er vanuit ga dat iedereen wel tot een goede deal kan komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. MAG Spoor 122583 03-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Assortiment
Wat ik wilde was er helaas niet, maar wel een mooi alternatief geboden.

Aanbeveling
Assortiment is groot zat, en ben zelf ook hier naar gestuurd. En via Tweakers. Goede koopervaring.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

teering122707 02-09-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
goede uitleg we kwamen voor een Samsung tv 6410 en gaan weg met een topmodel 6700

Aanbeveling
meerdere aankopen hier gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomassen122343 02-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Wij wonen zelf in Nijmegen en zijn Plattetv.nl dmv het voorbij lopen tegengekomen. Eens naar binnen gelopen en daar goede uitleg gekregen van de medewerker. Assortiment online en ook in de winkel groot te noemen, genoeg variatie. Winkel kunnen wij aanraden vanwege de goede klantvriendelijkheid en heel groot assortiment. Belangrijke opmerking: Bij andere winkels viel ons op dat het heel erg agressief overkwam qua verkooptechnieken, zo niet bij Plattev.nl, hier vriendelijk en goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

122828 de Roozen 02-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de TV was op voorraad dus meteen mee kunnen nemen.

Service
Duidelijke uitleg, goed persoonlijk advies gekregen.

Assortiment
Meer dan voldoende.

Aanbeveling
Ze zitten lekker makkelijk midden in het centrum in Nijmegen, en vergeleken met andere winkels een groot aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurgen122709 02-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Eerdere aankoop gedaan bij PlatteTV.nl Komen weer terug voor de service. Hier word je goed geholpen in tegenstelling tot andere zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. R.J. de Weert122033 01-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Mooie overzichtelijke website. Duidelijk aan de bovenkant ingedeeld tussen TV, home cinema, accessoires, enz. Ook de winkel heel erg mooi. Ruim en overzichtelijk. Niet zo'n oude muffe winkel als sommige concurrentie. Hier lekker modern en fris. Een 10 PLUS voor de klanttevredenheid en de manier waarop ik ben geholpen! Ik had per ongeluk een verkeerde audioset besteld, gelukkig deed de winkel niet moeilijk en kon ik switchen naar een andere set. Ook fijn dat je kunt laden lossen aan de achterkant van de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijck122659 01-09-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Ik ken de winkel via kieskeurig. ik vind het erg handig dat je dan meteen de specificaties van het product kan bekijken en de prijs kan vergelijken. prima service ik ben al vaker binnengelopen in de winkel en werd dan goed geholpen. ik vind het assortiment ruim voldoende er is genoeg keuze. ik zou deze winkel zeker aanraden aan andere mensen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Alpha PRO121986 01-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Via internet na aanleiding van reacties op kieskeurig en de prijs kwaliteit verhouding ben ik naar de winkel te Breda gereden en hier mijn nieuwe Sony tv aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dhr. A Klabbers 122562 01-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Locatie is erg goed. De site ziet er goed, makkelijk keuze menu.

Service
Goed!

Assortiment
Zeer uitgebereid. Als je hier geen TV kunt kiezen, dan wil je geen TV.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost122555 01-09-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Heel goed geholpen te Breda

Assortiment
Dit is zeker voldoende.

Extra toelichting
Via tweakers en de lg website kwam ik uit bij plattetv.nl. Door de prijs en toch het erkende dealership hebben wij voor deze winkel gekozen. Tevens omdat er een fysieke winkel is hebben we voor deze shop gekozen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Vanbrandenburg122345 01-09-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Via internet heb ik Plattetv.nl leren kennen. Via google. Vandaag samen met een kennis in de winkel in Nijmegen eens rondgekeken naar een nieuwe tv. Uitstekend advies gekregen in de winkel, duidelijke taal, geen abracadabra. Tevens geluisterd naar een leuke geluidset en deze er ook bij gekocht. Leuk dat we goed kunnen onderhandelen met de medewerker. Nieuwe spullen laten wij thuis installeren door de bezorgdienst. Winkel kunnen wij aanraden aan andere mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. M. Merkus122568 31-08-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Vaste klant, ik kom hier al een paar jaar. Ik kom hier graag terug door de goeie prijs, we hebben nu 2 TV's tegelijk aangeschaft en daardoor een scherpe prijs kunnen onderhandelen. De website komt snel naar boven bij de vergelijkingssites en Google. Als ik een verbeterpunt mag geven, ik heb in de winkel een offerte laten aanmaken en daarna nog een paar keer gemailt maar dat mailcontact liep iedere keer via een ander persoon. Als dat via iedere via dezelfde persoon kan lopen zou beter zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans_brits 31-08-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Aanbeveling
Bedriegers. Truc: email een mooie aanbieding op een oud model. Na betaling is dat model helaas net uitverkocht. En komen ze met een alternatief, en dat is dan net even minder mooi. Is me nu 2 keer gebeurd. Uit 2 ervaringen.

Review criteria:

Voldoende
Officiele reactie van PlatteTV.nl 01-09-2014

Geachte heer Brits,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl

Afgelopen woensdag hebben wij inderdaad een mooie aanbieding in onze nieuwsbrief gehad, deze is door de grote vraag spijtig genoeg helemaal uitverkocht. Dit is dan ook de reden dat wij bij uw bestelling van gisteren (zondag) een nieuwer model aangeboden hebben voor dezelfde prijs.

Jammer genoeg was dit model niet naar uw wensen, wat natuurlijk uw goed recht is.

Wij bieden u onze excuses aan voor het feit dat wij het gewenste artikel niet kunnen leveren, wij hopen dat u de Samsung UE55F9000 toch nog zult vinden.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Tamara133 31-08-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen

Service
Mocht tv zonder probleem omruilen voor een andere zonder verzendkosten.
Snelle reacties van de medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. G Wilbers 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bereikbaarheid.

Service
Perfect geholpen!

Assortiment
Ook perfect, hadden ook alle accessoires op voorraad.

Aanbeveling
Zou ik zeker doen. Wij kwamen zelf van een andere winkel vandaan, maar uiteindelijk hier gekocht. Mooie prijs kunnen krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

122563 31-08-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klantvriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
Goede uitleg, extra stukje service in de winkel.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. EGA Schaap 122577 31-08-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfecte locatie.

Service
Personeel neemt de tijd. En heeft een luisterend oor!

Assortiment
Audio minder, wel veel online. Vooral veel TV's.

Aanbeveling
Heb al vrienden en familie de winkel aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

122446 31-08-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Nadat ik op internet zocht op een LED tv vond ik Plattetv in Nijmegen. De mogelijkheid dat ik mijn oude tv hier in kon ruilen maakte voor mij de doorslag. Direct naar de winkel in Nijmegen gereden en daar een leuke deal gemaakt voor een Samsung tv. Zowel aan de telefoon als in de winkel goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

francien69 31-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
yvo was een hele goede uitlegger, en zeer vakkundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debons122506 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Plattetv.nl zijn wij bij toeval tegengekomen in het centrum van nijmegen. Op schiphol hadden geluisterd naar een leuke set van Harman kardon, bij Plattetv.nl kregen wij een nog leukere set voor een super scherpe prijs aangeboden en hebben besloten deze te kopen. Goed geholpen in de winkel, erg overtuigend zelfs. Heel veel artikelen opgesteld in de winkel, mooie winkel ook. Erg open en toegankelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

imminkhuizen 24181 30-08-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
online duidelijk kunnen vinden.

Service
goede duidelijke uitleg gekregen.

Assortiment
online genoeg aanbod, en in de winkel nog meer!

Aanbeveling
de prijs is gunstig, en je kan makkelijk online kijken en in de winkel ophalen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Reinders122512 30-08-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk parkeren voor de deur

Service
Tot nu toe nog goed geholpen,

Assortiment
Rustige indeling in de winkel en kun op je gemak een product kiezen

Aanbeveling
Dit zal ik zeker doen

Extra toelichting
We zijn hier al eerder geweest om een tv te kopen, daarvoor waren we eerst via kieskeurig.nl gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews