PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 24264 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6699 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr. J. Ferwerda142192 02-02-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
We kennen deze winkel al langer qua naam hier uit de stad. Online veel TV's vergeleken via de website en uiteindelijk weer naar de winkel toegegaan. Omdat PlatteTV het goedkoopst is en hier ook direct op voorraad. Mooie winkel hier in Nijmegen, je kunt hier de verschillen goed vergelijken. Het staat hier mooi soort bij soort zodat je makkelijk kunt vergelijken, dus formaten en prijsklasse staan bij elkaar. Goed geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sijbren.J 140932 02-02-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Super gave TV gekocht voor een schitterende prijs. Uitstekend geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. D. Hubers 142047 02-02-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Locatie van de winkel is perfect, midden in het centrum.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Kwamen specifiek binnen voor Sonos. Play1 wel meteen op voorraad, maar de Playbar helaas leveringsproblemen, dus kunnen we niet meteen mee nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. J.P. Pardoel142210 02-02-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik heb wel vaker bij deze winkel spullen gekocht, iedere keer naar tevredenheid. Ik kom hier graag terug door de leuke kortingen. Ruim assortiment in de winkel. Goed geholpen in de winkel. Ik zou deze winkel aanbevelen bij andere mensen door de goeie kortingen en de goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

burgers141644 02-02-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
mooie site alles makkelijk te vinden

Service
op voorraad, goede uitleg, prima gewoon weg

Assortiment
mooi ruim assortiment, alles duidelijk te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otero 141936 02-02-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct mee kunnen in de winkel!

Service
goed geholpen in Nijmegen, duidelijke uitleg gekregen.

Assortiment
Meer dan de concurrent! online ook veel keuze en in de winkel ook goed opgesteld.

Aanbeveling
de prijs is toch het belangrijkste, en hier is de prijs erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwpoort72 01-02-2015 In de winkel gekocht
Breda

Algemene score

4,5

Service
Telefoon wordt niet opgenomen, nog op het landelijk nummer nog bij de winkel, op emails wordt niet gereageerd.
Leveringsbevestiging vind niet plaats. Alleen op chat wordt goed gereageerd, maar als je doorvraagd wordt aangegeven dat een verkoper contact op gaat nemen....die dat vervolgens niet doet. (Order 140701)

Aanbeveling
Er zijn ketens met meer kans op service, producten zijn prima, maar als consument in 2015 wil je gewoon weten waar je aan toe bent en ook in contact kunnen komen bij vragen.
In de winkel werd de LG 47LB650V aangeraden waar ik een magic remote bij aan moest schaffen terwijl dit gratis is bij de LB670V!

Extra toelichting
Service is niet goed, er wordt ook niet aangekondigd dat er een BTwvrij actie aan komt (dag nadat ik mijn product kocht). Iets beter product voor minder wordt niet actief aangeboden. Er wordt ook niet duidelijk gemaakt wanneer je je product mag verwachten.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van PlatteTV.nl 02-02-2015

Beste heer Nieuwpoort,

Zojuist hebben wij over deze kwestie telefonische contact gehad waarbij we samen tot een goede oplossing gekomen zijn voor dit probleem.

Door een super drukke zondag die filiaal Breda gisteren gehad heeft, heeft mijn collega inderdaad spijtig genoeg niet de mogelijkheid gehad om contact met u op te nemen. Nogmaals onze excuses hiervoor.

Wij wensen u heel veel plezier van uw mooie aankopen en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Nieuwpoort72 03-02-2015

Contact gehad met de webshop en inmiddels tot overenstemming gekomen. Ik wacht nog op uitlevering van de playbar, als deze ook binnen is zal ik de aanbeveling naar boven bijstellen.

Reageer

sanchez141294 01-02-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk, goede zoekfunctie , mooie lay out

Service
goede uitleg, tv op voorraad

Assortiment
breed, van alle merken wat en voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RA75 31-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,7

Gemak
Online shop vooraad indicatie is niet up to date,product niet op vooraad voor 24 uur levering

Service
Geen bevestigings mail van order, ookniet na betaling van product, ook geen levering na 2 dagen ter wijl aangegeven levering binnen 24 uur. Nog steeds in afwachting van mail en product.

Aanbeveling
Zeker geen aankoop doen op de online shop als je het product binnen 24 uur wilt.

Extra toelichting
Ik heb zelf een mail gestuurt aan het angegeven mailadress die ik zag bij een ander rieview van online aankoop.Tot heden geen reactie op mijn mail. Vaak wordt er aangegeven dat een product vooradig is om je te verleid en om het te kopen.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van PlatteTV.nl 01-02-2015

Beste "RA75",

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik heb u zojuist getracht te bellen om een en ander door te spreken alleen was u niet in de gelegenheid mij te woord te staan.

Uw bestelling heb ik bekeken en ik zie dat uw betaling op de 29e na 18.00 uur bevestigd is, deze is op de 30e direct aan u verzonden en is volgens het PostNL systeem ook al bij u afgeleverd.

Daarnaast heb ik uiteraard eventjes bekeken of uw mailtje is aangekomen maar moet tot de conclusie komen dat wij deze helaas echt niet ontvangen hebben, anders hadden wij deze zeker direct beantwoord.

Hopelijk mag u veel plezier hebben van de aangekochte CI module, graag tot een volgende keer.

Fijne zondag gewenst.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Gunst141786 31-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gratis parkeren

Service
Duidelijk en enthousiast, kennis van zaken

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel soms zelfs teveel!

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen

Extra toelichting
We kwamen heel specifiek binnen lopen voor een model wat we gezien hadden op internet, helaas was dit toestel niet op voorraad zoals de site aangaf. Na advies van de verkoper hebben we voor een actueler model gekozen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jager141741 31-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gratis parkeren

Service
Goed geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar

Extra toelichting
Ik kwam specifiek naar aanleiding van de website een nieuwe tv kopen, na advies van de verkoper ben ik met een betere tv voor hetzelfde geld naar huis gegaan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schoots 140662 31-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
via de telefoon makkelijk contact gehad, en in de winkel in Nijmegen alles af kunnen ronden.

Service
Erg persoonlijk geholpen, ze staan open voor ideeën en denken mee in oplossingen.

Assortiment
In kleine modellen worden er helaas sowieso niet veel gemaakt, maar wat er gemaakt wordt hebben ze! in de winkel in Nijmegen erg veel staan, meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
zeker aan te raden, ze hebben een persoonlijk aanpak, je wordt prettig geholpen en een ruim aanbod!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.S. Cohen 30-01-2015 In de winkel gekocht
doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is vrijwel "naast de deur"

Service
Vriendelijke hulp en geduld bij problemen met installatie en in bedrijf nemen.

Assortiment
Er was een ruime keus; we wisten wat onze randvoorwaarden waren

Aanbeveling
Vriendelijke bediening, deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

28865 30-01-2015 In de winkel gekocht
doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dat wat ik zocht is op voorraad.

Service
Vlotte service.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. W Loeff 141566 30-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfecte locatie. Auto op de Molenpoort, je loopt de parkeergarage en je staat voor de deur.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Waar ik naar opzoek was hadden ze ook in winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

korenhof141559 30-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk, alles snel te vinden

Service
goed, snel advies

Assortiment
van alle merken wat,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grootenboer 141302 30-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Meteen mee kunnen nemen, en makkelijk achter de winkel in Nijmegen op kunnen halen.

Service
Vriendelijk geholpen, en ook nog kunnen onderhandelen over de prijs!

Assortiment
Overzichtelijke opstelling in de winkel in Nijmegen, en een ruim aanbod!

Aanbeveling
het is een goede winkel, en de prijzen zijn scherp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjorn141464 30-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
goede prijs voor een ultra HD scherm , meedenkend in prijs en kwaliteit

Assortiment
prima

Aanbeveling
via via hier terecht gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. G Lamers 141446 29-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Locatie van de winkel is prettig. Mooi in het centrum en je kunt ook makkelijk met de auto achter bij het magazijn komen.

Service
Prettige verkoper. Niet te opdringerig en goede uitleg.

Assortiment
Assortiment TV's is zeer ruim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. N Witteveen 141431 29-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site. Gebruik altijd jullie site en kieskeurig. En kom origineel uit Nijmegen.

Service
Prima geholpen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Hier al vaker dingen gekocht, ook onderdelen. Altijd goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dams 141017 29-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle reactie via de mail, niet lang hoeven wachten op antwoorden, zelfs in de avond ondanks een wisseling van contactpersoon toch duidelijke en snel contact.

Service
niet hoeven wachten bij het afhalen in de winkel in Nijmegen, ook nog even de set kunnen horen, goede demomuziek!

Assortiment
er staat in ieder geval veel in Nijmegen!

Aanbeveling
de service online in combinatie met het gemak van een winkel is erg aan te aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. N. van Beelen141404 29-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik ken deze winkel deze winkel hier uit de stad, daarnaast kwam ik de winkel heel veel online tegen bij mijn speurtocht naar een nieuwe TV. Tevens kreeg ik de winkel door een vriend van me getipt. Ik ken de winkel via allerlei wegen dus :) Overzichtelijke website en makkelijk in gebruik. In de winkel een zeer assortiment in TV's en alle merken, ze hebben ook allerlei geluidssystemen. Ik zou deze winkel aanbevelen bij andere mensen ivm de ruime keuzen en het assortiment, zowel in prijs als in kwaliteit. Super fijn dat ik de TV ook direct kan meenemen, genoeg op voorraad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. OM Starmans 141293 29-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ken de winkel van langs lopen in de stad.

Service
Heel goed geholpen.

Assortiment
Uitgebreid heel breed assortiment.

Aanbeveling
Als vrienden een TV nodig hebben dan stuur ik ze meteen even langs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derksen 140420 29-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op voorraad en dus direct mee kunnen nemen in Nijmegen!

Service
een speciale aanbieding die in de winkel geprijsd stond was helaas niet meer beschikbaar, maar alsnog een scherp aanbod gekregen! goed geholpen, duidelijke uitleg.

Assortiment
Volgens mij hebben ze in Nijmegen alles wel staan, en ook makkelijk uit te testen!

Aanbeveling
Goed bereikbaar, uitgebreid assortiment, makkelijk parkeren in de buurt, een scherpe prijs en erg klantvriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Arends 141352 29-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ben al een keer eerder binnen gelopen bij Plattetv.nl, Goed geholpen. Vandaag nogmaals terug gegaan en de knoop doorgehakt na goed advies. TV laat ik gratis thuisbezorgen. Assortiment is groot, veel veschil! Winkel kan ik aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. J. de Bie 140784 29-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Site en locatie is goed.

Service
Fijn dat je en een site hebt maar ook nog een fysieke winkel waar je naartoe kunt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

van Betuw 141022 29-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gigantisch geholpen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Via chat en mail contact gehad met PlatteTV. En via mail was het super vanwege de snelheid en dat je alles onder elkaar hebt staan zodat je alles rustig kunt doornemen. Uiteindelijk mooi bod gehad en akkoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 141279 29-01-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Hartstikke mooie, overzichtelijke site. lekker snel!

Service
met name chatservice erg handig en snel

Assortiment
erg verrast over wat er allemaal in het assortiment zit.

Aanbeveling
Goed overzicht en ruime voorraad.

Extra toelichting
Altijd leuk om even rond te kijken op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. HMLM Manders 140948 29-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site zag er goed uit. Rijden in Nijmegen als je niet bekend bent is wel wat minder makkelijk.

Service
Aan de telefoon uitstekend geholpen en heb daardoor uiteindelijk ook hier gekocht. Ook in de winkel daarna alles goed uitgelegd en er wordt de tijd genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.K. 29-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Gemak
Bestellen gaat goed

Service
TV hapert met aanzetten heb mail contact gehad en ondanks A-Z service is de service 0,0

Aanbeveling
Laten ze eerst maar aan hun service gaan werken want verkopen en beloven kan iedereen.

Extra toelichting
Slechte Service op zondag 25/01/2015 2x een mail gehad daarna hoor je niks meer

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van PlatteTV.nl 29-01-2015

Beste M.J.K.,

Vervelend dat u niet helemaal tevreden bent over de afhandeling van uw klacht!

Zou u mij uw ordernummer eventjes willen toesturen op orderdesk@plattetv.nl? Ik kijk graag waar het fout gaat en help u verder.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Dhr. GWM Van der Sluijs 141160 28-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Locatie is prima, dichtbij de parkeergarage.

Service
Prettig geholpen.

Assortiment
Waren zelf beperkt qua formaat, maar staan veel schermen in de winkel. Uiteindelijk een mooi model kunnen vinden.

Aanbeveling
Zwager heeft ons verwezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C141096 28-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zou normaal een 10 geven, maar er moet altijd nog een verbeterpunt zijn

Extra toelichting
Via internet bij PlatteTV uitgekomen, ik zocht op meubelen via Aldenkamp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. E Massink 141057 28-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede prijs - kwaliteit verhouding. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. M Neggers 141138 28-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Assortiment
Staat genoeg op de site en in de winkel. Van ieder model staat er wel eentje.

Aanbeveling
Tot nu toe goede service, persoonlijk personeel en duidelijke uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martijn56 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kom regelmatig Plattetv Doesburg. De medewerker was erg enthousiast en klantvriendelijk. Ik ben vaak direct aan de beurt.

Service
Ben vaak direct aan de beurt, artikelen worden thuis bezorgd.

Assortiment
Er staat genoeg in de winkel. Ruim assortiment. Ik wist nu wat ik wilde hebben en dat was in voorraad.

Aanbeveling
Ik kom zeker terug voor andere apparaten. Evt een wasautomaat en een koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baarda 139596 28-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We konden hem direct meenemen, maar helaas niet dezelfde dag nog thuis bezorgd.

Service
prima! duidelijke uitleg over de verschillen tussen de TV's. ook klantgericht advies.

Assortiment
Volgens mij is alles er wel!

Aanbeveling
Wij zijn in ieder geval tevreden, dus zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nooren 141018 28-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Parkeren bij filiaal Breda is vreselijk gemakkelijk en kosteloos. Daarnaast is het filiaal zelf ook makkelijk te bereiken doordat de ligging ideaal is. Website is prima!

Service
Ik wil de speaker even kunnen beluisteren, dit was geen enkel probleem. Daarnaast houdt men zich bij PlatteTV netjes aan de afspraken.

Assortiment
Het assortiment ziet er gelikt en uitstekend uit. De manier waarop het is ingedeeld in de winkel te Breda ziet er keurig uit.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV bij iedereen aanbevelen, ziet er allemaal perfect uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

28827 28-01-2015 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg, voorheen ook goede ervaringen gehad met de winkel.

Service
Goede voorlichting, voorheen ook perfect geholpen.

Assortiment
Ruim aanbod.

Aanbeveling
Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huiskens141073 28-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren rondom winkelcentrum

Service
Goed advies en denkt mee!

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel, soms zelfs te veel

Aanbeveling
Deze winkel raad ik iedereen aan!

Extra toelichting
We kwamen specifiek binnen lopen voor een model die we gezien hadden op internet, na het bekijken van de tv en het afwegen van andere modellen hebben we de keuze gemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veldhuizen23 28-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk, overzichtelijk, snel

Service
tv op voorraad confirm site

Assortiment
niet verwacht dat het zo mooie showroom is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem B - 140010 27-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Uitstekend geholpen! Prima prijs gehad! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. W. Thoonen140988 27-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik was bij een concurrent in de winkel naar het kijken naar verschillende TV's, echter kreeg ik daar geen goed eerlijk advies. Toen ben ik even online gaan kijken en zag ik dat ze bij PlatteTV het nieuwe model direct op voorraad hebben. Tevens hoorde ik ook van andere mensen dat ze een positieve ervaring met PlatteTV hebben. De winkel ziet er netjes uit, mooie entree en zeer ruime keuze. Ben goed geholpen in de winkel. De verkoper dringt zich niet op maar geeft wel veel advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. M Simsek 141001 27-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site. Parkeren is lastiger, maar kunt wel met de auto bij het magazijn komen.

Service
Sympathiek, spontane verkoper met een glimlach.

Assortiment
Staat genoeg in de winkel.

Aanbeveling
Ik heb al 2 vrienden klaar staan die ook willen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Berg 140965 27-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor mij dicht in de buurt, en de TV was op voorraad dus meteen mee kunnen nemen.

Service
Ik was al redelijk specifiek op zoek, maar toch goed geholpen om de knoop door te hakken.

Assortiment
Ruime overzichtelijke opstelling in de winkel in Nijmegen.

Aanbeveling
goed ervaring gehad bij de aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heuvel 105 140748 27-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, producten makkelijk te vinden.

Service
Snelle service, ik was zondag in de winkel te Breda en kon vandaag afhalen.

Assortiment
Goed assortiment, misschien zelfs iets te veel producten.

Aanbeveling
Goede service, aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dhr. HGM Nillissen 27-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen

Algemene score

7,0

Gemak
Aardige site. De winkel makkelijk in het centrum. Voorraad klopt niet altijd tussen de site en winkel.

Service
Prima service in de winkel. Lekker informeel.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanraden, mooi ruim opgezet. Kunt ook gewoon even zitten en dingen uitproberen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

DVD140814 26-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via internet uitgekomen op PlatteTV, ook heeft mijn moeder hier een tv gekocht en die was tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Poppema140811 26-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Ik kende Plattev.nl al, maar via internet kwam ik ze weer opnieuw tegen. Ze zitten best dicht bij mij in de buurt en de prijs is hartstikke goed. Goed geholpen in de winkel door de medewerker, goede uitleg gekregen! Toestel laat ik gratis thuisbezorgen. Hoef ik zelf niet te sjouwen! Winkel kan ik zeker aanraden. fijne winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braam 140390 26-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles in de winkel makkelijk kunnen regelen, geen onnodige procedures of gedoe.

Service
nette coulance gekregen na een boel ellende met mijn TV.

Assortiment
ze hebben voldoende staan, veel variatie.

Aanbeveling
Goede prijzen, kundige medewerkers, en nette service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bodt140093 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Plattetv.nl ken ik al van een eerdere aankoop, toen ook goed bevallen. Na een schadegeval met mijn huidige tv weer naar Plattetv.nl toegegaan. Scherpe prijs onderhandeld met de medewerker. Goed geholpen tijdens de aanschaf en ook tijdens het ophalen. Assortiment is hartstikke groot, staat genoeg! Winkel kan ik zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews