PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20231 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5420 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W.V. 79202 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, vind alles eigenlijk heel goed

Service
Dik in orde, zeer aan te raden en goede hulp!

Assortiment
Meer kan de winkel niet in haha!

Aanbeveling
Dik tevreden, mooie winkel en er wordt echt de tijd voor je genomen, wat ik erg prettig vond!

Extra toelichting
Mooie winkel, ruim assortiment (bomvolle winkel) en nemen echt de tijd voor je. Heel erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Y. Niemeijer 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak en service goed in orde. Fijn dat TV direct op voorraad is en dat ie ook nog eens gratis bezorgd kan worden

Assortiment
Mooie winkel, mooi assortiment

Extra toelichting
Ik werk zelf ook in een winkel hier in het centrum vandaar dat ik PlatteTV.nl ken Leuke aanbieding voor dit mooie toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.J.P. van de Fliert 13-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik heb de TV besteld bij PlatteTV.nl vanwege het gemak. Het bestellen en online vergelijken van de diverse toestellen ging vrij gemakkelijk.

Service
De service is top! Uiteindelijk is PlatteTV.nl me goed tegemoet gekomen toen ik de TV persé moest hebben voor mijn ouders, ik kon hem afhalen in Nijmegen en ben blij dat ze een uitzondering voor mij hebben gemaakt.

Assortiment
PlatteTV.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment waar voldoende keuze is.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanraden bij vrienden en familie op basis van de service en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.G. 79143 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima geholpen en duidelijk uitleg

Service
Geboden service meer dan voldoende!

Assortiment
Ruim voldoende assortiment, veel keuze!

Aanbeveling
Binnen mijn kenniskring wordt altijd positief gereageerd, dus ik ook

Extra toelichting
Gelijk meenemen, helemaal goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Donkers 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eerst online bij PlatteTV.nl gekeken en vervolgens in het filiaal van Nijmegen geslaagd.

Service
De service is super! Zeer vriendelijk geholpen, een 10 met een griffel!

Assortiment
Het assortiment is erg ruim waardoor er voldoende keuze is. Samen met de verkoopadviseur bij een model uitgekomen die zeer naar smaak is.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker bij vrienden en familie aanraden, puur op basis van service en vriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remcovaneck 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
dat moge duidelijk zijn: vanachter de pc kun je een uitgebreid online gesprek voeren met een medewerker.

Service
In eerste instantie was mij een levertijd van 4 dagen beloofd, echter konden ze dat niet waar maken ivm vertraging geleverde goederen door leverancier. Ik werd netje gebeld, zelfs door de persoon vd chat.

Assortiment
Er zijn genoeg modellen.

Aanbeveling
Qua prijs kan ik PlatteTV.nl zeker aanbevelen. Wat ik persoonlijk zelf gedaan heb: eerst naar een echte winkel en diverse modellen bekeken (om kwaliteitsverschil te toetsen)en daarna op internet een eigen vergelijkingsonderzoek gedaan, toen kwam ik bij PlatteTV.nl uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. T. Brouwer 12-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet deze winkel gevonden. Gebeld naar filiaal Nijmegen, netjes geholpen telefonisch.

Service
Mooie website, overzichtelijk.

Assortiment
Nette winkel in Nijmegen, veel keus kwa TV's. Groter assortiment dan de meeste winkels.

Aanbeveling
Zou deze winkel zeker aanraden aan andere mensen.

Alles in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FredvanNus 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede site veel produkt informatie

Service
Al eerder hier geweest altijd goede service gehad. Goed bereikbaar

Assortiment
Groot assortiment van alle bekende top merken

Aanbeveling
We gan het door vertellen aan familie en vrienden

Extra toelichting
Deskunidig advies , alles op voorraad, gratis parkeren ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Brink - Janssen 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te vinden & fijn het gratis pakeren

Service
prima geholpen

Assortiment
alles op voorraad wat ik nodig had

Extra toelichting
Naar wat rond kijken op het internet kwam ik deze winkel tegen , leek me een betrouwbare winkel en dicht in de buurt , dag vast de moeite waar even te kijken , Kwam in de winkel om te kijken wat ze allemaal hadden , en werd vriendelijk en netjes te woord gestaan door de medewerkers , ze weten hier wel waar ze over praten en hebben mij overtuigd , heb een mooie tv gekocht en ze kwamen Zelfs gratis bezorgen en aansluiten , ik kom hier zeker weten terug , prima winkel zeker een aanrader !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransJ1982 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Vriendelijk personeel, helpen je graag en verstand van zaken. De bose cinemate 2 sr en philips ambilight tv paste niet in de auto. Hun boden aan om meteen achter ons aan te rijden om bij ons thuis te leveren. Super dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. R. Reek 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Via Kieskeurig bij PlatteTV.nl terecht gekomen, ben in de winkel gaan kijken voor de nieuwste Samsung TV. Met de vriendelijke verkoper een mooie deal gesloten. Ik ben netjes geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr Soyler 11-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen, alles wordt snel afgehandeld.

Service
Het was een cadeautje en hij werdt dus extra netjes ingepakt!

Assortiment
Ruim assortiment, ze hebben van alles wat voor elke prijsklasse!

Aanbeveling
Ik hoor zelf van kennissen ook alleen maar goede verhalen over plattetv.nl, dus genoeg reden om te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hout 77561 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Plattetv.nl gevonden via kennis en vergelijking sites. Snelle reactie via de mail en telefonisch. En nette afhandeling. Juiste advies bij aankoop. Waaronder garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn de Theije 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In mijn eigen woonomgeving in de buurt, maar ook in heel Nederland!

Service
Medewerkers hebben verstand van zaken en komen met open eerlijke adviezen

Assortiment
Vanalles de goede merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tenzile 78811 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de service. De medewerker denkt met je mee. Dat was zeer positief. Vergeleken met de Media Markt ben ik als koning behandeld!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud & Jetty 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
1 op 1 klantbediening is erg fijn. Website erg goed, alleen een vergelijkingsfunctie zou erg handig zijn. Keurig geholpen in de winkel, er word de tijd voor je genomen en je kunt in alle rust de producten bekijken. Erg goede service, erg tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corduwener 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gratis parkeren, ideaal!

Service
Deskundig advies.

Assortiment
Gratis verzending.

Aanbeveling
Goed advies gekregen waarbij de tijd werd genomen om verschillende producten te demonstreren, top!

Extra toelichting
Goede prijs/kwaliteitverhouding. Kortom ik kom hier nog een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB77599 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Zoekend naar de F8000 van Samsung kwam ik op Plattetv.nl. De aanleiding om offerte aan te vragen was vanwege de inruil mogelijkheid. Reactie was super snel en naar tevredenheid. Door snelle reactie en aantrekkelijke inruil naar de winkel gegaan om te daadwerkelijk te vergelijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeeuw78260 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon een goede website.

Extra toelichting
Ik zocht een TV zonder Smart. Vooral gewoon beeldscherm en groot. LG had al de voorkeur omdat ik hiermee al bekend was. Via een collega op de hoogte gebracht van Plattetv.nl en toen gaan kijken. Contact via e-mail gehad en was zeer positief. Informatie op de site duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabie 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Netjes en snel geholpen. Personeel van de winkel legt zelfs de aangeschafte televisie en bbq in de auto! Top service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veelen 78738 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verheul 78363 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de buurt van Doetinchem, dat is erg handig voor mij. Vroeger reedt ik namelijk naar Arnhem voor afhalen.

Service
Goeie service bij Plattetv.nl, een mailtje gekregen dat het toestel niet op vrije voorraad was, maar binnen een week zou binnenkomen. De volgende dag was die al binnen en kon ik hem afhalen. TOP

Assortiment
Ruime keuze, al meerdere producten bij Plattetv.nl aangeschaft. Mooie showroom in Doetinchem

Aanbeveling
Plattetv.nl heeft alles wat u nodig heeft bij het aanschaffen van een nieuwe tv of home cinema set.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. van Duuren 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct antwoord op de vragen via de chat, tevens via mail snel antwoord gehad

Service
Direct op voorraad dus meteen meenemen, toestel werd gereserveerd via de chat

Assortiment
Goed assortiment, vond direct wat ik zocht, wel jammer dat ik niet echt kon sorteren op maat

Aanbeveling
Ik kreeg deze winkel aanbevolen via een vriend die hier ook gekocht heeft, en dit is zeer terecht. ook ik ga deze winkel zeker weer verder aanbevelen

Extra toelichting
Direct antwoord op de vragen via de chat, tevens via mail snel antwoord gehad. Direct op voorraad dus meteen meenemen, toestel werd gereserveerd via de chat. Goed assortiment, vond direct wat ik zocht, wel jammer dat ik niet echt kon sorteren op maat. Ik kreeg deze winkel aanbevolen via een vriend die hier ook gekocht heeft, en dit is zeer terecht. ook ik ga deze winkel zeker weer verder aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijman 78219 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Plattetv.nl zit in de buurt van Aalte, waar ik zelf vandaan kom. Makkelijk, want daarvoor hoef ik niet naar Arnhem.

Service
Service van Plattetb.nl is gewoon uitstekend. Kabel gekocht in de winkel, wij dachten dat die wel zou passen, maar helaas. Mail gestuurd naar Plattetv.nl dat deze gewoon voor een langere omgeruild kon worden.

Assortiment
De showroom in Doetinchem heeft genoeg staan om een keus te kunnen maken bij aanschaf van een nieuwe tv.

Aanbeveling
In grote mate aangezien Plattetv.nl alles verkoopt en een goede service levert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buurstede 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Plattetv.nl gevonden via google door te zoeken naar de onkyo versterker. Verschillende prijzen met elkaar vergeleken. En duidelijk product informatie op de website kunnen vinden. Door de prijs en mogelijkheid van afhalen de bestelling plaatst. Dit geeft een stukje vertrouwen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

outvorst 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Plattetv gevonden via Internet, Bose soundlink op voorraad in Nijmegen. Deze vanmiddag na een mooie Rolling stones demonstratie aangeschaft.

Service
Leuke demo, rollings stones klinken perfect! Tevens heel goedkoop.

Assortiment
Veel tv's in de winkel en Bose!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w1946end 08-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met uitgebreide omschrijving van het artikel.

Service
Ik had nog een vraag en die is door de verkoper Tim snel via de mail beantwoord. Vriendelijk en behulpzaam.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Fijne service, vriendelijke verkoper.
Ook de bezorging is prima geregeld, je wordt steeds via de telefoon en mail op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
De algehele beoordeling: ik vind de winkel prima. Geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank1304 07-06-2013

Algemene score

4,0

Gemak
Bestellen ging vrij makkelijk. Uiteindelijk bleek dat het bedrijf bij ons in de woonplaats was en hebben we hem opgehaald

Service
De aanbieding was dat je de oude tv kon inruilen. Laat me u verrassen stond er zelfs te lezen. En we waren verrast want we kregen geen korting ondanks dat wij bijna dezelfde tv hadden dan die ze in de etalage als blikvanger hadden neergezet. Viel zogenaamd buiten de korting. Toen ik achteraf (mijn vrouw heeft de tv gekocht) bezwaar maakte vertelde de verkoper dat hij korting had gegeven op de HDMI kabel. Stond niet op de bon en de kabel van 50cm. koste 50 euro. Op mijn schriftelijke bezwaren is verder niet gereageerd

Assortiment
Lang niet alles was voorradig ondanks dat dit niet op de website stond

Aanbeveling
Ik was juist vanwege de inruilactie naar dit bedrijf gegaan maar gezien de service en de afhandeling zou ik dit bedrijf niemand aanraden

Extra toelichting
Je wordt gelokt naar dit bedrijf vanwege een inruilactie die ze in de praktijk niet nakomen. Op herhaalde klachten van mij kant wordt niet inhoudelijk gereageerd

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
officielereactieplattetv 08-06-2013

Beste Frank,

Vervelend om te moeten vernemen dat u niet helemaal tevreden bent over uw aankoop bij PlatteTV.nl

Het zou inderdaad zo kunnen zijn dat een bepaald model zo ontzettend scherp geprijsd staat dat er weinig tot geen ruimte is voor een inruilkorting, echter proberen wij er natuurlijk altijd samen met u uit te komen.

Zou u mij even uw ordernummer willen toesturen? Dit kan naar contact@plattetv.nl. We gaan dan samen overleggen hoe we uw ontevreden gevoel kunnen wegnemen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Tim Swens
PlatteTV.nl

Reageer

frans 2013 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk top 5 van best verkochte toestellen

Assortiment
Heel groot assortiment van alle merken

Aanbeveling
aan vrienden en familie door vertellen

Extra toelichting
gratis parkeren,scherpe prijzen , goed advies ,op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niekenilse 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbare site , scherpe prijzen en makkelijk te vinden, duidelijk dat er showroom en winkels zijn.

Service
Goede service met verkoop

Assortiment
Groot assortiment, duidelijk per merk gesorteerd

Aanbeveling
Gaat het door vertellen aan vrienden en familie

Extra toelichting
gratis parkeren, scherpe prijzen, deskundig advies op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niek1981 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooie site en makkelijk alles te vinden

Service
Goed telefonisch contant gehad, netjes terug gebeld

Assortiment
ruim assortiment van alle merken

Aanbeveling
ik ga het door vertellen aan alle vrienden en familie

Extra toelichting
Goed en deskundig advies, scherpe prijzen , gratis parkeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

10harry13 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede duidelijke ,overzichtelijke site

Service
telfonisch en email contact snel en goed

Assortiment
ruim assortiment van alle merken

Aanbeveling
ik vertel het door aan vrienden en familie

Extra toelichting
gratis parkeren , scherpe prijzen, op voorraad , goed en deskundig advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Ebbers 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen, de verkoper (Liewe) is duidelijk en deskundig!

Service
Ergens anders op internet een hele scherpe aanbieding gezien voor de TV die ik had bekeken, en na veel rekenen kon de verkoper NOG een scherpere aanbieding maken!

Assortiment
Alles waar ik naar op zoek was was op voorraad!

Aanbeveling
Ik heb platteTV.nl leren kennen via een kennis en ik kan ze zeker weer aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr brandsteder 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te bestellen, en later contact verliep ook goed.

Service
Helaas was de TV die ik had besteld niet meer op voorraad, maar ik kreeg daar op wel een mooi alternatief aangeboden voor een scherpe prijs!

Assortiment
Ruim assortiment, meer dan ik had verwacht, ook in de winkel stond meer dan ik dacht!

Aanbeveling
Goede service & goede prijs, mijn broer gaat binnenkort ook een keer langs! ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Rutten 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Middels een offerte een scherpe prijs aangevraagd via de website.

Service
De service is goed, steeds vriendelijk tewoord gestaan en goed geholpen.

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim, hier een goede keuze gemaakt en dankzij de inruilmogelijkheid tot een betaalbare oplossing gekomen.

Aanbeveling
Op basis van de goede service en de scherpe prijzen zou ik PlatteTV.nl zeker aanraden bij vrienden, familie en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Raben 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk site, en ook in de winkel duidelijk en goed geholpen.

Service
De TV die ik zocht was helaas niet meer vrij op voorraad, maar ik kreeg wel een keurige prijs voor een alternatief toestel.

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Al vaker hier spullen gekocht en de prijs is altijd goed dus ik kom er vanzelf weer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

10wenting13 07-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
ruime keus in TV-assortiment. goede uitleg op mijn vragen. zeer vriendelik geholpen met prettig advies. aan buitenzijde van pand bent u wat moeilijk vindbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamielesser 07-06-2013

Algemene score

3,5

Service
ik wacht nog steeds op mijn order.
na 5x bellen blijkt nu de tv pas bij hun in het magazijn binnen te komen. terwijl mij steeds vertelt is dat hij morgen zou arriveren.

Aanbeveling
koop hier nooit, geen service en slecht communicatie.

Extra toelichting
slechte service en communicatie

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
officielereactieplattetv 08-06-2013

Geachte heer Lesser,

Vervelend om te horen dat uw bestelling bij PlatteTV.nl zo moeizaam verloopt, dat is uiteraard niet de bedoeling.

Zou u mij even uw ordernummer willen toesturen? Ik zoek dan uit waar dit fout gaat en neem contact met u op voor een passende oplossing.

Ik zie uw reactie graag tegemoet op contact@platteTV.nl.

Met vriendelijke groet,

Tim Swens
PlatteTV

Reageer

Edwin161970 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk en alles makkelijk te vinden

Service
Telefonisch Doetinchem goed te bereiken

Assortiment
Keuze voldoende van alle bekende merken

Aanbeveling
Ik zal het aan iedereen door vertellen

Extra toelichting
Gratis parkeren tv op voorraad , scherpe prijzen, mooie site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. F. van Kolck 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kende deze winkel al hier uit de stad. Vorige week hier al een mooie Samsung TV gekocht. Mijn Bose Cinemate liep niet helemaal gechroom met deze niewue TV dus vandaar dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe soundbar.

Service
Online een offerte aangevraagd, werd lekker snel op gereageerd. Helemaal tevreden over.

Aanbeveling
Voor deze winkel gekozen ivm zowel goeie prijs als zowel goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingen 74245 06-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle service, en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

13 tjiefke10 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en overzichtelijke site

Service
goed geholpen in winkel

Assortiment
ruim assortiment van alle bekende merken

Aanbeveling
Ik ga het aan al mijn vrienden en familie vertellen

Extra toelichting
Goed advies in de winkel , gratis parkeren, scerpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Reijnen 05-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. I.J. langeveld 04-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb een tijdje in Nijmegen gewoond, vandaar dat ik deze winkel tegenkwam. Kwam deze winkel nu weer tegen via Google toen ik op dit typenummer zocht.

Service
Gisteravond online order geplaatst, werd direct sochtends opgepakt.

Assortiment
Ruim assortiment TV's hier in filiaal Nijmegen. Een van de betere winkels, en ook nog eens betaalbaar.

Aanbeveling
Vriendelijk en eerlijke verkopers hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wStevens 03-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Al eerder goede ervaring met Plattetv.nl gehad. Ook nu kon ik de tv voor mijn schoonouders snel vinden online.

Service
Zeer goed geholpen door de verkoper. Leuke en goede uitleg gehad, alles duidelijk geworden wat ik wilde weten. Tevens goed advies gehad voor het aansluiten. TV wordt kosteloos thuisbezorgd.

Assortiment
Dit is een makkelijke... Enorm assortiment! Tevens in de winkel Nijmegen ontzettend veel tv's, waar het haast onmogelijk is om de perfecte tv niet te vinden.

Aanbeveling
Deze winkel heb ik dus al aangeraden aan mijn schoonouders, en dan weet je dat het goed moet zijn.. Tevens zullen mijn schoonouders de winkel nu ook aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirtygerty 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
besteld, betaald, bevestigd via mail, verzonden

Service
na verzending maakte de postbezorger een fout. leverde op verkeerde adres. ze hebben het zelf opgelost. helemaal top.

Aanbeveling
super klantvriendelijkheid

Extra toelichting
post bezorging ging niet goed. was geen fout van plattetv. ze hebben het wel opgelopen. hadden tevens de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

10willievanharen13 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel duidelijk en overzichtelijk alles makkelijk te vinden

Service
ik kan altijd naar de winkel toe komen met vragen

Assortiment
Ruim assortiment alles netjes per merk bij elkaar

Aanbeveling
ik ga het door vertellen aan familie

Extra toelichting
Goed advies eerst voor grotere gekozen 55inch na goede uitleg voor het nieuwe topmodel van samsung gekozen. Super goede prijs na inruil van mijn oude lcd tv .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Rijsewijk 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website duidelijk en relatief makkelijk contact gehad per telefoon.

Service
Goed geholpen aan de telefoon en in de winkel.

Assortiment
Ruim voldoende, ze kunnen eigenlijk alles leveren, en de TV kon ik de volgende dag al ophalen.

Aanbeveling
Over het algemeen tevreden (tot nu toe), goed en duidelijk geholpen.

Extra toelichting
Ik had via via al gehoord van plattetv.nl, en contact verliep snel en makkelijk. Voor mij was het ook belangrijk dat het gewoon een fysieke winkel is, dan weet je tenminste waar je het koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. B Dijkstra 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site zag er overzichtelijk uit en gaf een nette indruk. Het was makkelijk om hier informatie te winnen.

Service
Ze zijn van alle gemakken voorzien. Goede website, maar ook fijn personeel in de winkel. Ook daar ben ik goed en snel geholpen.

Assortiment
Ik wist al dat ik voor een Sony wilde gaan, maar er is zeker genoeg om uit te kiezen. Je ziet door de bomen bijna het bos niet meer.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanraden omdat ik gewoon een goede ervaring heb gehad en andere mogen dat van mij ook ervaren.

Extra toelichting
Alles bij elkaar gewoon top geholpen en ben een blije klant met een mooie TV thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. D De Vries 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is een beetje druk en ik mis de uitgebreide zoekfuntie.

Service
Snel, toegankelijk en deskundig.

Assortiment
Groot assortiment. Alles is te krijgen, bijne té veel.

Aanbeveling
Goede ervaring, er staan specialisten in de winkel en dat is erg fijn.

Extra toelichting
Goede algemene ervaring. En ik kom hier graag weer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews