PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 24264 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6699 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Margriet1981 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk vanuit huis besteld

Service
Zeer goede service,
snelle reacties per mail

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
prettig contact, ruim assortiment, scherpe prijzen

Extra toelichting
Helaas was de door ons besteld tv niet op voorraad, we kregen gelijk een aanbod voor een andere vergelijkbare tv, deze was wel duurder, maar kregen we aangeboden voor de prijs van de bestelde tv. Hoge korting dus ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendriks186811 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet bij deze winkel terecht gekomen, via de website al wat dingen vergeleken. Zoals welk formaat en welke resolutie. Fijn dat je op de site kunt vergelijken met filters.

Service
Goed geholpen, goed advies gehad.

Assortiment
Er hangt hier zat. Alle groten merken staan hier.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen bij andere mensen omdat je hier online kunt vergelijken maar ook echt in de winkel te toestellen kunt bekijken en uitleg krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Kluskens 186517 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
PlatteTV.nl ken ik van vroeger, hier heb ik al een eerdere aankoop gedaan. De service is prima, in de winkel gewoon goed geholpen verder nog niet echt op terug hoeven vallen. Het assortiment is ruim, op televisiegebied staat er meer dan genoeg. De winkel zou ik zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinus186509 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Telefoon werd snel opgenomen. Werd ivm drukte doorverbonden met centraal nummer. Telefonisch advies en een scherpe prijs gekregen voor een mooie Samsung TV

Service
Goed geholpen, ruim voldoende

Assortiment
Zeer uitgebreid, alle merken.

Aanbeveling
I.v.m. veel keuze, goede service en je wordt hier goed geholpen! Ze hebben hier verstand van zaken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donk26695 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via het internet. de site werkt fijn. mooie winkel de winkel ziet er netjes uit. prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JA186664 29-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bereiken winkel.

Service
Hele goede service, na eerdere leveringen een tevreden klant.

Assortiment
ruim voldoende.

Aanbeveling
Goede service en grote sortering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EH186590 29-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkelgemak, dus niet alleen online, tv's staan demonstratie klaar.

Service
Snel en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Meer als genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RF186681 29-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bereikbaarheid, goede informatie, en duidelijke website, met duidelijke naar fabrikant.

Service
klantvriendelijk snelle service en goed advies.

Assortiment
Een van de weinigen die ruime keuze en goed assortiment op elk gebied.

Aanbeveling
Ik ben al ruim 40 jaar klant en kom hier altijd met plezier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

terHorst186577 29-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect. Makkelijk te vinden

Service
Vriendelijk geholpen en fijne samenwerking

Assortiment
Alles op voorraad

Aanbeveling
Ik zal aan mijn kennissen deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG1984 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De levering verliep niet helemaal vlekkeloos maar de vervoerder en klantenservice hebben dit goed opgepakt. Uiteindelijk is het twee dagen later allemaal netjes afgeleverd.

Service
Ik ben uitgebreid geholpen en ben vooralsnog erg blij met de TV die ik gekozen heb! Een aandachtspunt is wel: de verkoper was nogal stellig over welke schermen wel/niet van goede kwaliteit zijn. Natuurlijk is het goed om daar advies over te geven, maar niet iedereen heeft hetzelfde budget en dezelfde voorkeuren. Bovendien kijkt niet iedereen even kritisch. Ik kon de tekort komingen van bepaalde tvs niet zien in de winkel en dan loop ik toch met een dubbel gevoel de winkel uit, en dat is jammer.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Ben goed geholpen, en de aankoop is netjes afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 186560 29-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt de producten op de website erg makkelijk vinden.
De informatie per pagina is erg duidelijk.

Service
Erg netjes geholpen in de winkel te Breda.

Assortiment
Voor elk wat wils, zowel op de website als in de winkel.

Aanbeveling
Ik zou het bij iedereen aanraden, alleen al als er gekeken wordt naar de prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Direct geholpen

Service
Prima uitleg

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Overzichtelijk assortiment

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Elands 186389 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen problemen ervaren met de website. Het ging soepel en was duidelijk.

Service
Ik ben tevreden over de geboden service tot nu toe, correct geholpen.

Assortiment
Goed assortiment, met name de betere modellen zijn beschikbaar.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV wel aan willen bevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Weidema 185843 28-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zijn gewoon erg goed geholpen

Service
Nog geen gebruik van gemaakt. Alles werkt nog prima

Assortiment
Ruim opgezet.

Aanbeveling
Omdat het hier niet zo druk is. Nemen de tijd voor je. Parkeren is makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RN185880 28-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Diverse echte winkels en groot aanbod

Service
gemakkelijk met omruilen, prima prijs

Assortiment
meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
ruim aanbod en scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman VV 186309 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, er is een direct overzicht van de kenmerken per toestel. Als eerst wordt er een samenvatting gegeven en daarna gedetailleerd.

Service
Duidelijke uitleg gekregen, voor en nadelen werden besproken. Uiteindelijk hebben wij een ander toestel gekozen dan waar wij voor kwamen, omdat dit beter aan onze verwachtingen voldeed.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. Het is als leek moeilijk om een keuze te maken, daarom is het fijn dat er winkels zijn waar je de toestellen ter plaatse kunt zien en horen.

Aanbeveling
Ja, zullen wij zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norma Sluijter 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms moesten we even zoeken

Service
Zeer goed contact gehad met medewerker Tim.
Alles verliep zo als beloofd en afgesproken, echt top.
Jullie reageren super snel.

Assortiment
Meer dan voldoende om goede keus te maken.

Aanbeveling
Zie de omschrijving bij service.

Extra toelichting
Nee alleen uiterst tevreden tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke site

Service
Produkt was niet op voorraad kregen een aanbieding voor een vervangbaae rodukt.
Perfekt.
Kreeg geen track en trace nummer werd direkt nagekeken en toegestuurd.

Aanbeveling
Op de site online een vrasg gesteld en direkt antwoord op je vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is makkelijk te bereiken. En het artikel eenvoudig te vinden.

Service
In eerste instantie bestelde ik een artikel, maar dat was niet meer voorradig. Via snel mailcontact kon ik een betere voor een klein bedrag aan bij bijbetaling krijgen.

Assortiment
Ik had voldoende keuze in het artikel wat ik wilde.

Aanbeveling
Prima winkel met prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prettige website

Service
mailtjes geven status goed aan

Assortiment
ruim voldoende voor geschikte keuze

Aanbeveling
bestelling onmiddellijk geleverd

Extra toelichting
Het model was meteen te leveren (is niet bij iedereen het geval)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Jongeneel 186432 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is netjes, producten makkelijk vindbaar. Website ook gemakkelijk via Google te vinden.

Service
Hartstikke goed geholpen, goed advies gekregen (winkel Breda).

Assortiment
Goed assortiment, voldoende keuze en genoeg variatie. Veel merken.

Aanbeveling
Ziet er allemaal heel mooi en netjes uit! Merk om merk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Ivens 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enkel de ongemakken van het internet

Service
Na afspraak en betaling, correcte levering van de juiste producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Busio186401 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor de deur parkeren.

Service
Heel tevreden. Klantvriendelijk en leuk geholpen.

Assortiment
Genoeg op voorraad

Aanbeveling
Ik zal het al mijn bekende deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose de la Cotera 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vriendelijk personeel

Service
Duidelijk uitleg over de apparaten.

Assortiment
In jullie specialiteit is het voldoende

Aanbeveling
Super service

Extra toelichting
Goede lokatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Corry 186269 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het doorlinken vanuit de mail lukte niet helemaal goed, maar verder is de website prima.

Service
Keurig netjes geholpen, bakje koffie erbij en de verkoper deed moeite voor ons.

Assortiment
Het assortiment is meer dan voldoende.

Aanbeveling
Goed personeel, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SL31391 28-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk te bereiken, goede parkeergelegenheid, en lekker droog winkelen

Service
vriendelijk, behulpzaam en goed advies

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Straub 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
webside is gemakelijk en overzichtelijk.

Service
Altijd goede en snelle service gehad, ook de live chat werkt heel goed voor eventuele vragen en advies.

Assortiment
bijna alle typen tv hebben ze en als ze het niet hebben gaan ze kijken of ze het kunnen krijgen. Top

Aanbeveling
gewoon een hele goeie winkel, service garantie en hulpverlening perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
TV besteld, volgens de site op voorraaad, bleek echter toch niet op voorraad en ook niet meer leverbaar :(
Door Plattetv.nl uitstekend alternatief aangeboden voor zelfde prijs en volgende dag geleverd.
Perfecte service van dit bedrijf.

Aanbeveling
zie bovenstaande motivering

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Anneke van der Sluis 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is goed ingedeeld

Service
goede live chat, hulpvaardigheid is groot

Assortiment
alle keuze op tv gebied

Aanbeveling
zo zou iedere web shop moeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nutbey 186276 28-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de site de TV uitgezocht, en om hem toch even te kunnen bekijken heb ik hem in de winkel in Utrecht opgehaald. Goed bereikbaar en gratis parkeren!

Service
Kort maar krachtig! alles snel geregeld, en netjes geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende aanbod, zowel online als in de winkel.

Aanbeveling
Familie van ons heeft hier ook al iets gekocht, dus op aanraden zijn we hier terecht gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Scheuller 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel bezorgd vriendelijk!

Service
Het product dat ik had gezien was er niet meer maar de verkoper kwam direct met een goed alternatief

Aanbeveling
Overall ben ik zeer tevreden met de handelingswijze, ik zou iedereen aanraden om hier je Electronica te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Jeuken 28-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij de aanschaf van een dergelijk groot apparaat vind ik t prettig om verschillende producten te kunnen vergelijken. Ik ben daarom erg blij dat er een winkel van plattetv.nl in de buurt is.

Service
Zeer vriendelijke en hulpvaardige verkoper. Er werd goed geluisterd naar onze wensen.

Assortiment
Er is een ruime keuze in ieder prijssegment

Aanbeveling
Goede productinformatie en adviezen

Extra toelichting
Ik wil uw medewerkers van de vestiging Nijmegen hartelijk danken voor de door hen verleende adviezen en service bij de aankoop van onze tv. We zijn ontzettend tevreden over onze tv. Er werd hierbij goed rekening gehouden met onze wensen en budget.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het middels email contact was snel en mijn vragen werden goed beantwoord zodat een keuze snel gemaakt was

Service
Moet ik even afwachten ik hoop dat dit niet nodig is

Assortiment
Het assortiment gaf een ruime keuze aan tv's

Aanbeveling
Snelle levering ondanks de kerstdagen en fijn contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 28-12-2015 In de winkel gekocht
doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
dicht in de buurt, vriendelijk en voldoende personeel

Service
chatten is fantastische optie. werkt goed. prettige chat medewerker.
in winkel ook erg behulpzaam. koffie, meedenken, meelopen naar auto. top

Assortiment
ging voor muziek van sonos. alles was aanwezig. kon goed luisteren.

Aanbeveling
gewoon erg goed!

Extra toelichting
goede afstemming van internet en chatten met beleving in de winkel. geeft zelfde gevoel. knap!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de barse 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld via internet, ideaal

Service
Mijn dochter heeft het hele jaar gespaard voor de jbl pulse, eindelijk alles bij elkaar. We gaan naar concurrent, daar kregen we een zeer slechte behandeling. Zij teleurgesteld natuurlijk. Thuis op jullie site besteld.. Was artikel niet meer leverbaar maar geven jullie de kans om de nieuwe versie te bestellen voor dezelfde prijs. Super, mijn dochter was en is in de wolken. Is toch een hoop geld voor een tiener.
We zijn dus uitermate tevreden!

Aanbeveling
Snelle service en correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Hutchens 28-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
I recently discovered the excellent range of 'Spectral' AV furniture. UK retailers were very unfamiliar with this German range and placing an order proved difficult. So after searching the internet, I discovered Platte TV.nl. My experience with them from start to finish was outstanding. My first contact was in their Arhnem store. After submitting my detailed requirements, which were quite complex, the salesman responded promptly with his proposal. Ordering was easy; I was kept posted at every stage and the goods were delivered before the promised date. Everyone at the store was helpful and a delight to deal with. I have absolutely no hesitation in recommending them - particularly to other UK customers who may be after an attractive deal and very helpful English speaking staff. Thank you!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Kramer 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Tv bleek niet beschikbaar meer na bestelling. Kreeg meteen mail dat ik een andere vergelijkbare tv kreeg aangeboden voor zelfde prijs. Terwijl deze duurder was.

Service
Enige minpuntje is dat ik paar dagen moest wachten

Assortiment
Heel veel keuze en scherp geprijst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanSpijk186189 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede communicatie naar de klant.

Service
Altijd bereikbaar om klant tevreden te stellen

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Allround goed

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pleinvrees 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site met een duidelijk aanbod.
Daarnaast was de winkel op zondag open

Service
Er was voldoende kundig personeel om je vragen aan te stellen. De kennis was goed.

Assortiment
Zag er goed uit. echter wisten wij al wat we wilde hebben. Desalniettemin hebben we ons daar nog goed laten adviseren

Aanbeveling
Geen 10 want haast alle schermen hangen aan de muur. maakt het mooi maar je koopt elke tv met voet. Hoe die er uit ziet is alleen via plaatjes te beoordelen

Extra toelichting
Vriendelijk personeel. goede hulp. goede prijs. goede voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H1736 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed werkende site. Snelle hulp bij keuze via Whats app en goede aanbieding.

Service
Zeer snelle respons op e-mail en adequate reactie op verzoek tot omruilen tv, met daarbij een goede omruilaanbieding.

Assortiment
Enorme keuze. Alle soorten en maten verkrijgbaar.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel. En geen problemen bij omruilen tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard S te Gouda 27-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met uitstekende zoekmachine.
Kon daardoor snel de juiste tv vinden. De winkel in Utrecht was gemakkelijk bereikbaar.

Service
Aardige, zeer meedenkende verkoper. Had een boodschappenlijstje gemaakt, maar ging met een geheel ander merk en type TV naar huis. Zeer tevreden over het eindresultaat : een 4K TV binnen mijn budget.

Assortiment
Er staan veel tv's in de winkel maar miste wel het toestel waar de keuze op viel. Het toestel werd echter duidelijk toegelicht a.d.h.v. andere toestellen van het merk. Op de site zijn alle toestellen wel te vinden.

Aanbeveling
Zeer goed en prettig geholpen in de winkel na eerst op de site al goed geinfomeerd te zijn. Toestel was helaas niet op voorraad, maar werd een paar dagen later keurig thuis bezorgd (zonder kosten). Ik raad deze winkel zeer aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ Emck 27-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Bereikbaar maar niet opdringerig

Assortiment
Alles is mogelijk

Aanbeveling
Super tevreden alles werkt en altijd te bereiken

Extra toelichting
Super winkel met realistische prijs kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred vd Plas 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via chat een goed gesprek en advies van Justin. Met gevoel voor humor heeft hij mij op weg geholpen met de keuze van een TV.

Service
Volgens mijn verzoek werd de TV op woensdag geleverd. De koerier gaf aan tussen 13:00-16:00 uur langs te komen. Om 13:30 uur was hij er.

Assortiment
Ontzettend veel keus op het gebied TV en audio.

Aanbeveling
Ze doen wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ligtvoet 27-12-2015 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering

Service
telefonisch besteld snel en goed geholpen

Assortiment
precies wat ik nodig had

Aanbeveling
mail ging niet helemaal goed
met bellen afgewerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan186139 27-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De chatfunctie was zeer gemakkelijk, ik werd goed geholpen en er werd snel antwoord gegeven.

Service
Tot dusver goed bevallen.

Assortiment
Zeer uitgebreid!

Extra toelichting
Ik werk tegenover PlatteTv.nl te Breda en ben hierdoor hier terecht gekomen. Na eerst een korte chat sessie gehad te hebben ben ik naar de fysieke winkel te Breda gereden om mijn nieuwe Ultra tv aan te schaffen. Tevens had ik goeie referenties van collega's gehoord en zal ze ook zeker aanbevelen aan kennisen die een tv nodig hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bauke Strobos 27-12-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Top zaaak Relaxte winkel om iets te kopen, er heerst rust, geen wanden vol met tv's waardoor je door de bomen het bos niet ziet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Tiemessen 27-12-2015 In de winkel gekocht
doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima, wist alleen niet dat op andere locatie afhalen was

Assortiment
nvt

Extra toelichting
service zal blijken als er iets mist, kapot is of ik om andere reden terug moet:/)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site met uitstekende support!

Service
Product niet meer beschikbaar maar een nieuwer alternatief aangeboden voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Goede service en houd klant goed op de hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aldr186035 27-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl al van een tijd terug en heb al eerder een televisie aangeschaft in de winkel. Altijd tevreden geweest met de service van Plattetv.nl Ook nu weer goed geholpen in de winkel de verkoper had een duidelijk verhaal. Vergelijkingsmodule op de website is wenselijk. Het assortiment is erg uitgebreid er staat een groot aantal televisies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maarten 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk kiezen; goede toelichting bij artikelen

Service
artikel was niet op direct leverbaar zoals op site vermeld ; twee dagen later wel alles keurig bezorgd.

Assortiment
mooie spullen !

Aanbeveling
was op moment van aankoop de goedkoopst ; artikel retour was geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews