PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20222 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RobinAntink-134676 20-12-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, eenvoudig te bestellen nadat je winkel in Doetinchem rustig hebt rond gekeken.

Service
Vriendelijke verkopers, weten waar ze over praten en dat vind ik belangrijk. En uiteraard alles voor een leuke prijs

Assortiment
Ik liep binnen met een type TV in mijn hoofd. Besproken en gelijk kunnen meenemen.

Aanbeveling
Veel vrienden en familie hadden hier reeds al gekocht op aanraden van mij. Wij blijven hier zeker komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lam134687 20-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Het is fijn dat je midden in het centrum toch met je auto achter de zaak je product kan afhalen! alle vragen die we hadden werden goed beantwoord en de adviseur gaf ons advies over wat wij zochten probeerde niet iets groters aan te smeren. goed breed assortiment we vonden dat er genoeg keuze was. daarom zou ik deze winkel zeker aanraden aan iemand anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vos134496 20-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Een keer eerder naar de winkel in Arnhem geweest voor wat tekst en uitleg over aanschaf van een nieuwe TV, toen al erg goed geholpen. Ben op een later tijdstip nog een keer terug gekomen om de beslissing te maken en toen wederom goed geholpen en een nieuwe Sharp TV gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. RBC Bakker 134805 20-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Perfect!

Service
Tot nu toe helemaal goed. Goede uitleg en er wordt de tijd voor genomen.

Assortiment
Ze hebben van alle merken iets staan. Heel uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vreman134825 20-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
profesioneel en overzichtelijk

Service
toch de set kunnen beluisteren en vergelijken ondanks dat er een sonos wand voor de sets stond

Assortiment
ruim , overzichtelijk

Extra toelichting
gratis parkeren, ideaal dat we in doetinchem de set kunnen ophalen, scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 134123 20-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Duidelijke telefonische service en informatie. In de winkel heel goed geholpen.

Assortiment
Ik was op zoek naar een Plasma TV en PlatteTV was de enige plek waar ze het desbetreffende model nog op voorraad hadden.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV zeker willen aanraden!

Extra toelichting
Heel tevreden op alle vlakken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Curd 134461 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Goede snelle service, breed assortiment. En goede uitleg van producten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MR Andromeda 134766 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden website en overzichtelijk.

Service
Tot nu toe een goede service verkregen.

Assortiment
Alle modellen zijn aanwezig.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV bij iedereen willen aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roger 133702 20-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website vind ik duidelijk.

Service
Goede uitleg, deskundig advies en scherpe prijs.

Assortiment
Bijna alle modellen zijn beschikbaar, tevens om te bekijken. Daarnaast levert PlatteTV Nederlandse modellen!

Aanbeveling
Door de goede kennis en service, hoef ik het product niet op de website te kopen maar was het voor mij de moeite waard om naar de winkel in Breda te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. HJ Berden 134688 20-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel vind ik minder overzichtelijk, maar de site is heel simpel met de zoekmachines.

Service
Goed geholpen, zeer adequaat.

Assortiment
Heel groot assortiment.

Aanbeveling
Ik zou hier kopen, voor de goede prijs en toch het behoud van service en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R134788 20-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
genoeg plek en gratis parkeren

Service
Netjes geholpen zeer tevreden

Assortiment
Heeel uitgebreid van alles wat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Smulders 130817 20-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke website.

Service
Super goed geholpen in de winkel te Breda.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Zeker een aanrader, de service en de klantvriendelijkheid zijn erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal 134774 20-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website vond ik goed, vrij parkeren is ideaal.

Service
Productkennis is erg goed.

Assortiment
Het assortiment vind ik erg goed.

Aanbeveling
Tot nu zal ik PlatteTV bij iedereen willen aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. H Verplak 134776 20-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke site. Handig dat je via de site live kon chatten met personeel.

Service
Prima geholpen.

Assortiment
Vanalles wat, van alle prijsklasses staat er iets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willems134218 20-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed te bereiken

Service
Zeer goed geholpen

Assortiment
Genoeg keus in de winkel

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik kwam 2 dagen geleden binnen lopen om te orienteren naar een nieuwe tv, na uitleg en een mooie offerte heb ik ervoor gekozen de aankoop te doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verberk 134374 20-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gister gebeld, direct besteld en de volgende dag op kunnen halen.

Service
hardstikke goed geholpen, zowel telefonisch als in de winkel.

Assortiment
ze hebben in de winkel in ieder geval heel erg veel staan.

Aanbeveling
via kieskeurig de goedkoopste prijs gezocht, en vanwege de goede reviews besloten hem hier te halen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim134479 20-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Zeer compleet.

Extra toelichting
Via kennisen werd mij over PlatteTv.nl verteld, hierna ben ik rpijzen gaan vergelijken en hier kwam wederom platteTv.nl het scherpste uit. Hierna de tv gereserveerd en afgehaald in de winkel te Breda.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ROWE130010 20-12-2014 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben inmiddels een aantal geweest bij plattetv Doesburg en ik word elke keer weer goed geholpen. Ze denken mee en doen hun best.

Service
Voor het afhalen kan ik voor de deur even stilstaan en inladen. Eventueel kun je gratis parkeren bij de 'Bleek' en 'Mauritzveld'.

Assortiment
Ik was op zoek een audioset en samen met de adviseur ben ik tot de Samsung HWH600 gekomen, dit wilde ik graag omdat ik een Samsung tv heb, dit heeft zo zijn voordelen.

Aanbeveling
Ik kom zeker terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mars 134745 20-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk parkeren, winkel goed te vinden, afhandeling in de winkel verliepen vlot.

Service
Goed, duidelijke uitleg en vergelijkingen van meerdere tv's.
Extra aankopen van kabels en garatie/service is goed uitgelegd.

Assortiment
Groot, ruime keus wat zeer prettig is.

Aanbeveling
Zeer goede service, er loopt veel personeel die je kunnen informeren over de nieuwste technieken.

Extra toelichting
Een winkel om zeer zeker aan te raden voor een nieuwe aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. A Hendrikx 134718 20-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie winkel op een handige locatie midden in de stad.

Service
Vriendelijk personeel!

Assortiment
Ze hebben echt heel veel in de winkel staan.

Aanbeveling
Ik zou hem echt iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos 134709 20-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
meteen mee kunnen nemen, TV direct op voorraad.

Service
Goed advies gekregen in de winkel in Nijmegen, duidelijke uitleg.

Assortiment
uitgebreide keuze in de winkel in Nijmegen.

Aanbeveling
deskundig geholpen, en goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijssen 134733 20-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Naar Arnhem gekomen voor een Sonos demonstratie. Opbasis van eerdere ervaringen wederom duidelijke demonstratie en service. Nu mooi uitbreiden :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 134607 20-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website en goed geholpen in de winkel.

Service
Prima service tot dusver.

Assortiment
Voldoende keuze!

Aanbeveling
Snel en goed geholpen, daarnaast erg goede prijzen. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kielstra 134642 19-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede tweede optie gekregen, alleen jammer dat de 1e optie uitverkocht was.

Service
goede uitleg gekregen, lekker vlot, alles snel geregeld.

Assortiment
een heleboel staan in de winkel!

Aanbeveling
de prijs is toch een belangrijke factor, maar ze hebben ook een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. A Hendrikx 134613 19-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website was erg overzichtelijk en duidelijke filmpjes erbij.

Service
Duidelijke uitleg, met veel geduld voor mensen die er misschien minder verstand van hebben.

Assortiment
Ontzettend veel TV's in de winkel met een duidelijk overzicht. Ook goede aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PascalvanG 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Gezocht naar de LG UB850 en PlatteTV had hem op voorraad. Naar de winkel gekomen om te bekijken. TV en audio combinatie. (134616)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooren 134258 19-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke contact gehad via de telefoon, in centrum Nijmegen is parkeren natuurlijk wel lastig, maar je kan in ieder geval achter de winkel komen om het op te halen.

Service
Duidelijk geholpen, mooi alternatief gekregen via telefoon.

Assortiment
meer dan genoeg keuze!

Aanbeveling
zeker aan te raden, ook al familie aangeraden hier langs te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucassen134376 19-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren

Service
Goed geholpen over de mail en in de winkel

Assortiment
Genoeg te bekijken

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen!

Extra toelichting
Ben via mijn zwager bij plattetv.nl terecht gekomen. Mooie aankoop gedaan voor een scherpe prijs!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

B de Backer 134442 19-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ken de winkel al een tijdje, heb hier in het verleden wel eens vaker iets gekocht. Super goede service, altijd vriendelijk, netjes en snel geholpen. Zowel via telefoon als in de winkel. Het assortiment is lekker breed, voor ieder wat wils zowel in de hoge als in de lage prijsklasse. Ook zou ik zeker de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DKS 134573 19-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vrij parkeren voor de deur bij filiaal Breda is uitstekend. Daarnaast een mooie website.

Service
Vriendelijk, duidelijke uitleg gekregen.

Assortiment
Ruime keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Zou ik zeker willen doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slm72 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede afspraken en uitleg via mail en in de zaak te Breda werd alles gelijk goed uitgelegd en geregeld.

Service
Goede uitleg en geen gezeur over de prijs, gelijk een goed aanbod.

Assortiment
Alle belangrijke zaken zijn op voorraad of soortgelijk.

Aanbeveling
Helemaal top! Uitstekend geholpen door Jimmy.

Extra toelichting
Een groot compliment aan Jimmy. Jimmy heeft mij zowel in de zaak als via mail perfect geholpen. Duidelijke uitleg en heldere adviezen. Helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 134154 19-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is heel duidelijk.

Service
Goede service in de winkel te Breda.

Assortiment
PlatteTV heeft wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik zou de winkel te Breda zeker aan iedereen willen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies42 19-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer klantvriendelijk, goede info,alles is volgens afspraak verlopen. We moesten wel extra betalen voor thuisbezorging en uitleg, was €85,00 voor een uur. Wel aan de hoge kant, maar was het wel waard.

Assortiment
prima

Aanbeveling
De goede klantvriendelijkheid. Er werd ruim tijd voor ons genomen om de verschillende tv's met elkaar te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fleuren 134466 19-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel TV's gedemonstreerd en je kan de TV makkelijk achter ophalen.

Service
Duidelijke uitleg gekregen, Mooie aanbieding gekregen voor een betere TV.

Assortiment
Hele nette winkel, er staan veel TV's voor leuke prijzen.

Aanbeveling
Ze zijn echt een speciaalzaak in TV's!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 133941 19-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Livechat werkt super!

Service
Klantgericht, meedenkend.

Assortiment
Het assortiment van PlatteTV voldoet aan mijn verwachting.

Aanbeveling
Prettige dienstverlening, zowel online als in de fysieke vestiging te Breda.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davey133808 18-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitstekende zoekfunctie, top 5 ideaal

Service
tv op voorraad, scherpe prijs voor een tv met alle mogelijkheden

Assortiment
ruim

Aanbeveling
we kopen altijd hier , we worden altijd goed geholpen, en familie en vrienden hebben ook al verschillende artikelen hier gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendriks132753 18-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren.
Leuk overdekt winkelcentrum.

Service
Goed geholpen

Assortiment
Genoeg keus in de winkel

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen

Extra toelichting
We hebben al eerder een TV gekocht bij plattetv.nl, deze keer kwamen we specifiek binnen lopen om een order af te halen die over de mail is gemaakt. Duidelijke communicatie en snelle reacties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EP134476 18-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker dichtbij het winkelcentrum en gratis parkeren en voldoende plek

Service
SUPER, kwam binnen voor een ander model hierdoor kleine mis communicatie met de adviseur maar we zijn er samen prima uit gekomen

Assortiment
heel groot!

Aanbeveling
Zeker weten ga hier heen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bansi134469 18-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Goed geholpen en scherpe prijzen

Assortiment
genoeg te zien in de winkel

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik kwam binnen lopen voor een leuke tv voor niet te duur, na advies van de verkoper en een scherpe prijs heb ik besloten de aankoop te doen. Met een hele mooie tv voor een geweldige prijs naar huis gegaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. J. Pennings133441 18-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik ken deze winkel hier uit de stad. Voor deze winkel gekozen omdat er weinig winkels zijn die goede Yamaha receivers leveren. Website overzichtelijk en veel informatie. In de winkel een beetje teveel keus haha Goed geholpen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. F. Janssen133695 18-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via internet bij deze winkel terecht gekomen, via de chat en telefonisch een mooie prijs onderhandeld na inruil van m'n oude home cinema set. Voor deze winkel gegaan ivm prijs, dat je de Harman Kardon home cinema's hier echt kunt beluisteren en dat je kunt inruilen. Ruim assortiment in de winkel en winkel ziet er netjes uit. Goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grond 134199 18-12-2014 In de winkel gekocht
arnhem

Algemene score

8,3

Gemak
loopt makkelijk binnen

Extra toelichting
alles prima, alleen website beetje druk en oudwrwets

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. R. Dane133639 18-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Via vorige aankoop bij deze winkel terecht gekomen. Vorige week hier een Sonos Playbar gekocht, nu een Sub, Boost en 2x Play1. Reden dat ik hier weer terugkom is de scherpe prijs, de inruilmogelijkheid en de service. Ruim assortiment en overzichtelijke ingedeeld. Van alle merken een eigen merkwand. Harstikke goed geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjak134271 18-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik werd geholpen door iemand op de livechat, hij vroeg of ik het kon vinden en ik kon hierdoor makkelijk mijn vragen stellen. Dit vond ik zeer handig.

Service
Tot nu toe zeer tevreden.

Extra toelichting
Ik ben een paar keer op internet PlatteTv.nl tegengekomen en ondekte vandaag dat er ook een winkel was op de ettensebaan te Breda. Ik koop liever niet bij de mediamarkt, hier is meer rust en meer aandacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pol134040 18-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Ik was opzoek naar iets van geluid wat het geluid van mijn huidige TV kon verbeteren, na wat zoeken op internet kwam ik bij PlatteTV.nl terrecht, wat mij opviel is dat zij ze een goede en duidelijke website hebben. Bijna alle informatie die je nodig hebt kun je hier vinden, om voor te zorgen dat je de juiste keuze maakt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Haenen 134138 18-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In de winkel super geholpen, via de website/mail helaas wat communicatiestoornis.

Service
Een artikel was per ongeluk voor een te lage prijs aangeboden, maar toch aan de afspraak gehouden en dus voor de (te) lage prijs geleverd.
In de winkel werd er de tijd genomen om alles uit te leggen.

Assortiment
Héél uitgebreid! vergeleken met verschillende andere concullega's ook erg veel gedemonstreerd staan.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, veel aanbod, een goede prijsstelling en ook een goede winkelfunctie met persoonlijk contact.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Gool 134268 18-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe televisie door Jimmy

Extra toelichting
Ik ben via internet uitgekomen op PlatteTV.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thompson 24636 18-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via marktplaats hebben we de winkel gevonden. Vervolgens een aantal typenummers genoteerd en naar de winkel gereden. Hier uiteindelijk een mooie televisie gekocht. Prima service tot nu toe, netjes geholpen! Het assortiment is helemaal prima, voldoende keuze. Ook zou ik zeker de winkel aanbevelen bij vrienden en familie, heb ik zelfs ook al gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brom134298 17-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er is niet voor de deur te parkeren, wel gratis parkeren rondom winkelcentrum

Service
Goed geholpen

Assortiment
Genoeg keus in de winkel

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Kwam voor een kleiner toestel binnen lopen, na advies en demonstratie heb ik de aankoop gedaan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Haenen 134138 17-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In de winkel super geholpen, via de website/mail helaas wat communicatiestoornis.

Service
Een artikel was per ongeluk voor een te lage prijs aangeboden, maar toch aan de afspraak gehouden en dus voor de (te) lage prijs geleverd.
In de winkel werd er de tijd genomen om alles uit te leggen.

Assortiment
Héél uitgebreid! vergeleken met verschillende andere concullega's ook erg veel gedemonstreerd staan.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel, veel aanbod, een goede prijsstelling en ook een goede winkelfunctie met persoonlijk contact.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews