PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20261 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zoë135899 27-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gezien en dit was voor mij prima, verder ook kabel en beugels verder gewoon standaar voorradig.

Aanbeveling
Ik ga zoiezo mensen hiernaartoe door verwijzen.

Extra toelichting
Na een google zoektocht kwam ik uit bij PlatteTv.nl en door de prijs en de locatie ben ik naar Breda gereden. Hierna de tv bekeken en naar tevredenheid gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mocking136049 27-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gratis parkeren en de winkel zit dicht bij de parkeerplaats

Service
Goede informatie en tijd voor de klant

Assortiment
Genoeg te bekijken

Aanbeveling
Zou ik mondeling aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
We kwamen heel specifiek binnen lopen voor een model wat we gezien hadden op de website, na advies en de demonstratie in de winkel hebben we ervoor gekozen het betere model te nemen voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TH136045 27-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Via internet gezocht op een televisie, www.marktplaats.nl zo kwam ik uit bij platteTV

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Schellekens 134627 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Makkelijk bereikbaar, goed advies en ruime keus. Goed geholpen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TB135988 27-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te vinden en direct bij winkel kunnen parkeren.

Service
Ik ben uitstekend geholpen

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Ik raad iedereen PlatteTv aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijk135655 27-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ken Plattetv via internet prima site makkelijk te gebruiken je kan op merk zoeken of op een selectie met bepaalde eigenschappen. perfecte service de adviseur had verstand van zaken en kwam met een super alternatief! prima assortiment maar ik was gericht aan het zoeken want had me al een beetje georienteerd. ik zou deze winkel zeker aanraden aan iemand anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Bles 27-12-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed te vinden op internet. scherpe prijzen

Service
zeer goede ervaring. al mijn 2e aankoop bij platteTV.nl

Assortiment
ruim assortiment. voor ieder wat wils. alleen voorraad kan iets beter

Aanbeveling
Zeer zeker. de buurman heb ik ook al met platteTV kennis laten maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reedijk 135918 26-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
In een woord Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bruyn 135920 26-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Goed geholpen in de winkel te Breda.

Assortiment
Erg goed en breed assortiment.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, niet zo massaal als bij andere televisiezaken en daarnaast klantvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivo135376 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vond het prima, alles overzichtelijk en makkelijk te vinden. Ik had mijn tv besteld om af te halen in Breda en kon deze direct afhalen.

Service
Vriendelijk te woord gestaan door de verkoper in Breda.

Assortiment
Verrassend, in de winkle te Breda verkopen ze meer dan alleen tv's (Buitenkeukens, Playseats enz.) kortom een echte mannenwinkel!

Extra toelichting
Via kieskeurig kwam ik uit bij PlatteTv.nl, door de beschrikbaarheid en de locatie heb ik voor deze winkel gekozen. Tevens hebben de beoordelingen op kieskeurig de knoop door gehakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Verhoeven133822 26-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We zijn hier de vorige keer ook al zo goed geholpen.

Extra toelichting
Door onze zoektocht naar een BBQ kwamen we in de winkel te Breda, zo kwamen we er ook achter dat er Tv's verkocht werden. Hierna na een korte uitleg naar huis gegaan en een paar maand later terug gegaan door de kundige uitleg toen der tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 135378 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volledigheid van info op de website vind ik erg goed.

Service
Elk contact is erg vlot maar ook prettig verlopen, zowel via de mail als telefonisch en in de winkel te Breda.

Assortiment
Erg ruim assortiment!

Aanbeveling
Zeker een aanrader, je kunt inruilen wat de drempel voor een nieuwe aankoop een stuk lager maakt.

Extra toelichting
Vakkennis, deskundig advies verkregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark135923 26-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik vind het een goede website.

Service
Verkopers denken mee en heb rustige uitleg gehad.

Assortiment
Maak het vergelijken goed mogelijk.

Aanbeveling
ALs ik mensen tegenkom, ik vind het een duidelijk site dus zal dit zeker doorgeven. Tevens de combinatie winkel en internet spreekt mij zeer aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

David 135785 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Recht voor de deur parkeren

Service
Goede uitleg en goed advies

Assortiment
Ruime keuze, en op voorraad wat we wilde

Extra toelichting
Via internet gezocht naar TV. Toen op PlatteTV gekomen en vanwege open op tweede kerstdag naar de winkel gegaan. Recht voor de deur parkeren, goede uitleg en advies. Ruime keuze en voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. FAHN Antonisse 135756 25-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was hier al een keer eerder geweest. Ben toen online gaan zoeken naar TV's en kwam toen weer bij PlatteTV.nl terecht.

Service
Duidelijk.

Assortiment
De voorraad was helaas niet synchroon met de winkel.

Aanbeveling
Heb hier mijn keuze gemaakt en de positieve ervaringen hier in de winkel. Vooral ook heel klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruijter135101 25-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kwam snel bij het product uit wat ik zocht

Service
tv op voorraad, we konden deze ook in de showroom zien

Assortiment
ruim

Aanbeveling
we kennen de zaak al heel lang en zijn altijd goed geholpen, zeker een aanrader voor familie en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. D. Mijnders132636 25-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via internet deze winkel leren kennen. Prettige website, veel informatie over de produkten. In de winkel een erg groot assortiment, veel keuze, misschien té veel keuze haha Prettig geholpen in de winkel, werd deskundig geholpen. Ik zou deze winkel aanbevelen bij andere mensen ivm deskundig geholpen, prijs en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis135786 25-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Als ik iemand over het aanschaffen van een tv hoor zal ik platteTv zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ik was opzoek naar de Harman Kardon BDS370 en kwam zo uit bij deze winkel. Hierdoor naar de voorraad gekeken en naar het filiaal te Breda gereden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. van Zuijlen 135662 25-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via een oud werknemer van PlatteTV.nl ken ik de winkel, vandaar dat ik hier ook weer ben uitgekomen. Goede service, prima geholpen in de winkel. Het assortiment is ook goed, er staat meer dan genoeg. Ook zou ik de winkel aanbevelen bij vrienden en familie, voornamelijk vanwege het goede advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijhof 135685 25-12-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk toegankelijke winkel. geen poespas. vlotte bediening

Service
Gewoon goed!

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Doe ik zeker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 135767 24-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk, rustige winkelomgeving en een goede website.

Service
Zeer goed geholpen in de winkel, goed advies en scherpe prijs.
Je kunt alle producten zien en horen.

Assortiment
Er is niet iets wat ik mis bij PlatteTV.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen omdat het een prettige winkelomgeving is, met goede service en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene135723 24-12-2014 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk

Service
goed op voorraad

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DKC 134056 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk winkelen bij PlatteTV.

Service
Tot 2 keer toe prima geholpen in de winkel te Breda.

Assortiment
Ruim voldoende keuze, je kunt kiezen uit nieuw en tweedehands.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. GAM Pop 135718 24-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht naar Sonos en was in de stad voor een andere winkel, ben toen via Google bij jullie terecht gekomen.

Service
Prima.

Assortiment
Ziet er prettig en rustig uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans135521 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitmuntend, eerder heb ik ook al een play 1 gekocht. Dit ging via de handige chat en dit ging heel soepel en snel.

Assortiment
Ze hebben alles!

Aanbeveling
Dit doen we zeker!

Extra toelichting
Een tijd geleden heb ik mijn tv ook bij PlatteTv.nl gekocht en door de prettige ervaringen met de verkopers en omdat ik in de chat goed te woord ben gestaan heb ik hier mijn nieuwe Playbar ook aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I Frijlink135678 24-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
-

Service
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Via mond op mond reclame ben ik bij Plattetv.nl in Nijmegen uitgekomen. Goed geholpen door de medewerker, goed advies! Assortiment vind ik groot, mijn juiste tv stond er tussen! Winkel kan ik zelf ook weer aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Haan 135763 24-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op voorraad dus direct mee kunnen nemen.

Service
Goede uitleg gekregen, voor mij helemaal nieuw product, en door de voorlichting nu een goed inzicht in de mogelijkheden.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Makkelijk dat ze toch ook een echte winkel hebben naast een webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuijpers 135576 24-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
meteen op voorraad en meteen mee kunnen nemen.

Service
goede uitleg gekregen, uitgebreide demonstratie gekregen.

Assortiment
Genoeg gedemonstreerd staan in de winkel!

Aanbeveling
zeker aan te raden, mooie producten voor scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 135615 24-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeker gemakkelijk, daarnaast krijg je snelle reactie per e-mail.

Service
Tot nu toe fantastisch gegaan, het is allemaal vlot verlopen en ik kon het toestel snel afhalen in Breda.

Assortiment
Prima, ruime keuze. Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Doen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Driessen135677 24-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Fijn geholpen

Assortiment
Genoeg keus in de winkel

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen

Extra toelichting
Goede service en scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goderie 135213 24-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima te vinden, zowel de site als de winkel.

Service
Prima geholpen in de winkel te Breda.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dhr. M. Celikkaya135295 24-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via internet deze winkel leren kennen, ik kende de winkel nog niet. Voor deze winkel winkel gekozen ivm de scherpe prijs voor de Harman Kardon BDS 480. Afgelopen maandagmiddag gebeld, werd door ivm de drukte door een ander filiaal de telefoon opgenomen. Zij bevestigde mij dat ik terug gebeld zou worden door Nijmegen. Ik dacht bij mezelf die bellen niet meer terug. Maar toch werd ik netjes teruggebeld en werd me een scherpe aanbieding gedaan. Erg te spreken over deze service. Mooie winkel in Nijmegen, ziet er strak uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micha135567 24-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Vriendelijk geholpen te Breda.

Assortiment
Ik kon meteen vinden wat ik wilde en het was ook op voorraad!

Extra toelichting
Toen ik zocht op het type van het toestel kwam platteTv.nl hier direct bovenaan te staan. Door de prijs en de fysieke winkel te Breda heb ik voor platteTv.nl gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brian 135717 24-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede website.

Service
Snel en vakkundig geholpen om de goede keuze voor ons te maken.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zoals eerder aangegeven goed en vakkundig geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Franzen 135637 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is goed gepresenteerd, duidelijke prijzing, en het apparaat direct mee kunnen nemen.

Service
Duidelijke verhaal, erg makkelijk dat je eerst even via de site kan kijken en daarna in de winkel ophalen.

Assortiment
Voor TV's heel uitbgebreid, maar voor hifi wat beperkter.

Aanbeveling
zeker aan te raden, een groot assortiment en personeel met kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

EricBerkhof 135399 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Via marktplaats op plattetv.nl gekomen. Daar via LiveChat vragen kunnen stellen. En in een fysieke winkel de TV kunnen ophalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wessels134385 23-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de pop up van de chat te direct,voor de rest prima site

Service
kon alles uittesten wat ik wilde en uiteindelijk in combinatie met de verkoper een goed besluit genomen

Assortiment
ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 24-12-2014

Beste heer Wessels,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl

Graag willen wij u nogmaals bedanken voor uw komst naar onze winkel te Arnhem en u veel plezier wensen van uw mooie aankoop.

Namens het gehele team wensen wij u fijne feestdagen en de beste wensen voor 2015!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Vissers135446 23-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Goed geholpen aan de telefoon en ook in de winkel goed ter woord gestaan

Extra toelichting
Ik heb gezocht op een televisie via internet, google.nl en zo kwam ik uit bij PlatteTV

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RAA Khodabaks 135486 23-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via internet bij PlatteTV.nl uitgekomen. We hebben gezocht op een specifiek type en toen kwam deze winkel er als goedkoopste uit. Het verschil was echt heel groot, ongeveer 300 euro met concurrenten, daarom zijn we ook helemaal vanuit Almere naar Nijmegen gereden. Top service, vakkundig, goede ontvangst en ruime keuze. Ook een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Ook zouden we de winkel aanbevelen bij vrienden familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schulte 135387 23-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gelijk geholpen en alles goed uitgelegd. Sonos demonstrateur afgelopen zaterdag was een pluspunt.

Service
Goede uitleg gekregen in de winkel.

Assortiment
Prima assortiment, hetgeen wat wij zochten heeft PlatteTV.

Aanbeveling
We hebben een paar keer een TV gekocht bij PlatteTV, dit scheelde een hoop met de concurrentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 134909 23-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vrij parkeren voor de deur super en een goede website waarop ik alles meteen kon vinden.

Service
Eerlijk advies en goed geholpen!

Assortiment
Assortiment ruim voldoende!

Aanbeveling
Ik heb PlatteTV inmiddels al aangeraden in de familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruan 135491 23-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Was op zoek naar nieuwe manier streaming audio, naar de winkel in Arnhem gegaan en daar het juiste advies gekregen. Tevens daarbij advies om eens na te denken om mijn sonos systeem later verder te gaan uitbreiden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre Koch 134795 23-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Perfecte service vriendelijke geholpen. Kon mijn bestelling gewoon telefonisch reserveren. En bij de vragen die had kreeg ik vriendelijk en correct antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon135011 23-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Aanbeveling
Dit heb ik reeds gedaan

Extra toelichting
Ik wou eest naar de BCC rijden en kwam toen achter het bestaan van PlatteTv te Breda. Hier ben ik binnengelopen en toen ben ik gewoon goed geholpen een duidelijke uitleg gehad en mijn nieuwe tv aangeshaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. T Mulder 24734 23-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ruime sortering, maar de filters zijn soms wat moeilijk te gebruiken. Een aan- uit-vink systeem zou handig zijn.

Service
Meer dan uitstekend.

Assortiment
Goed, op de site is wel meer dan in de winkel.

Aanbeveling
Aanbevelingswaardig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francien 134962 23-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrij parkeren voor de deur altijd plaats!

Service
Gewoon goed!

Assortiment
Groot assortiment, ruime keuze.

Aanbeveling
Absoluut een aanrader.

Extra toelichting
Gelukkig geen hectisch gedoe, zoals bij andere elektronica winkels. Rustige winkelomgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Linden134786 23-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt bij PlatteTV makkelijk voor de deur parkeren en het is nog kosteloos ook

Service
Bij PlatteTV nemen ze de tijd voor je, je krijgt goede en duidelijke uitleg.

Aanbeveling
Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen

Extra toelichting
Via mijn zoon ben ik uitgekomen op PlatteTV.nl die had hier eerdere aankopen gedaan en had er goede ervaringen mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniël 135420 23-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis parkeren voor de deur erg gemakkelijk.

Service
Eerder geweest in de winkel te Breda om te oriënteren, toen goed geholpen en bij aanschaf ook.

Assortiment
PlatteTV heeft alles wat ik zoek.

Aanbeveling
Goede service, goed geholpen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MCDVB 23-12-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product op voorraad

Extra toelichting
Duidelijk verhaal en uitleg. Veel assortiment in winkel beschikbaar om te bekijken en te testen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy135414 23-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via mijn zoektocht op internet kwam ik uit bij PlatteTv.nl. Door de en door de winkel te Breda heb ik voor deze winkel gekozen. Ik ben netjes geholpen en zeker goeie klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews