PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 24236 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6678 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Scheer186693 31-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden. Wel ver rijden voor vanuit mijn woonplaats.

Service
Goed en vriendelijk geholpen. Genoeg kennis van producten.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ruim overzicht en goede bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuijt187172 31-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prima

Service
Goede service

Assortiment
Niet specifiek naar gekeken, maar er staat genoeg

Aanbeveling
Ik zal deze winkel aanraden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dries187151 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl van kennissen. Die hebben mij aangeraden om hier heen te gaan. Prima uitstraling van de winkel. Assortiment is ruim voldoende ze hebben zoveel televisies dat het moeilijk is om te kiezen. Maar door prima service heb ik makkelijker mijn keuze kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fab5Freddy 31-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpele overizichtelijke website

Service
Tv die ik besteld had, was niet meer voorradig. Kreeg meteen een alternatief aangeboden en was binnen 2 dagen bezorgd.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Ruim assortiment en een klantenservice die binnen no time antwoord geeft op je vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelofs187140 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alle staat uitgestald in de winkel, duidelijk. Alle verschillende merken.

Service
Zeer tevreden, klantvriendelijk. Leuke prijs kunnen onderhandelen.

Assortiment
Veel keuze, alles staat hier. Je kunt hier alle TV's en audio artikelen goed met elkaar vergelijken.

Aanbeveling
Zeker, ik heb laatst nog een vriend deze winkel aanbevolen. Omdat je hier kunt inruilen en ook nog eens topprijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

186952 Groninger 31-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via google terecht gekomen bij PlatteTV.nl. Makkelijk te vinden in Utrecht en voor de deur parkeren is erg handig.

Service
Zeer uitgebreid wordt je geholpen en ze nemen echt de tijd voor je en veel geduld.

Assortiment
Ruim assortiment, ze hebben in Utrecht echt alles. Netjes en ruim opgesteld.

Aanbeveling
Deze winkel gaan we zeker aan andere aanbevelen. Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelewijn 186835 30-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Helaas was niet alles direct op voorraad, maar via mailcontact alles netjes geregeld. In de winkel al het een en ander opgehaald, de rest wordt gratis nagestuurd.

Service
netjes geholpen, er werd een goed alternatief aangeboden voor het product wat niet beschikbaar was.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, en goed bereikbaar in Utrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack186516 30-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon alles makkelijk vinden en goeie informatie in de winkelt verkregen. Na die tijd heb ik dit nog nagekeken en alle verkregen info komt overeen met de informatie op de websites van de leveranciers.

Service
Vriendelijk te woord gestaan, behulpzaam. Gewoon top!

Assortiment
Alles voor tv's is hier verkrijgbaar.

Extra toelichting
Ik ben PlatteTv.nl tegengekomen op tweakers. Door de positieve reviews op tweakers ben ik hier uitgekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reuvers185719 30-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
Assortiment is ruim voldoende er is keuze genoeg

Aanbeveling
We zijn netjes geholpen in de winkel en kregen goede instructies.

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via het internet. En ik heb cadeaubonnen gekregen van familie. Onze familie komt vaker bij plattetv.nl en hebben ons de winkel aangeraden. .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr van Rijswijk 30-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles wordt voor je geregeld

Service
Alle problemen waten binnen no time opgelost. De vriendelijkheid en de service van de medewerkers was top

Assortiment
Keuze uit een zeer groot assortiment

Aanbeveling
Een betere winkel in de buurt is niet te vinden

Extra toelichting
Service en klantvriendelijkheid staat zeer hoog in het vaandel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 187068 30-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site!

Service
Kreeg een 2015 model van een 2014 model aangeboden. Toestel bleek een maat te groot, ik mocht deze probleemloos komen omruilen in het filiaal te Breda. Super service!

Assortiment
Geen idee van het assortiment los van televisies, dit assortiment is dan wel weer zeer ruim.

Aanbeveling
Geweldige service, binnen een half uur mijn toestel kunnen omruilen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vries 187081 30-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via telefoon contact gehad, direct op kunnen halen, en de TV werd ook nog in de auto gelegd!

Service
Kopje koffie aangeboden gekregen, zelf na het afrekenen!

Assortiment
Ik heb niet heel veel bekeken, maar wat ik zocht was op voorraad. ;)

Aanbeveling
Mensen die ik niet zo mag, stuur ik naar de concurrent. ;)

Extra toelichting
Goed geholpen, veel succes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 187078 30-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed bereikbaar, gratis parkeren en makkelijk te vinden.

Service
Prima, snel en goed geholpen.

Assortiment
Ik miste de 755/756 van Sony. Maar prima geholpen.

Aanbeveling
Super opgezet en veel keuze. Scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gomez186451 30-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik ken plattetv.nl via een kennis van ons. we zijn erg goed geholpen in de winkel en hebben een mooie tv gekocht.

Assortiment
er staan heel veel televisies. een erg groot assortiment.

Aanbeveling
Ik ben helemaal blij met mijn aankoop top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 30-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en nuttige toelichtingen. Plezierig en to-the-point contact.

Service
Plezierig meedenken, duidelijke communicatie en afspraken worden gewoon nagekomen.

Assortiment
Heel ruim en uitgebalanceerd met meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MH187012 30-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt goed parkeren, meer winkels bij elkaar

Service
Aardig personeel, goed geholpen

Assortiment
Heel uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 185111 30-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon heel goed producten opzoeken en vinden op de website.

Service
Fijn gesprek, fijn overleg, goede uitleg. Wat ik fijn vond is dat de verkoper ons niet naar een bepaald product toe praatte. De verkoper was neutraal in zijn gesprek. Daarnaast heerlijke koffie!
Ook is het een pré dat er een aparte ruimte is voor audio. Op deze manier konden wij het geluid goed beoordelen.

Assortiment
Ongelofelijk groot assortiment, wat ik heel fijn vind is dat het per merk gescheiden aangeboden wordt. Bij andere winkels staan alle merken vaak door elkaar, waardoor het onoverzichtelijk wordt. Overzichtelijkheid vind ik een pluspunt aan deze winkel.

Aanbeveling
Wij zouden PlatteTV.nl zeker willen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W Jansen186671 30-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Parkeren direct tegenover de winkel, werd geholpen met inladen in de auto

Service
De verkoper nam ruim de tijd voor uitleg en vragen

Assortiment
TV's van alle merken, in alle formaten en alle prijsklassen. Vrijwel alles staat in de winkel, ruim opgesteld zodat je goed kunt vergelijken

Aanbeveling
Bij deze winkel de ruimste keus, scherpe prijzen en goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voermans186699 30-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke displays en fijn dat het gesorteerd op merk is.

Service
Goede kennis van producten en klantvriendelijk

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Vanwege de ruime keuze en assortiment. Je kunt alle toestellen op je gemak bekijken. En de bereikbaarheid is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v Deursen 30-12-2015 In de winkel gekocht
nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijkst te bereiken via parkeer garage op het dak

Service
er word goed geluisterd en meegedacht

Assortiment
alles wat ik nodig had was aanwezig

Aanbeveling
alles was goed, de service en het persoonlijk contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vorsthof186870 30-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel zit gemakkelijk in de stad. Sonos artikel staan demonstratieklaar. De winkel is uitnodigend om naar binnen te lopen.

Service
Ik heb hier al vaker gekocht. Service is altijd goed. Goed geholpen, goede uitleg gehad

Assortiment
Veel keuze, veel merken. En de goeie merken, ook belangrijk!

Aanbeveling
Zeker aanraden. Want je wordt goed geholpen en ze hebben kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBergers 30-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en gebruikersvriendelijke site

Service
Prima telefonische hulp

Extra toelichting
Snelle en goede service, aan te bevelen! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet1981 29-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk vanuit huis besteld

Service
Zeer goede service,
snelle reacties per mail

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
prettig contact, ruim assortiment, scherpe prijzen

Extra toelichting
Helaas was de door ons besteld tv niet op voorraad, we kregen gelijk een aanbod voor een andere vergelijkbare tv, deze was wel duurder, maar kregen we aangeboden voor de prijs van de bestelde tv. Hoge korting dus ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendriks186811 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet bij deze winkel terecht gekomen, via de website al wat dingen vergeleken. Zoals welk formaat en welke resolutie. Fijn dat je op de site kunt vergelijken met filters.

Service
Goed geholpen, goed advies gehad.

Assortiment
Er hangt hier zat. Alle groten merken staan hier.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen bij andere mensen omdat je hier online kunt vergelijken maar ook echt in de winkel te toestellen kunt bekijken en uitleg krijgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Kluskens 186517 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
PlatteTV.nl ken ik van vroeger, hier heb ik al een eerdere aankoop gedaan. De service is prima, in de winkel gewoon goed geholpen verder nog niet echt op terug hoeven vallen. Het assortiment is ruim, op televisiegebied staat er meer dan genoeg. De winkel zou ik zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinus186509 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Telefoon werd snel opgenomen. Werd ivm drukte doorverbonden met centraal nummer. Telefonisch advies en een scherpe prijs gekregen voor een mooie Samsung TV

Service
Goed geholpen, ruim voldoende

Assortiment
Zeer uitgebreid, alle merken.

Aanbeveling
I.v.m. veel keuze, goede service en je wordt hier goed geholpen! Ze hebben hier verstand van zaken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donk26695 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via het internet. de site werkt fijn. mooie winkel de winkel ziet er netjes uit. prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JA186664 29-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bereiken winkel.

Service
Hele goede service, na eerdere leveringen een tevreden klant.

Assortiment
ruim voldoende.

Aanbeveling
Goede service en grote sortering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EH186590 29-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkelgemak, dus niet alleen online, tv's staan demonstratie klaar.

Service
Snel en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Meer als genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RF186681 29-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede bereikbaarheid, goede informatie, en duidelijke website, met duidelijke naar fabrikant.

Service
klantvriendelijk snelle service en goed advies.

Assortiment
Een van de weinigen die ruime keuze en goed assortiment op elk gebied.

Aanbeveling
Ik ben al ruim 40 jaar klant en kom hier altijd met plezier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

terHorst186577 29-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect. Makkelijk te vinden

Service
Vriendelijk geholpen en fijne samenwerking

Assortiment
Alles op voorraad

Aanbeveling
Ik zal aan mijn kennissen deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG1984 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De levering verliep niet helemaal vlekkeloos maar de vervoerder en klantenservice hebben dit goed opgepakt. Uiteindelijk is het twee dagen later allemaal netjes afgeleverd.

Service
Ik ben uitgebreid geholpen en ben vooralsnog erg blij met de TV die ik gekozen heb! Een aandachtspunt is wel: de verkoper was nogal stellig over welke schermen wel/niet van goede kwaliteit zijn. Natuurlijk is het goed om daar advies over te geven, maar niet iedereen heeft hetzelfde budget en dezelfde voorkeuren. Bovendien kijkt niet iedereen even kritisch. Ik kon de tekort komingen van bepaalde tvs niet zien in de winkel en dan loop ik toch met een dubbel gevoel de winkel uit, en dat is jammer.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Ben goed geholpen, en de aankoop is netjes afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 186560 29-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt de producten op de website erg makkelijk vinden.
De informatie per pagina is erg duidelijk.

Service
Erg netjes geholpen in de winkel te Breda.

Assortiment
Voor elk wat wils, zowel op de website als in de winkel.

Aanbeveling
Ik zou het bij iedereen aanraden, alleen al als er gekeken wordt naar de prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 29-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Direct geholpen

Service
Prima uitleg

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Overzichtelijk assortiment

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Elands 186389 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Geen problemen ervaren met de website. Het ging soepel en was duidelijk.

Service
Ik ben tevreden over de geboden service tot nu toe, correct geholpen.

Assortiment
Goed assortiment, met name de betere modellen zijn beschikbaar.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV wel aan willen bevelen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Weidema 185843 28-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zijn gewoon erg goed geholpen

Service
Nog geen gebruik van gemaakt. Alles werkt nog prima

Assortiment
Ruim opgezet.

Aanbeveling
Omdat het hier niet zo druk is. Nemen de tijd voor je. Parkeren is makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RN185880 28-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Diverse echte winkels en groot aanbod

Service
gemakkelijk met omruilen, prima prijs

Assortiment
meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
ruim aanbod en scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman VV 186309 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, er is een direct overzicht van de kenmerken per toestel. Als eerst wordt er een samenvatting gegeven en daarna gedetailleerd.

Service
Duidelijke uitleg gekregen, voor en nadelen werden besproken. Uiteindelijk hebben wij een ander toestel gekozen dan waar wij voor kwamen, omdat dit beter aan onze verwachtingen voldeed.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. Het is als leek moeilijk om een keuze te maken, daarom is het fijn dat er winkels zijn waar je de toestellen ter plaatse kunt zien en horen.

Aanbeveling
Ja, zullen wij zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norma Sluijter 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms moesten we even zoeken

Service
Zeer goed contact gehad met medewerker Tim.
Alles verliep zo als beloofd en afgesproken, echt top.
Jullie reageren super snel.

Assortiment
Meer dan voldoende om goede keus te maken.

Aanbeveling
Zie de omschrijving bij service.

Extra toelichting
Nee alleen uiterst tevreden tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke site

Service
Produkt was niet op voorraad kregen een aanbieding voor een vervangbaae rodukt.
Perfekt.
Kreeg geen track en trace nummer werd direkt nagekeken en toegestuurd.

Aanbeveling
Op de site online een vrasg gesteld en direkt antwoord op je vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is makkelijk te bereiken. En het artikel eenvoudig te vinden.

Service
In eerste instantie bestelde ik een artikel, maar dat was niet meer voorradig. Via snel mailcontact kon ik een betere voor een klein bedrag aan bij bijbetaling krijgen.

Assortiment
Ik had voldoende keuze in het artikel wat ik wilde.

Aanbeveling
Prima winkel met prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prettige website

Service
mailtjes geven status goed aan

Assortiment
ruim voldoende voor geschikte keuze

Aanbeveling
bestelling onmiddellijk geleverd

Extra toelichting
Het model was meteen te leveren (is niet bij iedereen het geval)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Jongeneel 186432 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is netjes, producten makkelijk vindbaar. Website ook gemakkelijk via Google te vinden.

Service
Hartstikke goed geholpen, goed advies gekregen (winkel Breda).

Assortiment
Goed assortiment, voldoende keuze en genoeg variatie. Veel merken.

Aanbeveling
Ziet er allemaal heel mooi en netjes uit! Merk om merk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy Ivens 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enkel de ongemakken van het internet

Service
Na afspraak en betaling, correcte levering van de juiste producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Busio186401 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor de deur parkeren.

Service
Heel tevreden. Klantvriendelijk en leuk geholpen.

Assortiment
Genoeg op voorraad

Aanbeveling
Ik zal het al mijn bekende deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose de la Cotera 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vriendelijk personeel

Service
Duidelijk uitleg over de apparaten.

Assortiment
In jullie specialiteit is het voldoende

Aanbeveling
Super service

Extra toelichting
Goede lokatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Corry 186269 28-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het doorlinken vanuit de mail lukte niet helemaal goed, maar verder is de website prima.

Service
Keurig netjes geholpen, bakje koffie erbij en de verkoper deed moeite voor ons.

Assortiment
Het assortiment is meer dan voldoende.

Aanbeveling
Goed personeel, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SL31391 28-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk te bereiken, goede parkeergelegenheid, en lekker droog winkelen

Service
vriendelijk, behulpzaam en goed advies

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Straub 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
webside is gemakelijk en overzichtelijk.

Service
Altijd goede en snelle service gehad, ook de live chat werkt heel goed voor eventuele vragen en advies.

Assortiment
bijna alle typen tv hebben ze en als ze het niet hebben gaan ze kijken of ze het kunnen krijgen. Top

Aanbeveling
gewoon een hele goeie winkel, service garantie en hulpverlening perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 28-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
TV besteld, volgens de site op voorraaad, bleek echter toch niet op voorraad en ook niet meer leverbaar :(
Door Plattetv.nl uitstekend alternatief aangeboden voor zelfde prijs en volgende dag geleverd.
Perfecte service van dit bedrijf.

Aanbeveling
zie bovenstaande motivering

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews