PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 21447 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W van den Hoogen 151541 29-04-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg makkelijk te bedienen en alles is duidelijk uitgelegd. De winkel te Breda is makkelijk omdat je er gratis voor de deur kunt parkeren.

Service
In de winkel vriendelijk te woord gestaan en een mooie combinatie deal kunnen sluiten.

Assortiment
Het assortiment is erg breed opgezet en er is voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Absoluut een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Meijs 151622 29-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Van het langslopen in de stad ken ik de winkel. Voor PlatteTV.nl gekozen omdat het een echte specialist is op het gebied van televisie. Ook heb ik hier eerlijk advies gekregen wat voor mij de doorslag gaf. Netjes dat ik eerst een offerte kan krijgen voordat ik de knoop moest doorhakken, hier ben ik dan ook gewoon op teruggekomen. Het assortiment is prima, er is meer dan genoeg keuze. Na mijn huidige ervaring zou ik de winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raaijmakers 152175 29-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Ik heb hier in het verleden als eens eerder een tv gekocht. Nu opzoek naar een tv voor in de keuken en ook bij Plattetv.nl binnen gelopen. Makkelijke website en de winkel is heel erg toegankelijk. Goed geholpen, mooie korting weten te bemachtigen en direct meenemen. TV's staan er genoeg, ook verschillende maten en prijsklasses. Winkel kan ik aanraden aan andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. M Kooistra 152134 29-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site zag er super uit en winkel mooi in het centrum.

Service
Positief personeel.

Assortiment
Keuze wordt alleen maar moeilijker, meer dan genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. B. Karvink152066 28-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via internet deze winkel leren kennen, voor deze winkel gekozen omdat ze behalve een webshop ook echte winkels hebben. Website goed in orde, veel informatie over de produkten. Overzichtelijke winkel en ruim assortiment. Goed en met een glimlach geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giesbertz 152064 28-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gratis thuis bezorgd dus geen gesjouw!

Service
Hele goede uitleg gekregen in de winkel in Nijmegen, ook snel geholpen.

Assortiment
Groot assortiment, de keuze is reuze!

Aanbeveling
goede uitleg, en ruime keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar1980 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is gemakkelijk en overzichtelijk een bestelling te plaatsen.

Service
Levertijd duurt iets langer dan aangegeven, maar je wordt wel goed op de hoogte gehouden wat de status van de bestelling is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rodink151842 28-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Prima geholpen

Assortiment
Voor de grootte van de winkel staat er genoeg.

Aanbeveling
Beveel ik aan!

Extra toelichting
Ik kwam specifiek voor de sonos actie. Netjes geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

2206 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Supersnelle levering

Aanbeveling
Goede service en kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dagmaro 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering en goede Hulp van de aardige mannen van de service desk! ! Heb zelfs een aanbod voor duurdere tv gekregen voor dezelfde prijs omdat die ik had besteld niet op voorraad was! Top!

Aanbeveling
Veilig top service en snel!!!

Extra toelichting
Samsung ue32h5570 prachtige tv mooi beeld en geluid!!! Leuke gratis apps en makkelijke instelling ook wifi op tv!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cillessen 147689 28-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk in de winkel in Nijmegen alles geregeld, en alles netjes thuis afgeleverd!

Service
In de winkel in Nijmegen goede uitleg gekregen, complete demonstratie gekregen om alles te vergelijken.

Assortiment
Ik kwam al voor Sonos binnen, en alles stond er gedemonstreerd!

Aanbeveling
Je kan in Nijmegen alles makkelijk bekijken, vergelijken en uit proberen, en je krijgt er ook altijd een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sips151605 28-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bereikbaar

Service
duidelijke uitleg

Assortiment
prima veel keuzes

Aanbeveling
zeer tevreden, zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Driessen151585 28-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via Marktplaats ben ik bij Plattetv.nl terecht gekomen, vanwege een scherpe aanbieding. Goed geholpen in de winkel door de medewerker, mooie prijs kunnen bemachtigen. Groot assortiment in de winkel, en er is genoeg te doen, leuke winkel! Net een snoepwinkel ;) Groot assortiment, scherpe prijzen, en leuk personeel maken voor mij deze winkel aanbevelingswaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 151760 28-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke in de winkel in Nijmegen kunnen kijken, is online toch lastig! en ook direct mee kunnen nemen. ook een duidelijke website.

Service
Goede uitleg gekregen over de verschillen van de TV's!

Assortiment
Groot assortiment, ook duidelijk opgesteld, niet alles op elkaar gepropt.

Aanbeveling
Ik wou hem eigenlijk online bestellen, maar door advies van een vriend toch langsgegaan om de TV's te kunnen bekijken, en er zeker van te zijn een Nederlands te krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.hanna 28-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Fijne duidelijke website en super snelle levering waarbij je op de hoogte wordt gehouden waar je product zich bevindt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schepers150652 27-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk bereikbaar

Service
op vakkundige wijze en vanuit het oogpunt van de klant gedegen advies

Assortiment
zeer uitgebreid , tv op voorraad

Aanbeveling
via een bevriende zakenrelatie mede door zijn advies en goede ervaring hier terecht gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verouden 151944 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken in het centrum van Nijmegen, maar toch met de auto bereikbaar achter de winkel.

Service
Altijd deskundig geholpen, het personeel heeft verstand van zaken.

Assortiment
Ze hebben altijd de nieuwe ontwikkelingen staan, maar toch ook genoeg keuze voor weinig geld.

Aanbeveling
Sinds de eerste aankoop hier komen we toch altijd weer hier terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 51521594 27-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik werk hier in de stad, ik loop hier iedere dag langs, daarvan ken ik de winkel. Dit is mijn eerste aankoop hier. Online even gekeken voor een muurbeugel, de website straalde vertrouwen uit. Naar de winkel gegaan, goed advies gekregen een muurbeugel uitgezocht. In de winkel een zeer uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herpen 151858 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een mooie aanbieding gezien in de winkel, en ook direct mee kunnen nemen. het ging om een winkelmodel maar deze werd direct ingepakt voor ons.

Service
Vriendelijke geholpen in de winkel in Nijmegen, duidelijke uitleg gekregen.

Assortiment
Scherpe aanbiedingen in de winkel en veel keuze!

Aanbeveling
Zeker aan te raden, altijd scherpe prijzen en je wordt vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. R Sturrus 151924 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site.

Service
Erg goed geholpen, zowel telefonisch als in de winkel.

Assortiment
Goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. GM Van Moorsel 151884 27-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitstekende locatie en site.

Service
Goede service.

Assortiment
Ziet er goed uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. RAJ Peters 151954 27-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Locatie van de winkel is perfect

Service
Snel geholpen, was perfect.

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. M Luning 151897 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Heel goed telefonisch te woord gestaan. Goede uitleg over assortiment.

Assortiment
Is gewoon goed, ik kwam specifiek voor Sonos, maar dit hebben ze ook voldoende op voorraad.

Aanbeveling
Als iemand audio of een TV nodig heeft stuur ik ze naar de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Herpen 151756 27-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk via de chat het product kunnen reserveren, en de volgende dag (op koningsdag) zonder problemen op kunnen halen!

Service
Zowel online als in de winkel in Nijmegen vriendelijk geholpen!

Assortiment
Veel keuze en netjes opgesteld in Nijmegen.

Aanbeveling
Scherpe aanbieding gekregen, en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prins151520 27-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren!

Service
Prima geholpen in de winkel

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel.

Aanbeveling
Beveel ik zeker aan!

Extra toelichting
We kwamen voor de standaard van flexson om onze play 1 op te monteren, helaas niet meer in het zwart aanwezig, maar wel netjes gratis thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elderkamp151837 27-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed te bereiken.

Service
Netjes geholpen in de winkel

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel

Aanbeveling
Beveel ik aan als goede winkel.

Extra toelichting
We kwamen specifiek binnen lopen voor de Sonos actie, netjes geholpen en de producten waren op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M151838 27-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed opgesteld en mooi overzichtelijk daarbij is het bereikbaar en gratis parkeren ideaal.

Service
Prima geholpen door de adviseur!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schimmel151646 26-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebeld, direct contact en direct af te halen!

Service
Netjes geholpen aan de telefoon en vervolgens in de winkel.

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel, de modellen zijn goed met elkaar te vergelijken

Aanbeveling
Ga ik aanbevelen aan anderen!

Extra toelichting
We hebben gebeld omdat we een model hadden gezien op internet, helaas was dit model niet meer voorradig en daardoor kregen we een geweldig aanbod voor een type hoger!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patotzka 151721 26-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk achter de winkel op te halen!

Service
Duidelijke uitleg gekregen in de winkel, daardoor ook een andere keuze gemaakt!

Assortiment
Meer dan genoeg staan, en ook mooi opgesteld in de winkel in Nijmegen

Aanbeveling
Zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. W. Giesbertz151471 26-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
We kennen deze winkel hier uit de stad. We hebben hier al een keer een TV gekocht en mijn broer koopt hier ook altijd, en nu terug voor een Sonos Play 5. Ruim assortiment en overzichtelijke winkel. Wel zou de winkel een "opfris/vernieuwbeurtje" mogen krijgen zodat het wat er moderner uitziet. Super geholpen, klantvriendelijk en geduld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BMM151460 26-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar en overzichtelijk

Service
Goed!

Assortiment
Ruime keus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Slenders 151630 25-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via een eerdere aankoop ken ik PlatteTV.nl. Destijds goede service gekregen, daarom hier nu ook weer teruggekomen. De scherpe prijzen en het juiste advies is voor ons een belangrijk pluspunt. Ook het feit dat alles uit voorraad leverbaar is vinden we erg fijn! Het assortiment is erg uitgebreid, dit maakt de keuze wel gemakkelijker, ook omdat je nu eerst thuis gaat vergelijken. Ik zou de winkel zeker aanbevelen, vriendelijk personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. MW Dennissen 151658 25-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte locatie. Overzichtelijke winkel. Fijn dat overal dezelfde zender op staat, zo kun je beter vergelijken.

Service
Goede service. Moesten wel even wachten, maar dat kwam ook omdat het een wat drukker moment was.

Assortiment
Goed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.Keen 25-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel snel een bestelling geplaatst.

Service
geweldig!

Assortiment
heel veel keus.

Aanbeveling
i.v.m. de snelle bestelling.

Extra toelichting
erg goede service en site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 151337 25-04-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goed bereikbaar, deskundig advies en goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanderTier151601 25-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb de aankoop gedaan in de winkel in Arnhem en heb daar de Sony KD-49X8505B gekocht. Bij onduidelijkheid werd mij duidelijk uitgelegd wat alles inhield zoals het service pakket bijvoorbeeld.

Service
De service was uitmuntend. Ik ben goed geholpen ook eerder al via mail contact.

Assortiment
Zowel op de website als in de winkel in Arnhem zijn er genoeg tv's te bekijken. Op de site is dit natuurlijk vele malen uitgebreider maar het is ook fijn om de modellen met eigen ogen te kunnen zien in de winkel.

Aanbeveling
Ik ben erg goed geholpen met duidelijke uitleg over de verschillende afkortingen in de specificatie lijst.
En mede door de enthousiaste medewerker in Arnhem ben ik de tv gelijk gekocht.

Extra toelichting
Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding erg goed evenals de behulpzaamheid van de medewerkers in de winkel. Mede hierdoor was het niet moeilijk om een tv te kopen waar ik nog lang plezier van zal hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagi73 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snel en goed zoals men beloofd en nog een gratis upgrade omdat gevraagd model niet voorradig was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed151616 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles ging voor mij zeer gemakkelijk.

Service
Vriendelijk en netjes geholpen te Breda.

Assortiment
Alles wat ik nodig had stond voorradig.

Aanbeveling
Dit ga ik zeker nog doen.

Extra toelichting
Via een bekende van mij kwam ik achter het bestaan van PlatteTv.nl Deze had hier al eerder wat aangeschaft en de gang van zaken beviel meneer uitstekend!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed151616 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles ging voor mij zeer gemakkelijk.

Service
Vriendelijk en netjes geholpen te Breda.

Assortiment
Alles wat ik nodig had stond voorradig.

Aanbeveling
Dit ga ik zeker nog doen.

Extra toelichting
Via een bekende van mij kwam ik achter het bestaan van PlatteTv.nl Deze had hier al eerder wat aangeschaft en de gang van zaken beviel meneer uitstekend!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruis151628 25-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
We komen uit Amsterdam, gratis parkeren bij plattetv.nl! Geweldig!

Service
Netjes geholpen in de winkel

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel

Aanbeveling
De winkel is ons ook aanbevolen en gaan wij ook zeker doen!

Extra toelichting
We kwamen binnen lopen voor een 55 inch model van Samsung, na advies van de verkoper hebben we het nieuwste model gekozen met geweldige beeldkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. R. Rijzewijk151668 25-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ken deze winkel hier uit het centrum van Nijmegen, gewoon van het langslopen. Wat me aanspreekt is dat het personeel hier echt verstand van zaken heeft, zeker in vergelijking met concurrentie. Daarnaast staat in de winkel ook echt alles demonstratieklaar en een heel groot assortiment. Zeer tevreden over de manier hoe ik ben geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariet van Montfort 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
super snelle levertijd

Assortiment
ruim voldoende assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd Nico van der heide 25-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
mooie website met overzicht en vergelijking..

Service
mijn bestelling was niet voorradig.. Op jullie website stond van wel..
Jullie kwamen met een prima oplossing.. [ Complimenten ]
Van mijn kant..

Assortiment
Prima tot zeer goed aanbod..

Aanbeveling
Aan al mijn vrienden en bekenden die het maar wel horen..

Extra toelichting
Tja wat ik hier boven heb ingevuld zegt genoeg.. Jullie steen als Favoriet op mijn Bureaublad op de Computer.. Als ik dus wat nodig heb 1 klik en BINGO.. Bedankt.. Met Vriendelijke Groeten. T.N. van der heide,,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bleize151588 25-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Ik wist dat Plattetv.nl in Nijmegen zit, heb hier al eerder een tv gekocht. Vandaag met mijn moeder opzoek naar een nieuwe tv, dus meteen bij Plattetv.nl binnen gestapt. Goed geholpen door de medewerker. Medewerker heeft geduld en kan alle vragen goed beantwoorden. Ze hebben genoeg tv's opgesteld staan, van elk merk. Winkel kunnen wij aanraden vanwege het feit dat je eerst op internet even kunt kijken en daarna makkelijk binnen kunt lopen. Tevens erg gezellig geholpen! De Winkel heeft echt een eigen gezicht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. T. van den Hurk151586 25-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via internet bij deze winkel terecht gekomen, voor deze winkel gekozen ivm afstand. Website prima in orde, ook even snel de openingstijden bekeken. Winkel in Nijmegen ziet professioneel en modern uit, al het nieuwe spul hebben ze hier staan. Prima geholpen door de verkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamDP 24-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer gebruikersvriendelijk, men komt na wat men belooft.

Service
Uitstekende service, zeer klantvriendelijk, geven prima uitleg, denken mee en zeer goede communicatieve vaardigheden.
Ondernemend als iets niet goed verloopt in het proces.

Assortiment
Zeer groot assortiment dus ruime keuze

Aanbeveling
Door de prima ervaringen die ik inmiddels heb.

Extra toelichting
De uitleg hierboven spreekt voor zichzelf maar bijvoorbeeld de deskundigheid en communicatieve vaardigheden vielen mij erg op, dat ontbreekt vaak helaas. Bij de vervoerder dreigde iets mis te lopen (overigens buiten hun schuld), daar werd meteen alert en assertief op gereageerd. Kortom zeer tevreden. DP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baak151474 24-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Netjes geholpen, model wat me aangeboden is was mooi gepresenteerd.

Assortiment
Bijna teveel keuze!

Aanbeveling
Beveel ik aan!

Extra toelichting
Ik heb gebeld naar plattetv.nl, er werd mij een mooie soundbar aangeboden die netjes was gemaakt en gepresenteerd werd, zo netjes geholpen dat ik heb besloten er een tv bij aan te kopen!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taankink151540 24-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren rondom winkelcentrum.

Service
Perfect geholpen, eerlijk advies!

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel!

Aanbeveling
Beveel ik aan!

Extra toelichting
We kwamen binnen voor een model die we gezien hadden op internet, na eerlijk advies van de verkoper en een scherpe prijs hebben we toch voor een top model gekozen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donkers 151514 24-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zonder reservering gewoon meteen mee kunnen nemen!

Service
er werd zelfs nog aangeboden het product even te demonstreren, maar al bekend al bekend met het product! ook vriendelijke geholpen.

Aanbeveling
de eerste keer dat ik hier kom, maar ik zou zeker terug komen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

151523 24-04-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Via vrienden van mij ben ik uitgekomen bij PlatteTV.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews