PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 21446 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peperzak153847 15-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Wij hebben onze vorige tv ook bij Plattetv.nl gekocht, tegen tevredenheid. Daar hebben we een keer een probleem mee gehad en dat is prima opgelost door Plattetv.nl. Op hemelvaartdag samen met mijn vrouw naar de winkel in Nijmegen om een onschuldig rond te kijken naar een nieuwe tv. Daar tegen een mooie aanbieding aangelopen en een mooie deal kunnen sluiten. Zeer goed geholpen door de medewerker. Geen fratsen. TV aanbod is zeer uitgebreid, veel tv's opgesteld in de winkel. Winkel raden wij zelfs al aan aan familie en bekenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. - 153939 15-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Dik tevreden! Prachtig UHD toestel gekocht voor een super scherpe prijs. Netjes geholpen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. DHJ Meuwese 153969 15-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Locatie van de winkel is prima.

Service
Prima geholpen.

Assortiment
Mooi assortiment in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FreddyW 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Niets op aan te merken, bestelling en levering volkomen volgens verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zon153844 15-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te bereiken en parkeren bij de achterdeur

Service
Keurig geholpen

Assortiment
Ruime keuze in de winkel

Aanbeveling
Beveel ik aan!

Extra toelichting
Via internet de winkel gevonden, erheen gereden en fijn geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

_Maarten_ 15-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De online aankoop was super eenvoudig door de overzichtelijke website en de mogelijkheid om te kunnen chatten met een medewerker.

Service
De service was top. Je krijgt snel antwoord op je vragen via de chat, telefoon of mail; gedurende de ruime openingstijden.

Assortiment
Ruim assortiment, waardoor je altijd wel vindt wat je nodig hebt

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV.nl zeker aanraden aan anderen. Ze leveren een top service en dat vind ik mega belangrijk!

Extra toelichting
Voor, tijdens en na het kopen van de producten online staat de PlatteTV voor je klaar. Ze helpen je snel, vriendelijk en adequaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fc Broukie 15-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
gewoon eenvoudige duidelijke website. Alleen het betalen verloopt vanuit België niet zo eenvoudig. Best vermelden dat IDeal betalingen enkel kunnen vr NL klanten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

daan pellini 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik kon echt heel makkelijk en snel vinden wat ik zocht.goed overzicht! helemaal top!

Service
uitstekend, ik had een een tv besteld , wat niet meer op vooraad was, kreeg n betere tv voor de zelfde prijs, kijk dat noem ik nou top cervice!

Assortiment
primma keuze in vele artiekelen!

Aanbeveling
uiteraard aanbevelen!! ben zelf uitstekend geholpen, ook via de chat,ze regelen t meteen voor je, ik zal deze topside wel even doorstuuren naar vrienden en familie die hebben er zeker plezier van bij julie:-)

Extra toelichting
goeie side, mooie prijzen, top cervice!! platte tv. nl ik zeg doen!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hout153835 14-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren!

Service
Leuk geholpen

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel

Aanbeveling
Bevelen wij aan!

Extra toelichting
Al eerder een tv gekocht bij plattetv.nl, beide keren heel tevreden en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joris1967 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De directe chatmogelijkheid voor vragen is super

Service
De medewerking tav leverdatum en betalingsmogelijkheden goed geregeld en geinformeerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomw89 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij de aanschaf duidelijke omschrijving van mijn aankoop. Ook kon ik o.b.v. de website een weloverwogen keuze maken.

Service
Nadat er een mail in mijn spam map kwam en ik mij afvroeg wanneer ik mijn tv zou krijgen belde ik, kreeg gelijk een medewerker aan de lijn die mij vriendelijk en precies kon vertellen wanneer mijn tv aan kwam.

Assortiment
Heel ruim en goed opgezet assortiment.

Aanbeveling
Kan geen op of aanmerkingen bedenken.

Extra toelichting
Kan geen op of aanmerkingen bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis153769 14-05-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de mail in contact gekomen met Tim in Arnhem, hier
gemakkelijk een goed inruil bod gekregen voor mijn Denon set.

Service
Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg.eerlijk advies m.b.t mijn nieuwe Sonos Audio set. Vanuit scheveningen aan komen rijden en hier geen kilometer spijt van!

Assortiment
Alles gevonden wat ik nodig ben. En tevens een schitterende BBQwinkel, zeer veel verschillende modellen en accessoires te bekijken.

Aanbeveling
Perfect! we komen hier zeker nog terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. - 153510 14-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ben prettig geholpen, een goed advies gekregen. Het leuke is dat je hier nog ouderwets kunnen onderhandelen over de prijs. TV direct uit voorraad meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben153391 14-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kunt selecteren op grote, alleen alle gegevens staan er nog niet bij

Service
duidelijke uitleg en scherpe prijs

Assortiment
goed overzichtelijk, alles nieuwe types staan er

Extra toelichting
gratis parkeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. R. Wouters153668 13-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via internet bij deze winkel terecht gekomen, ik zie de winkel al wat jaren online. Website zeer goed in orde, veel informatie de produkten en alles wat makkelijk te vinden. Gister gebeld om een reservering te plaatsen, werd snel en vriendelijk geholpen. Website ook goed in orde, heel ruim assortiment. Top geholpen en we zijn zeer gelukkig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smits153639 13-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
ik ken plattetv.nl via de vergelijkingssite tweakers. prima internetsite goede informatie over de producten en makkelijk vindbaar. prima service snelle reacties op de mail. goed assortiment genoeg keuze op het gebied van UHD toestellen. ik zou deze winkel wel aanbevelen aan iemand anders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerim153455 13-05-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk aan te rijden en op de website ook alles duidelijk vermeld. Het overzicht was ook gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Goed geholpen en goed advies.

Assortiment
Zeer ruim opgesteld te Breda alles top modellen van de topmerken waren ten toon gesteld.

Aanbeveling
Dit ga in de toekomst zeker doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerard153491 12-05-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de chat, bellen en mail uitgekomen op een mooie nieuwe Philips tv.

Service
Netjes geholpen.

Assortiment
Alles wat ik wou hebben hadden ze leverbaar!

Aanbeveling
Dit ga ik zeker doen, goeie prijs kwaliteit verhouding.

Extra toelichting
Via kieskeurig kwam ik uit bij PlatteTv.nl. In eerste instantie door de inruilmogelijkheid bij PlatteTv.nl heb ik mijn zaken gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors153544 12-05-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar

Service
We hebben flink wat heen en weer gemaild en mij is nuttige informatie verschaft. In de winkel ook netjes te woord gestaan.

Assortiment
Ik kon er gewoon alles vinden.

Aanbeveling
Ze zijn vaak de goedkoopste en de service beviel me goed dus ik ga deze winkel zeker aan bevelen.

Extra toelichting
Via internet kwam ik na mijn zoektocht voor een paar Sonos producten uit bij PlatteTv.nl. Na een paar keer gemaild te hebben kon ik mijn bestelling afhalen in de winkel te Breda. Kortom, prima geholpen bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Boer 12-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk gevonden

Service
g 27 hadden ze niet meer op voorraad, maar toch hebben ze voor mij een klant opgebeld die er 1 had besteld en die mocht ik mee nenemen. echt super

Assortiment
van alle markten thuis

Aanbeveling
goedkoper dan de meeste grote mediawinkels. aardig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Leenders 153083 12-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Onze vorige TV, in 2007, ook hier in Nijmegen gekocht. Destijds ook goed geholpen, dat is ook de reden dat we hier teruggekeerd zijn. De website heb ik ook bekeken, deze is erg gebruiksvriendelijk, ook de chat vond ik erg gemakkelijk. De service is goed, er wordt normaal gesproken, niet te technisch maar wel begrijpelijk. Het assortiment is ruim voldoende, de gangbare merken zijn ruim vertegenwoordigd. Ik zou de winkel zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucassen-Reuling 153353 12-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk alles kunnen regelen, en product is makkelijk in gebruik!

Service
Vriendelijke geholpen in de winkel in Nijmegen!

Assortiment
Direct op voorraad dus meteen op kunnen halen!

Aanbeveling
je wordt vriendelijke en snel geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E153339 12-05-2015 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Goed geholpen met het uitzoeken van een ander toestel

Assortiment
De juiste tv was niet op voorraad zoals wel op de site was vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dhr. H. Russens153539 11-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via internet bij deze winkel terecht gekomen, deze winkel viel op door een scherpe prijs voor een Samsung TV. Website makkelijk in gebruik, je kunt ook makkelijk de produkten vergelijken. Filiaal Nijmegen is een hele mooie winkel, heel overzichtelijk, ook fijn dat merk netjes bij merk staat. We zijn erg tevreden over de service en hoe we bediend zijn in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buis153369 11-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik vind het een voordeel dat je de producten in de winkel kan bewonderen en ze toch voor een goede prijs mee krijgt. ook handig dat je alles met de auto achter kan afhalen. goede service in de winkel goede uitleg en de verkoper kan goed sturen. goed assortiment ruime keuze op het gebied van tv's ik zal deze winkel aanbevelen aan iemand anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19702000047 11-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
binnen 1 dag geregeld

Service
was wat fout gegaan met betalen, ik even gemaild kreeg direct antwoord order werd eruit gehaald zodat ik snel opnieuw kon bestelen.

Aanbeveling
goed geholpen
in 1 dag geleverd

Extra toelichting
goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

gerben151730 11-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
veel gechat ideaal,goede snelle service

Service
goede service duidelijke uitleg op voorraad

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gus153074 10-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via mijn zoon hier terecht gekomen , prima site

Service
duidelijk en snel

Assortiment
genoeg staan , groot assortiment

Aanbeveling
via mijn zoon hier terecht gekomen leuke aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mallo152806 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Ik wist Plattetv al te zitten vanwege eerdere aankopen. Natuurlijk neus ik ook weleens stiekem bij een concurrent maar kom toch altijd weer bij Plattetv.nl terug. Ook nu weer gewoon goed geholpen met het maken van de keuze in een grote tv. Uitgekomen op een mooie LG tv, en na onderhandelingen een mooie scherpe prijs overeengekomen. Goede uitleg gehad! Online staan er veel tv's maar ook in de winkel staan er veel! Winkel kunnen wij aanraden, doen wij zelfs al: Een tv van Plattetv is ook nog eens leuk voor je portomonee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aliaksei153370 09-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gratis parkeren

Service
ik kwam binnen voor winkelmodel, door aanraden van verkoper gekozen voor nieuw model

Assortiment
veel, ruim opgezet / tv op voorraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groothuis 153333 09-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op voorraad dus direct mee te nemen!

Service
goede uitleg gekregen, in de winkel ook nog even kunnen bekijken.

Assortiment
Ze hebben wat we zochten, dus meteen geslaagd.

Aanbeveling
Goede service, snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. K.H. Poppema153393 09-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
We kwamen deze winkel tegen bij een dagje shop Nijmegen, we kende de winkel nog niet. Deze winkel viel ons op door de ruime keuze, en dat het een specifieke winkel voor puur TV's is. Website goed in orde. Goed en vriendelijk geholpen door de verkoper en gezorgd tot een goede deal! We zouden deze winkel aanbevelen bij andere mensen ivm de scherpe prijs, ruime keuze en gratis bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 153406 09-05-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is goed, alles gemakkelijk te vinden.

Service
Er wordt de tijd voor je genomen, goede uitleg en goede service!

Assortiment
Wat je zou willen hebben is aanwezig, zowel op de website als in de winkel.

Aanbeveling
We zullen PlatteTV zeer zeker aanbevelen bij vrienden/kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audi77 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke website, bestelsysteem is overzichtelijk. Kortom zeer gebruiksvriendelijk

Service
Als ik een 11 had kunnen geven had ik dat gedaan. De TV die ik bestelde was niet meer leverbaar. Binnen een uur ontving ik een mail met het aanbod om voor dezelfde prijs een veel betere tv te krijgen. Absolute klasse!

Assortiment
Veel keuze en vergelijkingsmogelijkheden

Aanbeveling
Zonder twijfel. Uiteraard ben ik meer dan blij met de service, maar ook levering ging vlekkeloos. Absolute aanradser

Extra toelichting
Absolute klasse. Goede website, helder overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Zeer concurrerende prijzen. Service is fantastisch en levering snel en vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jong153354 09-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
goede site makkelijke te gebruiken. prima service in de winkel voldoende personeel in de winkel je wordt snel en inhoudelijk goed geholpen. prima assortiment genoeg keuze ik zal deze winkel zeker aanbevelen aan iemand anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Becker152431 09-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te bereiken en gratis parkeren

Service
Meedenkend personeel

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel

Aanbeveling
Prima winkel

Extra toelichting
We kwamen naar aanleiding van de website in de winkel kijken, na advies van de verkoper zijn we met een betere en grote tv weggegaan voor een kleine meerprijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Broeders 48 09-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Doordat er niet veel andere artikelen dan tv's in de winkel aanwezig zijn kom je snel tot hetgeen wwar je eigenlijk voor komt, en wordt je niet afgeleid naar andere artikelen, zodat men de focus kan leggen op jouw voorkeur.

Service
Nadat Ivo, (de monteur), bij mij de tv had geplaatst en ingesteld kwamen we een dag later tot de ontdekking dat er een beschadiging aan de tv was. Na een telefoontje met Platte tv.nl, en gesproken te hebben met Niko, heeft men mij meteen gerust gesteld, met de mededeling dat alles zou worden opgelost.
Diezelfde avond nog kreeg ik een mailtje van de pplanning dat mijn tv zou worden omgeruild voor een nieuwe.
Overigens nog even een goede beoordeling voor Ivo, (de monteur). Hij is zeer rustig in zijn werk, netjes en heel duidelijk in de uitleg en hij heeft een zeer goede indruk op ons achter gelaten. Bedankt Ivo.

Aanbeveling
Klantvriendelijk. Goede service en duidelijk in de adviezen.

Extra toelichting
Kortom. Een aanrader om op z'n minst eens even langs te gaan bij "Plattetv.nl". Ik heb er tot nu toe hele goede ervaringen mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

152968 Reedijk 08-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de TV was op voorraad en ik kon deze direct meenemen!

Service
duidelijke uitleg gekregen in de winkel, vriendelijk geholpen.

Assortiment
Heel veel modellen te bezichtigen en uit voorraad direct mee te nemen.

Aanbeveling
Ik was al eerdere wezen kijken in Nijmegen, en daarom ook hier terug gekomen, naar tevredenheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick0163853842194 08-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geen complicaties, niks op aan te merken.

Service
Geen complicaties, niks op aan te merken. Garantie werd apart verkocht en dit werd pas verteld bij het afrekenen.

Assortiment
Alles was er zo'n beetje. Niks op aan te merken.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding, zou dit wel aanbevelen.

Extra toelichting
Ik ben geen complicaties tegengekomen bij de bestelling, dat was prettig. Naast wat II opmerkte bij "Service" was niks verder onduidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corine 152933 08-05-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Het gemak van via het internet producten bekijken en het advies. Snel reactie terug gekregen. Prettig geholpen in de winkel en voldoende informatie kwa product en verwante artikelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zwaan153246 08-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via internet. via kieskeurig op de internetsite gekomen. de site is fijn te gebruiken en overzichtelijk. goede service in de winkel alle vragen werden netjes beantwoord. goed assortiment ruim voldoende keuze. ik zou deze winkel wel aanbevelen aan iemand anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schimtz153056 08-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gratis parkeren, makkelijk bereikbaar

Service
klant vriendelijk, we worden hier altijd goed geholpen, duidelijke uitleg

Assortiment
ruim ook in de kleine tv's op voorraad

Aanbeveling
we komen hier altijd,zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Lorijn 153143 07-05-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel contact, goed bereikbaar met de auto, en meteen op kunnen halen.

Service
duidelijke uitleg gekregen, ook nog een scherpe aanbieding gekregen.

Assortiment
zeer ruime keuze en een mooie categorie om te kiezen.

Aanbeveling
vriendelijke geholpen, de verkoper nam de tijd voor de uitleg, en ze helpen je aan de beste keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beeten152857 07-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede duidelijke site

Service
duidelijke uitleg,

Assortiment
tv op voorraad, mooie winkel

Extra toelichting
gratis parkeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Geerts 153154 07-05-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website vond ik erg gemakkelijk.

Service
Tot 2 keer toe goed geholpen in de winkel te Breda.. super service!

Assortiment
Het assortiment voldoet aan mijn verwachting, ik heb kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
PlatteTV.nl is aan te raden aan eenieder die een nieuwe televisie of audiosysteem zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

werner152833 07-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk chatfunctie, er werd meteen gereageerd, goede uitleg

Service
duidelijke verschillen kunnen zien, waardoor we besloten hebben om voor het topmodel te gaan

Assortiment
ruim op gezet, tv op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deVries152791 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk te bereiken

Service
Geweldig geholpen op de chat functie van de website en in de winkel netjes afgehandeld.

Assortiment
Er staat zeker genoeg keuze!

Aanbeveling
Perfect! Bevelen wij zeker aan

Extra toelichting
Vanaf begin dat we op de chat wat vragen hadden, was de tv de volgende dag al gereserveerd voor ons. Netjes behandeld en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stiphout 153140 07-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
altijd goede voorraad, direct mee kunnen nemen!

Service
zowel aan de telefoon als in de winkel goed geholpen.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze, nette winkel.

Aanbeveling
Telefonisch behulpzaam geholpen, en tevreden met Sonos naar huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brouwer152029 07-05-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bereiken

Service
duidelijke uitleg , goede inruil prijzen op voorraad

Assortiment
mooi en ruim op gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r-clan 06-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk kiezen en bestellen online

Service
Ondanks het feit dat ik zelf in eerste instantie het verkeerde adres heb opgegeven is de bestelde TV ook de 2e keer weer snel verstuurd. Geen 10 omdat de TV toch aankwam op de dagen waarop wij hebben aangegeven niet thuis te zijn. Of dit te verhelpen is valt te bezien natuurlijk.

Assortiment
De TV die besteld was kon niet meer worden geleverd ondanks het feit dat deze nog steeds "bestelbaar" op de site stond. Ook een showroom model was niet beschikbaar. Niettemin een duurdere TV voor dezelfde prijs aangeboden gekregen met bijna dezelfde specs.

Aanbeveling
Alles bij elkaar prima tevreden over de koop en afhandeling.

Extra toelichting
Op elke winkel kan je op en aanmerkingen geven, natuurlijk is hier ook wel eens wat loos maar ik zou een volgende TV hier zo weer kopen en dat zegt genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews