PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20245 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5424 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

heuvelink 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en parkeerplaats bij de achterdeur, tevens gratis parkeren.

Service
Goed geholpen en een eerlijk advies

Assortiment
Het is voldoende maar miste toch wat modellen om te bekijken

Aanbeveling
Ik ben zelf ook aanbevolen

Extra toelichting
Kwam specifiek binnen lopen voor een model wat ik gezien heb op internet, na wat vergelijkingen bleek dit ook de beste keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Brood 137388 02-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed, website is makkelijk en overzichtelijk.

Service
Duidelijke uitleg gekregen, garantiemogelijkheden vind ik goed.

Assortiment
Er staat nog veel meer binnen dan ik dacht!

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV zeker aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bouw137291 02-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk

Service
snel en duidelijk, scherpe prijs en ook nog installeren en hangen er gratis bij

Assortiment
ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan137335 02-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
simpel, makkelijk en overzichtelijk

Service
zonder inruil leuke korting gehad en wordt gratis verstuurd

Assortiment
kleine ruimte , met alle topmerken en modellen

Aanbeveling
via via hier terecht gekomen en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos137278 02-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
fijne winkel goede ligging. prima service goede uitleg al mijn vragen zijn beantwoord en scherpe prijs gekregen. specifiek naar een type tv gezocht dus over het assortiment weet ik niet veel ik zou deze winkel wel aanraden aan iemand anders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laarhoven137286 02-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Goed geholpen in de winkel

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Ik kwam specifiek binnen lopen voor een soundbar die ik gezien had op internet. Ik had er nog wat vragen over mbt de aansluitingen van de soundbar. Is me allemaal netjes uitgelegd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. M Clerk 136905 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel is bij mij om de hoek dus dat is ideaal.

Service
Prima geholpen.

Assortiment
Meer dan de gemiddelde winkel.

Aanbeveling
Zou het zeker aanbevelen omdat het makkelijk te bereiken is, goede service en uitgebreid aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kuiters137073 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon goed.

Service
Voor de 2e keer perfect geholpen. Vorige keer was een online aankoop en nu naar de winkel te Breda gereden voor een nieuwe tv.

Aanbeveling
Goed dit heb ik al meerder keren gedaan.

Extra toelichting
Ik kende platteTv.nl al van mijn eerdere aankoop en door de goeie service kwam ik hier weer uit voor mijn nieuwe Ultra HD tv. Vriendelijk geholpen en goeie respons toen ik een probleem had met mijn eerdere aankoop van mijn Harman Kardon set.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Wijk 136903 01-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon op voorraad dus direct mee kunnen nemen!

Service
het was erg druk in de winkel in Nijmegen maar toch snel geholpen!

Assortiment
Erg breed assortiment.

Aanbeveling
op internet sprongen ze er uit, er toch fijn om het in een echte winkel op te kunnen halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. T.J.M. De Nijs 135242 01-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak op internet is perfect, duidelijk en overzichtelijk omschrijven.

Service
Goed geholpen in de winkel.

Assortiment
Kwam speciaal voor Philips en Samsung, maar daarin meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Combinatie van prijs, inruilactie, zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noa - 137118 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super goede ervaring met deze winkel! Uitstekend advies gekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans137095 01-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk voor de deur parkeren, verder goeie informatie en rustige omgeving om de tv's te beoordelen (een soort woonkamers)

Service
De service is top.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Dit ga ik zeker doen, prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

INunumete137134 31-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Wij kenden Plattetv al uit de stad in Nijmegen en via internet kwamen wij ze weer tegen. Goed geholpen in de winkel, te goed.. daarom hebben we hem ook gekocht. Verschillende tv's staan er genoeg in de winkel. De keuze is reuze! Plattetv kunnen wij aanraden aan andere mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbeson 137137 31-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en compacte winkel.

Service
Meerdere aankopen gedaan bij PlatteTV, altijd goed geholpen. Daarnaast is men altijd vriendelijk, snelheid van afhandeling is goed.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Wij raden PlatteTV over het algemeen al aan bij mensen die een TV zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heebregts 136662 31-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak is goed, vrij parkeren voor de deur in filiaal Breda en daarnaast een overzichtelijke website.

Service
Perfect geholpen door Ralf in de winkel te Breda.

Assortiment
De winkel is overzichtelijk ingedeeld en daarnaast een ruime keus!

Aanbeveling
Zal ik zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Zoetekouw136666 31-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Een vriend heeft mij getipt over deze winkel. Tevens werk ik zelf bij de UPC en veel klanten waar ik kom zijn tevreden over deze winkel! Vandaag naar de winkel in Nijmegen gegaan. Ben daar goed geholpen door de medewerker met goede uitleg. Ik wist wat ik wilde hebben, maar er staan zeker genoeg tv's. Winkel raad ik zelf ook weer aan bij andere mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 31-12-2014

Beste heer Zoetekouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl

Leuk om te horen dat u helemaal tevreden bent over uw ervaringen in onze winkels te Arnhem en Breda. U heeft een erg mooie keuze gemaakt met de W828 serie van Sony.

Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2015!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

L Demarteau137101 31-12-2014 In de winkel gekocht
40HU6900
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Via een vriend van mij ben ik bij Plattetv.nl uitgekomen. Die heeft mij deze winkel aangeraden. Hij was heel content over de prijs en service. Ik ben zelf goed geholpen in de winkel en goede uitleg gekregen van de verkoper. Assortiment is goed! Winkel kan ik zelf ook weer aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 137053 31-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niks mis mee, goed vindbaar.
Het grote voordeel vind ik dat er een website, maar dat je makkelijk ziet waar je het product kunt afhalen.

Service
Goede en duidelijke uitleg.
Er werd de tijd voor ons genomen, goede vergelijkingen.

Assortiment
Genoeg producten, maar niet teveel. Overzichtelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Gewoon goed bij PlatteTV, niks mis mee. Zie bovenstaand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. A. Teunissen137105 31-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Via internet deze winkel leren kennen, deze winkel sprak ons aan door de scherpe prijs en omdat de website en netjes en verzorgd uitzag wat vertrouwen gaf. Mooie winkel, ruim assortiment. Deskundig geschoold personeel. Ik ga deze winkel aanbevelen bij andere mensen ivm de prijs, service en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees en Rian 133769 31-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk, je kunt makkelijk uitsorteren welk merk je wilt.

Service
Goede uitleg gekregen in de winkel, daarnaast wordt er de tijd voor je gemaakt. Bij PlatteTV weet men waar men over praat.

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment. De winkel in Breda is overzichtelijk ingedeeld, televisies hangen per merk waardoor je makkelijker kunt uitkiezen.

Aanbeveling
Wij hebben PlatteTV al bij mensen aangeraden.

Extra toelichting
Het is gewoon uitstekend bij PlatteTV.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van der Aa 137067 31-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Via internet gezocht naar een Nijmeegse Sonos Dealer en toen bij PlatteTV.nl uitgekomen. Puur vanwege de ligging voor deze winkel gekozen. Goede service tot nu toe, het assortiment ziet er goed uit, er staat meer dan genoeg. Ook zou ik de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan135841 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hardstikke gemakkelijk.

Service
Ik kreeg gelijk netjes contact met PlatteTv.nl na mijn bestelling.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M137051 31-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Goed geholpen door de adviseur.

Assortiment
Voldoende assortiment.

Aanbeveling
Aan iedereen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 136783 31-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is overzichtelijk en je kan meteen bellen. Daarnaast winkels waar je de producten kunt zien en afhalen.

Service
Service is prima, het is geen 10 omdat er 1 keer niet op werd genomen.

Assortiment
Alles wat er verkrijgbaar is heeft PlatteTV.nl.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV zeker aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V Roos137022 31-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Via internet/kieskeurig heb ik plattetv.nl gevonden. Tevens heb ik mijn tv hier ook gekocht Voor plattetv gekozen omdat ze echt een winkel in nijmegen hebben en ik ze meteen nodig had. Goed geholpen in de winkel, helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 20 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk van uit je stoel.En bij problemen een telefoontje en men probeert gelijk te helpen

Service
bestelde tv was niet in voorraad en er werd een goed alternatief geboden.Een duurderen TV voor de zelf de prijs.

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
aan een ieder zelf kom ik zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

U. Pul 136339 31-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
We kennen de winkel vanuit de stad, we hebben gekozen voor deze winkel vanwege de goede ervaringen, zowel die van ons als die van kennissen en familie. Super goede service, voornamelijk qua aanbod, gemak en kundigheid. Ook het assortiment is zeer ruim, meer dan voldoende aanbod. Ook wij zouden de winkel weer aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. MJM Vrolijks 136889 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar en te vinden.

Service
Goed geholpen, maar vind het iets te commercieel.

Assortiment
Assortiment is heel ruim en ook alles op voorraad.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit verhouding en de service in de winkel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Koning 136776 30-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via Beslist.nl direct bij PlatteTV terecht gekomen. Toestel was in Breda op voorraad, dus ik kon hem meteen afhalen.

Service
Vriendelijke verkoper en producten op voorraad.

Assortiment
Goede voorraad en assortiment.

Aanbeveling
Ik kende PlatteTV nog niet, maar na mijn aankoop zou ik hen zeker willen aanraden bij anderen.

Extra toelichting
Ondanks de drukke dagen en elders een hoop producten niet op voorraad, heeft PlatteTV aan mijn wensen voldaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 136913 30-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
goede service en uitleg over mogelijkheden. Men heeft kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beusi50 30-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijke site en prettig dat jullie winkels hebben zodat we de producten konden zien en horen.

Service
Zijn naar de winkel in Breda geweest ivm aanschaf SONOS. Zeer goede demonstratie gehad medewerker SONOS. Daarna werd de aankoop prima en zeer prettig afgehandeld door medewerker van Platte TV.nl.

Assortiment
Assortiment Home cinema's viel tegen in de winkel van Breda. Het zou fijn zijn om studio's te maken om diverse merken te beluisteren met een goede demonstratie en zodoende een betere vergelijk te kunnen krijgen. Demonstratie SONOS was perfect.

Aanbeveling
Prima geholpen en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Zie bovenstaande beoordelingen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sunt136843 30-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van de buurman hoorde ik over Plattetv.nl en hierdoor eens op de website gekeken. Dit zag allemaal overzichtelijk uit.

Service
Vriendelijke geholpen te Breda.

Assortiment
Dit ziet er allemaal goed uit.

Aanbeveling
Ik ben zelf ook doorverwezen en ga dit zelf ook zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. J. Ockers136159 30-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via via deze winkel getipt gekregen. Website goed in orde, veel informatie en makkelijk in gebruik. Ruim assortiment, veel meer keuze als bij andere winkels. Ik zou deze winkel ook aanbevelen bij andere mensen omdat je hier persoonlijk contact hebt met de verkopers en je in de winkel ook kunt onderhandelen over de prijs. Zeer goed geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. J. Arissen136942 30-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Deze winkel getipt gekregen door een bekende omdat ik opzoek was naar een mooi audio systeem. Eerste keer dat ik hier naar binnen ben geweest. Winkel was boven verwachting, je wordt hier heel goed geholpen en het assortiment is heel groot. Ik ga deze winkel aanbevelen bij andere mensen. Ik kwam binnen voor een Philips home cinema set maar uiteindelijk met een mooie Harman Kardon naar huis gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MP 136786 30-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is super duidelijk. Je kunt makkelijk parkeren voor de deur bij filiaal Breda.

Service
Zowel telefonisch als in de winkel goed te woord gestaan.

Assortiment
Voldoende keuze, daarnaast had PlatteTV wat wij zochten.

Aanbeveling
Via een collega bij PlatteTV terecht gekomen, voordeel is dat je kunt inruilen. Daarom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baart136750 30-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Even gebeld naar Breda voor een voorraad vraag en de volgende dag de soundbar afgehaald.

Service
Dit vind ik prima, nette uitleg gehad.

Assortiment
Zeer breed.

Extra toelichting
Na mijn google zoektocht en via keurkoop kwam ik uit bij PlatteTv.nl. Door de de prijs en de fysiek winkel te Breda heeft mij de doorslag gegeven om hier te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

have136127 30-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
standaard vergelijk van tv moeten hebben

Service
duidelijke uitleg, scherpe prijs

Assortiment
ruim opgezet, duidelijk alles te zien en op voorraad

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sijmens 136807 30-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Vriendelijk personeel en kennis van producten. Rustige manier van bekijken van TV's. Mooie opstelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Berendsen136752 30-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Via internet heb ik Plattetv.nl gevonden. Ik heb ze gebeld om de geluidset te laten reserveren. Heel goed geholpen in de winkel, goed geholpen. Ze hebben me ook geholpen om alles zo goed mogelijk te kunnen aansluiten zodat ik alles uit mijn nieuwe set ga halen. Genoeg apparatuur in de winkel! Winkel kunnen wij absoluut aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice van Wezenbeek 136762 30-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Het te woord staan is prettig en niet opdringerig ervaren. En alle mogelijkheden zijn getoond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HW28429 30-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Platte tv zit bij ons om de hoek, is heel makkelijk te bereiken.

Service
Vriendelijk, vakkundig en probleem oplossend personeel

Assortiment
Wat we nodig hadden was aanwezig.

Aanbeveling
vanweg goede bereikbaar en Vriendelijk, vakkundig en probleem oplossend personeel raden wij PlatteTV aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schokkin 24677 30-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen tien minuten een TV gekocht en meteen mee kunnen nemen!

Service
Duidelijke uitleg gekregen. Prima geholpen.

Assortiment
Breed assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ze hebben voor iedereen wel een goede aanbieding, in elke prijsklassen. ook makkelijk te bereiken in centrum Nijmegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters 136037 30-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
direct mee kunnen nemen, TV was op voorraad.

Service
goede kennis en aanvullende informatie gekregen.
Bereid om samen even de goedkoopste webshop te checken en hier in mee te gaan.

Assortiment
ruime voorraad, in alle prijsklassen staat er iets en mooi opgesteld.

Aanbeveling
tevreden met de TV naar huis, dus kan de winkel aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Zwart 136749 30-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan de TV achter de winkel ophalen, en ze hebben een duidelijke winkel in Nijmegen.

Service
Volledig, duidelijke en prettig geholpen.

Assortiment
Veel keuze in de winkel, goed te vergelijken.

Aanbeveling
ze hebben een ruim assortiment en ook vergeleken met online scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Govert136459 29-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk tv vinden en een goede gratis parkeermogelijkheid voor de deur.

Service
Goede deskundige uitleg en gemotiveerd personeel.

Assortiment
Mooie showroom met grote selectie spelende tv's!

Aanbeveling
Dit ga ik zeker doen mijn buurman is ook nog zoekende voor een nieuwe Tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert136549 29-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gebruik gemaakt van de handige chatfunctie, hierna naar Breda gereden waar we voor de deur konden parkeren.

Service
Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg.

Assortiment
Van Tv's tot kabels/muurbeurgel/meubels... alles is hier te koop.

Aanbeveling
Ik heb geen betere winkel gezien, daarom hebben wij ook onze aankoop ook hier gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 136530 29-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website vind ik erg duidelijk.

Service
Goede uitleg gekregen in de winkel en goed geholpen.

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Door de goede service en het assortiment zal ik PlatteTV zeker willen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 135721 29-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hartstikke gemakkelijk, de website is eenvoudig bedienbaar.

Service
Prima service, netjes e-mails gekregen dat het product klaarstond. In de winkel te Breda goed geadviseerd.

Assortiment
Alles aanwezig!

Aanbeveling
Zal ik zeer zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edward 136547 29-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site erg gemakkelijk en daarnaast vrij parkeren voor de deur in filiaal Breda handig.

Service
Goede informatie verstrekking en goed geholpen.

Assortiment
Goed assortiment, van alle grote merken zijn er diverse toestellen te verkrijgen.

Aanbeveling
Alle bovenstaande punten maken PlatteTV voor mij een aanrader.

Extra toelichting
Mooie winkel, vriendelijk personeel en een mooie combinatieaanbieding kunnen krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WI28406 29-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken in overdekt winkelcentrum. je kunt gratis de auto kwijt.

Service
Perfect, want met alle technische vragen kunnen wij hier terecht

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Wij raden iedereen Platte TV aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews