PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 24235 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6677 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M Eijkhout 11-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen, Molenstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima website en deskundige medewerkers in de winkel.

Service
ik kwam enigsinds geërgerd met een niet functionerende tv bij de winkel in Nijmegen binnen lopen en ben na een 20 minuten tevreden met een nieuwe tv vertrokken.

Assortiment
Er is zeer veel keus.

Aanbeveling
Veel informatie op de website, goede voorraad. Eenvoudig je keuze op internet maken en dan de tv in de winkel ophalen of laten bezorgen.

Extra toelichting
Vriendelijk en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke, duidelijke site.

Service
Binnen enkele minuten na onze bestelling ontvingen wij een bericht dat het bestelde artikel niet meer op voorraad was. Ons werd direct een andere(duurdere)TV aangeboden voor dezelfde prijs. Ik zeg SUPER SERVICE

Assortiment
Voor elk wat wils en voor elke portemonnee is de juiste keuze aanwezig.

Aanbeveling
Optelsom van al mijn vorige antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RBS 11-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ben vlot geholpen en geadviseerd .

Service
TV die ik op het oog had was niet meer voorradig, heb toen voor hetzelfde geld een duurder type gekregen

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
Met een goed gevoel de winkel verlaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rigobert 11-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Uiteraard het parkeerprobleem in Utrecht :)
Anders was het een 10

Service
Ik had een tv besteld die achteraf toch niet meer leverbaar was. In eerste instantie vroeg ik mijn geld terug, wat geen probleem was.
In tweede instantie werd mij een vervangende tv aangeboden die beter was dan de vorige tegen dezelfde prijs.

Aanbeveling
Prima geholpen in de winkel.
Service achteraf was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 11-01-2016 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goede voorlichting

Service
goed advies over een service contract bij aankoop reciever

Assortiment
jammer dat er geen telf en tablet verkocht worden

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 11-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik wist wat ik wilde aanschaffen. Product was aanwezig in de winkel en op voorraad.

Service
Verkoper nam alle tijd om een en ander uit te leggen. Ook werd moeite gedaan om (in dit geval) 4K content te laten zien.

Aanbeveling
Verkoper had de nodige kennis om details over de TV en het gebruik hiervan te vertellen.
Doordat dat de TV een paar dagen later 100,- goedkoper was werd dit gedeeltelijk gecompenseerd met een korting op de muurbeugel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de livechat de deal gemaakt. Verliep prima. Chat was nog niet afgerond of de bevestigingsmail lag al in de inbox! Top

Service
De jongens hebben de 55 inch netjes in de auto getild. Top!

Assortiment
Keuze te over. Model wat ik wilde was echter niet meer in het assortiment. Er werd mij een prima alternatief geboden. Top!

Aanbeveling
Gewoon prima webwinkel om je ding te kopen

Extra toelichting
Toen we de TV ophaalde werd ons nog een hdmi kabel aanbevolen. Van dat soort verrassingen hou ik eigenlijk niet van. Ter plaatse moet je dan weer beslissen voor een ding dat ik thuis wel had liggen bleek later. Beetje jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Driessen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dit is echt een topwinkel waarbij je gemakkelijk online kan bestellen.

Service
Bij vragen krijg je snel de antwoorden en helpen snel bij eventuele problemen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment waarbij je een goede keus kan maken

Aanbeveling
De winkel ziet er verzorgd en professioneel uit, de medewerkers helpen je ook naar de wensen van de klant.

Extra toelichting
Ik draag deze winkel, zowel de winkels als Webshop, voor aan mijn kennissenkring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik geef niet snel een 10 maar deze is dubbel verdiend! Het gekozen toestel bleek niet beschikbaar en kregen een prima alternatief aangeboden! Kortom, goede en snelle afhandeling.
Zeer tevreden!!

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
We zijn zeer tevreden over de snelle en uitermate correcte afhandeling!

Extra toelichting
Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kinderyoga Maastricht 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke website.

Service
Mijn bestelde apparaat bleek na bestelling niet leverbaar. Vrijwel meteen mailde klantenservice met een alternatief tegen dezelfde prijs. Kreeg uiteindelijk dus een beter apparaat voor een "goedkopere" prijs. Super nette service!

Assortiment
Prima keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Prima service, prima levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaston 11-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helaas kom je, via de Tom-Tom, bij Biermans terecht..... We kwamen uit Vlissingen.

Service
Prima geholpen, goed personeel !!

Assortiment
Goed en veelzijdig

Aanbeveling
We kregen wat we verwachtten

Extra toelichting
Komen zeker terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toine 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
gekozen type was niet meer leverbaar maar plattetv heeft goed meegedacht naar een oplossing

Aanbeveling
goede, snelle interactie. snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geluidsinstallatie 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikel simpel online te vinden

Service
Artikel simpel online te bestellen

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Uitstekende winkel

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Ziere 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aankoop via internet prima verlopen

Assortiment
kwaliteit in beeld en geluid

Aanbeveling
makkelijk bereikbaar en toegankelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie Hoekstra 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Het bestelde artikel bleek achteraf niet leverbaar te zijn, toenboden zij mij een beter model (Duurder) aan voor dzelfde prijs. Echt top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riet189120 11-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
weer een aankoop bij Plattetv gedaan en weer goed geholpen

Assortiment
ruim en alles netjes gesorteerd

Aanbeveling
zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André van Druten 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Meedenken bij keus tv toestel en randapparatuur.
Plattetv.nl probeert niet de duurste oplossing te zoeken.
Service aan huis voor plaatsing en programmering prima.

Service
Geen afraffelwerk, maar de tijd genomen om naar de klant te luisteren en uit te leggen.
Goede bereikbaarheid van de medewerkers.

Aanbeveling
Zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom remon 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijke webshop

Service
Snelle hulp bij vragen

Aanbeveling
Alles verloopt zoals het moet zijn .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rikus 11-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
voor een webwinkel ziet de winkel in Breda er keurig uit.

Service
Goede informatie over het apparaat

Extra toelichting
het hoogste cijfer dat ik geef is een 9 want er moet altijd nog iets beters mogelijk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce s 11-01-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was bestellen, betalen, product krijgen en naar huis 😊

Service
wist niet van ideal betaling, maar ze hebben een random reader liggen

Assortiment
perfect en scherpe prijzen

Aanbeveling
makkelijk bereikbaar in de achterhoek

Extra toelichting
volgende x kijk ik eerst online bij jullie alvorens ik naar andere winkel ga

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus Obdam 11-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima overzicht van de diverse aankoopartikelen

Service
Zeer goed geholpen met een rustige uitleg

Assortiment
Zeer veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan 11-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel bereikbaar. Goed ingedeeld. Tv 's staan met een meubel opgesteld waardoor het geen chaos wordt om TVs te vergelijken.

Service
Vriendelijke en snelle bediening. Er wordt voldoende toegelicht en ondersteuning aangeboden.

Assortiment
Laatste nieuwe toestellen en groot aantal topmerken zijn aanwezig.

Aanbeveling
zie bovenstaande motiveringen + goede prijsdeals.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimpie 11-01-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site komt niet snel boven, je moet echt "platte" TV's als zoekcriteria opgeven maar ben je er dan is het een zeer gebruiksvriendelijke site en is er goed mee te navigeren.

Service
wordt niets opgedrongen en een duidelijk advies

Assortiment
een gedeelte staat in de winkel en dat zijn dan toch de merken met een goede naam.

Aanbeveling
De winkel zelf is ruim en goed te overzien

Extra toelichting
De winkel zelf is niet zo makkelijk te vinden, maar met een navigatie is het goed te doen en dan opletten waar de ingang is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petervb 11-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem Presikhaaf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk. TV die ik wilde zien werd direct vanuit magazijn opgesteld voor demonstratie. Goede adviezen

Service
Alle vragen werden snel en naar tevredenheid beantwoord en uitgevoerd

Assortiment
Wat ik zocht was er

Aanbeveling
Goede adviezen, goed assortiment, concurrerende prijzen. Vriendelijke mensen

Extra toelichting
Goed geholpen om nog met de LG oled actie mee te kunnen doen. Inruilmogelijkheid oude TV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanemaaijer 188388 11-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel in Utrecht is goed bereikbaar, mooie overzichtelijke opstelling, met niet te veel TV's dus lekker rustig! Ook de TV direct mee kunnen nemen.

Service
de verkoper nam de tijd, had aandacht voor ons als klant, prima uitleg.

Assortiment
genoeg, ik heb het toestel kunnen bekijken in de winkel, en ook kunnen vergelijken met andere modellen.

Aanbeveling
dit is een klasse zaak! een winkel waar je normaal zou denken dat je het niet kan betalen, maar dan met erg interessante prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Falkenstein 11-01-2016 In de winkel gekocht
Molenstraat Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat verstaan jullie onder gemak??
De winkel is duidelijk en overzichtelijk

Service
Een prima service,

Assortiment
Ruimtelijk en goed overzichtelijk opgezet.

Aanbeveling
Ben zeer tevreden,

Extra toelichting
Alleen als ik een tv en soundbar heb gekocht, en er niet direct met installatie voor de tweede keer uitkom, moet eigenlijk de service gratis zijn. Ook al is het een klein bedrag , is toch een stukje service wat je moet verlenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edbro 11-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op oudjaarsdag rond 16.00uur de aankoop gedaan. Prettig geholpen in de winkel en vooral niet opdringerig, ze nemen echt de tijd.

Service
De bezorgservice zoals afgesproken en namen de oude plasma mee retour

Assortiment
Het assortiment is volop, hebben maar naar twee TV's gekeken.

Aanbeveling
Vooral niet opdringerig, prijs is oke. Service prima, ze komen na wat ze beloven.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Binky 11-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en afvallen in de winkel, assortiment is lekker groot

Service
Altijd vriendelijk en denken met je mee, en ze weten waar ze het over hebben

Assortiment
Groot assortimenten als het er niet is dan is het zo in huis

Aanbeveling
Gewoon het totaal plaatje, je kunt hier ook iets met de prijs doen, dus dat vind iedereen interessant toch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dylan JS 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen van de tv ging lekker snel en soepel. Ik vind dat de website makkelijk te gebruiken is voor elke gebruiker.

Service
De service verdient echt een 10+. Ik had eerst een samsung UE55JU7000 gehaald maar het beeldkwaliteit vond ik toch niet zo. Maar door de totaal service pakket mocht ik de tv omruilen voor een andere en nog een mooie korting gekregen erbij!

Assortiment
Plattetv.nl heeft een heel groot assortiment. Ik was al een aantal weken aan het orienteren op de website welk toestel ik zou gaan kopen.

Aanbeveling
Ik heb al tegen veel kennissen en familie verteld dat ze hier hun volgende tv moeten bestellen vanwege de service en de lage prijzen!

Extra toelichting
Toen de bezorger kwam de tv omruilen hielp hij mij netjes met de tv in de doos te plaatsen en het was echt een aardige jongen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Proactief in advisering, goede producten tegen lage prijs.

Service
Na bestelling mailtje dat er een kwalitatief betere televisie beschikbaar was (zelfde merk) tegen dezelfde prijs. Na controle bleek dit inderdaad ook een betere tv te zijn en ik ben blij toen op dat advies te zijn ingegaan.

Assortiment
Alle televisies die ik potentiel wilde kopen en gezien had bij andere winkels waren ook verkrijgbaar bij PlatteTV.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriella Karlhuber 11-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Werd met enorm veel enthousiasme en kennis van zaken geadviseerd.

Assortiment
Hele ruime keus in diverse prijsklassen.

Aanbeveling
Bijzonder vriendelijk, kundig en servicegericht team.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert van Rongen 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig bestellen en betalen.
Snel en netjes verpakt geleverd.

Service
Erg vriendelijke en adequate service.
Prima contact en snel duidelijke en heldere antwoorden op mijn vragen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment met concurrerende prijzen.
(ik heb niet alles bekeken)

Aanbeveling
Zeer vriendelijke en toegankelijke webwinkel met het prettige idee dat er ook een echt fysieke winkel is.
Goede service met prima communicatie.
Dat maakt het kopen van een fantastische tv voor een goede prijs (de goedkoopste) met een snelle levering een prettige ervaring.

Extra toelichting
Tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonos 11-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Enigste winkel open in het winkelcentrum

Service
Zijn goed geholpen, nemen de tijd

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Personeel is behulpzaam

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mischa 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede bereikbare site met voldoende informatie

Service
Afspraken worden goed nagekomen, er wordt meegedacht, wijzigen van een leveringsafspraak is perfect verlopen, levering keurig op tijd, zeer snelle reactie op mails en via de chatfunctie, mooie prijs voor oude toestel.

Assortiment
Zeer ruim assortiment! Hierdoor een one-stop shop wat ideaal is.

Aanbeveling
Gewoon een goede service, kwaliteit, snelheid, nakomen van afspraken. Waren er maar meer bedrijven zoals deze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helmsk 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
Service zoals het hoort met aandacht voor de klant

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 11-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prachtige showroom en goed advies

Service
Gemakkelijk online reserveren en in de winkel afhalen.

Assortiment
Goede selectie audio en video apparatuur

Aanbeveling
Fijne service, goed advies en enthousiaste medewerkers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wol 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
geen motivatie

Service
goede e-mail reaktie

Assortiment
twee tv's op de website waren niet leverbaar

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
ee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tersteeg 11-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle elektronica staat keurig en overzichtelijk opgesteld, veel mensen, wij ook willen graag eerst de artikelen zien en horen voor we overgaan tot koop.

Service
De koffie en de uitgebreide uitleg van de verkoper was naar volle tevredenheid.

Assortiment
Keus is er genoeg, Je eigen vooraf even via de site van plattetv.nl oriënteren van wat je wilt kopen is naar mijn mening altijd belangrijk.

Aanbeveling
De winkel waar wij geweest zijn is in Utrecht en met de auto prima bereikbaar.

Extra toelichting
Alle apparaten die wij wilden kopen waren op voorraad en konden we dan ook direct meenemen, De beugel voor de soundbar werd keurig de andere dag volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Van Uytven 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Steeds een vriendelijke assistentie en snelle reactie op mijn vragen.

Assortiment
Breed aanbod

Extra toelichting
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele bestel proces loopt super simpel

Service
Ik had een product besteld dat niet meer leverbaar is en ik kreeg een vervangend product aangeboden dat veel duurder is, maar ik hoefde niets bij te betalen.

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Echt een goede web winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 11-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
IK was op zoek naar een Smart tv en moest er snel één hebben en ook afgeleverd en geïnstalleerd.
Ik vond het prettig dat ik via de Chat eigenlijk direct werd gewezen op een mooie aanbieding.

Service
IK kreeg in eerste instantie een offerte opgestuurd omdat ik de tv eerst wilde zien in de winkel in Breda. Had afgesproken met de verkoper dat ik de tv dezelfde week wilde hebben afgeleverd en geïnstalleerd. dat is allemaal gelukt. Erg tevreden.

Aanbeveling
Een fijne ruime winkel waar je veel modellen kunt bekijken om een goede beoordeling te maken. De medewerker heeft genoeg tijd voor je. Dat kan ik van de grootste op dit gebied niet echt zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 11-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim, overzichtelijk, goed bereikbaar

Service
Vakkundig, vriendelijk, geduldig

Assortiment
Goed, niet te groot aanbod, waardoor je het overzicht kwijt raakt.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RFR 11-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mobiel pinapparaat zou handig zijn. Nu moest alles van tevoren overgeboekt worden, waardoor je bij de bank een paar dagen verwerkingstijd hebt. Het is dan niet vandaag bestellen en morgen hebben. En dat is jammer.

Service
Het zou wel handig zijn als de bezorger indien hij later is dan de afgesproken tijd, uit zichzelf zou bellen dat het later wordt. Hij kwam nu een uur later dan afgesproken, en ik heb er zelf achteraan moeten bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

188992 10-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke uitleg, eerlijk advies!

Service
Perfect!

Assortiment
Als je hier niet kunnen slagen, slaag je toch nergens! Enorm ruime keuze!

Aanbeveling
Ik ben blij gekocht heb, ik ga met een goed gevoel de winkel uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nel188752 10-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima

Service
snel, vakkundig

Assortiment
veel en lekkere rustige winkel

Aanbeveling
via via hier terecht gekomen en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braat188774 10-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Toen ik het eenmaal gevonden had, was de keuze zo gemaakt

Service
You had me at BBQ sauce

Assortiment
Niet alles wat op de site staat hangt in de winkel

Aanbeveling
Goede winkel, heel rustig geholpen en niet te opdringerig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Haico en Monique Elshof 08-01-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel zit op het industrieterrein, maar is makkelijk bereikbaar en overzichtelijk met voldoende keuze van de artikelen.

Service
De service in de winkel is top, maar ook als er een monteur komt is thuis de service ook top.

Assortiment
Er is een ruim aanbod te zien op de site van PlatteTV, maar ook in de winkel. Ze hebben ook heel veel op voorraad.

Aanbeveling
Zeer overzichtelijke winkel, met voldoende aanbod van de artikelen, maar ook met enthousiaste medewerkers die goed luisteren naar de wensen van de klant.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Deventer 08-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de site alle informatie die ik nodig had, en indien nodig de livechat.

Service
Direct reageren op vragen van de klant, goede begeleiding naar aankoop

Assortiment
zover als ik kan beoordelen, zeer uitgebreide keuze van artikelen en merken.

Aanbeveling
Gewoon uitstekend.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden, zal dit zeker uitdragen naar familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arco1969 08-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Eenvoudige website goed te navigeren.
Heeft ook meerdere vestigingen, waar je zo naar toe kan

Service
Je krijgt vaak 'Excuses voor het ongemak', maar er wordt niet daadwerkelijk actie ondernomen bij klachten

Assortiment
Op de website lijken ze veel op voorraad te hebben, maar in mijn geval blijkt dat niet zo; als een leverancier iets op zich laat wachten, krijg je de spullen later.

Aanbeveling
helaas, vermelden in mijn geval op voorraad met een voorraadtekort i.c.m. gebrek aan oplossingen bij lange wachttijden leveren geen voldoende op.

Extra toelichting
Vergeet niet om de goedkoopste concurrent te vermelden, want dan kun je het ook voor die prijs bij deze winkel krijgen. Iedereen is vriendelijk, maar ik krijg het gevoel dat ze 'me aan het lijntje hielden'.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van PlatteTV.nl 08-01-2016

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl!

Jammer dat u ondanks een hele positieve start toch niet helemaal tevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl. Deze ochtend hebben we samen al even contact gehad omtrent de status van uw bestelling, wij hebben daarop direct contact opgenomen met Onkyo omtrent de levering van het bestelde artikel. Enkele momenten geleden hebben wij hierover terugkoppeling gekregen en direct contact met u opgenomen.

Wij hebben een mooie HDMI kabel bij uw bestelling geplaatst ter compensatie van het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

J. Jaspers 08-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
Online een TV besteld, die op voorraad zou zijn en, omdat ik na 18.00 uur bestelde, na 2 dagen geleverd zou worden. Diezelfde avond kreeg ik een mail waarin werd vermeld dat de door mij bestelde TV gewoon geleverd kon worden, maar werd mij een beter alternatief geboden voor dezelfde prijs. Omdat ik weloverwogen voor de door mij bestelde TV had gekozen, liet ik weten van dit aanbod af te zien. Hierop kreeg ik bericht dat de door mij bestelde TV NIET leverbaar was en dit op korte termijn ook niet het geval zou zijn. Hierop heb ik mijn ongenoegen en verbazing geuit en mijn geld teruggevraagd. Vervolgens het bericht dat men toch nog even alle filialen af zou gaan of de door mij bestelde TV toch niet alsnog beschikbaar zou zijn. Hiermee zou de beloofde levertijd uiteraard niet meer haalbaar zijn. Ik heb wederom gevraagd het bedrag terug te storten, omdat ik mij misleid voelde door tegenstrijdige informatie en berichten. Dit werd mij toegezegd met daarbij de opmerking dat deze gang van zake intern besproken zou worden, om verbeteringen in de bedrijfsvoering te kunnen doorvoeren. De volgende dag het geld, op 90 cent na, teruggestort gekregen. Uiterst vreemde gang van zaken. Het lijkt er sterk op dat plattetv.nl klant lokt met artikelen die ze niet op voorraad hebben, maar ze dan probeert te overtuigen over te gaan op een ander artikel wat wel leverbaar is en daarbij tegenstrijdige/ onjuiste informatie te verstrekken, vervelend en teleurstellend! Jammer.

Aanbeveling
Online een TV besteld, die op voorraad zou zijn en, omdat ik na 18.00 uur bestelde, na 2 dagen geleverd zou worden. Diezelfde avond kreeg ik een mail waarin werd vermeld dat de door mij bestelde TV gewoon geleverd kon worden, maar werd mij een beter alternatief geboden voor dezelfde prijs. Omdat ik weloverwogen voor de door mij bestelde TV had gekozen, liet ik weten van dit aanbod af te zien. Hierop kreeg ik bericht dat de door mij bestelde TV NIET leverbaar was en dit op korte termijn ook niet het geval zou zijn. Hierop heb ik mijn ongenoegen en verbazing geuit en mijn geld teruggevraagd. Vervolgens het bericht dat men toch nog even alle filialen af zou gaan of de door mij bestelde TV toch niet alsnog beschikbaar zou zijn. Hiermee zou de beloofde levertijd uiteraard niet meer haalbaar zijn. Ik heb wederom gevraagd het bedrag terug te storten, omdat ik mij misleid voelde door tegenstrijdige informatie en berichten. Dit werd mij toegezegd met daarbij de opmerking dat deze gang van zake intern besproken zou worden, om verbeteringen in de bedrijfsvoering te kunnen doorvoeren. De volgende dag het geld, op 90 cent na, teruggestort gekregen. Uiterst vreemde gang van zaken. Het lijkt er sterk op dat plattetv.nl klant lokt met artikelen die ze niet op voorraad hebben, maar ze dan probeert te overtuigen over te gaan op een ander artikel wat wel leverbaar is en daarbij tegenstrijdige/ onjuiste informatie te verstrekken, vervelend en teleurstellend! Jammer.

Review criteria:

Onvoldoende
Officiele reactie van PlatteTV.nl 08-01-2016

Beste mevrouw Jaspers,

Wat spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling bij PlatteTV.nl

Inmiddels hebben we hierover ook contact gehad per mail en hebben we voornamelijk het probleem omtrent het retour betaalde bedrag toegelicht. Door een foutje bij onze administratie is er inderdaad een klein bedrag te weinig retour betaald. Dit is direct alsnog gedaan en zal elk moment weer retour zijn op uw rekening.

We bieden u nogmaals onze excuses aan voor het ongemak en laten u graag een volgende keer zien dat wij beter kunnen!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Toon meer reviews