PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20220 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5416 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van den Bergh 137751 04-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, makkelijk aan te rijden. Je kunt je TV makkelijk inladen, omdat je bij filiaal Breda parkeergelegenheid voor de deur hebt.

Service
Tot dusver goed geholpen.

Assortiment
Ruime voorraad, je kunt een goed beeld krijgen van wat er beschikbaar is.

Aanbeveling
Een goede ervaring bij PlatteTV, daarnaast een goede prijs voor een mooie tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristel137734 04-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De site was gemakkelijk te vinden en het gratis parkeren voor de deur is ook een pre.

Service
Ik vind dat je hier gewoon goed en rustig word geholpen, dit is wel anders als andere winkels. Tevens krijg je gewoon eerlijk advies van de verkopers.

Assortiment
Er staat genoeg. Veel kwaliteit te vinden in de winkel te Breda.

Extra toelichting
Ik woon in Breda en had vanaf de weg de winkel al een paar keer gezien. Hierdoor zijn we maar eens op internet gaan kijken en hierna naar de winkel gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. L Legters 137341 04-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Mijn vader doet hier ook aankopen, laatst nog een Playbar gehaald.

Service
Spontaan en altijd vrolijk.

Assortiment
Groot assortiment. Kwam eigenlijk voor een Panasonic, maar ga met een Sony de deur uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vanGils 137706 04-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Al eerder aankoop gedaan bij PlatteTV. Aankoop via internet besteld en in winkel afgehaald. Nu weer vanwege tevredenheid. De manier van uitleg was, helder, duidelijk en op een vriendelijke manier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Timmermans 137684 04-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
We kennen de winkel al van oudsher, hebben hier al eerder een televisie gekocht. Goede service tot nu toe, kennis van zaken en je kunt er ook eerste even rustig rondkijken alvorens je geholpen wordt. Het assortiment zeer breed, kan wel zeggen het breedste van Nijmegen en omgeving. Ook zouden we de winkel zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Husman137699 04-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis parkeren rondom winkelcentrum

Service
Goede uitleg en mooi alternatief

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen

Extra toelichting
Kwam binnen lopen voor een 32 inch tv, na 32 inch gezien te hebben heb ik besloten dat ik toch een maat groter wou, de verkoper dacht goed mee en heb een mooi 40 inch uhd tv gekocht voor bijna dezelfde prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. van Verseveld -137595 04-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Na een advies een prachtige mooie Sony TV gekocht voor een schitterende prijs. Uitstekend geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lubach 134775 03-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Helaas met de auto lastig te bereiken omdat ze midden in het centrum zitten, maar wel meteen mee kunnen nemen!

Service
vriendelijk geholpen, de verkoper had veel geduld en legde duidelijk uit.

Assortiment
ze hebben veel staan, maar toch overzichtelijk.

Aanbeveling
Persoonlijk vind in de locatie midden in de stad niet ideaal, maar het is wel een echte speciaalzaak voor TV's.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. de Brouwer - 137577 03-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Prachtig hier bij mij om de hoek! Onwijs veel keuze, na een prima advies een prachtige LG UHD TV gekocht! Dik tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. JC Langeveld 137570 03-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Site is volledig en de winkel is lekker dichtbij.

Service
Goed meegedacht een een mooie prijs gemaakt.

Assortiment
Er is een verschil tussen de site voorraad en de winkel voorraad. Uiteindelijk wel een mooi alternatief geboden.

Aanbeveling
Wat ik hierbvoven vermeld heb. Goede service en had goede verhalen gehoord over de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Dhr. T Grote 137540 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Goed geholpen en je kunt altijd onderhandelen over de prijs.

Assortiment
Al meerdere dingen hier gekocht.

Aanbeveling
Vanwege het assortiment, de goede prijs en een persoonlijke behandeling. Zijn ook voldoende medewerkers in de winkel, dus je staat geen uren in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ME137623 03-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Platte TV is zowel webwinkel als fysieke winkel, dus kan je even makkelijk langs om product te bekijken.

Service
Goed geholpen, keurig aan alternatief geholpen en goede product kennis

Assortiment
ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Juist vanwege gemak service en assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 1966 03-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De service is in een woord uitstekend. De productkennis van de medewerkers is goed.

Assortiment
Het assortiment is niet zo groot omdat de winkel in Doesburg niet zo groot is maar alles is te bestellen dus geen enkel probleem.

Aanbeveling
Vanwege de goede service, kennis en prijzen.

Extra toelichting
Zie bovenstaand.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jos 137524 03-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer helder, zowel de website als de winkel te Breda.

Service
Goed geholpen in de winkel.

Assortiment
Wat wij zochten was aanwezig.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen, ik kom terug!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.H.J.C. 137116 03-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is super, popt ook als eerste naar voren. Als je iets invoert in het zoekveld komt het direct naar voren.

Service
Netjes geregelt, betaling duurde iets langer dan verwacht maar dit was geen enkel probleem.

Assortiment
Genoeg keuze, daarnaast makkelijk te filteren op bijvoorbeeld 4K en formaat.

Aanbeveling
Zal ik zeer zeker doen, qua prijzen is PlatteTV zeer scherp.

Extra toelichting
Bij PlatteTV wordt je goed geholpen en er wordt de tijd voor je genomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen137496 03-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren

Service
Zeer goed geholpen

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Het is mij zelfs aanbevolen om naar deze winkel te gaan

Extra toelichting
Ik kwam specifiek kijken naar een 32 inch tv van philips of samsung, na advies van de verkoper en een goede demonstratie heb ik toch gekozen voor een ander merk die kwalitatief beter is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bie137085 03-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
redelijk overzichtelijk

Service
mee gedacht met de klant , ongevraagd goed geinformeerd en tv op voorraad , scherpe prijs

Assortiment
ruim ,veel,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 136872 03-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website goed overzichtelijk en duidelijk. Parkeerplaatsen genoeg en daarnaast goed vindbaar.

Service
Goede en duidelijke uitleg gekregen. Daarnaast werden onze vragen goed beantwoord.

Assortiment
Overzichtelijke opstelling, per TV merk kun je de verschillende toestellen goed bekijken en beoordelen.

Aanbeveling
Wij zouden PlatteTV zeker willen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verstege 137295 03-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Wij kennen deze winkel al van vroeger en komen steeds weer terug. Vanmorgen komen kijken voor een Ultra HD tv van Samsung, offerte gekregen en deze aan het eind van de dag opgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lamberts137265 02-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
combinatie winkel en site heel gemakkelijk, alles te zien in winkel

Service
aantal malen in showroom geweest altijd goed geholpen en tv op voorraad

Assortiment
ruim assortiment, duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janssen 137389 02-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct op voorraad terwijl bij andere winkels deze niet beschikbaar was!

Service
plezierig geholpen, de verkoper denkt mee met de klant.

Assortiment
Veel! bijna te veel.

Aanbeveling
ze gaan met prijzen online en ze hebben de TV's op voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Morsink136565 02-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Ik woon zelf ook in Nijmegen en ben gewoon eens binnen gelopen. Ben goed voorgelicht, goed geholpen. Meer dan genoeg mogelijkheden, kan bijna niet kiezen! Winkel kan ik daarom ook met gemak aanraden aan andere mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Franssen 137030 02-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via het zoeken op internet ben ik bij PlatteTV.nl uitgekomen, vanwege de scherpe prijs in combinatie met een fysieke winkel is dit wel erg prettig. Goede service tot nu toe, zowel in de winkel via telefoon netjes geholpen. Hoewel ik vrij specifiek gezocht heb, hebben ze hier vrijwel alles staan. Ook zou ik absoluut de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van den Brule 136846 02-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
We kennen de winkel vanuit de stad. We hebben voor PlatteTV.nl gekozen vanwege de goede aanbiedingen en het ruime assortiment. Prima service tot nu toe, ook de vorige dat we hier kwamen kijken zijn we netjes geholpen. Het assortiment is ruim genoeg, we zijn door de adviseur de juiste richting ingestuurd, wat de keuze veel gemakkelijker heeft gemaakt. Ook zouden we de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 137359 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles duidelijk en genoeg keuze.

Service
Genoeg tijd om verschillende modellen te bekijken en de verkoper had verstand van zaken.

Assortiment
veel verschillende modellen.

Aanbeveling
goed geholpen in de winkel en direct mee kunnen nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 02-01-2015

Beste heer Visser,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl

Goed om te horen dat u tot een mooie keuze bent gekomen met onze adviseur Liewe, wij willen u nogmaals veel plezier wensen van de mooie LG UB850!

Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2015!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

heuvelink 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en parkeerplaats bij de achterdeur, tevens gratis parkeren.

Service
Goed geholpen en een eerlijk advies

Assortiment
Het is voldoende maar miste toch wat modellen om te bekijken

Aanbeveling
Ik ben zelf ook aanbevolen

Extra toelichting
Kwam specifiek binnen lopen voor een model wat ik gezien heb op internet, na wat vergelijkingen bleek dit ook de beste keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Brood 137388 02-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed, website is makkelijk en overzichtelijk.

Service
Duidelijke uitleg gekregen, garantiemogelijkheden vind ik goed.

Assortiment
Er staat nog veel meer binnen dan ik dacht!

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV zeker aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bouw137291 02-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk

Service
snel en duidelijk, scherpe prijs en ook nog installeren en hangen er gratis bij

Assortiment
ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan137335 02-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
simpel, makkelijk en overzichtelijk

Service
zonder inruil leuke korting gehad en wordt gratis verstuurd

Assortiment
kleine ruimte , met alle topmerken en modellen

Aanbeveling
via via hier terecht gekomen en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos137278 02-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
fijne winkel goede ligging. prima service goede uitleg al mijn vragen zijn beantwoord en scherpe prijs gekregen. specifiek naar een type tv gezocht dus over het assortiment weet ik niet veel ik zou deze winkel wel aanraden aan iemand anders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laarhoven137286 02-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Goed geholpen in de winkel

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel

Aanbeveling
Zou ik zeker aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Ik kwam specifiek binnen lopen voor een soundbar die ik gezien had op internet. Ik had er nog wat vragen over mbt de aansluitingen van de soundbar. Is me allemaal netjes uitgelegd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. M Clerk 136905 02-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel is bij mij om de hoek dus dat is ideaal.

Service
Prima geholpen.

Assortiment
Meer dan de gemiddelde winkel.

Aanbeveling
Zou het zeker aanbevelen omdat het makkelijk te bereiken is, goede service en uitgebreid aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kuiters137073 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon goed.

Service
Voor de 2e keer perfect geholpen. Vorige keer was een online aankoop en nu naar de winkel te Breda gereden voor een nieuwe tv.

Aanbeveling
Goed dit heb ik al meerder keren gedaan.

Extra toelichting
Ik kende platteTv.nl al van mijn eerdere aankoop en door de goeie service kwam ik hier weer uit voor mijn nieuwe Ultra HD tv. Vriendelijk geholpen en goeie respons toen ik een probleem had met mijn eerdere aankoop van mijn Harman Kardon set.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Wijk 136903 01-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gewoon op voorraad dus direct mee kunnen nemen!

Service
het was erg druk in de winkel in Nijmegen maar toch snel geholpen!

Assortiment
Erg breed assortiment.

Aanbeveling
op internet sprongen ze er uit, er toch fijn om het in een echte winkel op te kunnen halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. T.J.M. De Nijs 135242 01-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak op internet is perfect, duidelijk en overzichtelijk omschrijven.

Service
Goed geholpen in de winkel.

Assortiment
Kwam speciaal voor Philips en Samsung, maar daarin meer dan genoeg keuze.

Aanbeveling
Combinatie van prijs, inruilactie, zou ik deze winkel zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noa - 137118 01-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Super goede ervaring met deze winkel! Uitstekend advies gekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans137095 01-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk voor de deur parkeren, verder goeie informatie en rustige omgeving om de tv's te beoordelen (een soort woonkamers)

Service
De service is top.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Dit ga ik zeker doen, prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

INunumete137134 31-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Wij kenden Plattetv al uit de stad in Nijmegen en via internet kwamen wij ze weer tegen. Goed geholpen in de winkel, te goed.. daarom hebben we hem ook gekocht. Verschillende tv's staan er genoeg in de winkel. De keuze is reuze! Plattetv kunnen wij aanraden aan andere mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbeson 137137 31-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en compacte winkel.

Service
Meerdere aankopen gedaan bij PlatteTV, altijd goed geholpen. Daarnaast is men altijd vriendelijk, snelheid van afhandeling is goed.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Wij raden PlatteTV over het algemeen al aan bij mensen die een TV zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heebregts 136662 31-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemak is goed, vrij parkeren voor de deur in filiaal Breda en daarnaast een overzichtelijke website.

Service
Perfect geholpen door Ralf in de winkel te Breda.

Assortiment
De winkel is overzichtelijk ingedeeld en daarnaast een ruime keus!

Aanbeveling
Zal ik zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Zoetekouw136666 31-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Een vriend heeft mij getipt over deze winkel. Tevens werk ik zelf bij de UPC en veel klanten waar ik kom zijn tevreden over deze winkel! Vandaag naar de winkel in Nijmegen gegaan. Ben daar goed geholpen door de medewerker met goede uitleg. Ik wist wat ik wilde hebben, maar er staan zeker genoeg tv's. Winkel raad ik zelf ook weer aan bij andere mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 31-12-2014

Beste heer Zoetekouw,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl

Leuk om te horen dat u helemaal tevreden bent over uw ervaringen in onze winkels te Arnhem en Breda. U heeft een erg mooie keuze gemaakt met de W828 serie van Sony.

Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2015!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

L Demarteau137101 31-12-2014 In de winkel gekocht
40HU6900
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Via een vriend van mij ben ik bij Plattetv.nl uitgekomen. Die heeft mij deze winkel aangeraden. Hij was heel content over de prijs en service. Ik ben zelf goed geholpen in de winkel en goede uitleg gekregen van de verkoper. Assortiment is goed! Winkel kan ik zelf ook weer aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 137053 31-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niks mis mee, goed vindbaar.
Het grote voordeel vind ik dat er een website, maar dat je makkelijk ziet waar je het product kunt afhalen.

Service
Goede en duidelijke uitleg.
Er werd de tijd voor ons genomen, goede vergelijkingen.

Assortiment
Genoeg producten, maar niet teveel. Overzichtelijk ingedeeld.

Aanbeveling
Gewoon goed bij PlatteTV, niks mis mee. Zie bovenstaand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. A. Teunissen137105 31-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Via internet deze winkel leren kennen, deze winkel sprak ons aan door de scherpe prijs en omdat de website en netjes en verzorgd uitzag wat vertrouwen gaf. Mooie winkel, ruim assortiment. Deskundig geschoold personeel. Ik ga deze winkel aanbevelen bij andere mensen ivm de prijs, service en klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees en Rian 133769 31-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk, je kunt makkelijk uitsorteren welk merk je wilt.

Service
Goede uitleg gekregen in de winkel, daarnaast wordt er de tijd voor je gemaakt. Bij PlatteTV weet men waar men over praat.

Assortiment
Goed en uitgebreid assortiment. De winkel in Breda is overzichtelijk ingedeeld, televisies hangen per merk waardoor je makkelijker kunt uitkiezen.

Aanbeveling
Wij hebben PlatteTV al bij mensen aangeraden.

Extra toelichting
Het is gewoon uitstekend bij PlatteTV.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van der Aa 137067 31-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Via internet gezocht naar een Nijmeegse Sonos Dealer en toen bij PlatteTV.nl uitgekomen. Puur vanwege de ligging voor deze winkel gekozen. Goede service tot nu toe, het assortiment ziet er goed uit, er staat meer dan genoeg. Ook zou ik de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan135841 31-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hardstikke gemakkelijk.

Service
Ik kreeg gelijk netjes contact met PlatteTv.nl na mijn bestelling.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M137051 31-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Goed geholpen door de adviseur.

Assortiment
Voldoende assortiment.

Aanbeveling
Aan iedereen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 136783 31-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is overzichtelijk en je kan meteen bellen. Daarnaast winkels waar je de producten kunt zien en afhalen.

Service
Service is prima, het is geen 10 omdat er 1 keer niet op werd genomen.

Assortiment
Alles wat er verkrijgbaar is heeft PlatteTV.nl.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV zeker aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V Roos137022 31-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Via internet/kieskeurig heb ik plattetv.nl gevonden. Tevens heb ik mijn tv hier ook gekocht Voor plattetv gekozen omdat ze echt een winkel in nijmegen hebben en ik ze meteen nodig had. Goed geholpen in de winkel, helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews