PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 23115 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6286 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fed 02-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Heb via de website besteld, werkt goed. Alleen jammer dat de zoekfilters mee naar beneden scrollen als je de pagina omlaag doet. Erg irritant zelfs. Verder ziet de site er een beetje ouderwets uit

Service
Top service

Assortiment
De tv die ik had uitgekozen was niet op voorraad, wel goed opgelost. Maar jammer dat hij wel aangegeven wordt als voorradig. Wel een goede reclame psychologie truc ;)

Aanbeveling
De levering ging vrij traag, bij bijvoorbeeld cool blue is het dezelfde avond nog binnen.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

wim gamelkoorn 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit jouw luie stoel jouw nieuwe t.v. bestellen. Hoe gemakkelijk kun je het maken.

Service
De service genoten bij de aanschaf van het toestel. Als dat een voorteken is voor de toekomst heb ik daar het volste vertrouwen in. Chapeau!

Assortiment
Alles is er wat jouw hartje begeert. Teveel om op te noemen.

Aanbeveling
Zie de andere beoordelingen. Minder dan een 10 is eenvoudigweg niet te geven.

Extra toelichting
Kan alleen maar zeggen: "Vooral doorgaan".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben behandeld

Service
Idem

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoezo weergavenaam 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik en klaar

Service
De chat met een medewerker stelde ik zeer op prijs

Extra toelichting
Niet echt. Veel gemak en snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
achter de pc uitzoeken prima

Service
via chat geholpen om tot goede keuze te komen werkte prima

Assortiment
ik zocht een DAB/internet radio en daar was de keus goed in, beter dan bij andere winkels

Aanbeveling
goede service bestelling ook goed aan gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 02-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Locatie en winkel waren van alle gemakken voorzien. Duidelijke opstellingen. Ruim opgezet waarbij verschillende modellen goed kunnen worden bekeken en vergeleken.
Ook mooie sound opstelling van de Sonos apparaten.

Service
Het personeel is zeer kundig. Ik kwam voor een ouder model in de winkel maar na goed advies, welke ik als zeer ondersteunend heb ervaren in het maken van mijn keuze, heb ik het nieuwe model gekozen.

Na thuiskomst heb ik de besproken zaken online gereviewed en op alle aspecten heb ik een correct advies gekregen. Hulde!!

Assortiment
Assortiment is zeer breed. Ik vind het mooi te zien dat dit bedrijf van online naar fysiek gaat. Daarmee wil ik zeggen dat naast de online winkels de consument ook de mogelijk heeft de producten fysiek te bekijken. Mooi hybride model waarin online en fysiek winkelen samenkomen.

Aanbeveling
Naast de vermelde bovenstaande zaken over service etc zijn de prijzen ook scherp.
Hulde dus. Ik hoop wel goed ondersteuning te krijgen de cash back actie ook gestort te krijgen vanuit de leverancier, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Lokers 02-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben in Breda geweest.Alle tv's stonden apart per merk gesorteerd.We konden eerst rustig rondkijken zonder dat er een verkoper kwam.Na enig rondkijken hebben we zelf een verkoper aangesproken,dit vinden wij prettiger.

Service
De verkoper heeft ons goed geholpen.
De tv hebben we thuis laten bezorgen,wat ook prima is verlopen.

Assortiment
We hadden van tevoren al een tv op het oog.
Deze stond opgesteld,aleen jammer dat er niks aangesloten was om 3d te kijken.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel.
Geen opdringende verkopers.

Extra toelichting
Tot nu toe uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De TV die ik had besteld was niet meer op voorraad en zou ook niet meer geleverd worden. Als compensatie kreeg ik een betere en duurdere tv aangeboden voor hetzelfde bedrag. Top!

Assortiment
Er is genoeg keuze in alle prijsklasses

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Aanbeveling
heldere website, goedkoopste keus

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Fam van Laarhoven 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn gekozen TV was niet meer op voorraad en heb een mooi alternatief geoffreerd gekregen met korting.

Service
Goede snelle service en bereikbaarheid.

Aanbeveling
Maximale score. Ik heb een zeer goed gevoel over gehouden aan mijn aankoop bij plattetv.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen moeite om te navigeren door de site.

Service
Tv was niet leverbaar welke ik besteld had. Ik kreeg binnen een paar uur een email met een aanbod voor een grotere iets betere tv welke ik voor de zelfde prijs kon krijgen.

Aanbeveling
Prima service. Snel antwoord op mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en duidelijke site

Service
Direct bereikbaar via mail, binnen 5 minuten antwoord op mijn vragen. Daar waar andere bedrijven ernaar streven binnen een week antwoord te geven.

Assortiment
Genoeg voor mijn wensen.

Aanbeveling
Platte TV biedt een breed assortiment aan en handelen zeer klantvriendelijk.

Extra toelichting
Had een goedkopere TV besteld, maar was niet voorradig. Direct via de mail een alternatief aangeboden welke weliswaar duurder was, maar daar werden geen extra kosten voor berekend. Deze vorm van klantvriendelijkheid en service is een groot pluspunt voor platteTV.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rens 02-11-2015 In de winkel gekocht
Arhem

Algemene score

9,0

Service
Service en meedenken een dike 9. ik kwam eigenlijk voor een goedkope Ultra HD TV maar verkoper gaf aan dat ik voor dat geld ook een top kwaliteit HD TV kon krijgen. Uiteindelijk advies van verkoper gevolg en kijk nu met veel plezier naar mijn 55 inch Sony HD TV. Beeld is echt schitterend en veel beter dan vorige toestel van al weer 6 jaar oud. Dank voor het advies!

Assortiment
Op internet enorm assortiment maar ook in de winkel enorm veel live te bekijken. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambregts 02-11-2015 In de winkel gekocht
VBreda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede parkeeergelegenheid. Ruime show.

Service
Vriendelijk en deskundig personeel

Assortiment
Ruime showroom. Met vele opstellingen en ruime keus.

Aanbeveling
Algehele goede indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 02-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De aankoop verliep heel gemakkelijk via de webshop.

Service
Tot op heden heb ik nog geen problemen ondervonden en dus geen extra service nodig gehad. Wel tevreden van de goede bestelling en levering binnen de 24u (in België dan nog!)

Assortiment
Alle toestellen die wij hadden willen vergelijken konden we bekijken op PatteTV.nl, tegen de allerscherpste prijzen, dus zeer goed!

Aanbeveling
Wij zijn zeer tevreden van de service, bestelling, verzending, levering en website.

Extra toelichting
PlatteTV Werkt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barrie 02-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een hele relaxte winkel, waar je duidelijk de kans krijgt om je keuze te maken en waar niet alles propvol staat.Verder is hij gewoon lekker overzichtelijk en modern

Service
Wij kwamen voor iets anders dan dat wij eigenlijk gekocht hadden, op aanraden van de verkoper. Deze had namenlijk niet meer het artikel wat wij wilden, maar wel een verdraaid goed alternatief. Na wat prijsvergelijking/aanpassing hebben wij op zijn advies toch jet andere artikel meegenomen. Verder vertelde hij rustig en duidelijk, hoe, wie, wat en waar en nam hij ook alle tijd voor ons. Als extra kregen we toch nog een hdmi-kabel mee, omdat hij niet had kunnen leveren, wat wij eigenlijk wilden.

Assortiment
Ruim aanbod van diverse soorten electronica. Voor een dermate grote van zaak, vind ik dat het aanbod groot is en ook divers.

Extra toelichting
Alleen dat het voor ons een prettige ervaring was en dat we zeer zeker terug komen als we iets van electronica nodig hebben. Totaal anders dan de markt schuin tegenover deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto12 02-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima "zeker die chat , ze helpen je uitmuntend

Service
Uitstekend

Aanbeveling
Aan iedereen "het echt super bij Plattetv

Extra toelichting
Ze helpen mij zelfs op zaterdag met het toestel na de auto toe , daar was ik zeer blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud lahr 01-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goede uitleg over het product

Assortiment
grote sortering TV`s

Aanbeveling
Mooie ruime winkel en goede hulp en uitleg van Nico

Extra toelichting
De bezorging was correct op tijd zoals aangegeven door de vervoerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Stoltz 01-11-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De eerste indruk tijdens het eerste telefonische contact was zeer goed Mijnheer Daniël kwam zeer klantvriendelijk over. Het TV toestel wat ik zocht was voorradig. Van vrienden bij mij hier in Kleve kreeg ik het advies met Platte TV zaken te doen. Duurzame producten en diensten koop ik altijd in Nederland vanwege service en niet autoritair gedrag.

Service
Ik heb een ruime garantie. Zelfs als er een defecte pixel zou zijn waar normaal geen garantie voor bestaat krijg ik een nieuw toestel.
Ik heb ook een tevredenheids garantie met omruil mogelijkheid. Ik dacht het toestel zelf te kunnen installeren maar moest hierbij hulp inschakelen wat geen probleem was.

Assortiment
Ik had mijn keuze laten vallen op een bepaald toestel. Door de grote keuze en het deskundige advies is de keuze op een ander type gevallen.

Aanbeveling
De firma platte TV beveel ik graag aan anderen aan. Wel heb ik daar een kanttekening bij gemaakt als marketing specialist. Let niet al te veel op de niet echt verzorgde entree van de winkel maar op de gemotiveerde medewerkers IN de winkel. De PLATTE TV is het DIK waard!

Extra toelichting
De telefonische bereikbaarheid zou wat mij betreft enige aandacht mogen krijgen. Het zijn niet alleen jonge mensen die zich van snelle andere communicatiemiddelen kunnen bedienen. Ouderen zullen nog graag de telefoon gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk en eenvoudig

Service
Correcte afhandeling bestelling

Assortiment
ruim gesorteerd

Aanbeveling
zie vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rikasv 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snel contact, ook handig de mogelijkheid via de chat. Ook komt er snel een reactie. Super!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijk, accurate reacties zowel via mail als chat.

Extra toelichting
Een vertrouwd gevoel overgehouden aan de koop bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein Fortgens 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De televisie was zo besteld. Toen hij niet op voorraad bleek werd me een goede deal aangeboden, topservice, kan niet anders zeggen.

Service
Zie boven

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rigterinkm 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze op een makkelijke manier te zien op een duidelijke website.

Service
Zelfs op zondag binnen 5 minuten antwoord op mijn vragen.

Assortiment
Alles te vinden op de website.

Aanbeveling
Mijn tweede tv en nog steeds 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik zocht op het model dat ik wou kopen, via Google kwam ik gelijk op plattetv.nl, niet alleen goed vindbaar maar ook nog voor de scherpste prijs.

Service
Mijn model TV kon tijdelijk niet geleverd worden, ik kreeg daarop gratis een upgrade naar een betere tv

Assortiment
alles aanwezig wat je nodig hebt bij het uitzoeken van een nieuwe tv

Aanbeveling
Ben ik niet geweest.

Extra toelichting
Telefonisch en via de mail ook snel geholpen met de vragen die ik nog had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Berkel 176685 01-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Aan de buitenkant van de winkel kan nog beter aangegeven worden waar de TV zaak is, gezien beneden alleen BBQ's staan. Wel goed bereikbaar, en genoeg parkeerplek.

Service
Met drie mensen contact gehad, en bij alle drie perfect geholpen! Niet opdringerig, en meedenkend met de klant.

Assortiment
De winkel in Utrecht is mooi ingericht, en heeft een rustige uitstraling.

Aanbeveling
Dit was onze eerste ervaring bij PlatteTV, maar zeker aan te bevelen aan andere mensen!

Extra toelichting
Er valt over de prijs te praten, ze geven eerlijke voorlichting en het is fijn dat ze de combinatie hebben van een webshop met een fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Vos 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ging aanvankelijk niet helemaal volgens wens, maar is uiteindelijk toch goed gekomen.

Service
ondanks dat er volgens de site voldoende voorraad is, bleek dit niet het geval te zijn.

Assortiment
er werd minder aangeboden dan gedacht

Aanbeveling
Ben zeer tevreden over de totale afhandeling!

Extra toelichting
Er was even een miscommunicatie met de bezorgdienst, maar dat is naar tevredenheid opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Gewenst tv was niet meer leverbaar. Kreeg een aanbieding van het nieuwe vervangende model 2015 met een korting van € 400. Een fantastisch gebaar!

Extra toelichting
Gemakkelijk en snelle respons bij onverwachte problemen. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MB54 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond gelijk wat ik nodig had. De criteria zijn makkelijk in te stellen en de resultaten fijn te sorteren.

Service
De bestelde TV was niet meer voorradig. Ik kreeg een aanbod voor een soortgelijk maar wel duurder model voor de prijs van de oorspronkelijk bestelde. Een bijzonder prettig gebaar ;-)

Assortiment
Groot assortiment voor aantrekkelijke prijzen. Als je hier niet slaagt, waar dan wel?

Extra toelichting
Ik ben 100% tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smith 177223 01-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Meteen mee kunnen nemen!

Service
Duidelijke uitleg gekregen, super fijn geholpen!

Assortiment
Veel keuze in de winkel in Utrecht.

Aanbeveling
Eerste ervaring bij plattetv, maar we zouden ze zeker aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJE 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is vrij simpel en straight forward.

Service
Snelle levering en mooi servicepakket.

Assortiment
Iedere tv die ik in een concurrerende winkel tegen kwam, werd hier ook aangeboden voor een betere prijs.

Aanbeveling
Makkelijk, goedkoop en snel.

Extra toelichting
Geen enkele reden om ook maar ergens anders nog te zoeken in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velders 01-11-2015 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Medewerkers weten waar ze over praten

Assortiment
Wij wilden een samsung tv kopen en ze hadden alle samsung modellen staan dat is wel prettig om ze live te zien

Aanbeveling
overzichtelijke winkel niet te kolosaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is makkelijk terug te vinden

Service
Twee producten gekocht, maar 1 geleverd. Contact gehad via chat en werd duidelijk dat het tweede product een dag later geleverd zou worden.

Assortiment
Voor mij een goed assortiment

Aanbeveling
Goede winkel die snel levert, met een goede klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R Katuin 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website en chat aanwezig voor vragen,

Service
chat kijkt meteen naar mogelijkheden en koppelt direct terug.

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Prima prijs, inruil mogelijk en snel verzonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huibrecht Gietemal 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
de gebruiksvriendelijke site maakt selectie van het product en de betaling gemakkelijk

Service
het bestelde product bleek niet meer op voorraad en is ook niet op korte termijn te leveren. Een vervangend doch hoger geclassificeerd apparaat werd aangeboden tegen dezelfde prijs

Aanbeveling
Niet meer leverbaar is altijd teleurstellend, maar alles werd gedaan om de klant volledig tevreden te stellen.

Extra toelichting
niet alleen het bestellen verliep naar tevredenheid ook de levering ging vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Engels 01-11-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Naar keuze kan ik een van de verschillende vestigingen bezoeken om daar mijn toekomstige tv op te halen

Service
Bij mjn zoektocht naar een nieuwe tv ben ik goed gehlopen door telefoische ondersteuning en is van alle vestgingen de actuele winkelvoorraad opgevraagd

Assortiment
Vrijwel alle soorten en maten van courante tv's zijn beschikbaar. Van kleine maten uit een voorgaand seizoen tot en met de nieuwste modellen van groot tot zeer groot formaat.

Aanbeveling
De prijzen zijn bijzonder concurrerend, de toestellen zijn ook nog eens in een winkel daadwerkelijk te bekijken. Andere online winkels bieden de bezoekmogelijkheid niet. De combinatie van courante modellen, zeer scherpe prijzen en de bezoekmogelijkheid maakt voor mij dat ik deze winkel in het bijzonder aan kan raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BKLAASSEN 01-11-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel is goed bereikbaar, net als de verkopers die in een voldoende aantal anwezig waren.

Service
De verkoper dacht veel mee en deed een zeer scherp aanbod dat betercwas dan alle andere aanbieders

Assortiment
Zeer uitgebreid en uitgebreid opgesteld om goed te kunnen vergelijken

Aanbeveling
Vooral de prijs-kwaliteits-verhouding van het aanbod icm uitstekende service maakt dat ik bij een volgende aanschaf eerst hier ga kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roblee 01-11-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Loop lekker de winkel binnen en zie hoe overzichtelijk alles opgesteld staat. Er is genoeg personeel aanwezig om me te helpen met keuze of advies.

Service
Krijg uitgebreid advies over het product wat ik op het oog heb. Er wordt goed naar me geluisterd waarbij er eventueel naar een alternatief wordt gezocht.

Assortiment
Voor ieders wens is er een product te vinden. Ook staan er aanbiedingen.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel in een winkel waar ik me op m'n gemak voel.

Extra toelichting
Lijkt misschien overdreven om zo'n hoge score te geven maar dit is de ervaring die ik met deze winkel en personeel heb niet alleen nu maar ook voorgaande jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Ottema 01-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles op merk bijelkaar

Service
goede uitleg

Assortiment
up 2 date

Aanbeveling
ruim , overzichtelijk, rustig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony Stork 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kun je op de website kijken en een passend model TV uitzoeken.

Service
Het model wat ik had uitgezocht bleek toch niet in voorraad te zijn. Ik kreeg de keuze een ander model te nemen die duurder was voor dezelfde prijs. Het toestel was eigenlijk iets beter zelfs.

Assortiment
Heel veel modellen zijn in voorraad

Aanbeveling
Dit ivm, deskundigheid, klantenservice en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R Aldus 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie overzichtelijke website met uitgebreide up-to-date informatie en zeer gemakkelijk keuze menu's
Zeer snelle respons op vragen en het bestelproces verloopt ook duidelijk en informatie wordt tijdig teruggekoppeld

Service
De afspraken worden correct en snel uitgevoerd.
De aflevering en installatie verliepen probleemloos.

Assortiment
Zeer uitgebreid en aktueel, scherp geprijsd .

Aanbeveling
Uiterst tevreden over de aankoop, aflevering en installatie.
Kon oude Panasonic Plasma TV goed inruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Driessen 177087 01-11-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Top

Service
Super geholpen in Nijmegen

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
Absoluut!

Extra toelichting
Onze buurman heeft ons geadviseerd om eens in Nijmegen te gaan kijken bij PlatteTV.nl. Hij heeft hier al eens aankopen gedaan. We moesten hierheen vanwege de scherpe prijzen, het aanbod en de goede service in de winkel. Hier aangekomen kunnen we dit inderdaad bevestigen. Ook vinden we het assortiment zeer goed, er staat vrijwel alles op het gebied van televisies. Wij zouden deze winkel zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BCK 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt er op verschillende manieren zoeken, zelfs heel makkelijk in prijs klasse.

Service
Product wat ik had besteld was niet meer leverbaar, maar ik kreeg de aanbieding om de nieuwere versie van dat product voor het zelfde geld te ontvangen terwijl deze veel duurder is.

Assortiment
ontzettend veel en zeer makkelijk te vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Het gevraagde was niet langer leverbaar maar direct werd een alternatief aangeboden tegen een zeer lage prijs als compensatie voor het ongemak vermoed ik. Dit aanbod was zo goed (prijs en alternatief) dat ik direct akkoord ben gegaan. Fantastische klantgerichtheid noem ik dit.

Assortiment
In vergelijking met andere aanbieders zou het assortiment altijd uitgebreider kunnen.

Aanbeveling
zie mijn eerdere uitleg bij service.

Extra toelichting
Prima winkel, genoeg aanbod, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 01-11-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Webshop maar omdat er winkels in de buurt zijn makkelijker keuze te bepalen

Service
Prima advies en door inruil een nog betere aanschaf prijs

Assortiment
Ruime keus in hetgene wat wij zochten

Aanbeveling
Goed advies en scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Binnen 2 minuten een reactie op mijn mailtje en verschrikkelijk netjes geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nlalz0293 01-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Service
snelle reactie

Extra toelichting
snel alternatief geregeld prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandeweijer 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bereikbaarheid is soms wat moeilijk, maar eenmaal aan de lijn gaat het goed.

Service
Na korte tijd ging mijn tv stuk. Ik werd toen, ondanks de A-Z garantie doorverwezen naar SAMSUNG. Dat vind ik een 6 waard. Toen na 1 jaar ook SAMSUNG oordeelde dat de tv niet meet te repareren was hebben jullie wel adequaat gereageerd (10). Gemiddeld dus een 8.

Assortiment
Goerd.

Aanbeveling
Ik durf dit te doen omdat jullie wel betrouwbaar zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Service zeer goed, mail gestuurd en vrij snel mail terug.
Alles goed afgehandeld en snel leveren van mijn bestelde spullen

Extra toelichting
Zeer goede service en snelle levering van de bestelde spullen. Zeker zou ik weer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
geen enkel probleem om mijn gewenste artikel te vinden

Service
Artikel was uitverkocht en duurde even voor dat werd gemeld, maar werd wel weer super opgelost door het nieuwere artikel dat de opvolger was aan te beiden voor de zelfde prijs

Assortiment
Gewoon alle keuzes die mij bekend waren

Aanbeveling
Dik tevreden over de uiteindelijke afhandeling en tijdige levering van het verjaardagskado

Extra toelichting
Zal altijd eerst plaats tv raadplegen bij een aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk om te winkelen. Duidelijke informatie. Snelle communicatie. Status update via email. Werkelijk super.

Aanbeveling
Mijn gekozen tv was hier het goedkoopst van allemaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews