PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 21988 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr K Damman 164183 27-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site en winkel, niks op aan te merken.

Service
Prima, duidelijke uitleg.

Assortiment
Kwam eigenlijk voor een Plasma en daarin zijn ze eigenlijk nog de enige die ze hebben. Hierin steken ze boven de andere uit.

Aanbeveling
Prima, koopervaring, niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Alles was goed te vinden en te bestellen

Service
Ik moest een paar keer contact opnemen met de klanten service odmat het paketje vertraagd was, ondanks dat het helaas niet geregeld kon worden toch altijd goed te woord gestaan, en wel verschillende opties geprobeerd om het te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouvrie 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was een zeer duidelijke website. Alles was zeer duidelijk aangegeven met bestellen. En ook de betaling verliep prima via internetbankieren.

Service
Was zeer tevreden over de service ons product was niet meer leverbaar. En we kregen een zeer goed alternatief aangeboden voor dezelfde prijs,maar wel als eenmalig aanbod vanzelfsprekend. onze keuze was toen snel gemaakt. Prima snelle service toch! En kregen het na twee werkdag fijn thuis geleverd weliswaar ook nog zonder verzendkosten. Wat wil je nog meer je hoeft er de deur nog niet meer voor uit.

Assortiment
Assortiment was voor ons voldoende. Wij hebben het product aangeboden gekregen dat prima aan onze verwachtingen voldoet.

Aanbeveling
Met zoeken service zit je bij deze winkel altijd goed

Extra toelichting
Als ik nog eens wat nodig heb en het is in deze winkel online verkrijgbaar zal ik het er zeker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk juiste TV te vinden

Service
De bestelde TV was niet meer te leveren maar we kregen als vervanging een betere en nieuwere zonder bij te betalen!

Assortiment
Van elke soort en type is wel wat te vinden

Aanbeveling
Super winkel, snelle service en reacties, levering ging zeer snel en netjes , top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JBL Charge 2 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de bank, makkelijk online bestellen

Service
Snel reaktie middels bevestigingsmails, je wordt op de hoogte gehouden van de meest actuele stand van zaken. En een zeer snelle levering.

Assortiment
Veel produkten en artikelen te verkrijgen via de webwinkel

Aanbeveling
Via Kieskeurig op jullie site gekomen. Eigen bevindingen zijn goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle Levering.
Omruilen ging vlotjes.
Scherpe prijzen.
Inruil oude tv.

Aanbeveling
Vriendelijke en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted 27-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en je parkeergeld wordt ook nog eens vergoed.

Service
Ik had de vloerstandaards voor mijn sonos speakers elders goedkoper gezien en ik kreeg ze direct zonder discussie voor dezelfde prijs aangeboden.

Assortiment
Alles wat je op audiovisueel gebied zoekt is aanwezig. Mocht er onverhoopt toch iets niet voorradig zijn, dan wordt dit zsm in huis gehaald.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, ruim assortiment en een prima service.

Extra toelichting
De online hulp is fantastisch. Gelijk werd de winkel ingelicht en vijf minuten later werd ik gebeld dat ik mijn aankoop op kon halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georg Vermeul 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel gemakkelijk, uitgebreid assortiment

Service
voortreffelijk nette service monteur, heel netjes gewerkt, beleefd

Assortiment
gewoon goed compleet

Aanbeveling
heel goede ervaring opgedaan

Extra toelichting
top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede duidelijke website en de livechat is echt super!

Service
Nogmaal de livechat is echt super goed snel en duidelijk antwoord. Zelfs nog een leuke extra korting om je over de streep te trekken. Enige minpuntje was bij het ophalen van de internet bestellen dat de jongeman die ons hielp het verkooppraatje van de servicegarantie en de schoonmaak doekjes nou niet bepaald vlekkeloos onder de knie had.

Assortiment
Ruime selectie en goede voorraad

Aanbeveling
Alles was gewoon super in orde. Tevens een mooie winkel (bij afhalen Breda).

Extra toelichting
Ik gebruikte altijd de *discounter websites, tot ik een paar vragen mailde en de antwoorden echt kant nog wal raakte. Vervolgens via de livechat hier zo goed geholpen dat ik sindsdien de bestellingen voor o.a. muurbeugel en TV hier heb gedaan. Ik zal hier ook zeker weer terugkeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vendetta 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer makkelijk te vinden en bestellen

Service
Duidelijk en simpel

Assortiment
Redelijk groot assortiment

Aanbeveling
Het is gemakkelijk om het product te vinden wat je zoekt en te bestellen. Je krijgt ook een track en trace dus je ongeveer ook op welk tijdstip je bestelling binnenkomt. Het product was overigens snel thuis bezorgd en goedkoper dan andere websites. Prima webshop om je producten te halen. Dit is de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik hier wat bestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fiep 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Uitgezochte tv was niet meer leverbaar kreeg een nieuwer model voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Aardige mensen goede uitleg goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rook 164113 27-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede locatie in Utrecht, makkelijk te bereiken, en makkelijk de TV meteen mee te kunnen nemen.

Service
Goede uitleg gekregen in de winkel, alle vragen zijn beantwoord. ook een mooie deal kunnen maken met bijbehorende accessoires.

Assortiment
Ruime overzichtelijke opstelling in Utrecht. niet te veel, maar genoeg te bekijken.

Aanbeveling
Ze hebben scherpe prijzen (ook online), goede service, en een ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George Huiser 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van uit je stoel

Service
Wordt goed en duidelijk gecommuniceerd

Assortiment
Veel keuze in prijs en type

Aanbeveling
Je word netjes geholpen geen druk om iets teken heel vriendelijk allemaal.

Extra toelichting
Hou vol streven naar beter tot best ,zal altijd een strijd blijven, maar met een lach op je gezicht gaat het iets makkelijker .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 27-07-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site.

Service
Goed, mensen met kennis over de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C de Bruin 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is overzichtelijk en intuïtief te vinden, zonder omwegen

Service
je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling, bericht bezorging door postnl (van postnl zelf) ging bij mij iets vertraagd, een mail en meteen een reactie met track&trace link van plattetv .nl zelf.
Alsof ze op jouw staan te wachten zo snel.

Assortiment
Assortiment is groot, alhoewel er waren twee tv`s die op site stonden en, die ik op het oog had, niet op voorraad/niet meer te bestellen.
maar er word je meteen een prima voorstel gedaan en een vervangend model aangeboden, voor dezelfde prijs, al is die ook duurder.

Aanbeveling
voor, tijdens, maar ook na de aankoop is er voldoende aandacht en service voor de klant om je van dienst te zijn.
Ondanks dat sommige modellen niet meer te leveren zijn, die wel op hun site staan denk ik niet dat je teleur gesteld zult zijn als je er een tv koopt, daar ze altijd een (tevreden) oplossing aanbieden
Zeker omdat men altijd een prima alternatief aanbieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harriet 27-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel is bereikbaar en van alle gemakken voorzien, waaronder een overzichtelijke ruimte waarin alles staat uitgestald.

Service
Verkoper heeft duidelijke en goede uitleg bij alle producten, soms iets te opdringerig met extra accessoires om te verkopen. Dit kan niet bij alle klanten gunstig uitvallen. Wij vonden het geen probleem.

Assortiment
Alle soorten en maten TV 's zijn er te zien

Aanbeveling
Mooie winkel goed bereikbaar en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon van Tilburg 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was makkelijk te vinden

Service
Tv was voorlopig niet aanwezig,kreeg aanbod van een grotere tv met meer mogelijkheden voor dezelfde prijs.
Dat is pas prima

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Ik ben super behandeld

Extra toelichting
Het was een geslaagde aankoop die ik zeker zal doorvertellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda Verweij 27-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is makkelijk te vinden op de site, overzichtelijk en duidelijk.

Service
De tv die ik wilde bestellen was niet meer op voorraad, hierdoor kreeg een beter en duurder toestel aangeboden voor dezelfde prijs.

Assortiment
Volgens mij hebben ze hier alles wat je maar kan bedenken op het gebied van tv's en accessoires.

Aanbeveling
Alles is goed geregeld, snelle reactie op je bestelling en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle persoonlijke contact

Assortiment
Veel opties

Aanbeveling
Ik ben top behandeld

Extra toelichting
Enige nadeel voor jullie was dat een product niet meer verkrijgbaar was maar wel nog op de site stond. Ik had deze dus besteld en betaal en toen hadden jullie een probleem. Vervolgens moesten jullie mij een alternatief aanbieden. Ik ben niet zo moeilijk maar er kunnen klanten zijn die daar misschien last van hebben. Ik snap niet dat ik dit typ want dat hadden jullie zelf ook meteen door natuurlijk. Succes verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel de Graaf 26-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel in Breda ligt vlak naast de woonboulevard en is makkelijk bereikbaar. Genoeg parkeer gelegenheid voor de deur. In de winkel zelf is er de mogelijkheid rustig rond te kijken. De hele winkel is lekker ruim op gezet. Naast de gemakkelijke sfeer welke binnen hangt is het zelfs mogelijk om even een potje tafel voetbal te doen, TOP! Ook het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Geven goed en eerlijk advies, helpen je snel en nemen de tijd om alles netjes af te handelen.

Service
Het personeel werkt snel en geeft goed advies. Daarnaast zijn ze eerlijk. Het garantiepakket wat PlatteTV.NL zelf aanbiedt geeft 100% garantie voor een periode van 3 jaar en bij alle voorvallen is binnen 2 dagen een oplossing gevonden.

Assortiment
Op de website is heel veel te vinden. Zelfs artikelen van oudere series welke al nergens anders meer te koop zijn. Dat niet alle producten in de winkel zichtbaar zijn is logisch. Echter was het jammer dat de hoeveelheid geluids systemen erg beperkt was. Hierdoor was het niet mogelijk de beoogde systemen fysiek te zien en te horen. Nu was er achter in de winkel nog ruimte waar nog aan gewerkt werd dus mogelijk dat dit onder nog onderhande werk valt.

Aanbeveling
Een 9 is het gemiddelde cijfer van de bovenstaande 3 criteria. Indien er nog iets meer aandacht wordt besteed aan geluid systemen in de winkel (tv's is al prima in orde) en misschien de game-hoek bij de ingang (winkel Breda) iets prominenter word neergezet (stuur op elke stoel en meer beeldschermen/test mogelijkheden) dan zouden we naar een 10 gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Thiadens 26-07-2015 In de winkel gekocht
Presikhaaf Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig op website kijken. Duidelijke bes beschrijvingen. Ook na telefonisch contact goed advies

Service
Meedenken met min wensen. Bellen zodra product binnen was

Assortiment
Enorm uitgebreid. Zeer ervaren personeel. Meedenkend

Aanbeveling
Tegen deze service en kennis kan geen enkele andere winkel tegenop

Extra toelichting
Ik had een vraag over aansluiten van wireless koptelefoon. Diverse zaken geweest. Niemand had goeie oplossing. Platte tv.nl gaf niet op en zocht meteen en kwam met de enige perfecte oplossing. Nu heb ik de voor mij perfecte televisie met perfecte oplossing voor mijn head set.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 26-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,7

Gemak
Erg makkelijk via Kieskeurig gevondn

Service
Snel en goed

Aanbeveling
Ik beveel nooit iets aan. Mensen moeten het zelf uitzoeken.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

163914 26-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Al lange tijd vaste klant bij deze winkel. Altijd goede prijs en een prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob van Naamen 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is volgens plan op tijd geleverd, precies zoals door jullie omschreven. Klasse ...

Service
Helemaal volgens de opgegeven tijd van Track en Trace afgeleverd in een onbeschadigde verpakking.

Assortiment
Niets op aan te merken, de in de eerste instantie gekochte TV was niet meer dsoor jullie leverbaar, is door u het bovenstaande prima omgezet naar een iets duurder gelijkwaardig toestel zonder bij betaling .. Geweldig ..

Aanbeveling
Lees het bovenstaande en u zal het begrijpen ...

Extra toelichting
Neen, ik ben heel erg blij met de gedane zaken, is allemaal perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr La Sarkam 164027 26-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.

Service
Goede service, heb speciaal gewacht op een specifieke verkoper.

Assortiment
Genoeg keuze, bijna te veel.

Aanbeveling
Komen hier omdat ze erom bekend staan de goedkoopste te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pool 26-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
TV niet allemaal voorzien van de info die noodzakelijk is voor het maken van mijn keuze

Service
verkoop te opdringerig. Niet lijkt erop uit om een bepaald toestel te verkopen ipv het toestel te verkopen dat ik zou willen.

Assortiment
Alle keuze aanwezig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Harrie Verberkt 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en ontvangen👍👍

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Gemak en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Model was niet beschikbaar, nieuwer model met zeer goede korting werd aangeboden en zelfde dag nog verstuurd. Snelle reacties op mails. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van veen 26-07-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Toegankelijk

Service
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietse 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website werkte snel en goed. Snelle reactie op zowel mail als via chat op de site. Telefonisch waren ze minder makkelijk te pakken te krijgen, vandaar geen 10.

Service
Snelle reactie op zowel mail als via chat op de site. Telefonisch waren ze minder makkelijk te pakken te krijgen. Heel net aanbod gekregen toen bleek dat mijn initieel bestelde tv niet aanwezig was. Ook mijn verzoek om de tv op te halen ipv laten bezorgen (zoals ik had aangegeven bij het bestellen) was geen probleem.

Assortiment
Groot assortiment van zowel televisies als assecoires

Aanbeveling
In de laatste jaren heb ik veel spullen online gekocht en nergens was de service zo goed terwijl de prijs zo laag was tov concurrenten. Een top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

163890 26-07-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Goede service en klantvriendelijk! Niet te opdringerig, scherpe prijs via offerte ontvangen, even rustig een nachtje over kunnen slapen en daarna een leuke deal gesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr Y Reijers 164031 26-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij 2 modellen wel voorradig online, maar helaas niet meer in de winkel.

Service
Uitstekende service in de winkel, tevens ook aan de telefoon.

Assortiment
Voor ieder wat wils!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Baal164057 26-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Heb al vaker een aankoop bij deze winkel gedaan. Ik kom hier graag terug omdat zowel de prijzen als de service dik in orde zijn. Website is helder en duidelijk. Online al wat huiswerk gedaan voor deze JBL portable speaker. Prettige winkel. Fijn dat je hier ook echt de produkten kunt zien, voelen en beleven. Wel zou er wat meer licht in de winkel mogen, dat zou er mooier uitzien. Goed geholpen door de verkoper. Duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Besuijen 51523642 26-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen verkeerde locatie van de winkel.

Service
Goede service in de winkel.

Assortiment
TV / Audio staat er genoeg, ziet er ook allemaal netjes uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinus 26-07-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Lekker dichtbij en goed te parkeren

Service
Goed te woord gestaan ennadat per ongeluk 2 keer werd afgeschreven was 1 telefoontje voldoende om geld terug te krijgen. Top!

Assortiment
Prima sortering barbeques

Aanbeveling
Goede produkten en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jurgen in het groen 26-07-2015 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede service en netjes geholpen

Aanbeveling
Goede winkel goed personeel en niet duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekfunctie

Service
N.v.t

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Goed en niet duur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob pronk 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles wat je zoekt snel gevonden

Service
zeer snel thuis bezorgd

Assortiment
zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
kan geen winkel waar je altijd zal slagen.

Extra toelichting
chat is ook zeer handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joelfan 163958 26-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel in Utrecht is goed bereikbaar, je kan er gratis parkeren, en de kan ook gratis thuisbezorgd worden.

Service
top! Erg goed geholpen door Liewe in Utrecht, gister al aan de telefoon, en vandaag ook in de winkel. we zijn veel winkels langsgegaan, maar hier de beste deal kunnen sluiten!

Assortiment
Ze hebben veel staan, en ook een mooie opstelling. Kunnen veel winkels wat van leren!

Aanbeveling
De service is goed, de prijs is scherp en ze hebben een mooi extra service pakket.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 26-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en snel info gekregen via de mail. Goede deal gemaakt en tv kon direct afgehaald worden. Tevreden!

Service
Zowel via mailcontact en in Breda goed geholpen

Assortiment
Als je het hier niet vind,vindt je het ergens anders ook niet.

Aanbeveling
Gewoon goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tacotv 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website met veel filtermogelijkheden

Service
Besteld apparaat bleek niet op voorraad. gelijk een voorstel gekregen voor zijn duurdere broertje... Uiteraard tegen dezelfde prijs

Assortiment
makkelijk...gewoon veel keuze

Aanbeveling
Live chat beschikbaar met mensen die kennis van zaken hebben. Snelle levering.

Extra toelichting
Nee, Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon de Kwaadsteniet 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kwam hier met een link via een prijsvergelijk site en alle info over de tv was gemakkelijk en overzichtelijk te vinden.

Service
In één woord: fantastisch. Na de bestelling duikt er in het hoekje een chat op die je wilt helpen om te kijken wat je eventueel nog meer nodig hebt, zonder opdringerig te zijn en heel vriendelijk.
Verder kreeg ik heel snel een mailtje dat mijn bestelde tv niet op voorraad was en kreeg een vergelijkbaar maar iets beter model aangeboden voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Ik heb hier nog maar 1 keer besteld het is mij prima bevallen. Ben fan van mijn tv en de service is goed, de bezorging was prima op tijd.

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dodaar 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Het gewenste artikel was niet voorradig en ik kreeg binnen 24 uur een mail met daarin het aanbod om een nieuwere, duurdere versie te leveren, voor hetzelfde bedrag. Artikel was na akkoord binnen twee dagen gelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karst Jan 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Simpel en snel

Service
Chat geeft duidelijke antwoorden en helpt graag

Assortiment
Niet gedacht dat de bbq in het assortiment zat

Aanbeveling
Snel ,klantgericht en dat tegen scherpe prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vosters 163476 26-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
PlatteTV.nl ken ik via een kennis, die kennis raadde mij deze winkel aan toen ik zei dat ik opzoek was naar een nieuwe TV. De winkel is vrij overzichtelijk, alles wat ze aanbieden kun je bekijken en zien, dit is erg prettig. Uitstekend geholpen, prima service. Goede informatie gekregen wat ik heel erg waardeel is dat je hier ook gewoon even kunt gaan kijken zonder dat er direct een pusherigge verkoper in je nek zit. Het assortiment is goed, het voldoet aan de verwachtingen. Ik zou de winkel zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michael blom 26-07-2015 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kan lekker vanuit je luie stoel bestellen en alles word voor je geregeld.

Service
ben binnen 2 min met een vraag geholpen .

Aanbeveling
genoeg keuze en snelle levering en goeie survece

Extra toelichting
ik zal zeker terug gaan naar een winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een goed aanbod heb de bestelling geplaatst en een paar dagen werd het keurig afgeleverd, het is prettig dan mensen zich aan hun woord houden en doen wat ze beloven.

Service
Duidelijk antwoord op mijn vragen gekregen.

Assortiment
Er is keuze in overvloed

Aanbeveling
Afspraken worden nagekomen

Extra toelichting
Dit is een vertrouwd adres om te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dieckman 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Onze keus ( led tv ) was niet meer leverbaar , team Platte tv deed fantastisch aanbod voor zelfde geld....top

Assortiment
Enorme keus in de goedkopere en duurdere categorien

Aanbeveling
Zeer goede service

Extra toelichting
Onze volgende aankoop wordt zeker ook bij platte tv.nl gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E kloet 26-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is de goedkoopste site voor de tv die ik wilde kopen

Service
Toen mijn bestelde tv niet op voorraad was werd ik op zondag nog geholpen voor een alternatief

Assortiment
Nieuwste modellen zijn aanwezig

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelissen 163730 25-07-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via google terecht gekomen bij PlatteTV.nl en een kennis van ons heeft ons geattendeerd dat PlatteTV.nl in Doetinchem gevestigd zit.
Makkelijk bereikbaar, ligt namelijk langs de snelweg!

Service
Goede uitleg in de winkel gehad en vriendelijk personeel.

Assortiment
Winkel Doetinchem heeft een ruim assortiment. Staan heerlijke banken om plaats te nemen om een goed besluit te kunnen nemen.

Aanbeveling
Wij zouden zeker deze winkel aanbevelen aan vrienden en familie. Super geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews