PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20842 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5618 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

acb146083 10-03-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ik zal zeker mensen aanbevelen, ook prijstechnisch liggen ze goed op de markt

Extra toelichting
Via via ben ik bij plattetv uitgekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Geurts 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke webshop, met een paar handelingen alles geregeld.
Enige probleem was dat de aankoopbevestiging in mijn spam(junk)box terecht kwam.

Service
Zeer goede bereikbaarheid webshop zowel telefonisch als via de mail!

Assortiment
Groot assortiment tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Ik zou deze webshop iedereen aanbevelen mede door de zeer goede bereikbaarheid en service.

Extra toelichting
Heb alleen maar positieve ervaringen wat betreft de webshop van PLATTETV.NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robwolthuis 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles werkte simpel en snel

Service
Snelu antwoord. Ook vriendelijk.

Assortiment
Zeer breed!

Aanbeveling
Dat krijg je als je tevreden bent over kwaliteit en prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. R. van Wijland146392 09-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik ken deze winkel zowel uit de stad als via online. Daarnaast hebben mijn zwager en buurman ook hun TV hier gekocht. Website goed in gebruik, veel informatie over de produkten. Genoeg uitleg. In de winkel een hele ruime keuze, als je hier niet slaagt dan weet ik het ook niet meer. Prima geholpen door de verkoper, zowel telefonisch als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoogduin146428 09-03-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed advies via de chat, snel, makkelijk

Service
duidelijk en direct advies en eerlijk advies en op voorraad

Assortiment
mooi assortiment , alles goed te vergelijken

Aanbeveling
zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 146258 09-03-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor de deur Gratis parkeren. Makkelijk toegankelijk vanaf snelweg

Service
Zeer duidelijk en direct geleid tot besluit

Assortiment
Gericht gezocht en het was er

Aanbeveling
Zeker

Extra toelichting
Voor de deur Gratis parkeren. Makkelijk toegankelijk vanaf snelweg. Zeer duidelijk en direct geleid tot besluit. Gericht gezocht en het was er. Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C.j. Van der Putten 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is goed bereikbaar,overzichtelijk en indien gewenst een prima persoonlijke ondersteuning.

Service
Ondanks het feit dat het beoogde artikel niet meer voorradig was kwam met met een alternatief voor mij.

Assortiment
Assortiment op site ruim voldoende en overzichtelijk geplaatst.

Aanbeveling
De winkel heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, dit in combinatie met de geboden service zorgt er voor dat de winkel met een gerust hart aanbevolen kan worden aan anderen.

Extra toelichting
Zoals eerder gemeld is de combinatie van service, bereikbaarheid en deskundigheid prima in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mtevreden 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit luie stoel met enkele muisklikken goed product kunnen bestellen

Service
precies binnen de tijd geleverd door keurig manspersoon

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
keurig op de hoogte gehouden van moment van bestellen tot aflevering. In goede orde ontvangen op professionele wijze

Extra toelichting
Het is een prettige manier van bestellen met een goede aflevering, niets dan lof! Met vriendelijke groet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van Os 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk en het betaalproces is prettig en snel te regelen

Service
De levertijd en de correcte levertijd

Assortiment
Er is voldoende keus.

Aanbeveling
Omdat de winkel zich aan zijn afspraken houd.

Extra toelichting
de webwinkel voldoet aan zijn afspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Borgh 25227 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel online te vinden, duidelijke website.

Service
Goede, snelle, vakkundige hulp.

Assortiment
ruim voldoende, zowel nieuw als gebruikt. ook overzichtelijke winkel in Nijmegen.

Aanbeveling
een van de weinige winkels die ook nog gebruikte modellen heeft staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartijnKoss 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel contact, snel besteld en snel bezorgd

Service
Goed contact gehad over mogelijke combinaties, snel antwoord en uitstekende service

Assortiment
Mooi assortiment met veel nieuwe, scherpgeprijsde, artikelen.

Aanbeveling
Ik was zeer tevreden en vertel dat ook aan anderen.

Extra toelichting
Zeer goede service. Makkelijk contact en snel antwoord. Prijzen zijn goed. Levering was snel en vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pepijn146435 09-03-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren

Service
Uitstekend geholpen, enthousiast en eerlijk en veel kennis.

Assortiment
Ik heb veel winkels gezien met meer keuze in de winkel, maar je kan de verschillen wel echt goed bekijken in deze winkel.

Aanbeveling
Met de ervaring van deze verkoper zou ik de winkel aan anderen aanbevelen.

Extra toelichting
Ik kwam toevallig binnen lopen omdat ik op het winkelcentrum moest zijn, eenmaal in de winkel werd ik netjes aangesproken en heb ik aangegeven waar ik naar op zoek was, na verschillende modellen vergeleken te hebben en advies van de verkoper heb ik de beste keuze gemaakt en voor een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dhr. A. Janssen146421 09-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik ken deze winkel zowel uit de stad als via online. Tevens ken ik de winkel via vrienden/bekenden en ik ken de winkel nog van vroeger uit de fototijd. Ik heb al vaker bij deze winkel gekocht. Ik kom hier graag ivm het ruime assortiment en omdat je hier goed wordt geholpen. Website ziet er goed uit, voldoende informatie over de produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

datmani 09-03-2015

Algemene score

8,7

Gemak
Alles was makkelijk te vinden

Service
supersnelle klantvriendelijke reactie

Assortiment
genoeg keus

Extra toelichting
Top service, kan niet anders zeggen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KeesBaan 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen en betalen

Assortiment
Product is uitstekend. Wel staat er bij het product op voorraad en 'voor 17.00uur besteld' is de volgende dag in huis. Dat bleek toch een dag later te worden. Geen probleem verder maar dit dan beter niet vermelden.

Aanbeveling
Prima webshop, goede service, goede prijs, betrouwbaar!

Extra toelichting
Betrouwbare, eenvoudige en duidelijke webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lesley en Gunther 146246 09-03-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is heel makkelijk in selectie. Daarnaast doet de website wat hij moet doen.

Service
Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en heeft kennis van zaken. Wat ook erg fijn is, is dat er geen transportkosten zijn. Bezorging is gratis.
Ook het garantiepakket van 3 jaar is erg goed geprijsd, in vergelijking met de service die men ervoor krijgt.

Assortiment
Ik vind de winkel te Breda goed ingedeeld, merk per merk en niet chaotisch. Alles is mooi uitgestald.

Aanbeveling
De prijzen zitten goed en daarnaast is de focus bij PlatteTV televisie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Logt 25212 09-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ze zijn goed vindbaar, ook via marktplaats te vinden.

Service
goed geholpen.

Assortiment
Groot assortiment, voor nieuwe en 2e hands.

Aanbeveling
een groot assortiment met voor iedere portemonnee wat wils.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Lacante143648 08-03-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt bij PlatteTV makkelijk voor de deur parkeren, handig bij zware aankopen

Service
Prima geholpen zowel telefonisch als in de winkel

Aanbeveling
Ik zal zeker iemand anders aanbevelen om naar deze winkel te komen

Extra toelichting
Via internet gezocht op dvd recorders, ik kreeg PlatteTV via kieskeurig.nl te zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJWJ 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
snel geleverd en goed op de hoogte gehouden middels email

Assortiment
ruime keus en duidelijke omschrijving

Extra toelichting
Mooie tv voor een mooie prijs en netjes en snel geleverd! Plattetv.nl bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boersma146158 08-03-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik was op zoek naar een tv en kwam voor de goedkoopste aanbieder bij platte tv uit

Service
goede duidelijke uitleg , tv op voorraad

Assortiment
ruim , alles mooi ingedeeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Loevesijn 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het overzicht van deze webwinkel is zeer uitgebreid en zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Het artikel wat ik besteld had was niet meer op voorraad, terwijl dat er wel stond.
Zonder enige discussie werd mijn meteen een beter artikel aangeboden voor het zelfde bedrag.

Assortiment
Ik vond er alles op het gebied wat ik hoopte.
Het assortiment is zeer groot.

Aanbeveling
Ik zou hem een ieder aanbevelen.

Extra toelichting
Hier zit een hele tevreden klant. Klasse, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Naam juni 1970 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk via internet te bestellen

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Levering en service is goed

Extra toelichting
We zijn super tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos Philips 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis uitkiezen en bestellen, kan niet makkelijker!

Service
De service is hartstikke goed en duidelijk! Bestellen en de volgende dag of dag erop al binnen! Gewoonweg SUPER!

Assortiment
Je kunt rustig alles bekijken en dan je keuze maken! Keuze genoeg!

Aanbeveling
Wat goed is moet je delen!

Extra toelichting
Super site en winkel! Betere nog niet gezien op internet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

6319 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met altijd een winkel in de buurt om het toestel live te bekijken en ervaren

Service
Eenmaal in de winkel is geen moeite teveel om een reële visie op het toestel te krijgen.
Complimenten voor vestiging Doetinchem!

Assortiment
Het gevraagde toestel niet aanwezig in winkel, maar wel een gelijkwaardig toestel
Kon hem na de uitleg via site bestellen.

Aanbeveling
Vriendelijk, goede aanbiedingen,
Komen gemaakte afspraken na,snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dita2015 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis rustig alles kunnen uitzoeken en dan bestellen. Website was overzichtelijk

Service
Vragen worden via de chat snel en goed afgehandeld.
Ideaal je vragen worden direct opgelost

Assortiment
Zeer goed, voldoende om uit te kiezen

Aanbeveling
Komt heel betrouwbaar over

Extra toelichting
Fantastisch is alles afgehandeld, bestelling, bezorging en beantwoording van vragen was super. De tv is ongelooflijk mooi. Wij zijn zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annieenger 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon goed

Service
heel goed

Assortiment
super goed

Aanbeveling
zonder nadenken.: vertrouwde aanbeveling

Extra toelichting
heel makkelijk......gewoon goed!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden231 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De chat werkte en site werken goed.

Service
Goede aanbeveling van de tv en redelijk snelle bezorging.

Assortiment
Veel keuze en mooie tv modellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Storm444 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Groot gemak om vanuit de luie stoel een televisie uit te zoeken.

Service
Na de bestelling een mail ontvangen dat het apparaat niet op voorraad was maar daarna toch het bestelde apparaat geleverd!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Zeker een aanrader, goede service, ruime keuze, top zaak!

Extra toelichting
Voor mij een bevestiging dat wanneer de kwaliteit goed is, je graag bij deze winkel iets besteld/koopt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johan Hamburg 08-03-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet allen webshop maar echte winkels voor afhalen

Service
Live chat tijdens vergelijken op webshop

Assortiment
Voldoende uitgebreid

Aanbeveling
Snel, goed, en handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

re van rhijn 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
altijd fijn zaken doen met platte tv ook een mooie site overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01 van Eijk 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Ik belde even of alles duidelijk was.
Order was meteen in beeld en kreeg goede uitleg.

Assortiment
Het zal geen toeval zijn dat ik bij zoeken naar TV toestellen al meerdere keren op de site van plattetv terecht ben gekomen en daar ook besteld heb. Beter meteen naar de site gaan...

Aanbeveling
Als ik goed tevreden ben , geef ik dat graag door.

Extra toelichting
Goed tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven146326 08-03-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op internet gekeken en gelijk afgehaald te Breda.

Service
Vriendelijk te woord gestaan.

Assortiment
Helaas geen bluray spelers in de winkel ten toon gesteld maar wel gewoon voorradig zoals de website aangaf.

Extra toelichting
Via tweakers en kieskeurig kwam platteTv hier het voordeligste uit en ik kon hem afhalen in een fysieke winkel te Breda.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hein1960 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hoeft zelf niet met de tv te slepen.

Service
tot nu toe in de service in orde is de vraag als ik klachten heb

Assortiment
je kunt uit veel modellen kiezen

Aanbeveling
tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertjekwak 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Artikelen makkelijk te vinden op de website

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Groot assortiment, concurrerende prijzen

Aanbeveling
Door het grote assortiment en snelle levering is Platte TV.NL aan iedereen aan te bevelen

Extra toelichting
Fijne webwinkel met groot assortiment, snelle levering en concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hillebrand Bos 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Dit is een prettige website.

Service
Alles netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Zeer ruime keuze voor een goede prijs.

Extra toelichting
Een prettige steeds met ruime keuze en goede service voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricce 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk online besteld en als je op model zoekt vind je de juiste tv. Model dat ik gekocht heb stond onder 3dtv terwijl het geen 3dtv is, dus rubriek klopt niet helemaal

Service
Kreeg email bij elke status update

Assortiment
Tv en soundbar waren leverbaar terwijl bij andere winkels uitverkocht waren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zouheir 08-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was duidelijk en overzichtelijk.

Service
Goede service en klantvriendelijk klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

25217 van Dulmen 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk achter de winkel op te halen.

Service
snel contact gehad, netjes geholpen, duidelijke uitleg.

Assortiment
Wat er zo in de winkel staat is erg veel!

Aanbeveling
netjes geholpen, ook nog iets met de totaalprijs kunnen doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Xanten146175 07-03-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren rondom winkelcentrum

Service
Over de mail duidelijke en snelle reacties.

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel en op de website

Aanbeveling
Beveel ik aan anderen.

Extra toelichting
Via de mail de tv voor een scherpe prijs aan de kant laten zetten, snelle levering en nette afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

martin146223 07-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk vinden wat ik zoek

Service
duidelijk het verschil tussen verschillende schermen laten zien en uiteindelijk met behulp van de verkoper besloten om een Sony te kopen

Assortiment
ruim en tv op voorraad

Aanbeveling
meerdere aankopen hier gedaan naar te vredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerritsen146211 07-03-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk bereikbaar en gratis te parkeren

Service
Goed geholpen in de winkel!

Assortiment
Groter dan verwacht!!

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen dus een aanrader

Extra toelichting
Telefonisch een tv laten reserveren, eenmaal in de winkel nog wat modellen vergeleken en voor een ander model gekozen, ook op voorraad en direct mee te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krzysztof 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles op de website was duidelijk en makkelijk om te bestellen

Service
Contact met de medewerkers is prima via tel. of chat. Levering was snel maar ik vind dat doozen in de transport moeten ze beter beschermen want mijn was nat.

Assortiment
Heel veel assortiment ,goede prijs en beste kwaliteit.

Aanbeveling
Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.C. Provilij 146217 07-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
We kennen de winkel van internet en zijn al een vaker in Nijmegen wezen kijken. De website is gemakkelijk en overzichtelijk. De producten zijn goed en simpel te vinden. Prima service tot nu toe, ook de vorige keren. Het assortiment is goed, uitgebreid genoeg. Ook zouden we de winkel net als in het verleden blijven aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PW146251 07-03-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle reactie op mail, tv al gereserveerd en kon direct ophalen.

Service
Goede reactie met betrekking tot laagste prijs garantie en deskundig advies in de winkel.

Assortiment
Uitgebreide keuze kan makkelijk goed vergelijk maken.

Aanbeveling
Zeker, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wielen146260 07-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
goede prijzen goede ligging prima service duidelijke uitleg over de verschillen van de tv's breed assortiment genoeg keuze ik zou deze winkel wel aanraden aan andere personen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bos146117 07-03-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken en gratis parkeren achter de winkel

Service
Enthousiaste verkoper!

Assortiment
Heel ruim assortiment op de website en in de winkel

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen aan anderen!

Extra toelichting
We hebben via de website een tv besteld, na het bestellen werden we gebeld door een verkoper dat we voor bijna hetzelfde bedrag een betere tv konden krijgen, na een scherpe aanbieding zijn we naar de winkel toe gereden en hebben we de aankoop gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FA146261 07-03-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gratis parkeren dichtbij. Je stapt makkelijk binnen.

Service
Je wordt adequaat geholpen, er wordt geluisterd en gehandeld naar mijn wensen.

Assortiment
Fantastisch zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stip 146221 07-03-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk, ik vind het heel goed dat meteen de topmodellen zichtbaar worden.
Hierbij worden niet meteen de duurdere modellen weergegeven, maar er staan ook goedkopere tussen.

Service
Perfect, ik zag al op de website productfilmpjes staan waarbij ook de verkopers in beeld zijn. Daarnaast wordt er op de website aangegeven dat wanneer je meer informatie wilt, je langs kunt gaan in een van de vestigingen. Dit vind ik goed.

Assortiment
Het assortiment is buitensporig goed.

Aanbeveling
Netjes geholpen, bij PlatteTV werken mensen die weten waar ze over praten!

Extra toelichting
Erg goed advies gekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor en Monique 145322 07-03-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, alles makkelijk te vinden. Ideale winkelomgeving, overzichtelijk.

Service
We belden voor een set die inmiddels verouderd was, we kregen echter een alternatief aangeboden tegen een scherpe prijs. Vriendelijk personeel, top!

Assortiment
Ruime keuze en overzichtelijk.

Aanbeveling
Telefonisch goed te bereiken, men gaat direct aan het werk voor je en als je binnen komt in de winkel wordt je heel persoonlijk te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schouten146131 06-03-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis parkeren rondom winkelcentrum

Service
Duidelijke communicatie, er word echt moeite voor je genomen!

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen aan anderen

Extra toelichting
Heb eerst gebeld naar plattetv.nl voor wat informatie, er word rustig naar je geluisterd en er word eerlijk geadviseerd. Vervolgens naar de winkel gereden en werd netjes aangesproken en geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews