PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 19831 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5373 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vrielink 133713 14-12-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Showroom goed, goed advies. Veel keus.

Service
Duidelijke uitleg.

Aanbeveling
Zeker, zie bovenstaand.

Extra toelichting
Erg fijn dat zowel afhalen als gratis bezorging mogelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Derichs 133782 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
PlatteTV geeft mij vertrouwen in hetgene wat ik koop. Op internet heb ik het product gevonden en er is een fysieke winkel in de buurt waar ik terecht kan met vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. AMJ Valenteijn24630 14-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Had al eens eerder bij deze winkel gekocht. Nu deze winkel online weer tegengekomen toen ik opzoek was naar een scherpe prijs voor de Sonos Playbar. Voor deze winkel gekozen ivm de scherpe prijs maar ook omdat ik weet dat dit een betrouwbare winkel is. Winkel in Nijmegen ziet erg mooi uit. Veel mooier dan verwacht, ik had puur een afhaalpunt verwacht. PlatteTV.nl doet z'n naam eer aan. Super geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Laat 133759 14-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goeie service en goede duidelijke website.

Service
Zelf afhalen is makkelijk en levering is ook perfect.

Assortiment
Ruim assortiment en ook een mogelijkheid om de oude TV in te ruilen.

Aanbeveling
Duidelijke uitleg van diverse mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommy 133791 14-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles is goed bij PlatteTV, hoe ik te woord ben gestaan in de winkel vindt ik erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bothof 133742 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website was hardstikke duidelijk.

Service
Toestel stond direct voor me klaar.

Assortiment
Er is voldoende keuze op de website, daarnaast staat er per product een duidelijke uitleg en specificaties.

Aanbeveling
Ik heb PlatteTV al bij mensen aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Loon 133807 14-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
We kunnen onze weg naar PlatteTV goed vinden.

Service
Erg goed geholpen in de winkel, een goede uitleg gehad.

Assortiment
Voldoende keuze, als ik iets nodig heb is het bij PlatteTV aanwezig.

Aanbeveling
Wij zullen PlatteTV zeker bij iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boer133780 14-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Goede uitleg en duidelijk verhaal

Assortiment
Genoeg te zien

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel al aan andere.

Extra toelichting
We kwamen specifiek binnen lopen voor een model die we hadden gezien op internet. Na advies van de verkoper zijn we met een type hoger naar huis gegaan voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. L. Rasing133629 14-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via via deze winkel getipt gekregen, die mensen hadden hier hun TV gekocht. Ik kom hier nu voor een Sonos speaker. Groot assortiment in de winkel, er is veel keuze. Ik wordt hier goed geholpen bij het maken van een keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Killron 14-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem

Algemene score

3,5

Service
Volgens de website artikel op voorraad in filiaal Arnhem. Via de chat om bevestiging gevraagd. Ja hoor, maar winkel Arnhem zou mij om 12.00 uur bellen. Om 13.00 uur zelf maar gebeld en artikel toch niet op voorraad.

Aanbeveling
Website is blijkbaar niet up to date. En leuk zo'n livechat, maar maak dan alleen je afspraken wel waar.

Extra toelichting
Website geeft aan dat producten op voorraad zijn terwijl ze deze niet op voorraad hebben. Afspraken om terug te bellen worden niet nagekomen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van PlatteTV.nl 15-12-2014

Beste Ron,

Vervelend om te vernemen dat u een minder goede ervaring heeft gehad met ons, dat is zeker niet de bedoeling!

Doordat het gisteren (zondag) ontzettend druk was in onze winkels ging sommige voorraad sneller op dan in eerste instantie werd verwacht. Deze drukte is dan ook de reden voor het feit dat wij niet op tijd contact met u hebben opgenomen.

Wij bieden u nogmaals onze excuses aan voor deze slechte ervaring.

Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2015 gewenst!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Pinontoan 133728 14-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
in beide kleuren op voorraad, dus nog kunnen kiezen ook!

Service
Goed geholpen, met een mooie aanbieding toch overgehaald om hem direct te kopen!

Assortiment
Ze hebben heel veel staan, maar toch op een goede manier opgesteld zodat het niet overweldigend is.

Aanbeveling
Ze hebben een ruim assortiment met scherpe prijzen! ook snel geholpen, zelfs op een drukke zaterdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. R. Dane133596 14-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via internet deze winkel tegengekomen, kwam vaak mooie aanbiedingen tegen. Dit is mijn 1e aankoop hier. Website goed in orde. Netjes en overzichtelijk. Winkel in Nijmegen ziet er goed uit, groot assortiment. En ideaal direct tegenover de parkeergarage. Perfect geholpen. Gisteravond een order geplaatst, vanochtend direct een telefoontjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. B Wannet 133390 14-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede locatie, parkeren minder.

Service
Netjes, tevreden over.

Assortiment
Ruim assortiment. Gespecialiseerd in TV's.

Aanbeveling
Dus als iemand een TV nodig heeft stuur ik ze door.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Velthuys133378 14-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vriendelijk gebruikers gemak, overzichtelijk

Service
advies op maat, goede inschatting wat de behoefte is van de klant

Assortiment
gedoseerd maar toch ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 133676 13-12-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken op internet en in de winkel bekijken

Service
snel en vriendelijk

Assortiment
Uitgebreid en voor ieder wat wils

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en een goede prijs!

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over plattetv.nl, ze geven goed advies en ze hebben een zeer goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

28196 13-12-2014 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar.

Service
Goede uitleg, de tijd wordt voor je genomen.

Assortiment
Breed assortiment, super!

Aanbeveling
Topwinkel, aardige jongens!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanen 133683 13-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Via internet gezocht op een soundbar ik kwam bij platteTv uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TJG 133694 13-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ik ben via internet bij platte TV gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DC 133706 13-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel erg duidelijke website.

Service
Ik ben prima geholpen, daarnaast een strakke prijs!

Assortiment
Ruime keuze, prima assortiment.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV bij iedereen aanraden!

Extra toelichting
Goede service, vriendelijk personeel, prima zaak en strakke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grijz133730 13-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
ik ken plattetv gewoon van uit de stad ik liep er wel is langs en ben naar binnen gelopen. goed geholpen door de adviseur die was deskundig en kwam betrouwbaar over. ruim assortiment ik zou deze winkel zeker aanraden aan iemand anders vooral omdat je de producten kan bewonderen maar ze toch mee krijgt voor de internetprijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vos133642 13-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Plattetv kenden wij al, komen er dagelijk voorbij lopen. Nu opzoek naar een mooie tv en naar binnen gelopen. Goed geholpen door de verkoper. Veel keuze in tv's en ook in verschillende maten. Winkel kunnen wij zeker aanraden naar aanleiding van bovenstaande punten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goldewijk 133637 13-12-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk producten te vinden. op categorie te selecteren. gerelateerde makkelijk in een overzicht erbij.

Service
Goede deal gemaakt.

Assortiment
Heel veel! bol.com was beperkter dan hier! goede keuze kunnen maken.

Aanbeveling
gebeurt sowieso.

Extra toelichting
Goede service, ook goed dat er mogelijkheden voor extra verzekering worden aangeboden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stevens133645 13-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je hebt bij platteTV een overzichtelijke en duidelijke website

Service
Ik ben goed geholpen in de winkel

Assortiment
Je hebt bij PlatteTv een duidelijke en overzichtelijke winkel

Aanbeveling
Ik zal zeker iemand aanraden om naar deze winkel te komen

Extra toelichting
Ik ben gaan zoeken op een speciaal televisie type, op vergelijkingssites kwam ik uit bij PlatteTV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schneidsbach 133661 13-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
meteen op voorraad dus direct op kunnen komen halen!

Service
Ik had online een scherpe aanbieding gezien voor een winkelmodel, waarop ik alsnog een super scherpe aanbieding kreeg voor een nieuwe!
Snel en goed contact.

Assortiment
Genoeg keuze, zowel online als in de winkel.

Aanbeveling
je kan er sowieso oude spullen inruilen, ze hebben een ruim assortiment, en altijd scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 133688 13-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, vrij parkeren voor de deur in filiaal Breda.

Service
Heel goed geholpen in de winkel te Breda.

Assortiment
Goed en breed assortiment.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV aan iedereen willen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Horst 133670 13-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hebt duidelijke informatie op de website

Service
Goed een duidelijke uitleg, er wordt in de winkel tijd voor je genomen

Aanbeveling
Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen

Extra toelichting
Via marktplaats gaan zoeken op een audio set en zo kwam ik uit op platteTv.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andres van den Broek 133664 13-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel ligt centraal en is ruim opgezet. Vrij parkeren voor de deur is een pluspunt.

Service
Zeer tevreden over de geboden service tot dusver.

Assortiment
Als ik in het vervolg iets nodig heb, zal ik zeker bij PlatteTV gaan kijken.

Aanbeveling
Ik zal iemand zeker naar PlatteTV toesturen als diegene iets nodig heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel133647 13-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Was prima!

Service
Klantgericht en duidelijk.

Assortiment
Zeker voldoende.

Aanbeveling
Ik ben zelf aanbevolen door een vriend van mij. Dit ga ik ook zeker doen!

Extra toelichting
VIa een bekende kwam ik achter het bestaan van PlatteTv.nl. hierdoor ben ik eens naar de winkel te Breda gereden en door goeie service en deskundige uitleg een nieuwe tv aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

eskes133612 13-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super!! niet verbeterbaar.

Service
Idem*

Assortiment
Super!

Aanbeveling
300%!!!! alleen maar, vol lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 133493 13-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ik was opzoek naar een bepaald type Philips TV, PlatteTV was niet de goedkoopste maar de uitstraling van de website en de A-Z aanvullende garantie gaven voor mij de doorslag. Het totaalpakket is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vergeer 133599 13-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online gekeken, in de winkel nog extra advies gekregen en uiteindelijk direct mee genomen!

Service
goed advies gekregen.

Assortiment
keuze genoeg!

Aanbeveling
Ik heb hier al eerder een TV gekocht, en omdat dat goed is bevallen nu weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bleiksloot 133522 12-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via de website bij de winkel in Arnhem terecht gekomen. Goede voorlichting in de winkel en gekozen voor een mooie Sony TV. Deze wordt aan huis bezorgd en geïnstalleerd, dus goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

28188 12-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar.

Service
Goed en duidelijk advies.

Assortiment
Dat wat ik zocht was op voorraad.

Aanbeveling
Zeer zeker een winkel om aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Neijenhuis 133292 12-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via marktplaats ken ik de winkel, hier ik een winkelmodel gezien, uiteindelijk toch gekozen voor een nieuwe televisie. De service is goed. Netjes geholpen in de winkel, ook de tijd voor me genomen, zowel via de telefoon als in de winkel, dit is ook niet overal vanzelfsprekend. Het assortiment is ruim, grote winkel, met een hoop spulletjes. Ook zou ik de winkel aanbevelen bij vrienden en familie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geraets 133432 12-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk geholpen, direct mee kunnen nemen, en een ruime, overzichtelijke winkel.

Service
Vriendelijke en goed geholpen in de winkel.

Assortiment
Ruim assortiment, en direct op voorraad.

Aanbeveling
de prijs kwaliteit verhouding van de winkel is goed, en je kan alles gedemonstreerd zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene133343 11-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In de winkel verliep het goed enkel op de website kreeg ik het zoekvenster niet goed vermeld op mijn ipad.

Service
Prima advies, mijn vragen werden goed beantwoord.

Assortiment
Alles wat ik zocht is hier te verkrijgen, keurige winkel netjes en verzorgd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jansen 133244 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website!

Service
Goede en snelle service, persoonlijk contact en snelle levering.

Assortiment
Assortiment ruim voldoende. Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV zeker aan vrienden/kennissen en collega's aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witte 133259 11-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Voorraad management op de website is geen weergave van de praktijk (gemak) In de winkel locatie heb ik wel gekocht, naar waar ik op zoek was.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Maikel Groenewoud 133205 11-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
De website vond ik erg makkelijk en overzichtelijk. Daarnaast veel nieuwe producten te vinden. Daarnaast zit de winkel te Breda bij me in de buurt, dus ik was er zo.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wimtruus1959 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke uitleg en goede behandeling
Ook nette bezorger die het goed uitlegd

Aanbeveling
Prijs en assortiment

Review criteria:

Goed

Reageer

Wessel133401 11-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren, leuk overdekt winkelcentrum

Service
Goede demonstratie gekregen en personeel neemt echt de moeite om de producten aan te sluiten en te vergelijken.

Aanbeveling
Wij zijn ook aanbevolen door kennissen.

Extra toelichting
We kwamen heel specifiek binnen lopen voor een model van LG, na een demonstratie van hetzelfde filmpje op 2 tv's zijn we toch overgestapt naar sony omdat die in beeldkwaliteit zoals de verkoper ook zei een stuk beter is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EEF van Ingen 132566 11-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via vrienden van ons zijn we bij de winkel uitgekomen. Zij hadden hier een goede prijs gekregen en zijn geslaagd. Tot nu toe is de service uitstekend, netjes en vriendelijk geholpen. Het assortiment is ruim, maar qua accessoires kan het beter. Ook wij zouden de winkel aanbevelen bij vrienden en familie. Voornamelijk vanwege de scherpe prijs en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariens 132886 11-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed uitgerust met A-merken, en direct mee te nemen.

Service
Onafhankelijk advies. dus geen verkooppraatjes, maar gewoon goed advies.

Assortiment
Bekende topmerken zijn aanwezig.

Aanbeveling
Ruime keuze, goed advies en goed vergelijkingsmateriaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dokman 133214 11-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk geregeld, eerst online en daarna in de winkel alles in orde gemaakt en netjes thuis geïnstalleerd.

Service
keurig netjes, duidelijk geholpen in de winkel.

Assortiment
voldoende!

Aanbeveling
Wij hebben hier eerder een TV meubel gekocht, wat goed bevallen is, dus zeker aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. J.F. Smeets133363 11-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via internet deze winkel leren kennen, indirect ook via de consumentenbond. Bij een mooie LG TV uitgekomen. Voor deze winkel gekozen want ik wou geen risico. Ik heb vorige week bij een andere webshop een TV besteld maar die kon hem niet leveren en zit nogsteeds op mijn retourbetaling te wachten. Winkel in Nijmegen ziet er heel goed uit, echt heel veel keuze. Harstikke goed geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kops133037 11-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
toestel type wat lastiger om in te voeren, rest goed toegankelijk

Service
makkelijk tot overeen stemming te komen

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. G. Keukens133336 11-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ben al vaker in deze winkel geweest om te kijken en heb al eens eerder hier wat gekocht. Onze TV ging helaas pas na 15 jaar kapot dus nu tijd voor een nieuwe. Voor deze winkel gekozen ivm scherpe prijs, goed advies en dat je hier heel veel TV's kunt vergelijken, ipv dozenschuiverwinkels. Website overzichtelijk en compleet. Wel verwarrend dat er ook een webwinkel is die PlatteTVdiscounter heet. Top geholpen. Een tien! Niet te opdringerig en duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andressen133345 11-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima service, goed bereikbaar. Goede aandacht voor de klant. Geweldig geholpen door Wilco.

Service
Eerste indruk is goed, we geen met een veilig gevoel de deur uit.

Assortiment
Zeer compleet pakket.

Aanbeveling
absoluut. Er moet hier in ieder geval even gekeken worden.

Extra toelichting
We waren blij verrast door de keuze mogelijkheid en de persoonlijke aandacht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Grimm132730 11-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Redelijk makkelijk te bereiken

Service
Goede uitleg.

Assortiment
Genoeg te bekijken

Aanbeveling
Al eerder een aankoop gedaan bij plattetv

Extra toelichting
We kwamen binnen lopen voor een mooi systeem met verschillende mogelijkheden. De set konden we beluisteren en hebben we voor een mooie prijs aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wittens 132997 10-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Zeer tevreden over PlatteTV.nl. Wat ik heel fijn vond is dat ik een pop-up kreeg met een chat die mij hielp een keuze te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 11-12-2014

Beste mevrouw Wittens,

Bedankt voor het delen van uw ervaringen bij PlatteTV.nl

Fijn om te horen dat alles helemaal naar uw wens was en u met collega Marco tot een mooie keuze bent gekomen via onze LiveChat.

Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Toon meer reviews