PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 24264 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6699 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Netjes en snel antwoord

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Goede keuze en prijs

Aanbeveling
Alles netjes en op tijd volgens afspraak geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 04-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer goede voorlichting zonder koop drik

Service
Goede service in de winkel maar ook achteraf telefonisch

Aanbeveling
Totaalplaatje bereidwilligheid voorlichting service bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NM 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Snelle levering

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen 04-02-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met alle benodigde informatie en reviews

Service
Ik werd goed geholpen door de verkoper. Hij stelde nog voor om me te helpen mijn gekochte speakerset in de auto te zetten, maar dat kon ik gelukkig zelf.

Aanbeveling
Mijn volgende audio/video aankoop zal zeker via plattetv.nl zijn!

Extra toelichting
Aanrader voor iedereen die op zoek is naar service, kwaliteit, aardig personeel en kennis van zaken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noomen 04-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk geplaatste producten

Service
Onlangs ontbrekende onderdelen ,keurige nalevering geregeld .

Assortiment
Niet alles uitgestald

Aanbeveling
Goede locatie ,makkelijk te vinden .

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

corne 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de winkel is heel toegankelijk( chat) en er zijn goede afspraken te maken

Service
men komt zijn afspraken na en je voelt je serieus behandeld ook als je kritische vragen stelt

Assortiment
er zijn zoveel toestellen , dat het soms moeilijk kiezen is

Aanbeveling
ik zou er zeker bij terug komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Meijerink 03-02-2016 In de winkel gekocht
Doetichem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer ruim opgezette winkel

Service
is zeer goed en correct je voelt je thuis,
nog weinig ervaring.

Assortiment
zeer ruime keus

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gijsbers192805 03-02-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Super dat je de tv aan de achterkant kunt ophalen.

Service
Perfecte service. even bellen en overleggen, goed geholpen om de juiste keuze te maken.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik zal de winkel zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl vanuit het centrum in Nijmegen. ik ken de winkel al vanaf het begin dat deze in Nijmegen gevestigd zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J Schers 192783 03-02-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg gemakkelijk om binnen te wandelen, ik kom uit Nijmegen en had de zaak al eens gezien. Online wezen vergelijken en toen kwamen ze er ook nog als goedkoopste uit.

Service
De service prima, goed advies gekregen in de winkel, en kunnen beluisteren.

Assortiment
Het assortiment is ruim, er staat meer dan genoeg. Buiten TV's is er ook nog geluid en het is een mooie setting, ook qua belichting ziet het er goed uit.

Aanbeveling
De winkel in Nijmegen zou ik aanbevelen als je opzoek naar elektronica.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JL31691 03-02-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren.

Service
Altijd goed geholpen, ik kom hier al jaren.

Assortiment
Ik slaag hier altijd.

Aanbeveling
Ruim assortiment vriendelijk personeel en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
PlatteTV.nl reageerde snel op de vraag die ik via email stelde. Ook de vervolgvragen werden snel en concreet beantwoord, waardoor we snel tot een akkoord konden komen. Hierna werd alles door PlatteTV.nl geregeld en hoefde ik zelf niet veel te doen.

Service
PlatteTV.nl is goed bereikbaar via chat, email en telefoon en reageren snel op vragen. Ook de afhandeling van de bestelling verliep vlot en naar volle tevredenheid. Mijn bestelling van meerdere producten kon de volgende dag al worden geleverd. Alleen de bereikbaarheid van de transporteur is minder. De telefoon wordt niet snel opgenomen en je moet wachten tot de levering in hun systeem is verwerkt, voordat je de levering kan verplaatsen. Omdat de verwerking pas 21:30 s'avonds plaatsvindt, kan je pas op de dag van de levering doorgeven dat je een andere dag wil afspreken. Dit komt niet overeen met de email van PlatteTV.nl over de levering. Het is uiteindelijk goedgekomen en zonder verdere problemen is een andere dag afgesproken. Het zou wel makkelijker zijn als PlatteTV.nl en de transporteur hun afspraken en snelheid op elkaar afstemmen.

Assortiment
Alle keus in platte tv's en bijbehorende zaken.

Aanbeveling
Ik ben tevreden met de keuze, het aanbod van PlatteTV.nl en de snelle levering. Daarnaast zijn ze goed bereikbaar voor vragen en hulpvaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Morlet 192689 03-02-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Parkeren is makkelijk, moet klein stukje lopen.
Werd prettig aangesproken

Service
Vooral het meedenken en ze weten waar ze het over hebben. Het voelt niet on echt. Stond eerst in een andere winkel, zonder BTW ;), maar ben GEK weggerend

Assortiment
Staat goed opgesteld, werd niet gek van al die flitsende beelden. Dan kun je gewoon een tijdje blijven kijke

Aanbeveling
Men verstaat hier zijn vak!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Schout73 02-02-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
In Nijmegen makkelijk achter het pand de spullen inladen.

Service
Super service. Tv die we hadden gekocht - een open doos model - had een kras op het beeldscherm. Werd keurig omgeruild zonder enig probleem. Ook wordt er met de klant meegedacht over welke aanschaf het beste kan zijn.

Assortiment
Misschien nog wat meer audio apparaten. Qua tv's heel veel keus en veel op voorraad.

Aanbeveling
Personeel met verstand van zaken. Geen dozensjouwers zoals bij de MM.

Extra toelichting
Fijne winkel. Zijn flexibel in de prijzen door bijv. extra accessoires of wat korting te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerald 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima geholpen. Duidelijke uitleg. Veel show modellen.

Service
Vriendelijke bezorger. Oude tv meegenomen.

Assortiment
Ruime keuze en aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Heel veel voorraad en snel bezorgd.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden met mijn nieuwe TV. De TV heeft een zeer mooi beeld. De service van Platte TV was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kersten192544 02-02-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via kieskeurig.nl De internetsite is duidelijk en overzichtelijk. De winkel ziet er overzichtelijk uit. Assortiment is groot ik kan me niet voorstellen dat als je een tv nodig hebt je hier niet slaagt. Prima geholpen in de winkel door de adviseur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer eenvoudig en betrouwbaar. Levering mooi binnen de aangeven tijden.

Service
Contact via Whatsapp verliep soepel; persoon was uitermate behulpzaam en gaf goede adviezen.

Aanbeveling
Ik kon mijn oude televisie inleveren waardoor ik nog wat extra korting kreeg. Ook dit verliep perfect.

Extra toelichting
Echt een aanrader. Voldoende aanbod, zeer goede service en betrouwbaarheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JS192040 02-02-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed bereikbaar met de auto.

Service
We zijn prima geholpen

Assortiment
Veel keuze op relatief kleine oppervlakte

Aanbeveling
Goed personeel met kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WiSK 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klik en bestel, kan niet makkelijker. morgen in huis was wel gelukt voor de TV maar helaas niet voor de andere artikelen die ik had besteld.

Service
Volgende ochtend een email ontvangen met een voorstel voor een betere model ook met scherpe prijs. Heb gebeld en de service medewerker kon goed uitleggen de voor en nadelen van andere televisie.

Assortiment
Ze hebben alles!

Aanbeveling
Goed gevoel bij deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 02-02-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is goed bereikbaar en geoutilleerd

Service
Service was zowel telefonisch,zowel vooraf als na aankoop bij installatievraag, als in de winkel zer goed.

Assortiment
Alle producten die ik wilde zien waren aanwezig

Aanbeveling
Voldeed in alle opzichten aan kwaliteit en service

Extra toelichting
Bij een goede en adequate behandeling is het prettig zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amiet 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker overzichtelijke website. Snel en duidelijk.

Service
Aardige mensen, zelfs een stapje extra gezet door mij een beter alternatief die nog niet op de website stond aan te bieden.

Assortiment
Elke tv die je zoekt hebben ze hier.

Aanbeveling
Fijn, als ik ooit weer een tv nodig heb kom ik hier weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 02-02-2016 In de winkel gekocht
Foto Bouw Presikhaaf

Algemene score

8,0

Gemak
Ik had een dag van tevoren gebeld om het gewenste artikel voor mij te reserveren, was netjes uitgevoerd en in de winkel werd ik snel geholpen.

Service
Dezelfde dag ben ik met het artikel terug geweest naar de winkel omdat de verpakking al geopend was en de afstandsbediening smerig. Ook ontbrak de optische kabel. In de winkel werd mij een nieuwe kabel aangeboden en 20,- korting op het artikel. Dit vond ik wel weinig. Het is tenslotte voor mijn gevoel een 2e hands artikel nu.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Zie mijn antwoord bij service.

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

L 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website met logische werking.

Service
De bestelde televisie bleek achteraf niet leverbaar. Voor hetzelfde bedrag heb ik het allernieuwste type gekregen. Super.

Assortiment
Actuele modellen voor nette prijzen.

Aanbeveling
Hier zou ik zonder twijfel nog eens een televisie kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis de Beurs 02-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar in Utrecht. Laden van de tv kan ook aan de achterkant. Super prettig met de auto.

Service
Ik ben al maanden bezig om een oled scherm te kopen. Ze zijn altijd heel erg snel geweest met het reageren op mijn vragen.

Assortiment
Alle oled modellen hebben ze staan.

Aanbeveling
Als je snel en eerlijk behandeld wil worden, dan ga je naar plattetv.nl

Extra toelichting
De volgende tv/monitor koop ik daar ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephant 02-02-2016 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel geholpen snel geleverd

Service
met goed en passend advies

Assortiment
alles wat ik nodig heb

Aanbeveling
genoeg personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Driessen 192107 02-02-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We kwamen toevallig langslopen en zagen dat ze hier Sonos verkopen. We hadden al eens van het systeem gehoord en nu dankzij de BTW-actie besloten om het direct aan te schaffen.

Service
Duidelijke uitleg, vragen goed beantwoord en kennis van producten

Assortiment
Het assortiment is voldoende, we kwamen specifiek voor Sonos

Aanbeveling
De winkel in Nijmegen zou ik zeker aanbevelen, vanwege de goede prijzen en de fijne service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René Heillegger 02-02-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Centrale ligging en gemakkelijk te vinden. Ook de auto parkeren was geen probleem.

Service
Uitstekend deskundig advies bij het helpen van mijn aankoop.

Assortiment
Duidelijke opstelling en overzichtelijk zodat elk toestel goed was te zien.

Aanbeveling
Verzorgde winkel waar je overzichtelijk je keuze kunt maken. Het is alsof je door een galerij loopt.

Extra toelichting
Personeel is goed herkenbaar door de bedrijfskleding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FZeeman 01-02-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
hangen diverse Tv's waarop de prijs is doorgestreept. maar staat verder niks bij. en gezien de drukte is dat wel vervelend dat je niet direct kan vergelijken

Service
goed en duidelijk geholpen door personeel.

Aanbeveling
winkel is netjes en zeker de webshop heeft een breed assortiment

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen spithoven 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle reactie op offerte aanvraag en verdere afhandeling.

Assortiment
Verschillende merken en types overzichtelijk in de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 01-02-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Open en goede manier van communicatie

Service
Zeer kundige verkoper

Assortiment
De jbl 400 niet op voorraad waardoor ik de jbl 350 heb gekocht.

Aanbeveling
Gewoon een goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Salih 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling ging snel. Zonder moeite kon ik ook omruilen omdat de eerste tv die ik besteld had toch niet beviel.

Service
Werd zowel bij de bestelling als daarna netjes geholpen. De klantenservice is zeer behulpzaam en snel.

Assortiment
Veel modellen gewoon op voorraad en in de winkels te bekijken

Aanbeveling
Ben een zeer tevreden klant en kan gerust vriend en familie aanbevelen om hier hun nieuwe tv te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie Verweij 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Mooie prijs bedongen voor een prachtige LG ultra hdtv.
Super snel geregeld echt top!!

Assortiment
Zoveel merken en typen tv's

Aanbeveling
Heldere afspraken en super klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meijer 01-02-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel goed bereikbaar, gratis parkeren.

Service
Super service, net en vakkundig personeel!

Assortiment
Meer dan genoeg keuze in elk segment.

Aanbeveling
Gewoon top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h duits 01-02-2016 In de winkel gekocht
nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed berijkbaar

Service
hoef maar een te bellen

Assortiment
genoeg aan tv wat je zoekt

Aanbeveling
wordt er goed geholpen

Extra toelichting
dit is de tweede tv die ik heb gekocht in nijmegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie op de website.

Service
Heldere communicatie rond de bevestiging van de bestelling en de levering van het product.

Assortiment
Bij platte TV heb ik het product gevonden dat ik zocht!

Aanbeveling
Duidelijke informatie op de website, snelle levering en gemakkelijke betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles via internet

Service
Vooral de chat is ideaal. Snel en bijna altijd bereikbaar.

Assortiment
Geen winkel heeft een groter assortiment.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel aan iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Melkert 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is super duidelijk terug te vinden. zonder moeite is alles duidelijk en overzichtelijk weergegeven

Service
ik werd via de live chat netjes geholpen. Hij kwam met een mooi alternatief waar ik eigenlijk naar op zoek was en kreeg er een speciale prijs voor.

Assortiment
Genoeg waar ik naar zocht.

Aanbeveling
nogmaals super tevreden over de live chat. Hier had ik echt een super hulp aan. Dit heeft voor mij de doorslag gegeven het hier te bestellen

Extra toelichting
mocht ik in de toekomst weer een tv, of extra tv nodig hebben zal ik zeker naar deze site terug komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DocDore 01-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed te benaderen site en overleg via chat gaat eenvoudig

Service
Kijken meteen alles voor je na en regelen ook meteen alles voor je. tweede maal dat ik een aankoop doe en beiden was erg service gericht

Assortiment
Bij mijn weten redelijk up to date en als ze het niet meteen kunnen leveren denken ze met je mee.

Aanbeveling
Medewerkers zijn goed en willen je helpen. Winkel heeft niet alles staan en was twee maal heel rommelig en onoverzichtelijk.

Extra toelichting
Opvallend vond ik dat er qua onderhandeling meer ruimte zat in de ene winkel dan bij de andere. Schelden in mijn geval 200 euro!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ik snap niet wat hiermee wordt bedoeld 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles ging vlot

Assortiment
ik vond precies wat ik zocht

Extra toelichting
ook een vraag over het retourzenden van niet nodige kabels werd meteen beantwoord. Deze zijn nu onderweg naar jullie toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijk191648 31-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via een online prijsvergelijker bij deze winkel terecht gekomen. Voor deze winkel gekozen ivm combinatie en bereikbaarheid van de winkel, winkel zit op loopafstand van mijn huis. Bestellen via de website liep soepel.

Service
Uitermate vriendelijk geholpen en deskundig

Assortiment
Oogt prima

Aanbeveling
Goede prijs en prettig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jong192096 31-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goed geholpen. Demo was beschikbaar. Genoeg personeel

Assortiment
Alles staat uitgesteld in de winkel. Wel zou ik de Sonos wand op een andere plek hebben gezet, deze staat nu direct vooraan in de winkel waardoor je niet op een optimale geluidsdemo kan geven.

Aanbeveling
Ivm assortiment en de goede kennis/service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broeren192290 31-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne chatfunctie, vanmiddag gechat, was makkelijke communicatie

Service
Goed. Al meerdere aankopen gedaan in deze winkel, service was altijd goed

Assortiment
Zeer uitgebreid, meer dan zat.

Aanbeveling
Ivm de scherpe prijzen (ze passen ook aan als bij concurrentie goedkoper is) en er wordt snel gereageerd op vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van den Berg 191629 31-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een paar jaar geleden ben ik binnengelopen bij de winkel in Nijmegen, hier heb ik televisie gekocht. Sindsdien al mijn aankopen hier gedaan. Dit komt voornamelijk door een combinatie van de goede ligging, scherpe prijzen en vriendelijke service in de winkel.

Service
Het grootste pluspunt is dat ze in de winkel erg geduldig met hun klanten zijn. Ze hebben ook verstand van zaken.

Assortiment
Het assortiment is zeker ruim, hoewel het niet altijd matcht met datgene wat er online aangegeven wordt.

Aanbeveling
De winkel zou ik zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hopmans001 31-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik wist plattetv in nijmegen al te zitten. Vandaag eens binnen gelopen om een beugel te kopen. Goed geholpen door de medewerker, lekker snel! Assoriment is groot, staat genoeg! Winkel kan ik aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meijer190511 31-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
toegankelijk

Service
ik wordt altijd goed geholpen, krijg altijd scherpe prijzen

Assortiment
ruim tv op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slijters190941 30-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via het internet. De internetsite is goed en makkelijk. De winkel is heel mooi we zijn bij verschillende winkels geweest en dat zag er niet zo uit als hier. Assortiment is goed er is veel keuze. Goed geholpen in de winkel door de adviseur. Hij was super vriendelijk en totaal niet opdringerig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

190798 Kraan 30-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via Google terecht gekomen bij PlatteTV.nl. Gezien we in de buurt van Utrecht wonen, hebben wij de winkel in Utrecht bezocht. Perfect en vriendelijk geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Veldhuijzen 191933 30-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel ken ik van het internet, van toen ik een keer een televisie zocht. Nu hier teruggekomen doordat ze de BTW-actie hebben en ze Sonos dealer zijn.

Service
De service bij PlatteTV.nl is goed, prettig en overzichtelijk winkelen. prijzen zijn concurrerend. En goed geholpen in de winkel

Assortiment
Overzichtelijk en ruim maar zou op audio gebied ruimer mogen.

Aanbeveling
De winkel zou ik zeker aanbevelen, voornamelijk vanwege prijs en assortiment, maar ook vanwege bovenstaande. Ze zijn ook erg klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overleg via de mail, Snelle respons!

Service
Goed en degelijke afspraken via de mail.

Assortiment
Goede website en goed contact via de mail.
Nette afspraken gemaakt en vervolgens alleen nog afhalen.

Aanbeveling
Winkel in Breda was aan het verbouwen. Tv stond netjes klaar. Combinatie barbecue en audio video is raar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 29-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
van alle merken hebben ze wel een paar type staan/hangen

Service
was van plan een Panasonic tv te kopen, gebruik al jaren met veel plezier Panasonic. in winkel na advies van de verkoper gekozen voor een Sony (Sony KD-43X8309C). ook op advies de servicegarantie afgesloten met oa omruil garantie. daar heb ik na anderhalve week gebruik van gemaakt om van de sony terug te gaan mijn vertrouwde merk. lag niet aan de kwaliteit van de sony maar is meer een gevoel ;-)

Assortiment
alle merken zijn te koop, op de site maar ook in de winkel. tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
duidelijke site, vriendelijke verkopers in de winkel maar ook na mijn verzoek voor omruil vriendelijk en snel geholpen. nu kijk ik weer naar mijn vertrouwde Panasonic

Extra toelichting
keep up the good service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 29-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima bereikbaar.

Service
Snel en deskundig. Goed advies.

Aanbeveling
Prima in orde

Extra toelichting
Online advies werkt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews