PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20222 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr. M Simsek 141001 27-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site. Parkeren is lastiger, maar kunt wel met de auto bij het magazijn komen.

Service
Sympathiek, spontane verkoper met een glimlach.

Assortiment
Staat genoeg in de winkel.

Aanbeveling
Ik heb al 2 vrienden klaar staan die ook willen kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Berg 140965 27-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor mij dicht in de buurt, en de TV was op voorraad dus meteen mee kunnen nemen.

Service
Ik was al redelijk specifiek op zoek, maar toch goed geholpen om de knoop door te hakken.

Assortiment
Ruime overzichtelijke opstelling in de winkel in Nijmegen.

Aanbeveling
goed ervaring gehad bij de aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heuvel 105 140748 27-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website, producten makkelijk te vinden.

Service
Snelle service, ik was zondag in de winkel te Breda en kon vandaag afhalen.

Assortiment
Goed assortiment, misschien zelfs iets te veel producten.

Aanbeveling
Goede service, aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dhr. HGM Nillissen 27-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen

Algemene score

7,0

Gemak
Aardige site. De winkel makkelijk in het centrum. Voorraad klopt niet altijd tussen de site en winkel.

Service
Prima service in de winkel. Lekker informeel.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanraden, mooi ruim opgezet. Kunt ook gewoon even zitten en dingen uitproberen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

DVD140814 26-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via internet uitgekomen op PlatteTV, ook heeft mijn moeder hier een tv gekocht en die was tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Poppema140811 26-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Ik kende Plattev.nl al, maar via internet kwam ik ze weer opnieuw tegen. Ze zitten best dicht bij mij in de buurt en de prijs is hartstikke goed. Goed geholpen in de winkel door de medewerker, goede uitleg gekregen! Toestel laat ik gratis thuisbezorgen. Hoef ik zelf niet te sjouwen! Winkel kan ik zeker aanraden. fijne winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braam 140390 26-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles in de winkel makkelijk kunnen regelen, geen onnodige procedures of gedoe.

Service
nette coulance gekregen na een boel ellende met mijn TV.

Assortiment
ze hebben voldoende staan, veel variatie.

Aanbeveling
Goede prijzen, kundige medewerkers, en nette service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bodt140093 26-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Plattetv.nl ken ik al van een eerdere aankoop, toen ook goed bevallen. Na een schadegeval met mijn huidige tv weer naar Plattetv.nl toegegaan. Scherpe prijs onderhandeld met de medewerker. Goed geholpen tijdens de aanschaf en ook tijdens het ophalen. Assortiment is hartstikke groot, staat genoeg! Winkel kan ik zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe140705 25-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Compleet aanbod, dus ruime keuze en daardoor kun je gemakkelijk in deze zaak in een keer je keuze bepalen.

Service
Duidelijke uitleg en geeft de klant ruimte voor eigen keus.

Assortiment
Zoals ik eerder aangaf een zeer compleet aanbod!

Aanbeveling
Dit gaan we ook zeker doen, we komen uit Den Haag naar Breda gereden en dit is zeker niet voor niks geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Remco Weber 140537 25-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemak was goed, zeker de chatfunctie op de site.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Relatief groot als je vergelijkt met bijvoorbeeld een BCC.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smits 140685 25-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Wat we prettig vinden was open en transparante hulp en advies in de winkel in Arnhem. Gaan naar huis met een mooie Sony tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Makrui 140127 25-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De parkeerruimte bij filiaal Breda is makkelijk, hierdoor kan ik mijn TV makkelijk afhalen.

Service
Ter zake kundig en zeer vriendelijk geholpen.

Assortiment
Voor zover ik nu kan zien is er voldoende keuze, maar het kan altijd nog beter.

Aanbeveling
Via een buurman gehoord van PlatteTV en ook wij zouden PlatteTV bij iedereen aan willen raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Vissers 139487 25-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb er niks op aan te merken, website is goed en ook in de winkel erg gemakkelijk.

Service
Ook op de service niks aan te merken, de aankoop is tot dusver soepeltjes verlopen.

Assortiment
Op basis van wat ik tot nu toe heb gezien een prima assortiment! Veel keus.

Aanbeveling
Via een collega bij PlatteTV terecht gekomen, ik zou PlatteTV na mijn aankoop ook bij iedereen willen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. G Van der Heijden 140107 25-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Prima geholpen.

Assortiment
Staan best veel TV's. Niks te klagen.

Aanbeveling
Bij PlatteTV zijn ze gespecialiseerd en een goede centrale ligging in het centrum.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilfried140696 25-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
heel behulpzaam, scherpe prijs , op voorraad

Assortiment
ruim opgezet

Extra toelichting
scherpe prijs, op voorraad,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerritzen 140584 25-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk achter de winkel in Nijmegen de TV kunnen ophalen, dus niet hoeven tillen!

Service
helemaal tevreden! zowel online als erg goed geholpen.

Assortiment
Meer dan voldoende aanbod, ook goed gedemonstreerd in de winkel!

Aanbeveling
de prijs is goed, de service is goed, en alles is makkelijk te regelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katan 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site ...klasse chat
makkelijk betalen

Service
Marco de chat man ...niks was hem te veel...ivb vele vragen !!

Assortiment
zo te zien er veel ....

Aanbeveling
Goede service,s

Door middel van de chat de aankoop gedaan ....In het bijzonder Marco dikke pluim!

Extra toelichting
Door middel van de chat de aankoop gedaan ....In het bijzonder Marco dikke pluim! Kunnen heeeeeel wat bedrijven voorbeeld aannemen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo140659 25-01-2015 In de winkel gekocht
Breda

Algemene score

7,2

Gemak
De aankoop verliep eenvoudig en makkelijk.

Service
Ook via de telefoon netjes te woord gestaan. Hierdoor naar de winkel te Breda gereden en mijn nieuwe tv gekocht.

Assortiment
Een goed en ruim assortiment, van Tv's tot de moooiste buitenkeukens zijn te vinden in de winkel te Breda.

Aanbeveling
Goede service en nette afhandeling.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

1979Marian 25-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heerlijk vanuit je eigen woonkamer een televisie uitzoeken en daarbij ook nog eens goede hulp kunnen krijgen via de live chat. Makkelijker kan toch niet?

Service
Ik bestelde een televisie waarbij aangegeven stond dat hij de volgende dag in huis zou zijn. Dit bleek echter een kwartier na bestellen niet het geval en ik was 'overmorgen' niet thuis. Ik mailde en mij werd gelijk een alternatief geboden waar ik geen nee tegen kon zeggen. Geweldige service!

Assortiment
Zeer uitgebreid, alles wat ik zocht was in het assortiment en uiteindelijk dus goed kunnen kiezen door ook zeer duidelijke omschrijvingen bij alle artikelen.

Aanbeveling
Mijn ervaring met plattetv.nl is dusdanig positief dat ik in de afgelopen twee dagen al twee mensen hierheen heb verwezen. Dus dat zit wel goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Artz 140583 25-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via het internet ken ik de winkel. Hier op de website gekeken en vergeleken. PlatteTV.nl was de enige die de gewenste TV aanbood. De website was overzichtelijk en hier kon ik gemakkelijk vinden wat ik zocht. De service in de winkel is goed, vriendelijk geholpen in Nijmegen. Het assortiment is helder en ruim. Op basis van mn huidige winkel zou ik platteTV.nl aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gineke 140547 24-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website heel gemakkelijk gevonden en ook het navigeren op de website was makkelijk. Parkeren voor de deur is ook handig.

Service
Service tot nu toe heel goed.

Assortiment
Ik was opzoek naar een specifiek type, maar als ik het winkelassortiment bekijk prima!

Aanbeveling
Voor ons was het een meerwaarde de PlatteTV goedkoper is dan de prijzen in België.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 139527 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke website, alles makkelijk te vinden.

Service
Heen en weer gemaild met PlatteTV, erg snelle reacties.

Assortiment
Het assortiment voldoet zonder meer aan mijn verwachting.

Aanbeveling
Ik heb reeds meerdere collega's naar PlatteTV gestuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stegeman140515 24-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Service
Goed geholpen, verschillende alternatieven bekeken voor de beste keus.

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel

Aanbeveling
zou ik aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
Via internet de TV laten reserveren. in de winkel een nette uitleg gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dhr. W. van Ommen140532 24-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Via via deze winkel deze winkel leren kennen, ik ken meerdere mensen die bij deze winkel hun TV hebben gekocht. PlatteTV.nl is meestal net wat scherper als andere winkels, daarnaast zit de winkel ook lekker dichtbij. Website goed in order, de filteroptie werkt fijn om een TV uit te kiezen. Ruim assortiment in de winkel, ze hebben echt alles staan. Goed geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Spaendonck 140003 24-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk bereikbaar, makkelijk aan de achterkant van de winkel in Nijmegen op te halen.

Service
Klantgericht geholpen, alles werd duidelijke uitgelegd.

Assortiment
Meer kan bijna niet!

Aanbeveling
algehele tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

kvdm 140542 24-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Mooi en ruim assortiment, alleen misschien een tip om de Samsung reclame op alle merken te veranderen per merk. zodat klanten niet in verwarring komen

Extra toelichting
Via kieskeurig.nl ben ik uitgekomen op PlatteTv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edje45 24-01-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,3

Service
Bij de bestelling ging al iets fout,dit is perfect opgelost,maar...een defecte speler..duurde 2 maanden voor ik een nieuwe had....ook defect...mailen,chatten,bellen voor een andere speler...iedere meedewerker zegt iets anders...2weken verder en heb nog steeds niks. Al met al ben ik nu al bijn 4! Maanden bezig om een werkende speler te krijgen! Winkels zijn te ver uit mijn buurt,anders had ik persoonlijk allang een oplossing geeist. Jammer dat zo'n geval het vertrouwen in deze webshop bij mij tot het laagste is gedaald! Ik heb dus nog steeds niks,

Aanbeveling
Zie service. Enkel als een winkel in je buurt zit,zodat je daar naar toe kunt gaan.

Extra toelichting
Alles op alles om de bestelling goed geleverd te krijgen,maar zodra een toestel defect is,is de service ver beneden pijl. Als je vanaf 7 oct. 2014 tot 23 jan 2015 (een eind datum nog niet bekend,heb nog steeds niks) dagelijks bezig moet zijn om een werkend toestel te krijgen is ronduit schandalig! Dus in het kort...tot de levering van het bestelde een 10 voor de service,maar als iets defect is word de 10 verlaagd tot1.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

JB Crucq 24-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijker kan t niet meer

Service
Super zoals ze mijn oude lcd tv hebben ingeruild en adviseur Ralf heeft mij een smart tv aangeboden met betere specificaties zoals hogere Hz waarde.
deze inruilservice ben ik nooit tegengekomen elders.

Assortiment
Hetgeen wat ik graag wilde tijdens mijn orientatie naar een smart tv was gewoon te koop in deze winkel.

Extra toelichting
Goede en net verzorgde fysieke winkel Breda, prima rustig personeel die tijd voor je heeft. service is uitstekend en doen hun best om je aankoop te laten slagen, ook mensen van de on line desk proberen dat. prijzen zijn concurrerend en op internet zie in gelijk dat producten bij platte tv de goedkoopste zijn voor hetzelfde item dat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. J.R. Wolf140335 24-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik ken deze winkel al uit het verleden, ik heb hier ook al eens een home cinema set gekocht. Website heel goed, wel mis ik een aantal filters zoals bijvoorbeeld het aantal hz. Hierdoor ging ik steeds de TV's vergelijken op Kieskeurig, maar wel wou ik 'm bij PlatteTV kopen want ik had hier goede ervaringen. Grote, overzichtelijk en duidelijk winkel. Groot assortiment, ze hebben hier echt heel veel. Fantisch geholpen, lekker rustig, goed en eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

140415 Verniers 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op voorraad dus direct op kunnen halen in Nijmegen!

Service
helemaal super! altijd goed geholpen, inmiddels een vaste klant hier en altijd tevreden.

Assortiment
zeer ruime keuze, zowel in de winkel als op de site, en voor iedere portemonnee wel iets!

Aanbeveling
we komen toch steeds voor de prijs, want die is altijd scherp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WDB140245 23-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt zeer makkelijk voor de deur parkeren

Aanbeveling
Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen

Extra toelichting
door een collega ben ik uitgekomen op PlatteTV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. FJ Berkhoff 23-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gunstige locatie tov de bushaltes.

Service
Geweldig, de moeite die er genomen wordt. 100% tevreden.

Assortiment
Groots assortiment, zeer ruime keuze.

Aanbeveling
De winkel is ons ook aanbevolen en ik zal dat ook zeer zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albers140324 22-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
de site is overzichtelijk en er stond genoeg informatie bij de producten. prima service goed advies van de verkoper gaf ons een advies dat we geen duurdere tv hoefde aan te schaffen omdat deze gewoon naar onze wensen is. assortiment is erg breed genoeg keuze. al met al zullen wij deze winkel zeker aanraden aan andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 23-01-2015

Beste heer Albers,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review!

Goed om te horen dat u helemaal tevreden bent over uw ervaringen in ons filiaal te Nijmegen en met onze adviseur tot een mooie keuze bent gekomen.

Wij wensen u alvast veel plezier van het mooie toestel! Mochten er bij ontvangst nog vragen zijn bent u altijd van harte welkom.

Fijne dag gewenst.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

jos139833 22-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoek mogelijkheid, makkelijk alles te vinden

Service
gemotiveerd, klant vriendelijk, scherpe prijs Nederlands toestel

Assortiment
ruime keuze van alle merken

Aanbeveling
meerdere aankopen hier gedaan in het verleden, zeker een aanrader, op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martens 140260 22-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed geregeld, gratis thuisbezorgd.

Service
snel geholpen, helaas wel wat onduidelijkheid over levertijd, maar uiteindelijk uitgekomen.

Assortiment
wat ik zo zie in Nijmegen is erg uitgebreid.

Aanbeveling
Via facebook de tip gekregen hier langs te gaan, tot nu alles goed gegaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. G. Kolks VMS51519638 22-01-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ik ken deze winkel zowel via internet als hier uit de stad, daarnaast ben ik door meerdere kennissen door deze winkel getipt. Ik heb een muurbeugel van iemand kado gehad maar ik had liever een draaibare als een vlakke, gelukkig kon ik deze bij PlatteTV.nl zonder probleem omruilen. Winkel ziet er keurig en overzichtelijk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carola140254 22-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke, intresante site

Service
duidelijke uitleg, op voorraad, scherpe prijzen

Assortiment
ruim keuzen in alle merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winterink 140244 22-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
kwamen gelijk naar voren door kieskeurig

Service
prima

Assortiment
genoeg op voorraad

Aanbeveling
zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. J. de Korte138793 22-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via internet kwam we bij deze winkel terecht, de winkel viel op door de scherpe prijzen, oa voor een paar laatste showroommodellen. Toen besloten naar filiaal Nijmegen te rijden, omdat we het model eerst even in het echt wouden bekijken. Mooie winkel, het assortiment is hier echt heel ruim. Ruimer als bij concurrentie zoals Mediamarkt en Expert. Uitstekend geholpen door de verkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan140211 22-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel makkelijk te bereiken via gratis parkeren, door een goede zoekfunctie op de site was ik eigenlijk al een beetje verkocht

Service
vriendelijk, correct , snelle afhandeling, goede technische ondersteuning

Assortiment
keus genoeg, mooie overzichtelijke showroom

Aanbeveling
door mond op mond reclame hier terecht gekomen ik ga zeker me best doen om het door te vertellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemsen140080 21-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te bereiken

Service
Goed geholpen, duidelijke uitleg en een scherpe prijs

Assortiment
Genoeg te zien in de winkel

Aanbeveling
Ik heb de winkel al heel vaak aanbevolen! Mijn vorige tv kwam ook van plattetv.nl

Extra toelichting
Naar aanleiding van het aanbod op internet zijn we gaan kijken in de winkel, na een nette uitleg hebben we de aankoop gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACHazin139477 21-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Via een kennis heb ik Plattetv aangeraden gekregen. Ben gewoon eens binnen gelopen voor advies. Vervolgens uitvoerig gelopen door de medewerker, goed advies mogen krijgen. Er staan veel tv's opgesteld, maar dan wel overzichtelijk. Winkel kan ik zelf ook aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mStockmans132811 21-01-2015 In de winkel gekocht
Nimegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Ik ben Plattetv.nl leren kennen door het voorbij lopen in het centrum van Nijmegen. Service vind ik goed, duidelijke uitleg over de tv en garantie. Ik vind dat ze een groot assortiment hebben met veel tv tv's. Winkel kan ik zeker aanraden aan andere consumenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JMiddendorp140089 21-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Plattetv.nl ken ik uit het centrum van Nijmegen. Eens binnen gelopen voor een nieuwe tv. Goed geholpen in de winkel, goed advies en een demonstratie van smart tv functies gekregen. TV kom ik morgen met de auto ophalen bij het magazijn. Winkel heeft een groot assortiment in tv's natuurlijk, veel verschillende maten en prijzen. Winkel kan ik aanraden, om alle redenen hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JLN van Mierlo 140119 21-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede overzichtelijke website, met handige zoekfunctie. Hierdoor snel gevonden wat ik zocht. Ook via Google eenvoudig de winkels gevonden. Goede service in de winkel in Nijmegen gekregen. Verstrekking van informatie was juist, ook vriendelijke geholpen. Het assortiment is uitstekend. De prijs is super concurrerend, echt een hele goede prijs gekregen. Ook zou ik de winkel aanbevelen bij vrienden en familie als ze d'r naar vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 139790 21-01-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Service tot dusver netjes, communicatie goed.

Assortiment
Genoeg vergelijkingsmateriaal op de website, genoeg keus.

Aanbeveling
Tot nu toe tevreden over alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oosterhoff139586 21-01-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken en gratis parkeren

Service
Netjes geholpen, product moest besteld worden en kreeg meteen netjes bericht dat deze binnen was gekomen

Assortiment
Genoeg keus op de website en in de winkel

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen aan vrienden en familie.

Extra toelichting
Na orientatie op internet en de goede reviews heb ik besloten bij PlatteTV de aankoop te doen. Toen ik gebeld werd dat ik de soundbar af kon halen heb ik besloten er ook een tv bij aan te schaffen, ook nette uitleg en een meegaan met de scherpste aanbieder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. M De Greeff 140073 21-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Midden in het centrum, maar gelukkig kun je met de auto ook achter bij het magazijn komen.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Ruim in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. A.J.T. van Dort 139383 21-01-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site ziet er makkelijk uit. Eerst TV uitgezocht, daarna gegoogled en daar kwam PlatteTV meteen als eerste naar boven.

Service
Goed geholpen in de winkel en telefonisch. Op een donderdag besteld en kreeg vrijdag te horen dat hij meteen geregeld zou worden voor in het filiaal in Nijmegen. Fijn dat dat gecommuniceerd werd naar mij toe.

Assortiment
Gigantisch assortiment. Weet bijna niet wat je moet kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johnvAmstelveen 20-01-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is overzichtelijk heel makkelijk in zoeken, zoekopdracht zijn eenvoudig Invullen gegevens zeker met persoonlijk account supersnel

Service
Ik ben sinds 2012 klant bij Platte tv.nl
In het begin was ik wat terughoudend. Maar dat is absoluut niet nodig.
De service van Platte TV behoort zeker tot de hoogste categorie. Ik had wat vragen over een bepaald merk blu ray 3d en een soudplatte ik ben zowel telefonisch als via email uitstekend geadviseerd. Ze zijn eenvoudig bereikbaar en deskundig weten waar ze het over hebben. Erg professioneel en beleefd.
Mijn adviseur Micheal Duits een professionale verkoper luisterd naar je wensen geeft de juiste adviezen, bij een email heb je de volgende al een reactie
Uit eerdere contacten kan je vaststellen een uitstekende verkoper met kennis van zaken beleefd klantgericht en niet opdringerig

Assortiment
Heeft een ruim assortiment uitstekend en goed actueel en met de specificatie. Wel mag binnen een bepaald merk of produkt wat ruimer/meer keuze zijn
Als de prijs bij Platte TV hoger ligt dan elders wordt deze gelijk aangepast (zelf ervaren)

Aanbeveling
Als je hier niet slaagt alle topmerken aanwezig tegen zeer aantrekkelijke prijzen zal je nergens snel iets anders vinden, Platte TV heeft een beter assortiment, site ruim opgezet.

Extra toelichting
Een klein minpuntje als je bij Platte TV inlogt krijg een pop up voor een chat. De inleiding is wel aardig maar de chatter van Platte Tv, is erg langzaam stellen meer dan eens onzinnige vragen op mijn vraag. Duurt erg lang voordat zij antwoorden komt niet echt goed over ik heb ook de chat voortijdig beeindigd. Overbodig. Inmiddels heb ik een aantal producten bij Platte TV gekocht, een reden dat ik zeker bij Platte TV koop, een ervaring met een Micheal Duits, hij heeft een groot aandeel door hem kom ik steeds terug bij Platte TV. Ik ken deze mijnheer niet ben nog nooit in 1 van hun winkels geweest maar hij weet exact wat een consument zoekt. TOP!!! Een groot compliment !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews