PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 21987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Haren166185 11-08-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via internet bij deze winkel terecht gekomen, via een prijsvergelijker. Telefonisch met Nijmegen een scherpe prijs gekregen voor de JBL Charge 2+ en een gereservering geplaatst. Website heel duidelijk, veel informatie over de produkten. Mooie overzichtelijke winkel in Nijmegen, ruim assortiment. Alles netjes in 1 baan opgesteld. Heel goed geholpen, zowel telefonisch als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Deijzen 11-08-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime winkel en snel geholpen

Service
tot heden goed

Assortiment
grote keuze in toestellen

Aanbeveling
Je wordt nog net niet gedwongen om een extra verzekering op het toestel te nemen, maar de verkoper drong er wel erg op aan. komt niet prettig over.

Extra toelichting
Ik kwam voor een ander toestel naar de winkel, maar die werd mij al direct afgeraden omdat het een model van 2014 was. aangeraden werd een toestel van 2015. deze was natuurlijk behoorlijk wat duurder, maar de verkoper gaf aan dat daar wel iets aan te doen was. Het toestel stond in de winkel voor € 999,- maar ik mocht hem ook hebben voor €899,- dit hebben we dan toch maar gedaan denkende dat we een zeer goede deal gesloten hadden. Maar thuisgekomen ga ik even google'n en zie dezelfde TV bij 3 andere aanbieders ook voor €899,- te koop staan. dus die super deal viel toch wel wat tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik begrijp niet wat u bedoelt met weergavenaam 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product was helder omschreven en voldeed aan de verwachting

Service
Goede handleiding

Assortiment
Er was echt heel goed te kiezen

Aanbeveling
Goed assortiment, goede beschrijving en afbeeldingen

Extra toelichting
Ja, de schroefjes om de voet vast te zetten, waren wat moeilijk in te draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 11-08-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
wij kwamen op een zondag om 16.20 uur binnen terwijl de winkel 17.00uu ging sluiten. En werden geholpen zeer deskundig geholpen zonder op de klok te kijken. De dag later werden wij gebeld of dat de aansluiting gelukt was met de bestaande apparatuur, dit was niet gelukt en werden wij telefonisch na 18.00 uur door draadjes heel geholpen. dikke pluim Marco (Utrecht)

Assortiment
vrij breed assortiment

Aanbeveling
vanwege de personele deskundigheid en vriendelijkheid van filiaal Utrecht

Extra toelichting
ga zo door er is geen beste reclame dan mond op mond reclame wij vertellen onze ervaring zeker door als wij onze televisie showen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb via de site een tv uitgezocht. Volgende dag gebeld door een medewerker dat ik voor nog geen 30euro meer een nog betere uitvoering kon kopen. Danny heeft gelijk!

Service
Goed telefonisch advies na aankoop via site!

Assortiment
Ruim en overzichtelijk

Aanbeveling
Ruime keus, goeie aftersales

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product was super snel aangekomen.

Service
Hoeft maar iets te vragen en je krijgt gelijk een goede uitleg.

Assortiment
Veel keuze en goedkoopste prijzen.

Aanbeveling
Alles was super.

Extra toelichting
Geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van dijk 11-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel vriendelijk en heel informatief geholpen👍

Service
Hele vriendelijke verkoper en goed informatie en heel geduldig

Assortiment
Er is genoeg in huis en genoeg uitleg voor ieder wat wils je kunt het net zo goedkoop of duur maken als je wil

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke winkel en klantvriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Bouwmeester 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Prima site - echter (waarschijnlijk door de hoeveelheid aanbod) niet altijd even overzichtelijk.

Service
Het door mij bestelde artikel was helaas niet meer leverbaar. Kreeg een voorstel voor een vergelijkbaar item met een hogere winkelprijs - ik hoefde dit verschil niet te betalen. Het item werd de volgende dag bij mij bezorgd. Heel erg netjes afgehandeld!

Assortiment
Groot assortiment!

Aanbeveling
De manier waarop het niet voorradig zijn van mijn bestelde item werd opgelost was uitermate netjes. Vriendelijke benadering, opties voor de klant open laten en nadat ik mijn keuze had gedeeld een snelle afhandeling. Top!

Extra toelichting
Ik zal plattetv zeker in mijn favorieten houden en regelmatig checken voor interessante deals.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brouwer166178 11-08-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gratis parkeren, ik ken de winkel al vanaf oudsher

Service
duidelijk en snel advies, vrouw vriendelijk

Assortiment
goed

Aanbeveling
in het verleden hier veel aankopen hier gedaan en altijd goed bevallen en geef het aan iedereen door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoonderwoerd 11-08-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service en makkelijk bereikbaar

Service
Vriendelijke service. Leuke verkoopster

Assortiment
Kei uitgebreid! De keuze is reuze!!

Aanbeveling
Aan iedereen raad ik deze winkel aan

Extra toelichting
Alles op voorraad en is een hele mooie zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PBM van Dooren 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via Kelkoo.nl probleemloos naar uw website.

Service
Product was niet op voorraad, hetgeen niet op de website te zien was. Reactie uwerzijds snel en correct.

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 11-08-2015

Beste heer van Dooren,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl

Wij wensen u nogmaals veel plezier van de mooie Denon speler en mochten er nog vragen zijn dan bent u altijd van harte welkom!

Fijne dag gewenst.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Eelco Jansen 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is eenvoudig, alles goed te vinden.

Service
Online chat is fantastisch. Vorige keer kwam men uit Arnhem naar Noord Holland gereden om mijn TV te hangen en andere zaken te bekijken.

Assortiment
Tot op heden nog niet iets niet gevonden wat je van dee site zou mogen verwachten.

Aanbeveling
Louter positieve ervaringen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met de online chatting liep alles snel en soepel.

Service
mijn vragen werden meteen beantwoord en zelf extra informatie die ik niet aan gedacht had.

Assortiment
ik was eerst bij media markt voor mijn product maar hun hadden het helaas niet en het zou ander half maand duren maar toen kwam ik deze site tegen en had ik het binnen 2 dagen al in huis.

Aanbeveling
ik zou iedereen aanraden om hier te kopen, beste service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Espaned 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Tv werkt prima voor een zeer scherpe prijs,
ook de extra garantie is spotgoedkoop t.o.v van andere winkels

Service
werd snel en goed verpakt geleverd

Assortiment
alle bekende merken zijn in vele uitvoeringen te leveren

Aanbeveling
prima online winkel ,als ik weer iets nodig heb kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witte 10-08-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen, bij Guido
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk bereikbaar.
Veel tv's in de winkel zodat je veel kunt zien en vergelijken

Service
prima service. Gratis thuisbezorging en veel korting in de winkel

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
goeie winkel, aardig personeel.
Goede bezorgservice.
Ben er erg blij mee

Extra toelichting
De bezorging was een dag later dan gepland. Dit vond ik eerst wel vervelend, maar na uitleg van de winkel wel acceptabel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Solara 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden in de web shop

Service
Afgeleverd op de juiste dag als aangegeven

Assortiment
goedkope led tv nodig , en gevonden

Aanbeveling
was sceptisch over deze winkel maar toch gekregen wat ik nodig had

Extra toelichting
nee , heb gekregen waar ik om gevraagd heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 10-08-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
wat beter kan is dat de vestiging de telefoon wat beter opneemt

Service
garantiegeval goed afgehandeld

Assortiment
Voor Playseat kreeg ik alles binnen 2 dagen

Extra toelichting
Jammer van de telefonische bereikbaarheid, verder dik tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolien kleuskens 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het gemak van internet, en om de prijzen te vergelijken, echt top

Service
Geholpen via livechat met X, goede deal afgesproken met hem dat noem ik service

Assortiment
perfect wat wij zochten

Aanbeveling
goede service,snelle levering,klantvriendelijk en ook belangrijk de prijs was nergens goedkoper als bij jullie

Extra toelichting
wij zijn heel tevreden over plattetv.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Vriendelijke mensen en super snelle beantwoording van vragen via email!

Aanbeveling
Prima service, prima prijzen, prima shop!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Miranda en Rogier 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als het gaat om gemak dan kan ik mededelen dat de website zich van alle gemakken is voorzien t.a.v. de klant. Website is overzichtelijk en makkelijk te hanteren.

Service
Personeel is netjes in bejegening, men houdt zich keurig aan de gemaakte afspraken en men reageert snel op vragen. MIjn complimenten voor dit bedrijf!

Assortiment
Er is een ruime aanbod aan apparatuur. Prima.

Aanbeveling
We hebben voor het eerst bij dit bedrijf een aankopen gedaan. We zijn uiterst content met de snelheid, klantbejegening, gemaakte afspraken waarmee het aankopen verkregen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi opgesteld. Woonkamereffect. Toestellen niet vlak naast elkaar, waardoor je volledige aandacht hebt voor het gepresenteerde toestel.

Service
Prima geholpen, minpunt was dat bij de aanschaf van de Sonos playbar ook even verteld had moeten worden dat je bij een muurbevestiging een aparte muurbeugel moet kopen.

Assortiment
Keuze was snel gemaakt. Aanbod meer dan voldoende.

Aanbeveling
Vooral de opstelling en het enthousiasme van de verkoper. Prima dus.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pj 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niks op aan te merken

Service
Tot hiertoe nog niet echt nodig gehad

Assortiment
Wij hadden onze keuze beperkt tot 2 modellen. 1 model hadden jullie (en nog het goedkoopste). Het andere model hadden jullie niet.

Aanbeveling
Ik koop hier zeker terug. Prijs/kwaliteit top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Céze 10-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht meubelboulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze en overzichtelijk.

Service
De door mij gekochte tv bleek niet Ziggo proof te zijn. Zonder problemen kon ik een andere tv komen ophalen.

Assortiment
Zeer diverse merken, soorten, afmetingen, prestaties. TOP!

Aanbeveling
Alles klopt van aanbod tot service en van prijs tot expertise.

Extra toelichting
Blijf dit "niveau" vasthouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supersnel advies ingewonnen via de Chatbox. Vervolgens meteen besteld via iDeal en twee dagen later al tv kijken!

Service
Goed advies, duidelijke onderbouwing van het advies en uiteindelijk nog een betere tv voor hetzelfde geld. Echt top!

Assortiment
Breed assortiment, elke tv die ik elders gezien heb wordt ook door deze mannen geleverd.

Aanbeveling
Goede service, goed advies, snel en deugdelijk geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ae1987 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product zo gevonden, bestelling eenvoudig.

Service
Kreeg gelijk een mailtje toen het product verzonden was. Dit kwam gelijk de eerste werkdag binnen.

Assortiment
Als je op zoek bent naar electronica, is er aanbod genoeg. Prijzen zeer scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Meer zoekmogelijkheden had voor mij beter geweest

Service
Na telefoontje omtrent bezorging kreeg ik te horen dat mijn bestelde tv niet meer in voorraad was. Direct nieuwere model voor kleine meerprijs aangeboden

Aanbeveling
Oplossing zoeken voor fouten voelt goed en levering was vlekkeloos

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peters 10-08-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Platte tv kleine opstelling maar genoeg aanbod. Met gemak hebben collega's ons geholpen met het collectie aanbod overzichtelijk te maken en een passende tv te kiezen!

Service
Heel vriendelijk en oprecht, eerder telefonisch contacten met nijmegen gehad, oprecht meelevend na een persoonlijk oplichtingverhaal omtrent tv kort geleden... erg fijn samen soortgelijk toestel uit te zoeken

Assortiment
Ook al is filiaal Arnhem klein meer gevarieerd aanbod dan gemiddeldtv aanbieder waar recent langs zzijn geweest.

Aanbeveling
Stuur met alle plezier mensen door...

Extra toelichting
Ga zo door, voelt goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yorick Bolster 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was duidelijk en makkelijk te vinden

Service
Toen mijn gekozen tv niet op voorraad was heb ik een duurder model voor dezelfde prijs gekregen. Klantenservice was erg vriendelijk.

Assortiment
Heb precies kunnen vinden wat ik zocht, en ik vond het elders niet.

Aanbeveling
Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wBussel 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon thuis uitkiezen en bestellen

Service
Telefonisch contact gehad met voor een leek zoals wij duidelijke uitleg

Assortiment
Erg groot , veel merken Meer dan de gemiddelde winkel

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Onze kleinzoon van 11 vind het helemaal geweldig zo'n opa die via internet shopt kwam de dag na de levering gelijk logeren om mee te genieten. (Toekomstige klant)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HR 10-08-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Kon niet via internet bestellen, moest in winkel

Service
Service in winkel was uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ammiga 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen vanuit huis en product wordt thuis geleverd.

Service
De bestelde TV was helaas niet meer leverbaar. Plattetv.nl reageerde hierop door een duurder model aan te bieden voor dezelfde prijs. En dit alles binnen zeer korte tijd (zaterdag besteld, zondag melding dat tv niet leverbaar was en uiteindelijk woensdag alternatief ontvangen) .

Assortiment
Ik wilde graag een TV van het merk LG. Plattetv.nl beschikt over een uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Het aanbieden van een duurder TV zonder bijbetaling, nadat de bestelde TV niet meer leverbaar was, vind ik bijzonder chique.

Extra toelichting
Voor mij was het de eerste keer dat ik bij Plattetv.nl een product kocht. Door de uitstekende service hebben ze een plek verdiend in mijn shortlist van webwinkel's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijs 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zonder moeite dus alle heel makkelijk en klant vriendelijk

Service
elke vraag is binnen de minuut beantwoord waar vind je dat

Assortiment
op elektronica gebied heb je echt een hele hoop

Aanbeveling
geen kanttekeningen is bij mij een 10

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Magda 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
De tv die ik had besteld was niet op korte terMijn leverbaar, kreeg toen een betere, duurdere tv voor de prijs van de eerdere bestelde tv. Dit wordt niet vaak gedaan.Helemaal TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Haren 10-08-2015 In de winkel gekocht
PlatteTV Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt rustig rondkijken voor een TV en ze geven een goede voorlichting.

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Alle TV merken zijn aanwezig en je kunt goed vergelijken.

Aanbeveling
Prima winkel, maar de Airco was defect, erg jammer want toen wij de TV kochten was het behoorlijk warm.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed te vinden op internet

Service
product was er niet meer een ander product gekregen voor de zelfde prijs top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IEPOVICH 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Motiveer je beoordeling

Service
Het product dat ik bestelde was op korte termijn niet op voorraad. Via de Livechat kreeg ik van 1 van de medewerkers een upgrade naar een Flatscreen tv met betere specificaties uit een duurder segment voor dezelfde prijs als mijn eigenlijke bestelling.
Top service!

Assortiment
Motiveer je beoordeling

Aanbeveling
Toch wel vanwegen het meedenken en de service, zoek naar een gepaste oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KKindt 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke site. Enige wat er mist is een vergelijkingsfunctie maar de chatfunctie maakt dan veel goed.

Service
Chatfunctie is enorm handig om tot een juiste keuze te komen.Zeker gezien de velen verschillende versies van een model.

Assortiment
Uiteraard niet ALLES aanwezig maar genoeg om een mooie keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Goede prijs, inruil oud toestel tegen mooie prijs, meedenken met scherpere prijs bij de concurent, ophalen in de buurt en bij afhalen nog voorzien van handige tipe/info.
Helemaal compleet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maus 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer duidelijk

Service
kreeg een vervangend product, wat beter was dan ik besteld had, omdat diegene die ik besteld had niet meer op voorraad was

Assortiment
ruim, alles wat nodig is aanwezig

Aanbeveling
gewoon niks te klagen over de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vind de specificaties soms een beetje onduidelijk op de website. Verder is het wel goed.

Service
antwoorden snel op vragen via mail. Tv wordt snel geleverd.

Assortiment
De Tv die ik had besteld was niet meer op voorraad. Helaas stond dit niet vermeld op de website. Wel goed opgelost door een andere tv aan te bieden voor hetzelfde bedrag

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

john 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk zoeken als je weet wat je wil

Service
via live chat kun je direct de zaken regelen als er iets anders loopt dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvr 10-08-2015 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het was bijna goed als de webside up to date was.

Service
meteen en goed geholpen

Assortiment
ook weer niet helemaal perfekt ,maar genoeg alternatieve modellen voor een goede prijs!

Aanbeveling
iets te weinig personeel om je te helpen,maar verder top.

Extra toelichting
ik ging naar de winkel voor een tv die ik op de webside had gezien, blijk dat deze tv al uit het arsortiment was gehaald. maar er was wel een vergelijkbaar nieuw model die wat duurder was, die tv heb ik voor de prijs van het oude model kunnen kopen. helemaal top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede keuzemogelijkheden op artikel, merk of afbeelding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gbd 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
alle (technische) gegevens gevonden waar ik naar zocht

Assortiment
heb niet het gehele assortiment bekeken maar wel gelijk datgene gevonden waar ik naar op zoek was :-).

Aanbeveling
snelle bezorging. scherpe prijs!

Extra toelichting
ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dijk 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Item was uitverkocht maar mooi alternatief gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

boelhouwer 10-08-2015 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed service

Service
goed

Assortiment
mooi

Aanbeveling
mooi ruim

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

paul peerdeman 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk toegankelijk goede lay out

Service
snelle probleemloze levering

Assortiment
heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
geen opmerkingen

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Leander 10-08-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Binnen 30 min koop geregeld en tv mee

Service
verkoper verstaat zijn vak

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Niets mis mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Veldhuizen 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel datgene gevonden wat ik wilde

Service
Na een kleine vertraging van het weekeinde was de bezorging super !

Assortiment
Er was genoeg te kiezen en er stond duidelijk omschreven wat de een voor had op de ander.

Aanbeveling
Geen negatieve punten gevonden

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
TV besteld online, na een half uur bericht gekregen dat het door mij bestelde artikel niet meer op voorraad was. Gelijk een aanbod gekregen om een beter geklasseerde en duurdere TV te krijgen voor dezelfde prijs.

Service
De volgende dag keurig geleverd en bij de aansluiting nog goede telefonische ondersteuning gekregen.

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan bij gemak en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB Ridderkerk 09-08-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles hangt aan de muur om de keuze makkelijker te maken

Service
Het personeel weet waar ze over praat.

Assortiment
Zeer ruim, ieder merk heeft zijn eigen "showroom".

Aanbeveling
Net buiten de drukte van de malls met vrij parkeren voor de deur

Extra toelichting
De combinatie webshop en de fysieke winkel is een perfecte combinatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews