PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 22993 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6240 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

TB 178362 11-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Opzet van productenoverzicht mag wat gebruiksvriendelijker.
Verder staan er veel producten op de site, wat een pluspunt is.

Service
Netjes up to date gehouden over mijn bestelling en ik werd netjes gebeld toen mijn bestelde product binnen was.

Assortiment
Overvloedige keuze aan producten, de keuze is eindeloos.
Scherp geprijsd!

Aanbeveling
Gewoon een goede ervaring en goede klantvriendelijkheid en service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houtzager177895 11-11-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik ken plattetv.nl via het internet. Ik heb al meerdere malen producten in de winkel gekocht. altijd helemaal tevreden geweest met de producten en service. Ook deze keer goed geholpen.

Assortiment
Assortiment is erg uitgebreid.

Aanbeveling
Ik zou plattetv.nl zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witjes178581 11-11-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Klantvriendelijk,dienstverlenend,gratis parkeren,gezellig winkel centrum

Service
Goed geholpen

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Extra toelichting
Naamsbekendheid werkt positief, komen daarom terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaco 178003 11-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk, goed te selecteren en de filter werkt goed.

Service
Voorraadstatus klopte niet helemaal, dat vind ik minder. Ik had verwacht dat ik hem kon halen, dus werd een beetje teleurgesteld. Dit werd wel goed opgelost door de verkoper.

Assortiment
Het assortiment is hartstikke goed, je kunt alles vinden bij PlatteTV.

Aanbeveling
Winkel te Breda is mooi gegroepeerd en ziet er netjes uit. Daarnaast wordt er een ruim assortiment gedisplayed.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kenneth 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Dit is mijn tweede tv reeds die ik gekocht heb bij Platte TV. De eerste maal heb ik zonder problemen de tv kunnen omruilen naar een ander merk. Deze keer had ik een pixelprobleem. Het probleem via mail gestuurd en reeds binnen de 2 uur kreeg ik een orderwijziging met omruiling van betreffende tv. En vooral blij dat ik het A-Z servicepakket had bijbesteld.

Aanbeveling
Zeer vlotte en vriendelijke communicatie. Groot assortiment van allerhande beeld en audio. En vooral heel belangrijk een service om U tegen te zeggen.

Extra toelichting
Als Belg eerst wat sceptisch tegenover Nederlandse webshops. Maar na mijn tweede aankoop kan ik gerust zeggen dat de Belgische webshops hier toch wel een voorbeeld kunnen aannemen. Een aanrader voor diegenen die prijs en service hoog in het vaandel dragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob de Hoog 11-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar. Overzichtelijke opstelling met oog voot het product.

Service
Top service, meedenken met de klant.

Assortiment
Mooi uitgestald, goede merken, overzichtelijk.

Aanbeveling
Prettig geholpen met oog voor de klant. Er wordt gedacht in mogelijkheden. Servicegerichte instelling van de medewerkers.

Extra toelichting
Voor dt moment geen aanbevelingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 11-11-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden, goed bereikbaar.

Service
Goed geholpen, goede prijs gekregen.

Assortiment
Ging voor een ouder model, niet op voorraad maar nieuwe model voor goede prijs gekregen.

Aanbeveling
Helemaal prima.

Extra toelichting
Prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 11-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, duidelijk door de begeleidende toelichting, welke eveneens wordt ondersteund door een preview demo film.

Service
De keuze is voor deze tv tot stand gekomen doordat deze werd geadviseerd door de persoonlijke verkoper, ondanks de afstand tussen winkel en klant. Was de service beter dan in menig fysieke winkel en had ik niet het gevoel dat ik via internet iets aanschafte maar met goede kennis samen een tv heb aangeschaft.

Assortiment
Ruim, duidelijk en overzichtelijk in merk, type en goed meedenkend personeel!

Aanbeveling
Iedereen in mijn omgeving raad ik Platte.tv aan.
Snelle correcte service de knowhow van de producten. Snel communicerend.

Extra toelichting
Aanschaf voor nieuwe slaapkamer tv zal ook via Platte TV worden gedaan. En iedereen die op zoek is naar de klantvriendelijkheid, gastvrijheid van de jaren 90, en de kennis, service, producten en snelheid van 2016. Alles top geregeld van bestelling tot levering en after sales. Een geweldig bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 11-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Ik kreeg direct een vergelijkbaar alternatief aangeboden toen mijn bestelde artikel niet voorradig meer was.
Wel jammer dat dit apparaat achteraf niet alle vergelijkbare input mogelijkheden heeft dan het artikel dat ik in eerste instantie had besteld

Service
Krijg antwoorden op de vragen

Assortiment
Het artikel zou nog in verschillende winkels voorradig zijn maar blijkt niet meer leverbaar te zijn. Dat is jammer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nerak 11-11-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site zeer toegankelijk. Winkel in de buurt.

Service
Had nog een paar vragen, dus zonder van te voren te bestellen naar de winkel gegaan. Vragen daar goed beantwoord. Wil graag ook een artikel dat nog niet leverbaar is. Op een lijst gezet, krijg een mail als het er is

Assortiment
Mijn niet door mij bestelde artikel was voorradig, en kon ik dus gelijk mee kijken. Ook veel andere mooie dingen gezien. Overzichtelijk.

Aanbeveling
Heldere site en winkel, overzichtelijk. Vragen goed beantwoord en een duidelijke uitleg gekregen over de installatie. En het werkte allemaal zoals verteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jansie177008 11-11-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed ,makkelijk,

Service
prima uitleg

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
meerdere aankopen hier gedaan zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ermers178403 10-11-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gratis parkeren

Service
prima uitleg

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
in het verleden meerdere aankopen hier gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T v cronenberg 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk een tv besteld, ik wist al welke ik wilde hebben

Service
Uitstekende service, het gevraagde toestel was niet meer leverbaar.
Kreeg een nieuwer type, wat duurder was voor de prijs van het oorspronkelijke toestel

Aanbeveling
Makkelijk bestellen,snel leveren, goede service,prima hulp via de chat dienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john hogendoorn 10-11-2015 In de winkel gekocht
via telefoon in doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
helder, overzichtelijk, praktisch.

Service
goed. helaas aflevering datum niet de mail ontvangen, en bij aflevering niet de hdmi kabels. Wel direct na gezonden. verder storing verbinding Ziggo kaart met toestel, gisteren gemeld en zou die dag terug gebeld worden, maar nog niet gedaan.....

Assortiment
helder redelijk volledig. kortere HDMI kabels hadden voor mij ook in het assortiment gemogen.

Extra toelichting
goede verkoper aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

177879ng 10-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en ziet er goed uit en overzichtelijk

Service
Beter sfeer dan bv een mediamarkt. straalt rust uit en alles erg mooi gepresenteerd

Assortiment
alles staat netjes gepresenteerd. alleen erg jammer dat de 55ef950 er niet meer was en niet meer gemaakt word.

Aanbeveling
Goede winkel. goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr JJ Becker 178200 10-11-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Vind het goed, ben hier al vaker geweest.

Service
Perfect geholpen, vriendelijk en competent.

Assortiment
Ze hebben alle prijs en kwaliteit klassen, zelfs 2e hands TVs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 10-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keurige overzichtelijke website.

Service
Heel behulpzame medewerker aan de telefoon. Was zeer prettig gesprek en ook nog eens goed advies en snelle service.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze in het segment waarin ik op.zoek was.

Aanbeveling
Alles goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle tv;s staan duidelijk en overzichtelijk grangschikt. En je kan met de filters goed zoekwn.

Service
De levering was snel en perfect op tijd.

Assortiment
Ontzettend veel keuze.

Aanbeveling
Ze hebben de meeste keuze en de beste prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam Hermes 09-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super veel keus en winkel is makkelijk te bereiken.

Service
super geholpen ook al was de tv niet te zien in de winkel.Verkoper heeft alles gedaan om toch de juiste tv voor mijn dochter te vinden en een hele nette prijs gemaakt.

Assortiment
Niet alles is te zien.

Aanbeveling
super geholpen,makkelijk bereikbaar,gratis parkeren, zeer scherpe prijzen en goede kennis van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacobs178289 09-11-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Plattetv in Nijmegen is ons aangeraden door kennissen. Deze hadden goede ervaringen bij deze winkel. Wij op zondagmiddag eens binnen gelopen en advies gevraagd over een nieuwe tv. Goed geholpen door de medewerker met goed en tips. Niet opdringerig. Ze hebben een heleboel tv's opgesteld staan in de winkel maar dankzij goed advies een goede keuze kunnen maken. Winkel kunnen wij zelf ook weer aanraden, hebben we zelfs gister al gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vlakbij zonder parkeerkosten parkeren.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Ik heb het product online besteld. Ben niet echt in de winkel geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jansen 172706 09-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In Utrecht goed te bereiken via de snelweg.

Service
prima geholpen in de winkel in Utrecht.

Assortiment
Ik kwam vrij specifiek binnen, maar mooie opstelling in de winkel.

Aanbeveling
Ze zijn online vrijwel altijd de goedkoopste, en je kan toch in een echte winkel langs om alles te regelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoeken naar de gewenste items is eenvoudig, verder is alles helder weergegeven, ook is de site snel

Service
We hadden al na een uur een bericht dat de televisie verzonden werd

Aanbeveling
Alles naar wens, concurrerende prijzen, snelle levering, e.e.a. volgens de belofte op de site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

plattetv 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Gemakkelijke site met chat optie.

Service
Dat kon wel beter. Ik ging ervan uit als ik voor 17:00 uur besteld hebt dan heb ik het de volgende dag in huis.

Assortiment
Ondanks mijn TV niet op voorraad was, had ik daarvoor een beter gekwalificeerde tv voor terug gekregen.

Aanbeveling
Goede oplossing gekregen voor het TV wat niet op voorraad lag.

Extra toelichting
Gaarne wel een mogelijkheid bieden volgende x met het bezorgen. Vaste regel met internetshoppen is: Voor 17:00 uur besteld betekent morgen in huis.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marijn 09-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goed advies. Zowel online als in de winkel zelf. Nemen de tijd om je goed intelichten

Assortiment
Genoeg keuze in alle prijsklasse

Aanbeveling
Goed advies scherpe prijzen wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie 09-11-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
mooie grote winkel. Je word snel geholpen. Wij wisten precies wat we wilden hebben. Ze begeleiden je daarop naar de tv's die voldoen aan de eisen zodat je niet de hele winkel door moet zoeken.
Het ophalen van je aankoop gaat ook zeer snel en makkelijk (achterzijde winkel)

Service
goede duidelijke garantie wordt er los bijverkocht.

Assortiment
Voor ieder wat wils! zeer ruime keus met goede prijzen

Aanbeveling
gewoon een topwinkel. groot assortiment voor prima prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nol177900 09-11-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel antwoord op mijn mail die ik had gestuurd

Service
keurig , leuke prijs voor de acc gemaakt

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Systemec BV 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep
volgens wens bij het bestellen

Service
Alles ok

Assortiment
Ruime keuz€e uit diverse fabrikaten.

Aanbeveling
Alles zo als het hoort

Extra toelichting
Graag bij levering betaalmogelijkheid met pinpas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TenCate 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen op- en of aanmerkingen. Ging helemaal soepel.

Service
Omdat het door ons uitgezochte niet geleverd kon worden, kregen we een duurder exemplaar voor dezelfde prijs. Goed opgelost.

Assortiment
We waren echt op zoek naar een flatscreen TV en alleen op dit assortiment gekeken. Maar neem aan de bij de overige producten ook voldoende keus is.

Extra toelichting
Sympathiek mailverkeer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick178217 09-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
DE website was zeer overzichtelijk.

Service
Goed geholpen, duidelijk uitleg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Besselink 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via simpele zoekcriteria vind je moeiteloos je weg, en kom je altijd bij het product dat je zocht.

Service
Vanaf de bestelling word je van stap tot stap op de hoogte gehouden van het logistieke proces, en de uiteindelijke aflevering was stipt op tijd.

Aanbeveling
Uiteindelijk is kopen via internet een kwestie van vertrouwen, en met een uitstekende prijs en dito service is dat dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 177318 09-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk, producten makkelijk vindbaar en ik makkelijk een mailformulier invullen om een vraag te stellen.

Service
Goed geholpen en goede combinatie-aanbiedingen gekregen per e-mail. Er werd me een offerte gedaan en hier werd door de verkoopster op terug gekomen of ik nog geïnteresseerd was.

Assortiment
Alle televisies zijn eigenlijk wel opgenomen in het assortiment, prima assortiment.

Aanbeveling
Tot op heden zullen we dit zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Zee 177918 09-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
de winkel in Utrecht is goed bereikbaar, en ze hebben een hele duidelijke website.

Service
Hele goede uitleg en service tijdens de aankoop, verkoper had verstand van zaken.

Assortiment
Zeer veel keuze, gevarieerd aanbod.

Aanbeveling
Ik zou de winkel aan iedereen aanraden!

Extra toelichting
Ik ben zeer prettig geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rechtstreeks vanaf Tweakers op de productpagina gekomen, daarna was het slechts een kwestie van gegevens invullen en betalen.

Service
Het door mij bestelde artikel was niet meer leverbaar, ter vervanging heb ik kosteloos de opvolger welke €60,- duurder is gekregen.

Aanbeveling
Snelle communicatie, problemen goed opgelost, snelle levering.

Extra toelichting
De door mij bestelde receiver werd in de eigen doos, voorzien van een adres label met bon geleverd, op zich geen probleem, echter geef ik er wel de voorkeur aan het product in een neutrale verpakking te ontvangen omdat het anders roofgoed is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot assortiment, je slaagt er bijna altijd. Bovendien een hele duidelijke webwinkel. Met daarbij de mogelijkheid om live te schatten indien gewenst, en dat is me prima bevallen.

Service
De door mij bestelde muurbeugel bleek niet meer leverbaar te zijn. Er werd naar het typenummer van m'n TV gevraagd en men is voor me op zoek gegaan naar een goed alternatief. Die was razendsnel gevonden, anderhalf keer duurder maar aangeboden voor dezelfde lagere prijs als de aanvankelijk bestelde. En gewoon de volgende dag geleverd.

Assortiment
Men heeft een heel ruim assortiment en als en toch nog niet ruim genoeg blijkt te zijn zoekt men voor je verder.

Aanbeveling
Het assortiment is vrijwel eindeloos, de prijzen zijn scherp en men levert snel. En bij problemen word je uitstekend geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Mulken 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site.

Service
helaas was ons bestelde artikel uitverkocht, via de e-mail kregen we een alternatief product aangeboden voor de zelfde prijs. Wel het zelfde merk maar beter.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeer goede en snelle service, duidelijke site, als product niet op voorraad is krijg je binnen 1 werkdag een e-mailtje met de nodige info. top!.

Extra toelichting
Je wordt vriendelijk benaderd als een product uitverkocht is of niet op voorraad is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Laten 176795 08-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel contact via de chatfunctie, zelfs op zaterdagmiddag!

Service
Vriendelijk geholpen, zowel via de chat als in de winkel. Ook fijn dat er de mogelijkheid is om oude apparatuur in te ruilen.

Assortiment
Selectieve keuze, ik heb niet naar andere producten gekeken, maar voor mij uitstekend.

Aanbeveling
zeker aan te raden in verband met de prijs, het gemak en de mogelijkheid om in te ruilen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees uit Goirle 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Even moeten kijken, maar alles is redelijk snel te vinden.

Service
Ivo, was heel snel bereikbaar en hielp meteen.

Aanbeveling
Prijs en service

Extra toelichting
TV was niet meer leverbaar. Opvolger kreeg ik voor dezelfde prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van Hout 178208 08-11-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede bereikbaar in Utrecht en gratis parkeren.

Service
Goede service, duidelijke en eerlijke uitleg.

Assortiment
De eerste indruk in de winkel is een duur en beperkt assortiment, maar uiteindelijk wel voldoende assortiment.

Aanbeveling
Wel apart dat je eerst door de bbq afdeling moet, maar op de TV afdeling mooie en warme uitstraling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schot 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Tv was niet op voorraad er werd gelijk een vervanger aangeboden voor de zelfde prijs

Service
Tv was na 2 dagen binnen

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter kok 08-11-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Alles perfect geregeld. Alles conform afspraak. Bij vragen over producten wordt uitstekend uitleg gegeven. Productkennis is erg hoog.

Assortiment
Meer dan genoeg opties voor waar ik interesse in had

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maral 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De 1e tv werd zonder kabel geleverd, kwam een dag later. Toen deed de tv het niet.
Gelukkig heb ik wel een vervangend model gekregen. Heel erg goed opgelost, tevreden.

Service
Erg goed

Aanbeveling
Ondanks dat er iets fout was gegaan vind ik dat het heel erg goed opgelost is. Hele vriendelijke mensen hebben echt hun best gedaan voor mij

Extra toelichting
Snelle levering, behulpzame bezorger had mij ook even geholpen met het tillen van de tv dat was ook erg aardig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Sonneveld 08-11-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keuze genoeg

Service
Goed geholpen en stond open voor vragen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goed overzicht


Goede winkel en service goed geholpen

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 08-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ziet er overzichtelijk uit

Service
komen afspraak na

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Scherpe prijs, snelle levering

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene178127 08-11-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie nette winkel, vrij parkeren, goed geholpen. Dus makkelijk bereikbaar voor iedereen die een nieuwe Tv of audiosysteem nodig is.

Service
Goed vriendelijk geholpen met verstand van zaken.

Assortiment
Alles is er te vinden!

Aanbeveling
Ik ga mijn kennisen/familie deze winkel zeker aanbevelen zodra ze iets nodig zijn in audio/tv land.

Extra toelichting
Wij hebben eerder een bbq gekocht en zag dat de winkel ook eudio en tv verkochten. Hierdoor zijn we weer bij PlatteTv uitgekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Verhoustraete 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je zetel bestellen bestellen wat je nodig heb, keuze uit een ruim assortiment

Service
Vragen worden onmiddellijk beantwoord, duidelijke info

Assortiment
Compleet assortiment van wat ik zocht en ook van wat ik niet zocht...verleidelijk!

Aanbeveling
Snelle, correcte afhandeling en levering. Bovendien is de levering gratis in Nl en Be!

Extra toelichting
Zou handig zijn te kunnen betalen met bankkaart: Bancontact, Visa, Mastecart voor klanten uit België, overschrijving duurt langer eer de betaling uitgevoerd is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering en goede communicatie.

Service
Een retourzending gaat heel makkelijk en als je vragen hebt, krijg je binnen een dag antwoord.

Assortiment
Ruime sortering in tv's en toebehoren.

Aanbeveling
Zal deze site zeker aan vrienden doorgeven.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gee 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, simpel en makkelijk om je bestelling te plaatsen.

Extra toelichting
Ook telefonisch ben ik vriendelijk en prettig geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J Tellier 08-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en de bestelling zo geplaatst.

Service
Besteld produkt bleek niet meer leverbaar, maar er werd een beter altenatief aangeboden voor dezelfse prijs.

Assortiment
Kan ik moilijk beoordelen. Heb alleen heel gericht gezocht naar mijn item.

Aanbeveling
Zeer goede communicatie en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews