PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20863 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5620 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kerkhof148096 02-04-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
-

Service
-

Assortiment
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Ik heb al eens eerder bij Plattev.nl in Nijmegen gekocht. Beviel toen goed. Vorige week bij de de lokale tv winkel eens binnen gelopen, maar die prijzen vond ik te hoog. Dus ook weer eens naar Plattetv.nl gebeld, en daar via de tel een mooie deal kunnen sluiten. Ïn de winkel een nog leukere deal! Assortiment vind ik groot! En winkel kan ik aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snijder148573 02-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren

Service
Telefonisch en vervolgens in de winkel netjes geholpen

Assortiment
Genoeg keuze in de winkel

Aanbeveling
Beveel ik aan anderen

Extra toelichting
De combinatie van de winkel en de website is fantastisch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

willem v d gaarden 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon via internet

Service
duidelijk

Assortiment
goed

Aanbeveling
prima bevallen duidelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvthart 01-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met een snel en makkelijk betalingsysteem.

Service
Product was niet of slecht leverbaar en kreeg een vergelijkend product aangeboden.

Assortiment
Ruim assortiment met duidelijke product omschrijving.

Aanbeveling
Gezien de service en producten zou ik het bedrijf aanbevelen bij vrienden en familie.

Extra toelichting
Had het product via de website besteld en was op voorraad. Kreeg de dag erna een e-mail van het bedrijf dat het statief niet leverbaar was en ook onbekend was wanneer het weer binnen zou komen. Maar er werd gelijk een vervanger aangeboden welke ook prima was voor ons gebruik. Prima webshop en een fijn mail contact! Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. T. Verhoef149099 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ken deze winkel van mijn vorige aankoop, toen een Sony TV gekocht. Ik kom hier nu weer terug ivm de scherpe prijs, afstand en omdat het toestel hier direct op voorraad is. Website makkelijk in gebruik, veel informatie. Ook fijn dat er plus/minpunten en reviews staan. Winkel ziet er goed uit, heel erg uitgebreid assortiment. Harstikke goed geholpen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MvS1958 01-04-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Wij hadden eerst een tv gekocht, die achteraf niet leverbaar was. En binnen 2 werkdagen het aankoopbedrag terug gestort. Super!!
Dus meteen een nieuwe uitgezocht en kwam meteen de volgende dag .
Dik tevreden over deze firma.

Aanbeveling
Door de goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

justin148681 01-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gebruiksvriendelijk

Service
kennis van zaken, goede prijs voor topmodel

Assortiment
mooi gesorteerd assortiment

Aanbeveling
via via hier terecht gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters 148691 01-04-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
erg goede service en uitleg

Assortiment
groot assortiment voor ieder portemonee een tv

Extra toelichting
wij zijn erg goede geholpen , alle vragen zijn goed beantwoord en het personeel is erg klantvriendelijk...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ralph Hamer 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig TV's zoeken met behulp van de filtermogelijkheden op de site.

Service
Een mail sturen met een vraag en vervolgens op topsnelheid een reactie terug en dat keer op keer dat je een mail stuurt. SUPER.

Assortiment
Top spul en zeer blij met onze nieuwe TV.

Aanbeveling
Zie eerder genoemde redenen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. van Schaik 148625 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Direct uit voorraad makkelijk mee kunnen nemen!

Service
hier ook al een TV aangeschaft en daarbij was de service erg goed!

Assortiment
Bij TE veel keuze, dus meer dan voldoende.

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit verhouding; scherpe prijzen, prettige bediening en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Ottele 148967 31-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel een TV kunnen kopen, en direct mee kunnen nemen!

Service
hartstikke goed geholpen, duidelijke uitleg over de verschillende TV's.

Assortiment
Een stuk meer keuze dan bij de concurrent.

Aanbeveling
goede service, uit voorraad mee te nemen, en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertH69 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede vindbaarheid op de site

Service
goede updates hoe het met je bestelling staat

Assortiment
wat je zoekt op net gebied van platte tv's en accessoires kun je hier vinden.

Aanbeveling
met plattetv sla je geen flater

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. DHM Gerritsen 148421 31-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Locatie van de winkel dikke 10! Site ook geen problemen mee ervaren.

Service
Prima geholpen, goed advies gekregen ook!

Assortiment
Niet voor niks dat ik hier ben gekomen, staat heel veel in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. D.A. Rosa Tellez148834 31-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ken deze winkel al jaren. Ik heb hier al meerdere TV's gekocht, en afgelopen zaterdag ook een mooie LG TV. En nu 2 dagen later terug voor een mooie soundbar. Website prima in orde, al mag de website wel wat moderner. Website is ook een beetje vol. Complete winkel in Nijmegen. Enige minpunt wat ik kan opnoemen is dat je direct voor de winkel kunt parkeren, wel parkeergarage hier tegenover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. H.J. Derksen148875 30-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via collega's kreeg ik deze winkel getipt, ze tipte me deze winkel ivm scherpe prijzen en goeie kwaliteit. Voor deze aankoop ben ik via Kieskeurig bij deze winkel uitgekomen. Winkel prima in orde, zeer ruime keuze en goed opgezet. Goed geholpen door de verkoper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knaapen87 30-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik woon bij Plattetv.nl in de buurt dus eens naar binnen gelopen voor een ziggo module. Goed geholpen in de winkel! TV staan er genoeg! winkel kan ik zeker aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel207 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen en vragen te stellen via de livechat

Service
Service vond ik top mooie deal kunnen maken naar mijn idee. Meerdere keren geholpen door de vriendelijke live chat

Assortiment
assortiment kan ik weinig over zeggen ik wist al welke tv ik wou

Aanbeveling
Fijn dat de prijzen nog wel kunnen variëren daardoor goedkoper dan anderen

Extra toelichting
Ik vond deze site via google en heb er een paar goede gesprekken op gehad door de livechat. Daar kreeg ik goede en duidelijke antwoorden. En niet geheel onbelangrijk een mooie prijs voor me tv. Je kan daar ook de mogelijkheid krijgen om je ouwe tv in te ruilen. Dat helpt ook goed om een tv een betere prijs te geven. Al met al een goede site en mocht ik nog een keer een nieuwe tv nodig hebben zal ik deze site zeker niet overslaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H.S. 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is overzichtelijk en het was makkelijk zoeken naar product dat ik zocht. Het gemak is zeker ook te danken aan de uitgebreide voorkeurs mogelijkheden die je kunt aangeven.

Service
Tijdens chat-sessie gevraagd naar het waarom dat de prijs duurder was dan bij anderen. Hier een eerlijk antwoord op gehad. Toen ik echter aangaf ook enkele andere zaken nodig te hebben werd er een pakketprijs gemaakt die zeer aantrekkelijk was. Ook het afhandelen hiervan verliep heel prettig doordat medewerker al alle gegevens had ingevoerd zodat ik alleen nog maar naar de 'kassa' moest om bestelling te controleren en te betalen.

Assortiment
Prima en breed assortiment, ik moet één dag langer wachten omdat het vanuit een ander distributiecentrum moest komen, maar alles ging zeer vlot.

Aanbeveling
Geen enkele negatieve opmerking en het persoonlijke contact (via chat) was zeer verhelderend en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Harmsen 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en snelle reacties. Prima aanbieder

Service
Alles snel en binnen 24 uur aangeleverd

Assortiment
Degelijke, no nonsense bedrijf met zeer scherpe prijzen.

Extra toelichting
uitstekende service en communicatie prettig zaken doen. Fijne chat service online

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene2320 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goed geholpen door de verkoper daarnaast heeft hij meegedacht en suggesties gedaan. Ik hoop alleen dat de toezegging dat ik een samsungsung afstandbediening (toetsenbord) nog krijg voor de prijs (€ 65,--)die hij aan mij heeft doorgegeven. Deze zijn/waren blijkbaar niet op voorraad.

Assortiment
Niet echt de modellen waarvan ik op internet de beoordelingen kon vinden., Ik moest voor de televisie die ik kreeg aangeboden uitgaan van de eerlijkheid van de verkoper.

Aanbeveling
Goede snelle service, zover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hotenice 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
als extraatje bij bestelling van Koffiebonen ,stuk chocolade gratis erbij,leuke attentie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Pasman 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis bezorging aan huis is natuurlijk super gemakkelijk wanneer je een TV aanschaft.
Ook het uitzoeken en het vergelijken van types en merken gaat erg makkelijk.

Service
De dienstverlening, die jullie geven, is ook super. En voor weinig geld koop je er nog 3 jaar garantie en service bij.

Assortiment
Het assortiment wat geboden wordt is ruimschoots toereikend om een keus uit te maken en op voorraad.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen, nadat ik ik nu al 2 maal een TV bij jullie heb gekocht.

Extra toelichting
Mijn ervaring na 2 aankopen is bijzonder positief. Niets verkeerds op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaassen148579 30-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
internetsite is duidelijk. ligging is centraal je kan op de molenpoort parkeren het is goed bereikbaar. duidelijke service eerlijk en een volledig verhaal.ook fijn dat je de tv's kunt bekijken in de winkel assortiment is ruim voldoende als je het hier niet kunt vinden kun je het nergens vinden. ik zal deze winkel aanraden aan iemand anders.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zwiers 148608 30-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed geregeld, gratis thuis afgeleverd!

Service
top! goed geholpen, duidelijke uitleg gekregen.

Assortiment
breed assortiment, goed overzichtelijk opgesteld in Nijmegen.

Aanbeveling
het totaalplaatje is goed, scherpe prijs en alles goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorg 148149 30-03-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
ontzettend goede service en er word met je meegedacht! zeker aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frans stevens 30-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel gemakkelijk door de chat funtie

Service
tot nu toe perfect

Aanbeveling
als iets goed is is het goed

Extra toelichting
goede site goede prijs veel kennis van de produkten via de chat funtie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Erhan - 148696 29-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Super tevreden! Prachtige TV gekocht na een goed advies! Hele scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stan82 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk en snel alles te vinden in de webshop.

Assortiment
Grote en volledige keuze.

Aanbeveling
Snelle levering makkelijk om te bestellen.

Extra toelichting
De webshop is makkelijk, als je ze vergelijkt met andere zijn ze aardig goedkoop en er was een snelle levering. Tot nu toe nog niks met het produkt kan dus niks zeggen over de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Mo bojaada148641 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Via een scherpe aanbieding voor deze Samsung TV bij deze winkel via internet terecht gekomen. Daarnaast ken ik deze winkel hier uit de stad, ik ben ook wel eens binnen komen lopen. Website zeer goed, veel informatie over de produkten. Ik had online ook al veel research gedaan. Winkel prima, niet teveel toeters en bellen. Zeer ruim assortiment. Super geholpen geholpen door de verkoper, door hem heb ik nu een duurdere TV gekocht haha!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Schouwe 29-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis via internet precies dat product wat ik nodig had

Service
Na aankoop goed geïnformeerd over voortgang aankoop

Assortiment
Ik heb doelbewust gezocht en het product snel gevonden. Er werden mij alternatieven aangeboden.

Aanbeveling
Positieve ervaring opgedaan.
Snel en accuraat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van Vliet 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle reactie op mijn vraag omtrent Hotmail bevestiging

Aanbeveling
Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik1957 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewenste product werd snel gevonden. De beschrijving was duidelijk zodat ik niet hoefde te twijfelen of ik wel het juiste product had (interactieve Ziggo CI-module).

Service
Goed en duidelijk via de mail op de hoogte gehouden van de voortgang.

Assortiment
Alles voor de TV is hier te vinden voor een schappelijke prijs.

Aanbeveling
Bestellen ging snel en de bezorging verliep als afgesproken.

Extra toelichting
Prettige, overzichtelijke site. Goede communicatie. Snelle levering. Juiste product. Geen enkele "hik" in het proces. Zo hoort het te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fido148589 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk parkeren voor de deur te Breda.

Service
Goed deskundig geholpen.

Assortiment
Helaas niet alles op voorraad.

Aanbeveling
Dat ga ik zeker doen!

Extra toelichting
Via mijn zoektocht op google naar een geluidsysteem voor mijn tv kwam ik uit bij PlatteTv.nl. Door de ruime keuze en de fysieke winkel te Breda heb ik voor deze shop gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chrissie1973 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima website met goede zoekmogelijkheden.

Service
Mijn product was niet meer leverbaar. Men bood mij een beter alternatief tegen dezelfde prijs.

Assortiment
Helaas was mijn product er niet meer, maar door het ruime assortiment was er wel een prima alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesvR67 29-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik had een TV besteld en deze was niet leverbaar, kreeg ik een mooi aanbod van Plattetv.NL om een nieuwer type te ontvangen welke ook nog eens duurder was, zonder bijbetaling, of het volledige bestelbedrag terug te ontvangen. Ik heb voor het andere type TV gekozen.
Dit noem ik nou een top service.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.
Ze leveren een uitstekende service.

Extra toelichting
Snelle correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Rengers 148591 29-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gratis thuisbezorgd dus niet met de zware TV tillen!

Service
Goede en eerlijke uitleg gekregen, en niet opdringerig, bij een lokale concurrent in Nijmegen was de verkoper erg opdringerig en daarom zijn we ook weggegaan!

Assortiment
Echt een TV specialist, dus veel keuze in TV's en audio.

Aanbeveling
genoeg keuze voor een scherpe prijs, en ook goed en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sthelen148630 28-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via internet heb ik Plattetv gevonden. Hier gister een beugel gekocht, echter was deze niet geschikt voor mijn tv helaas. Omgeruild voor een grotere en direct 2x een Sonos play 1 gekocht. Goed geholpen door de medewerker! Staat veel opgesteld in de winkel! Ik kan ze aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fedde148538 28-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de handige chatfunctie en de snel reagerende email heb ik hier mijn tv aangeschaft.

Service
Vriendelijk geholpen via de mail en chat en in de winkel ook goed te woord gestaan.

Assortiment
Alles staat erop!

Aanbeveling
Dit ga ik nog doen.

Extra toelichting
Door mijn eerdere aankoop was ik al op de hoogte van het bestaan van PlatteTv.nl. Door de prijs en service goed is heb ik wederom hier mijn tv gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouman 148601 28-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
toegankelijk, alles in de winkel duidelijk opgesteld en gesorteerd op formaat, en voldoende personeel aanwezig. ook nog makkelijk achter de winkel op kunnen halen.

Service
Informatie op niveau, dus geen te ingewikkeld verhaal maar ter zaken doende. de verkoper luisterde goed naar onze wensen, en gaf meerdere opties. We kregen ook de ruimte om er even over na te denken!

Assortiment
meer dan genoeg! In de winkel ook goed opgesteld, een mooie scheiding tussen segmenten, en duidelijk op maat gesorteerd. Ook alle belangrijke merken zijn aanwezig.

Aanbeveling
Het complete plaatje is goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. J Pfaff 25312 28-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke site, was compleet.

Service
Prima geholpen.

Assortiment
Jullie vergelijker gebruikt en zag er uitgebreid uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PL. Huiskamp 148576 28-03-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Via Kieskeurig kennen we de winkel. De goede beoordelingen en de prijs-kwaliteit verhouding gaf hierin de doorslag. De website is overzichtelijk, de zoekfunctie kan dus beter. De service is ons positief bevallen. De manier van omgaan met de klant bevalt ons uitstekend. Het assortiment is volledig en goed. We zouden de winkel vooralsnog zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendriks 148567 28-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel fijn dat je TV direct mee kan nemen, en makkelijk achter de winkel op te halen!

Service
fijne en duidelijke uitleg, we zijn er goed mee geholpen!

Assortiment
genoeg keuze, netjes en duidelijke opgesteld in de winkel in Nijmegen.

Aanbeveling
Al de derde aankoop die wij hier doen, en altijd naar tevredenheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 148528 28-03-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede service en goede bereikbaarheid zowel online als winkels. Fijn dat je thuis eerst kan kijken en oriënteren en daarna in de winkel een beslissing kan maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PF Disveld 148457 28-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via internet de website gezien. Maar ik ken ze ook vanuit de stad in Nijmegen. De website is overzichtelijk en duidelijk. Kon gemakkelijk vinden wat ik zocht. Ze staan ook meestal bovenaan bij Kieskeurig en op Google, dus dat helpt ook wel. De service is prima, ook telefonisch advies gevraagd en dat beviel me wel. Het assortiment is goed, groot en veel keuze. Ook zou ik de winkel zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. J.A.T. Van Zadelhof 148598 28-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site ziet er goed uit, maar de voorraad klopte helaas niet.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Ze hebben hier meer staan gemiddeld dan in andere zaken.

Aanbeveling
Dat heb ik zelfs al gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. DA Rosa 148569 28-03-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In het centrum moeilijk parkeren, kunt wel parkeren op een afstandje en met de auto laden en lossen bij het magazijn.

Service
Prima geholpen.

Assortiment
Kwam heel specifiek binnen, maar er staat genoeg in de winkel.

Aanbeveling
Zeker, is al de 2e TV die ik hier koop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton054 28-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website. Eenvoudig te bestellen. Snelle levering thuis

Service
Door mij bestelde TV toestel was niet meer voorradig. Kreeg via email aanbod on tegen zelfde prijs een duurder maar zgn open doos toestel te kopen. Aanbod geaccepteerd en prima toestel gekregen

Assortiment
Voorraadbeheer laat misschien iets te wensen over. Slordig als er van goederen aangegeven wordt dat ze voorradig zijn terwijl dit niet zo is.

Aanbeveling
Prima webwinkel. Snelle service en response op vragen.

Extra toelichting
Prima webwinkel. Snelle service en response op vragen. Voorraadbeheer kan naar mijn mening verbeterd worden Korte filmjes bij productspecificaties voegen naar mijn mening weinig toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jhverkerk 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk via internet

Service
vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
ruime keuze en goed advies

Extra toelichting
Alles is zeer goed verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gvdsteen 27-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Groot assortiment.

Service
Reageren direct op mijn mail. Super!

Aanbeveling
Doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Na de bestelling direct de bevestiging en even later een track en trace code. Gewoon super, zoals het hoort. Zo krijg je klanten en hou je ze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjentjuh 27-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat simpel en de site is duidelijk

Service
Perfect, mijn TV had een backlight probleem. Via de chat het één en ander geregeld en vandaag een nieuwe Sony TV terug gekregen die wel perfect beeld hebt. Zeer tevreden!!!

Assortiment
Zeer uitgebreid, kan alles vinden wat ik op TV gebied zoek.

Aanbeveling
Vooral na de goede service die ik kreeg! Echt heel erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews