PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 19881 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5383 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

floris 76 28-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prettige hulp, makkelijk parkeren duidelijk

Service
meneer luisterd denkt mee en oke doen we

Assortiment
alles via internet te filteren

Aanbeveling
zoek je een goede tv met juiste hulp doen zeker weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina 136268 28-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Overzichtelijke site, daarna naar de winkel in Arnhem. Erg goed geholpen mooie tv gekocht voor een zeer redelijke prijs, al met al dus zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kuenen136267 28-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
goede uitleg

Assortiment
Mag wat meer zijn maar genoeg te bekijken in de winkel

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen

Extra toelichting
Kwam specifiek binnen lopen voor een model van Lg, na advies en uitleg heb ik gekozen voor Sony voor een scherpe prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dhr. E Keijser 136136 27-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Parkeren in Nijmegen is minder makkelijk, maar voor de rest uitstekend.

Service
Top!

Assortiment
Al van tevoren een beetje rondgeneusd ook op de site, maar de keuze in de winkel is reuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 28-12-2014

Beste heer Keijser,

Bedankt voor het plaatsen van deze leuke review!

Graag willen wij u nogmaals bedanken voor uw komst naar onze winkel in Nijmegen en u heel veel plezier wensen van uw mooie aankopen.

Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2015!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Meeuw135548 27-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Duidelijk verhaal

Assortiment
Genoeg te bekijken

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen

Extra toelichting
Ik kwam binnen lopen voor een 32 inch tv, na advies van de verkoper en een demonstratie heb ik ervoor gekozen de aankoop te doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Besselink 135997 27-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
op voorraad dus direct mee kunnen nemen!

Service
uitleg van het systeem was goed en duidelijk.

Assortiment
onverwachts veel staan in de winkel in Nijmegen!

Aanbeveling
je kan er toch nog in een fysieke winkel langs gaan waar je ook persoonlijk advies krijgt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dhr. D.d. Salimans136003 27-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via internet deze winkel leren kennen, ik kwam deze website heel vaak tegen in mijn speurtocht. Website goed in orde, veel informatie over de produkten. Ik heb voor deze winkel gekozen ivm de scherpe aanbieding die ik voor de Sonos Playbar en Sub kreeg. Groot assortiment in de winkel. Goed geholpen door de verkoper, zowel telefonisch als in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meriam 136120 27-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Elders was de TV goedkoper, maar PlatteTV biedt ook 3 jaar totaal garantie wat uiteindelijk doorslag gaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matser136155 27-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te bereiken en parkeren bij de achterdeur ( gratis )

Service
Netjes geholpen

Assortiment
Genoeg te zien

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen

Extra toelichting
We kwamen heel specifiek binnen lopen voor een model wat we gezien hadden op internet, na advies en een scherpe inruil prijs hebben we gekozen voor een hoger model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hout136074 27-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Deskundigeheid in deze winkel is goed, directe reactie op de chat met voldoende kennis en bevoegdheden om direct de deal te kunnen maken

Service
Ik koop hier regelmatig mijn elektronica spullen en wordt altijd goed en netjes geholpen

Assortiment
Qua electronica voor ieder wat wils aanwezig

Aanbeveling
Door goede prijs, goed assortiment en snelle levering zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CB28383 27-12-2014 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkel is makkelijk toegankelijk en heel goed bereikbaar

Service
Goede service, heel goed advies, verkoper denkt met je mee

Assortiment
Heel breed assortiment

Aanbeveling
Ik vindt het fijn dat er iets onderhandelings ruimte is, men is bij PlatteTV nog flexibel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 136095 27-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Laagdrempelig, gemak, tevens ook van het parkeren.

Service
Vlot, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Assortiment
Komen hier voor de Sonos en dat was aanwezig

Aanbeveling
Concurrerende prijzen en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. E Arends 135739 27-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Site en locatie van winkel zijn goed. Heldere site ook.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Genoeg merken ook om te vergelijken. Genoeg in de winkel staan. Voorraad op de site mag beter bijgehouden worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bastiaansen 135787 27-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er werd direct op mijn vragen gereageerd en ik kreeg al snel een mooie combinatieaanbieding.

Service
Goed geholpen in de winkel te Breda.

Assortiment
Genoeg keuze!

Aanbeveling
Absoluut een aanrader.

Extra toelichting
Makkelijk te bereiken, website is overzichtelijk en producten zijn goed te vergelijken en komt als beste keus naar boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buitenhuis 136114 27-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Klantvriendelijk, goed bereikbaar en goede uitleg over het product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CB136132 27-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk te bereiken, gratis parkeerplaats, ook makkelijk afhalen.

Service
Goede uitleg, ook extra info waar niet om gevraagd is.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment aanwezig en anders snel leverbaar

Aanbeveling
Ik zou PlatteTV zeker aanraden ivm service en grote assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bonnink135509 27-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
net niet alles kon je vinden

Service
we kwamen binnen voor een curved door advies van de verkoper we uiteindelijk toch gekozen voor een topmodel die niet curved is en tv op voorraad

Assortiment
mooi ruim opgezet in de winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. A Van Zee 136072 27-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ben al dagen aan het zoeken en het zag er gelikt uit.

Service
Super!

Assortiment
Heel ruim assortiment.

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid en overzicht in de winkel is erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. MAWP Lenders 136033 27-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site zag er goed uit, stond er versteld van dat ze ook echt filialen hadden. Via kieskeurig hier terecht gekomen.

Service
Top, helemaal goed.

Assortiment
Heel groot assortiment. En overzichtelijk.

Aanbeveling
Dat zou ik zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. RAJ Van den heiligenberg 136043 27-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site was duidelijk.

Service
Vorige keer en deze keer goed geholpen.

Assortiment
Degene waar ik voor kwam was er helaas niet, maar de winkel staat vol met alternatieven.

Aanbeveling
Goed, dat hebben we zelfs al gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Zoë135899 27-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Wat ik zocht heb ik gezien en dit was voor mij prima, verder ook kabel en beugels verder gewoon standaar voorradig.

Aanbeveling
Ik ga zoiezo mensen hiernaartoe door verwijzen.

Extra toelichting
Na een google zoektocht kwam ik uit bij PlatteTv.nl en door de prijs en de locatie ben ik naar Breda gereden. Hierna de tv bekeken en naar tevredenheid gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mocking136049 27-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gratis parkeren en de winkel zit dicht bij de parkeerplaats

Service
Goede informatie en tijd voor de klant

Assortiment
Genoeg te bekijken

Aanbeveling
Zou ik mondeling aanbevelen aan anderen.

Extra toelichting
We kwamen heel specifiek binnen lopen voor een model wat we gezien hadden op de website, na advies en de demonstratie in de winkel hebben we ervoor gekozen het betere model te nemen voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TH136045 27-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Via internet gezocht op een televisie, www.marktplaats.nl zo kwam ik uit bij platteTV

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Schellekens 134627 27-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Makkelijk bereikbaar, goed advies en ruime keus. Goed geholpen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

TB135988 27-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te vinden en direct bij winkel kunnen parkeren.

Service
Ik ben uitstekend geholpen

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
Ik raad iedereen PlatteTv aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijk135655 27-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ken Plattetv via internet prima site makkelijk te gebruiken je kan op merk zoeken of op een selectie met bepaalde eigenschappen. perfecte service de adviseur had verstand van zaken en kwam met een super alternatief! prima assortiment maar ik was gericht aan het zoeken want had me al een beetje georienteerd. ik zou deze winkel zeker aanraden aan iemand anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Bles 27-12-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed te vinden op internet. scherpe prijzen

Service
zeer goede ervaring. al mijn 2e aankoop bij platteTV.nl

Assortiment
ruim assortiment. voor ieder wat wils. alleen voorraad kan iets beter

Aanbeveling
Zeer zeker. de buurman heb ik ook al met platteTV kennis laten maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reedijk 135918 26-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
In een woord Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Bruyn 135920 26-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Goed geholpen in de winkel te Breda.

Assortiment
Erg goed en breed assortiment.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, niet zo massaal als bij andere televisiezaken en daarnaast klantvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ivo135376 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vond het prima, alles overzichtelijk en makkelijk te vinden. Ik had mijn tv besteld om af te halen in Breda en kon deze direct afhalen.

Service
Vriendelijk te woord gestaan door de verkoper in Breda.

Assortiment
Verrassend, in de winkle te Breda verkopen ze meer dan alleen tv's (Buitenkeukens, Playseats enz.) kortom een echte mannenwinkel!

Extra toelichting
Via kieskeurig kwam ik uit bij PlatteTv.nl, door de beschrikbaarheid en de locatie heb ik voor deze winkel gekozen. Tevens hebben de beoordelingen op kieskeurig de knoop door gehakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Verhoeven133822 26-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
We zijn hier de vorige keer ook al zo goed geholpen.

Extra toelichting
Door onze zoektocht naar een BBQ kwamen we in de winkel te Breda, zo kwamen we er ook achter dat er Tv's verkocht werden. Hierna na een korte uitleg naar huis gegaan en een paar maand later terug gegaan door de kundige uitleg toen der tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 135378 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volledigheid van info op de website vind ik erg goed.

Service
Elk contact is erg vlot maar ook prettig verlopen, zowel via de mail als telefonisch en in de winkel te Breda.

Assortiment
Erg ruim assortiment!

Aanbeveling
Zeker een aanrader, je kunt inruilen wat de drempel voor een nieuwe aankoop een stuk lager maakt.

Extra toelichting
Vakkennis, deskundig advies verkregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark135923 26-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ik vind het een goede website.

Service
Verkopers denken mee en heb rustige uitleg gehad.

Assortiment
Maak het vergelijken goed mogelijk.

Aanbeveling
ALs ik mensen tegenkom, ik vind het een duidelijk site dus zal dit zeker doorgeven. Tevens de combinatie winkel en internet spreekt mij zeer aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

David 135785 26-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Recht voor de deur parkeren

Service
Goede uitleg en goed advies

Assortiment
Ruime keuze, en op voorraad wat we wilde

Extra toelichting
Via internet gezocht naar TV. Toen op PlatteTV gekomen en vanwege open op tweede kerstdag naar de winkel gegaan. Recht voor de deur parkeren, goede uitleg en advies. Ruime keuze en voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. FAHN Antonisse 135756 25-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was hier al een keer eerder geweest. Ben toen online gaan zoeken naar TV's en kwam toen weer bij PlatteTV.nl terecht.

Service
Duidelijk.

Assortiment
De voorraad was helaas niet synchroon met de winkel.

Aanbeveling
Heb hier mijn keuze gemaakt en de positieve ervaringen hier in de winkel. Vooral ook heel klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruijter135101 25-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kwam snel bij het product uit wat ik zocht

Service
tv op voorraad, we konden deze ook in de showroom zien

Assortiment
ruim

Aanbeveling
we kennen de zaak al heel lang en zijn altijd goed geholpen, zeker een aanrader voor familie en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. D. Mijnders132636 25-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via internet deze winkel leren kennen. Prettige website, veel informatie over de produkten. In de winkel een erg groot assortiment, veel keuze, misschien té veel keuze haha Prettig geholpen in de winkel, werd deskundig geholpen. Ik zou deze winkel aanbevelen bij andere mensen ivm deskundig geholpen, prijs en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis135786 25-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Als ik iemand over het aanschaffen van een tv hoor zal ik platteTv zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Ik was opzoek naar de Harman Kardon BDS370 en kwam zo uit bij deze winkel. Hierdoor naar de voorraad gekeken en naar het filiaal te Breda gereden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. van Zuijlen 135662 25-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via een oud werknemer van PlatteTV.nl ken ik de winkel, vandaar dat ik hier ook weer ben uitgekomen. Goede service, prima geholpen in de winkel. Het assortiment is ook goed, er staat meer dan genoeg. Ook zou ik de winkel aanbevelen bij vrienden en familie, voornamelijk vanwege het goede advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijhof 135685 25-12-2014 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk toegankelijke winkel. geen poespas. vlotte bediening

Service
Gewoon goed!

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Doe ik zeker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 135767 24-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk, rustige winkelomgeving en een goede website.

Service
Zeer goed geholpen in de winkel, goed advies en scherpe prijs.
Je kunt alle producten zien en horen.

Assortiment
Er is niet iets wat ik mis bij PlatteTV.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen omdat het een prettige winkelomgeving is, met goede service en een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene135723 24-12-2014 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk

Service
goed op voorraad

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DKC 134056 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk winkelen bij PlatteTV.

Service
Tot 2 keer toe prima geholpen in de winkel te Breda.

Assortiment
Ruim voldoende keuze, je kunt kiezen uit nieuw en tweedehands.

Aanbeveling
Zal ik zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. GAM Pop 135718 24-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik zocht naar Sonos en was in de stad voor een andere winkel, ben toen via Google bij jullie terecht gekomen.

Service
Prima.

Assortiment
Ziet er prettig en rustig uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans135521 24-12-2014
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitmuntend, eerder heb ik ook al een play 1 gekocht. Dit ging via de handige chat en dit ging heel soepel en snel.

Assortiment
Ze hebben alles!

Aanbeveling
Dit doen we zeker!

Extra toelichting
Een tijd geleden heb ik mijn tv ook bij PlatteTv.nl gekocht en door de prettige ervaringen met de verkopers en omdat ik in de chat goed te woord ben gestaan heb ik hier mijn nieuwe Playbar ook aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I Frijlink135678 24-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
-

Service
-

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Via mond op mond reclame ben ik bij Plattetv.nl in Nijmegen uitgekomen. Goed geholpen door de medewerker, goed advies! Assortiment vind ik groot, mijn juiste tv stond er tussen! Winkel kan ik zelf ook weer aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

de Haan 135763 24-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op voorraad dus direct mee kunnen nemen.

Service
Goede uitleg gekregen, voor mij helemaal nieuw product, en door de voorlichting nu een goed inzicht in de mogelijkheden.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Makkelijk dat ze toch ook een echte winkel hebben naast een webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuijpers 135576 24-12-2014 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
meteen op voorraad en meteen mee kunnen nemen.

Service
goede uitleg gekregen, uitgebreide demonstratie gekregen.

Assortiment
Genoeg gedemonstreerd staan in de winkel!

Aanbeveling
zeker aan te raden, mooie producten voor scherpe prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 135615 24-12-2014 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeker gemakkelijk, daarnaast krijg je snelle reactie per e-mail.

Service
Tot nu toe fantastisch gegaan, het is allemaal vlot verlopen en ik kon het toestel snel afhalen in Breda.

Assortiment
Prima, ruime keuze. Ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Doen!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Driessen135677 24-12-2014 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken

Service
Fijn geholpen

Assortiment
Genoeg keus in de winkel

Aanbeveling
Zou ik aanbevelen

Extra toelichting
Goede service en scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews