PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20863 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5620 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yasin Sogutlu 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle informatie is goed te vinden

Service
Afspraken worden snel waargemaakt

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gezien mijn ervaring met de levering en antwoorden op mijn vraag zal ik deze winkel zeker aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tran 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
product is prima op tijd aangeleverd. zeer netjes afgeleverd en vriendelijke bezorger. de klantenservice is zeèr behulpzaam en de adviezen waren top. en de bestelling waren zo juist door de online klantenservice besteld voor mij en met geweldige deal voor mij gesloten. kort om ik ben zeer te vreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cemil Arik 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Het product dat ik gekocht had was toch niet in voorraad. Ik heb een aanbod gekregen voor hetzelfde prijs een betere product te krijgen. Daar wordt een klant happy van. Ze hadden ook kunnen zeggen, sorry product is op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aschwin zweep 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
na 2 lange chats zonder enige voorwaarden prima voorlichting zonder het gevoel te krijgen dat het duurste artikel verkocht moet worden.
maar gewoon prima voorlichting top!!

Service
artikel niet per direct leverbaar, maar direct alternatief bieden of gewoon naar waarheid de alternatieve leverdatum aangeven.

Assortiment
bijna alles te vinden wat aan mijn idee beantwoord.

Aanbeveling
vakkundig, eerlijk, goede communicatie en geleverd materiaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brabers 05-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Service
snelle en duidelijk service

Assortiment
je vind er genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDo 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Oorspronkelijk bestelde toestel bleek niet leverbaar, maar kreeg daarvoor wel goed alternatief voor zelfde prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk toegankelijke site

Service
Kwamen na bleek dat bestelling niet meer leverbaar was met een prima alternatief.

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je wordt geholpen vanuit je huiskamer, bijzonder makkelijk als je problemen hebt met mobiliteit

Service
Hulpvaardig, vriendelijk en kennis van zaken, ik wacht wel nog op een antwoord ivm een bleeding probleem bij mijn toestel, mijn vraag is of dit normaal is of toch meer als zou mogen

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Je krijgt altijd antwoord via chat, ze zijn heel vriendelijk en hehulpzaam

Extra toelichting
Gewoon jullie best blijven doen om de klanten een goede service te blijven geven !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 05-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Nemen goed de tijd voor de klant, en via de mail krijg je ook heel snel antwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Contact met medewerker over bestelling verliep snel en netjes.
Levering kon snel en makkelijk opgehaald worden in de buurt.

Service
Top dat ik mijn oude TV kon inruilen

Assortiment
Geen Sonos play 5 op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 05-10-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niet druk, ruime tijd voor uitleg

Service
Goede toelichting van de technische termen

Assortiment
Aantal modellen die beschikbaar stonden op de website waren toch niet in de winkel beschikbaar.

Aanbeveling
Goede hulp in de winkel gekregen en uiteindelijk erg blij met deze aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikkels 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Was iets fout gegaan maar is perfect opgelost

Assortiment
Keuze is zeer ruim volgens mij hebben ze alle tv's

Aanbeveling
Alles is gewoon goed

Extra toelichting
Verdere toelichting lijkt mij niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site en goed vergelijk.

Service
Levering correct en snel

Assortiment
Ruim en jong assortiment

Aanbeveling
Zo hoort een webwinkel te zijn

Extra toelichting
Fysieke winkels zijn een prachtige aanvulling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan visser 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk je juiste tv te vinden op de site

Service
Ook met after sale en telefoontje en alles wordt geregeld

Assortiment
Als je hier geen tv kunt vinden naar je keuze dan weet ik het niet

Aanbeveling
Allen maar plus punten

Extra toelichting
Ook in de toekomst koop ik mijn volgende tv hier weer ik ben dik tevreden en ik hoop dat er ook nog een winkel in Groningen komt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke prijzen , goede voorlichting en afhandeling

Service
Elk moment in het logistieke proces werd via email bericht en alles verliep zoals afgesproken

Assortiment
Heb maar een apparaat gekocht, maar was wel verbaasd over de uitgebreide sortering

Aanbeveling
Goede prijs, uitstekende service en ruim assortiment. Kortom zoals je wenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nijmegen 04-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen

Algemene score

7,2

Gemak
De site is duidelijk (met uitzondering van de actuele voorraad) en de winkel is redelijk overzichtelijk.

Service
Behulpzame medewerkers, die je rustig laten rondkijken en meedenken wanneer je daarom vraagt. Fijn dat ik vanwege uitgebreidere garantie de mogelijkheid had om een TV thuis uit te proberen. Bij telefonisch contact zou het prettig zijn als de medewerker zijn/haar naam noemt. En bij afhalen TV zou het prettig zijn als de medewerker op de hoogte is van de actuele prijs van een product. Nu had ik zelf bij toeval gezien dat de TV goedkoper was geworden sinds ik de bestelling had geplaatst.

Assortiment
Een 6 voor dit item, omdat het assortiment op de website niet duidelijk is. De beschikbaarheid van artikelen die op de website wordt aangegeven, komt niet overeen met de daadwerkelijke beschikbaarheid. Dat is lastig, omdat je alsnog moet bellen of contact moet opnemen via chat om zeker te zijn van de voorraad. Ook toont de website artikelen die niet meer beschikbaar zijn en ook niet meer beschikbaar komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JulesduLac 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
website bekeken, keuze gemaakt en besteld. Samsung ue32H5303

Service
bestelde TV betaald, was niet meer leverbaar, duurder beter toestel voor dezelfde prijs gekregen. Super.

Assortiment
Volgens de website was het beoogde TV toestel in wel 5 filialen voorradig. Toen de bestelling gedaan was en betaald bleek het toestel niet meer leverbaar. Na levering van de 5600 kon men volgens de website de 5303 nog steeds bestellen. Ra,ra hoe kan dat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

jc boer 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
met 1 klik van de computer besteld

Service
ik werd op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en hij werd op tijd geleverd

Aanbeveling
goed assortiment, prima service, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Salora 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen

Service
Nadat ik had besteld was mijn product niet meer leverbaar, ik heb gelijk een vervangend model aangeboden gekregen, voor dezelfde prijs.

Assortiment
Elke tv die ik heb gezien online waar mijn interesse naar uit ging, was bij jullie ook beschrikbaar en zelfs meer.

Aanbeveling
Goede prijs/ kwaliteit verhouding en goede service.

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanaf je luie stoel bestellen

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hoogeveen 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snel en vakkundige hulp, prima zakendoen.

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik nodig had

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is eenvoudig om te bestellen.

Service
Via de mail wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Problemen worden snel en netjes opgelost.

Assortiment
Ruime keuze in elke prijsklasse.

Aanbeveling
Het is overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online een tv besteld. Gemakkelijk en snel.

Service
Helaas hadden ze de bestelde tv niet in voorraad. Ik kreeg een voorstel om een andere tv (betere specificaties) te kiezen. Voor hetzelfde bedrag.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Alles snel besteld en keurig geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Gouman 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon goede site

Service
Artikel was uitverkocht. Kreeg een mailtje en heb zelf nog even gebeld. Zeer goed geholpen!

Aanbeveling
Gewoon goed. Zoals het hoort.

Extra toelichting
Staan veel artikelen op de site die uitverkocht zijn. Denk ik wel handig om deze gelijk van de site te halen. Kreeg hierdoor wel korting op een duurder artikel :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marielle 04-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik ken platte tv van internet, maar ben toch naar de winkel gegaan om een goed advies te krijgen.

Service
Meteen goed geholpen, duidelijk advies gekregen. Dus helemaal top

Assortiment
Ruime keuze, veel diversiteit

Aanbeveling
Super goede service, met zeer vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno Janssen 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke informatie.
Heldere keuze.
Scherpe prijs !

Service
Alles snel en correct afgehandeld met een duidelijk heldere communicatie.

Assortiment
Voor de 'doorsnee'klant zeker en vast een zéér uitgebreid assortiment !

Aanbeveling
Prima dienstverlening, minstens zo goed dan de winkel om de hoek. Als ook de diensverlening na-verkoop (ik hoop deze nooit nodig te hebben :-)) ) van hetzelfde niveau is moet hier zeker een 10 staan !

Extra toelichting
Prima service ... maar ook een zeer goede transportfirma (Dynalogics) ! Bij mij is er helaas iets mis gegaan ... maar onmiddellijk werd er gecommuniceerd, naar een oplossing gezocht en gereageerd met één vertrekpunt : de klant ! .... en zo heb ik het graag ! Prima !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 04-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar, in ieder geval vanaf de snelweg. Heldere website.

Service
Goede en prettige voorlichting en goede aanvullende garantie. De prijs werd naar beneden bijgesteld tot een euro onder de laagste prijs van de concurrenten op kieskeurig.nl. De televisie werd alleen twee dagen later afgeleverd dan was afgesproken, omdat deze niet op voorraad bleek te zijn.

Assortiment
Prima, bestaat denk ik uit alle gangbare merken en modellen.

Aanbeveling
Rustige, klantvriendelijke en overzichtelijke winkel met een heldere website. De showroom staat niet volgepakt met televisies maar toont slechts een overzichtelijke selectie van het assortiment op basis waarvan in combinatie met de voorlichting van de verkoper toch snel een goede keuze kan worden gemaakt.

Extra toelichting
Mijn gemiddelde beoordelingsscore valt wellicht lager dan gemiddeld uit, maar dat komt alleen omdat ik het absurd vind om tienen te geven! U zou mij uw gemiddelde score eigenlijk niet moeten laten zien alvorens mij zelf een beoordeling te laten geven, omdat daar volgens mij een score opdrijvende en daarmee betekenisuithollende werking van uit gaat! (Tip voor kieskeurig.nl)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DennisAarts 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede uiteenzetting van producten, productkeuze (assortiment) en voorzien van relevante productinformatie.

Service
nadat ik mijn tv online gekocht, kreeg ik binnen 1 minuut een bevestigingsmail. 1 Minuut daarna kreeg ik wederom een email dat mijn tv niet meer voorradig was. Hierbij heeft het team van PlatteTV een ander voorstel gedaan voor wat betreft tv. Indien ik hier niet voor zou kiezen, dan kreeg ik mijn geld direct retour. Aangezien de tv een betere (en duurdere) tv met uitgebreidere functies was en ik deze tegen dezelfde prijs kreeg, heb ik hier ook voor gekozen.

Kortom; hetgeen waar het mij om te doen was, is de snelle service, duidelijkheid naar de klant en nakomen van hetgeen is afgesproken.

Assortiment
Voldoende producten met bijbehorende pakketten. Alles is zo wat mogelijk.

Aanbeveling
De internetwinkel is handig/overzichtelijk in gebruik en uitstekende service; snelle respons en komt de afspraken na.

Extra toelichting
Nee, zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Santen 173178 04-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, in Utrecht parkeren voor de deur.

Service
Meedenkend met de klant.

Assortiment
op de website heel veel keuze, in de winkel iets minder maar nog steeds genoeg.

Aanbeveling
Goede service, we hadden de TV eigenlijk al bij een concurrent gekocht maar door slechte service daar toch bij PlatteTV gekocht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frans 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder en overzichtelijk ingedeeld

Service
Prima service
dinsdag avond via mail een vraag gesteld, en op woensdag ochtend al een reactie terug

Assortiment
Voor elk budget is er wel een passende aanbieding te vinden

Aanbeveling
Bestel vaak producten online bij diverse (web)winkels. vele kunnen een voorbeeld nemen op de manier waarop Platte TV werkt.

Extra toelichting
Blijf deze manier van werken hanteren, kan blijven de klanten vanzelf terug komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door de gebruikte selectiecriteria kun je gericht zoeken naar het apparaat van je keuze.

Service
Het door mij gekozen apparaat, een AV receiver, was niet meer leverbaar. Er werd mij een prachtig nieuw aanbod gedaan. Daaruit merk je dat wordt meegedacht met de wens van de klant.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Prima webwinkel. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-10-2015 In de winkel gekocht
Hanzestraat -Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en gratis parkeren.

Service
Een 10 is voor de meester, maar deze komt er heel dicht in de buurt. Prima geholpen met veel kennis van zaken. Heb er een fijn gevoel aan overgehouden.

Aanbeveling
Geen pushende verkopers, maar nemen alle tijd om al je vragen te beantwoorden en je van de juiste informatie te voorzien. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aziza 04-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Zeer klantvriendelijk met veel geduld. Wij als klanten begrijpen misschien niet alles snel . Maar ze blijven vriendelijk.

Assortiment
Voor mij hebben ze genoeg en duidelijk gepresenteerd om alles te kunnen vinden en te bekijken.

Aanbeveling
2 de keer dat ik hier een tv koop en altijd tevreden ga ik weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had een soundbar besteld maar dat model was er niet meer en ik kreeg een beter model aangeboden voor een stuk minder geld. en altijd antwoord op je vragen.

Service
direct antwoord op je vraag.

Assortiment
grote sortering van allerlei producten

Aanbeveling
als ik iets van geluid of een tv nodig heb ga ik eerst kijken bij Platte tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijke producten catalogus

Service
Staat open voor klantgerichte oplossing, denken mee

Assortiment
ruime keus

Extra toelichting
Ik stel prijs op afspraak maken en nakomen. in dit geval een goed voorbeeld hoe het ook kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
model eenvoudig te vinden, makkelijk bestelling te plaatsen en te betalen

Service
Snelle levering, verder geen service nodig gehad

Aanbeveling
snel simpel en goedkoop, wat zoek je nog meer in deze tijd?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anand 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Relatief snel bestelling kunnen plaatsen en ontvangen.

Service
Vragen worden snel en vriendelijk beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 04-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak van inruil voor je oude televisie zodat je die niet nog apart hoeft af te voeren icm een korting. En de tv wordt voor je naar de auto gedragen dus zelf geen gesjouw, ideaal!

Service
Eerst online via de chat info ingewonnen en hebben ze zelfs een betere en goedkoper voorstel gedaan. Precies zoals het bij onze wensen paste.

Assortiment
Voor ieder wat wils!

Aanbeveling
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiki 04-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De tv die we wilden hebben was niet meer op voorraad en gelijk kregen we een melding en een passend ander vergelijkbare deal die eigenlijk nog beter was met uitleg erbij wat nou precies de verschillen waren, dat was erg prettig aangezien ik geen verstand van tv's heb.

Aanbeveling
Een goede service met een breed assortiment, met een overzichtelijke site!

Extra toelichting
De verzending duurde wat langer dan aangegeven stond op de site, uiteindelijk 4 dagen moeten wachten ipv voor 6 uur besteld volgende dag in huis dat vonden we wel jammer want de tv die we hadden deed het niet meer dus wilde de nieuwe tv zo snel mogelijk hebben, voor de rest zijn we goed en vriendelijk geholpen! Voor een volgende aankoop ziet u ons terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters173358 03-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De livechat is heel erg service gericht en uitermate vriendelijk. Ik vind het erg fijn om op deze manier geholpen te worden. Prima service in de winkel er staan aardige mensen voor je klaar.

Assortiment
Assortiment is fantastisch groot er is genoeg keuze.

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via het internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moorman173458 03-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Leuk dat je hier kunt onderhandelen over de TV. Perfect geholpen, goeie uitleg gehad, niks op aan te merken.

Assortiment
Breed assortiment in de winkel, veel TV's.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel aanbevelen bij andere mensen ivm de goede service en onderhandelingsmogelijkheden, ze maken hier zeker de scherpste prijs!

Extra toelichting
We kennen deze winkel hier uit de stad, al eens vaker komen rondkijken. En nu eindelijk voor een TV aankoop hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr M Verhees 173437 03-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is helaas niet gebruiksvriendelijk voor mobiel of tablet. Verder is de informatie op de site meer dan duidelijk.

Service
Ben hier vaker voor advies geweest en wordt ook dan vriendelijk geholpen.

Assortiment
Grandioos! Hebben echt bijna alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

173407 Nagtegaal 03-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via Google terecht gekomen bij PlatteTV.nl. Makkelijk parkeren aan de zijkant.

Service
Verkoper heeft ons leuk en enthousiast geholpen.

Assortiment
Ruimtelijk opgezet.

Aanbeveling
Prima service en je wordt goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Klabbers 173392 03-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk naar binnen te lopen , overzichtelijk.

Service
Gewoon even gebeld, apparaat wordt klaargezet.
Mogelijkheid om apparaat even thuis te testen. Geen probleem.
Top.

Assortiment
Alles te vinden en te kopen.

Aanbeveling
Gewoon een 10 omdat wij netjes worden geholpen.
Service.

Extra toelichting
Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie de Wit 173388 03-10-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk bereikbare winkel en vriendelijk personeel.

Service
Geen opdringerig personeel, maar wel behulpzaam.

Assortiment
Goed assortiment, we gingen voor Samsung of Philips en deze toestellen zijn ruim aanwezig.

Aanbeveling
Ik zal het andere mensen in Breda zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beek173376 03-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
te druk

Service
duidelijk en eerlijk advies, scherpe prijzen

Assortiment
ruim , groot

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr F Vroon 171374 03-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemak is uitstekend, wist al precies welke ik wilde.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Staat meer dan genoeg in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr AG Noij 173172 02-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima site en locatie van winkel.

Service
Wordt goed geholpen.

Assortiment
Eigenlijk te veel, maar is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rijsewijk173215 02-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, top 5 ideaal

Service
gezellig, verkoper dacht goed mee, goede prijs

Assortiment
aanbod ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen173198 01-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker dicht bij de deur, gratis parkeren

Service
duidelijk en eerlijk advies en wijzen om voor nu al te kiezen voor een UHDTV en service pakket erbij te nemen en kabels

Assortiment
ruim

Aanbeveling
een aanrader zeker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews