PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 19882 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5383 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thess38 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
fantastisch

Service
Super goed geholpen

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Super geholpen, zou zeker andere mensen naar jullie toe sturen

Extra toelichting
In een woord fantastisch! zeer goed advies gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Meeuwen 159967 25-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nog nooit zo makkelijk een TV kunnen kopen! In de winkel alles kunnen regelen en de TV gratis en snel thuis bezorgd.

Service
We werden gelijk goed en vriendelijk geholpen, er werd de tijd voor ons genomen in Utrecht.

Assortiment
In de winkel in Utrecht hebben ze veel TV's hangen, en op de site nog meer!

Aanbeveling
op internet wordt alles duidelijk en goedkoop aangeboden, ze worden goed beoordeeld op bijv. Kieskeurig, en in de winkel in Utrecht ook nog een scherpe prijs gekregen.

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel111 25-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site werkt simpel

Service
Bestelling was snel binnen

Assortiment
Men had wat ik wilde

Aanbeveling
Weinig op aan te merken

Extra toelichting
Had geen gigantische aankoop, maar was gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. JB Koppelman 158069 24-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Algemene inloop van winkel vind ik goed. Site was enigszins chaotisch.

Service
Goede service, goed geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende, voor elke prijsklasse hebben ze iets! hardstikke mooie winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaaskie 23-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het was allemaal dik in orde. kom zeer zeker terug als er wat is.

Service
een woord fantastisch!

Assortiment
ruim assortiment,

Aanbeveling
Fantastich!

Extra toelichting
Een woord Fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weijner159094 23-06-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te bereiken

Service
Goed geholpen!!

Assortiment
Genoeg keuze en de tv die ik zocht stond demonstratie klaar!

Aanbeveling
Beveel ik aan anderen!

Extra toelichting
Prachtige winkel in Utrecht. Goed geholpen en eerlijk advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokkinga159093 23-06-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima te bereiken

Service
Goed geholpen in de winkel!

Assortiment
Genoeg keuze in de winkels

Aanbeveling
Bevelen wij nog steeds aan!

Extra toelichting
Via een kennis bij PlatteTV gekomen, ook ewrg netjes geholpen en verkopers denken met je mee! Erg fijne winkel om te komen, zonder druk om te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor159641 23-06-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bereiken, en gratis parkeren

Service
Duidelijke uitleg, goede toevoeging en alternatieven besproken.

Assortiment
De winkel is nog aan het opbouwen omdat ze net los zijn, maar het toestel wat ik graag wou bekijken stond wel demonstratie klaar.

Aanbeveling
Heb ik al reeds gedaan!

Extra toelichting
We kwamen binnen lopen om te kijken, de verkoper heeft alles netjes uitgelegd en we hebben ervoor gekozen om de aankoop door te zetten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. EHH Castricum 159657 23-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik was in de stad op zoek naar een nieuwe TV, en de buitenkant van de winkel sprak me meteen aan!

Service
Heel goed geholpen.

Assortiment
Breed assortiment, alle soorten en maten staan er.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baijense 159555 23-06-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk telefonisch te reserveren, en in Utrecht Gratis parkeren voor of achter de winkel.

Service
Netjes geholpen aan de telefoon en in de winkel in Utrecht.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een bepaald toestel, die was op voorraad en in winkel nog veel meer keuze.

Aanbeveling
Ik had via een collega de tip gekregen hier langs te gaan, en ik zou de winkel ook zeker aanraden.

Extra toelichting
Omdat het een nieuwe winkel is nog ff lastig te herkennen buiten, maar wordt aan gewerkt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas vd W 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Site werkt prima, hoef geen eens een account aan te maken.

Service
Voor zes uur besteld en 2 dagen erna artikel binnen, maar da's nog snel zat. Track & trace link van het pakket is ook mooi.

Extra toelichting
Online besteld en 2 dagen later binnen. Ding doet het goed, geen last gehad met het bestellen, en geen extra account aan hoeven maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CA1707 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website; geen problemen bij bestellen.

Service
Goede en snelle terugkoppeling dat bestelde produkt niet voorradig was, en perfect alternatief produkt aangeboden.
Daarbij ook nog heel snel bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. - 159491 22-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Schitterende aanbieding gezien op de website, telefonisch contact opgenomen (zeer goed te woord gestaan) en TV meteen laten reserveren. Fijn meteen uit voorraad leverbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank157279 22-06-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk bereikbaar in Utrecht

Service
Deskundig geholpen en heel tevreden met de gang van zaken!!

Assortiment
De winkel is nog niet helemaal af maar we hebben wel gevonden wat we zochten

Aanbeveling
Beveel ik aan anderen!

Extra toelichting
We zijn al eerder in de winkel geweest, deskundig geholpen en een mooie offerte meegekregen, na 2 weken hebben we besloten de aankoop toch door te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jos Verheijden 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekmogelijkheid

Service
Snelle levering. Duidelijke communicatie.

Assortiment
Snel artikel gevonden

Aanbeveling
Snel, goed en betrouwbaar.

Extra toelichting
Snel, goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Post 1971 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site makkelijk te bestellen hoeft geen gebruikersnaam aan te maken

Service
snelle levering

Assortiment
Heb nog niet de hele site bekeken.

Hahaha

Aanbeveling
Scherpe prijzen.

Extra toelichting
Al met al goed gedaan bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nomen2015 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik werd snel naar het product geleid en kon het andere product ook snel vinden

Service
Pakket is snel geleverd

Aanbeveling
Het product dat ik nodig had werd snel bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcelliedellie 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Geen idee totaal geen klacht tegen gekomen dus geen gebruik van gemaakt

Assortiment
Alles up to date geweldig! !!

Aanbeveling
Aan al me vrienden kennissen en familie

Extra toelichting
Geweldige winkel is ga hier zeker vaker shoppen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. LM Zibbiec 159488 22-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende ligging, direct om de hoek bij mij.

Service
Is prima, is nu de 2e TV die ik hier koop, dus dat spreekt voor zich.

Assortiment
Er staan genoeg TV's!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Heuts 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Product was makkelijk te vinden op de site

Service
Helemaal top. Zeer snel bezorgd en voldoende info over verzending gekregen.

Aanbeveling
Alleen maar lof voor deze winkel!

Extra toelichting
Snel, makkelijk en komt zeer betrouwbaar over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mavgoose 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website, makkelijk betalen en snel geleverd.

Assortiment
Veel keuze in modellen, zit altijd wel een juiste tussen.

Aanbeveling
Duidelijk bestelproces en de levertijd is zoals beloofd.

Extra toelichting
Ik vind het belangrijk dat het bestelproces makkelijk verloopt, daarnaast is de levertijd ook zoals beloofd. Ik zal hier vaker gaan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H van Ruitenbeek 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op de website was door de informatie heel goed het juiste product te kiezen

Service
kreeg emaillen over de staat van het product, verpakt, verstuurd etc. zeer correct

Assortiment
op de website waren vele producten om te kiezen. Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
wanneer anderen hierover spreken zal ik Platte TV.nl absoluut aanbevelen.

Extra toelichting
samenvattend een uitstekend product, goede informatie super snelle verzending. Uiterst tevreden en ik kom absoluut als klant terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luckyxjr 21-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie website met veel details van en uitleg over de producten.
Bestelling, betaling en levering verloopt vlekkeloos.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment voor een concurerende prijs.

Aanbeveling
Ik zou echt niet weten waarom ik de winkel niet aan iemand anders zou aanbevelen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, maar over de service kan ik eigenlijk niks zeggen, omdat ik dat (nog) niet nodig gehad heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Maastricht 21-06-2015

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig opzoeken via de site

Service
Zeer snelle service

Assortiment
Voldoende keuze beschikbaar

Aanbeveling
Ik ben helaas altijd voorzichtig met aanbevelingen. Niemand komt boven de 7 uit.

Extra toelichting
Prima, snelle service. Ik heb alleen maar goede ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobinS1988 21-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit mij vakantie de tv besteld en aangegeven dat hij vrijdag geleverd moest worden. Dit is allemaal netjes gebeurd.

Extra toelichting
Al met al erg tevreden met mij aankoop en hoe het geregeld is. Ik zal zeker de winkel adviseren aan vrienden en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nobody72 21-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede internetsite met veel nuttige informatie over de spullen die jullie aanbieden.

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Goede service en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. GJ Braam 159286 20-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site zag er goed uit en de winkel ziet er ook mooi uit, alleen wat warm vanwege de kapotte airco.

Service
Goed geholpen!

Assortiment
De TV die ik wilde was er helaas niet, minder keuze in de kleine formaten.

Aanbeveling
Vooral vanwege de prijs zou ik de winkel sterk aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. P. Enders159224 20-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
We kennen deze winkel hier gewoon uit de stad. We waren al eventjes opzoek naar een nieuwe TV en liepen hier tegen een mooie aanbieding aan. En we zijn erg goed geholpen door de verkoper. We hebben de website gezien, website makkelijk in gebruik, veel informatie over de produkten. Aansprekende toon en voice. We zouden deze winkel aanbevelen bij andere mensen ivm het ruime aanbod en het goede advies van het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Veen 159273 20-06-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via de telefoon en de chat makkelijk contact, en meteen kunnen afhalen in Utrecht.

Service
duidelijke uitleg gekregen en goede service. ook een goede prijs gekregen, en vriendelijk personeel in Utrecht.

Assortiment
ruime keuze, en een mooie showroom in Utrecht.

Aanbeveling
vriendelijk personeel, goede service & uitleg, een mooie winkel, veel keuze, en een scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wee158531 20-06-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk, snel

Service
binnen half uur terug gebeld en een mooi voorstel gedaan voor alternatief met een scherpe prijs

Assortiment
ruim, set op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. W. Zonnenberg159207 20-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via mijn ouders deze winkel getipt gekregen, die hadden vorig jaar hier ook de TV gekocht. Ze tipte me deze winkel door de zeer ruime keuze. Website goed in orde, kon alles makkelijk vinden. In filiaal Nijmegen meer dan genoeg keuze. Goed geholpen in de winkel, erg veel uitleg gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RemyCH 20-06-2015 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik woon nog niet zo lang in Doesburg en zocht een electronicazaak, deze gevonden in de vorm van PlatteTV Doesburg. Ik kon dichtbij de auto parkeren, zo goed als voor de winkel.

Service
Goed! De adviseurs hebben meegeholpen in het besluit, goed advies gekregen.

Assortiment
Ik ben inmiddels 3x langs geweest om een tv uit te kiezen. Met de adviseur ben ik tot de Lg gekomen. Deze voldeed aan de wensen.

Aanbeveling
Ik zou zelf zeker terug komen en andere mensen stuur ik naar de winkel. Goede ervaring gehad bij de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daannnnnn 19-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ben erg snel en goed geholpen. Kwam enthousiast op me over. Goede en actuele kennis. Kon mijn wensen precies vertalen naar het juiste product. Zeer content mee nog steeds.

Assortiment
Meer dan dik in orde. Samen met de verkoper (Mathew) afweging gemaakt en met volle tevredenheid huiswaarts gekeerd.

Aanbeveling
Verkoper denkt met je mee en is 'eerlijk'. Niet het idee dat er een verkooppraatje wordt gehouden met enkel en alleen de insteek om sowieso maar wat te verkopen.

Extra toelichting
Geen enkel puntje van kritiek vandaar de maximale score. In het vervolg zal ik hier zeker weer langskomen om de benodigde producten aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhornstra 19-06-2015 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk online te bestellen

Service
Uitstekende voorlichting in de winkel in Doesburg en snelle levering na online bestelling.

Extra toelichting
Pefecte service bij de winkel in Doesburg. Uiteindelijk de Sonos Play 1 online besteld en de dag erna is hij geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. J Vergeer 158902 19-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site ziet er goed uit. Locatie wanneer niet bekend in nijmegen is wat lastiger midden in het centrum.

Service
Super service!

Assortiment
Mooie winkel met mooie spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JKforyou 18-06-2015 In de winkel gekocht
Arnhem

Algemene score

1,0

Gemak
Na een bezoek aan de website van PlatteTV.nl hadden wij een aantal TV's op ons verlanglijstje staan. Omdat wij naar Arnhem moesten hadden wij ook gekeken of de TV's op ons lijstje ook op voorraad waren in het filiaal in Arnhem. Aan de groene stippen te zien zat dat wel goed. Aangekomen bij winkelcentrum Presikhaaf was het een ware zoektocht om de winkel te vinden. Een klein bordje (in een filiaal van een andere winkelketen) bracht ons na een kwartier zoeken in de winkel.

Service
Binnen aangekomen was er in het filiaal van de andere winkelketen een klein hoekje ingeruimd voor PlatteTV. Hier troffen wij ongeveer 40 TV's aan van de modernste en meest speciale modellen. Een verkoper was bezig met een klant en de andere verkoper was druk met een telefoongesprek. Aan de conversatie te horen was al snel duidelijk dat het hier om een privé gesprek ging. Wij hadden dus mooi even de tijd om op ons gemak even rond te kijken (maar daar waren we gezien het aanbod al snel mee klaar). Na 5 minuten wachten op het einde van het telefoongesprek van de verkoper liet ik een beetje merken dat wij graag geholpen wilde worden. De verkoper merkte op dat hij zo bij ons kwam en ging vervolgens rustig verder met zijn telefoongesprek. Na nog eens 5 minuten wachten hebben we de moed maar opgegeven en zijn maar weer naar buiten gestapt... met het idee dat ze niet graag geld verdienen bij PlatteTV.

Assortiment
Als je een rijkelijk gevulde portemonnee hebt of op zoek bent naar de laatste TV snufjes staat er vast wel een model voor je bij.. maar in alle overige gevallen is een bezoek aan de winkel tijdverspilling. Wij hadden 9 verschillende TV's op ons lijstje staan, en hoewel de website vertelde dat de TV's op voorraad waren hebben wij geen TV kunnen vinden die ook maar enigzins in de buurt kwamen van de modellen die wij hadden opgeschreven. Natuurlijk zal de reactie van PlatteTV zijn dat niet alle TV's geplaatst kunnen worden in de winkel.. maar geen één van de 9 opgeschreven modellen is op z'n minst vreemd te noemen lijkt mij.

Aanbeveling
Absoluut niet! Deze (winkel) verdient niet eens het predikaat winkel. Online geeft men je het idee dat het oké is maar eenmaal in de winkel blijkt het al snel oooh NEE te zijn. Met in ieder geval 1 dramatisch gemotiveerde medewerker.

Extra toelichting
Na het lezen van onderstaande punten lijkt mij een verdere motivatie onnodig. Gezien de tijd die ik in deze beoordeling steekt ben ik in ieder geval 1000% meer gemotiveerd dat de winkel medeweker van PlatteTV.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van PlatteTV.nl 19-06-2015

Beste heer/mevrouw,

Ontzettend spijtig om te moeten vernemen dat u helemaal naar onze winkel bent gekomen en dan het door u beschreven heeft ervaren, dat is zeker niet zoals het hoort te zijn.

Ik heb direct contact opgenomen met onze winkel te Arnhem en zij gaan intern bespreken hoe het kan dat u zo slecht geholpen bent, onze klant is voor ons het allerbelangrijkste en u staat altijd op plek 1!

Wij proberen zoveel mogelijk TV's in onze winkels te zetten echter is het momenteel een moeilijke periode qua assortiment omdat alle merken overgaan van de oude naar de nieuwe modellen, we proberen dus zoveel mogelijk plek ter creëren om u de meest recente modellen te kunnen tonen.

Mocht u nog steeds op zoek zijn naar een TV, stuurt u mij dan eventjes de toestellen toe die u in gedachten heeft, ik kijk graag of ik iets kan doen met een van de modellen ter compensatie van deze slechte ervaring.

Onze welgemeende excuses, wij hopen dat wij nog een kans krijgen om te laten zien dat wij beter kunnen!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Tjebbes 158387 18-06-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel makkelijk bestellen en duidelijke website met genoeg info

Service
prima, goede uitleg, geen haast ondanks nog winkel in aanbouw in Utrecht

Assortiment
prima, iets karig qua accessoires maar qua apparatuur zeer ruim.

Aanbeveling
scherpe prijzen en veel uitleg/support

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. L. Simons158746 18-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik kom al ruim 10 jaar bij deze winkel, dit is mijn 4e TV die ik hier koop. Daarnaast kom ik hier heel vaak binnenlopen, ik werk hier vlakbij dus dan kom ik even kijken wat voor nieuwe mooie TV's er zijn. Ik kom hier graag ivm de uitstraling van de winkel, het assortiment en het leuke personeel. En omdat ze hier altijd de nieuwste dingen hebben. Daarnaast zijn de prijzen erg scherp. Ik heb deze winkel ook aangeraden bij andere mensen ivm scherpe prijzen, goede service, je wordt goed geholpen en de scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BastiaanPK12 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik werd tegen sluitingstijd nog keurig geholpen ook al liep alles uit ivm met mijn paslimiet van de bank. Daarbij hielp de verkoper prima de TV in mijn auto in te laden!

Service
Goede service. TV gaf vlekken, word keurig bij ons aan huis opgelost doormiddel van een nieuwe TV!

Assortiment
Goed assortiment, nette setting. Er hangen niet te veel tv's naast elkaar waardoor je de TV prima kunt testen.

Aanbeveling
Goede service, mooi assortiment, vriendelijk personeel en niet geheel onbelangrijk een prima prijs!

Extra toelichting
Prima winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekende prijzen, altijd laagste prijs garantie. Je hoeft dus zelf niet meer op internet te vergelijken, dit doet de verkoper graag voor u!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr. G. Fleuren158758 18-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via Kieskeurig bij deze winkel uitgekomen en we kregen deze winkel ook aangeraden door onze schoonzoon. Online huiswerk gedaan, oa voor verschillende Samsung en LG TV's. Voor deze winkel gedaan ivm de scherpe prijs, de afstand en omdat het contact via telefoon en chat mij een goed gevoel gaf. In filiaal Nijmegen een zeer royaal assortiment. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Stan van Dongen 158705 17-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden, zowel site als winkel!

Service
Werd meteen iemand bijgeroepen omdat iedereen druk was.

Assortiment
Verrassend veel elektronica.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. T. Houtman158688 17-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via internet, Google, opzoek naar een Playseat stoel, toen bij deze winkel uitgekomen. Ik zag dat ze een showroom hadden in Nijmegen in de PlatteTV winkel. Toen even gebeld om vrijblijvend te reserveren, top te woord gestaan! Website goed in orde, veel informatie over de produkten en kon alles makkelijk vinden. Winkel in Nijmegen ziet er goed uit. Netjes en verzorgd, niet te druk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutten158622 17-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl vanuit de stad in Nijmegen. prima internetsite werkt goed en is duidelijk. uitstekende service in de winkel als je binnen komt zonder kennis wordt je toch goed geholpen en er wordt de tijd genomen door de adviseur om je te helpen. groot assortiment genoeg keuze voor ieder wat wils. ik zou plattetv.nl wel aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. R. van Ooijen158689 17-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
We kennen deze winkel hier uit de stad, later zagen we de winkel ook online. Website heel goed in orde, ik kon alles makkelijk vinden. Prijsinformatie is helder, heel veel aanbod. Duidelijk dat er meerdere winkels zijn, ook allemaal een eigen telefoonnummer. Wel een nadeel is dat de website niet goed geschikt is voor een mobiele telefoon, je moet helemaal inzoomen enzo. Winkel in Nijmegen heel goed in orde, ik kom vaak in deze winkel omdat ze hier het meeste aanbod hebben. Heel goed geholpen, duidelijke informatie gekregen over verschillende TV's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. RJ De Witte 158673 16-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Winkel heeft een goede locatie, de naam valt op.

Service
Goed geholpen, niet te opdringerig.

Assortiment
Heel veel TV's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. A.S.P.E Van Uhm 25804 16-06-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Winkel ligt goed centraal en de site is duidelijk.

Service
Duurde helaas lang voordat ik ze aan de lijn kreeg, maar daarna werd alles netjes geregeld. Kon zelfs mijn TV ophalen ipv bezorgen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Prijzen zijn hier altijd goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingemarco03 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
We kochten een Sony Bravia. Hierbij hebben we ook wandbevestiging Spectral aangeschaft. Thuis bleek dat de wandbevestiging niet op deze TV kon worden bevestigd. Hierop 1 mail gestuurd waarna we binnen 1 uur werden gebeld. Er werd ons uitgelegd hoe de TV wel bevestigd kon worden. De wandbevestiging kon worden teruggebracht waarna we ons aankoopbedrag terug kregen.

Assortiment
Alles wat we wilden hebben was aanwezig in de winkel. De prijs/kwaliteit verhouding is bijzonder goed

Aanbeveling
perfect geholpen , prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beemer5 15-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
toegankelijke website

Service
via livechat vragen goed beantwoord

Assortiment
voor audio en video goed assortiment

Aanbeveling
snel, accuraat, soepel

Extra toelichting
snel, accuraat, soepel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

groot158112 14-06-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
eerst offerte voor me aan gemaakt daarna terug naar winkel geweest om te beslissen mede door hulp van verkoper

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr. AJH Janssen 158289 13-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prettige site, goed kunnen kijken thuis. Makkelijk te bereiken en parkeren.

Service
Echt de goedkoopste! Prima geholpen.

Assortiment
Keuze genoeg, bijna te veel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews