PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 22030 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5914 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mike 20-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is makkelijk bereikbaar. Daarnaast kun je thuis op de computer de beschikbaarheid van de producten per winkel makkelijk checken.

Service
Na het indienen van een klacht worden de gemaakte afspraken keurig nagekomen. Daarnaast wordt je in de winkel goed voorzien van een advies.

Assortiment
Een ruim assortiment. Alles is op voorraad en hangt in de winkel.

Aanbeveling
Mooie winkel, ruim assortiment en mensen met kennis van de producten. Daarnaast is de service tot op heden uitstekend.

Extra toelichting
Ik kan iedereen aanraden om een keer in de winkel te gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arts184826 20-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eerst via de website wat modellen uitgezocht en daarna naar de winkel gekomen om deze te bekijken en een keuze te maken.

Service
Goed en klantvriendelijk geholpen, helemaal naar behoren.

Assortiment
In de winkel staat een zeer ruim assortiment. Winkel is erg ruim opgezet.

Aanbeveling
Ivm prijstechnisch en het goede advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luisman171 20-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mijn bestelling, was niet meer leverbaar. Hun legde duidelijke opties voor waar ik vervolgens alsnog mijn gewenste tv uit kon kiezen.

Service
Duidelijke uitleg met voor- en nadelen. Ook met het helpen van mijn toestel in de auto leggen tot aan product informatie was duidelijk en strak.

Extra toelichting
Ook na je aankoop blijft deze winkel betrokken bij je aankoop. Voor al je vragen etc. zijn ze makkelijk en direct bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Voogd 20-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne winkel

Service
Top service .perfecte uitleg.

Assortiment
Prima assortiment

Aanbeveling
Hele fijne winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Polman 20-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk parkeren en gratis

Service
Snel en vriendelijk personeel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

FM Teuben 184711 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed online geholpen via de livechat, vlotte winkelafhandeling.

Service
Goede service, erg tevreden over de livechat.

Assortiment
Volledig assortiment.

Aanbeveling
Goed assortiment en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hbalvers 20-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vrij toegankelijk

Service
Iets teveel opdringerig met dingen bij verkopen

Assortiment
Op vraag alles te leveren

Aanbeveling
Leuk dat er onderhandel ruimte is

Extra toelichting
Was hoger geweest maar winkel in verbouwing en waar onze interesse naar uit ging ( PHILIPS ) wand weggehaald dus niet te bekijken ook niet op voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Danielle 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle reactie op vragen, zowel via de mail als via de online chat.

Assortiment
De werkelijke voorraad komt niet overeen met die aangegeven op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter Hellemond 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke site, gemakkelijke bestelprocedure, keuze volop

Service
snelle levering, contact via mail en Livechat perfect.
Mijn keuze was niet leverbaar, hierover snel contact en een goed alternatief aangeboden

Assortiment
Keuze volop, tegen aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Zeer tevreden, zou er weer bestellen

Extra toelichting
Bestelde TV niet leverbaar op korte termijn, hierover snel contact en een aantrekkelijk alternatief gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Hellemond 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, artikelen gemakkelijk te vinden, duidelijke omschrijving

Service
Snelle levering, duidelijke status van bestelling, door mails, livechat en mail contact gehad, goed snelle respons

Assortiment
Goede sortering van producten, tegen aantrekkelijke prijzen, keuze zat

Aanbeveling
Snelle en vlotte aankoop, goede website. Aantrekkelijke prijzen. Vlotte reactie bij vragen. Zou er opnieuw kopen

Extra toelichting
Goede ervaringen, perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrie 20-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt rustig rond kijken zonder meteen aangesproken te worden

Service
We werden zeer goed geholpen

Assortiment
Er staat ruim voldoende in de winkel voor ieder wat wils

Aanbeveling
Ik beveel de winkel in Arnhem aan omdat het er super is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitgebreide presentatie van te leveren producten. Dit aangevuld met de chatmogelijkheid voor aanvullende vragen en antwoorden maken een verantwoorde keuze mogelijk.

Service
Snelle levering met marsroute voor de expeditie, zodat deze niet voor een gesloten deur staat. Exact op tijd geleverd.

Assortiment
Verbeteringen zijn altijd mogelijk!

Aanbeveling
Zie eerdere opmerkingen.

Extra toelichting
Misschien een opmerking over levering in het weekend?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w de groot 20-12-2015 In de winkel gekocht
foto bouw arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk

Service
vriendelijk niet te opdringerig

Assortiment
alle modellen aanwezig

Aanbeveling
goede service, prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Snel antwoord op mails

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan 20-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Parkeren is gratis en direct bij de winkel. Makkelijk bereikbaar via de snelweg.

Service
Geven snel en goed antwoord op de vraag. Wel even niet opgelet, een 1.5 mtr HDMI kabel voor €50 dat is erg veel geld als ik mag inschatten, ongeveer 2x teveel voor betaald.

Assortiment
Redelijk assortiment, staat ook het nodige uitgestald, maar niet zoals je bij de grotere ziet.

Aanbeveling
Goede, snelle afhandeling. Snelle hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie stoel gemakkelijk bestellen en via de live chat de vragen die je hebt snel en deskundig beantwoord krijgen

Service
Prima service! Het bezorgmoment ook goed gecorrigeerd nadat dit in eerste instantie op een andere dag was ingepland

Assortiment
Een ruime keuze met duidelijke beschrijving en zoekmogelijkheden.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en prima service!

Extra toelichting
Durf je de webwinkel niet aan, ga dan gewoon langs in een van de fysieke winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 20-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De webshop met LiveChat en natuurlijk een winkel waar je zelf de producten kunt bekijken werkt voor mij zeer prettig.

Service
Een 10 omdat ik uiterst tevreden ben over de dienstverlening in de winkel. Ik heb goed advies gekregen en zeer blij met mijn aankoop!

Assortiment
Ruim assortiment. Alle merken TV's waar ik in geinteresseerd was, stonden in de winkel.

Aanbeveling
Mooie winkel, goede service en ruim assortiment.

Extra toelichting
Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen 20-12-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te bereiken en parkeren

Service
Was erg behulpzaam legde mijn aankoop in de auto

Aanbeveling
Goede website en makkelijk alles te vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Miranda 20-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk site

Service
Product uitverkocht ander product aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 20-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld

Service
Vriendelijk personeel

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 20-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Doen alle moeite om het probleem op te lossen

Assortiment
Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens!

Extra toelichting
Personeel neemt de tijd en moeite om je goed te helpen. Kijkt naar wat de klant nodig heeft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Extra 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Men kan makkelijk via de site kiezen en bestellen daarbij wordt je goed snel geholpen

Service
ook hier goed advies bij het instaleren

Assortiment
genoeg keuzen

Aanbeveling
Goede prijs en goede service

Extra toelichting
ga zo door goede webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Conny van Gool 20-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele vriendelijke medewerker die eerlijk advies geeft ongeacht de prijsklasse. En die ook niet aandringt om iets te kopen. Voor ons is deze medewerker een toppertje

Service
Alle verschillen duidelijk laten zien en horen.

Assortiment
Ruime keuze. Ook qua prijsklasse en qua merken

Extra toelichting
Nee. Tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal184638 20-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Dit ging allemaal heel gemakklijk.

Service
Vriendelijk geholpen te Breda, er word meegedacht in deze winkel.

Assortiment
Wat ik zocht was aanwezig.

Extra toelichting
Via kieskeurig kwam ik uit bij PlatteTv.nl. Door de prijs en fysieke winkel te Breda ben ik hier naar toe gereden en heb mijn nieuwe tv aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harbo 20-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles hangt of staat overzichtelijk in de winkel uitgestald met de prijs en toelichting erbij.

Service
Uitstekend geholpen in de winkel. Personeel vriendelijk en bekwaam. Ook na aankoop telefonisch heel goed geholpen. Een pluim voor dit personeel in Nijmegen.

Assortiment
Hele grote keuze met bijna alle merken.

Aanbeveling
Zoals bovenstaand aangegeven. Niets op aan te merken.

Extra toelichting
Een minpuntje: extra kosten voor het gebruik van de Visa card. Dit moet geen 3% extra hoeven te kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boschman 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen commentaar

Service
Geen commentaar

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Is goed

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PC 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
goed telefonisch contact
goed chat contact

Assortiment
prima formule, wat mij betreft veel meer andere artikelen verkopen met dezelfde werkwijze!

Aanbeveling
zie voorgaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

184577 20-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Wordt prima en vriendelijk geholpen! Krijg antwoord op alle vragen. Nette prijs gekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJ van Kleef 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpeler kan haast niet

Service
Kreeg een betere blueray speler dan gekocht omdat de voorraad op was. Super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, rustig.

Service
Prima uitleg. Ook bij vragen na enkele dagen.

Assortiment
Hoogwaardig.

Aanbeveling
Beste keuze, goede voorlichting, scherpe prijzen.

Extra toelichting
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurgen 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Correct behandeld, zeer goede com. via de chat en ze zijn nagekomen wat ze beloofd hebben.

Service
AM reinigingsmiddel apart nog nagezonden, ook dat hadden ze beloofd en dus gedaan.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Als alles gaat zoals het moet gaan, dan ben je als klant tevreden, de antwoorden via de chat, krijg je ook erg snel.

Extra toelichting
Goede prijs/service, wat ze toezeggen komen ze ook na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 20-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Rustig rond kunnen kijken zonder een opdringerige verkoper

Service
Verkoper had duidelijk verstand van zaken en drong ons zeker niet een bepaald merk of type op

Assortiment
Ruim voldoende keuze in soorten en maten

Extra toelichting
Klein minpuntje was de aankoop van de wandbeugel bij de tv. Verkoper demonstreerde het merk Vögel, maar leverde een ander merk. Na hierover gebeld te hebben zou ik Euro 50,- bij moeten betalen, maar na wat heen en weer discussie kon ik de Vögel beugel omruilen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de site.

Service
Prettig zaken gedaan en geholpen via de chat. Goed advies en waardevolle hulp.

Assortiment
Ook nog wat oudere modellen zodat er keuze genoeg is.

Aanbeveling
Klantgericht en servicegericht.

Extra toelichting
Houd dit vast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T van Dam 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk vinden wat je zoekt!!

Service
Na bestelling alsnog een andere keuze moeten maken en werd snel opgelost.

Assortiment
Ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan184676 19-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was makkelijk en dichtbij.

Service
Vriendelijk geholpen in de winkel.

Assortiment
Alles was verkrijgbaar wat we bedodigd waren.

Extra toelichting
Via een vergelijkingssite kwam ik achter het bestaan van PlatteTv.nl .. Ook de informatie die wij in de winkel hebben verkregen is van goeie kwaliteit. Ze weten waar ze over praten en er word meegedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PH184675 19-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk recht voor de deur te parkeren, en makkelijk te vinden

Service
Kwamen binnen voor oriëntatie, en gaan weg met een nieuwe televisie. goede uitleg en een hele vriendelijke bediening

Assortiment
Woonkamer uitstraling, en je kunt op je gemak alles rustig bekijken

Aanbeveling
Ik zal zeker iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Via internet ben ik gaan zoeken op LED TV, en daar kwam Plattetv als eerste naar boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steenvoorden 184153 19-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Contact online perfect gelopen!

Service
Ze denken proactief goed mee met de klant.

Assortiment
Flink ruimer assortiment dan de grotere winkelketens!

Aanbeveling
Ze bieden de scherpste prijs, en ze hebben het ruimste aanbod!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB184645 19-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle respons, winkel makkelijk bereikbaar

Service
Gewoon goed geholpen

Assortiment
Heel uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 184380 19-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Winkel te Breda is goed bereikbaar, makkelijk vrij parkeren voor de deur.

Service
Goed advies, snel geholpen.

Assortiment
Alles is aanwezig en te zien.

Aanbeveling
Prima winkel, zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 184680 19-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere website en makkelijk te vinden. Enig puntje is dat er een product voorradig stond maar er niet meer was.

Service
Zeer klantvriendelijk en altijd ter plaatse leuke acties en dergelijke. Je voelt je nog klant.

Assortiment
In de winkel te Breda een mooi gevarieerd topsegment te bezichtigen. Assortiment op de website is prima.

Aanbeveling
Ik zou mensen zeker aanraden naar PlatteTV te gaan, wij komen zelf uit Rijen en vinden het de moeite waard om naar Breda te rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCBvdB 19-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed toegankelijk via website en winkel.

Service
Zeer klantgericht!

Assortiment
Erg ruim!

Aanbeveling
Beste service van goed en vriendelijk personeel, voor de laagste prijs!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hibbeler 184692 19-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden, goede parkeergelegenheid, alles op voorraad dus direct mee kunnen nemen.

Service
Goed advies gekregen, de verkopers hebben kennis van hun product.

Assortiment
we kwamen eigenlijk alleen voor een BBQ (die hebben ze namelijk ook), maar zijn ook nog met een Sony TV naar huis gegaan!

Aanbeveling
Overzichtelijk, netjes, mooie winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny184626 19-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Na mijn zoektocht via internet kwam ik achter het bestaan van PlatteTv.nl Door bekenden en de ervaringen hiervan ben ik naar de winkel te Breda gereden om hier de Sonos Playbar aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

184438 Hardeman 19-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via google terecht gekomen bij PlatteTV.nl. PlatteTV.nl aangeklikt, jammer dat de website op de mobiel niet zo handig is als op de telefoon. Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg.

Service
Goede service en duidelijk uitleg over verschillende toestellen.

Assortiment
Ruime keuze in de winkel in Utrecht. Alles is aanwezig.

Aanbeveling
Ze hebben bij PlatteTV in Utrecht alles wat je nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonker 184658 19-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De verkoper keek in de winkel meteen even of de TV online niet goedkoper te krijgen is, en de TV meteen mee kunnen nemen.

Service
de verkoper heeft een hoop kennis.

Assortiment
Wat mij betreft mag het aanbod wat ruimer, maar daardoor wel overzichtelijker dan bij veel grote winkelketens.

Aanbeveling
Erg fijn dat ze naast een webshop ook gewoon fysieke winkels hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Akkermans184647 19-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online shop, winkel en deskundig.

Service
Top Service!

Assortiment
Alles op voorraad en ook nog in showroom

Aanbeveling
Top winkel!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patick184569 19-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het verliep allemaal heel soepel, tevens is de chatfunctie zeer gemakkelijk.

Service
Ik ben zeer tevreden, ook veel uitleg gehad in de winkel te Breda.

Extra toelichting
Via zoeken op internet kwam PlatteTv goed naar voren. Door de service en prijs/kwaliteit verhouding heb ik hier mijn nieuwe tv gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

184592 Stieltjes 19-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via google terecht gekomen bij PlatteTV.nl. Het eerste bedrijf die ik gevonden heb via het internet en daar ben ik op blijven hangen. Makkelijk te bereiken via de snelweg en de winkel is goed te vinden,

Service
De verkoper in de winkel is erg meedenkend en heeft goed advies gegeven. Uiteindelijk heb ik een tv gekocht die bij mijn budget past. Hele goede prijs / kwaliteit verhouding. Totaal geen tijdsdruk.

Assortiment
Ruime keuze is de winkel in Utrecht.

Aanbeveling
Goede winkel wat ik zeker aan iemand anders zal aanbevelen. Ze nemen de tijd voor je en doen ook nog iets extra's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Steenbergen 184603 19-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In Utrecht goed bereikbaar, makkelijk parkeren, en een grote lift voor de kinderwagen.

Service
De verkoper nam zelfs de moeite even om de speaker op een ander meubel te plaatsen om te kijken hoe dat stond!

Assortiment
Wij kwamen al heel specifiek binnen, maar ze hebben veel staan.

Aanbeveling
goede combinatie van tv's en bbq's, voor ieder wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AH31291 19-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar, overzichtelijk en veel keuze

Service
Deskundig advies, geeft de opties goed weer.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Prettige winkel, je loopt makkelijk naar binnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews