PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20866 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5624 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Hattem 174288 10-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de site makkelijk livechat waar je direct antwoord krijgt. Winkel in Utrecht goed bereikbaar.

Service
Goede service in de winkel, goed geholpen.

Assortiment
op de website veel keuze, en ook in de winkel te bekijken.

Aanbeveling
Scherpe prijzen en veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric B 10-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Selectie is zelf heel makkelijk te bepalen

Service
TV gekocht die tijdelijk niet verkrijgbaar was, ik kreeg een betere TV voor hetzelfde geld aangeboden!

Assortiment
Qua aanbod denk ik alle mogelijke type's verkrijgbaar

Aanbeveling
Top winkel, top service, ik kom hier graag weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny de Jong 173515 10-10-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is heel overzichtelijk, producten heel gemakkelijk vindbaar. Werkt vloeiend, makkelijk te bedienen.

Service
Heel kundig geholpen door verkoper Ralf in Breda, deze verkoper heeft duidelijk veel verstand van wat hij verkoopt. Ik ben erg blij dat hij mij deze televisie heeft verkocht, met de bijkomende service. Ik werd netjes teruggebeld.

Assortiment
Het ruimste assortiment wat ik heb kunnen vinden met daarbij de scherpste prijzen. Als je je een beetje verdiept in de televisies kom je eigenlijk automatisch bij PlatteTV uit. Daarnaast is men actief door heel het land, waardoor het makkelijk aanrijdbaar is.

Aanbeveling
Ik heb PlatteTV al aanbevolen bij bekenden, ook het flexibele beleid m.b.t. inruilen is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan174305 10-10-2015 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na een kort onderzoekje op internet uitgekomen op een mooie Samsung tv, hierna naar breda gereden en een nieuwe Tv aangeschaft

Service
Eenmaal in de winkel te Breda aangekomen was het desbetreffene toestel helaas niet voorradig, hierdoor gelijk een beter toestel aangeboden gekregen voor een vergelijkbare prijs.

Assortiment
Alles voor Tv's is er aanwezig.

Extra toelichting
Via google/internet en via mijn familie ben ik achter het bestaan van PlatteTv gekomen. Door de prijsstelling heb ik voor Breda gekozen en ook omdat er een fysieke winkel in breda aanwezig is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

174268deursen 10-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede service

Service
Goed geholpen door james dit is mijn eerste tv die ik koop (12) jaar

Assortiment
heel ruim ingedeeld mooie zaak om te zien

Aanbeveling
Mooie winkel zou hem zeker aanraden heel veel keuze

Extra toelichting
in een woord uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petrillo174217 10-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk, correct

Service
netjes, vriendelijk geholpen ondanks dat mijn inruil stuk was hebben ze bij Platte tv toch nog een goede prijs gemaakt

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankrijker174186 09-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via het internet. ik koop al jaren producten bij deze winkel. Assortiment is vrij uitgebreid. Top service in de winkel goede medewerkers die met de klant mee denken. ik zal plattetv.nl uiteraard aanbevelen aan kennissen en vrienden. Tevens gisteren nog gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 174210 09-10-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We vonden de website gebruiksvriendelijk, producten zijn makkelijk te vinden.

Service
We belden voor een winkelmodel, deze was helaas niet meer verkrijgbaar. Daarop kregen wij een mooie aanbieding voor een nieuw type.

Assortiment
We hebben niet uitgebreid naar het assortiment gekeken, maar tot dusver voldoet het aan de verwachtingen.

Aanbeveling
Zullen we zeker doen, vanwege de goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samung 55JU6770 4K ULTRAHD TV 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online shoppen is niet moeilijk natuurlijk, een 9 voor het gemak welke vooral mogelijk wordt gemaakt door een goed overzicht.

Service
Mijn 1e keus was eigenlijk een andere TV welke volgens de website nog op voorraad was, niet was minder waar helaas. Echter het team van platteTV.nl maakte dit ruimschooots goed door een veel duurdere tv met betere specs etc voor een zacht prijsje aan te bieden.

Assortiment
Mijn 1e keus bleek bij nader inzien toch niet beschikbaar te zijn terwijl de site aangaf dat deze wél op voorraad was. Ik kan dus het juiste assortiment dus niet beoordelen, ik ga er vanuit dat deze voor 99,9 % ok is.

Aanbeveling
Bij Platte TV.nl weten ze hoe ze de klanten gewoon goed te behandelen.

Extra toelichting
Is niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pouwels174026 09-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dicht bij de winkel parkeren

Service
prima uitleg, ook door middel van tekening voor het aansluiten

Assortiment
overweldigend, veel heel veel , uitgebreid assortiment

Aanbeveling
in het verleden meerdere aankopen hier gedaan en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marij 173786 09-10-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bereikbare winkel, vrij parkeren voor de deur. Je komt binnen en wordt direct geholpen.

Service
Goede verkoper, kwaliteit van het personeel is prima. Men weet waar men het over heeft, hoge mate van deskundigheid.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, in de winkel alleen maar TV's. Wij vinden het goed dat de focus op 1 bepaald product ligt.
Je kunt op je gemak rondlopen en de toestellen bekijken. De winkel is goed georganiseerd.

Aanbeveling
Wij hebben PlatteTV al aanbeveelt bij anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sillekens174213 09-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via het internet. ik ben via Google op de site gekomen. Assortiment is ruim er is genoeg keuze. je kunt goed zien wat de kwaliteit is van de schermen want alles staat er duidelijk bij. Prima service in de winkel. Je krijgt duidelijke informatie en goede tips. De verkoper was erg behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr F ten Velde 174153 09-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurige site.

Service
Prima geholpen. Nog een lagere prijs gekregen voor een nieuwe speaker.

Assortiment
Heel breed assortiment voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr M van Deursen 174081 09-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op de site werkte prima, alleen de chat wilde in eerste instantie niet starten. Daarna wel via de chat de TV besteld.

Service
Goed geholpen via de chat.

Assortiment
Kwam alleen voor de TV, maar daarvan is het assortiment goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek van Ginneken 174175 09-10-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg duidelijk, wat ik zocht kon ik direct vinden. De chatfunctie is handig voor als je vragen hebt.

Service
Wij zijn perfect geholpen, normaal kopen wij nooit direct maar dit keer wel. Dit zegt eigenlijk al genoeg over de kwaliteit van het personeel, zeer tevreden over de deskundigheid.

Assortiment
Het assortiment is meer dan genoeg en passend bij onze doelstelling.

Aanbeveling
Zeer zeker!

Extra toelichting
De inruilmogelijkheid bij PlatteTV.nl vinden wij echt een pré! Wij hebben een mooi inruilbod gekregen op ons oude Philips toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van Gemst 09-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen probleem met bestellen was zo gebuurt

Service
kan niet zo veel mis gaan me de bestelling allen 1 artikel besteld

Assortiment
was alleen op zoek naar een ding

Aanbeveling
de bestelling was snel in huis

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website met voldoende filters

Service
tv die ik op het oog had was niet meer leverbaar. kreeg een aanbod van (duurdere) tv van de winkel.Duurde wat langer voordat tv geleverd werd

Assortiment
zeer ruim assortiment in alle categorieen tv's

Aanbeveling
goede service en meteen antwoord op vragen via de mail

Extra toelichting
zou volgende produkt wrs weer hier kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr RM Van Gennep 174087 08-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site en locatie van winkel zijn goed.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Staat best veel aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr mhm Vissers 173798 08-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site ziet er ideaal uit, ook dat je online kunt bestellen maar wanneer er iets is dat er een winkel is waar je naartoe kunt. Ook fijn dat ze een A-Z garantie pakket hebben.

Service
Winkelpersoneel is vriendelijk. Ook fijn dat er gechat kon worden via de site. Je hoeft niet per se te bellen en kunt ook buiten winkeluren chatten.

Assortiment
Ze hebben alles wat je wensen kan. Van goedkoop tot duur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dion Peters 08-10-2015 In de winkel gekocht
Experience Center Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt makkelijk bestellen thuis uit je lui stoel tevens is er dan de mogelijkheid om het product op te halen in een van de winkels in de buurt als je geen dag wilt wachten op de bezorging.

Assortiment
In de winkel staan de tv's overzichtelijk tentoongesteld die ook op de website staan

Aanbeveling
De werknemers zijn zeer vriendelijk ze laten je rustig rondkijken en als je dan vragen hebt of geholpen wilt worden doen ze dit deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 08-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Specialistische winkel is erg makkelijk als je om advies vraagt.

Service
Goed advies, eenvoudig ophalen buiten drukke winkelstraat

Assortiment
Ik kan het niet goed beoordelen, maar volgens mij hebben ze een breed scala aan producten, wat samen de lading dekt.

Aanbeveling
Eenvoudig, snel en goed geholpen. Duidelijk antwoord gekregen op de vragen die we hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjors 173836 08-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en makkelijk contact via mail en chat!

Service
Ging naar een andere winkel en voelde me daar opgelicht. Hier werd ik op de correcte manier behandeld door de dame

Assortiment
Ruime keuze van tv's voor een goede prijs

Aanbeveling
Heb ik er wel een goed gevoel bij en werd erg goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles ging vlot en goed

Service
10

Aanbeveling
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

173717 Jos 08-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn eerste contact had ik met iemand van de chatservice van Plattetv.nl. Hier werd ik uitermate vriendelijk en kundig geholpen en kreeg ik een dermate goede offerte die niet kon concurreren met alle andere zaken die ik had bezocht en/of gebeld. Ook kreeg ik een prima inruilprijs voor mijn oude TV.

Service
In de fraaie winkel in Utrecht ben ik mijn bestelling gaan ophalen. Hier werd ik wederom zeer vriendelijk en kundig geholpen door iemand. Hij nam uitgebreid de tijd om te antwoorden op al mijn vragen en gaf mij een hele reeks aan nuttige adviezen.
Terwijl ik de auto haalde had de verkoper mijn gehele bestelling al bij de deur gezet en stond mij op te wachten om te helpen met inladen. Waar maak je dat nog mee?

Assortiment
Ik zou niet weten wat er nog ontbreekt in deze winkel.

Aanbeveling
Ik zal Plattetv.nl zeker sterk aanbevelen in mijn kenniskring, de service en kundigheid van deze zaak verdiend alle lof. Ik hoop dat ze dit nog lange tijd kunnen volhouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 08-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gewoon prima

Aanbeveling
Alles ging gewoon helemaal vanzelf, niks op aan te merken.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schuurman 07-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goed toegankelijk

Service
duidelijk advies, scherpe prijs, alles op voorraad

Assortiment
ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima aanbod, heldere overzichten, selectiecriteria zouden iets mee gespecificeerd mogen zijn

Service
snelle en adequate service, via mail

Assortiment
prima

Extra toelichting
specs van de filters kunnen beter

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

C Tillema 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer snelle levering en reactie

Service
problemen worden juist opgelost

Aanbeveling
alles gaat zeer goed en zeer correcte verkoop en afhandeling

Extra toelichting
Top Bedrijf!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolf 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site, zeer overzichtelijk

Service
makkelijke site om te bestellen en een snelle afhandeling en levering.

Assortiment
mag van mij wel een uitgebreider assortiment waar ik dan zeker vaker gebruik van zou maken

Aanbeveling
klantvriendelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arthur 07-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gratis parkeren voor de deur. Trap of lift naar keuze. Ruim opgezet.

Service
Goede duidelijke uitleg. Apparaat werd naar de auto gebracht. Dag later werd de website aangepast m.b.t. de bedragen en het verschil werd alsnog direct vergoed. Tof.

Assortiment
Van 32 inch tot heel groot en luxe. Een wow effect.

Aanbeveling
Vanaf de vriendelijke en correcte ontvangst tot de aflevering gewoon TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik was op de site aan het kijken voor een nieuwe televisie toen ik werd aangesproken via de chat door een medewerker. Deze medewerker heeft me uitstekend geholpen en samen een mooie deal aangegaan.

Service
Snel, makkelijk en klantvriendelijk!

Assortiment
Op het gebied van elektronica eigenlijk alles wel te vinden voor een scherpe prijs!

Aanbeveling
Dit is de 2e keer dat ik hier mijn televisie koop, qua prijs en service de beste plek om je tv te kopen naar mijn mening!!

Extra toelichting
Ga vooral zo door! Op deze manier hoor je met klanten om te gaan!!! Ook mijn volgende toestel zal ik weer hier gaan kopen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 07-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima locatie, mooie winkel (verwacht je niet direct van een "webshop", makkelijk parkeren

Service
zat te twijfelen tussen een 4K tv en een OLED. Prima geholpen en goede uitleg over de verschillen. En voor het echte gemak werden beide typen even naast elkaar gezet, met hetzelfde beeldmateriaal, zodat ik echt goed kon vergelijken. Dat is dus service!

Assortiment
Niet alles bekeken omdat ik zelf al een bepaalde voorkeur had, maar van de meest voorkomende merken, en modellen staat er wel een voorbeeld.

Aanbeveling
Voor mij een 10!goeie service, heel correct geholpen en een prima prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik173802 06-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gratis parkeren

Service
eerlijk en duidelijk advies scherpe prijs

Assortiment
niet verwacht dat het zo,n grote winkel was met zo veel tv's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sips 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site helder en duidelijk. Alles makkelijk te vinden.

Service
Had de verkeerde TV besteld. Deze werd inderdaad de volgende dag geleverd. Na e-mail over mijn verkeerde bestelling, de goede besteld en een antwoordnummer gekregen om de verkeerd bestelde te retourneren. Daags na het posten van de retourzending de goede geleverd gekregen. Heel fijn.

Aanbeveling
Goede service

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar. Goed advies. Zaken snel geregeld.

Service
Prima geholpen. Bestelling en levering snel en netjes afgehandeld.

Assortiment
Wat niet in de winkel is kan altijd worden besteld en snel geleverd. Goed en duidelijk advies.

Aanbeveling
Zie de antwoorden hiervoor. Spreekt voor zich. Prima bedrijf.

Extra toelichting
Vakkundig advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen was een fluitje van een cent. Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Buitengewoon pro-actief. Nimmer vertoond.

Had een model uitgekozen. Binnen een uur had ik bericht dat het model er niet meer was. Direct het voorstel gekregen voor een nieuwer model tegen dezelfde prijs. Kortom, een betere tv tegen hetzelfde geld.

Afhandeling was verder buitengewoon netjes en pro-actief geregeld. Normaal schrijf ik geen beoordelingen, maar deze winkel verdient een pluim!

Assortiment
Alles was je nodig hebt bieden ze.

Extra toelichting
Deze winkel biedt écht service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lamchachti 173739 06-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gratis voor de deur parkeren in Utrecht.

Service
Vriendelijk geholpen, heel duidelijke uitleg gekregen, en samen met de verkoper online naar de TV gekeken voor de beste prijs!

Assortiment
Genoeg keuze, op de website nog veel meer dan in de winkel.

Aanbeveling
goede service, scherpe prijzen, en er is ook nog mogelijkheid tot onderhandelen!

Extra toelichting
Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EB173725 06-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken en de telefoon werd snel opgenomen.

Service
Goed geholpen in de winkel en daarvoor aan de telefoon

Assortiment
Genoeg keuze op de site.

Aanbeveling
Goede winkel die ik iedereen zeker aanbeveel!

Extra toelichting
Goede prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tukkers172326 06-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voor mij in de buurt, gratis parkeren voor de deur van de winkel

Service
Goed geholpen in de winkel

Assortiment
Genoeg keuze op de website en in de winkel

Aanbeveling
Prima winkel, beveel ik aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hinskens173728 06-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te bereiken via de snelweg

Service
Altijd goede service gekregen van plattetv, en klantvriendelijk.

Assortiment
Genoeg keuze op de website en in de winkel

Aanbeveling
Beveel ik aan anderen!

Extra toelichting
Kwam heel specifiek binnen lopen voor een model, plattetv direct meegegaan met laagste prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ Janssen 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is heel makkelijk om zelf door de webshop heen te "winkelen" , maar daarnaast is het ook eenvoudig om even hulp te vragen via de chat of gewoon via de telefoon!

Service
Ik had zelf 3 dode pixels en na een telefoontje om dit te melden werd de TV binnen een week netjes omgeruild!

Assortiment
Voor mij is de keus die platteTV biedt erg groot. Met de filters kom ik altijd bij het juiste model uit!

Aanbeveling
Ben tot zover geen betere winkel voor TV's tegen gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 05-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima parkeren in de buurt en uiteindelijk snel een verkoop gesloten.

Service
Prima geholpen en geholpen met het in de auto tillen van de tv.

Assortiment
Volgens mij is niet alles aanwezig, maar wel ruim voldoende om een goede afweging te maken.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, mooie zaak, gewoon helemaal goed!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Maas 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er waren meerdere A-Z Service Totaalpakket - TV mogelijkheden, kwa inhoud gelijk, maar niet kwa prijs. Bij mijn tv kreeg ik een pakket van 9,99 en een van 29,99 aangeboden. Ik heb voor de goedkoopste gekozen, en later, tijdens een telefoontje met de klantenservice bleek dat ik de juiste gekozen had. Toch zou ik op de website graag meer informatie vinden over de verschillen en maar één optie aangeboden krijgen.

Service
Ook weer m.b.t. het A-Z Service Totaalpakket - TV: nadat de tv geleverd was vond ik geen papier waarop de inhoud van het pakket stond. Als ik op een later moment gebruik wil maken van de extra service wil ik wel weten wat die extra service inhoudt. Nogmaals een telefoontje naar de klantenservice leverde me niet wat ik wilde, de jongen verwees me alleen naar de website. Op mijn argument dat jullie de extra service volgende week kunnen versoberen en ik, indien nodig nergens op kan bouwen leverde alleen maar de opmerking dat de extra service in de afgelopen jaren nog nooit gewijzigd is. Deze extra service is in mijn ogen een overeenkomst die u met mij afsluit als ik dat erbij koop en dan moet ik die ook op papier erbij krijgen.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Veel keuze, scherpe prijzen, maar nog ruimte voor verbetering.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Familie Baron 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Onze zoekcriteria waren duidelijk en wij konden dit eenvoudig aanklikken. Hierop volgde snel een aantal tv's waaruit we konden kiezen.

Service
De tv die we wilden was er niet meer. Hiervoor kregen we een alternatief aangeboden via de mail. Deze tv was groter en kon net zoveel (misschien zelfs wel meer), dus dit aanbod maar aangenomen. Toen bleek dat deze tv aan nog iemand verkocht was, maar de medewerker ging zijn best doen om alsnog deze tv te kunnen leveren en met succes! We kregen er zelfs nog een extra 3d bril bij , omdat er bij deze tv eigenlijk maar 4 brillen werden geleverd. Het installeren van de tv ging super: via de chat op de site werden we zeer vriendelijk en accuraat geholpen!

Assortiment
Het was in eerste instantie niet leuk dat de tv die we besteld hadden niet meer voorradig was.

Aanbeveling
De service en de prijs waren prima!

Extra toelichting
We moesten iets langer wachten op de tv, omdat de tv dus ook al aan iemand anders verkocht was, maar het was het wachten waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen.

Service
De volgende dag in huis.

Assortiment
Assortiment is heel breed. Van elektronica tot attributen. Van merk A tot merk Z.

Aanbeveling
Niet alleen eenvoudig in gebruik, ook goede prijs voor merkartikelen.

Extra toelichting
Ik heb Jura-reinigingstabletten gekocht, die bijna nergens zo goedkoop te krijgen zijn. Meestal wordt er zelfs nog hetzelfde bedrag aan verzendkosten gevraagd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moontje37 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online kopen is gewoon makelijk

Service
Jullie doen gewoon goed je best voor de klant

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benjamin 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met veel aanbod. Ik heb het als zeer prettig ervaren dat ik met enkele seconden al contact had met een medewerker via de chat.

Service
Ik kreeg goed advies van de medewerker met ook nog eens een scherp aanbod!

Assortiment
Veel verschillende merken verkrijgbaar.

Aanbeveling
De bestelling kwam netjes op tijd binnen en ben uitstekend op de hoogte gehouden via de email. Ook mijn betaling via overschrijving werd vlot verwerkt.

Extra toelichting
Ik ben blij met mijn product en ben blij met de service die geboden werd. De volgende keer koop ik hem hier weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaessen172508 05-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk te vinden en direct aan de snelweg.
Je ziet de winkel direct bij het oprijden van de woonboulevard.

Service
Goed advies over de grootte van de tv, nieuwste model aangekocht en de verschillen tussen de tv's werd netjes uitgelegd. Er word zelfs bij uitgelegd dat als ik er toch een smart tv van wil maken, hoe dit mogelijk is.

Assortiment
Genoeg keuze zowel op de website als in de winkel.

Aanbeveling
Beveel ik aan anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jory 05-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Er staat via de online chat altijd iemand voor je klaar. Ook als je belt word er altijd optijd opgenomen. Er waren wat moeilijkheden met mijn bestelling en niet alles verliep volgens plan. Maar doordat een collega meedacht uiteindelijk een goede ervaring aan over gehouden.

Extra toelichting
Het is een overzichtelijke site en alles wijst voor zich. Ik merkte wel dat de online voorraad niet altijd klopt met wat er daadwerkelijke aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

derks173260 05-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
keuze moeilijk vanwege de hoeveelheid

Service
duidelijk en goed advies, vriendelijk, scherpe prijs en de koffie was heerlijk

Assortiment
fantastisch, alle nieuwe modellen staan er

Aanbeveling
in het verleden meerdere aankopen hier gedaan en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews