PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20844 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5618 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nijmegen 18-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede uitstraling en goed overzicht.

Service
Zeer klantvriendelijk en erg goed geholpen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Geweldige service

Extra toelichting
Heb telefonisch contact opgenomen met de winkel inverband met een prijs verschil in een andere winkel. De desbetreffende verkoper was op dat moment bezig en heeft mij netjes terug gebeld. Nadat ik het probleem had uitgelegd heeft hij kontakt op genomen met de afdeling verkoop en belde mij de volgende dag weer netjes terug met de mededeling dat ik een deel van het prijs verschil in de winkel op kon halen. Dit vond ik heel bijzonder en een geweldige service. Ik heb dit ook al in mijn omgeving rond vertelt hoe geweldig de service is voor mij een 10+ 👍🏻👍🏻🔫

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breukelaar 18-10-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed, maar winkel was moeilijk te vinden.

Service
Vriendelijke en meedenkende winkelmedewerker.

Assortiment
Het is geen 10 omdat de televisie die we uitgezocht hadden op de website niet meer beschikbaar was maar het is nu een 9 omdat we samen met de verkoper een geschikt alternatief gevonden hebben.

Aanbeveling
Ik wil een 9,5 geven maar die kun je niet aanvinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel gemakkelijke site met ruime keuze.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Veel keuze, uit verschillende merken en types.

Aanbeveling
Veel keuze, snelle levering. Mooie prijs.

Extra toelichting
Grote keuze, snelle levering en betaalkeuze wat je zelf wilt. Vooruit of aan leveraar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoonhoven 175346 18-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede locatie in Utrecht, en de TV was op voorraad dus direct mee kunnen nemen.

Service
Goede uitleg gekregen, kennis van zaken.

Assortiment
Genoeg keuze van verschillende merken in allerlei formaten.

Aanbeveling
Goede service, en ruim genoeg assortiment om een keuze te kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hijlko 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige bestelprocedure, makkelijke betaalwijze en, mits op voorraad, snelle levering

Service
Na wat vragen kwam goed voorstel voor vervangend apparaat omdat het apparaat dat ik besteld had niet mee leverbaar bleek

Assortiment
Veel merken en soorten apparatuur

Aanbeveling
Service rond apparaat dat tijdens garantieperiode was stuk gegaan was goed. Apparaat was niet meer te repareren en ik kon een vervangend nieuw apparaat of originele aankoopsom terugkrijgen. Nieuw bestelde apparaat bleek niet meer leverbaar en ik mocht zonder bijbetaling de opvolger van het apparaat hebben. top,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De webshop is niet uitermate overzichtelijk maar dat komt natuurlijk ook door het grote aanbod.

Service
Het gekozen model bleek niet meer op voorraad te zijn. Via e-mail werd direct een beter alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. De bezorging liep geen vertraging op.

Assortiment
Meer dan voldoende modellen te vinden.

Aanbeveling
Volledig assortiment, snelle en goede service, goede prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 18-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kunt gewoon naar binnen lopen en op je gemak rond kijken

Service
Goede service van deskundig personeel.

Assortiment
Veel verschillende modellen die netjes staan opgesteld

Aanbeveling
Gewoon een goede nette zaak met deskundig personeel en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guiting175231 18-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
vriendelijk en duidelijk geholpen en mooie korting kunnen regelen

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via mail perfect contact met Tim.

Service
Verkoper Tim was uiterst correct en gaf antwoord op alle vragen in E-mailcontact.
Volgende mail ging over wanneer de tv bezorgd werd en daar zat 8 dagen tussen en via beantwoorden van deze mail zou ik hiermee akkoord gaan.Heb vervolgens in mail gevraagd of dit eventueel ook eerder kon en wat ik dan niet kan begrijpen is dat ik geen bericht hierover terugkreeg,niet erg netjes van Wilco afgehandeld
Tim bij deze een 10 en Wilco een 5 en dat is dan nog veel, daar ik wel de moeite neem om aan de beoordeling van Platte Tv deel te nemen.Vandaar een 7, had anders een ruime 10 geweest

Assortiment
Voor wat ik zocht,alles

Aanbeveling
Zie hiervoor mijn toelichting op service en de verschillen tussen Tim en Wilco

Extra toelichting
Geweldig dat je je tv hier kunt inruilen en je geen poot wordt uitgetrokken,integendeel. Nogmaals alleen jammer van de afdeling planning, die meent geen antwoord te moeten geven op een aankoop van toch in totaal 1750 euro !

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frits 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel aanbod en duidelijke beschrijving erbij.

Service
Bestelde model niet meer op voorraad en snelle reactie daarop gekregen met een alternatief voorstel. Super geregeld. En snel geleverd. top

Assortiment
Ik kan alleen maar zeggen. "Echt veel"

Aanbeveling
Heb al meerdere mensen deze site aanbevolen.

Extra toelichting
Ben nou aan het sparen voor een goede centerspeaker en die komt vast hier weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

175318 Moerland 18-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Wanneer er plek is voor aan de winkel is het makkelijk te parkeren, echter hadden wij dit helaas niet en moesten de auto wat verderop parkeren. Aan de buitenkant is het wat lastig te zien dat ze er zitten.

Service
Verkoper heeft ons goed geholpen en erg meedenkend.

Assortiment
Winkel heeft veel staan en echt mooi ingericht.

Aanbeveling
Ligging is erg makkelijk. Je komt van de snelweg en komt zo bij PlatteTV uit. Super service en advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr J 175316 18-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima site en locatie van winkel.

Service
Vakkundig advies!

Assortiment
Breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is overzichtelijk.

Service
Ik bestelde een product die niet langer op voorraad bleek te zijn. Ik heb daarvoor in de plaats een beter product , dat zeker 20 euro duurder was, toegestuurd gekregen voor hetzelfde geld. Dat noem ik nog eens een goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GdL 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Bij de eerste levering werkte mijn Pioneer homecinema set niet goed samen met mijn tv, is na contact met platte tv omgeruild voor een Sony homecinemaset die wel goed werkt

Assortiment
wel een ruim assortiment maar voorraad klopt niet altijd

Aanbeveling
komen altijd met een goed advies wanneer iets niet leverbaar is

Extra toelichting
heb goede ervaringen met deze webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

erik koolen 18-10-2015 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel en goed geholpen

Service
goed geholpen ook toen ik hem goedkoper zag hebben ze de prijs aangepast

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Luining 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken. Duidelijke toelichting op de producten.

Service
Zowel via internet als telefonisch goede contacten gehad. Toen het door mij gewenste product er niet meer bleek te zijn werd mij een heel goed alternatief aangeraden. Prima werk.

Assortiment
Waar kun je nog meer producten vinden?

Aanbeveling
Ik heb ook met andere onlinewinkels goede ervaringen, maar Plattetv steekt er toch boven uit.

Extra toelichting
Ga vooral zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VB 18-10-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Parkeren voor de deur.

Service
Direkt geholpen, gezellig geholpen.

Assortiment
Ik had hulp nodig om te kiezen met zoveel aanbod

Aanbeveling
Beetje kale industrieele winkel. Maar doet dat er toe=

Extra toelichting
Ik had toch al een mening, toelichting gegeven?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mark 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, eenvoudige informatie via chatfunctie.

Service
Super! Mails worden veelal binnen een half uur duidelijk beantwoord.

Assortiment
Alle modellen voor de scherpste prijs

Aanbeveling
Tja, zie de motivering hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-10-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Al chattend binnen een uur een televisie uitgezocht en overeenstemming bereikt over de inruil van de oude televisie

Service
Bestelling stond keurig klaar en werd in mijn auto gezet.

Assortiment
Ruime keuze, gelukkig per merk apart te zien, dus geen afleiding van beeldschermen van andere merken

Aanbeveling
Ik heb platte-tv al vaak aanbevolen. Diverse mensen uit mijn vrienden en bekendenkring hebben naar volle tevredenheid een televisie bij platte-tv aangeschaft

Extra toelichting
Eén kritisch puntje, soms duurt het erg lang voordat telefoon aangenomen wordt. Dat kan beter, wellicht met bandje, hoeveel wachtenden er nog voor je zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fried van aken 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitstekend

Service
vlot en deskundig

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
een zeer goede webwinkel

Extra toelichting
Een zeer goede winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De toegankelijkheid en het directe contact is geweldig.

Service
Niets is te veel, er wordt meegedacht en gezocht naar passende oplossingen zowel bij aankopen als mogelijke problemen.

Assortiment
Ik kon er voor alles terecht met bijbehorend advies en begeleiding.

Aanbeveling
Het advies, de begeleiding en de aftersale waren 100%.

Extra toelichting
De persoonlijke service, begeleiding en after sale was 100%.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caatje 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site en productinformatie

Service
Voor een niet-technisch persoon is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Ik werd via de Livechat super vriendelijk en geduldig geholpen en alles werd perfect uitgelegd.
Toen de door mij gewenste TV uiteindelijk toch niet voorradig bleek, kreeg ik een 'upgrade' voor dezelfde prijs! Super service!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt is hier te vinden

Extra toelichting
Dank je wel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Suijker 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Selectie en levertijd direct beschikbaar

Service
Levertijd iets langer als verwacht doch ik ben hier direct over geinformeerd.

Assortiment
Toereikend en gemakkelijk om de juiste selectie te kunnen maken

Aanbeveling
Doet wat is beloofd. Goede ondersteuning

Extra toelichting
De zeer goede internet winkel beoordeling bij Kieskeurig heeft bijgedragen tot de koop bij u

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick F van der Burgh 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle informatie is voorhanden en je chat gemakkelijk voor meer informatie

Service
"ze" doen eigenlijk meer dan je verwacht

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Het is gewoon fijn zaken doen met deze mannen (en vrouwen)

Extra toelichting
erg vertrouwd adres en leveren het bestelde als toegezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Hakman 18-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Winkel is ruim en overzichtelijk

Service
Vriendelijke medewerkers en kennis van zaken.
Goed geholpen door Danny

Assortiment
Voor mij persoonlijk voldoende, de merken die ik wilde bekijken stonden er.

Aanbeveling
Ruim en alles televisies zijn goed te bekijken.
We kwamen via internet er achter dat de winkel ook in Utrecht is en echter was mij nog nooit opgevallen. Buitenkant dus meer Platte TV laten opvallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Zweverink 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Door mij bestelde TV was niet meer op voorraad. Heb een duurder type voor hetzelfde geld ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Overdijkink 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super webwinkel met handige chat functie om met een medewerker in contact te komen.

Service
Super service. Mijn bestelde tv en receiver waren niet meer nieuw op voorraad. Samen met een medewerker een mooi alternatief gevonden voor een scherpe prijs.

Assortiment
Veel keuze voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Betrouwbare winkel met goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld en snel in huis!

Extra toelichting
Goed product tegen een eerlijke prijs! Stuk goedkoper dan elders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rca2016 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Chatten met een medewerker. Rechtstreek contact op deze manier en direct antwoord op vragen. Super!

Service
Snelle levering, er werd ook gelijk geïnformeerd bij het logistiek centrum wanneer levering mogelijk was.

Assortiment
Veel merken en veel keus. Voor elk wat wils

Aanbeveling
Een 10 want er blijft altijd ter verbetering over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van den Broek 18-10-2015 In de winkel gekocht
nijmegen cetrum
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrij kort bij huis.

Service
Hele goede en vriendelijke instalateur.

Assortiment
Bijn te veel om te kiezen

Aanbeveling
Uitgebreide assortiment aan tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Auke 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website en toelichtingen.

Service
Goede, vriendelijke aankoopbegeleiding ! In mijn geval d.m.v. "chat"-functie !

Assortiment
Zeer ruim aanbod en interessante prijzen !

Aanbeveling
Heb een heel prettige koopervaring met PlatteTv.
Zeker een aanrader om te bezoeken in de winkel(s) of webshop. Wat mij betreft een blijvertje !

Extra toelichting
Is het een idee om OOK verwijzingen naar webpagina's met productinfo en reviews bij de producten te plaatsen ? (b.v. hardwareinfo, tweakers, etc.) dit heeft mij sterk geolpen een goede koopbeslissing te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco Jansen 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via Kieskeurig snel doorgeklikt en besteld

Service
snelle reactie en binnen 2 dagen geleverd

Assortiment
veelzijdig

Aanbeveling
prettig zaken doen, ik heb al eerder bij jullie besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van der Drift 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende website, snelle reacties

Service
Zeer vriendelijk personeel en service gericht

Assortiment
Kan alles vinden wat ik nodig heb

Aanbeveling
Fijne winkel met uitstekende website en zeer service gericht personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servie 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
PlatteTV.nl is een goede en makkelijke winkel zeer grote keuze en altijd het nieuwste van het nieuwste.
Heeft een prima service waar je met al je vragen terecht kunt en dan nemen ze ook de tijd voor jou als je iets wilt weten.
En daarbij kun je bij veel nieuwe producten je oude ook weer verkopen en dat is best fijn.
Alles bij alles een zeer goede winkel met een uitgebreide website.

Service
De service is hier prima ze staan altijd voor je klaar en nemen ruim de tijd voor je om het een en ander voor je uit te leggen als dat nodig is.
Met en prima inruil service waar je nog b.v. de oude tv kunt verkopen zodat je daar ook geen uitkijk meer
naar hebt best handig.

Assortiment
Zeer grote assortiment en altijd ook het nieuwste van het nieuwste.
Zeer goede en uitgebreide uitleg bij de producten en als je dan nog vragen hebt gewoon even bellen,chaten
of een mail sturen krijg daar altijd antwoord op.
Dus een fijne en grote assortiment op deze website.

Aanbeveling
Deze winkel beveel ik zeker anderen aan omdat het gewoon een van de beste is zeer goede webwinkel.

Extra toelichting
Nee voor de rest spreek deze webwinkel voor zich zelf ga er gewoon eens op kijken en oordeel zelf. www.plattetv.nl gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Mulders 18-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Makkelijk bereikbaar, duidelijke uitleg van het personeel met betrekking tot aankoop.

Assortiment
Ruime keuze in TV's in alle voorkomende types en modellen.

Aanbeveling
Veel keuze en de prijzen zijn heel reëel, het personeel is vriendelijk en heeft kennis van zaken.

Extra toelichting
Televisie is netjes afgeleverd en aangesloten. De oude tv is meegenomen zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Ter Weele 18-10-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site is duidelijk , enige minpuntje is dat niet alle tv 's meer leverbaar zijn , terwijl dat wel niet op de site aangegeven is.

Service
Nadat de door mij gekochte tv toch een beetje tegenviel , perfect geholpen door vestiging Doetinchem , en de tv kunnen ruilen tegen een zeer mooie tv . De jongens namen alle tijd voor uitleg en dachten zeer goed mee !

Assortiment
Keuze genoeg !

Aanbeveling
Duidelijk , helder en behulpzaam .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arentsen 18-10-2015 In de winkel gekocht
doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
jammer dat er alleen de duurdere versies te zien waren

Aanbeveling
goede service denken met je mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jantje 18-10-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig uitzoeken wat je wilt hebben, via ideal betalen en afhalen/laten bezorgen met aansluiten.

Service
Onze \tv werd bezorgt tot in de woonkamer

Assortiment
Wat je ook zoekt ze hebben het

Aanbeveling
Geen gedoe/gezeur/ellende alles tot in de puntjes geregeld.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heb alleen maar hoeven bellen, en alles was geregeld!

Service
een fijne zaak om zaken mee te doen

Assortiment
Ze hadden alles wat ik nodig had

Extra toelichting
Gewoon een fijne zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arts175178 17-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Via internet bij deze winkel terecht gekomen, winkel viel me op door een scherpe aanbieding. Toen direct naar de winkel in Nijmegen gegaan. Ruime, mooie nette winkel met een ruim assortiment, beter al bij andere TV concurrentie. Je kunt hier goed je keuze maken en goed vergelijken. Perfect geholpen en uitvoerige uitleg over toestellen. Ik zou deze aanbevelen bij andere mensen omdat ze hier echt TV gespecialiseerd zijn en de goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr WW Loeffen 175259 17-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Locatie van de winkel en site zijn gewoon goed.

Service
Goed geholpen.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c v d wiel 17-10-2015 In de winkel gekocht
van hezik in tilburg

Algemene score

6,0

Gemak
ik heb er geen moeilijk heden mee en kan er goed mee omgaan en mag altijd bellen als het niet gaat

Service
ik ben er te vrede over

Assortiment
genoeg voor en klein winkel

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
heb en goede uitleg gehad en kan altijd terug komen of bellen als ik het niet weet

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

J Janssen 173422 17-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via internet zijn we bij PlatteTV.nl terecht gekomen. We waren opzoek naar een nieuwe televisie, en zagen toen dat deze winkel in de buurt zit. Daarop zijn we naar de winkel in Nijmegen gegaan en viel ons oog op een OLED tv. In de winkel zeker goed geholpen, goed advies, ook over dingen waar we nog niet eerder over nagedacht hadden. Het assortiment is goed, qua TV is er alles, ook de maten en modellen. Ik zou de winkel zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert175210 17-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima site, je komt er heel snel

Service
prima uitleg , mooie grote tv voor een betaalbare prijs maar wel een topmodel

Assortiment
genoeg in elke prijsklasse wat

Aanbeveling
meerdere aankopen hier gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Hamberg 17-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Op de site gesuggereerd vandaag voor 18.00 besteld morgen thuis. Dit is niet waar

Service
klantennummer is niet bereikbaar en een e-mail wordt niet beantwoord.

Assortiment
uitgebreid assortiment en pijzen zijn concurend met andere web-shops

Aanbeveling
De consument wordt door de site op een verkeerd been gezet. Men zegt dingen die men niet waar kan maken

Extra toelichting
Mijn ervaring met platte tv, Op 13-10-2015 heb ik de YAMAHA YAS-105 zwart besteld bij Platte tv. Op de site wordt gesuggereerd voor 18.00 besteld morgen in huis. Ook was dit product op voorraad zoals de site deed vermoeden. Direct na de bestelling kreeg ik een e-mail waarin het volgende werd vermeld. “Dit artikel is op voorraad in ons centrale magazijn en is voor u besteld. Binnen twee werkdagen komt uw bestelling bij ons verzendcentrum binnen en wordt deze direct naar u verzonden”. Hoezo op voorraad en hoezo de volgende dag in huis. Ik heb vervolgens geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice op het telefoonnummer 026-84545458. Hier werd, na verschillende pogingen, niet opgenomen. Ook op een verstuurde e-mail, waarin ik opheldering vroeg, werd niet gereageerd. Vervolgens contact gehad met Platte tv. Aan hem heb ik opheldering gevraagd. Er werd mij verzekerd dat het artikel op 15-10-2015 bij platte tv binnen zou komen en direct werd doorgestuurd naar mijn adres. Medewerker bood mij een Compensatie van € 30,00 wegens levertijd aan. Het geld zou ook direct worden gestort op mijn rekening. U raadt het al ”er kwam niets binnen die dag” geen geld en geen sound bar. Weer gechat. Hij had zijn uiterste best gedaan voor mij en gebeld met YAMAHA, want die kreeg nu de schuld voor het te laat leveren van dit artikel. Ik zou nu toch echt op 16-10-2015 kunnen genieten van mijn YAMAHA YAS 105. Weer gewacht op de bezorgdienst, maar deze reed mijn deur voorbij. Toen gebeld, op 16-10-2015, met het filiaal in Utrecht. Hier werd opgenomen. In het eerste gesprek werd mij verteld dat het artikel dezelfde dag zou binnen komen en op zaterdag, vandaag dus, bij mij zou worden afgeleverd. In een tweede gesprek, in de late middag van 16-10-2015, weer gevraagd of de levering plaats ging vinden. Nee, was het antwoord want YAMAHA had niet geleverd aan Platte tv. Want daar lag toch echt de schuld. Het zal allemaal wel waar zijn, maar platte tv had ook op eigen initiatief contant met mij kunnen opnemen per telefoon of per e-mail om de ontstane situatie uit te leggen. Ze zijn immers in het bezit van deze gegevens. Ik ben benieuwd wanneer ik kan gaan genieten van de sound bar YAS 105. In ieder geval niet dit weekend want ik nog geen verzendbevestiging per e-mail ontvangen. Het zal wel, hopelijk, volgende week worden. Het mag duidelijk zijn dat dit de eerste en tevens de laatste keer is dat ik iets heb besteld bij Platte tv

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van PlatteTV.nl 17-10-2015

Beste heer Hamberg,

Spijtig om te vernemen dat u zo ontevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl, dat is zeker niet de bedoeling!

Ik heb uw bestelling erbij gezocht en zie inderdaad dat dit wat langer duurt dat normaliter het geval is. Zojuist heb ik u ook even een mail gestuurd om dit verder toe te lichten.

Wij bieden u onze excuses aan voor dit ontstane ongemak!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Bosch175125 16-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via het internet. Het is erg makkelijk dat je de televisie aan de achterkant kunt ophalen. Prima geholpen de adviseur was niet te gehaast en gaf ons tijd om na te denken. ook nam hij zelf alle tijd om ons alles uit te leggen. We zullen plattetv.nl wel aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Vorstenbos175118 16-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb al eens eerder wat gekocht bij Plattetv.nl in Nijmegen. Goed geholpen toen. Vandaag liep ik eens binnen met in mijn achterhoofd een mooie tv. Weer goed geholpen door de medewerker, goed en duidelijk advies. Besloten na een mooie prijsonderhandeling om de tv direct te kopen. Ik kies voor het gratis thuisbezorgen. Assortiment is heel groot, zowel online als in de winkel. Winkel kan ik zelf ook aanraden aan andere mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alice175079 16-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk, wist precies waarnaar ik op zoek was

Service
goede voorlichting, scherpe prijs

Assortiment
super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr A van Bindsbergen 173544 16-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Qua service vind ik het fantastisch. Hadden een klein beetje banding in de TV en er werd helemaal niet moeilijk gedaan om hem om te ruilen.

Assortiment
Staat heel veel in de winkel.

Aanbeveling
Zou de mensen zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blaauboer175055 16-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl van het internet. Ik ben via marktplaats op de site gekomen. Fijn dat je ook met de auto achter de winkel kan komen om de tv meteen mee te nemen en dat je niet hoeft te sjouwen. Prima service in de winkel. Ik kreeg een duidelijke uitleg en een goed advies. Er werden meerdere modellen laten zien en ook uitgelegd wat de verschillen waren in de specificaties en wat de prijs bepaald. Assortiment is breed er is genoeg aanbod. Ik zal plattetv.nl wel aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews