PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 22041 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5909 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gordeyns 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In een paar simpele stappen besteld en betalen bij ophalen is mogenlijk

Service
Snelle omschakeling bij het niet voorradig zijn

Assortiment
Ruim maar ook overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
Winkel alleen gezien bij het ophalen van het product. Maar ga er zeker nog eens heen. Ziet er netjes en overzichtelijk uit. Ook personeel is zeer behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 27-12-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime keuze en je word als je erom vraagt goed geholpen .

Service
Goede uitleg en men loopt mee om de tv in de auto te plaatsen

Assortiment
Er staan wel veel hele grote tv's, de wat kleinere amper.

Aanbeveling
Vriendelijk en deskundig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frits Verhaar 27-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De winkel in breda is netjes en ordelijk ingedeeld dus makkelijk om op je gemak rond te kijken.

Service
Zowel in de winkel als thuis heel prettig het waren medewerkers die alles netjes en duidelijk uit gelegd hebben.een dikke pluim voor deze mensen.

Assortiment
Waar ik voor kwam was uitleg over Sonos deze was duidelijk dus alles gekocht van Sonos en tevens een Nieuwe Tv naar ons zin met duidelijke uitleg dus hebben wij alles bij jullie gevonden.

Aanbeveling
Nogmaals de bediening en het geen wat ik zocht was er en doet de vriendelijkheid en uitleg de rest.

Extra toelichting
zie bovenste uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haan 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Contact via Whatsapp werkt snel

Service
Binnen twee dagen grote televisie in huis

Aanbeveling
Goede inruilkorting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer duidelijke site

Service
Op zondag vraag gemaild en binnen half uur antwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Greefhorst 27-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles was goed service, personeel, assortiment. Daarom een 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grenesje 27-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel besteld en snel reactie terug

Service
Snel besteld en snel reactie terug

Assortiment
Staat ook oude op die niet meer leverbaar is op de site

Aanbeveling
Snel besteld en snel reactie terug En snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Saskia 27-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Super service , tv waarvoor ik kwam was niet meer op voorraad, heb een groter model gekocht met fikse korting..
Laten je lekker rond kijken niet te opdringerig .

Assortiment
Ruime keuze , in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Goed bereikbaar , gratis parkeren , goed service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans 26-12-2015 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
winkel is vlot bereikbaar

Service
vlotte bediening, prima geholpen

Assortiment
enorme keuze, vrijwel alle modellen aanwezig om te bekijken

Extra toelichting
alles prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 185920 26-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk en overzichtelijk.

Service
Prima geholpen gewoon, goede uitleg gekregen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, veel te zien in de winkel te Breda.

Aanbeveling
Ik heb helemaal niets aan te merken op deze winkel, goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther185965 26-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had de recencies gelezen over deze winkel, dit was positief, ook stonden er veel tv's op en een kleine uitleg mbt de werking, kortom zeer handig.

Service
Keigoed en vriendelijk geholpen te Breda.

Assortiment
Volgens mij is er niet meer verkrijgbaar.

Extra toelichting
Door internet was ik op zoek naar Ambilight, toen ik dit zocht op google kwam platteTv.nl hier boven aan te staan. Door de fysieke winkel te Breda zijn we hier heen gereden waar we in het echt het scherm kunnen bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos185929 26-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Website was helaas niet actuueel maar door de goede service is dit goed opgelost.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

F185575 26-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis parkeren heel makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selleslagh185340 26-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt vrij parkeren

Service
Ze hebben me vertrouwen gegeven

Assortiment
Goed!

Aanbeveling
Heel goed en fijne winkel. Komen speciaal van Antwerpen naar Nederland voor deze winkel.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hagens185928 26-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed te vinden

Service
Vriendelijk en aardig geholpen

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Onze hele familie heeft producten gekocht in deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heijsen 185552 26-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Plattetv zag ik vorige week al zitten in nijmegen. Besloten om vandaag langs te gaan voor goed advies. Goed advies gekregen van de verkoper, fijn dat ik zelf ook al een beetje voorwerk heb gedaan, dus ik kwam niet beslagen ten ijs binnen. Assortiment vind ik groot, veel keuze. Ik zou zelf meer formaten bij elkaar zetten. Winkel kan ik aanraden aan iedereen in nijmegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

FW 185538 26-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het zoeken op 4K OLED vond ik niet altijd even makkelijk.
Voor de rest is de website helemaal goed.

Service
Perfect geholpen in de winkel te Breda!

Assortiment
Het assortiment is helemaal goed, voldoende en ruime keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Ik heb PlatteTV zelfs al aan andere mensen aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Wil Wel 185631 26-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website was erg overzichtelijk en producten hebben een goede productinformatie.

Service
Super geholpen, goede uitleg gekregen.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment.

Aanbeveling
Het is allemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimbok 25-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker toegankelijk

Service
op de juiste tijd de juiste info

Assortiment
net niet alles verder prima

Aanbeveling
duim omhoog

Extra toelichting
Leuke winkel, leuk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters185040 25-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede uitleg, goede service

Service
Goede uitleg gehad, vriendelijk personeel. Goede demo over de Sonos speaker gehad, personeel neemt de tijd voor je.

Assortiment
Veel keuze, alles staat netjes opgesteld in de winkel. Ook op de website staat het assortiment helemaal met alle produktinfo

Extra toelichting
Voor deze winkel gekozen omdat ik hier in de buurt woon en vanwegen de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB185669 25-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bereiken, nette winkel

Service
Vlotte service en goed geholpen

Assortiment
Alle types staan er wel

Aanbeveling
Prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 25-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na wat slechte ervaringen in andere winkels zijn we uitstekend geholpen bij platte TV in Utrecht. Mooie, nette en overzichtelijke winkel met een shop-in-shop principe voor de verschillende merken. De winkel houdt het midden tussen de witgoedzaak op de hoek en de Media Markt cs.

Service
Wij hadden vooraf al een keuze gemaakt, de verkoper bevestigde de voordelen van de betreffende tv en liet ons nog een alternatief zien. Wij kregen een goede prijs voorgesteld. De levering en montage was supersnel geregeld en keurig uitgevoerd. Er werken merendeels vlotte jonge gasten met verstand van zaken.

Assortiment
Alle grote merken hebben een eigen 'stand' wat erg overzichtelijk is.

Extra toelichting
Eén kleine suggestie; een goede kop koffie aanbieden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Haers 185604 24-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel in Breda ziet er mooi en overzichtelijk uit.
Ik was echt verbaasd, toen ik er binnen liep.

Service
Wij zijn prima geholpen, alles klopte.

Assortiment
Het assortiment is groot, in de winkel te Breda hangt veel. En daarnaast kun je alles goed georiënteerd bekijken.

Aanbeveling
De verrassing doet mij zeggen: 'Ga zeker eens bij PlatteTV kijken'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 24-12-2015 In de winkel gekocht
ep Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles per groep ingedeeld

Service
Duidelijke uitleg gehad en de gekochte artikelen werden meteen aangemeld voor de garantie

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Fijn personeel en goede uitleg.

Extra toelichting
Zullen er vaker komen om er iets te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ivo heeft goed advies gegeven

Aanbeveling
Deskundig, vriendelijk en goede support. Aflevering was punctueel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peeters 185720 24-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site was prima en we hebben alles goed kunnen vinden.

Service
Netjes geholpen, alles duidelijk uitgelegd gekregen.

Assortiment
Ruim assortiment, voldoende keuze.

Aanbeveling
Mijn eerste indruk van PlatteTV is erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 185817 24-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is hartstikke gemakkelijk, overzichtelijk. De merken zijn apart ingedeeld en dat makkelijk om te zoeken.
Als de zoekresultaten zijn verschenen kun je ook nog filteren.

Service
Goed geholpen in de winkel te Breda. Netjes uitleg gekregen. En een goed advies.

Assortiment
Voldoende keus, alle soorten en maten TV zijn aanwezig. Er is altijd wel een keuze te maken.

Aanbeveling
Zeker weten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LH31359 24-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je loopt zo naar binnen, uitnodigende winkel.

Service
Informatief, deskundig, goed advies gehad.

Assortiment
Redelijk beperkt in aanbod wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mickey 24-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke goede service

Service
Snel vooral

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Vriendelijke medewerkers

Extra toelichting
Word goed en vriendelijk geholpen en ze nemen de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaus185717 24-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk parkeren voor de deur.

Service
Goeie duidelijk Sonos demo/uitleg gehad in de winkel te Breda.

Assortiment
Alles wat ik nodig was heeft Plattetv.nl

Extra toelichting
Via internet kende ik PlatteTv.nl al en door de fysieke locatie zijn we hier weer uitgekomen. Ook door mijn eerdere aankopen kende ik ze al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 185726 24-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en complete website.

Service
Kan niet missen, goed geholpen!

Assortiment
Verrassend veel voorraad, breed assortiment.

Aanbeveling
Fijne winkel! Fijn als er een webshop is en daarbij ook een fysieke winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke zoekopdracht en goede omschrijving van de artikelen

Service
snelle levering, helaas wel op 2 opeenvolgende dagen

Assortiment
grote keuze

Extra toelichting
snelle live-chat bij (mogelijke) problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerritsen185715 24-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Ook fijn dat je via email en chat online vragen kunt stellen, heel klantvriendelijk. Heb via de website al veel voorwerk gedaan.

Service
In filiaal Nijmegen was het te druk om telefoon op te nemen, werd direct doorgeschakeld naar een centraal nummer en werd netjes tewoord gestaan.

Assortiment
Zeer uitgebreid, perfect

Aanbeveling
Als argument dat de winkel zeer overzichtelijk is, goed en behulpzaam personeel en er valt over de prijs te onderhandelen. Ik ga deze winkel zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 183275 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen en nog makkelijker af te halen.

Service
zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers

Assortiment
Rg ruim assortiment zowel op de website als in de winkel te Breda

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

184807 Kraakman 23-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Via google terecht gekomen bij PlatteTV.nl. Je hebt een bepaalde TV ingedachte en gaat dit vergelijken met andere winkels. Op de site goed leesbaar en informatie is goed zichtbaar. Vervolgens zijn de reviews positief bij PlatteTV.nl. Aansluitend op dit ben ik gaan bellen naar PlatteTV.nl. Verschillende contacten gehad met de verkoper. Zowel qua kennis, informatie en heel belangrijk ook heel plezier geïnformeerd. Dan krijg je een bepaald gevoel en ga jij verder met PlatteTV.nl. Wat afgesproken is, wordt nagekomen. Er is afgesproken dat er teruggebeld zou worden en dit is netjes op tijd gedaan meerdere malen. In de winkel van Utrecht nog paar goede adviezen gekregen en ga met een lekker gevoel naar huis toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 23-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk parkeren, goede uitstalling.

Service
zeer goed en veel kennis

Assortiment
goed en alles staat makkelijk bij elkaar

Aanbeveling
goed bereikbaarheid,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet lekker duidelijk bestellen, geen poespas.

Service
Snel en netjes afgeleverd.

Assortiment
Ruim assortiment, alles is er.

Aanbeveling
alleen al voor de goedkope garantie, waarbij je 4 weken kan omruilen...maakt de keuze een stuk makkelijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeJong185686 23-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden en genoeg parkeerruimte

Service
Werd gelijk gebeld en geholpen.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Zal het m'n vrienden/familie zeker aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima op tijd geleverd

Service
heb gebeld of de tv op voorraad was en ja hoor perfecct geregeld

Assortiment
ze hadden de tv die we wilde en nog goedkoper als bij mediamarkt

Aanbeveling
ze komen de beloftes na levering en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buijs 185170 23-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helaas ging er iets mis met de levering van het toestel, waardoor deze later opgehaald kon worden dan verwacht. verder wel netjes opgelost.

Service
via de site een makkelijk chatfunctie, ze kunnen een stuk meer informatie geven dan bij veel winkels.

Assortiment
Ze bieden een exclusief assortiment, ze hebben veel staan wat niet bij de gemiddelde aanbieder beschikbaar is.

Aanbeveling
In Utrecht goed bereikbaar, vlak bij de snelweg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voitecs 185460 23-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is erg makkelijk, ook de chat erbij is handig.

Service
Goede service, goed geholpen.

Assortiment
Groot assortiment, ruim voldoende.

Aanbeveling
Groter assortiment dan concurrentie en goede service en daarnaast goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 185164 23-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wachttijd op de chat mag iets verkort worden, website is prima.

Service
Goede service, prima geholpen op de chat en in de winkel te Breda.

Assortiment
Het assortiment is goed genoeg.

Aanbeveling
Goede demonstratie gekregen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeur184308 23-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed duidelijk

Service
buiten gewoon goed geholpen in filiaal Arnhem

Assortiment
ik kan vinden wat ik nodig heb, dus ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CP31316 23-12-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis parkeren bij de winkel, heel toegankelijk

Service
Kundig en duidelijk advies

Assortiment
Ruim voldoende assortiment

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corne185633 23-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor de deur parkeren en gratis.

Service
Serieus gemotiveerd personeel wat verstand van zaken heeft.

Assortiment
compact assortiment, niet te druk. Kwalitatief hoogwaardige producten.

Aanbeveling
Ik beveel het al mijn kennissen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert185567 23-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Eerlijk en goed advies, de verkoper komt betrouwbaar over en duidelijk informatie.

Assortiment
Ruim voldoende!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco185549 23-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik krijg goeie uitleg, chat was makkelijk en we konden voor de deur parkeren.

Service
Kan niet beter, eerst deskundig advies mbt Sonos en daarna hetzelfde met betrekking tot televisies. Ik ben weer wat wijzer geworden!

Assortiment
Alles is er te krijgen.

Extra toelichting
Een aantal jaar geleden kwam ik platteTv.nl tegen bij aankoop van mijn tv, door de keuze destijds en dewinkelfilialen waar het ten toon gesteld is ben ik hier wederom weer terug gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon via internet super makkelijk

Service
Netjes alles verpakt en op tijd geleverd

Assortiment
Van alles wat

Aanbeveling
Super complimenten voor de zaak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

schraven 23-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
veel keus en een uitgebreide presentatie.

Service
Duidelijk en begrijpelijk

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Zeer goede opstelling van de produkten

Extra toelichting
Nee, alles is gezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weeda 23-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel heeft een groot assortiment. Je kunt ter plaatse zelf de verschillen zien. Daarbij word je ondersteund door een verkoper met uitgebreide kennis. Hiermede kan je een afgewogen keus maken.

Service
Ik was blij verrast door de service bij de aankoop. Zelfs mijn TV werd in mijn auto geplaatst!

Assortiment
Bijna alles. 100% assortiment is onmogelijk. Ook fijn dat bijna alles op voorraad is.

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid. Gratis voldoende parkeer gelegenheid. Zeer overzichtelijk en zeer netjes van opzet.
Kortom een winkel om graag te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews