PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 21987 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arco1969 08-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Eenvoudige website goed te navigeren.
Heeft ook meerdere vestigingen, waar je zo naar toe kan

Service
Je krijgt vaak 'Excuses voor het ongemak', maar er wordt niet daadwerkelijk actie ondernomen bij klachten

Assortiment
Op de website lijken ze veel op voorraad te hebben, maar in mijn geval blijkt dat niet zo; als een leverancier iets op zich laat wachten, krijg je de spullen later.

Aanbeveling
helaas, vermelden in mijn geval op voorraad met een voorraadtekort i.c.m. gebrek aan oplossingen bij lange wachttijden leveren geen voldoende op.

Extra toelichting
Vergeet niet om de goedkoopste concurrent te vermelden, want dan kun je het ook voor die prijs bij deze winkel krijgen. Iedereen is vriendelijk, maar ik krijg het gevoel dat ze 'me aan het lijntje hielden'.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van PlatteTV.nl 08-01-2016

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl!

Jammer dat u ondanks een hele positieve start toch niet helemaal tevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl. Deze ochtend hebben we samen al even contact gehad omtrent de status van uw bestelling, wij hebben daarop direct contact opgenomen met Onkyo omtrent de levering van het bestelde artikel. Enkele momenten geleden hebben wij hierover terugkoppeling gekregen en direct contact met u opgenomen.

Wij hebben een mooie HDMI kabel bij uw bestelling geplaatst ter compensatie van het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

J. Jaspers 08-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
Online een TV besteld, die op voorraad zou zijn en, omdat ik na 18.00 uur bestelde, na 2 dagen geleverd zou worden. Diezelfde avond kreeg ik een mail waarin werd vermeld dat de door mij bestelde TV gewoon geleverd kon worden, maar werd mij een beter alternatief geboden voor dezelfde prijs. Omdat ik weloverwogen voor de door mij bestelde TV had gekozen, liet ik weten van dit aanbod af te zien. Hierop kreeg ik bericht dat de door mij bestelde TV NIET leverbaar was en dit op korte termijn ook niet het geval zou zijn. Hierop heb ik mijn ongenoegen en verbazing geuit en mijn geld teruggevraagd. Vervolgens het bericht dat men toch nog even alle filialen af zou gaan of de door mij bestelde TV toch niet alsnog beschikbaar zou zijn. Hiermee zou de beloofde levertijd uiteraard niet meer haalbaar zijn. Ik heb wederom gevraagd het bedrag terug te storten, omdat ik mij misleid voelde door tegenstrijdige informatie en berichten. Dit werd mij toegezegd met daarbij de opmerking dat deze gang van zake intern besproken zou worden, om verbeteringen in de bedrijfsvoering te kunnen doorvoeren. De volgende dag het geld, op 90 cent na, teruggestort gekregen. Uiterst vreemde gang van zaken. Het lijkt er sterk op dat plattetv.nl klant lokt met artikelen die ze niet op voorraad hebben, maar ze dan probeert te overtuigen over te gaan op een ander artikel wat wel leverbaar is en daarbij tegenstrijdige/ onjuiste informatie te verstrekken, vervelend en teleurstellend! Jammer.

Aanbeveling
Online een TV besteld, die op voorraad zou zijn en, omdat ik na 18.00 uur bestelde, na 2 dagen geleverd zou worden. Diezelfde avond kreeg ik een mail waarin werd vermeld dat de door mij bestelde TV gewoon geleverd kon worden, maar werd mij een beter alternatief geboden voor dezelfde prijs. Omdat ik weloverwogen voor de door mij bestelde TV had gekozen, liet ik weten van dit aanbod af te zien. Hierop kreeg ik bericht dat de door mij bestelde TV NIET leverbaar was en dit op korte termijn ook niet het geval zou zijn. Hierop heb ik mijn ongenoegen en verbazing geuit en mijn geld teruggevraagd. Vervolgens het bericht dat men toch nog even alle filialen af zou gaan of de door mij bestelde TV toch niet alsnog beschikbaar zou zijn. Hiermee zou de beloofde levertijd uiteraard niet meer haalbaar zijn. Ik heb wederom gevraagd het bedrag terug te storten, omdat ik mij misleid voelde door tegenstrijdige informatie en berichten. Dit werd mij toegezegd met daarbij de opmerking dat deze gang van zake intern besproken zou worden, om verbeteringen in de bedrijfsvoering te kunnen doorvoeren. De volgende dag het geld, op 90 cent na, teruggestort gekregen. Uiterst vreemde gang van zaken. Het lijkt er sterk op dat plattetv.nl klant lokt met artikelen die ze niet op voorraad hebben, maar ze dan probeert te overtuigen over te gaan op een ander artikel wat wel leverbaar is en daarbij tegenstrijdige/ onjuiste informatie te verstrekken, vervelend en teleurstellend! Jammer.

Review criteria:

Onvoldoende
Officiele reactie van PlatteTV.nl 08-01-2016

Beste mevrouw Jaspers,

Wat spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling bij PlatteTV.nl

Inmiddels hebben we hierover ook contact gehad per mail en hebben we voornamelijk het probleem omtrent het retour betaalde bedrag toegelicht. Door een foutje bij onze administratie is er inderdaad een klein bedrag te weinig retour betaald. Dit is direct alsnog gedaan en zal elk moment weer retour zijn op uw rekening.

We bieden u nogmaals onze excuses aan voor het ongemak en laten u graag een volgende keer zien dat wij beter kunnen!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Wouter 07-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eigen account met de mogelijkheid om facturen, orders etc in te zien zou erg fijn zijn.

Service
Snelle response, handige chat functie, snelle levering

Assortiment
Keus genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Kampinga 187954 06-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ken de winkel van vroeger, hier heb ik al eens eerder een aankoop gedaan. Nu weer teruggekomen en netjes geholpen, goede prijs gekregen.

Service
De service is goed. Televisie was op voorraad, al mn vragen zijn goed beantwoord en ze hadden kennis van zaken.

Assortiment
Vrijwel alle beschikbare televisies kon ik bekijken in de winkel, dit is veel gemakkelijker dan allen via internet de types en reviews lezen en bekijken.

Aanbeveling
Ik zou de winkel zeker aanbevelen, eigelijk voornamelijk vanwege bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 05-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Ook als dingen niet helemaal gaan zoals ze moeten wordt er prima naar een goede oplossing gezocht die het beste was voor mij

Assortiment
In de winkel hebben ze alle soorten en maten tv's. Ook wat betreft de audio is er voldoende keus.

Aanbeveling
Goede service ( ook als leveringen niet helemaal goed gaan ). En het personeel is zeer bekwaam.

Extra toelichting
Als ik in de toekomst nog iets nodig heb ga ik er meteen weer terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remmert 05-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar, alleen parkeergelegenheid moet je beetje geluk hebben.

Service
Via mail snel antwoord, telefonisch ook. Komen belofte na en brengen tv tot in de auto. Marco heeft heel duidelijk advies gegeven en kwam echt overeen met de info die we zelf hadden verzameld. Prettig in omgang, geen vervelende praatjes en duidelijke demo van toestellen.

Assortiment
Zeer ruime keuze en veel modellen direct spelend zichtbaar.

Aanbeveling
Jammer dat de lift het niet deed met kinderwagen. Maar verder super mooie winkel. Lift stond vol met voorraad.

Extra toelichting
Ik raad plattetv.nl echt aan. Zeker het filiaal in Utrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brontsema 05-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is toch geweldig dat je vanuit huis iets kunt bestellen en het wordt ook nog thuis gebracht. En dan ook nog een goed product, wat wil je nog meer.

Service
De bezorgservice was prima, die van de winkel weet ik niet. Maar ik heb reviews gelezen en die zijn allemaal positief.

Assortiment
Er is genoeg keuze in tv´s.

Aanbeveling
De winkel weet ik niet, want we hebben het op internet gekocht.

Extra toelichting
Een prima site en winkel waar je een tv kunt kopen. We hebben nog nooit eerder een tv op internet gekocht, maar dat kun je prima hier doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 05-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, duidelijk en helder

Service
Vriendelijk en goede uitleg

Assortiment
Ik was er nog nooit geweest meer het is zeer uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
Service en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 187508 05-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website staat eigenlijk altijd bovenaan als ik iets opzoek. Goed bereikbaar filiaal te Breda.

Service
Correct geholpen.

Assortiment
Een goeie keus en daarnaast niet teveel keuze. Wat het moeilijker maakt om verloren te lopen. Daarnaast is het bij veel andere winkels rommelig, doordat zij een te grote keuze hebben.

Aanbeveling
Dat zal ik zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guido187848 04-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Selectie in het midden is wat onhandig als je gebruik maakt van Tablet of Telefoon, verder prima in orde

Service
Ik ben netjes geholpen in de winkel

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Meerdere aankopen hier gedaan zegt genoeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 187833 04-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gratis parkeren voor de deur in Utrecht, goed bereikbaar, en alles op voorraad.

Service
Deskundig advies gekregen, goede uitleg, en vlot geholpen.

Assortiment
Ruim en overzichtelijk.

Aanbeveling
Scherpe acties, en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruwaard 187804 04-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar, en alles meteen mee kunnen nemen, ondanks dat ze net een drukke periode achter de rug hebben!

Service
goed en vriendelijk geholpen in de winkel in Utrecht.

Assortiment
Ruime keuze, zowel online als in de winkel.

Aanbeveling
Grote winkel, erg overzichtelijk en goed bereikbaar in Utrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Twan 04-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie makkelijk te gebruiken site met veel keuze

Service
In de winkel goed geholpen, de tv die ik op het oog had was er helaas niet maar verkoper kwam meteen met een alternatief dat even duur en zelf iets groter was van even goed merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

westeneind187707 03-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
helemaal goed

Service
goed geholpen tv op voorraad

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berg 03-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk wat je in moet vullen.

Service
bestelde artikel kon niet geleverd worden. alternatief werd geboden.

Assortiment
aangeboden artikel stond niet op de site. moeilijk te vergelijken zo.

Aanbeveling
Nette service. bij onduidelijkheid goed contact per telefoon.Komen belofte na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diebels186649 03-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goed geholpen, naar tevredenheid. Leuke prijs weten onderhandelen in de winkel.

Assortiment
Verschillende bluetooth speakers. Direct op voorraad om mee te nemen

Aanbeveling
Je wordt hier goed geholpen en je kunt hier een leuke prijs onderhandelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogelaar187683 03-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden en ruim opgezet

Service
Klantvriendelijk personeel

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik zou andere willen attenderen op deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mosselman 187651 03-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site en winkel snel geholpen, via site ook makkelijk live contact te leggen.

Service
Goed luisterend en meedenken met klant.

Assortiment
Hadden wat we zochten, en kwamen met goed alternatief voorstel.

Aanbeveling
Open op zondag, goede service, makkelijk bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanBeilen187614 03-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel helder en duidelijk

Service
Vriendelijk geholpen

Assortiment
Genoeg op voorraad

Aanbeveling
Ik kreeg ook tips om naar jullie winkel te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kersten 186862 02-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Opzoek naar een nieuwe televisie uitgekomen via het internet bij PlatteTV.nl. Voornamelijk qua prijs maar ook zeer goede service. Rustig geholpen in de winkel, vrijwel alles op voorraad waardoor je gemakkelijk kunt kiezen. Super scherpe prijzen, je kunt hier dus met een gerust hart een aankoop doen. Ik zou de winkel zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

187141 02-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Meer dan prima winkel, hele nette prijs gekregen! Apparaat direct uit voorraad leverbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

187386 02-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Echt onwijs veel keuze!

Extra toelichting
Door mond op mond reclame hier terecht gekomen en ik heb een goed advies en een prima deal gesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stegehuis 187349 02-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed te vinden op internet. Goede aandacht. Informatie over te kopen product

Service
Uitleg over de mogelijkheden zeer ruim toegelicht

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Mijn gevoel zegt 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CT187503 02-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct aan de autobaan en makkelijk parkeren.

Service
Snel, meedenkend, oplossingsgricht

Aanbeveling
Veel keuze en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MG187525 02-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Letterlijk naast de deur, makkelijk parkeren. Naast een goede site, kun je ook in de winkel terecht om toestel te zien.

Service
Goed advies, wordt goed naar de klant geluisterd

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CR187327 02-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Goed geholpen korte uitleg gekregen

Service
Wist eigenlijk wat ik wilde hebben. maar nog even kort en prettig geholpen

Assortiment
ziet er allemaal goed uit

Aanbeveling
Goede zaak ziet er allemaal erg netjes uit

Extra toelichting
In een woord top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harald 187379 02-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon de producten heel erg makkelijk vinden.

Service
Vanmorgen keurig zitten chatten, hij gaf mij keurig advies waardoor ik naar de winkel ben gekomen. Ook in de winkel goed advies gekregen!

Assortiment
Ik wist wat ik wilde hebben en het was op voorraad.

Aanbeveling
Absoluut!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

187319 02-01-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website gekeken naar een televisie en die was erg duidelijk. je kon alles makkelijk vinden

Service
Goed geholpen in de winkel van breda, bij aankoop van onze nieuwe telvisie

Assortiment
Erg breed assortiment, zowel op de website als in de winkel

Aanbeveling
Ik beveel iedereen al aan om naar de winkel te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Eshuis 185015 02-01-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar in het centrum van Nijmegen.

Service
goede service, snel geholpen en uiteindelijk een goede prijs gekregen.

Assortiment
Heel veel televisies aanwezig in de winkel, hierdoor kun je eenvoudig vergelijken en zo de juiste keuze maken.

Aanbeveling
Wij zouden de winkel zeker blijven aanbevelen, we hebben er goede ervaringen mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wir 02-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling is op de door mij gevraagde tijd en datum juist geleverd werkelijk perfect

Service
Alles perfect op tijd juiste app goede prijs

Assortiment
Het app wat ik wilde was uit vrd leverbaar voor de goede prijsp

Aanbeveling
Goede service goede prijs goede inruilprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lefevre 186925 02-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede service via email was erg netjes. En het aanspreken was ook goed. Werd niet gelijk in de nek gehijgd om te helpen. Gepaste afstand

Service
Gaf de juiste informatie en je word niet gedwongen om wat te nemen. Laat de mensen rustig nadenken. En erg eerlijk.

Assortiment
Ontzettend breed. Erg veel.

Aanbeveling
Klantvriendelijk en de juiste informatie. Gepaste afstand en niet opdringerig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim van Beek 02-01-2016 In de winkel gekocht
winkel Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede opgeleide personeel die ook weet wat zij kan in spelen wat de klant zoekt

Service
ze staan gelijk klaar als je met 'n probleem zit ,of je wordt binnen de korstte tijd terug gebeld om het probleem op te lossen

Assortiment
ze hebben op tv en geluid alles om de klant te vrede te stellen

Aanbeveling
alles is netjes uit gestald en overzichtelijk

Extra toelichting
het personeel is er klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jonker 01-01-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Rustig thuis op de bank je keuze maken even kijken in de winkel of de keuze juist is en dan meteen de tv mee naar huis!

Service
Zeer kundig en vriendelijk ( niet opdringerig) personeel

Assortiment
Op de site genoeg keuze in de winkel zou er misschien wat meer vergelijkings materiaal kunnen zijn

Aanbeveling
gewoon niets op aan te merken. Tijdens ons bezoek werd door de verkoper zelfs nog even de actuele internet prijs bij andere aanbieders gecheckt!

Extra toelichting
Een fijne no nonsens (internet) winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yuri 01-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te bereiken, veel parkeerruimte.

Service
Werd meegedacht en ook de tijd gegeven om zlf te kijken.

Assortiment
Helaas weinig echt op voorraad ondanks dat de site anders aangeeft

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Saelmans 185282 01-01-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Omdat het zo lekker dichtbij is

Service
We hebben nooit problemen gehad met de service. Komen hier al ruim 20 jaar.

Assortiment
Uitgebreid genoeg. Gaan eigenlijk nooit naar de stad.

Aanbeveling
Eenvoudig en makkelijk. No nonsense winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Lelieveld 01-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Omdat het bestelde model niet meer beschikbaar was, werd mij een vergelijkbaar toestel voor dezelfde prijs aangeboden, en snel geleverd.

Aanbeveling
Gemak en service is uitermate goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

187204 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk alles kunnen vergelijken!

Service
Koffie staat altijd klaar!

Assortiment
Nog nooit zoveel keuze gezien in één winkel! Ook alles demonstratie klaar!

Aanbeveling
Nette prijzen, prima personeel! Alles uit voorraad leverbaar!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Mooijman187239 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik wist al van plattetv, we hebben hier al eerder spullen gekocht. Uitstekend geholpen door de verkoper, goed advies! Tevens mooie prijs gekregen, en kon de nieuwe tv meteen meenemen! TV's hebben ze genoeg, zowel op de website en ook in de winkel! Winkel kan ik aanraden, doen we zelfs al!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Hagen 183128 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
De winkel ken ik van het internet. Ik was opzoek naar een nieuwe televisie, qua aanbod sprong PlatteTv.nl er uit. De service is prima. Goed geholpen in de winkel. Het assortiment is erg goed en ruim vooral op het gebied van de kleinere televisies, ook over ruilen werd niet moeilijk gedaan. De winkel zou ik zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Obdam187255 31-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vorige TV hier paar jaar geleden ook gekocht. We zijn hier terug ivm de goede service, goede verlichting, scherpe prijzen en groot assortiment.

Service
Goede service. Voor de vorige TV een keer moeten bellen voor vragen, werd snel opgenomen en werd netjes beantwoord

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede prijskwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram1981 31-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede site met prima aanbod en fijn dat er ook een fysieke winkel van is.

Service
Na de orientatie op de site ben ik perfect geholpen in de showroom door James. Veel kennis, veel geduld en vriendelijk in de communicatie. Dus erg tevreden over.

Assortiment
Ze hebben alles en voor de beste prijzen. Goedkoper dan andere. Dat is een ding dat zeker is.

Aanbeveling
Alles klopt, showroom, personeel, aanbod, prijzen, service en kennis is ook ruimschoots aanwezig.

Extra toelichting
Gewoon goed en betrouwbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

184291 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
M'n TV heeft kuren, nu wordt deze omgeruild en meteen optimaal geïnstalleerd.

Service
Helaas een probleem met het leveren van m'n Soundbar, maar werd vervolgens na werk tijd opgelost.

Assortiment
Echt veel keuze!

Aanbeveling
Ik heb een goed gevoel aan deze winkel overgehouden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJM Kramer 187143 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik ken de winkel van het binnenlopen, ik ben al jaren vaste klant. De winkel is heel overzichtelijk en hij geeft een rustig gevoel waardoor je op je gemak kunt kijken en een keuze kunt maken. De service is goed, altijd goed geholpen. Het assortiment is ruim, veel keuze, voor ieder wat wils. De winkel raadt ik al jaren aan bij vrienden en familie, ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

187211 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via de live chat een scherpe prijs aangevraagd, bestelling kon ik vervolgens in de winkel ophalen waar het direct uit voorraad leverbaar was. Ideaal!

Service
Vriendelijk personeel!

Assortiment
Ik slaag hier altijd tegen een scherpe prijs!

Aanbeveling
Al jaren vaste klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Metselaars187231 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl vanuit het centrum in Nijmegen Mooie winkel prima service zeker een aanrader genoeg aanbod aan verschillende televisies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Capital187123 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl als een begrip in Nijmegen. Assortiment is het meest uitgebreid wat ik ooit gezien heb in een winkel. Goede service in de winkel. alle tv's in mijn huis komen van plattetv.nl vandaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 187168 31-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was makkelijk omdat je meteen de voorraadstatus kon inzien per product.

Service
Gewoon goed geholpen, kort maar krachtig.

Assortiment
Ruim assortiment, producten op voorraad.

Aanbeveling
Zullen we zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

187178 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prettig telefonisch contact, vervolgens ook in de winkel een nette prijs in de winkel gemaakt. Er werd uitgebreid de tijd voor je genomen.

Service
Goede productkennis!

Assortiment
Zeer uitgebreide assortiment, alles ook demonstratie klaar!

Extra toelichting
Kortom een hele fijne ervaring! Ik ga met een goed gevoel de deur uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijgsman187209 31-12-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk te vinden en alles is te zien

Service
Perfecte service, fijn geholpen

Assortiment
Alles is goed te vinden in te winkel en op voorraad.

Aanbeveling
Voor mensen die niet in de buurt komen, is het lastig te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schenkhof187131 31-12-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet net bij deze winkel terecht gekomen. Ik werk zelf ook in Nijmegen. Heb de website via de telefoon bekeken, hij was wel snel maar het wel allemaal erg ielig en klein op de telefoon, niet echt een site die beschikt is voor smartphones.

Service
Goede uitleg gehad, goed verhaal. En ook een goede prijs gehad.

Assortiment
Er staat hier veel te veel haha. Ze hebben wel echt in iedere prijsklasse wat, verkoper kon me voor iedere wens en vraag een passend toestel laten zien.

Aanbeveling
I.v.m. handige ligging (parkeren tegenover de winkel en afhalen met auto bij magazijn) en omdat ze hier zoveel keuze in alle prijsklasse hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews