PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 19808 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5354 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jasper 20-07-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld en snel thuis

Service
Gewoon prima

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zito 20-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werden vriendelijk geholpen met serieus advies

Service
Werknemer liep mee tot aan de auto om dd tv in te laden

Assortiment
Precies wat ik zocht

Aanbeveling
Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voldoende informatie op de website, bekende procedure bestellen

Service
Hoewel er een tv als leverbaar was aangegeven was er bij het bestellen ervan meteen aangegeven dat deze helaas niet meer verkrijgbaar is en is een fatsoenlijk aanbod gedaan.

Assortiment
Bijna alle moderne tv's

Extra toelichting
De website is hier en daar niet geupdate. Soms mis ik de uitgebreide technische specificaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Hartendorf 20-07-2015 In de winkel gekocht
Molenstraat in Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
deze winkel is makkelijk te vinden in nijmegen.
parkeren op molenpoortdak en vervolgens loop je zo de platte tv winkel in.Na aankoop even omrijden naar de Karrengas en daar mijn nieuwe lg tv afgehaald.

Service
De service is uitstekend,werd vriendelijk geholpen door Dhr Knotsenburg,en veel informatie ontvangen over mijn nieuwe aankoop.

Assortiment
Het assortiment bij Platte Tv winkel in Nijmegen is overweldigend,voldoende tv toestellen stonden allemaal netjes opgesteld,ook de ruimte in de winkel vond ik erg prettig,zodat ik alles prima kon bekijken.

Aanbeveling
Deze winkel in Nijmegen beveel ik veel mensen aan die een nieuwe tv willen kopen.Hier kan je ECHT zien wat je koopt,en op een site weet je nooit wat je thuis krijgt.

Extra toelichting
Ik kom zeker bij een volgende aankoop weer bij jullie in de platte tv winkel in Nijmegen.Vriendelijk personeel,en erg behulpzaam ook met het inladen van mijn nieuwe tv. GA ZO DOOR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkhuizen 163015 20-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Via Google terecht gekomen bij PlatteTV.nl. OP de webpagina opende de chat automatisch en hier verder de bestelling afgehandeld!

Service
Perfect geholpen via de chat. Goede uitleg en in de winkel ook weer prima geholpen zoals mijn verwachting was.

Assortiment
De winkel in Utrecht ziet er goed, maar je ziet wel dat het nog niet helemaal af is. Weet ook wel zeker dat ze dit mooi maken.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen aan iemand anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco T 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product niet leverbaar maar er werd direct een vervangende aanbieding gedaan welke kwalitatief hoger was.

Service
Product niet leverbaar maar er werd direct een vervangende aanbieding gedaan welke kwalitatief hoger was.

Assortiment
Product niet leverbaar maar er werd direct een vervangende aanbieding gedaan welke kwalitatief hoger was.

Aanbeveling
goede info tijdens besteltraject ne leveringstraject.

Extra toelichting
Stond er eerst sceptisch tegenover, je hoort toch dat veel webwinkels hoax zijn of niet bestaan maar ik moet eerlijk bekennen dat Plattetv.nl uitermate verhelderend heeft opgetreden. Top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Boterman 20-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje naar Breda en de blu ray speler was besteld. De volgende dag kreeg ik een telefoontje terug met de mededeling dat de blu ray speler was gearriveerd. Toen zelf opgehaald. Makkelijker kon het niet.

Service
Prima geholpen in de winkel. Vriendelijk personeel.

Assortiment
Wat moeilijker te beoordelen. Ik heb alleen maar gezocht naar een blu ray speler. Maar als ik weer een artikel ga kopen, ga ik zeker als eerste terug naar deze zaak. De prijzen zijn erg scherp.

Aanbeveling
Indeling in huiskamers werkt erg goed. Krijg je een goed beeld wat mogelijk is met de aangeboden producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert E 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was makkelijk te vinden. Het afrekenen zoals je mag verwachten.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht en het product was op voorraad. Prijs was ook scherp.

Aanbeveling
Snelle levering van het product in perfecte staat. De verpakking was netjes en de verzegeling onaangebroken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hoeft niet te sleuren alles word thuisgebracht

Service
steeds vriendelijk te woord gestaan

Assortiment
kan ik niet zo zeggen

Aanbeveling
heel makkelijkt te vinden op internet

Extra toelichting
mijn tv was niet voorradig en hebben ze netjes opgelost heb een duurdere gehad voor dezelfde prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stukbeter 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Kreeg voorstel voor upgrade toen artikel niet in voorraad was. Super service als je die nodig hebt

Assortiment
Nieuwere uitgave was ook in voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Vervecken 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Aankoop via internet verzorgd en op tijd geleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid gamma tegen zeer scherpe prijzen.
Gratis levering is nog een pluspunt.

Aanbeveling
Prijs-kwaliteit niets op aan te merken en warm aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr L Logister 163117 19-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kom nu terug voor een nieuwe aankoop, dat zegt al genoeg.

Service
Meerdere malen erg vriendelijk geholpen. Zowel in de zaak als via e-mail.

Assortiment
De winkel staat vol met TV's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Billies 19-07-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles onder één dak

Service
Volledige uitleg en openstaan voor vragen en kritische opmerkingen

Assortiment
Uitgebreid en volledig

Aanbeveling
Leuk, overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

163025 19-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Via live chat mooie offerte ontvangen met inruil van mijn oude audio systeem. Zeer tevreden over hoe ik ben geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Moen 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed toegankelijke site

Service
Prompte levering

Assortiment
Geen commentaar

Aanbeveling
Goede service,

Extra toelichting
Het bestelde spparaat was niet meer voorradig. Een moderner, duurder toestel werd voor dezlefde prijs geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeff DEVENTER 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Led tv die ik besteld had bleek niet meer op voorraad en kon niet meer geleverd worden! Ze hadden me een prima alternatief geboden. Goede service en netjes opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr PEW van der Aa 163034 19-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super gemakkelijk

Service
Goede service!

Assortiment
Kwam specifiek voor Sonos, maar winkel ziet er erg mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
De tv die ik had besteld was helaas niet meer op voorraad, maar ik kreeg meteen een email waarin stond dat jullie mij wilden tegemoet komen met een andere tv, maar met een mooie prijs. Hartelijk dank daarvoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VIYU 19-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Genoeg info op de website te vinden , telefonisch goede advies en in winkel goed geholpen

Service
Ik kwam voor een andere tv , maar de was niet voorradig, ben direct geholpen aan een nieuwer model voor een leuke aanbiedingspijs.

Assortiment
Website voorraad en winkelvoorraad klopten niet in mijn geval, mag wel sneller upgedated worden

Aanbeveling
Ruim en overzichtelijk, vriendelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 19-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere website, makkelijk om de juiste keuze te maken

Service
Mijn artikel niet meer op voorraad kreeg direct een ander vergelijkbaar artikel aangeboden. Dit artikel was duurder, maar kreeg het voor dezelfde prijs als mijn eerder gekozen artikel. Super dat is service.

Assortiment
Gewoon super goed assortiment,voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

163093 19-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis parkeren voor de deur.

Service
Goed geholpen, mijn vragen zijn goed beantwoordt.

Assortiment
Bijzonder ruim assortiment.

Aanbeveling
No nonsens.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb te maken gehad met de we winkel waar de communicatie net zo makkelijk liep als in een gewone winkel.

Service
Kan niet anders zeggen dat dit op topniveau zit. Wij hebben wat strubbelingen gehad met een tv , maar de afhandeling van van plattetv.NL is meer dan in orde. Beloftes worden allemaal nagekomen.

Assortiment
Keuze kan gemaakt worden uit een ruim assortiment.

Aanbeveling
Ik beveel zeer de webwinkel aan. Dit omdat de service en afhandeling zeer goed is. Ik heb geen ervaring met de gewone winkels

Extra toelichting
Zeer professionele onderneming met een uitstekende service. Mijn complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan Molijn 19-07-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Groot assortiment en alle artikelen zijn te bezichtigen. Goede en betrouwbare informatie van de verkopers die ook de tijd voor je nemen.

Service
Probleemloze service, het geeft je een goed gevoel als je hier iets koopt.

Assortiment
Van de merken die de Platte TV winkel verkoopt is bijna het gehele assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

32 inch Philips tv 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelde tv was niet meer leverbaar en kreeg daardoor een beter model voor dezelfde prijs

Service
Snelle hulp en contact.

Aanbeveling
Prettige hulp en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Vos 19-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles staat erg overzichtelijk geplaatst in de winkel

Service
De verkoper nam echt alle tijd om ons voor te lichten over de mogelijkheden op basis van onze specifieke wensen

Assortiment
Wat ons betreft te veel keuze maar met hulp van de verkoper was het toch mogelijk om de voor ons goede keuze te maken

Aanbeveling
Wij zijn nog nooit bij een dergelijke winkel zo goed geholpen. Het enige dat wij missen isxeen kopje koffie want we zijn zeker ruim een uur in de winkel geweest

Extra toelichting
Zie boven voor wat betreft de koffie. Verder niets dan lof

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TheDiver 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor mij geldt dat wat ik zoek, in dit geval TV's, ruim gesorteerd aanwezig is.

Service
Alles kan beter .... maar in mijn geval niet. Geduldig en zeer vakbekwaam werd ik geholpen.

Assortiment
Als het er niet is gaat PlatteTV meedenken en helpen om het wel verkrijgbaar te maken.

Aanbeveling
Na reeds eerdere bestellingen te hebben geplaatst, waarbij bij 1 veel onduidelijkheid was aangaande de levering vanuit de fabrikant, blijft het een goede servicegericht bedrijf met een grote S!

Extra toelichting
Gaat zo door, perfectie bestaat niet, wel bijna perfect willen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel te bestellen, niet te veel rompslomp.

Service
Via de online chat meteen antwoord op mijn vragen.

Aanbeveling
Alles helemaal in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 19-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
het gezochte product gaf veel informatie

Service
het bestelde artikel was niet meer verkrijgbaar, maar ik kreeg een heel aantrekkelijk aanbod

Extra toelichting
zeer vriendelijke helpdesk-medewerkers en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brekoo 19-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De service vind ik van een zeer hoog caliber , zeer snelle en goede reactie bij problemen. Men helpt echt tot het probleem is verholpen .
men stuurt zelfs nog een service monteur om het probleem te verhelpen. Dit is toch wat je als klant wil .

Assortiment
Zeer rijk uitgerust assortiment , met een zeer concurrende prijs .

Aanbeveling
Winkel is zeer goed opgesteld , je vind alle apparaten aangesloten zodat je ook het apparaat werkend kunt beoordelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quantis Ziggo CI Module 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen en de afhandeling ging zeer snel en met klasse

Service
Ik werd middels een assistent keurig geholpen.

Assortiment
Ja dat wat je nodig bent was er

Aanbeveling
Dit is ivm de snele levering

Extra toelichting
Ja dat is het grote probleem, er is een handtekening gezet door iemand maar wij hebben het produkt nog steeds niet ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Full H D 19-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles goed overzichtelijk

Service
Kwam de winkel binnen,werd goed ontvangen en voelde me echt op mijn gemak. Kon ook nog een goede deal er uitslepen.

Assortiment
Wat moet ik daar nog op zeggen, genoeg te zien.

Aanbeveling
Er is altijd wel een leuk gesprek en er is altijd wel over de prijs te praten.

Extra toelichting
Heb goed advies gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 19-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Had een 10 geweest als de tv die als voorraad op de site stond, daadwerkelijk beschikbaar was. dit was nu niet het geval. Overigens daarna perfect geholpen!

Service
Nadat de gekozen tv niet op voorraad bleek te zijn, prima kreeg ik een prima alternatief

Assortiment
Ik ben niet zo heel lang in de winkel geweest, maar het assortiment zag er prima en veelzijdig uit!

Aanbeveling
Leuke winkel, beetje "achteraf" maar prima aanbod en vriendelijke mensen. Bij binnenkomst kun je ook meteen even een BBQ kopen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Roos 19-07-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Verkoper dacht met me mee !

Aanbeveling
Winkel was wel wat rommelig. Diverse lege plekken en draden uit de muur zonder tv etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gerard moerenhout 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een snelle levering

Service
goede servies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharmila 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ik zou iedereen aanraden bij plattetv.nl te kopen goede service en hun komen hun afspraken na

Extra toelichting
Ik zou zeggen een goeie winkel waar je betaalbaar kunt kopen ik ben heel blij ermee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroen bruinsma 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoeft er de deur niet meer voor uit.

Service
Product was niet meer leverbaar. Toen kregen we de nieuwe versie van 2015 voor dezelfde prijs..m

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Goede service en super snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

markderoij 19-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Slechte winkel, ik raad iedereen af om hier iets te kopen:

- Afspraken over leveringen worden niet waar gemaakt. Gevolg dat mijn TV 2 weken bij een TNT service point heeft gestaan bij de AH

- Telefonisch erg lastig te bereiken. Lastig afspraken te maken en ondanks toezeggingen per email worden afspraken niet nagekomen

- Er wordt gelogen tegen de klanten over dat pakketjes verzonden zijn. Volgens hun is de TV verzonden echter navraag bij de TNT leverde op dat ze de zending slechts aangemeld hadden maar dat er helemaal geen TV verzonden was

Service
Slechte winkel, ik raad iedereen af om hier iets te kopen:

- Afspraken over leveringen worden niet waar gemaakt. Gevolg dat mijn TV 2 weken bij een TNT service point heeft gestaan bij de AH

- Telefonisch erg lastig te bereiken. Lastig afspraken te maken en ondanks toezeggingen per email worden afspraken niet nagekomen

- Er wordt gelogen tegen de klanten over dat pakketjes verzonden zijn. Volgens hun is de TV verzonden echter navraag bij de TNT leverde op dat ze de zending slechts aangemeld hadden maar dat er helemaal geen TV verzonden was

Aanbeveling
Absoluut niet! Slechte winkel met waardeloze klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van PlatteTV.nl 19-07-2015

Beste Mark,

Spijtig om te horen dat u zo ontevreden bent over uw bestelling, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Ik heb uw bestelling erbij gezocht en zie dat uw bestelling op de 29e direct is aangemeld ter verzending, in principe mag u er dan vanuit gaan dat uw bestelling de volgende dag nog bij u is. Echter zijn ook wij in dit geval afhankelijk van derden en moeten helaas conlcuderen dat POstNL uw bestelling niet tijdig bij u heeft geleverd. Nogmaals onze welgemeende excuses hiervoor!

We hopen dat de TV verder wel helemaal naar uw wens is en laten u graag een volgende keer zien dat wij gewoon tijdig en naar uw wens kunnen leveren.

Nogmaals onze excuses, wij wensen u een fijn weekend!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Mevr JWHM Hoefnagel 163038 18-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site zag er prima uit.

Service
Heel goed gedaan!

Assortiment
Ruim, alle merken kom je tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harriet 18-07-2015 In de winkel gekocht
nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prijs en aanbod zijn zeer goed

Service
Je wordt uitstekend geholpen

Assortiment
Ruime keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franco 162980 18-07-2015 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
genoeg voorraad, producten zijn makkelijk te vinden op de site.

Service
Service is zeker goed, snelle levertijden en goede prijs!

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik kan het echt aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bano van Vliet 163009 18-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de winkel is nog nieuw dus er komt nog veel bij, maar de eerste indruk is goed.

Service
online contact gehad, en telefonisch, alles snel geregeld en meteen op kunnen halen.

Assortiment
wat ik zocht hadden ze, en ook qua TV's hebben ze veel staan!

Aanbeveling
alles goed gelopen, dus ik zou de winkel zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gonzalez 18-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Makkelijke en snelle manier van bestellen en leveren

Service
Goed, maar in 1ste instantie koos ik een andere tv die even later niet te leveren bleek, terwijl ik al betaald had.

Assortiment
Het assortiment waaruit je kunt kiezen blijkt dus niet allemaal te leveren zijn.

Aanbeveling
Nvt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Veenbrink 162906 18-07-2015 In de winkel gekocht
nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De vader van mijn vrouw heeft hier al 2x een tv gekocht naar tevredenheid, vandaar dat ook wij hiernaartoe zijn gegaan.

Service
Goed geholpen door de verkoper, goede uitleg gekregen over de tv's en mogelijkheden.

Assortiment
veel tv's opgesteld in de winkel in Nijmegen. Meer dan genoeg keuze aanwezig dus!

Aanbeveling
Wij kunnen de winkel aanraden!

Extra toelichting
De vader van mijn vrouw heeft hier al 2x een tv gekocht, naar tevredenheid. Vandaar dat wij ook hier terecht kwamen. Goed geholpen door de medewerker met goede uitleg! TV's staan er genoeg, meer als zat! Winkel kunnen wij zelf ook aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tittse162110 18-07-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb al een hele boel TV's hier gekocht, ik heb de winkel jaren geleden leren kennen via internet. Ik kom hier graag terug ivm de service, je kunt online gemakkelijk de voorraad en je wordt hier heel goed geholpen.

Service
De kennis is hier veel ruimer dan bij andere elektronikawinkels.
Website goed in orde, voor informatie ga ik altijd naar deze website. Veel uitgebreide informatie.
Ook een pluspunt is dat je de auto kunt parkeren aan de achterkant van de winkel .

Assortiment
Ook het uitgebreid assortiment is hier dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert 18-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed bereikbaar

Service
Wordt uitstekend geholpen

Assortiment
Wat ik tot nu toe gezien heb, is er meer dan voldoende

Aanbeveling
Ze verdienen het blijven in een sterk concurrerende markt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martijn 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, alleen mogelijk om tv's met elkaar te vergelijken zo top zijn.

Service
Omruilen van 2x een defecte (clouding en DSE) ging zonder problemen werd niet moeilijk overgedaan.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Goeie online chat, goede levering en ook after sales was goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BEM162864 17-07-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel contact via de mail, diverse malen, en je kunt komen kijken en direct meenemen vanuit de winkel, waar je dan ook nog eens gratis kunt parkeren.

Service
Ben zowel via de mail als in de winkel fantastisch geholpen. Ze nemen de tijd voor je

Aanbeveling
Ik zal deze winkel als nummer 1 aanbevelen aan kennissen en familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 17-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, simpel in gebruik.

Service
Ik kreeg een mooie aanbieding, toen mijn gekozen artikel niet meer leverbaar was.

Assortiment
Alle merken, die ik zocht, waren aanwezig

Aanbeveling
Betrouwbare zaak.

Extra toelichting
Ik had de tv wel een dag eerder verwacht. Dat mijn eerste keus niet voorradig was, terwijl dit op de site anders vermeld stond, vind ik wel een aandachtspunt. De afhandeling nadien was echter uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vreeswijk162756 17-07-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden met openbaar vervoer.

Service
top service, veel kennis.

Assortiment
mooie showroom!

Extra toelichting
mooie winkel en genoeg keuze uit tv's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews