PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20841 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5620 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Freud67 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is helder en duidelijk. De beschrijving van de artikelen is uitgebreid

Service
Alvorens op maandag te bestellen, heb ik via de live chat gevraagd of het artikel daadwerkelijk de volgende dag zou worden geleverd. De dame die me te woord stond heeft na navraag bij logistiek mij de garantie gegeven dat het artikel op woensdag zou worden geleverd aangezien het niet direct in voorraad was, maar wel voorradig in het centrale magazijn. Op woensdagochtend werd keurig het bestelde artikel in goede staat afgeleverd

Assortiment
Naast het hoofdartikel wordt ook keurig geattendeerd op aanvullende artikelen die tot een apparaat behoren.

Aanbeveling
Platte TV.nl doet wat het beloofd. Ik heb in der loop der tijd vaak online elektronische artikelen gekocht, maar Plattetv.nl is de eerste die daadwerkelijk ook nakomt wat het zegt te doen.

Extra toelichting
Ik heb nog nooit een groot elektronisch artikel zo snel aangeleverd gekregen en ook nog zoals toegezegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vigoras 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site met een goede zoekfunctie. Helaas is de site smal opgezet en niet echt goed schaalbaar op grote schermen en moet er veel gescrold worden.

Service
Was voornemens een AV receiver te kopen en vond deze voor een goede prijs bij PlatteTV.nl. Helaas was de receiver die ik zocht niet meer leverbaar maar ik kreeg binnen 10 minuten een aanbod wat ik niet kon weerstaan en bovendien kon ik een zwarte receiver krijgen ipv een zilveren die ik eerst op het oog had ivm de betere prijs. Een paar dagen later de receiver in huis en dik tevreden met mijn aankoop.

Assortiment
Helaas was het product dat ik zocht niet op voorraad; maar alle zoekmachines en de site zelf gaven wel aan dat het product voorradig was. Gelukkig kreeg ik een uitstekend alternatief aangeboden voor een super scherpe prijs dus kon toch slagen en kreeg een superdeal.

Aanbeveling
Overall een goede winkel ervaring en bij mijn volgende aankoop zal ik zeker de site nog eens aandoen voor een goede deal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

portable bleutooth speaker 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima aanbod!
Toen we het artikel dat we bestelden niet voorradig was, kregen we meteen een eenmalig aanbod om voor hetzelfde geld een duurder type te bestellen.
Wie kan dat nu afslaan!

Service
Goed email-contact en snelle levering.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Betrouwbare internetzaak, met goede reviews.
In verhouding tot andere zaken zijn de prijzen goed.

Extra toelichting
Zal zeker als ik weer iets zoek op jullie site kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel david 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijk te bestellen op een overzichtelijke website

Service
zeer vlotte en vriendelijke chat bij vragen over de betalingsvoorwaarden

Assortiment
ruim assortiment, niets over te zeggen

Aanbeveling
veel keuze, goedkoop en vriendelijk in de communicatie, hier zit een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 26-10-2015 In de winkel gekocht
nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
geen 10 omdat het ophalen bij het filiaal via een parkeerplaats moet die voor vergunninghouders is (riskant dus)

Service
geholpen met registreren en na een defect geconstateerd te hebben is er snel gehandeld voor een nieuwe

Assortiment
lekker veel keuze in de winkel dit vind je praktisch nergens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gery delbecque 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer handig keuzemenu website

Service
zeer snelle levering in België

Assortiment
grote keuze

Aanbeveling
keuze, opvolging, snelle levering en gemakkelijk te traceren wanneer geleverd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

176383 J Laros 26-10-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Parkeren vind ik perfect, makkelijk voor de deur te parkeren. Ik kwam op de website duidelijke informatie tegen wat ik moest weten bij mijn aankoop

Service
Prima geholpen door verkoper Jimmy uit Breda, ik kwam voor geluidsset en ben daarin prima geadviseerd met duidelijke uitleg en ook nog met duidelijke tekeningen erbij

Assortiment
Het assortiment is uitstekend, ziet er netjes uit en echt een duidelijke en overzichtelijke winkel.

Aanbeveling
Ik zou zeker tegen mensen zeggen van ga eens een kijkje nemen bij PlatteTV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veltmaat 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super snelle (chat) service. Bij een ongemak wordt er direct contact opgenomen en aan een oplossing gewerkt!

Service
Super snelle (chat) service. Bij een ongemak wordt er direct contact opgenomen en aan een oplossing gewerkt!

Assortiment
Ruim aanbod. Goed en helder aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kocken 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
toen het toestel van onze keuze niet snel geleverd kon worden, kregen we het aanbod van een nog beter toestel voor de zelfde prijs. En ook nog snel geleverd.

Aanbeveling
uitermate vriendelijke, klantgerichte, voortvarende manier van communiceren.
en qua levertijd en bezorgkosten erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry schoonhoven 26-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Verkoper snapte wat we wilde en deed zijn best om een goed product aan te bieden tegen een scherpe prijs

Service
Verkoper deed zijn best om.eennscherpe prijs neer te leggen en wist erg veel van de techniek

Assortiment
Ze hebben er veel tvs om uit te kiezen

Extra toelichting
Jammer dat er geen daglicht binnen kan komen maar aan de andere kant helpt het wel met de tvs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ter Haar 175215 26-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In Utrecht goed bereikbaar, en makkelijk parkeren voor de deur.

Service
Online gelezen dat het toestel kans op backlight problemen heeft, dit in de winkel helaas niet tehoren gekregen. Voor de rest gewoon goede service!

Assortiment
In principe alles van de grote staan.

Aanbeveling
mogelijkheid tot inruil, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer fjne, overzichtelijke en goed werkbare website!

Service
Snelle reacties op bestelling en vervolgmails. Helder en duidelijk. Goede aanbieding naar aanleiding van lagere prijs elders.

Aanbeveling
Prima winkel met een ruim assortiment en een gebruiksvriendelijke website. De klantvriendelijkheid en service door de medewerker was helemaal top! Kortom, een absolute aanrader m hier uw tv aan te schaffen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sil welvaarts 26-10-2015 In de winkel gekocht
nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tv betaald en kom hem direct meenemen of even laten staan om dat stad in te gaan en later terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mourad 26-10-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb in Breda mijn aankoop afgehaald. Makkelijk bereikbaar, ruime net opgezette winkel.

Service
De verkopers leggen goed uit hoe alles werkt. Er werd zelfs meegeholpen naar de auto. Petje af!

Assortiment
Ik ben een barbecue-man en zag dat ze naast tv's ook enorm veel barbecues verkochten. Overigens hadden ze enorm veel tv's in hun winkel, echt heel veel merken en soorten.

Aanbeveling
goed, netjes bereikbaar en ruim assortiment.

Extra toelichting
topzaak!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijssen 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De tv hield er na een paar uur mee op. Er is meteen gezorgd voor een nieuwe.
De gekozen versterker bleek niet meer leverbaar. Er is direct gezorgd voor een gelijkwaardige vervanging.
Heel pro-actief

Assortiment
Goed assortiment maar de leverbaarheid is niet up-to-date

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sander 26-10-2015 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is prima verlopen en ik heb nergens problemen mee ondervonden

Service
we keken op de website of de tv die ik wilde hebben nog op voorraad was, mijn product was op voorraad dus ik had gebeld of ze de tv even apart wilde houden zodat ik hem op kon halen. dit was geen probleem en toen we aankwamen stond hij al netjes klaar

Assortiment
veel keuze en een scherpe prijs aan elk product

Aanbeveling
kortom is dit gewoon een top winkel waar niks op aan te merken valt. ik heb een goede ervaring met deze winkel en zou in vervolg nog wel eens hier een tv kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvk 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima overzichtelijke website, betaalservice en orderverwerking.

Service
Toen de bestelde TV niet op voorraad bleek te zijn, werd op dezelfde dag voor hetzelfde geld een betere aangeboden. Het contact met de klantenservice was tot 2 keer toe zeer vriendelijk, deskundig en heel snel.

Assortiment
Alles wat ik nodig had, zat in het assortiment

Extra toelichting
Ik beveel plattetv.nl aan vrienden aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Gabriels 26-10-2015 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk door middel van een chat goede informatie krijgen om een goede keuze te maken.

Service
Krijgt een goed antwoord op je vragen en komen afspraak na.

Assortiment
Grote keuze, leuke prijzen en altijd onderhandelbaar

Aanbeveling
Mooi en groot assortiment en alles staat mooi uitgestald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnhem 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelde TV was niet op voorraad maar voor de zelfde prijs toch een betere Samsung tv geleverd klasse.

Service
Zie boven

Aanbeveling
Service hoogstaand

Extra toelichting
Scherp blijven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tien van Tol 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering en een duidelijke communicatie

Service
Perfect

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Betrouwbaar en zeer efficiënt

Extra toelichting
Bij het zoeken naar een volgend product staan jullie op nummer 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nuri38 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niets gemakkelijker dan online bestellen

Service
vandaag besteld morgen thuis

Assortiment
alles wat bij de bestelling behoorde is goed en wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mat Beijer 26-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wordt snel geholpen, en het is toch beter naar de winkel te gaan dan online te bestellen. Met enige uitleg van het winkel personeel ga je toch een betere keuze maken.

Service
Met vragen kan je altijd de back up bellen van de winkel. Bel wel s' ochtends vroeg

Assortiment
Echt een winkel gespecialiseerd op tv's

Aanbeveling
Goed behulpzaam en de prijs is ook goed en daar gaat het namelijk om

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EW de Boer 26-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een winkel met uiterst vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Service
Geheel volgens afspraak, tv geleverd en aangesloten.
Wat ook heel fijn is,dat je de oude tv laat meenemen en dat je daar nog geld voor krijgt ook.

Assortiment
Voor elk wat wils,van klein tot groot formaat tegen concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Niet alleen voor een tv,maar voor al je electr. huishoudelijke apparaten de ideale zaak.

Extra toelichting
Ook de "nazorg" is geweldig. Men blijft je keurig te woord te staan met duidelijke adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
moeiteloos zoeken en vinden

Service
gezochte artikel niet leverbaar; prima alternatief tegen prima prijs aangeboden gekregen

Assortiment
breed scala aan mogelijkheden

Aanbeveling
zoekt en gij zult vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donque 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
Model wat niet meer leverbaar maar een nieuwer vergelijkbaar model tegen gelijke prijs aangeboden gekregen als alternatief.

Assortiment
grote keuze met ook enkele voordelige oudere modellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 1977 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed werkende en duidelijke website!

Service
mijn bestelde tv was niet op voorraad, kreeg voor de zelfde prijs een andere betere tv aangeboden, dat noem ik nog eens service

Assortiment
ruime keuze, super prijzen!

Aanbeveling
mijn bestelde tv was niet op voorraad, kreeg voor de zelfde prijs een andere betere tv aangeboden, dat noem ik nog eens service, kortom ik zal iedereen deze PlatteTV.nl aanbevelen!

Extra toelichting
Ik ben 100% tevreden over PlatteTV.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bing van Moorsel 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen en leveren

Service
Site is mobiel niet goed te gebruiken. Stap af van sliders voor de prijs. dit is niet mobiel vriendelijk. gebruik input fields waar je een bedrag kan intikken.

Assortiment
Heel groot, maar ik kan zelf niet veel wijs maken uit zo een groot assortiment. een kleine uitleg over waar ik op moet letten en hoe ik dat makkelijk terug zou kunnen vinden op de site zou prettig zijn.

voorbeelden die ik graag uitgelegd zie:
- hertz en geoptimaliseerde hertz.
- Contrast verhoudingen ( wat is goed? hoog of laag )
- geluid
- enz.

Zou ik daar misschien ook beter op kunnen filteren?

Aanbeveling
Goed maar zou mensen wel laten controleren bij andere winkels

Extra toelichting
Maak de site mobiel beter te gebruiken. In dit formulier, wat is weergave naam ?

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Evy 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke site

Service
De medewerkers hebben me echt heel goed geholpen met de aankoop. Ook de dienst na verkoop was top!

Assortiment
Alles wat je nodig hebt kan hier aangekocht worden

Aanbeveling
Een superervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riksen 26-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar en voldoende (gratis) parkeer gelegenheid.

Service
Eerlijk geholpen. Konden al mijn vragen beantwoorden en zelf niets hoeven sjouwen. De TV werd netjes in de auto gezet.

Assortiment
Alle merken staan. Ging naar deze winkel om panasonic, LG en samsung te vergelijken. Ze hadden de modellen staan.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel. Goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Koning 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer overzichtelijk

Service
Mijn bestelde tv was niet meer leverbaar en er werd mij een andere aangeboden met veel betere specs voor de zelfde prijs.
Dat noem ik nog eens service!!

Assortiment
Volgens mij is alles wat er gemaakt wordt hier te koop

Aanbeveling
Echt een super zaak

Extra toelichting
Heel erg bedankt voor deze super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne van baar 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het product was eenvoudig te vinden op de site. Ook via vergelijkingssites is de site duidelijk vindbaar. Bestellen betalen sprak voor zich.

Service
Fijn om steeds op de hoogte gebracht te worden van de status van mijn bestelling. Alles volgens afspraak verlopen

Assortiment
Voor mij niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Prijs 26-10-2015 In de winkel gekocht
Hollandlaan 2-4 Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Netjes en een goede uitstraling. Maar wel apart als je de winkel binnen komt met de verkoop van Bqqs

Service
hele goeie service en vriendelijk en het word goed uitgelegd.

Assortiment
ruime keus. Want als je zoveel ziet weet je het op het laatst niet meer.

Extra toelichting
Ga vooral zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun L 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen ging vlot, echter moest de bestelling achteraf gewijzigd worden. Overigens wel volledig naar wens.

Service
Prima service verleend, na het niet op voorraad zijn van de bestelde tv

Assortiment
Bestelde tv was niet op voorraad, wel goed opgelost.

Aanbeveling
Zeer goed.

Extra toelichting
Netjes afgehandeld na het niet op voorraad zijn van de TV. Dat kan ook heel anders gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TIG 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke info op de website

Service
ook bij een telefoontje heldere uitleg en de medewerker neemt alle tijd

Assortiment
Meer dan voldoende uitgebreid

Aanbeveling
Als je belt sta je soms net iets te lang in de wacht
hier valt dus winst te behalen.
en .....dan is het een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 26-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website leest en zoekt makkelijk

Service
De chatfunctie is erg handig en helpt zoeken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mat175980 26-10-2015 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk, toegankelijk

Service
scherpe prijzen ,duidelijk uitleg

Assortiment
ruim , alle nieuwe types

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Dam 26-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke informatie en makkelijk door heen te navigeren!

Service
Super service, per chat, per email of telefoon. Je word op elke manier direct of binnen max. 30 min geholpen!

Assortiment
De keuze is enorm, ontzettend veel nieuwe producten voor in bijna alle gevallen de laagste prijs !

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel nu al aan vrienden en kennissen aan. Simpel omdat het echt de goedkoopste is en echt een super service levert!!

Extra toelichting
Fijn om zo goed geholpen te zijn in de showroom in Utrecht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 25-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Medewerkers zijn vriendelijk en erg vakkundig. Zijn op de hoogte van elk model/type en hoeven niets op te zoeken.

Service
Personeel denkt mee, is niet opdringerig. Nemen de tijd voor de klant.

Assortiment
Alle merken zijn vertegenwoordigd en voldoende keus per merk.

Aanbeveling
Gaan met acties van andere winkels mee en hebben veel modellen staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Steentjes 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site is een behoorlijk actuele voorraad van het gekoze artikel te zien. Zo weet je snel of je kort of lang op je artikel moet wachten

Service
Door een storing bij de ontvangende bank, liep onze bestelling flink wat vertraging op. Tijdens de chatsessie werd er door het personeel van de klantenservice flink meegedacht om tot een passende en snelle oplossing te komen. Ook over een transporteur die vooraf benaderd kon worden om de bezorger een rit voor een gesloten deur te besparen.

Assortiment
Zo ongeveer elke tv, die je kunt bedenken, is te bestellen en de artikelen zijn scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ljchiel 25-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht afgehaald na online bestelling
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super goed bereikbaar via mail en de chat op de website.

Service
Snel en goede antwoorden op emails. In de winkel ook prima geholpen

Assortiment
Voor zover te beoordelen compleet

Aanbeveling
Goede service, scherpe prijzen, prettige communicatie, mooi fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie van Amersfoort 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudig om een keuze te maken via de webwinkel. Alle benodigde informatie over het product is snel en overzichtelijk te vinden.

Service
Onze bestelling (2 Philips tv's) werd een dag te laat bezorgd door externe omstandigheden. Ter compensatie hebben wij, zonder dat we er om hebben moeten vragen, een compensatie ontvangen van € 50,00

Assortiment
Ik heb alle toestellen die ik op het oog had snel kunnen vinden.

Aanbeveling
Een 10 haalt niemand, maar een 9 is dik verdiend!!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

176285 Michel 25-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de LG website terecht gekomen bij PlattetTV.nl. Ook al eens via Kieskeurig.nl voorbij zien komen. Makkelijk parkeren en goed te vinden.

Service
Goed geholpen in de winkel. De verkoper heeft veel kennis van zaken, denkt mee met de klant en is zeer vriendelijk.

Assortiment
Ruim opgezet en erg rustig winkelen.

Aanbeveling
Lekker dichtbij de snelweg en zie bovenstaand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 25-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden Door de vele reclame , heel goed!

Service
Zo leuk Hoe je daar geholpen word! Heel klantvriendelijk en behulpzaam!

Assortiment
Zeer ruime keuze! Je kijkt je ogen uit

Aanbeveling
Echt een toppertje deze winkel,prijs kwaliteit super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
omdat ik een tv zocht met vele mogelijk heden voor een goede prijs en dat was Platte TV.nl

Service
bij deze ik heb eerst een Chat gehad of ik een C1+ module nodig had en dat werdt gelijk duidelijk uit gelegd ik kon zelfs mijn andere tv inruilen na het type nr doorgeven te hebben maar ik heb zelf maar gehouden voor de andere kamer

Extra toelichting
Goede Service bij thuis bezorging gevraagd in originele verpakking en gekregen met een mailtje wanneer bezorging zou plaats vinden echt heel goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Prima webshop, overzichtelijk en duidelijk.

Service
Na bestelling, kreeg ik mail met melding dat product was uitverkocht, maar met direct een mooie oplossing voor een vervangend product met betere specs en slechts geringe bijbetaling of anders restitutie van aankoopbedrag. Keuze voor vernieuw aanbod was snel gemaakt. Verder directe afwikkeling van vragen via mail/telefoon. Een foutje is zo gemaakt, het gaat erom hoe ze worden opgelost. Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo375 25-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
goede opzet van de website

Service
prima hulp van de medewerkers

Aanbeveling
Lage score is door het feit dat de website niet accuraat/up to date is, waardoor je op het verkeerde been wordt gezet.

Extra toelichting
Gelukkig was de hulp van uw medewerkers heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle van Raaij 25-10-2015 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlakbij parkeergarage en ophalen kan direct achter de winkel.

Service
Met alle vragen helpen ze je vriendelijk.

Assortiment
Heel erg veel keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opoiklify 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Open communicatie met geïnformeerd en klantvriendelijk personeel.

Service
TV werd netjes op tijd afgeleverd.

Assortiment
Alle nieuwe modellen steeds te vinden bij PlatteTV.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, uitstekende bediening!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joes 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon gemakkelijk te TV vinden, die ik wilde.

Service
Ik werd perfect geholpen en kreeg antwoorden op mijn vragen, daardoor kreeg ik ook een betrouwbaar gevoel bij deze site/bedrijf.

Assortiment
Ik had genoeg keuze, die het was ook even moeilijk om te kiezen haha.

Aanbeveling
Prettig, betrouwbaar en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jory 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Thuis vanuit je luie stoel een tv bestellen. Top!

Service
Scherpe prijs, duidelijke beschrijving van specificaties en een supersnelle levering

Assortiment
Een ruime keuze voor een geweldige prijs! Assortiment mag van mij nog iets uitgebreider vandaar een 9 ipv een 10

Aanbeveling
Geen enkel minpunt kunnen bedenken over deze webwinkel. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews