PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 21499 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5819 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem N 02-10-2016 Via de website gekocht

Goed advies heeft geleid tot aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een Samsung soundbar; die ik wilde was niet voorradig, maar bleek ook een oud-model te zijn. Op jullie advies heb ik het nieuwe model bekeken en aangeschaft. Prijs was prima en snelle levering gaven de doorslag.
Omdat ik jullie winkel niet kende heb ik onder rembours besteld (en dat kostte wel wat extra), nu ik jullie ken durf ik wel direct met Ideal te betalen.

Pluspunten

  • snelle levering uit voorraad
  • scherp prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sestig 02-10-2016 In de winkel gekocht
Breda

Aankoop Samsung 55KU6020

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet en collega bij Platte TV gekomen. Winkel is goed te vinden. Daarnaast is het heel overzichtelijk opgesteld.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Goede Service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Beverdam 02-10-2016 Via de website gekocht

Dhr B. Beverdam

Algemene score

10,0
Geweldige (online) service, beste aanbod gekregen voor een Sony 55xd8505 met soundbar, supersnelle levering en soepele betaling, wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Prijs
  • Service
  • Medewerker Tim Swens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 02-10-2016 Via de website gekocht

Betrouwbaar en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is concurrerend met de grote aanbieders van dit product.
Ik ben erg tevreden over de advisering en levering

Pluspunten

  • Handig chatprogramma
  • Goed advies
  • Vlotte levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HankiPanki 01-10-2016 Via de website gekocht

Aanschaf nieuwe televisie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via de chat nuttige antwoorden en oordelen gekregen naar aanleiding van een aantal vragen zodat ik een bewuste keuze kon doen. Ook is mij een gunstige prijs aangeboden die sterk concurreerde met andere leveranciers. Ook werd me nog gewezen op een promotieactie waardoor ik nog een aantal voordelen kon behalen. Een technisch probleem met de CI plus module kon snel worden gesignaleerd (helaas een moderne versie aanschaffen). Ook de oplossing kon ik uit voorraad tegen een concurrende prijs aanschaffen. Samenvattend is alles perfect gelopen vandaar een 10.

Pluspunten

  • Snelle kundige reactie en advies via chat
  • Gunstige prijsstelling
  • Snelle levering
  • Goede informatie over het verzendproces

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter v. L. 01-10-2016 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle reactie op vragen per e-mail. Producten zeer snel geleverd . Ik kreeg ongevraagd een gratis onderhoudsproduct . Goede informatie op de site om de producten te vergelijken .

Pluspunten

  • Goede service
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vos 30-09-2016 Via de website gekocht

Goede service!

Algemene score

9,0
Ik belde voor de beschikbaarheid van een tweedekans TV. Deze was niet beschikbaar, maar kreeg een erg goede aanbieding voor zelfde model maar dan nieuw. Snel afgehandeld en via de livechat nog goede service gehad. Erg tevreden!

Pluspunten

  • service
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank schuman 30-09-2016 Via de website gekocht

Frank schuman

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, goed advies, snelle levering.
Je kunt de avond voor levering zien in welk tijdvak de levering aankomt

Pluspunten

  • Scherpe prijs
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

215917 30-09-2016 Via de website gekocht

Winkel Nijmegen!

Algemene score

9,0
Na een goed advies in winkel Nijmegen een mooie combinatie deal gemaakt, tevens mijn oude TV ingeruild. Een nette winkel waar je ideaal kunt vergelijken. Verder netjes geholpen en de TV's waren direct uit voorraad leverbaar!

Pluspunten

  • Inruil van oude TV!
  • Scherpe prijs!
  • Veel keuze!

Minpunten

  • Geen minpunten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc216169 29-09-2016 In de winkel gekocht
Utrecht

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben goed geholpen met de aankoop van mijn racestuur, ik ben in de winkel overtuigd om een ander stuur te kopen dan ik in eerste instantie in gedachten had

Pluspunten

  • Goed geholpen
  • Eerlijke voorlichting

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

A. 29-09-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem

Goeie service, en denkt mee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als alleen staande ouder, heb je niet veel te besteden, bij hun heb je mooie tv's voor weinig. de service is goed, luisteren naar je.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 216039 28-09-2016 In de winkel gekocht
Arnhem

Super mooie Denon gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tevreden en de rust werd voor me genomen. Ben goed en eerlijk geïnformeerd over het product. Alles mooi op voorraad dus kon meteen mee.

Pluspunten

  • Goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 28-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

216093

Algemene score

9,0
Deskundig personeel, er wordt de tijd voor de klant genomen. Goede service, goede aanbiedingen! Mooi opgezette en schone winkel te Breda. Alles is mooi ingedeeld op merk.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Personeel
  • Indeling winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van Oosterhout 27-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Nette en vooral klantvriendelijke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij aankomst wilden we maar al te graag de F1 playseat testen. Dit was uitgebreid mogelijk omdat er een spelcomputer met f1 playseat ter demonstratie staat.

Na hulp en uitleg waren we ook overtuigd dat we dit wilden hebben en hebben geen moment getwijfeld.

Pluspunten

  • Service !
  • Klantvriendelijkheid
  • Alles werd naar de auto gebracht !
  • Ook alles netjes in de auto gezet

Minpunten

  • bedrijf beter zichtbaar maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. M. van Megen 26-09-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen

Plattetv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kenden deze winkel hier uit de stad, volgens mij al eerder aankopen hier gedaan. We komen hier ivm het ruime assortiment. Winkel zit handig direct aan het begin van het centrum. We zouden deze winkel aanbevelen bij andere mensen ivm klantvriendelijkheid en goede service.

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Giebels 26-09-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen

215874

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet bij deze winkel terecht gekomen. Website is overzichtelijk, je kunt makkelijk zoeken, produktpagina's zijn overzichtelijk en compleet.
Winkel ziet er netjes en overzichtelijk. Assortiment van de winkel ruim, prettig dat je de TV direct kan mee nemen. Klantvriendelijk geholpen, goede uitleg gekregen.

Pluspunten

  • TV op voorraad
  • Klantvriendelijk geholpen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lieven 26-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

topwinkel

Algemene score

10,0
Top notch gamma met competitieve prijzen. Chat heel erg handig en professioneel. Vriendelijke medewerkers. Mooie toonzaal waar alle meest recente toestellen te bezichtigen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 26-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Prima service: snel, adekwaat, vriendelijk en sevicegericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site met relevante informatie. Bestelling snel en adekwaat afgehandeld, direct emails met bevestiging. Bij afhalen in de winkel zeer plezierig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 26-09-2016 Via de website gekocht

De Samsung van mijn zus....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de mail zocht ik contact met Plattetv.nl
Mijn zus had onlangs via de webshop een Samsung smart tv bij hen besteld. Ik was gecharmeerd van dit toestel en omdat mijn tv na 10 jaar trouwe dienst vervangen moest worden, koos ik voor dezelfde tv en hetzelfde bedrijf omdat deze Samsung daar scherp geprijsd was. Binnen een mum van tijd was de aankoop geregeld. En twee dagen later werd het toestel bij mij bezorgd. Chapeau!

Pluspunten

  • Snel mailcontact
  • Aardige medewerkers

Minpunten

  • Geen MasterCard.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop Mengde 25-09-2016 In de winkel gekocht
Bij Patrick Arnhem?

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de Livechat een topproduct gekocht voor een zeer redelijke prijs. PlatteTV denkt met je mee. Stomverbaasd dat er nog van deze winkels zijn.

Pluspunten

  • Communicatie
  • Omgang met de klant
  • Prijs/kwaliteit

Reageer

Marco 24-09-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen

Samsung SUHD TV 4K

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi en overzichtelijk.Personeel is eerlijk en vriendelijk.Winkel is goed berijdbaar en ze zijn altijd de goedkoopste.

Pluspunten

  • Goede service
  • Klantvriendelijk
  • Altijd de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manoe 24-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

214125

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijkheid, de website is goed en duidelijk. Scherpe combinatieprijzen, daarvoor zijn wij ook teruggekomen.

Pluspunten

  • Klantvriendelijkheid
  • Aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke215717 24-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Goed en duidelijk geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorig jaar waren we hier ook al, wegens omstandigheden is het toen helaas misgelopen, maar deze keer is het echt nodig want onze tv is defect. Hierdoor zijn we naar de winkel te Breda gereden en na duidelijke uitleg van de verkoper een mooie nieuwe Philips gekocht!

Pluspunten

  • Laagste prijs garantie
  • Service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JJ de weijer 24-09-2016 Via de website gekocht

Sony 65 inch

Algemene score

9,0
Veel assortiment en duidelijk omschreven. Na keuze zeer snelle levering en goede communicatie met de winkel over mijn bestelde tv. Kreeg zeer goed advies en zelfs een tip voor een nog mooiere aanbieding.

Pluspunten

  • Professioneel
  • Bereikbaarheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 23-09-2016 In de winkel gekocht
Arnhem

Snel en goed geholpen via WhatsApp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Offerte aangevraagd via WhatsApp, zeer snelle reactie en keurig geholpen.
Nette inruilprijs voor "oude" TV ontvangen.
Nieuwe TV al na 2 dagen kunnen ophalen in de winkel in Arnhem.

Al met al erg goed geholpen!

Pluspunten

  • Snel
  • Betrouwbaar
  • Goede Service
  • Fysieke winkels
  • Goede (inruil)prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 23-09-2016 Via de website gekocht

gewoon goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed geholpen, en prima afgeleverd !
Netjes bezorgd, en alles, maar dan ook ALLES! naar wens !
Prima tv shop !

Pluspunten

  • service !+++
  • assistentie +++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fro 23-09-2016 Via de website gekocht

Klantgerichte en perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke communicatie en de levering was prima in orde, uiterst tevreden.Snelle levering en ook uistekende aftersales.

Pluspunten

  • Snelle reacties
  • Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey 23-09-2016 Via de website gekocht

Super tv en site!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tv op zondag besteld ik kreeg hem woensdag pas in huis maar voor de rest is het een geweldige tv! Ook een super klantenservice die me hebben geholpen een tv uit te kiezen

Pluspunten

  • Goede klantenservice
  • Alleen goede merken tv

Minpunten

  • Reactie op chat is traag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

F Maas 23-09-2016 In de winkel gekocht
Zeist

HEOS soundbar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, ik had moeite met de aansluiting van de HEOS soundbar naar mijn plasma Panasonic tv van 6 jaar oud.De medewerkers waren zowel telefonisch als in de winkel deskundig en erg behulpzaam, ook enkele dagen na de aankoop, zij dachten met mij mee over een oplossing die ook werd gevonden. Gaf een goed gevoel.

Pluspunten

  • service
  • deskundigheid

Minpunten

  • Kan ik niet benoemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

K.J. Struik 23-09-2016 Via de website gekocht

Echt een aanrader deze winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbieding gekregen via e-mail contact.
Goed, vriendelijk, netje, snel afgehandeld en daarna geleverd op de afgesproken datum.

Super goede en nette service dus! Echt een aanrader!
Snap dus ook waarom de beoordeling zo goed is!!

Pluspunten

  • snelle reactie via e-mail
  • duidelijke informatie

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 23-09-2016 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product is goed en snel geleverd. Enige wat ik jammer vond is dat de Sonos die ik had besteld niet in een extra doosje is gedaan, maar alleen een sticker op de sonosdoos met de adresgegevens, waardoor het voor iedereen duidelijk was wat het was en dat het waardevol was!

Pluspunten

  • Snel
  • Goed op hoogte gehouden
  • Goed product
  • Goede prijs

Minpunten

  • Verpakking kan beter!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marko 22-09-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geholpen op de chat met tim en in de winkel ook goed geholpen. Philips 55pus8601 meegenomen ter breda

Pluspunten

  • Goede service
  • Handige chat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.A. Kats 21-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Uitstekend bedrijf waar ik geweldig geholpen ben!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijk ingerichte winkel met ruim aanbod en ook ruim tentoongesteld.
Zeer goede uitleg gekregen over alles omtrent de aankoop van onze nieuwe tv.
Goed luisterend oor naar onze specifieke wensen.
Kortom een zeer tevreden klant omdat de nieuwe aankoop aan al onze wensen voldoet!

Pluspunten

  • Ruim assortiment
  • overzichtelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andy Visser 21-09-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen

Top geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerker gaf hele goede uitleg. Hij Nam alle tijd voor ons en was heel vriendelijk.
Zou deze winkel zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Goede uitleg
  • Vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 21-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Geweldig bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie en fijn geholpen en geadviseerd =. Winkel is groots opgezet en je hebt alle ruimte en gelegenheid om rustig rond te lopen en vooral te kijken. Het is een behoorlijke uitgave, maar als je het geld er voor hebt doen! Het klimaat in de winkel zou iets beter kunnen, het was vrij warm toen ik er was.

Pluspunten

  • Informatie en advies
  • Ruime winkel

Minpunten

  • Klimaat winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 21-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

215455

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen in de winkel, een prima service en advies gehad. Uiteindelijk goed geholpen door Anthony

Pluspunten

  • Internet en fysiek
  • Service
  • Kennis
  • Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Velde 20-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

214867

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen in de winkel, goed de weg wijs gemaakt in alle verschillende merken. Uiteindelijk een keus gemaakt waarvan ik heel blij hoop te worden

Pluspunten

  • Service
  • Uitleg
  • Mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 20-09-2016 Via de website gekocht

Prima winkel, nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst ben ik bij PlatteTV langsgeweest (in Doetinchem) om eens te kijken naar het toestel. Prima te woord gestaan door vriendelijk personeel.
Na wat nadenken besloten om het toestel aan te schaffen, en via e-mail contact gezocht. Ik werd snel en vriendelijk geholpen, en er werd goed meegedacht.
Aanrader dus.

Pluspunten

  • Fysieke winkel
  • Snelle service
  • Vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Lampers 20-09-2016 Via de website gekocht

Philips 4K tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet en via kieskeurig heb ik op kwaliteitsbeoordelingen gezocht. De service is goed Het assortiment is goed, het is uitgebreid en veel keuze. Ook nog heel veel verschillende prijsklasse. Ik zou de winkel zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • snel bestellen
  • snel contact
  • snel bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald van Nieuwenhoven 19-09-2016 Via de website gekocht

Uitstekend!! Super!!

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met plattetv.nl is simpelweg super! Uitstekende service verleend, alle vragen beantwoord en uiteindelijk na bestelling ook snel geleverd. Top product! Top winkel.

Pluspunten

  • Behulpzaam
  • Klantgericht
  • Snelle levering
  • Uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Utrecht 19-09-2016 In de winkel gekocht
Utrecht

De UE55KU6020 is een een perfect toestel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is echt mooi, goed onderverdeeld in merk. Straalt een gevoel van kennis en ervaring uit. Perfect geholpen en aan de afspraak gehouden. Kortom een aanrader voor iedereen die een toekomstige of volgende PLATTE TV..NL overweegt.

Pluspunten

  • Winkel is een plaatje,
  • Goed en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Leeuwe 18-09-2016 Via de website gekocht

Correct en profesioneel.

Algemene score

9,0
IK ben professioneel en correct behandeld ik raad iedereen die nog een nieuwe TV wil aanschaffen ga eerst naar Platte-Tv.Ook is de prijs ten opzichte van andere aanbieders zeer aantrekkelijk.

Pluspunten

  • Professioneel
  • Correct
  • Vriendeelijk
  • De prijs is heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 18-09-2016 In de winkel gekocht
Utrecht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel en goede adviezen gekregen. Ruim de tijd genomen om ons te adviseren. Veel showmodellen. Lekker uitproberen.

Pluspunten

  • Goed bereikbaar
  • Veel showmodellen
  • Weinig wachttijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. M. van Hulst 18-09-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen

215203

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ken deze winkel via mijn dochter, die heeft hier een TV gekocht. Toen heb ik onthouden dat ze ook bluetoothspeakers verkochten. Vandaag teruggekomen voor een bluetoothspeaker, goed heldere uitleg, goede uitleg en demonstratie gekregen, vriendelijke bediening.
Winkel heeft een zeer ruim assortiment. Ik zou deze winkel aanraden bij andere mensen. Ook een leuke korting gekregen op de jbl speaker.

Pluspunten

  • Vriendelijke bediening
  • Ruim assortiment

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina Ritsma 215166 17-09-2016 In de winkel gekocht
Utrecht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtig ingericht om alles goed te zien maar de expertise van de verkoper overtreft alle andere winkels. Het was het waard om er 40 km voor te rijden.

Pluspunten

  • Prachtig ingericht
  • Alle merken
  • Expertise en adviezen
  • Zeer vriendelijk
  • Alles kunnen zien

Minpunten

  • Geen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De bakker 17-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Philips tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime winkel met veel keuze, goeie uitleg gehad van de medewerkers bij me philips tv. Uiteindelijk tevreden met de aankoop

Pluspunten

  • Vriendelijk personeel
  • Goeie uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen schuurkamp 17-09-2016 Via de website gekocht

Behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Meedenkt personeel, goede prijs en nette winkel. Ik ben hier goed geholpen en ze hebben mij een goede prijs kunnen geven voor een nieuw model tv. Dat hoor je niet vaak bij andere winkels.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Werner215110 17-09-2016 In de winkel gekocht
Breda

Prima service bij PlatteTv.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben hier vaste klant en wederom prima geholpen. Ik kom hier terug omdat de service goed is,vriendelijk personeel en je kunt makkelijk voor de deur bekend.

Pluspunten

  • Service

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Flyingdoc 17-09-2016 Via de website gekocht

Kopen hier!!????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles liep perfect: website, bestellen, en snelle levering binnen 24 uur
Tevens goedkoopste online winkel!
Ga weer bestellen !

Pluspunten

  • Prijs - snelheid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pas 214549 16-09-2016 In de winkel gekocht
Arnhem

Mooie nieuwe Samsung TV

Algemene score

10,0
Vriendelijke en spontane medewerkers. en een mooie overzichtelijke winkel met een breed assortiment.

Pluspunten

  • Overzichtelijke winkel
  • Vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews