PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 19807 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5354 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thijs 18-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoekfunctie werkt prima, maar het aanbod is zo groot dat er veel filters nodig zijn om een kleine selectie te verkrijgen. Het kunnen filteren is dus eigenlijk ook weer een positief punt.

Service
De gestelde vragen via de mail werden duidelijk beantwoord en gaven een goed inzicht in hetgeen er te wachten stond bij een eventuele aankoop.

Assortiment
Alle tv toestellen welke ik zocht of in gedachten had zijn verkrijgbaar via PlatteTV.nl.

Aanbeveling
Goede en snelle communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding, mogelijkheid tot inruilen van oude apparatuur is erg goed en ook het afleveren van de artikelen werd netjes afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 196830 18-03-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk en fijn geholpen.

Service
Accuraat, snel schakelen en behulpzaam.

Assortiment
Voldoende assortiment, alle up-to-date modellen zijn aanwezig.

Aanbeveling
Goede en eerlijke adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kkwast 18-03-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede berijkbaarheid

Service
Verkoper denkt mee

Assortiment
Volop keuze

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van Engelen 196642 18-03-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Recht voor de deur kunnen parkeren bij filiaal Breda, website gemakkelijk in gebruik.

Service
Duidelijk en goed geholpen, helemaal tevreden.

Assortiment
Groot assortiment en voldoende keuze.

Aanbeveling
Goede service, netjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Empel 196633 18-03-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was op internet aan het kijken en aan het zoeken naar een nieuwe TV. Normaliter kopen we bij BCC maar daar hadden ze de TV die ik zocht niet. Ik dacht PlatteTV.nl en PlatteTVdiscounter dezelfde winkel was maar dat is het niet, daarom was ik wat sceptisch voordat ik naar de winkel in Nijmegen kwam.

Service
De service is goed, ik ben goed geholpen in de winkel. Ze hebben goede koffie in de winkel en we kregen goed advies over de televisie die we gekocht hebben. Ook wekt de adviseur vertrouwen doordat die kennis over de producten heeft.

Assortiment
Het assortiment is ruim, keuze genoeg. Er staat meer dan genoeg als demo opgesteld in de winkel.

Aanbeveling
We zouden PlatteTV.nl nu absoluut aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Rijswijk 17-03-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via mijn familie van mij gevonden en goed te berijken

Service
goed geholpen beter als via internet aanschaf.

Assortiment
genoeg te zien bijna te veel maar wordt goed geholpen

Aanbeveling
alles is goed en ook de service en alles wat ik hier boven heb benoemd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koefstoon 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, attente chat functie die snel reageert op een vraag

Service
Chat, zie boven.

Assortiment
Precies wat ik nodig had en goed en makkelijk in elkaar te zetten

Aanbeveling
Snelle levering, attente service en uitsytekend assortiment, waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 17-03-2016 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfect geholpen,en de deur uitgegaan met kompleet iets anders -wel beter uiteraard]

Assortiment
alles is aanwezig of wordt aangesloten.

Aanbeveling
ga gerust hier naartoe.

Extra toelichting
alles is al gezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michael 196767 17-03-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
werkt allemaal prima

Service
tv op voorraad , goed geholpen

Assortiment
keuzes genoeg, wat fijn is dat het wat donkerder is in de winkel zodat je de beeld kwaliteit wat beter kunt zien

Aanbeveling
meerdere aankopen hier gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 17-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webwinkel

Service
Goede snelle chat services!
Na bestelling wordt er snel gereageerd op vragen via e-mail.

Extra toelichting
Goede chat services!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jip 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne makkelijke webshop. Zoeken is vinden

Service
Mijn eigen vergissing van een dubbele bestelling werd op zondagmiddag direct hersteld

Assortiment
Alles wat ik wilde zien ter vergelijking was aanwezig

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Ik kom terug als ik weer wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoals ook bij andere websites is bestellen geen probleem

Service
De flatscreen tv die ik besteld had, was niet voorradig. Er werd een prima alternatief voorgesteld.
Echter deze was € 500,- goedkoper.
Het bedrag werd keurig op mijn bankrekening teruggestort.

Extra toelichting
Doorgaan zo!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

scholtes 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site, goede productbeschrijving , gemakkelijk bestellen, betaalgemak

Service
afhandeling van bestelling naar volle tevredenheid, waarbij de naam van de verantwoordelijke medewerker bij aflevering vermeld werd

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peer 16-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede en overzichtelijke website

Service
de bezorging is prima op tijd afgeleverd

Aanbeveling
er is een groot assortiment en ook nog eens tregen een zeer concurerende prijs prettig is de snelle reactie op de chat die vlot is

Extra toelichting
ik kan de site zeker aanbevelen hij is duidelijk en goed ingedeeld naar categorie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 16-03-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Nou we hadden eerst iets gekocht wat niet goed was we werden serieus genomen en we kregen geld gelijk terug en hebben vervolgens een nieuwe tv gekocht en die service was super we vonden hem uiteindelijk te klein en konden hem ook zo omruilen voor groter echt super

Service
Die is super bij jullie echt heb het nergens nog zo goed meegemaakt

Assortiment
Jullie hebben een ruim assortiment en als het er niet is en jullie kunnen het bestellen dan word dat ook gewoon gedaan

Aanbeveling
Een ruime mooie winkel mooi ingedeeld ook gewoon super

Extra toelichting
Ik heb verder er niks op aan te merken ga zo door jongens van Nijmegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

op den Camp 15-03-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bereiken kunt auto kwijt aan de overkant

Service
Hele goede winkel met goede service

Assortiment
Genoeg te zien en te bestellen kunt vrijwel alles krijgen.

Aanbeveling
Goede werknemers en verder niks aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 15-03-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Top verkopers welke ontzettend goed met mijn partner en mij hebben meegedacht voor een passende oplossing.

Service
De televisie welke mijn partner en ik eigenlijk besteld hadden was helaas niet meer leverbaar. Mijn partners was toch wel redelijke teleurgesteld aangezien dit nergens vermeld stond. Een medewerker van platteTV.nl reikte direct andere opties aan tegen een mooie prijs welke voldeden aan onze wensen. Tevens nu met een nog betere televisie thuisgekomen dan verwacht.

Assortiment
Ruim assortiment. Alle mogelijkheden/opties kunnen ze bij platteTV.nl aan je laten zien.

Aanbeveling
Echt een top winkel met professioneel personeel! Zeker een aanrader voor andere die ook op zoek zijn naar een goede televisie tegen een mooie prijs. In de toekomst komen wij hier ook zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

196249 15-03-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel kunnen vinden via de website wat ik zocht.

Service
Goed geholpen door de telefoon en in de winkel van Breda

Assortiment
Groot assortiment met veel keuze in tv en audio

Aanbeveling
Tot nu toe zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vince196428 15-03-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gebruiksvriendelijk, makkelijk, snelle reactie op mijn mail, netjes te woord gestaan

Service
mooi aanbod voor een goede tv

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website niet up to date

Service
Goede alternatieve oplossing geboden voor niet beschikbaar toestel.

Assortiment
Gewenste toestel was volgens website beschikbaar, maar in werkelijkheid was het niet langer leverbaar.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JA31969 15-03-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar, dicht bij grote toegangswegen en goede parkeergelegenheid

Service
Prima service, artikel wat ik wilde was er de volgende dag al.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Goed snel en komen afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Echt super geregeld. Ik had vooral veel vragen mbt OLED. Dat ging zo makkelijk ivm het gebruik via WhatsApp. Wat een service!

Service
Zoals ik al zei, Super. Meedenken, goede prijs aanbieden, onderhandeling was niet eens meer nodig. Top. Muurbeugel was op, maar door voorstellen en meedenken van hun kon ik het toch direct op laten hangen door elders de beugel te gaan halen.

Assortiment
Niks minder als bij andere shops. Eigenlijk gewoon beter, best. Dus goed.

Aanbeveling
Alles bij elkaar verdienen ze dit! Kennis en kunde, assortiment, vriendelijkheid, behulpzaam, meedenken, flexibel.

Extra toelichting
Superplussen voor Tim (via WhatsApp) en Ivo voor zijn technische brede kennis. Zeker ook over de al aanwezig apparatuur, zonder problemen kon het gekoppeld worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sijben196616 15-03-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
prima site , mooi vergelijkbaar alles , makkelijk chat functie

Service
prima uitleg , leuke actie prijs

Assortiment
heel overzichtelijk, prima uitgestald , rustige winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric van de Langenberg 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel besteld, bevestiging en uitlevering. Goede logistieke begeleiding.

Service
Direct bevestiging van de orde en niet veel later de leveringdetails

Assortiment
Uitstekende keuze

Aanbeveling
Goed assortiment en juiste prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Meijer 15-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed vindbare informatie

Service
Goede snelle antwoorden en extra aanbod ontvangen ondanks een al geplaatste bestelling waardoor ik een nog betere aankoop heb gedaan

Assortiment
Alle modellen waarin ik geinteresseerd was terug kunnen vinden.

Aanbeveling
Goede website, veel informatie en goede afwikkeling van de order. Levering op de afgesproken tijd en datum.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

196584 15-03-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed advies gekregen! Gratis thuisbezorgd!

Service
Uitstekend geholpen, goede productkennis!

Assortiment
Gigantisch veel keuze, alles demonstratie klaar.

Aanbeveling
Geen op of aanmerkingen, ik ga met tevreden gevoel naar buiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blanco 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heb het op "het gemak" besteld via tablet

Service
Service is Toppie, werd goed geinformeerd over de opvolging dus ...

Assortiment
Zeer ruime keuze in het assortiment

Extra toelichting
Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tigor 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen gaat heel gemakkelijk en snel. Ook het betalen via iDeal ging heel soepel. De mogelijkheid om de bestelling de volgende dag te kunnen ontvangen sprak mij erg aan.

Service
De door mij uitgekozen tv bleek niet meer in voorraad. Om mij toch tegemoet te komen werd mij een beter toestel (normaal gesproken duurder) aangeboden als alternatief voor de lagere prijs van het originele uitgekozen toestel. Ook werd mij de mogelijkheid geboden om het toestel binnen een maand te retourneren indien het niet aan mijn verwachtingen zou voldoen. Waar vind je nog zo'n service? Echt top. Nog super snel geleverd ook!

Assortiment
Assortiment wat mij betreft ruim voldoende waar ik op zoek naar was (tv voor in de slaapkamer).

Aanbeveling
Goede service voor wat betreft het aanbod van een alternatief toen bleek dat de door mij uitgekozen tv niet op voorraad bleek. Goede telefonische uitleg gekregen omtrent de specificaties van het alternatieve toestel. Een en ander ook binnen een hele korte termijn te regelen.

Extra toelichting
Het hele proces vanaf de bestelling in de webshop, betalen en zelfs de communicatie toen bleek dat de gekozen tv niet op voorraad was ging super soepel en snel. Ben ontzettend blij met het toestel wat als alternatief werd aangeboden. Top winkel echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles 14-03-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed geholpen kwamen binnen enkele minuten al op een gewenst besluit

Service
Heel klantvriendelijk prettig in omgang

Assortiment
Ze hadden precies wat wij zochten

Aanbeveling
Klantvriendelijk, bedankt voor de snelle goede service

Extra toelichting
Klantvriendelijk op alle wensen werd ingespeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

glenn 14-03-2016 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke inrichting.

Service
Werd direct geholpen. De verkoper luisterde naar mijn eisen en dacht mee

Aanbeveling
Groot assortiment, leuke prijzen en goede verkoper die luisterd naar je wensen en speelt daar op in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 14-03-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via chat snel antwoorden op mijn vragen

Service
In dd winkel zeer hoed geholpen. De gekochte spullen werden zelfs nog in de auto gezet

Assortiment
Hadden alles wat ik zocht op voorraad

Aanbeveling
Verkoper met verstand van zaken en neemt de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

enklaar196536 14-03-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima

Service
duidelijke informatie, mooi aanbod , tv's op voorraad

Assortiment
ruim opgezet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben Jansen 14-03-2016 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
snel geleverd
goed advies

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goed advies
meubel in korte nog ff opgepoetst en verkoop klaar gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B geleijnse 14-03-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk rust gevend klantvriedelijk

Service
Duidelijk verstand van alle aperratuur

Assortiment
Ruim arsotiemend

Aanbeveling
Overzichtelijk rustgevend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

vd Beeten 14-03-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst via Internet gekeken wat er was daarna in de winkel gekeken. Besproken met de verkoper en goed advies ontvangen.

Service
Netjes geholpen in de zaak, fijn ook dat we naast de kapotte tv nog wat kapotte elektrische apparaten mochten achterlaten.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Keurige winkel, kundige medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Beyé 14-03-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed berijkbaar door parkeergarage aan de overkant

Service
ben uitstekend geadviseerd

Assortiment
Prettig alleen TV en toebehoren ,hoef je niet tussen de koffiezetters te zoeken

Extra toelichting
pas jullie programma aan zodat mijn achternaam ,Beyé , goed wordt weergegeven, lijkt nu nergens op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
TV besteld, deze was niet voorradig.
PlatteTV.nl kwam met een beter alternatief voor de zelfde prijs.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goed contact, snel antwoord op je vragen, altijd een oplossing, mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Klaasen 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heb onlangs 'n sony televisiebij platte tv gekocht via de chat lijn ben uiterst teverden hoe ik behandeld ben en de verder afwikkeling

Assortiment
ruime sortering om 'n goede keuze te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Morad 14-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik werd online geholpen door een chat-medewerker. Dat ging heel makkelijk!

Assortiment
Ik vond alle merken die ik zocht op de site.

Aanbeveling
De prijs is erg scherp en de medewerking via de chat is een pluspunt.

Extra toelichting
Ik vind dat zulke grote en dure producten wel tot aan de voordeur bezorgd mogen worden. Dit keer bleef de bezorger beneden aan het complex staan en moest ik, ondanks mijn blessure, zelf de grote doos naar boven schuiven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van Vliet 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
handig te bestellen via internet en snelle levering

Service
Wat tegenviel was het feit dat het door ons bestelde minisetje niet te leveren bleek te zijn. Het mailtje was onduidelijk, omdat het opende met een ander voorstel (zelfde set met andere kleur). Het alternatief dat daarna volgde was een zeer aantrekkelijk en passender aanbod! Dus zo waren wij toch weer tevreden :-)

Assortiment
zie hierboven, het door ons bestelde set blijkt (anders dan de site weergeeft) niet beschikbaar. Dat viel tegen. Het uiteindelijke aanbod was toch wel weer erg aantrekkelijk.

Aanbeveling
prima alternatief geboden, adequate reactie op onze ietwat teleurgestelde en boze mail. Snelle levering.

Extra toelichting
volgende keer shoppen we weer bij deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

baukje van der veen 13-03-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ligt in de loop

Service
Meedenken en moeite doen om mijn specifieke vragen te beantwoorden

Assortiment
Breed aanbod

Aanbeveling
Prima op alle punten

Extra toelichting
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slooten196464 13-03-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed te bereiken en leuk dat de winkel op zondag ook open is.

Service
Goed geholpen in de winkel, nette uitleg en deskundige verkoper!

Assortiment
Uitgebreid assortiment en mooie winkel

Aanbeveling
Beveel ik aan anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frankpro 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie grote winkel met veel keus.
Goede Website alles makkelijk te vinden

Service
Bestelling gedaan via de website en keurig op de hoogte gehouden van begin tot eind

Assortiment
Groot assortiment zowel in de winkel als op de Website

Aanbeveling
Mooie grote winkel, vriendelijk personeel, gunstige prijzen.
Vaak stukken goedkoper als elders

Extra toelichting
Kom soms in de winkel en je word niet gelijk aangevallen door het personeel als je even rustig rond wil kijkenVogels BASE 05 S

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I Hoogerbrug 13-03-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wist eerst door de barbecues niet goed of ik wel goed zat, maar eenmaal boven was het erg overzichtelijk.

Service
Ik kwam voor een smart tv, binnen mijn budget kon ik daar niet echt een goeie voor krijgen. Mij werd echter een andere optie aanbevolen zodat een gewone tv ook smart gemaakt kan worden. Deze oplossing is zeer goed bevallen omdat ik hem op meerdere tv's kan gebruiken.

Aanbeveling
Omdat het eerst niet duidelijk is of je wel op de juiste plek bent.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Johnny 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
ik Zou een 10 gegeven hebben mocht betalen via bankkaart(maestro of visa) mogelijk zijn.

Service
Goede communicatie en prompte levering, levering perfect opvolgbaar.

Aanbeveling
Dit is de eerste keer dat ik iets aankoop bij jullie en ik ben heel tevreden over de volledige lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boq 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke site. Bij producten staan veel specificaties zodat je niet het hele internet hoeft af te zoeken naar alle details.

Service
Bestelde product was niet op voorraad. Alsnog had ik het twee dagen na aankoop 's ochtends al in huis!

Assortiment
Keuze uit veel producten in veel categorieën en ook verschillende prijsklasses. Je kunt hier alles in een keer bestellen, een tv met beugel soundbar en alle bijbehorende kabels!

Aanbeveling
Goede prijs, snelle levering, zeer veel producten en veel en duidelijke specificaties bij alle producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van den Abeele 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik weet uit ervaring dat het zaken doen met jullie nooit op een teleurstelling kan uitlopen.

Service
Ik kan altijd een beroep doen op de service en klantvriendelijkheid van de medewerkers.

Assortiment
Gewoon compleet.

Aanbeveling
Dit cijfer behoeft geen nadere toelichting.

Extra toelichting
Ik vind het prettig om op deze eenvoudige en service gericht manier aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filip 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een 10 voor gemak betekent gewoon dat het perfect is.

Service
De chat op de site is gewoon extra handig. Je word steeds direct met alles geholpen.

Assortiment
Keuze genoeg.

Aanbeveling
Misschien wel een 10 waard, maar ja : ze zeggen dat perfectie niet bestaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René van Rens 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk om je tv te bestellen, handig als je gelijk antwoord krijgt op je vragen via de live chat.

Service
Snelle service, alleen bij de chat beloofde ze een schoonmaak set voor de tv maar deze werd niet geleverd. Ik ga niet gelijk bellen om dit te melden maar wilde het wel even melden. Wat je beloofd moet je ook nakomen toch?

Assortiment
Zeer ruime keuze met goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Heb alle tv's die ik in huis heb bij platte tv in Nijmegen gekocht, ben zeer tevreden en kan altijd terecht als ik iets kapot heb of iets wil weten.

Extra toelichting
Het enige dat ik kwijt wil is dat als er dingen worden beloofd deze ook nagekomen moeten worden, ook al gaat het hier maar alleen om een schoonmaak setje voor de tv.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Martin 13-03-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,0

Service
Voor 18.00 uur (zag ook ergens 22.00 uur) besteld de volgende dag in huis kan PlatteTV helaas niet waar maken. Op donderdag 10-03-16 j.l. om 16.02 uur bestellen we een Panasonic TV. Om 16.14 uur werd deze ingeschreven door Post.NL. Post.NL stuurt een bevestiging dat zij morgen 12-03-16 tussen 12.30 en 14.30 uur bezorgen. Die vrijdag neem ik een vrije middag om de TV op te vangen. Na niets te hebben ontvangen bel ik PlatteTV. Het is een misleidend bericht van Post.NL. Morgen 12-03 had moeten zijn overmorgen 12-03. Zo kan iedereen binnen een dag leveren. Zaterdag 12-03-16 de hele middag met mooi weer binnen gewacht. Weer geen TV en ook geen bericht. Post.nl is de status nu helemaal kwijt. PlatteTV.NL ; zoek een andere bezorger of stop met het reclame maken dat je binnen 1 dag kan leveren. Wij sturen de TV terug en gaan 'm ergens anders bestellen.

Aanbeveling
Voor 18.00 uur (zag ook ergens 22.00 uur) besteld de volgende dag in huis kan PlatteTV helaas niet waar maken. Op donderdag 10-03-16 j.l. om 16.02 uur bestellen we een Panasonic TV. Om 16.14 uur werd deze ingeschreven door Post.NL. Post.NL stuurt een bevestiging dat zij morgen 12-03-16 tussen 12.30 en 14.30 uur bezorgen. Die vrijdag neem ik een vrije middag om de TV op te vangen. Na niets te hebben ontvangen bel ik PlatteTV. Het is een misleidend bericht van Post.NL. Morgen 12-03 had moeten zijn overmorgen 12-03. Zo kan iedereen binnen een dag leveren. Zaterdag 12-03-16 de hele middag met mooi weer binnen gewacht. Weer geen TV en ook geen bericht. Post.nl is de status nu helemaal kwijt. PlatteTV.NL ; zoek een andere bezorger of stop met het reclame maken dat je binnen 1 dag kan leveren. Wij sturen de TV terug en gaan 'm ergens anders bestellen.

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van PlatteTV.nl 14-03-2016

Beste Martin,

Wat ontzettend vervelend dat u ondanks een verzendbevestiging nog steeds niet over uw bestelling beschikt, dat is zeker niet de bedoeling.

Normaliter levert PostNL onze pakketjes gewoon de volgende dag uit, hier moet dus wel iets fout zijn gegaan.

Graag zou ik even uw ordernummer ontvangen op Orderdesk@PlatteTV.nl zodat ik dit kan uitzoeken en u uitsluitsel omtrent de levering kan geven.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Toon meer reviews