PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20844 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5618 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ron Smeets 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze, makkelijk zoeken, wel een beetje traag t.o.v. andere sites

Service
Live chat werkt perfect, gelijk antwoord en snel geholpen.

Assortiment
Kon alles vinden dat ik zocht.

Aanbeveling
Kreeg na mijn bestelling een mail met een voorstel om een betere, duurdere, tv te leveren tegen de prijs van de bestelde tv. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website

Service
nvt de TV werkt perfect

Assortiment
zowel nieuwe als oudere modellen gunstig geprijsd

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

poy208154 11-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
altijd goed bereikbaar

Service
we kwamen in de winkel werden meteen goed geholpen, tv op voorraad en scherpe prijs

Assortiment
ruim

Aanbeveling
alles hier gekocht en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoF 11-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volop keuze waarbij alle merken en modellen te zien zijn in de showroom

Service
Direct geholpen met het maken van een keuze. Ook direct werd er aangeboden om de tv te tillen naar de auto!

Assortiment
Merken en types. Alles is er te zien en te bekijken

Aanbeveling
Aardige verkoper die ook eerlijk was qua kabel keuze die goedkoper uitviel dan mijn keuze

Extra toelichting
Gratis parkeren. Volop keuze en goede inruil prijzen. Helemaal tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Goed advies en uitleg. Tv werd netjes in de auto gezet. Thuis toch nog wat vragen, gebeld en werd ook toen goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Dijk 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
goed

Assortiment
voldoende, enige minpunt is dat er in vergelijking als op de website de voorraad niet klopt, moest helaas voor een alternatief kiezen.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Harrie 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had dus oke

Aanbeveling
Gewoon simpel bestellen en de volgende dag alles keurig thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gerry 11-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima intersite

Service
Zelfs als je er met internet niet uitkomt is er een erg klantvriendelijke en ddeskundige medewerker die je telefonisch de nodige informatie geeft.

Assortiment
Paltte TV heeft een zeer ruime keus, voor elk wat wils

Aanbeveling
Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik was op zoek naar een bepaald model tv en deze kwam via het zoek gedeelte direct naar voren. Vaak kom je op een algemene pagina terecht bij andere websites.

Service
Er gold op de toch al laagste prijs ook nog eens een cashback actie. binnen een dag werd ik eraan herinnerd deze in te vullen en een dag erna stond het bedrag al op mijn rekening!

Assortiment
Zeer uitgebreide en overzichtelijk aanbod.

Aanbeveling
Erg soepel verlopen aankoop en ook de service erna was top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeryanmi 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk en prettig van opzet

Service
Diversen malen wilde ik uitleg, geen probleem via de chat fantastisch steeds geholpen

Assortiment
Je hoeft niet naar een andere website er is echt alles verkrijgbaar

Aanbeveling
Duidelijkheid voert de boventoon je hoeft niet te twijfelen alles wat er relevant is voor je kan je makkelijk vinden en is ook overzichtelijk gerangschikt.

Extra toelichting
Zit je met een vraag o.i.d. log in een ga aan de slag met de chat met medewerkers met verstand van zaken niets is hen te veel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrtenSam 11-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te vinden, assortiment ruim opgezet.

Service
Vanwege personeelstekort (ziekmelding) moesten we lang wachten voordat we werden geholpen. Maar de service is top. Er wordt naar je geluisterd, met je meegedacht en de service gaat door tot aan de auto. Service blijft totdat je echt tevreden en volledig geïnformeerd de winkel verlaat.

Assortiment
Veel verschillende merken, en ruim opgezet in de winkel.

Aanbeveling
nogmaals, super service, adviezen en zeer klantvriendelijk.

Extra toelichting
Meer parkeerplaatsen zou wel handig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin de Kaste 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan rustig vanuit je luie stoel de site bekijken en doorzoeken en daarbij ook nog eens goede adviezen krijgen over de producten die je zou willen en aan het vergelijken bent. nogmaals bedankt voor de goede hulp mijn vader is er erg blij mee.

Service
goede service gehad en snelle levering

Assortiment
kan altijd beter maar al een zeer ruime keuze

Aanbeveling
blijf deze lijn volgen en het wordt vanzelf een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van den Hout 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld en snel geleverd.

Service
Top

Assortiment
Voldoende keus en goede prijzen

Aanbeveling
Super winkel!

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 11-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima

Service
vriendelijk , deskundig en behulpzaam

Assortiment
precies wat ik zocht

Aanbeveling
Alles klopt ook de service is van een absoluut hoog niveau

Extra toelichting
Rustige, overzichtelijke, ruime winkel met vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 11-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was op zoek naar een specifieke TV en locatie Utrecht had er eentje staan voor op zich een leuke prijs maar de concurrent had hem ook staan en had een actielopen met geld terug o.i.d. Ik had gebeld met Utrecht. Konden niet helemaal meegaan maar toch nog wat van de prijs afgedaan.

Service
Er stond er nog eentje in de winkel die eigenlijk voor een klant was maar aangezien dat er nog eentje in het grote(?) magazijn stond kon ik hem toch mee nemen.
Verder ook een leuke aanbieding gedaan voor de verlening van de gratie

Assortiment
Volgens mij helemaal compleet.....

Aanbeveling
zie boven....

Extra toelichting
Kreeg sterk indruk dat de medewerkers weten waarover ze praten en niet zoals bij de concurrent waarbij men doet alsof.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 11-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voorraad indicatie was niet betrouwbaar om keuzes op snelle levering te kunnen maken, bleek achteraf. Verder keuzes genoeg voor wat je zoekt.

Service
Ondanks het type tv toch niet leverbaar bleek te zijn, is mij in de winkel Utrecht een andere aangeboden voor dezelfde prijs, terwijl deze duurder was. Prijsklasse 150-200 Euro voor een 24" met dvd

Aanbeveling
De service is wat telt bij een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Breeman 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Heel goed geholpen bij het zoeken naar een alternatief..echt super!!

Extra toelichting
Goede service! Alleen deze vragen lijst even een beetje aanpassen voor mobiele gebruikers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep Hilckmann 11-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen

Algemene score

8,0

Gemak
duurdr even voor ik geholpen werd. Ik was de enige klant in de winkel.

Extra toelichting
Het personeel vooral de "ouderen"zouden wat vriendelijker kunnen zijn.Zijn technisch 100% maar iets vriendelijker naar de klant toe zou ik wel op prijs stellen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon Groffen 11-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed bereikbaar. Parkeergelegenheid.
Alles overzichtelijk opgesteld.

Service
Goede en deskundige informatie van de medewerker.
Snelle thuisbezorging.

Assortiment
Tv's netjes gesorteerd. Geen overweldigend aanbod, zodat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Aanbeveling
Goede service. Redelijke prijzen.

Extra toelichting
Ben uitermate tevreden over de manier hoe ik ben geholpen in het maken van mijn keuze en de manier waarop ik behandeld ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 11-07-2016 In de winkel gekocht
nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, duidelijke indeling winkel

Service
goed en deskundig geholpen met de keuze maken.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
vanwege ruime keuze en goede service beveel ik deze winkel zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hj de jong 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Hallo, zowel op de chat als per telefoon uitstekende service .oa aanbieding van opendoos modellen .klasse .

Service
zie hierboven

Assortiment
zie hierboven

Extra toelichting
zeer goede contacten ,en uitleg van modellen .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 11-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Vanwege webshop icm winkel.

Service
Goed geholpen in de winkel. Bestelling gaf vertraging, omdat product niet direct leverbaar was. Na bellen en chatten snel geholpen.

Assortiment
Voldoende te krijgen op electronica gebied.

Extra toelichting
Ik had wel de indruk dat als het product niet direct leverbaar is, de bestelling uit het reguliere system gaat en daarmee het onduidelijker wordt. Ook de indruk dat de verschillende winkels niet volledig central worden aangestuurd. Uiteindelijk product vanuit Arnhem gekregen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Carlos 11-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan zowel online als in de winkel goed rondkijken en je krijgt goede advies.

Service
De verkoper doen er alles aan om aan je wensen te voldoen.

Assortiment
ruime assortiment van de beste merken.

Aanbeveling
opsomming van de hierboven gemelde meningen.

Extra toelichting
Sommige verkopers zijn af en toe iets te dwingerig; ben ik geneigd te gaan denken dat ze per se een bepaalde merk willen verkopen... Ik ging naar de winkel voor een home cinema set van Harman Kardon of ONKYO, daarover wilde ik wel advies; ik had mijn beslissing genomen over welke TV ik wilde (nl. een LG van 65 inch) maar toen ik dat tegen de verkoper vertelde, was hij behoorlijk negatief over het model die ik wilde en suggereerde een andere, kleinere maar wel duurdere model van samsung. Uiteindelijk, omdat het zo lang duurde, besloot mijn vrouw om het toch te doen, maar erg tevreden over hoe het ging ben in niet echt...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 10-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site van PlatteTv.nl is zeer informatief en overzichtelijk. Ook de online chat werkt heel goed en snel.

Service
Via de online chat veel informatie gekregen over de aanschaf van een nieuwe televisie. Tevens een heel mooi aanbod op de toch al scherpste prijs op het internet.
Toen er mede doordat ik niet op de afgesproken dag thuis kon zijn, en er dus niet geleverd kon worden kreeg ik het aanbod om de televisie af te halen op een door mij te bepalen dag en tijdstip met vergoeding van de benzine kosten.

Assortiment
Indrukwekkende showroom van PlatteTv.nl in Breda alle merken zijn er vertegenwoordigd en smaakvol ingericht.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen. En waardoor het voor mij heel makkelijk werd gemaakt om een passende keuze te maken. En dit zowel online en in de winkel, snel en duidelijk.
je wordt zeer goed op de hoogte gehouden over je bestelling en/of andere lopende zaken.

Extra toelichting
Ik zal zeker in de toekomst nog een aankoop doen bij deze webshop. Zo wil een klant graag geholpen/benaderd worden. Een voorbeeld voor veel andere shops

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AL 10-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Tamelijk eenvoudig zoeken

Service
Winkelmodel voor onder besteld en order bevestigd. Dag later kreeg ik melding dat het niet kon, maar nog gewoon bestelbaar als zelfde winkelmodel met voorraadaanduiding voldoende op de site. Beetje rare nasmaak van gehad.
Wel een tegenvoorstel voor een nieuw type ipv winkelmodel, maar nu wel duurder uit.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Al met al een 8-, maar dat kan ik niet aangeven.
Levering zeer snel, alleen zonder tijdig te zijn geïnformeerd (2 uren voor de tijd...) .
Zou er wel weer een bestelling durven doen. Een tweede maal zal vast niet weer zo zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

guus 09-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
had op donderdag morgen een tv bestelt die volgens de info op voorraad was bleek niet zo te zijn kreeg en aan bood voor en andere tv moest een beetje bij betalen heb gebeld of dat de tv wel snel geleverd kon worden geen probleem zijde ze zaterdag in huis vrijdag zag ik dat hij nog niet was op gestuurt gebeld ze gingen kijken of dat de betaling binnen was dat was zo ze zouden hem gelijk op sturen maar ja zit nog te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 11-07-2016

Beste Guus,

We hebben naar aanleiding van uw review even uitgezocht wat er fout is gegaan bij uw bestelling, die had u namelijk allang in huis moeten hebben.

Door een internetstoring afgelopen vrijdag in ons logistieke centrum is de aanmelding voor verzending niet helemaal goed gegaan, onze welgemeende excuses hiervoor.

We hebben u zojuist ook even proberen te bellen om dit toe te lichten, u was echter niet in de gelegenheid ons telefoontje te beantwoorden.

We gaan de zending morgen opnieuw aanmelden waarna u nieuwe details omtrent levering krijgt.

Wij wensen u alvast veel plezier van de mooie aankoop!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Tom 208241 09-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon goed, duidelijk!

Service
In korte tijd 2 keer geweest, beide keren goed geholpen.

Assortiment
Het assortiment op de website is erg ruim, wat ik goed vind in de winkel te Breda is de overzichtelijkheid. Er staat niet te veel.

Aanbeveling
De winkel vind ik heel overzichtelijk, niet teveel keuzes in de winkel maar wel de goede keuzes. Perfecte parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast een goede bereikbaarheid. Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mamijo 09-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Open winkel, goed te bereiken

Service
Vriendelijk personeel; denkt goed mee.

Assortiment
Ruime keuze, goed verschillende merken te vergelijken

Aanbeveling
Personeel neemt de tijd voor klanten

Extra toelichting
Kregen koffie toen we even moesten wachten. Helaas waren de theezakjes op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ken 208182 09-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
prima

Service
prima uitleg, duidelijk en eerlijk en rustig de tijd er voor genomen

Assortiment
ruim, prima

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen van de Walle 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk alles te vinden op de site

Service
Goed geholpen via chat en mail

Assortiment
Ik keek naar een andere maar er werd een betere tv aangeboden

Aanbeveling
Geen klachten echt goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede overzichtelijke site, gemakkelijk besteld.

Service
Tijdens het gehele proces op de hoogte gehouden via email. Op de site stond de volgende dag geleverd, echter, de tv bleek eerst van het distributiecentrum worden verstuurd naar een ander punt, waardoor het een dag later werd. Voor mij geen probleem, maar als je erop rekent misschien wel.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannie 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede filters
Snelle levering
Goede bereikbaarheid. Ook in de avonduren per mail

Service
Mijn bestelde TV was niet meer leverbaar en ze hebben mij meer dan een prima alternatief aangeboden.

Aanbeveling
Erg tevreden over de afhandeling van mijn order.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hogeweide 08-07-2016 In de winkel gekocht
doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
uitleg kort en bondig niet teveel informatie maar voldoende .

Assortiment
alles op voorraad, en groot assortiment

Aanbeveling
de prijs is zeer gunstig daarom direct gekocht.

Extra toelichting
gratis parkeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robintwee 08-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen

Algemene score

4,3

Service
Qua levertijd geen goede ervaring. Op de website staat dat het product op voorraad is, dit is soms echter niet het geval! Toen ik in de winkel was zou het product op voorraad moeten zijn en er waren er inderdaad twee op voorraad, maar die waren online besteld en moesten verstuurd worden. Ik viste dus achter het net.
Er werd mij toen beloofd dat het product waarschijnlijk dinsdag bezorgd zou worden (ik was op zaterdag in de winkel). De zaterdag erna contact gehad met de winkel: het product zou begin van komende week bezorgd worden. Vrijdag erna wederom contact: product gewoon op voorraad, maar niet verzonden???? Het product zal dan komende week bezorgd worden.....
Wel vervelend als je de winkel uitzoekt waarvan je ongeveer zeker denkt te weten dat je het product zo mee kan nemen (want dat is tegenwoordig zelden het geval). Dit blijkt dan niet het geval, sterker nog, de levertijd is >2 weken (terwijl online staat: voor 18.00 besteld, morgen in huis). Klopt dus geen hout van.

Aanbeveling
Mijn ervaring qua levering is slecht. Mogelijk dat dit een eenmalig iets is, maar toch....

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van PlatteTV.nl 08-07-2016

Beste Robin,

Dat klinkt inderdaad niet helemaal zoals het zou moeten gaan, onze welgemeende excuses hiervoor!

Ik zoek graag even uit wat er fout is gegaan bij uw bestelling, zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordernummer even door te mailen naar orderdesk@plattetv.nl?

Ik zie uw reactie graag tegemoet zodat we dit een volgende keer kunnen voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Kocakm 08-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Men wil mee denken. Stelt ook op een goede manier producten ter demonstratie aan.

Service
Mijn eerste toestel had een aantal problemen waardoor hij omgeruild moest worden. Dit is op een goede manier gegaan en goed opgelost.

Assortiment
Veel keuze en duidelijke te vergelijken.

Aanbeveling
Goede kennis en ruime opzet van producten bieden veel gemak en plezier om het een en ander uit te proberen.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Leuverink 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zou produkten wel onderling willen kunnen vergelijken. verder prima.

Service
Uiteindelijk prettig geinformeerd en geadviseerd via chat. Grappig was wel dat ik steeds een Sony toestel geadviseerd kreeg terwijl ik aangaf een Philips of Samsung wilde. In minimaal 3 verschillende chats gebeurde dat.... Toeval ;-) ??

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kuiper 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed advies en gemakkelijk besteld.

Service
Op de geleverde Sony 4K tv waren horizontale witte strepen te zien. Dit gemeld bij chat van plattetv waarop vervolgen dezelfde tv netjes door Plattetv werd omgeruild. Erg tevreden over deze service

Assortiment
Ruim keus en een goede prijs

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker bij familie en vrienden aanraden.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kpietjouw 07-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is makkelijk bereikbaar en heeft gratis parking voor de deur.

Service
Ik heb online het product besteld en kon het na 10 minuten het product al afhalen in de winkel.

Assortiment
Ze hebben een zeer breed assortiment met goede kwaliteit. Echt super

Aanbeveling
Ik werd snel en goed geholpen. Ik was zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey zwaans 06-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed personeel die niet te opdringerig is en als je een vraag hebt je vriendelijk en goed te woord wordt gestaan

Service
Goede en fijne uitleg en niet opdringerig

Assortiment
Mooi assortiment soms te wijnig dummys in de winkel.
Om een degelijk verschil te zien

Aanbeveling
Door de gespecialiseerde kennis over het assortiment is het fijn om bij platte tv naar binnen te lopen en je vraag te stellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 06-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel tv's zijn in de winkel werkend opgesteld. Je kunt vooraf rustig zelf je keuze bepalen. Op verzoek krijg je een goede uitleg van het personeel.

Service
Zeer behulpzaam personeel. De gemaakte afspraken zijn strikt nagekomen. Aflevering en inruil zijn keurig geregeld.

Assortiment
Zeer ruim assortiment aanwezig. Tevens in ruime mate bijbehorende artikelen zoals bv wandsteun aanwezig.

Aanbeveling
Voor de winkel parkeren en prima uitleg door deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SuzyQ 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle en vriendelijke service

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Super service en goede zorg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Kanselaar 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig te bestelen

Service
gewoon goed

Assortiment
volgen mij redelijk goed

Aanbeveling
Goede en goedkope deal

Extra toelichting
voor mijn keus de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roel 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker vanuit je luie stoel alles rustig bekijken en vergelijken

Service
voor de tweede keer een tv besteld en tot twee maal een gunstiger voorstel gehad dan ik aanvankelijk had besteld.
En de volgende dag zoals was belooft bezorgd

Assortiment
makkelijk te filteren op eigen wensen,maat ,soort merk,enz.

Aanbeveling
volste vertrouwen in hun service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Spits 06-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht

Algemene score

5,0

Gemak
heldere website; snelle reactie op gestelde vragen

Service
Na aanschaf van een Samsung TV tezamen met een Samsung Soundbar kreeg ik na twee weken een mail van Platte TV met een aanbieding om een Soundbar met 10% korting te kunnen kopen. Hiertoe was een link geplaatst voor bijpassende Soundbars; helaas werkte deze link niet. Hierop heb ik telefonisch contact gehad met een medewerker van Platte TV die mij aangaf dat A. er alleen 10% korting wordt gegeven als je later een Soundbar koopt (hiermee worden consumenten die meteen deze aankoop doen dus achtergesteld) en B. deze korting alleen voor een Sonos Soundbar geldt (nu vraag ik me af waarom een Soundbar van hetzelfde merk als de TV niet passend is).
Na mijn opmerkingen over vorenstaande punten wist de medewerker niet anders te melden dan dat dit nu eenmaal zo is. Bij een aanschaf van ruim €2.200,00 verwacht ik toch wel enige klantgerichtheid gelet op het feit dat ik over een korting van € 40,00 praat.

Aanbeveling
Slechte aftersales; zie mijn opmerkingen bij het onderdeel Service

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 06-07-2016

Beste heer Spits,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze mailing.

De mail die u heeft ontvangen betreft toch echt een aanbieding voor een Sonos Playbar, de link zal dit bevestigen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.n

Officiele reactie van PlatteTV.nl 06-07-2016

Beste heer Spits,

Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze mailing.

De mail die u heeft ontvangen betreft toch echt een aanbieding voor een Sonos Playbar, de link zal dit bevestigen.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.n

Reageer

Quin Horn 06-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Gemak
Veel producten leverbaar ik heb hier een goededeal kunnen krijgen op mijn soundbar.
Helaas moet je als klant goed opletten dat je ZELF de bijproducten uitzet die je niet wilt!

Service
Onnodig langer op mijn product moeten wachten.
Mijn betaling was niet goed door gekomen, ik heb hier zelf achteraan moeten gaan na dat mijn product de volgende dag niet geleverd was. ik vond dat vervelend

Assortiment
Heb er kunnen vinden wat ik zocht en voor een goed prijs

Aanbeveling
assortiment is goed, helaas ging er net iets bij mijn bestelig mis waardoor ik een minder hoog cijfer kan geven.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van PlatteTV.nl 06-07-2016

Beste Quin,

Spijtig dat we u vanwege een niet goed doorgekomen betaling niet tijdig konden helpen aan de bestelde soundbar.

Een hele enkele keer komt het voor dat een betaling niet direct bevestigd is door Ideal, dat geeft dan een kleine vertraging. Voor zowel u als voor ons ontzettend vervelend en nogmaals onze excuses hiervoor!

We hopen dat u ondanks de vertraging heel veel plezier van de mooie aankoop mag hebben!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Jelis van den Berg 06-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ongestoord binnengekomen en ze laten je ongestoord rondkijken.

Service
Zij geven eerlijke antwoorden op je vragen.

Assortiment
Alle tv's uitgestald, als je vragen hebt word je snel geholpen.

Aanbeveling
Gezellig en open ingericht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lady Di 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
Byzonder snel antwoord en uiterst voorkomend

Assortiment
Veel keuze :-)

Aanbeveling
Een mooie duidelijke site, waar de producten goed te vinden zijn, de medewerkers uiterst vriendelijk zijn en daarbij ook nog terzake kundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regien 207816 05-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gratis parkeren achter de winkel

Service
prima duidelijke uitleg en leuke inruil prijs

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s kop 05-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zondags besloten om een nieuwe tv te kopen, online gekeken naar jullie asortiment! Een keuze gemaakt en met een van jullie medewerkers gechat of dat model voorradig was ! Dat kon hij niet met zekerheid zeggen en rade ons aan om met jullie zaak in nijmegen te bellen! Dus dat gedaan en tot onze verbazing was hij daar op voorraad, dus dezelfde dag tv aangeschaft ! Hebben hem dus s'middags zelf opgehaald ! Dus vadaar een 9 voor gemak

Service
Verkoper was erg klantvriendelijk , ook het gemak van jullie site met medewerker waar je via chat gelijk je vraag kan stellen!

Assortiment
Jullie hebben een zeer ruime keuze !

Aanbeveling
Het gemak van jullie site online , ruime keuze en deskundig personeel!

Extra toelichting
Nee alles is wel gezegd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Hopmans 05-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je krijgt de ruimte en de tijd om rustig alles te bekijken en te vergelijken

Service
Alles wordt perfect voor je geregeld en volgens afspraak geleverd

Assortiment
Het assortiment omvat alles wat je nodig hebt als je naar een televisie op zoek bent

Aanbeveling
De medewerkers zijn klant vriendelijk, vakbekwaam en duidelijk. De prijs is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews