PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 19881 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5383 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hans198441 10-04-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gratis parkeren

Service
goede inruil prijs voor mijn oude tv

Assortiment
mooi ruim assortiment , netjes gesorteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 10-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere info op de website

Service
S middags besteld volgende morgen al in huis. Top service

Assortiment
Ze hebben bijna alle tv's op voorraad

Aanbeveling
Goede ervaring met dit bedrijjf. Aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijst 198618 09-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar en is overzichtelijk

Service
Prima geholpen, goede prijs gekregen

Assortiment
Ruim opgezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 198613 09-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goed overzichtelijk alles netjes opgedeeld en bij elkaar.

Service
Prima service kwamen eigenlijk voor een ander toestel maar zijn uiteindelijk uitgekomen bij een Samsung TV ipv Panasonic door goede uitleg en kennis van zaken

Assortiment
Alles was keurig op voorraad en we konden daardoor zsm geholpen worden

Aanbeveling
Fijn dat we op internet een winkel hebben maar ook een showroom zodat je even de producten kunt zien. De vakkundigheid van een echte TV winkel met de prijzen van een webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smid198573 09-04-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk

Service
prima

Assortiment
ruim

Aanbeveling
veel aankopen hier gedaan zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 198633 09-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk toegankelijk, zowel online als in de winkel

Service
Omdat er altijd wel wat verbeter punten zijn. De koffie is lekker.

Assortiment
Is een heel ruim assortiment

Aanbeveling
De tv winkel kan aan de buitenkant wat meer herkenbaar zijn. Moet hele winkel door voordat je bij de tv kant omt

Extra toelichting
Goede beleving hier van wat je wilt hebben. Dat is een groot voordeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 198508 09-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gaat allemaal vlot en makkelijk

Service
Geweldig en gezellig. Goed advies en weet er veel van. Kennis is aanwezig.

Assortiment
Ruim voldoende keus. Alle merken en soorten

Aanbeveling
Goede kennis, mooi opgezette winkel. Snel leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hellen 198582 09-04-2016 In de winkel gekocht
BrEda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik vond de website gemakkelijk, navigeren ging goed en ik kon op formaat zoeken.

Service
Goed geholpen in de winkel te Breda.

Assortiment
Ruim assortiment en voldoende keuze.

Aanbeveling
Ja zal ik doen!

Extra toelichting
Ik was voorbij de zaak in Breda gereden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lianne198575 09-04-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
mooie duidelijke site, rustig

Service
eerlijke uitleg toch besloten om voor een nieuwe tv te gaan

Assortiment
genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Houdijk 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website met goede filtermogelijkheden

Service
contact over bestelling via de online chat verliep soepel en zonder lange wachttijden.Levering volgens afspraak met telefonisch contact met de bezorger 15 min voor daadwerkelijke levering

Assortiment
ruim aanbod van merken en modellen

Aanbeveling
goede online shop met ruim assortiment, scherpe prijzen en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 08-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Middels de live chat makkelijk informatie te verkrijgen!

Service
Ik werd eerst verrast door het feit dat de aangeraden tv niet op voorraad was. Vervolgens werd een duurder model voor dezelfde prijs aangeboden!

Assortiment
Ruim voldoende keus in de webshop.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering! Ik heb nu drie keer zaken gedaan met plattetv.nl en telkens naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veen198506 08-04-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
rede van aankoop is dat ik perfect ben geholpen via de chat

Service
scherpe prijs voor een TOP toestel van Philips en tv op voorraad

Assortiment
ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boots198477 07-04-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle TV's staan demonstratieklaar. Ik wist al een beetje waarvoor ik kwam, het formaat en de prijsklasse en UltraHD

Service
Goede uit gehad, voldoende aandacht gekregen van de verkoper.

Assortiment
Precies voldoende TV's. Teveel is ook niet goed

Aanbeveling
Ik zou de winkel voorzichtig aanbevelen bij vrienden/familie. Pluspunten: goede aandacht maar pas op voor de aanvullende accessoires. Je koopt misschien meer dan je wilde, maar dat kan ook goed zijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 07-04-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen Centrum
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed geholpen, TV goed opgesteld, Tevens makkelijk in te laden bij de achteringang!

Service
Ondanks dat het type sony tv waar ik naar opzoek was niet op voorraad was in de winkel hebben ze mij een zeer goed alternatief kunnen bieden.

Assortiment
Zeer uitgebreid, zo'n beetje ieder model is beschikbaar.

Aanbeveling
Voldoende personeel, werd meteen geholpen!

Extra toelichting
Zeer tevreden met de aankoop van deze TV! Wat een scherm!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman198430 07-04-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk bereikbaar , je kunt de auto achter de zaak parkeren

Service
duidelijke uitleg we hebben toch besloten om voor het duurdere type van Samsung te gaan

Assortiment
veel keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kok198090 07-04-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gratis parkeren achter de zaak

Service
hele goede en duidelijke uitleg scherpe prijs en tv op voorraad

Assortiment
ruim en alle merken staan er

Aanbeveling
via familie hier terecht gekomen en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Kavelaars 07-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bij winkel in Breda aangeschaft, is toch beter dan internet

Service
Vriendelijk geholpen en goede service verleend

Aanbeveling
Keurig ingericht en goede keuze kunnen maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remko 06-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De winkel heeft een rustige uitstraling waar je op je gemak even kunt rondkijken en genieten van alle mooie apparatuur die ruim staat opgesteld.

Service
Perfect geholpen met de keuze van onze tv en audiosysteem.
De verkoper heeft geholpen met de spullen naar de auto brengen en zelfs meegeholpen met het inladen van de aangekochte goederen.
Na thuisinstallatie had ik nog een vraag maar ook hierbij werd ik netjes telefonisch geholpen en werd er alle tijd genomen (perfect).

Assortiment
Ze hebben eigenlijk gewoon alles......en zo niet dan regelen ze het wel voor je!

Aanbeveling
Mooie zaak je moet wel even zoeken maar dan krijg je ook een mooie winkel met deskundig personeel....TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koopman 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Levering was niet de volgende dag maar volgende week.

Service
Kreeg wel vrij snel antwoord op de vragen die ik per mail stelde

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

joep 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
een overzichtelijke site, met zeer duidelijke keuzefilter bij de gekozen producten

Service
Service, dit woord mogen jullie best met hoofdletters op jullie site zetten. of je nu belt/emailt of whatsapp, je krijgt direct een helder en duidelijk antwoord. erg prettig

Assortiment
het assortiment is bijzonder groot te noemen

Aanbeveling
Op de wijze zoals ik ben geholpen ben ik zeer tevreden over. ik zal jullie zeker aan vrienden en familie aanraden. keurige prijzen, maar vooral de klantenservice verdiend zeker een dikke pluim.

Extra toelichting
Na mijn aankoop van mij LG tv LG 49UB820V werd mij een mooier model aangeboden voor dezelfde prijs LG 49 UF850V(een open doos model). Na ontvangst blijkt het toestel niet helemaal in orde te zijn. Een paar dagen later nieuwe televisie geleverd en volledig geïnstalleerd. dat noem ik nog een service! deze wijze van service ontbreekt bij heel veel bedrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mel van wijk 06-04-2016 In de winkel gekocht
nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt rustig rondkijken in de winkel zonder dat er gelijk een verkoper op je af komt

Service
Service is uitstekend en een zeer goed advies

Assortiment
Zeer uitgebreid en voor iedere inkomen staat er wel wat bij

Aanbeveling
Gezien de drukte in de winkel wil dat ook al veel zeggen!

Extra toelichting
Zie mijn vorige antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 06-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo eenvoudig en makkelijk in gebruik

Service
Jullie hadden net een ander en beter model binnen gekregen en dat kreeg ik voor dezelfde prijs super!!!

Aanbeveling
Ik zou niet weten hoe het beter kan c.q. moet. Alles is perfect geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chih Sheng Chao 06-04-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kwam voor de aanbieding JBL charge 1 Bluetooth voor 99,-. Deze kon ik in de winkel kopen als ik wilde.

Service
Het product was niet meer op voorraad in de winkel en ook niet online. De winkelbediende, bood mij een alternatief aan, de vernieuwde JBL charge 2, echter deze was wel voor een prijs van 169,-. Hij kon hem mij aanbieden voor 145,-. Ik had aangegeven gericht te zijn op een bedrag van 99,-. echter daar kon de bediende mij niet in helpen. Vervolgens kwamen we tot overeenstemming van een bedrag van EUR 125,-.

Assortiment
Het product was niet in de winkel nog online aanwezig, terwijl jullie er vollop mee adverteerden. Dat is wel jammer, maar gezien de service voor het alternatief, geef ik geen onvoldoende.

Aanbeveling
Service gerichtheid was zeker aanwezig. Het meedenken in meerdere mogelijkheden en het aanbieden van alternatieven brengt de klant tot meer keuze mogelijkheden. Hier was ik zeer tevreden over.

Extra toelichting
Uiteindelijk bleek dat een collega van mij ditzelfde toestel wel voor 99,- heeft kunnen kopen. Dit was voor mij een telleurstelling waardoor ik naar de winkel ben teruggegaan en ze erop heb aangesproken. Immers had ik 125,- betaald. De winkelbediende ging dit na en heeft mij uiteindelijk het verschil contant teruggegeven. Dit stelde mij wel gerust. Maar eigenlijk ook wel de vraag, waarom was mij dan niet meteen dit aanbod gegeven. Nu voelde ik mij toch een beetje genaaid. Maar mijn doel is uiteindelijk wel bereikt, een bluetooth speaker voor 99,- welke ik bij PlatteTV.nl kon aanschaffen. En de toegankelijkheid hiervoor van de medewerker was heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Emiel 06-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht woonboulevard
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles duidelijk en overzichtelijk

Service
Goed geholpen, de tv die ik wou was er niet, maar er was een nieuwer model met open doos korting.

Assortiment
De online vooraad informatie mag beter, modellen die er niet meer zijn staan nog wel op vooraad op de website. Meerdere keren opgevallen.
Verder zijn er wel heel modellen wél te koop!

Aanbeveling
Al met al zeer tevreden

Extra toelichting
Fijne winkel, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie van Zweeden 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is gemakkelijk via het menu te selecteren en het menu is uitgebreid.

Service
De tv nog met extra korting gekocht via de laagste prijs aanvraag. Hierop netjes een factuur per email gekregen en gelijk nadat deze voldaan was de bevestiging gekregen dat de tv aangeboden was voor verzending.

Assortiment
Val alle meest voorkomende merken hebben ze het aanbod. Er is veel in voorraad.

Aanbeveling
Echt een top service en de tv snel en binnen de gestelde tijd in huis. Vragen worden erg snel beantwoord en de online hulp is doeltreffend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lamee 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Artikelen zijn gemakkelijk te vinden in de webshop

Service
Service is prima, na bestellen van het artikel wordt je per mail op de hoogte gehouden wanneer de levering plaatsvindt.

Assortiment
Jammer genoeg was het artikel wat ik in de eerste instantie wilde hebben, niet meer beschikbaar.
Terwijl op de website wel "op voorraad" stond aangegeven. Gelukkig was er een alternatief.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steenakker 05-04-2016 In de winkel gekocht
Presikhaaf Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed te bereiken. Gratis parkeerruimte vlakbij.

Service
Werd snel en vakkundig geholpen.

Assortiment
Volop keus.

Aanbeveling
Wordt prettig geholpen door personeel. Ruime winkel.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vogel 198305 05-04-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed toegankelijk, gratis parkeren

Service
prima uitleg, konden de aangekochtte set mooi horen en we hebben een zeer scherpe prijs gehad

Assortiment
genoeg keuzes

Aanbeveling
we komen hier al jaren en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veen198288 05-04-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prima

Service
duidelijk en eerlijke uitleg , leuke prijs voor het winkelmodel

Assortiment
ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 198057 05-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na een gezellig gesprek kwamen we tot 2 keuzes waarvan beide natuurlijk op voorraad waren

Service
Op alle vragen werd goed antwoord gegeven soms even door overleg met collega

Assortiment
Alles was keurig op voorraad en stond te spelen dus kon mijn keuze hierdoor goed maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roefs197233 05-04-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Wel lastig dat het toestel wat ik had besteld niet op voorraad bleek te zijn. Maar wel een mooi alternatief aangeboden gekregen, een mooie Ambilight voor een scherpe prijs.

Service
Goed. Wel jammer dat ik vorige week had gebeld en teruggebeld zou worden, maar toen ben ik niet teruggebeld. In de winkel de keurig geholpen

Assortiment
Ruim assortiment, voor alle prijsklasse. Ik was zelf opzoek naar een lager geprijsde.

Aanbeveling
Ivm de goedkoopste prijzen en goede ligging, ik vind de lokatie van de winkel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Bos 05-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vriendelijk en behulpzaam personeel

Service
Ondanks diverse malen van onze kant uitstellen van gemaakte afspraken deze toch keurig nagekomen.

Assortiment
Wat wil je nog meer aan keuze hebben.

Extra toelichting
Misschien handig om te weten voor het personeel, dat de IC-kaart houder voor "oud" UPC klanten gratis in het oude UPC gebied door Ziggo wordt afgegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PvD 05-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel te installeren en te gebruiken

Service
Bij aanschaf van een tv heeft men mij een goede alternatieve optie/aanbieidng gedaan. Daar heb ik dan ook graag gebruik van gemaakt.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze waardoor je goed kunt vergelijken.

Aanbeveling
Ondanks de vertraagde levering heeft men me goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marleen198065 05-04-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bereikbaar

Service
duidelijke en eerlijke uitleg , scherpe prijzen , tv op voorraad

Assortiment
ruim

Aanbeveling
via via hier terecht gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Was opzoek naar 4k tv van 55 inch Er werd direct en vriendelijk contact gezocht.Door voorstel en goede hulp toch gegaan voor 65 inch Van LG 65UF850 daarna nog een aantal opties aangeboden dus erg tevreden.

Service
Omdat er een aktie liep van half jaar gratis Netflix heb ik contact gezocht via chat met de vraag hoe dat in zijn werk ging. Als ze dat iets beter hadden toegelicht in briefje hoe dat in zijn werk ging of tijdens chat dan had ik een tien gegeven. nu werd ik naar klanten service van LG doorverwezen. verder altijd vriendelijk geholpen

Assortiment
Genoeg aanbod van vele merken dus voor elk type en budget een tv.

Extra toelichting
Tv gekocht 28-4-2016. Nog geen klachten over tv dus nog geen service nodig gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vogel Base 45s 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
product was makkelijk te vinden

Service
Goede service, mailing na het bestellen, livechat voor vragen, optijd geleverd en de mail na de aanschaf!

Assortiment
Grote keus voor de verschillende beugels, ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Luurs 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden en een goed werkende site

Service
Eindelijk een bedrijf dat je via een gewoon telefoonnummer kan bereiken en ZONDER wachttijd, en de medewerker HELPT bij het maken van de juiste keuze

Assortiment
Heel simpel een groot en divers aanbod

Aanbeveling
Online geholpen en toch het prettige gevoel hebben van een (echte) winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website maakt het erg makkelijk om een keuze te maken

Service
Uitstekende service, medewerker in kwestie gaf mij zeer goede adviezen binnen mij gestelde budget

Assortiment
Alle courante modellen/fabrikanten zijn aanwezig

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, goed op de hoogte gehouden van status van levering.
Scherpe prijzen

Extra toelichting
Op advies van medewerker LG 43LF630V besteld die SmartOS heeft, superscherp beeld, snelle kanaalwisseling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

198006 04-04-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Nette winkel, overzichtelijk, ook veel keuze. Alles demonstratie klaar!

Service
Goed advies gekregen, verkoper attendeerde op de speciale prijs, waarvan ik niet op de hoogte was.

Assortiment
Onwijs veel keuze, ik ken geen winkel die meer keuze heeft dan PlatteTV.nl!

Aanbeveling
Ik ga met een tevreden gevoel naar huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark de Waal 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
telefonisch perfect bereikbaar.

Service
Helaas werd op de afgesproken dag en tijdstip de verkeerde tv afgeleverd. Na 1 telefoontje werd er direct voor gezorgd dat op de volgende dag op een door mij uit te kiezen tijdstip de juiste tv wel afgeleverd.

Aanbeveling
Aan de telefoon keurig snel en accuraat geholpen en te woord gestaan.

Extra toelichting
via de webshop gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobussen 04-04-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In het centrum

Service
Goede uitleg, en voorraad

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Verstand van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank 04-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mooie ruime winkel, duidelijke productopstelling. makkelijk bereikbaar.

Service
snel en vakkundig geholpen. Vooral ook de installatie, de monteur dacht echt na over de beste oplossingen en was er op gericht alles zo goed mogelijk te laten werken.

Assortiment
precies het nodig en ook niets meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Smeets 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site.

Service
Snelle reactie en meedenken.

Assortiment
Grote keuze ook tussen artikelen met kleine verschillen

Aanbeveling
Overall zeer tevreden.

Extra toelichting
Zeer snelle reactie en levering, tegen concurrerende prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex uit Scheveningen 04-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk zoeken en goede vergelijkbare alternatieven

Service
Niks op aan te merken.

Assortiment
Plattetv. Nl had als enige de tv die ik wilde hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker thuis winkelen

Service
Super

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Super winkel,ik kreeg een mail dat ik mijn eerdere bestelling kon omzetten naar een nieuwer type versterker voor de zelfde prijs,dat noem ik nog eens service.Heel attend.Gr.van een zeer tevreden klant

Extra toelichting
Ben erg tevreden met de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReneR 04-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voor de deur parkeren is wel zo fijn als je net een TV gekocht hebt.

Service
De medewerker nam alle tijd om mij van een goed advies te voorzien. En het was nog aan het eind van de dag en week ook.

Assortiment
Op zich uitgebreide keuze. Iets meer high end dan low end types.

Aanbeveling
Ik ben zelf door vrienden hierheen door verwezen en zal dit zelf ook zeer zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile 04-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Tv was DOA bij ontvangst. Na contact direct TV kunnen omruilen voor een andere. Reactie op e-mail was snel.

Extra toelichting
Goede service en snelle reactie op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meuwissen197508 04-04-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is vinden wij echt super. Ten eerste is de site zeer overzichtelijk en stonden meteen alle filialen en telefoonnummers vermeld. De chat functie vonden wij hel verrassend, maar super geregeld.

Service
De vermelding van de reden waarom er korting op een bepaalde televisie op het internet werd gegeven, stond duidelijk en eerlijk vermeld. Dit wekte een goed betrouwbaar gevoel op. Wij zijn in beide filialen zowel Arnhem als Nijmegen bijzonder uitvoerig, vriendelijk en professioneel geholpen. Ook hebben wij totaal geen druk ervaren van de verkoper.

Assortiment
Het assortiment is breed. De keuze is erg uitgebreid en wordt in een aangename sfeer gepresenteerd.

Aanbeveling
Wij zullen Plattetv.nl zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden!

Extra toelichting
Wij kennen Plattetv.nl via Kieskeurig.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Rijckaert 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heerlijk ontspannen vanaf thuis winkelen.

Service
Ongedwongen advies bij aankoop.

Assortiment
Werkelijk alle merken in het assortiment, en van elk type goed informatie.

Aanbeveling
In gesprekken met collega's over aankoop van video en audio apparatuur zijn deze toch huiverig om on-line te kopen. Met uw winkel en mijn ervaringen als voorbeeld heb ik menig collega kunnen overhalen om ook online te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Familie Van Drunen 03-04-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon alles goed vinden op de site, met duidelijke specs. Maar bovenal ben ik perfect geholpen in de winkel in Breda, zowel bij het bestellen als bij het afhalen.

Service
Onder service versta ik hier de behandeling tijdens het winkelbezoek. Mooie ruime opzet, waarbij je echt het toestel van je keuze kunt ervaren. Dit in tegenstelling tot veel andere winkels waar wij zijn geweest en waar je niet verder dan een meter van het scherm af kon gaan staan. Aardige bediening met voldoende kennis van zaken. Perfect geholpen, mooie totaalprijs gemaakt.

Assortiment
Helaas hadden ze niet de Marantz versterker die ik er bij wilde hebben, dus die moest ik elders halen. Maar ja, je kunt ook niet alle merken voeren, toch?

Aanbeveling
Op basis van bovenstaande cijfers kan ik niet anders dan mijn ervaringen met Platte TV als een 10 te beoordelen.

Extra toelichting
Aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe TV en je het toestel eerst wilt beleven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews