PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20863 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5620 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

209279 26-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Winkel is wel lastig te vinden. Maar verder goed

Service
Goed

Assortiment
Nog nooit zoveel tvs elkaar gezien als bij jullie

Aanbeveling
Goed zoeken, maar erg goed geholpen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Edgar 26-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website en goede bereikbaarheid winkel

Service
Meedenkend personeel. Goede bezorg service

Assortiment
Op alle gebieden is er wat te kopen

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en ruim aanbod. Prijs zeer concurrerend met anderen

Extra toelichting
Hier ga ik zeker vaker kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meul209768 26-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
mee gedacht met ons een betere tv aangeboden voor bijna de zelfde prijs .

Assortiment
mooi en ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouw 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Communicatie is prima. Echter de aanduiding : is op voorraad" is niet actueel, waardoor later bleek dat het bestelde artikel er toch niet is. Echter dit is ruim goed gemaakt met goed tegenaanbod.

Assortiment
Ruim voldoene keus

Aanbeveling
Wederom door de snelle service en communicatie : prima

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ron 25-07-2016 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
meest gangbare modellen tv aanwezig overzichtelijk per merk en type opgesteld

Service
telefonisch contact gehad over mijn wensen en werd uitgenodigd de volgende dag te komen kijken om tot een uiteindelijke keuze te komen

Assortiment
de meeste bekende merken overzichtelijk opgesteld en deskundige uitleg

Aanbeveling
met een kopje koffie erbij was het een tien!

Extra toelichting
duidelijke en beknopte uitleg van de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christiaan 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
prima info envoorlichting

Service
afhandeling bezorging service perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Veenman 25-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke winkel

Service
Voet van tv was niet goed ,folie zat los
Volgende dag meteen een nieuwe op kunnen halen

Aanbeveling
Goede uitleg en vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, duidelijk en betrouwbaar.

Service
Ik vroeg of het mogelijk was om de inruil TV op te halen op een ander adres dan het bezorgadres van de nieuwe TV. Dat zou mij een risicovol ritje schelen. Dit was geen probleem en de bezorger was uiterst vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mealhead 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Goede service doordat een tv heb veranderd en nog ruim op tijd gelverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Netjes geholpen en netjes op tijd

Extra toelichting
Net op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alcyone 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede combinatie van winkel en een duidelijk website. Er wordt online heel snel gereageerd op vragen. Een minpuntje is dat je niet met een creditcard kan betalen.

Service
Na de keuze en betaling werd direct een link gestuurd met informatie over bezorging. De TV werd de andere dag geleverd.Er werden geen bezorgkosten berekend. Ik heb nog geen ervaring met hun reactie op problemen, maar ik ga er van uit dat ze ook dan even snel zullen reageren. Je krijgt trouwens direct na de bestelling een speciaal telefoonnummer waar je met je vragen terecht kunt.

Assortiment
De keuze in beeldschermen en accessoires is ruim voldoende. Het assortiment is niet helemaal compleet en je moet voor bepaalde accessoires toch nog naar een andere winkel.

Aanbeveling
De combinatie van internet plus een fysieke winkel waar je de producten kunt zien en vragen kunt stellen is een goede greep. Je kunt de vragen zowel online als in de winkel kwijt. In beide gevallen wordt er ruim de tijd genomen om je vragen deskundig te beantwoorden.

Extra toelichting
De ervaringen met deze winkel zijn zeer positief. Het gemak en de service zijn zeer goed, waardoor ik deze winkel zeker aanbeveel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is erg overzichtelijk en makkelijk in te navigeren.

Service
Na mijn bestelling werd mij een beter toestel voor dezelfde prijs aangeboden, aangezien mijn oude tv niet ingeruild kon worden kreeg ik ter compensatie een reinigingsset erbij, top service

Assortiment
Ruime keuze en scherpe prijzen

Aanbeveling
Zeer goede online winkel, goed contact en de klantenservice is erg behulpzaam

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de online winkel, goede ondersteuning en zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Westdijk 24-07-2016 In de winkel gekocht
Doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Een breed assortiment in de winkel. Mocht jouw keuze niet in de winkel staan, dan bestellen ze hem gelijk voor je.

Aanbeveling
Erg vriendelijk personeel met verstand van zaken en die echt naar jouw wensen luisteren.

Extra toelichting
Ook voor gemak en service geef ik een 10! (Was niet goed in te vullen) Op zaterdag besteld in de winkel en woensdag al geleverd en geïnstalleerd. Afspraak was tussen 16 uur en 18 uur. De monteur was er precies om 16 uur.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Roy 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
simpel online bestellen en snelle aflevering

Service
top service (Tim) en goede deal gemaakt wegens het niet op voorraad van de bestelde tv

Assortiment
veel staat er " op voorraad' maar blijkt er niet te zijn maar wordt goed alternatief aangeboden

Aanbeveling
ik zou deze winkel zeker nog eens gebruiken als ik over paar jaar naar 75 inch tv wil gaan (nu 65inch)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

roy 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpel online bestellen

Service
top service. snelle levering. bestelde 65inch tv was niet voorradig en kreeg nieuwste model er voor in de plaats, TOP

Assortiment
veel artikelen staan " op voorraad " maar blijken er niet te zijn. genoeg alternatieven aanwezig/aangeboden

Aanbeveling
goede service snelle levering en goede vervoerder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Molewijk209559 24-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet aan een drukke winkelstraat gelegen toch in het centrum te Breda en een parkeerplek voor de deur. Tevens de inruilmogelijkheid is zeer gemakkelijk.

Service
Vriendelijk geholpen en een goed bedrag voor mijn oude tv weer gekregen. Tevens is de bereikbaar heid top! zelfs na kantooruren zijn ze bereikbaar.

Assortiment
Alles voor tv's is er verkrijgbaar.

Extra toelichting
Ik heb gegoogled en prijzen vergeleken, hier kwam platteTv.nl zeer goed naar voren. Hierna via internet contact met ze gezocht en mijn toestel gekocht in de winkel te Breda.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 24-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke website waar het eenvoudig is om een bestelling te plaatsen.

Service
Kreeg zelfs aanbod om een home cinema set te kopen die duurder was voor dezelfde prijs te kopen!

Assortiment
Voldoende aanbod

Extra toelichting
Zeer goed geholpen, kreeg zelfs een aanbod voor een home cinema set die duurder was voor dezelfde prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 209485 23-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik was geïnteresseerd in de winkelmodellen, deze had ik op de site bekeken. In de winkel werd mij verteld dat deze toestellen vaak wat draaiuren hebben. Ik besloot toen voor een nieuwe televisie te gaan.

Service
In de winkel goed geholpen, duidelijke uitleg.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende.

Aanbeveling
Het is voor iedereen die een televisie zoekt interessant om eens bij PlatteTV te gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hulst209466 23-07-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk

Service
goed telefonisch bereikbaar, goed advies in de showroom, scherpe prijs , tv op voorraad

Assortiment
ruim en gezellige showroom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deechteba 22-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke informatie en TV direct ophalen.

Service
Goede uitleg en een scherpe prijs.

Assortiment
De juiste TV op voorraad.

Aanbeveling
Gewoon alles goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evert 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is erg duidelijk, maar de voorraad aanduiding klopt niet altijd. Anders een 9.

Service
Snel antwoord via mail of chat. Ook duidelijke uitleg.

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Niet alleen een internet verkoper. Ze weten weten duidelijk wat ze verkopen en de service is prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roger colemans 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je zoekt iets, en direct kan je beginnen met chatten zodat voor al je vragen

Service
Na een klein misverstand, werdt dit gelijk persoonlijk per telefoon opgelost👍👍👍

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ik raad deze winkel zeker aan, omdat je persoonlijk geholpen wordt en dat gebeurd niet veel bij een webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis209274 22-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het ging allemaal zeer gemakkelijk, goed en snel geregeld via internet en heel makkelijk ik werd ook geadviseerd via whatsapp.

Service
Het reageren was echt top en super, je kan gewoon op je werk blijven zitten en tussendoor soms even via whatsapp reageren. Zeer gemakkelijk allemaal.

Assortiment
Alles wat we nodig hebben hebben we in 1 keer bij dezelfde winkel kunnen kopen, tv audio ophangsysteem!Top voor elkaar.

Aanbeveling
Wij gaan deze winkel zeker aanbevelen aan vrienden en familie!

Extra toelichting
Via internet uitgekomen bij PlatteTv.nl en door de handige contact mogelijkheid via whatsapp en aardige verkopers hebben wij onze tv's en nieuw audiosysteem hier aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Ik had een probleem met het geluid 1 belletje en na nog geen 15 minuten via de mail het verlossende antwoord. En het werkt nu zoals die behoort te doen.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Mooi overzichtelijk en vriendelijk personeel

Extra toelichting
Ook wat fijn is bij je aankoop je een persoonlijke telefoonnummer voor als er iets is of niet kan uitkomen. En ik heb daar dan zeker gebruik van gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G T J A van de Vegt 21-07-2016 In de winkel gekocht
nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via plattetv.nl kun je makelijk zoeken en uitpluizen wat je wilt hebben,vervolgenskijk je in de winkelof je keuze de juiste is.

Service
goede en duidelijke uitleg.

Assortiment
zeer ruime keuze, gemiddeld goede prijs.

Aanbeveling
de beoordelingen lijken mij wel duidelijk toch.

Extra toelichting
zoeken via webshop;in de winkel bekijken,kopen,meenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke weergave

Service
Doen wat ze beloven

Assortiment
Ruim, voldoende

Aanbeveling
No nonsense

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

208381 20-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar makkelijk parkeren

Service
Wat langer moeten wachten tot de was geïnstalleerd maat verder alles goed! Bijzonder aardige verkoper met veel geduld alles uitgelegd. Weinig 40inch tvs

Assortiment
Ik wist wat ik wou.

Aanbeveling
Geen klachten, goed ingesteld bij mij thuis en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M Kornelisse 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle site en heel overzichtelijk.

Service
Ze boden me een beter product aan dan ik had besteld die duurder is voor zelfde bedrag als wat ik betaald had. Dat noem ik een super service.

Assortiment
Ze hebben veel producten en een groot assortiment

Aanbeveling
Zoals boven beschreven ze boden een duurder en beter product aan zonder extra kosten .

Extra toelichting
Super webshop en zou er weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meijer 209220 20-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk toegankelijke winkel, je loop makkelijk binnen en je kunt gratis dichtbij parkeren

Service
Goede uitleg en meedenken in oplossingen ook in de prijs

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Makkelijk toegankelijke winkel met goede oplossingen en kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen 20-07-2016 In de winkel gekocht
doesburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk zijn de spullen te vinden

Service
goede service, staan altijd voor je klaar

Assortiment
divers

Aanbeveling
goede service, vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bel 19-07-2016 In de winkel gekocht
In Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Dichtbij, ruim winkelpand, makkelijk parkeren en breed en diep assortiment tbv onze keuze.

Service
Duidelijk uitleg tav aanbod. Doordat de software in de tv niet juist was werd er zonder problemen een nieuwe tv bezorgd.

Assortiment
Door aanwezig assortiment konden we een goede keuze maken.

Extra toelichting
Ondanks dat de winkel gesloten was werden we toch door iemand van de administratie te woord gestaan. 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FenB 19-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel veel modellen staan overzichtelijk opgesteld, waardoor vergelijken gemakkelijk is.

Service
Alles wat je nodig hebt in een handomdraai geregeld. Wel iets teveel gericht op bijverkopen. Bij een dure tv zou een onderhoudsset ook gratis meegefeven moeten kunnen worden.

Assortiment
In een woord; enorm!

Aanbeveling
Iets te commercieel in de verkoop, de balans met service is niet helemaal in orde.

Extra toelichting
Prima winkelervaring, voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Jongenelen 19-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Per merk een aparte overzichtelijke indeling; er wordt gelegenheid gegeven eerst op mijn gemak rond te kijken voordat ik om nadere info vraag. De mogelijkheid om zo met mijn wensen en ideeën me te oriënteren op mogelijke alternatieve modellen die ik zou willen kopen.

Service
Er werd betrokken ingegaan op mijn vragen. Een benadering die ik eerder thuis had in de chat, werd in de winkel door de verkoper voortgezet: belangstellend, meedenkend met mijn vragen, en met suggesties die goed aansloten daarop.

Assortiment
Per merk een afdeling met de meest gangbare maten, modellen en de meest recente ontwikkelingen. Ook een afdeling winkelmodellen (inruil en andere artikelen).
Door de ruimte in de winkel heb ik alle gelegenheid om me rustig te oriënteren op het aanbod in relatie tot de wensen en vragen die ik had.

Aanbeveling
Priis - kwaliteitverhouding is goed; Bij aangeboden prijs in de chat sloot de winkelverkoper goed aan.
Een niet meer verkrijgbaar winkelmodel van de tv die ik in de webshop had gezien leidde uiteindelijk tot een offerte van een nieuw model met behoorlijke korting! De verkoper in Breda ging daar goed mee om en maakte het, mede door zijn presentatie en suggesties, voor mij eenvoudig en aangenaam om dit aankoopbesluit te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon hdmi kabel bij installateur gekocht en meteen vetaald met ideal

Service
Gewoon kabel bij zich en meteen gekocht

Assortiment
Alles bij zich

Aanbeveling
Altijd mensen aanwezig met goed en vooral eerlijk advies

Extra toelichting
Gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job Van Willigenburg 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon wat ik nodig had snel vinden!

Service
Werd via de site snel geholpen met mijn vragen. En daarna belde ik en had ik binnen 10 seconden iemand aan de lijn die mij goed hielp!

Assortiment
Ze hadden niet wat ik wilde maar boden een beter alternatief aan voor dezelfde prijs.

Aanbeveling
Dat is op dit moment

Extra toelichting
Ik zou ze zeker nog een keer gebruiken om te bestellen en dan hoop ik op dezelfde service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 19-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed ingedeelde en duidelijke website. Voor vragen kun je meteen schatten met een medewerker.

Service
Duidelijke uitleg en erg behulpzaam, vriendelijk personeel.

Aanbeveling
Al meerdere malen een televisie gekocht doordat wij hier altijd erg goed geholpen zijn.

Extra toelichting
Personeel weet veel van de producten die ze verkopen. Ik vind dat erg belangrijk, ze hebben interesse in hun vakgebied.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike Schram 209018 19-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Rustig rondkijken, makkelijk de winkel te bereiken en qua setting/kijkervaring rustgevend

Service
zeer goed geholpen, meer gekocht dat ik eigenlijk van plan was, maar wel heel tevreden

Assortiment
Jammer dat de Philips 55PUS6501 er niet stond maar verder hebben ze wel heel veel wat je rustig kan bekijken.

Aanbeveling
Makkelijk te bereiken, grappige mix (barbeque spullen en tv's)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joemrati 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk via chat met medewerker. Supersnel en er werd direct gereageerd zonder te hoeven wachten.

Service
Had nog 2 minuten om bestelling rond te krijgen, zodat TV de volgende dag nog geleverd zou worden. Via chat zou medewerker regelen dat TV toch nog de daaropvolgende dag geleverd zou worden. Ondanks dat na mijn bestelling in de daaropvolgende mail stond dat de TV 2 dagen later geleverd zou worden, kreeg ik via de chat de garantie van medewerker dat TV de volgende dag geleverd zou worden. Afspraak keurig nagekomen!

Assortiment
Precies datgene op voorrad dat ik zocht.

Aanbeveling
Afspraak werd keurig nagekomen. Waar de levering bij andere winkels langer op zich zou laten wachten, was ik bij PlatteTV.nl, de volgende dag reeds de trotse eigenaar van een Philips Ambilight TV. Waar andere concurrerende internetwinkel rommelde met prijs per dag, bleef deze hier stabiel. Actie liep namelijk de hele week op het model.

Extra toelichting
Contact met medewerker via chat was super! Snelle, betrouwbare afhandeling en uiterst vriendelijk! Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJ Samsen 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kunt makkelijk het type tv die je wil hebben vinden en vervolgens filteren op diverse criteria.

Service
Nadat je je keuze hebt gemaakt krijg je een mail met een alternatief wat volgens de verkoop een betere keuze is en dat voor de zelfde prijs als je originele keuze.

Assortiment
Een zeer ruime keuze voor een goede prijs.

Aanbeveling
Een ruime keuze en een goed advies voor een geweldige prijs.

Extra toelichting
Een winkel met een goed assortiment, echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wij zijn langs geweest in utrecht, ziet er helemaal tip top uit

Service
zeeer tevreden over de monteur die onze tv kwam installeren, een hele goede uitleg

Assortiment
ruime keuze, en een goede voorlichting

Aanbeveling
ik zou het iedereen willen aanbevelen, goede service,goede prijs verhouding, goede voorlichting vooraf

Extra toelichting
super tevreden, voor die tijd me suf gezocht op internet naar deze tv.maar platte tv kwam toch als goedkoopste uit de bus !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr S Postuma 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede website met duidelijke informatie over producten.

Service
Wat vragen gehad over aansluiting van de TV, via de live chat, goed opgelost.

Assortiment
Kon snel mijn TV vinden die ik wenste, goed assortiment.

Aanbeveling
Goede duidelijke informatie.

Extra toelichting
TV die ik wilde was niet voorradig een heel goed alternatief gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Lindewegen 18-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
werd prima geregeld,kreeg hem per post thuisbezord

Aanbeveling
de tv werd verkocht met 3 ambylights achteraf waren het er 2.Na telefonisch contact kon ik hem ruilen voor een grotere tv die wel 3 ambylights had.Prima service!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CP 18-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk parkeren voor de deur, alles goed uitgestalt en geprijsd

Service
Door een probleem bij de fabrikant kon ons toestel niet afgeleverd worden, plattetv heeft er toen alles aan gedaan om ons toch tussentijds confortable tv te laten kijken!

Assortiment
Wij waren op zoek naar een niet zo gangbaar model, maar plattetv had ook deze op voorraad terwijl we bij diverse andere bedrijven geweest waren die dat model niet hadden...

Aanbeveling
Totaal plaatje klopt service, prijs maar vooral dat de (zeer vriendelijke) verkopers er echt verstand van hebben, geen verhaaltjes gewoon duidelijkheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikel Eringfeld 18-07-2016 In de winkel gekocht
Doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg op de site, waardoor bestellen erg makkelijk wordt.

Service
Tijdens het afhalen in de winkel nog enkele vragen gesteld, waardoor de bestelling vlot aangepast werd. Kortingen vanuit de oorspronkelijke bestelling werden zonder problemen overgezet, TOP!

Assortiment
Voor mijn wensen, waren er meer dan voldoende keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Overzichtelijke webwinkel met duidelijke teksten en plaatjes, nog betere uitleg nadien in de winkel, volop keus; voor elk wat wils!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen via de site en daarna nog even voor de zekerheid gebeld

Aanbeveling
Alles was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit mijn stoel iets bestellen in een duidelijk opgezette webwinkel

Service
Snel telefonisch contact, correcte hulp

Extra toelichting
Ik zou niet weten hoe het bestellen gemakkelijker kan! Binnen 24 uur afgeleverd en bij een vraag zeer snel contact kunnen maken met servicecenter en adequaat geholpen. Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michaelbeek10 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel het artikel gevonden en besteld.

Assortiment
Ook voor te gamen hebben ze genoeg spullen, zoals stoelen en stuurwielen.

Aanbeveling
Gewoon een super winkel, online maar ook de gewone zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ardi 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel goed bereikbaar en makkelijk inladen van de aankoop.

Service
Prima uitleg over zaken waar ik toch nog vraagtekend bij had. De medewerker hielp prima bij het inladen.

Assortiment
Heb een aanbeveling gekregen van een TV die ik nog niet eerder had gezien.

Extra toelichting
Had graag van te voren wat meer gehoord in de chat over de uitgebreide garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duco 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klik, betaal, in huis, klaar!

Aanbeveling
Wellicht kom prijs een paar tientjes om laag maar uiteindelijk het waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is makkelijk, winkel is overzichtelijk.

Service
TV besteld, kort hierna email gekregen dat er een nieuwer model is voor het zelfde bedrag. Gelijk order laten veranderen. Super service!

Assortiment
Veel keus aan tv's en montage materiaal en nette prijzen.

Aanbeveling
De combinatie van het makkelijke bestellen, snelle levering en de nacontrole over de bestellingen door platte tv zorgen ervoor dat ik deze winkel aanbeveel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verliep vlot, behalve de levering. niet zoals beloofd vandaag besteld morgen binnen. Het was vrijdagochtend besteld, dinsdagmiddag binnen.

Service
ik werd attent gewezen op een nieuwer type voor dezelfde prijs.

Assortiment
voor mij lastig te beoordelen, maar ruim voldoende leek me.

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews