PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 20865 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 5622 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 01-08-2016 In de winkel gekocht
nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed bereikbaar

Service
Ik was niet tevreden over de beeldkwaliteit van een aantal modellen. De mogelijkheid was er om diverse modellen uit te proberen

Assortiment
Niet alle modellen waren beschikbaar, maar wel veel

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nijs210467 01-08-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed geholpen de winkel, we kregen snelle service. Alle vragen werden duidelijk beantwoord.

Assortiment
Ruime keuze in de winkel en online. In elke prijsklasse heb je wel genoeg televisies om een keuze te maken

Aanbeveling
Als kennissen een televisie zoeken zal ik de winkel ook aanraden.

Extra toelichting
Ik ken plattetv.nl via kennissen. Zij hebben eerder een tv gekocht bij plattetv.nl en hebben mij de winkel aangeraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerben 01-08-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan alles vanuit je luie stoel regelen

Service
Ik heb snel een x bedrag retour gekregen. Ik maakte een melding dat ik teveel in de winkel had betaald ten opzichte van de site. Dit werd zeer snel oplost!

Assortiment
Bijna alle TV zijn snel leverbaar met daarbij extra opties :D

Aanbeveling
Was druk, waardoor we lange tijd moesten wachten. Voor de rest was het erg overzichtelijk

Extra toelichting
Laat de open doos artikelen ook op de site zien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob1985 01-08-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles via chat en email geregeld. Hoefde alleen mijn oude tv te brengen naar de winkel en de nieuwe op te halen. Winkel is ook makkelijk bereikbaar

Service
Vriendelijke en snelle service.

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijke winkel en website met veel verschillende soorten televisies.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, prettige uitstraling en vriendelijke en service gericht personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Elsinga 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima webwinkel, groot assortiment en prima prijzen

Service
Heel snelle reactie na een inruilvraag, bezorging met eigen transportdienst

Assortiment
Prima voor elkaar

Aanbeveling
Al eerder een high-end televisie besteld bij Platte TV en ook nu kom ik weer bij hen uit. Dat is niet voor niets. ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CBDICX 210378 31-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is prima, producten makkelijk vindbaar.

Service
Goede aftersales service, het televisie toestel wat ik in eerste instantie had aangeschaft miste een kenmerk die wel bij de verkoop van het apparaat werd gespecificeerd. Een half jaar verder was deze nog niet aanwezig, PlatteTV heeft dit netjes opgelost door het toestel om te ruilen voor een 2016 type die dit kenmerk (HDR) wel bevat.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende, zowel op de website als in de winkel te Breda.

Aanbeveling
Tuurlijk, zal ik zeker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel van Soest 31-07-2016 In de winkel gekocht
doetinchem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik werd erg vriendelijk geholpen en er werd geluisterd naar mijn wensen en er werd goed meegedacht

Service
ik was eerst in het ene filiaal en daar kon ik helaas niet goed geholpen worden, telefonisch contact gehad met een ander filiaal en daar werd ik erg goed geholpen door de telefoon met een aanbieding die ik niet kon weerstaan!

Assortiment
ik had eigenlijk een andere tv gewild. maar ben uit eindelijk blij gemaakt met een nog betere tv!

Aanbeveling
erg klantvriendelijk en goede service met zowel gevraagd als ongevraagd advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JV33204 31-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede parkeergelegenheid en bereikbaarheid

Service
Goed geholpen goede service, aardige verkoper.

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VanBelle210356 31-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
We zijn door iemand gewezen op jullie site. Plezierig ontvangst.

Service
Personeel is niet opdringerig. Kregen alle tijd om na te denken. Het is niet al te druk en konden rustig geholpen worden.

Assortiment
Heel ruim en goed. Van allerlei modellen is er voldoende aanbod.

Aanbeveling
De werkwijze is plezierig. Ze doen wat ze zeggen en zijn trouw. Mooie prijs mogen krijgen. Ook een eerlijke uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S de Man 210359 31-07-2016 In de winkel gekocht
utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg en passend advies op onze wensen. Zeer vriendelijk personeel wat de tijd voor je neemt. Geen opdringeriger verkoper,

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
prettige wijze waarop we geholpen zijn.

Extra toelichting
Tevens mooie winkel waar veel keuze is. Complimenten hou dit zo vol!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De reactietijd op mijn vragen per e-mail was zeer kort, binnen een paar uur had ik een terugkoppeling met een voorstel op mijn aankoop en met een prijs die ik niet kon weigeren. Na de bestelling was de levering snel en zeer correct.

Service
Professioneel en zeer bekwaam personeel.

Assortiment
Precies de producten waar ik naar zocht

Aanbeveling
Klant vriendelijkheid en passie van het personeel verdient een pluim.

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van Luijk 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supergoede service goede chatservice zéér tevreden!!!

Service
het model wat wij graag hadden was er niet meer,nu hebben we nog een betere tv voor net dezelfde prijs :)

Assortiment
keuze genoeg :)

Aanbeveling
topwinkel!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elschot209678 31-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk, makkelijk

Service
goed en scherpe prijs

Assortiment
ruim

Aanbeveling
meerdere aankopen hier gedaan en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RM209864 31-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel is makkelijk te bereiken, direct parkeren achter de winkel

Service
Telefonisch makkelijk te bereiken en telefonisch besteld zonder aan te betalen, kon de tv de volgende dag ophalen

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bent210287 31-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fijn dat je met de auto de tv achter de winkel kunt ophalen in het centrum van Nijmegen.

Service
Ik ben 2 keer in de winkel geweest en ben beide keren goed geholpen.

Assortiment
Genoeg keuze er staat veel in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jac Martens Breda 30-07-2016 In de winkel gekocht
Breda Ettensebaan
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle TV-toestellen waren zeer goed te vergelijken, prijs,beeldgrootte, beeldkwaliteit en ook plat of curved. Uw adviseur heeft ons zeer goed geadviseerd over plat/curved en ook over Oled of niet.De doorslag heeft gegeven dat u er ons op attent maakte dat op de LG oled 55 inch een aansluiting aanwezig is voor mijn Sennheiser hoortoestelversterker!!

Service
Uw installateur heeft ons buitengewoon goed voorgelicht over de juiste muurbevestiging en vooral over de juiste bevestigingshoogte van de Oled-TV en ook zijn advies over onze Horizon-Go box was prima!

Assortiment
Wij hebben alle door ons vooraf bedachte keuzes bij u kunnen zien en dus ook de beeldgroottes en kwaliteitsverschillen van de beeldbuizen zeer goed kunnen vergelijken waarbij uw verkoopadviseur ons heel goed begreep!

Aanbeveling
Wij vonden de persoonlijke begeleiding door uw verkopers buitengewoon persoonlijk en deskundig en ook gepaard gaan met geduld bij het maken van een voor ons toch geen gemakkelijke keuze. Houd die persoonlijke aandacht vast! Daar heeft u bij ons mee gescoord en daarom hebben wij de keus op u laten vallen!

Extra toelichting
De voorgevel van uw winkel in Breda mag best wat "opgepimpt" worden: Grotere reclameletters en vooral een GROOT NAAMBORD: HIER IS PLATTE TV! Dan valt het pand (nog) beter op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vannidejo 30-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen

Algemene score

3,8

Gemak
Eerst heel tevreden maar nu werkt Netlfix niet goed op onze nieuwe tv en opeens is het gemak ver te zoeken. Als we Nijmegen bellen krijgen we Arnhem aan de lijn en die kunnen niets voor ons doen??!! Als we eindelijk Nijmegen aan de lijn hebben, wordt ons beloofd dat we teruggebeld worden, want het is even wat druk. Maar dat gebeurt dan niet.

Service
Installatie laten doen door Platte tv, zodat alles zou werken. Nu werkt niet alles optimaal. Zijn al dagen aan het bellen, maar oplossing is er nog niet. Belofte dat we echt teruggebeld worden, wordt niet nagekomen. Heel frustrerend voor zoveel geld en bewust gekozen hen te laten installeren.

Aanbeveling
Zie hierboven. Opeens lijkt na betaling en aankoop de service een stuk minder.

Extra toelichting
Jammer waren eerst heel tevreden, maar opeens duikelt die tevredenheid naar zeer ontevreden.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van PlatteTV.nl 01-08-2016

Goedemorgen,

Dat klinkt niet goed zeg! Wat ontzettend balen dat u niet optimaal kunt genieten van uw aankoop.

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordernummer even toe te sturen naar orderdesk@plattetv.nl? Dan ga ik dit met spoed voor u op laten pakken.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Franken27667 30-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel ziet er netjes uit alleen een beetje erg veel tv's

Service
Service is goed ik kreeg duidelijke uitleg. Ik had zeker het idee dat de adviseur er veel van af wist.

Assortiment
Assortiment is groot en ik heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik zal plattetv wel aanbevelen aan kennissen en vrienden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Beekmans208245 30-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De internetsite is prima en gebruiksvriendelijk.

Service
Super goed geholpen in de winkel. alles werd netjes uitgelegd. helaas moest ik wachten op het moment dat ik mijn tv wou ruilen tegen een ander ivm levertijd dit werd opgelost met een tegemoetkoming.

Assortiment
Assortiment is erg ruim er is keuze genoeg.

Aanbeveling
Ik zal de winkel zeker aanbevelen kennissen en vrienden. ik ben in Nijmegen goed en behulpzaam geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francissen210268 30-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ideaal dat je makkelijk met de auto achter de winkel kunt komen om de tv op te halen. De site is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Service is goed, ik ben goed geholpen in de winkel. Ik kreeg duidelijke professionele uitleg en de adviseur kwam deskundig over.

Assortiment
Assortiment is groot, keuze zat bijna moeilijk om te kiezen.

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scheffer209021 30-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
internetsite is duidelijk en werkt prima.

Service
Service is goed, krijgt gelijk reactie en to the point

Assortiment
Assortiment is erg groot genoeg keuze maar ik was specifiek op zoek naar Sony

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden. al helemaal voor het goede aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van D 30-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
telefonisch en per email goed bereikbaar. Op voorhand goede uitleg gekregen.

Service
Problemen gehad met subwoofer. Panasonic reageert nergens op. PlatteTV wel.

Assortiment
de 3 producten die ik zocht heb ik alle 3 bij PlatteTv gekocht.

Aanbeveling
Ik heb de spullen opgehaald in Arnhem. Keurig geholpen, uitleg over bekabeling, etc.

Extra toelichting
In bijzonder dank aan Roy Kerkhoff. De voorhulp tot aanschaffen, de belangstelling tijdens de koop en de nazorg waren perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 30-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is duidelijk en je kunt bij een winkel het product bekijken hetgeen plezierig is.

Service
Een 10 zegt genoeg.

Extra toelichting
Neen geen behoefte aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Akkerman 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel erg makkelijk online bestellen , en opgehaald in Doetichem.

Service
Heb een Playtseat F1 gekocht , was een klein probleempje bij met de uitvoering van het model .
Maar is met 100% tevredenheid keurig opgelost.
Dus niet alleen goedkoop maar ook erg goede service !!

Assortiment
Heel erg veel keuze

Aanbeveling
goedkoop , snel en goede service

Extra toelichting
goedkoop , snel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f sevcik 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
all was easy, good

Service
prompt responses, kind personnel, very good special offer/discount

Assortiment
i've found what i couldn't elsewhere

Aanbeveling
keep up the good work

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lam 30-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden en goede informatie over de producten

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Mooie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boekhorst210026 29-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site werkt prima het is redelijk overzichtelijk en ik heb alles kunnen vinden.

Service
Prima service in de winkel, ik kreeg duidelijke uitleg de voor en nadelen werden tegen elkaar afgewogen. Ook was de adviseur vriendelijk

Assortiment
Assortiment is goed, meer kan ik er niet over kwijt omdat ik gericht heb gezocht.

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl wel aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander Janssen 29-07-2016 In de winkel gekocht
nijmegen Molenstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede deskundige hulp,zeer scherpe prijs en niets opdringerig

Service
Ik mocht zonder problemen een beugel van de tv meenemen om te passen

Assortiment
groot assortiment voor elk budget

Aanbeveling
goede uitstalling met de nieuwste typen

Extra toelichting
correct geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander van den Berg 29-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor mij was het erg fijn dat ik de bestelling in de winkel in Utrecht kon laten leveren en daar (na mijn werk) op kon komen halen.

Service
Super goede service. De bestelling werd naar beneden gebracht zodat ik het niet zelf van de trap hoefde te sjouwen. Verder zijn ze telefonisch goed bereikbaar en erg vriendelijk.

Assortiment
Veel keus. Ik was op zoek naar een goede Samsung Home Cinema. Zij hebben er daar veel van, en nog op voorraad ook.

Aanbeveling
De webshop en de winkel in Utrecht zien er keurig en overzichtelijk uit. Personeel van de winkel in Utrecht deed er alles aan om mijn bestelling z.s.m. gereed te hebben.

Extra toelichting
De winkel in Utrecht is erg goed bereikbaar en je kunt er gratis parkeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles spreekt voor zich op de site

Service
super goed ook de chat is makkelijk

Assortiment
keuze in overvloed

Aanbeveling
volgende keer kijk ik zeker eerst op deze site voor ik ergens anders kijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website met live chat ondersteuning, prima!

Service
Foutjes snel en vlot hersteld, bleek foute prijs op website te zijn, gecorrigeerd met speciale korting.

Assortiment
Heel veel keuze maar niet alles, bijna een 10

Aanbeveling
Komt professioneel over, adequaat reageren bij een eventueel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vossen210015 29-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is op zich goed goed, maar ik ben 7 jaar webdesigner geweest dus nogal kritisch. het filteren kan beter. Wel handig dat je de tv achter kunt ophalen dat ging makkelijk en snel!

Service
Goede service, netjes en vriendelijk geholpen.

Assortiment
Assortiment is groot, maar ik was specifiek gericht op zoek naar een Samsung in een niet te grootte maat.

Aanbeveling
ik zal plattetv.nl wel aanbevelen aan kennissen en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede overzichtelijke site

Service
snelle levering en goede communicatie via livechat

Assortiment
veel items voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Binkiegoed 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg vriendelijk en vakkundig personeel, vragen worden altijd beantwoord!

Service
De after sales is uitstekend, geen speld tussen te krijgen.

Assortiment
De eerst gekozen TV was helaas niet meer te krijgen terwijl dit wel op de site stond. Tegen een erg aantrekkelijk voorstel heb ik een andere gekocht waar ik erg blij mee ben.

Aanbeveling
Door goede servies en merken zal ik zeker deze winkel aanbevelen.

Extra toelichting
Betrouwbare winkel waar ik in de toekomst zeker weer zal kijken voor mijn volgende TV.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris Schagen 29-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ik kon alle vragen stellen in een live chat. Er werd een verzekerpakket aangeboden. Na de aankoop kan ik nu altijd vragen stellen via persoonlijk whatsapp nummer. Zulke service krijg je bij bol.com e.a. echt niet hoor!

Assortiment
Jullie hadden de tv die ik wilde als 1 van de weinige nog in het assortiment.

Aanbeveling
Meteen de dag erna compleet in huis, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 210052 28-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Werd direct aangesproken en geholpen. tevens kun je heel dichtbij parkeren

Service
Kwamen binnen voor een andere tv die niet op voorraad is. Werd ons een nieuw type aangeboden voor hetzelfde geld

Assortiment
Ziet er prima uit.

Aanbeveling
Er is genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Molewijk 28-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbaar en voor de deur parkeren.

Service
Ze nemen de tijd om u kennis bij te brengen.

Assortiment
Ruim voldoende aanbod om het product te vergelijken.

Aanbeveling
Gelegen aan een niet drukke winkelstraat of centrum

Extra toelichting
Mijn oude tv voor een leuke prijs verrekend in de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit je luie stoel lekker uitzoeken .bij vragen direct vakkundig advies super.

Service
Direct aanspreekbaar wat wil je nog meer

Assortiment
mocht iets ruimer zijn vooral in het UHpro aanbod.

Extra toelichting
goeie afwikkeling zeer snelle bezorging goed persoonlijk advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JB33203 28-07-2016 In de winkel gekocht
arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kunt hier rustig even rondkijken.

Service
Rustig de tijd genomen zonder opdringerigheid en vriendelijke benadering.

Assortiment
ruim voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albert de Bruycker 28-07-2016 In de winkel gekocht
breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles via mail en chat geregelt makkelijker kan het niet

Service
vriendelijke ontvangst en heel behulpzaam

Assortiment
alles wat je wilt op electronica is hier te verkrijgen

Aanbeveling
hartelijk dan voor de goede service en vriendelijk onthaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogeveen209030 28-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De internetsite werkt prima. De site is overzichtelijk en niet te veel poes pas.

Service
Wij zijn super geholpen in de winkel. De adviseur was niet opdringerig. er werd echt advies gegeven in plaats van verkocht. Ook erg tevreden met de gratis bezorging.
De uitleg was heel uitgebreid.

Assortiment
Assortiment is heel erg uitgebreid. we hebben ook nog gekeken naar geluid van de heos home cinema.

Aanbeveling
Ik zal plattetv.nl zeer zeker aanbevelen aan kennissen en vrienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbertop 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
EEnvoudig bestellen en heel snel 'n goede inruilprijs voor de oude TV

Service
Zeer hulpvaardig snelle levering en helemaal volgens afspraak.

Assortiment
Heel veel keus en ook nog eens voos de beste prijs

Aanbeveling
alles super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bron 209987 28-07-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gratis thuis bezorgd, en de winkel in utrecht is goed bereikbaar.

Service
Duidelijk uitleg gekregen voor alternatieven.

Assortiment
Overzichtelijk per merk opgesteld.

Aanbeveling
Geen etalage van buitenaf voor de TV's.

Extra toelichting
Prettige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elschot209678 28-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijk, makkelijk

Service
goed en scherpe prijs

Assortiment
ruim

Aanbeveling
meerdere aankopen hier gedaan en zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Winfried Smit 28-07-2016 In de winkel gekocht
Arnhem
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles voor mekaar

Service
Voorlichting en Levering naar volle tevredenheid

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Grote winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 28-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk bestellen goede chat info

Service
kreeg een aanbod voor een vergelijkbare tv die was 499 en had er een gekocht van 349

Assortiment
er is genoeg te koop

Extra toelichting
prima webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
aankopen via Internet, zijn snel en makkelijk.
De prijsvergelijing is ook nog eens makkelijk.
We willen tenslotte allemaal een goed (merk)product voor de laagste ptrijs.

Service
Vandaag besteld morgen in huis. En dat is nog waar ook.

Assortiment
Ik was op zoek naar een soundbarmuurbeugel.
Bij de Plattetv.nl keuze genoeg en ook van alle bekende merken.

Aanbeveling
Duidelijke website; laagste prijs; snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 27-07-2016 In de winkel gekocht
Nijmegen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk om iets te bestellen.

Service
Goede uitleg en volgens afspraak een mail ontvangen.

Assortiment
Veel keuze uit verschillende tv ect

Aanbeveling
Ik heb de nieuwst 4k speler gekocht.
Nergens kon ik hem aankomen.
Belde platte tv en kon hem de volgende werkdag in de winkel ophalen.
En voor een zeer scherpe prijs.
En inderdaad de volgende werkdag een mail ontvangen dat ik hem kon ophalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dolinda 27-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon snel vinden wat ik zocht en eenvoudig bestellen.

Service
Belde nog met een vraag en werd prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nils 209877 27-07-2016 In de winkel gekocht
Breda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heb niet lang hoeven zoeken, prima.

Service
Snelle, heldere service en uitleg. Goede commerciële afspraak gemaakt.

Assortiment
Ik kwam heel doelgericht, het assortiment voldoet aan mijn verwachting.

Aanbeveling
Positief verrassend!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews