PlatteTV - Reviews & Ervaringen

9,3 Lees 24264 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over PlatteTV.

PlatteTV stelt zich voor

PlatteTV staat voor meer dan 400.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 14 jaar ervaring online met topmerken televisies, audio en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar TV en Audio specialist met fysieke winkels in Amsterdam, Utrecht, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Doesburg. 80 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 6699 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel Timmermans 19-08-2017 Via de website gekocht

Erg goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg uitgebreide keuze aan tv-toestellen en accessoires; duidelijke website met uitgebreide informatie; in de winkel (Utrecht) idem en erg vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Stive 19-08-2017 In de winkel gekocht
Breda

Veel voorradig en perfecte service. Echt een aanrader.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je in de shop binnenkomt valt je op dat maast een breed assortiment aan audio- en videoapparatuur ook een uitgebreid assortiment BBQ's en buitenkeukens worden aangeboden. De TV's zijn per merk ingedeeld en zijn te zien in vele soorten en maten. Achterin de winkel is een gezellige bar voor een perfect kopje koffie. Het gedempte licht zorgt voor een aangename sfeer en straal de rust uit die voor een doordachte keuze onontbeerlijk is. Professioneel en vriendelijk personeel kan indien gewenst alle nodige technische informatie verstrekken. Gelukkig wordt de klant met rust gelaten. Dus geen opdringerige verkopers. Ga zo door en veel succes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alan L 19-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service, inruil mogelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de chat een redelijke prijs voor mijn oude TV gekregen. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Aardige installateurs welke netjes opruimen als ze klaar zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne Janssen 19-08-2017 Via de website gekocht

Service is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldige shop met goed contact als je vragen hebt super!
Goed bereikbaar zowel via de mail als chat of telefonisch .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 19-08-2017 In de winkel gekocht
Breda

heldere uitleg, geen opdringerig verkoopgedrag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via kieskeurig.nl bij platteTV.nl terechtgekomen. duidelijke website. Na bezoeken website naar de winkel gereden, omdat deze vlakbij is. Ruim aanbod, duidelijk, helder en ongedwongen verkoper.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Prima service 19-08-2017 In de winkel gekocht
Breda

Zeer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel en zeer nette service.
De winkel in breda geeft een duidelijk beeld tussen alle verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 19-08-2017 In de winkel gekocht
Doetinchem

Goede en eerlijke duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kwamen voor het eerst bij de shop van Platte tv, ons al eerder in de website verdiept, maar dat er zo`n mooie overzichtelijke shop achterzat was een verassing.
Er kwam een vriendelijke medewerker op ons af die duidelijk en zeker niet opdringerig was.
Het was een jonge knaap maar die wel wist waar hij mee bezig was.
Hij straalde vertrouwen uit en gaf een eerlijk gevoel.
Zeker een shop om weer een keer naartoe te gaan en ook te adviseren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Steve 19-08-2017 Via de website gekocht

Sommige personeels leden ondeskundig

Algemene score

4,0
er werd een verkeerd artiekel geleverd waardoor ik heb proberen het juiste artikel thuis gestuurd te krijgen , dit heeft echter 2 uur gekost op de chat door naar mijn menig ondeskundig onervaren personeel lid, gelijk aangegeven wat de bedoeling was maar ik werd tegengesproken maar na 2 uur kwam het er op neer dat ik wel nodig had wat ik al bij de eerste minuut aangaf .Toen werd ik als klant aangeduid als de rede waarom het zolang duurde omdat ik niet duidelijk was ! hierdoor een negatief gevoel bij deze shop.
Verder goede prijzen .

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van PlatteTV.nl 21-08-2017

Beste Steve,

Wat ontzettend spijtig om te vernemen dat u niet het artikel geleverd heeft gekregen dat u besteld heeft, daar is dan zeker iets mis gegaan!

Zou u mij wellicht even uw ordergegevens willen toesturen via orderdesk@plattetv.nl? Ik zoek graag uit wat er fout is gegaan zodat we dit een volgende keer kunnen voorkomen.

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl

Reageer

Doet tijdelijk aan , pop-up 19-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Eerlijke verkopers en een goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben in de winkel in utrecht geweest om een oled tv te bekijken een medewerker (Danny ) heeft mij alles goed uitgelegd en mij ook geadviseerd om geen 65 inch te nemen omdat mij kamer daar te smal voor was terwijl hij veel duurder was . Dus hij meer kon verkopen . Dus toch de 55 inch genomen en omdat hij toch goedkoper was nu nog maar een soundbar en nog wat dingetjes erbij gekocht . Ik blij en hij toch weer wat verkocht . Gewoon netjes behandeld

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Vandriel 19-08-2017 Via de website gekocht

Super service en nog betere prijs!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Best vaak informatie gevraagd om dat het toch een flinke investering was en iedere keer weer netjes geholpen. Nergens druk gevoeld. Kundig personeel. Zeer goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CR 19-08-2017 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
M'n eerste kennismaking met jullie was super. Had op m'n email met een vraag heel snel een reactie. De chatsessie met X die daar op volgde ging supersnel, klantvriendelijk en al even snel hadden we een zomerdeal !
Kortom, een behandeling die je als klant graag ziet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerwin de Vries 19-08-2017 Via de website gekocht

One time right! (In een keer goed!)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de mail een deal aangevraagd. Goede en snelle communicatie! In de winkel in Utrecht afgehaald. Thuis aangekomen en direct zonder problemen aangesloten. Dus van deal naar play in een keer goed. (Foutloos proces, one time right!).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Freriks 19-08-2017 Via de website gekocht

Prima service, uitstekend geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe UHD tv en via internet bij plattetv.nl uitgekomen. Uitstekend geholpen via de chatservice en zo de juiste keuze qua tv gemaakt. Na de bestelling de tv netjes de volgende dag thuisbezorgd. Uitermate tevreden met de tv.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 18-08-2017 Via de website gekocht

Deskundig advies en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tijdens de internet chat weer wijzer geworden. Naast de prima prijs uiterst behulpzaam. Tevens heeft de verkoper nog extra nuttige aanbevelingen gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul 18-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie via de website uitgezocht wat ik wilde hebben. Goed geholpen door de helpdesk. Nadien in de winkel mijn keuze laten bepalen door de beleving en toelichting van de verkoper. Wel erg warm in de winkel. De merken en kwaliteit van de apparatuur (en het personeel) vragen eigenlijk voor een betere klimaatbeheersing en uitstraling van de shop. (Utrecht)

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan Kuik 18-08-2017 Via de website gekocht

Super Service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uw bedrijf werd mij aanbevolen door een collega.
En inderdaad, niets teveel gezegd wat een super zaak.
Er was e.e.a. fout gegaan, werd door U perfect opgelost, en ik kan nu genieten van mijn nieuwe tv, en dat voor een super prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 18-08-2017 Via de website gekocht

Enorm klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week hier mijn Oled tv gekocht ( online ) en vanaf het eerste moment enorm veel waardering voor de klantvriendelijkheid van deze mensen. Op iedere vraag die je stelt, krijg je binnen een uur antwoord.
Ook de bezorger ( in mijn geval Martijn ) is een topper en zeer klantvriendelijk.
Ik adviseer mijn familie en vrienden , mochten ze een tv nodig hebben, om deze hier te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marroos 18-08-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Geduldig en klantvriendelijk

Algemene score

8,0
Ze nemen echt de tijd voor je en zijn heel klantvriendelijk. Doen veel moeite om het juiste product te vinden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Stefan Vetjens 18-08-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
PlatteTV.nl heeft topservice geleverd door een gloednieuw tv model aan te bieden als alternatief (zonder bijbetaling) voor een model wat als buitenkansje werd aangeboden. Hiervoor werd duidelijk met mail en telefonisch gecommuniceerd over de mogelijkheden.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JB 18-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam hier een tv kopen die op de website van 1200 naar 800 was afgeprijsd. Echter, was deze tv al uitverkocht terwijl op de website stond dat hij nog beschikbaar was en daarnaast kon de televisie ook niet meer geleverd worden. De verkoper kwam mij hierdoor tegemoet met het nieuwe model van de televisie aan te bieden met een flinke korting, dus ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hoang Tran 18-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede, vriendelijke en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We gingen naar de shop om de Samsung UE55KS7000 in het echt te zien.

Op dat moment was het een beetje druk en moesten wij zo´n 10 minuten wachten op een medewerker. Daarna ging alles wel snel en konden wij vrij gemakkelijk onze keuze maken en de bestelling plaatsen.

De winkel in Utrecht is relatief klein, maar met genoeg televisies!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Mike 18-08-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Top service!

Algemene score

10,0
Online chat was snel en heel behulpzaam, vervolgens in de winkel afgesproken en daar dacht men goed mee. Bovendien scherpe prijzen. Erg klantgericht en dat is wat deze winkel onderscheidt van vele concurrenten.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 18-08-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Juiste koopbeslissing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al een tijdje op zoek naar een Samsung TV van het type 4K. Daarom nog maar eens spontaan binnengelopen afgelopen week in de Nijmeegse vestiging. Dan komt er natuurlijk zo'n verkoper op je af (met de beste verkoopbedoelingen), maar gaandeweg het gesprek begin ik overtuigd te raken van de kwaliteit van de TV en 'hik' ik natuurlijk nog wat tegen de prijs aan. Maar waarom zou ik nu nee zeggen? Ik ben immers al langer met deze koop bezig en dankzij de deskundige en overtuigende verkoper neem ik de beslissing. Het wordt de Samsung UE55KS7000.
Inmiddels is via de mail de leveringsafspraak gemaakt en kom ik tot de conclusie: een goede koop gedaan bij een klantgericht bedrijf. Platte TV een dikke negen!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martin de Leeuw 18-08-2017 In de winkel gekocht
Breda

Uitstekende service met goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerste een Tv gekocht bij deze firma. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit zo leuk ben geholpen als bij plattetv.nl
De naam klinkt misschien plat, maar dat is deze onderneming zeer zeker niet.

Mijn keuze is gevallen op de LG 55UH850V. Na het lezen van wat reviews uitgekomen bij plattetv.nl
Zei boden hem voor dezelfde prijs aan als alle internetreuzen en de MM.
Ik had nog een Samsung LE32S81BX/XEC staan die ik hierbij heb ingeleverd.

Via de live chat kreeg ik snel een reactie op mijn vraag. Er wordt meteen gecheckt of het model wat je wilt op voorraad is en er volgt een aanbod voor inruiling.
Allemaal erg snel en duidelijk. Er werden mij verschillende mogelijkheden aangeboden om het af te handelen. Uit eindelijk gekozen om de tv zelf af te gaan halen in Breda.

Binnen een uur liep ik naar buiten met mijn nieuwe tv.
Erg leuke jongens daar in de winkel die naast kennis ook nog echt passie tonen voor beeld en geluid.

Ik heb meerdere tv's gekocht bij MM, BOL, plasmadiscounter en bcc maar ga voor de service & prijs voortaan liever hier heen.
Vanwege de leuke persoonlijke en duidelijk benadering ook besloten meteen een Vogel beugel hier bij te nemen.

Al met al zeer tevreden. Ik kom hier zeker terug voor mijn soundbar !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 18-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Grandioze service & afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde op donderdag 17 aug een tv via de website welke zeer scherp geprijsd was omdat dit een uitlopend model bleek te zijn. Helaas werd ik na een uur opgebeld door een werknemer van de vestiging in Utrecht met het bericht dat het door mij gekozen model uitverkocht was. Zeer spijtig om te horen. Echter, werd mij direct daarna een ongelofelijk scherpe aanbieding gefaan ter compensatie van het vergelijkbare model uit 2017! Vervolgens ben ik in de winkel nog zeer goed geinformeerd door dezelfde werknemer, en ben ik uiteindelijk met een prachtige nieuwe tv de deur uit gelopen zonder dat ik honderden euro's meer heb moeten betalen. Kortom, TOP GEREGELD!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teut 17-08-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede tv uitgekozen na hulp van de service. Had daarna nog problemen met het installeren maar opgebeld naar de winkel wn ook toen goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clair 17-08-2017 Via de website gekocht

een beetje geduld, maar dan heb je ook iets

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk geadviseerd door Eda wat resulteerde in de aanschaf van een Oled LG. Vanwege de installatie service moesten we een weekje geduld hebben, maar dat weekje was de moeite waard. Uitstekende installatie door Martijn, die duidelijk verstand van zaken heeft. Nu genieten van een prachtig beeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 17-08-2017 Via de website gekocht

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wist nog niet goed welke tv ik zou moeten kopen. Diverse vragen gesteld via de mail en ik kreeg bijna direct antwoord. Zo ben ik tot deze aankoop gekomen. Ook vragen over de muurbeugel werden meteen beantwoord. Heel fijn geholpen.
Nu hangt de mooie Samsung televisie te pronken aan de muur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJ 17-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goed geholpen en goed serviceplan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima en tijdig geholpen door Ronald, goed advies gekregen bij mijn aanschaf en uiteindelijk ook een goede prijs. Met name het serviceplan ben ik erg blij mee.
De volgende tv haal ik zeker bij plattetv.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sheila 17-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste prijs en daar bovenop nog een mooie inruilprijs voor onze oude tv.
Dus al met al een zeer mooie deal en zeer kundige en aardige medewerkers!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 17-08-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Klantvriendelijk personeel en uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor elke portemonnee de juiste tv. Klantvriendelijk personeel en geweldig goede service. Gegarandeerde kwaliteit !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 16-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede demonstratie van Sonos!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en prettige uitleg gehad in de winkel van het Sonos systeem en direct aangeschaft. Deskundig personeel met geduld en aandacht voor de klant. Ik ben zeer tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G v Dijk 16-08-2017 In de winkel gekocht
nijmegen

Goede duidelijke no nonsens informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit/service/informatie combinatie.
TV niet meteen leverbaar, waarbij snel gezocht werd naar een goed alternatief.
Kwaliteit nog iets beter, waar ik nu met plezier naar luister en kijk

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

rleen 16-08-2017 Via de website gekocht

Goede deal,super snellen service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop, prettig contact gehad via de mail. Nadat de deal gemaakt liep alles super goed, volgende dag in huis . Als nazorg krijg je nog een special telefoon nummer voor als er iets is, ik moet zeggen top geregeld en heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Jansen Rotterdam 16-08-2017 Via de website gekocht

Goed contact bij bestellen

Algemene score

8,0
Bij het bestellen van de tv keurig contact gehad. Maar toen ik daarna ook nog een andere av recieven wou aanschaffen met gebruik van de inruil actie en nu heb ikn iet de minste receiver om in te ruilen zelfs de doos is nog in mijn bezit, kreeg ik te horen dat de receiver die ik wou kopen al zo laag in prijs was dat ik mijn receiver niet in kon ruilen , maak dan geen reclame met de mogelijkheid om in te ruilen dan kom je niet echt geloofwaardig over tot zover niet echt tevreden

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Dave 16-08-2017 Via de website gekocht

Handig buitenkansje na wat speurwerk op internet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en mooie prijs uit de buitenkansjes hoek.
Snelle beantwoording van vragen via chat.
Goed op de hoogte gehouden qua levering, product zonder gebruiksporen en netjes opnieuw ingepakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicholas 16-08-2017 In de winkel gekocht
Nijmegen

Inruilactie top! Nieuwe tv helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op dit moment was er de mogelijkheid om je oude tv in te ruilen hier heb ik dan ook gebruik van gemaakt. Na een offerte te hebben ontvangen op de chat heb ik contact gehad met de winkel in Nijmegen. Ik wilde er zeker van zijn dat ik niet voor niks naar de winkel kwam, keurig geholpen aan de telefoon en er was nog een exemplaar op voorraad.

Vervolgens oude tv netjes ingepakt en naar de winkel in Nijmegen gereden. Ik had de keuze eigenlijk al gemaakt, maar door een miscommunicatie in de winkel waren andere mensen ook geïnteresseerd in het model dat ik graag wilde hebben. Aangezien er nog maar 1 exemplaar aanwezig was, was het een beetje stoeien wie hem mee naar huis kon nemen.

Uiteindelijk met medewerker afgesproken dat ik best naar een ander model zou willen kijken mits we natuurlijk op de juist prijs uit kunnen komen. Naar wat vergelijken en overleg toch besloten een nieuwer model mee te nemen met daarbij de juiste prijs.

Er werd gekeken naar een oplossing met daarbij de juiste verwachting!

Kan niet anders zeggen! Topservice!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. den Hoed 16-08-2017 In de winkel gekocht
Breda

Heel goede service , prima uitleg en klantvriendelijkheid

Algemene score

10,0
Shop gekozen vanwege goede score en scherpe prijsstelling .
Ruime sortering en deskundige en geduldige ! uitleg van apparatuur , waarvoor we belangstelling hadden .
Na het bezoek van de winkel nog op een nette manier telefonisch contact os we onze keuze al gemaakt hadden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.W.Nulens 16-08-2017 In de winkel gekocht
Breda

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke ontvangst, gedegen technisch antwoord op onze vragen en hulp/suggesties bij specifieke opgeworpen mogelijke problemen (ophanging toestel). Een oprechte appreciatie voor onze gesprekspartner Jimmy. Platte TV is voor ons zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijn 16-08-2017 In de winkel gekocht
Filiaal Utrecht

Prachtige winkel, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles staat opgesteld zoals thuis en bijna alles is te beluisteren of te bekijken.
Was eerst wezen kijken en daarna mijn bestelling telefonisch gedaan en bij allebei was de service meer dan goed.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 16-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en professioneel geholpen. Weet waar ze het over hebben. En een zeer ruim assortiment. Springen goed in op de markt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ruby 16-08-2017 In de winkel gekocht
Breda

Prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen, totaal niet drammerig. Kreeg zelfs de tijd om nog even bij de concurrent te gaan kijken. Fijne service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jolo17 16-08-2017 Via de website gekocht

Leuke zomerdeals - korte lijnen en kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig dat op internet gekeken kan worden wat er te koop is, bestelling te plaatsen, en dat die daarna bij de winkel opgehaald kan worden, met nog wat extra uitleg.
Vrijdagochtend info ingewonnen via de site, leuke zomerdeal aangeboden gekregen, en 's middags al op kunnen halen in de mooi opgezette winkel in Doetinchem. Prettige formule!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannah 16-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service, vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een echte zomerdeal zat er niet in; het door mij gekozen product was al het scherpst geprijsd. Wél ontving ik als extra een gratis goede HDMI kabel. Prima service dus, binnen 24 uur geleverd en we zijn heel blij met onze Samsung TV.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-08-2017 Via de website gekocht

Bestelt in NL geleverd in B op vakantie adres. Ideaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed Geholpen via chat, eenvoudig bestelt in NL met afleveradres in België. Helemaal goed. Levering subliem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 16-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie website. Overzichtelijk en makkelijk te zoeken. Bestellen en betalen ging eenvoudig. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden klant 16-08-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, snelle levering en goede prijs!

Algemene score

10,0
Makkelijk apparatuur vergelijken en na keuze simpel te bestellen. In mijn geval heb ik meerdere apparaten besteld en ondanks dat de prijzen al scherp waren kon ik evengoed nog een deal sluiten. het sluiten van de deal ging heel makkelijk per mail en vooral ook heel snel. Na het bestellen kan een snelle levering afgesproken worden en ook op zaterdags. Op de dag van levering wordt je geïnformeerd waar de bestelling is en wanneer de bestelling ook daadwerkelijk voor de deur wordt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 15-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en goede persoonlijke aanbieding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Persoonlijk en prettig mailcontact met vast persoon, ook op zondag. Goed en op tijd bezorgt. Kortom zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Misdin 15-08-2017 Via de website gekocht

Netjes geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We wilden een "goedkope" maar wel goede tv voor onze zoon kopen en bij jullie een mooie gevonden.
Kreeg er ook nog een mooie HDMI kabel bij en ook bezorgen geen problemen.
Netjes via de mail een track & trace gekregen die ook nog eens bleek te kloppen haha.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leslie 15-08-2017 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede vakkennis van verkopers. Eerlijk advies over prijskwaliteits verhouding en niet alleen gebaseerd op het verkopen van duurste product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews